ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل زیرنویس Samsung smart tv

eeeeeeehsan
20-11-2015, 09:31
سلام
اخیراً یه تلویزیون از بانه گرفتم با مدل Samsung UA55H6400AR .. ساخت مصره، ولی زبانش عربی نیست. می دونید چرا تلویزیون زبانش فارسیه و عربی نیست؟ توی منو تنظیمات زبان فقط زبان فارسی و انگلیسی رو داره. مشکلم اینجاست که زیرنویس ها رو راست به چپ نشون نمیده، مثلا کاما، علامت تعجب، سه نقطه ... اینا همشون سمت راست خط هستن!!
تحقیق کردم دیدم اگه زبان تلویزیون به عربی تغییر پیدا کنه ENCODING عربی هم به داخل تنظیماتی که موقع فیلم دیدن می تونیم روی زیرنویس اعمال کنیم افزوده میشه و میشه راست به چپ کرد.. ولی من هرکاری کردم نتونستم زبان عربی رو اضافه کنم. با کلیدهای مخفی Location رو به عرب تغییر دادم ولی انکودینگ عربی اضافه نشد. ریست فکتوری هم کردم ولی وقتی تلویزیون از اول اومد بالا تنظیماتش زبان فارسی بود!!! در صورتی که تلویزیون ساخت مصره و باید عربی باشه.
ممنون میشم دستی برسونید. سامسونگ رو به خاطر زیرنویس خریدم ولی این راست به چپ نبودن خطهاش رو اعصابمه.
تشکر.

matinpour
21-11-2015, 10:40
سلام
اخیراً یه تلویزیون از بانه گرفتم با مدل Samsung UA55H6400AR .. ساخت مصره، ولی زبانش عربی نیست. می دونید چرا تلویزیون زبانش فارسیه و عربی نیست؟ توی منو تنظیمات زبان فقط زبان فارسی و انگلیسی رو داره. مشکلم اینجاست که زیرنویس ها رو راست به چپ نشون نمیده، مثلا کاما، علامت تعجب، سه نقطه ... اینا همشون سمت راست خط هستن!!
تحقیق کردم دیدم اگه زبان تلویزیون به عربی تغییر پیدا کنه ENCODING عربی هم به داخل تنظیماتی که موقع فیلم دیدن می تونیم روی زیرنویس اعمال کنیم افزوده میشه و میشه راست به چپ کرد.. ولی من هرکاری کردم نتونستم زبان عربی رو اضافه کنم. با کلیدهای مخفی Location رو به عرب تغییر دادم ولی انکودینگ عربی اضافه نشد. ریست فکتوری هم کردم ولی وقتی تلویزیون از اول اومد بالا تنظیماتش زبان فارسی بود!!! در صورتی که تلویزیون ساخت مصره و باید عربی باشه.
ممنون میشم دستی برسونید. سامسونگ رو به خاطر زیرنویس خریدم ولی این راست به چپ نبودن خطهاش رو اعصابمه.
تشکر.

دوست عزیز
از این پست و نرم افزار گفته شده در آن استفاده کنید.
#2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از این تایپیک هم می توانید بهره ببرید.
تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

eeeeeeehsan
22-11-2015, 10:33
دوست عزیز
از این پست و نرم افزار گفته شده در آن استفاده کنید.
#2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از این تایپیک هم می توانید بهره ببرید.
تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
استفاده کردم، زیرنویس روی لپ تاپ درست نشون میده، ولی رو تی وی راست به چپ نیست!!! کاما، علامت تعجب، -، سه نقطه ... اینا سمت راست نشون میده، همین. دلیلش اینه چون داخل تنظیمات زیرنویس انکودینگ عربی نداره، که اینم طبق آخرین تحقیقات توی فروم های خارجی گیر زبان تی وی هست که باید عربی بشه و من بلد نیستم!! :n03:

eeeeeeehsan
22-11-2015, 15:29
تازه با mktoolnix هم زیرنویس رو بهش چسبوندم، بازم انگار نه انگاره، ساب ltr هست، نه rtl!

matinpour
22-11-2015, 16:51
تازه با mktoolnix هم زیرنویس رو بهش چسبوندم، بازم انگار نه انگاره، ساب ltr هست، نه rtl!
دوست عزیز
قبلاً هم توضیح دادم که سامسونگ از این فرمت زیر نویس پشتیبانی نمی کند.

amir_t6262
22-11-2015, 17:20
سلام
استفاده کردم، زیرنویس روی لپ تاپ درست نشون میده، ولی رو تی وی راست به چپ نیست!!! کاما، علامت تعجب، -، سه نقطه ... اینا سمت راست نشون میده، همین. دلیلش اینه چون داخل تنظیمات زیرنویس انکودینگ عربی نداره، که اینم طبق آخرین تحقیقات توی فروم های خارجی گیر زبان تی وی هست که باید عربی بشه و من بلد نیستم!! :n03:

شما فقط مشکل علامت تعجب، سه نقطه، کاما و غیره را داری؟
بقیه حروف و متن ها درست هستند؟

اگر اینطوره که تلویزیون ما هم که سامسونگ مونتاژ داخل هست و کدینگش هم عربی است، همینطوره و علامت تعجب و سه نقطه و ... را جابجا مینویسه.

eeeeeeehsan
22-11-2015, 19:10
شما فقط مشکل علامت تعجب، سه نقطه، کاما و غیره را داری؟
بقیه حروف و متن ها درست هستند؟

اگر اینطوره که تلویزیون ما هم که سامسونگ مونتاژ داخل هست و کدینگش هم عربی است، همینطوره و علامت تعجب و سه نقطه و ... را جابجا مینویسه.
آره دیگه، فقط مشکلم همینه.. زیرنویس راست به چپ نیست، چپ به راسته.

به عنوان مثال:

...برنامه‌ي "مامور" در آگوست 1967

چه اتفاقي افتاده؟ -
نميدونم قربان -

!ردياب فعال شد

،يک تطابق در آلمان داشتيم
...در حال بررسي داده‌هاي اطلاعاتي

یعنی تلویزیون شما هم دقیقن این شکلیه؟ حتی با انکودینگ عربی و هیچ راهی هم پیدا نکردین درستش کنید؟

eeeeeeehsan
22-11-2015, 19:11
دوست عزیز
قبلاً هم توضیح دادم که سامسونگ از این فرمت زیر نویس پشتیبانی نمی کند.
خب منم بهتون گفتم ولی جوابی ندادین، ساب من srt. هست، منظورم از rtl : right to left بودن زیرنویس هست.

amir_t6262
22-11-2015, 20:47
آره دیگه، فقط مشکلم همینه.. زیرنویس راست به چپ نیست، چپ به راسته.

به عنوان مثال:

...برنامه‌ي "مامور" در آگوست 1967

چه اتفاقي افتاده؟ -
نميدونم قربان -

!ردياب فعال شد

،يک تطابق در آلمان داشتيم
...در حال بررسي داده‌هاي اطلاعاتي

یعنی تلویزیون شما هم دقیقن این شکلیه؟ حتی با انکودینگ عربی و هیچ راهی هم پیدا نکردین درستش کنید؟

سلام.
بله. تلویزیون ما هم همینطور است. حتی با همان کدینگ عربی.

دنبال راهکاری برایش نبودم، چون بنظرم خیلی مهم نیست.

eeeeeeehsan
23-11-2015, 00:23
سلام.
بله. تلویزیون ما هم همینطور است. حتی با همان کدینگ عربی.

دنبال راهکاری برایش نبودم، چون بنظرم خیلی مهم نیست.
مرسی داداش. پس منم دیگه بیخیالش میشم، موضوع مهمی نیست.

شما امیر طهماسبی مترجم فیلم نیستی؟ این t6262 خیلی آشناست. اگه خودشی آرزوی موفقیت روزافزون دارم واست، امیر طهماسبی از معدود قدیمیا هست که همچنان ترجمه های خوبش رو می بینیم. :»

matinpour
23-11-2015, 10:04
سلام
دوست عزیز
آیا از داخل منوی مخفی تغییرات را انجام دادید؟

alirafaat
24-11-2015, 13:39
سلام

من تا یک هفته قبل هیچ مشکلی با پخش زیرنویس در تلویزیون ( سامسونگ ) نداشتم اما از دیشب بدون هیچ تغییری ( تغییر ip یا فریمور یا منو یا ... ) تلویزیون زیرنویس ها رو از روی هارد شبکه پخش نمی کنه ( انگار اصلا پیدا نمی کنه )اما همون زیرنویس رو از روی usb می خونه و مشکلی نداره

چند بار هم شبکه رو ریست کردم اما درست نشد

با ریست فکتوری ممکنه درست شه ؟ ( طریقه ریست فکتوری این تلویزیونها چه جوریه ؟ ( توی منو اصلا چنین گزینه ای نداره )

matinpour
24-11-2015, 16:03
سلام

من تا یک هفته قبل هیچ مشکلی با پخش زیرنویس در تلویزیون ( سامسونگ ) نداشتم اما از دیشب بدون هیچ تغییری ( تغییر ip یا فریمور یا منو یا ... ) تلویزیون زیرنویس ها رو از روی هارد شبکه پخش نمی کنه ( انگار اصلا پیدا نمی کنه )اما همون زیرنویس رو از روی usb می خونه و مشکلی نداره

چند بار هم شبکه رو ریست کردم اما درست نشد

با ریست فکتوری ممکنه درست شه ؟ ( طریقه ریست فکتوری این تلویزیونها چه جوریه ؟ ( توی منو اصلا چنین گزینه ای نداره )
دوست عزیز
وقتی که زیرنویس را از روی usb نمایش می دهد یعنی که تلویزیون مشگلی ندارد. و منظور شما از هارد شبکه چیست؟اگر منور شما این است که از طریق کامپیوتر ویا لپ تاپ این عمل را انجام می دهید باید از همان طریق زیر نویس تان را ببینید.

alirafaat
24-11-2015, 21:11
دوست عزیز
وقتی که زیرنویس را از روی usb نمایش می دهد یعنی که تلویزیون مشگلی ندارد. و منظور شما از هارد شبکه چیست؟اگر منور شما این است که از طریق کامپیوتر ویا لپ تاپ این عمل را انجام می دهید باید از همان طریق زیر نویس تان را ببینید.

من تو خونه یه شبکه کوچیک راه انداختم شامل
لپ تاپ - pc - tv - یک هارد تحت شبکه - اچ دی پلیر
من اغلب فیلم ها رو میریزم روی هارد تا بتونم از هر کدوم از سورسها که خواستم بدون کپی پیست و از طریق شبکه فیلم ها رو پلی کنم
تا دیروز هم مشکلی نبود
الان هم وقتی فیلمها رو از روی هارد تحت شبکه با لپ تاپ پلی می کنم زیرنویس مشکلی نداره
فقط مشکل ( زیرنویس ) پلی کردن فیلم از روی هارد بوسیله تلویزیونه

matinpour
25-11-2015, 11:01
من تو خونه یه شبکه کوچیک راه انداختم شامل
لپ تاپ - pc - tv - یک هارد تحت شبکه - اچ دی پلیر
من اغلب فیلم ها رو میریزم روی هارد تا بتونم از هر کدوم از سورسها که خواستم بدون کپی پیست و از طریق شبکه فیلم ها رو پلی کنم
تا دیروز هم مشکلی نبود
الان هم وقتی فیلمها رو از روی هارد تحت شبکه با لپ تاپ پلی می کنم زیرنویس مشکلی نداره
فقط مشکل ( زیرنویس ) پلی کردن فیلم از روی هارد بوسیله تلویزیونه
دوست عزیز
اگر هارد مستقیم به تلویزیون متصل باشد و فیلم و زیرنویس در یک پوشه و هم نام باشد شما باید مشگلی برای دیدن زیرنویس نداشته باشید بررسی کنید.