مشاهده نسخه کامل
: Lenovo Y700 vs ASUS N551 VW
iAchilles
19-01-2016, 02:56
سلام بر دوستان و عزیزان؛
جهت گیمینگ و نرم افزارهای مهندسی
ASUS N551 VW (سری مولتی مدیا) ظاهر زیبا تر و هارد خیلی بهتر
Intel Core i7 6700HQ – GTX 960M 4G – RAM 8G DDR4 – 4K – 1T 7200RPM + 128.SSD – 15 inch
LENOVO Y700 (سری گیمینگ)
Intel Core i7 6700HQ – GTX 960M 4G – RAM 8G DDR4 – Full HD – 1T 5400RPM – 15 inch
کدومشون ؟؟
اگه مورد دیگه هم می دونین ممنون میشم پیشنهاد بدی
مدلی هست توی حدود قیمت 4 - 4.5 که از گرافیک 970M بهره ببره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس گذارم
کلا تو این رنج قیمت ب نظرم ایسوزه خریدنش منطقی تره و بهترین انتخابه...
iAchilles
19-01-2016, 23:02
کلا تو این رنج قیمت ب نظرم ایسوزه خریدنش منطقی تره و بهترین انتخابه...
خب عزیز ایسوس سری مولتی مدیا هست و گیمینگ نیس ! آیا Y700 که سری گیمینگ هستش بهتر نیست !؟؟؟؟؟ در ضمن از لحاظ قیمتی یکسانن
خب عزیز ایسوس سری مولتی مدیا هست و گیمینگ نیس ! آیا Y700 که سری گیمینگ هستش بهتر نیست !؟؟؟؟؟ در ضمن از لحاظ قیمتی یکسانن
ب نظر من گاهی بهتره آدم خیلی تحت تاثیر اسم گیمینگ قرار نگیره...این دو مدل کانفیگشون 90% یکیه...پس عملا تو گیمینگ نباید تفاوتی داشته باشن...اما خب کلا ایسوز مخصوصا سری n ش خیلی با کیفیته و من ب لنوو ترجیح میدم(خودم لپتاپم لنوو)
راستی بررسی تخصصی این دو مدل لپتاپ رو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید ک انتخاب بهتری داشته باشید...
iAchilles
19-01-2016, 23:44
ب نظر من گاهی بهتره آدم خیلی تحت تاثیر اسم گیمینگ قرار نگیره...این دو مدل کانفیگشون 90% یکیه...پس عملا تو گیمینگ نباید تفاوتی داشته باشن...اما خب کلا ایسوز مخصوصا سری n ش خیلی با کیفیته و من ب لنوو ترجیح میدم(خودم لپتاپم لنوو)
راستی بررسی تخصصی این دو مدل لپتاپ رو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخونید ک انتخاب بهتری داشته باشید...
بله من نقد notebookcheck رو قبلا مطالعه کردم
مسئله ای که وجود داره اینکه میگم شاید سری گیمینگ Y700 از خنک کننده قوی تری نسبت به اون برخوردار باشه !؟؟؟
و اینکه عزیز نظرت در مورد N552 VW (نسخه 4K که 12 گیگ رم داره) چیه؟
مطلب در فروم های خارجی مبنی براینکه الپ تاپ های 4K زمانی که روشون بازی با رزولوشن full HD بکنی ، یکم تار میشه کیفیتشون بخاطر اینکه اصطلاحا روی رزولوشن Native شون نیست ! آیا این مسئله هم توی N551 یا N552 وجود داره؟
مرسی
amir_t6262
20-01-2016, 00:17
N552 را دیروز در بازار پیگیر بودم، به تعداد محدود در مغازه ها پیدا میشود با کانفیگ رم 16 و صفحه fullHD Touch و هنوز نسخه 4K اش در ایران نیست.
بله من نقد notebookcheck رو قبلا مطالعه کردم
مسئله ای که وجود داره اینکه میگم شاید سری گیمینگ Y700 از خنک کننده قوی تری نسبت به اون برخوردار باشه !؟؟؟
و اینکه عزیز نظرت در مورد N552 VW (نسخه 4K که 12 گیگ رم داره) چیه؟
مطلب در فروم های خارجی مبنی براینکه الپ تاپ های 4K زمانی که روشون بازی با رزولوشن full HD بکنی ، یکم تار میشه کیفیتشون بخاطر اینکه اصطلاحا روی رزولوشن Native شون نیست ! آیا این مسئله هم توی N551 یا N552 وجود داره؟
مرسی
کلا فکر نکنم هیچ لپتاپ زیر 5تومن بتونه بازیارو روی رزولوشن 4k روون و بدون لگ اجراکنه(بالای5تومنم اما و اگر داره)...حتما بهتر از من میدونی ک توقع زیادی هم هس چون کارت گرافیکای لپتاپی قابل مقایسه با کارت گرافیکای pc نیستن مثلا 980m لپتاپ شاید در عمل حتی ب 960 دسکتاپ هم نرسه...پس اصلا ب نظر من کلا توی گیمینگ اون رزولوشن 4k رو فراموش کنید و از 4k موقع فیلم دیدن و...لذت ببرید...
در مورد اون قضیه native ک گفتی من توی لپتاپ y5070 لنوو ک 4k هستش موقع بازی روی رزولوشن full hd همچین چیزی ندیدم (تار بودن) و احتمال میدم این مشکلی ک گفتی با آپدیت داریور گرافیک یا تغییر تنظیمات درست شه...(مطمن نیستم)
در مورد خنک کنندگی لپتاپای گیمینگ هم راستش من تا حالا ندیدم هیچ لپتاپی موقع بازی داغ نکنه حتی اگر گیمینگ باشه...اما خب قبول دارم ک لپتاپای مخصوص گیمینگ ازین لحاظ کمی بهتر عمل میکنن ما این ب معنی خنک بودنشون نیس!!!
در نهایت من شخصا بازم n552 رو انتخاب میکنم...
صاحب اختیاری...
مبارکه
iAchilles
20-01-2016, 00:57
N552 را دیروز در بازار پیگیر بودم، به تعداد محدود در مغازه ها پیدا میشود با کانفیگ رم 16 و صفحه fullHD Touch و هنوز نسخه 4K اش در ایران نیست.
سلام امیر عزیز
اتفاقا من امشب بازار بودم (مشهد) بیشتر مغازه ها داشتنش اما فقط مدل FHD که لمسی هستش که از لحاظ بنده جالب نیست چون صفحه ش مات نیست و 16 گیگ رم DDR4 (براساس تحقیقات مقالات) برای گیم زیاده و هیچ تاثیری بر FPS نداره مگر برای ویدئو ادیتینگ و این حرفا!
من مدل N552 VW 4K رو بسیار مناسب تر میبینم که من ندیدم کسی داشته باشه و دیجی کالا هم زده به زودی
امیر جان شما لپتاپ چه پیشنهاد می کنی توی این رنج قیمت؟
iAchilles
20-01-2016, 01:03
کلا فکر نکنم هیچ لپتاپ زیر 5تومن بتونه بازیارو روی رزولوشن 4k روون و بدون لگ اجراکنه(بالای5تومنم اما و اگر داره)...حتما بهتر از من میدونی ک توقع زیادی هم هس چون کارت گرافیکای لپتاپی قابل مقایسه با کارت گرافیکای pc نیستن مثلا 980m لپتاپ شاید در عمل حتی ب 960 دسکتاپ هم نرسه...پس اصلا ب نظر من کلا توی گیمینگ اون رزولوشن 4k رو فراموش کنید و از 4k موقع فیلم دیدن و...لذت ببرید...
در مورد اون قضیه native ک گفتی من توی لپتاپ y5070 لنوو ک 4k هستش موقع بازی روی رزولوشن full hd همچین چیزی ندیدم (تار بودن) و احتمال میدم این مشکلی ک گفتی با آپدیت داریور گرافیک یا تغییر تنظیمات درست شه...(مطمن نیستم)
در مورد خنک کنندگی لپتاپای گیمینگ هم راستش من تا حالا ندیدم هیچ لپتاپی موقع بازی داغ نکنه حتی اگر گیمینگ باشه...اما خب قبول دارم ک لپتاپای مخصوص گیمینگ ازین لحاظ کمی بهتر عمل میکنن ما این ب معنی خنک بودنشون نیس!!!
در نهایت من شخصا بازم n552 رو انتخاب میکنم...
صاحب اختیاری...
مبارکه
ممنون عزیز از پاسخت
بله حرف شما دقیقا درسته ؛ اصن بازی با FPS بالا توی 4K برای لپتاپ فعلا براحتی دست یافتنی نیست و به هیچ وجه از لحاظ اقتصادی توجیه نداره .... PC ها توی گیمینگ 4K هنوز موندن چه برسه به لپتاپ
در مورد اجرای فول اچ دی روی 4K یک سرچ میزنی (انگیلیسی) متوجه منظورم میشی ؛ خیلی اینو ریپورت کردن ؛ واسه همین نگرانم کرده چون تجربه 4K اصن نداشتم ؛ تاری اونجوری که فکر کنی نیستش ولی میگفتن اون کیفیت که فول اچ دی روی مانیتور فول اچ دی میده رو نداره !! :| ما رو دل شک کردن!
بعدشم مورد دیگه برای 4K میگن آیکن ها بسیار ریز میشه و نوشته ها رو نمیشه اصن خوند و Browsing باهاش سخت میشه و این حرفا
میشه در مورد این مسائل تجربه کار با 4K خودتو بگی ؛ ممنونت میشم ؛ آیا مشکلی داشتی باهاش ؟
مرسی
والا تجربه من برمیگرده ب y5070 دوستم تو دانشگاه ک اتفاقا موقع خریدن لپتاپش از من مشاوره گرفت و منم اون موقع دیدم بهترین کانفیگ نسبت ب پولش رو تو این مدل میشه داشت...
خیلی اهل بازی بود از کل کل سر pes و fifa بگیر تا بازیایی مث واچ داگز و کالاف و بتلفیلد و جی تی ای و ویچر و...اما یادم نمیاد مشکل تارشدن داشته باشه...البته تو یکی از این بازیا وقتی بازی رو میذاشت رو full hd تصویر کلا سیاه میشد ک ظاهرا باگ خود بازی بود...
بهرحال اینجور ک شما میگی حتما مشکل وجود داره ولی فکرکنم با آپدیت درایور گرافیک یا تغییر تنظیماتش درست شه...
راجع ب ریز شدن متن ها و آیکون ها هم درست میگی یادمه همون اول ب این مشکل خورد ک میگفت با چند تا آموزش ک تو وب پیدا کرده بود تقریبا حل شد...البته شنیدم تو ویندوز 10 این مشکل تقریبا دیگه وجود نداره...
alireza3dshadow
20-01-2016, 02:24
بعدشم مورد دیگه برای 4K میگن آیکن ها بسیار ریز میشه و نوشته ها رو نمیشه اصن خوند و Browsing باهاش سخت میشه و این حرفا
مرسی
آقا این دیگه چه حرفی هست ؟؟ رزولوشن صفحه ویندوز دست خودت هست میتونی تنظیمش کنی
تو بازی هم طبق تجریه ای خودم دارم رو 4k هم برای gtx 960m کافیه فقط باید vsync-anti aliasing و....
رو ultra نبری به راحتی حدود 20 فریم تو بازی های سنگین میده
اینجا ببینید که رو بازی ها نتایج تست ها چطوری بوده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iAchilles
20-01-2016, 02:46
آقا این دیگه چه حرفی هست ؟؟ رزولوشن صفحه ویندوز دست خودت هست میتونی تنظیمش کنی
تو بازی هم طبق تجریه ای خودم دارم رو 4k هم برای gtx 960m کافیه فقط باید vsync-anti aliasing و....
رو ultra نبری به راحتی حدود 20 فریم تو بازی های سنگین میده
اینجا ببینید که رو بازی ها نتایج تست ها چطوری بوده
من منظورم رزلوشن روی 4K بزاری بود ؛ بله که رزولوشن دست خودمونه اونکه می تونی روی 1080p همچی اوکی میشه!
شما خودن gtx 960m داری ؟ حالا اصن من روی 4K هم نمی خوام ؛ هم بشه مثلا full HD روی ultra با FPS بالا مثلا 60 ران کنه ؛ کلاهمو می ندازم هوا !!!!!!!! می تونه بنظرت ؟
alireza3dshadow
20-01-2016, 10:57
من منظورم رزلوشن روی 4K بزاری بود ؛ بله که رزولوشن دست خودمونه اونکه می تونی روی 1080p همچی اوکی میشه!
شما خودن gtx 960m داری ؟ حالا اصن من روی 4K هم نمی خوام ؛ هم بشه مثلا full HD روی ultra با FPS بالا مثلا 60 ران کنه ؛ کلاهمو می ندازم هوا !!!!!!!! می تونه بنظرت ؟
تو لینکی که بالا گذاشتم هست تو بازی ها تست شده
60 فریم گرفتن تو بازی اونم رو ultra برای لپ تاپ غیر ممکنه شما رو دسکتاپ هم اینکارو کنی تو بعضی بازی بیشتر از
30-40 فریم نمیگیری مهم میانگین فریم هاست که زیر 20 نیاد gtx960m حدود 25% ضعیف تر از نخسه دسکتاپ هست
تو اکثرا بازی ها تونسته 20-30 رو ultra در full hd اجرا کنه که بد نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.