PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه با غریبه ای که پی در پی در خیابان مزاحم می شود برخورد کنیم؟

unnamed_user
09-01-2016, 04:51
سلام دوستان. من پسرم و ۱۸ سالمه. ما تازه به یک شهر کوچک کوچ کردیم. هنوز هیچ کدام از در و همسایه را نمی شناسیم. کوچه پایینتر از ما یک خانواده هم زندگی می کنند که یک پسر دارند که باید ۵-۶ سالی از من بزرگتر باشه، یعنی ۲۳ یا ۲۴ سال. من هیچ برخوردی تا به حال باهاش نداشتم و اعضای خانواده ما هم هیچ برخوردی تا به حال با خانواده اونها نداشتن. یکی دو بار که داشتم رد میشدم اون پسر قصد آزار داشت. بار اول یک صدایی از خودش درآورد تا من نگاه کردم دیدم یک پسر بزرگ با ریش هست که داره این صداها رو برا من درمیاره و میخنده. من بدون اینکه چیزی بگم سرم و انداختم پایین و بی هیچ توجهی رام رو ادامه دادم. یک بار دیگه هم تازه گی ها داشتم رد میشدم اون هم بود میخاست سوار ماشیش که یه وانت بود بشه. جلوی در خونشون بود. از عمد وایساد تا اول من رد بشم. موقع رد شدن دستش رو انداخت رو دوش من و یک چیزی انگار گفت که من متوجه نشدم. من باز هم بدون اینکه چیزی بگم رد شدم و رفتم خونه. نمی فهمم چرا یک غریبه که نمیشناسم و بزرگسال هم هست باید همچین رفتاری داشته باشه. اون هم دقیقا جلوی در خونه خودشون!! نه من نه خونواده ما هیچکدوم هیچ برخورد و هیچ اختلافی با اون خونواده نداشتیم. خلاصه اینکه من کمی ترسیدم و نمی دونم باید چه رفتاری از خودم نشون بدم. کارم درست بود اینکه هیچ عکس العملی نشون ندادم؟ دفعه بعد چیکار کنم؟ امکان داره این مزاحمت ها بیشتر بشه؟ کمک کنید لطفا. مرسی

mehdidll
09-01-2016, 08:14
بهتره با پلیس 110 موضوع رو در جریان بزارید .

teraktor2003
09-01-2016, 11:47
اگه هر دفه داره این اتفاق میوفته بهترین کار اینه که موضوع رو با پدرت در میون بذاری و پدرت بره تذکر بده به خانوادش...اصولا پسرا از پدرشون بدجور حساب میبرن.

استاد شیفو
09-01-2016, 12:15
به نظر من کاری نکن باهات لج بشه . سعی کن یک بار باهاش صمیمی بشی و حرف بزنی . چون همسایه اید و یک عمر تو چشم همدیگه نگاه میکنید .

اگر باز مسخره کرد و ... . از این به بعد سرتون رو بندازید پایین و از طرف دور بشین . اگر ظرف یک ماه باز هم زاحمتون شد . از طریق پدرتون بگید که تذکر بده .

:n40:

aryamehr1368
11-01-2016, 20:17
مسیرتو عوض کن

hamid3369
11-01-2016, 21:02
حتما ظاهرتون یه مشکی داره که اینجوری میکنه ...واقعا متاسفم بعضی ها فکر میکنن هر کی یه تهدید محسوب شد باهاش دوست بشن اگه یارو مواد فروش خلافکار بود دوست بشه ..فقط درامان باشه

کلا مذهبی نیستم علی (ع) میفرمایند که بزرگترین گناه ترس است یه مشت که بزنی ده تا بخوری بهتره که فراری باشی ..

frankval
11-01-2016, 21:16
مسیرتو عوض کن

هیچ وقت صورت مساله رو پاک نکن و باهاش روبرو شو.دفعه بعد خیلی جدی و محکم ولی مودبانه از ش بخواه که سر به سرت نزاره در غیر این صورت باهاش برخورد می کنی و اگه دیدی ادامه داشت رفتارش و فکر می کنی که زورت بهش نمی رسه با تهدید و اینکه با پدرش و پدرت صحبت می کنی قضیه رو فیصله بده و اگه دیدی بازم جواب نداد تهدیدت رو عملی کن و با پدرت موضوع رو مطرح کن واگه نهایتا هیچ کدام جواب نداد و قرار شد یه ضربه شستی بهش نشون بدی و دیدی که زورت بهش نمی رسه ضربه اول تا اونجایی که می تونی محکم بزن چون فقط به اندازه یه ضربه فرصت داری:n25:

shabnam1986
11-01-2016, 21:26
حتما ظاهرتون یه مشکی داره که اینجوری میکنه ...واقعا متاسفم بعضی ها فکر میکنن هر کی یه تهدید محسوب شد باهاش دوست بشن اگه یارو مواد فروش خلافکار بود دوست بشه ..فقط درامان باشه

کلا مذهبی نیستم علی (ع) میفرمایند که بزرگترین گناه ترس است یه مشت که بزنی ده تا بخوری بهتره که فراری باشی ..

حتما ظاهرتون یه مشکی داره که اینجوری میکنه .

منم احساس میکنم ظاهرا ی جای کار میلنگه

Gregar
11-01-2016, 21:44
منم یه زمانی درگیر همچین ادمایی بودم . کم نیستن اینجور ادما . منم دقیقا درکشون نمیکنم از اینچنین رفتاری . به نظرم اول بهتره با خانواده مطرح کنی قضیه رو .
ولی اگه نمیخوای بهشون بگی بهترین کار اینه که مثل یه مرد رفتار کنی و ببینی حرف حساب طرف چیه و درست حسابی جوابش رو بدی . دختر که نیستی . اختلاف سنیت با طرف زیاد هم نیست که نتونی چیزی بگی .
باید نشون بدی یه پسربچه ترسو و چشم و گوش بسته نیستی . اینا دنبال همچین ادمایی میگردن . چه میدونی از قبل زیر نظرت گرفته و هدفش حتی ازار و اذیت ج...سی هم باشه .
البته این کار هم ریسکه . چون یا طرف بی خیال میشه یا روش تو روت باز میشه و بد تر . میتونی مسیرت رو هم عوض کنی . شاید یه مدت که بگذره خود به خود درست شه .

hamid3369
11-01-2016, 22:08
دوستمون گفتن که تازه اومدن این محله یا شهر ..پس امکان تعقیب نیست....ولی ظاهرش احتمالا چراغ قرمزه

aryamehr1368
11-01-2016, 22:23
هیچ وقت صورت مساله رو پاک نکن و باهاش روبرو شو.دفعه بعد خیلی جدی و محکم ولی مودبانه از ش بخواه که سر به سرت نزاره در غیر این صورت باهاش برخورد می کنی و اگه دیدی ادامه داشت رفتارش و فکر می کنی که زورت بهش نمی رسه با تهدید و اینکه با پدرش و پدرت صحبت می کنی قضیه رو فیصله بده و اگه دیدی بازم جواب نداد تهدیدت رو عملی کن و با پدرت موضوع رو مطرح کن واگه نهایتا هیچ کدام جواب نداد و قرار شد یه ضربه شستی بهش نشون بدی و دیدی که زورت بهش نمی رسه ضربه اول تا اونجایی که می تونی محکم بزن چون فقط به اندازه یه ضربه فرصت داری:n25:
شما مثل اینکه دنبال شر میگردی یعنی چی مشت اولو محکم بزن صحبت کردن با اینجور آدما بی معنیه تنها راه دوریه