PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل جدی با دو svchost

Aria.021
20-11-2015, 09:51
سلام دوستان.
من تا حدود 2 ماه پیش این مشکل رو نداشتم ، ویندوزمم هم 8 بود.
یروز که سیستمو روشن کردم دیدم بعد حدود 10 دقیقه کامپیوتر کلا از کار افتاد! حتی ماوس هم دیگه کار نمیکرد.
فکر کردم از ویندوزمه ئ با ویندوز 7 عوضش کردم اما توی ویندوز 7 هم این مشکل رو داشتم تا وقتی که به تسک منیجر وارد شدم دیدم که بعد یه مدت از روشن شدن سیستم کلا رم تا خرخره پر میشه! دو تا svchost تا میتونن حجم میگیرن.
مثلا از 100 مگ شروع میکنن میرن تا 1 گیگ و نیم!
وقتی هم End Progress میکنمشون ویندوز چند لحظه میره تو شوک و روی حال Basic میمونه و بعدش درست میشه.
از basic منظورم همون گرافیک پایین هست.

اما توی ویندوز XP که روی سیستم دارم این مشکل نیست.
چکار باید بکنم؟

یه نکته هم بگم ، بعد از اسباب کشی فکر کنم اینطور شد سیستم.
ویروس یابی هم 1000 باز کردم نشد که نشد.
ممنون میشم کمک کنید.
اینم چند ا عکس:

بعضی وقتا که میبندمشون یه سری گرافیک هارو از بین میبره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jahangir1400
20-11-2015, 18:21
سلام
svchost یه پروسس عمومی هست که خیلی از سرویس ها میتونن ازش استفاده کنن
برای اینکه بفهمید چه سرویسی داره رم رو استفاده میکنه در تسک منیجر روی svchost ای که رم رو درگیر کرده کلیک راست کنید و گزینه Go To Service رو انتخاب کنید و ببینید چه گزینه ای رو میاره تا ببینیم مشکل از کجاست

meysam2578
20-11-2015, 18:53
سلام .... این روش رو برو 100 در 100 جواب میده ... منم مدت ها درگیر همین مشکل بودم تا با این روش حلش کردم :

اول وارد RUN بشید ( windows+R=RUN) . حالا در کادر عبارت services.msc رو تایپ کنید و اینتر بزنید . از پنجره ی باز شده دنبال عبارت windows update بگردید . روی windows update دو بار کلیک کنید . در پنجره باز شده و در تب general عبارت startup type رو پیدا کنید . حالا نوار روبروش رو باز کنید و گزینه disabled رو انتخاب کنید و ok کنید . دوباره روی windows update دوبار کلیک کنید و زیر قسمت startup tyep یعنی در قسمت service status گزینه stop رو کلیک کنید و ok کنید و خارج بشید تمام ! با این روش به احتمال بسیار قوی مشکلت حل میشه .

Aria.021
21-11-2015, 16:28
با نرم افزار procexp فهمیدم اشکال از windows update بوده و کلا زدم منهدمش کردم :)
ممنون از دوستان. تاپیک بسته شه