مشاهده نسخه کامل
: SAMSUNG 50J5100
kayvanit
15-01-2016, 12:03
با درود خدمت دوستان محترم ، درمورد SAMSUNG 50J5100 :
1 . مدلی که در ایران تولید میشود بی کیفیت و قطعاتش چینیست ، چقدر حقیقت دارد ؟
2 . مدل وارداتی ساخت و مونتاژ کدام کشور میباشد ؟ هند ، مصر ، مالزی ، کره و یا . . . ؟ از چه طریق میتوان اصل بودن و ساخت کدام کشور بودن را تشخیص داد ؟
3 . آمار خرابی این تلویزیون ها چقدر است ؟ چون میخوام بدون گارانتی بخرم اگرچه مدل وارداتیو سام سرویس گارانتی نمیکنه ولی خود مغازه دار میکنه که من میخوام بدون گارانتی بخرم چون تا حالا مشکلی برای هیچکدوم از دستگاهام پیش نیومده که البته میدونم که ممکنه با احتمال خیلی خیلی کم پیش بیاد که اونم درموقع راه اندازی و تحویل در اکثر موارد خودشو نشون میده . . .
با تشکر
kayvanit
15-01-2016, 15:26
مشاهدات داره میرسه به صد نفر و همچنان منتظر پاسخ ! باتشکر
matinpour
16-01-2016, 12:51
با درود خدمت دوستان محترم ، درمورد SAMSUNG 50J5100 :
1 . مدلی که در ایران تولید میشود بی کیفیت و قطعاتش چینیست ، چقدر حقیقت دارد ؟
2 . مدل وارداتی ساخت و مونتاژ کدام کشور میباشد ؟ هند ، مصر ، مالزی ، کره و یا . . . ؟ از چه طریق میتوان اصل بودن و ساخت کدام کشور بودن را تشخیص داد ؟
3 . آمار خرابی این تلویزیون ها چقدر است ؟ چون میخوام بدون گارانتی بخرم اگرچه مدل وارداتیو سام سرویس گارانتی نمیکنه ولی خود مغازه دار میکنه که من میخوام بدون گارانتی بخرم چون تا حالا مشکلی برای هیچکدوم از دستگاهام پیش نیومده که البته میدونم که ممکنه با احتمال خیلی خیلی کم پیش بیاد که اونم درموقع راه اندازی و تحویل در اکثر موارد خودشو نشون میده . . .
با تشکر
دوست عزیز
تمامی قطعات تلویزیون سامسونگ یا در خود کره جنوبی و یا در کشورهای تامین کننده قطعات مانند امریکا و چین تحت لایسنس کره جنوبی و نظارت آن ساخته و برای مونتاژ نهایی به کشورهای که سامسونگ در آن نمایندگی ساخت و مونتاژ را دارد فرستاده و بر اساس نیاز آن کشورها در استفاده از امکانات صدا و سیمای و مخابرات آنها آپشنهای مورد نیاز فعال و یا غیر فعال و مونتاژمی شود.
و برای تشخیص آن از پلاکی که پشت قاب تلویزیون نصب شده می توانید کشور سازنده را ببینید.
و خرابی تلویزیون بستگی به چگونه استفاده کردن از تلویزیون و برق منزل - شهر و یا کشورتان دارد .یعنی اگر شما تلویزیونتان را دستکاری و یا صدمه فیزیکی نزنید و اینکه سیستم کابل کشی واتصالات آن مانند شل بودن دوشاخه در پریز و یا شل بودن اتصال کابل به آن و یا افت جریان برق و از این دست مشگلات که به سیستمهای ضوتی تصویری و برقی صدمه می زند درست باشد تلویزیون شما دلیلی برای خرابی ندارد و سالها به شما تا استاندارد سال انقضا خدمت می کند.
و اگر بدون گارانتی خریداری کنید شرکت سام سرویس از دادن خدمات پس از فروش به شما اجتناب می کند و شما باید به سرویس کارهای متفرقه مراجعه کنید که ممکن است از قطعات دسته دوم برای شما استفاده کنند.
kayvanit
16-01-2016, 20:37
دوست عزیز
تمامی قطعات تلویزیون سامسونگ یا در خود کره جنوبی و یا در کشورهای تامین کننده قطعات مانند امریکا و چین تحت لایسنس کره جنوبی و نظارت آن ساخته و برای مونتاژ نهایی به کشورهای که سامسونگ در آن نمایندگی ساخت و مونتاژ را دارد فرستاده و بر اساس نیاز آن کشورها در استفاده از امکانات صدا و سیمای و مخابرات آنها آپشنهای مورد نیاز فعال و یا غیر فعال و مونتاژمی شود.
و برای تشخیص آن از پلاکی که پشت قاب تلویزیون نصب شده می توانید کشور سازنده را ببینید.
و خرابی تلویزیون بستگی به چگونه استفاده کردن از تلویزیون و برق منزل - شهر و یا کشورتان دارد .یعنی اگر شما تلویزیونتان را دستکاری و یا صدمه فیزیکی نزنید و اینکه سیتم کابل کشی واتصالات آن مانند شل بودن دوشاخه در پریز و یا شل بودن اتصال کابل به آن و یا افت جریان برق و از این دست مشگلات که به سیستمهای ضوتی تصویری و برقی صدمه می زند درست باشد تلویزیون شما دلیلی برای خرابی ندارد و سالها به شما تا استاندارد سال انقضا خدمت می کند.
و اگر بدون گارانتی خریداری کنید شرکت سام سرویس از دادن خدمات پس از فروش به شما اجتناب می کند و شما باید به سرویس کارهای متفرقه مراجعه کنید که ممکن است از قطعات دسته دوم برای شما استفاده کنند.
باتشکر از شما
یه مغازه دار میگفت که کره ایشو داره ! حالا چطور بفهمم تقلبی و چینی نیست ؟ سایتی هست که بشه سریال نامبر تلویزیونو چک کرد که کجا مونتاژ شده ؟ چون ممکنه همون برچسب پشت تلویزیون هم ساختگی باشه ! درمورد گارانتی هم که کلا من حالم از این سام سرویس به هم میخوره به دلایلی و با تجربه ای که دارم نیازی به گارانتی ندارم . . . اما حالا موندم چطور بفهمم این یارو راست میگه و واقعا مونتاژ کره است !
matinpour
17-01-2016, 11:58
باتشکر از شما
یه مغازه دار میگفت که کره ایشو داره ! حالا چطور بفهمم تقلبی و چینی نیست ؟ سایتی هست که بشه سریال نامبر تلویزیونو چک کرد که کجا مونتاژ شده ؟ چون ممکنه همون برچسب پشت تلویزیون هم ساختگی باشه ! درمورد گارانتی هم که کلا من حالم از این سام سرویس به هم میخوره به دلایلی و با تجربه ای که دارم نیازی به گارانتی ندارم . . . اما حالا موندم چطور بفهمم این یارو راست میگه و واقعا مونتاژ کره است !
دوست عزیز
برای این منظور از برچسب اسمارت سامسونگ که به تلویزیون چسبیده و خواندن بارکد و دفترچه گارانتی و دفترچه ایکه شماره تلفن سامسونگ در آن قید شده و می توانید با ارتباط با آن شماره سریال را چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kayvanit
17-01-2016, 19:14
دوست عزیز
برای این منظور از برچسب اسمارت سامسونگ که به تلویزیون چسبیده و خواندن بارکد و دفترچه گارانتی و دفترچه ایکه شماره تلفن سامسونگ در آن قید شده و می توانید با ارتباط با آن شماره سریال را چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر
با نرم افزار اسکنر بارکد اگه اون کد رو اسکن کنم مینویسه مونتاژ شده کجاست ؟
تلفنشو میشه لطف کنید همین الان بگید تا من تو مغازه تماس بگیرم بهش ؟ تلفن گویاست ؟
kayvanit
17-01-2016, 20:14
درضمن ممکنه که تلویزیونی در کره اسمبل بشه ؟ همچین چیزی داریم که مونتاژ کره باشه ؟ و همچنین در تلویزیون غیر اسمارت مثل همین مدل راهی هست که بشه سریال نامبرو در خود دستگاه دید ؟ از چه طریقی میشه ؟
kayvanit
18-01-2016, 18:27
کسی نیست ؟
matinpour
18-01-2016, 20:28
باتشکر
با نرم افزار اسکنر بارکد اگه اون کد رو اسکن کنم مینویسه مونتاژ شده کجاست ؟
تلفنشو میشه لطف کنید همین الان بگید تا من تو مغازه تماس بگیرم بهش ؟ تلفن گویاست ؟
دوست عزیز
روش همان است که توضیح داده شد. و در ضمن تلویزیون هر کشوری که گارانتی و یا اسمبل شده شماره تلفن همان کشور در دفترچه سیستم آن است
kayvanit
18-01-2016, 21:43
دوست عزیز
روش همان است که توضیح داده شد. و در ضمن تلویزیون هر کشوری که گارانتی و یا اسمبل شده شماره تلفن همان کشور در دفترچه سیستم آن است
دقیقا چه روشیو توضیح دادید ؟! قبلیارو بله خیلی ممنون بابت توضیحات کامل اما چطور میشه در این مدل تلویزیون در داخل خود تلویزیون سریال نامبرو دید ؟ منظورم داخل خود سیستم عاملش هست و همچنین آیا بر روی کارتون تلویزیون هم سریال نامبر درج شده ؟ باتشکر
matinpour
19-01-2016, 00:14
دقیقا چه روشیو توضیح دادید ؟! قبلیارو بله خیلی ممنون بابت توضیحات کامل اما چطور میشه در این مدل تلویزیون در داخل خود تلویزیون سریال نامبرو دید ؟ منظورم داخل خود سیستم عاملش هست و همچنین آیا بر روی کارتون تلویزیون هم سریال نامبر درج شده ؟ باتشکر
دوست عزیز
بله داخل خود تلویزیون یعنی اگر قاب پشت تلویزیون را باز کنید در داخل آن و زوی مین برد نوشته شده ولی فروشنده به شما این اجازه را نمی دهد که تلویزیون فابریک را از پلمپ خارج کنید. و در منوی سیستم هم وجود ندارد.
در ضمن شما که اینقدر وسواس دارید از همان تلویزیون های داخلی با ضمانت سام سرویس استفاده کنید. و اینقدر هم روزه شک دار نگیرید.
هموطن جان خاله من دقیقا مثل شما فریب فروشنده رو خورد و به خاطر چندر غاز اختلاف رفت بدون گارانتی خرید خیلی گوشزد کردم اما گوش نداد دوماه طول نکشید که تلویزیون خراب شد ایران رو زیر رو رو کردند قطعه براش پیدا نشد چون کارخونه فقط به تلویزیونهای اصلی خودش لوازم یدکی میده دو و نیم میلیون پول تلویزیون داده بود حالا گزاشتن میخوان اکواریوم درس کنن باهاش .فریب این فروشنده های از خدا بی خبرو نخوریها الکی میگن آقا من خودم گارانتی میکنم اما یک اتفاقی بیوفته طوری میپیچوننت که نگو بنده وظیفه خودم دونستم تجربه ای رو که از نزدیکانم داشت رو برای شما بازگو کنم من به وظیفه خودم عمل کردم حالا خودتون هر طور دوست دارین عمل کنین .جانثار هموطن .یاحق.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
اگر گارانتی داشت اصل نداشت تقلبی والسلام.
matinpour
19-01-2016, 10:38
هموطن جان خاله من دقیقا مثل شما فریب فروشنده رو خورد و به خاطر چندر غاز اختلاف رفت بدون گارانتی خرید خیلی گوشزد کردم اما گوش نداد دوماه طول نکشید که تلویزیون خراب شد ایران رو زیر رو رو کردند قطعه براش پیدا نشد چون کارخونه فقط به تلویزیونهای اصلی خودش لوازم یدکی میده دو و نیم میلیون پول تلویزیون داده بود حالا گزاشتن میخوان اکواریوم درس کنن باهاش .فریب این فروشنده های از خدا بی خبرو نخوریها الکی میگن آقا من خودم گارانتی میکنم اما یک اتفاقی بیوفته طوری میپیچوننت که نگو بنده وظیفه خودم دونستم تجربه ای رو که از نزدیکانم داشت رو برای شما بازگو کنم من به وظیفه خودم عمل کردم حالا خودتون هر طور دوست دارین عمل کنین .جانثار هموطن .یاحق.
دوست عزیز
اگر تلویزیون سامسونگ دارید ببرید به این آدرس معمولاً بدون گارانتی را هم درست می کند.
تهرانپارس - خ جشنواره- خ امین - بغل کلانتری پلاک 440
ممنون عزیز از راهنماییتان حتما مراجعه میکنم.
kayvanit
19-01-2016, 13:25
اتفاقا فروشنده ها و مخصوصا این نمایندگی های سام سرویس سامسونگ مشتریهارو فریب میدن پول هنگفتی هم به جیب میزنن ! تلویزیونی که گارانتی داره توی ایران مونتاژ شده ! ایران یه خودرو درست و حسابی نداره اونوقت میخواد واس ما ال ای دی تولید کنه ؟ یه سر شلنگ هم نمیتونه تولید کنه قضیه حتی برای موبایل هم صدق میکنه که اون زمان سام سرویس فقط نوت 3 N900 رو گارانتی میکرد که اون مدل به شدت داغ میکرد و هنگ و لگ و بدون 4G و 4K و یه مدل افتضاح به تمام معنا که سامی انداخته بود به ایران ! سام سرویس هم پول بود که پارو میکرد ! مدل امریکا و اروپا خریدم N9005 که تا الان هم راضیم و عالیه و در کل هرچی بدون گارانتی خریدم هیچ مشکلی نداشته و برعکس دوستانی که با گارانتی خریدن همیشه مشکل داشته افتضاح و کلاهبرداری محض ! موفق باشید ، من خودم حرفه ای هستم هیچ فروشنده ای نمیتونه سر منو کلاه بذاره . . .
kayvanit
19-01-2016, 13:28
دوست عزیز
بله داخل خود تلویزیون یعنی اگر قاب پشت تلویزیون را باز کنید در داخل آن و زوی مین برد نوشته شده ولی فروشنده به شما این این اجازه را نمی دهد که تلویزیون فابریک را از پلمپ خارج کنید. و در منوی سیستم هم وجود ندارد.
در ضمن شما که اینقدر وسواس دارید از همان تلویزیون های داخلی با ضمانت سام سرویس استفاده کنید. و اینقدر هم روزه شک دار نگیرید.
بعد از خرید بازش میکنم و میبینم پشتشو ، نبود ازش شکایت میکنم :n09: ولی جدی گفتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.