PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راحت ترین روش برای حل این معادله چیه؟ دومعادله و دو مجهول

teraktor2003
01-01-2016, 17:37
سلام
دو معادله و دو مجهول زیر رو در نظر بگیرین.لطفا راحت ترین روش برای بدست اوردن این دو مجهول رو به صورت حل شده بهم بگین,به نظر کار خاصی نداره ولی اون توان N یه ذره گیجم کرده که چه باید کرد(مجهول ها N و W هستند).ممنون:n16:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
01-01-2016, 17:44
سلام
دو معادله و دو مجهول زیر رو در نظر بگیرین.لطفا راحت ترین روش برای بدست اوردن این دو مجهول رو به صورت حل شده بهم بگین,به نظر کار خاصی نداره ولی اون توان N یه ذره گیجم کرده که چه باید کرد(مجهول ها N و W هستند).ممنون:n16:

من کاملا حل نکردم ولی برای از بین بردن توان همیشه از 2 طرف معادله لگاریتم می گیرن
در اینجا لگاریتم 1 که میشود صفر n را از معادله اول بدست بیارید بذارید تویه معادله دوم جواب بدست میاد

teraktor2003
01-01-2016, 18:50
اگه امکان داره راه حل رو بنویسین, ممنون میشم:n16:

محمد7966
01-01-2016, 19:44
نگاه کنید این معادله مطمئنید جواب داره من به تساوی x=y رسیدم و این یعنی اگرx برابر 2 باشد پس y هم باید برابر 2 باشد و لی برابر نیستد یعنی این معادله جواب ندارد
نگاه از هر کدوم از معادله لگ می گیریم
2nlog(0.2p/w)=2log(1/0.89
از معادله 2 ها باهم ساده می شوند پس n برابر می شود با

صورت میشه log(1/0.89)
مخرج میشه log(0.2p/w
برای معادله دوم هم به همین شکل بعد باید n معادله اول با n معادله دوم برابر باشد درسته ؟
شما برابر قرار بدید اصلا می بینید برابر نیست؟
یعنی معادله دوم هم اگر به شکل بالا برید nیه صورتی دارد و یه مخرجی پس صورت با صورت و مخرج با مخرج باید برابر باشند ولی برابر نشدند یعنی جواب ندارد این معادله
حالا شما هم چک کنید شاید اشتباه حل کرده باشم

teraktor2003
01-01-2016, 20:31
بله من جواب های نهاییش رو دارم از کتاب اصلی:

صد در صد باید جواب داشته باشه چون فرمولش دقیقا به همین شکله حالا با عدد های متفاوت(منظورم 0.2پی و 0.89 هست)

paveej
01-01-2016, 21:22
سلام
در حالت كلي از لگاريتم براي حل اينجور معادلات استفاده ميشه.
ولي توي اين معادله خاص ميشه مسئله رو ساده تر حل كرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به اين ترتيب با گرفتن لگاريتم از رابطه آخر N بدست مياد.

teraktor2003
01-01-2016, 22:01
سلام
در حالت كلي از لگاريتم براي حل اينجور معادلات استفاده ميشه.
ولي توي اين معادله خاص ميشه مسئله رو ساده تر حل كرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به اين ترتيب با گرفتن لگاريتم از رابطه آخر N بدست مياد.

ممنون ولی جواب نهایی به نظر اشتباس:

پ.ن:یک دنیا ممنون.درست شد.اشتباهم این بود که از طرف دوم لگاریتم نگرفته بودم.
log0.0084