مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی تلویزیون lg 43LF540V
ali_phd71
09-11-2015, 00:27
با سلام خدمت دوستان
این تی وی رو تازه خریدیم چند سوال داشتم
این مدل خودش ما.هو.اره هم میخوره من ال ان بی رو وصل کردم (جهتش بدره) چند فرکانس مختلف دادم به برنامش برای همین بعضی شبکه ها چندتا ازشون هست.
توی این تی وی چجور میشه شبکه های اضافی رو پاک کرد؟ فقط تونستم چندشبکه رو توی یه گروه favorite بفرستم
میشه فارسیش کرد؟
این تنظیماتش رو چجور بذارم بهتره و کیفیت بهتری داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با تشکر فراوان:n40::n16:
ali_phd71
09-11-2015, 14:52
دوستان بنظرتون گیرنده خودش خوبه یا از رسی.ور استار 2100hd خودمون استفاده کنیم؟
چند فرمت کیفیت بالا با فلش تست کردم راحت اجرا کرد فقط زیرنویس فارسی رو نامرطب نشون داد بصورت علامت های درهم اینو چجور درست کنم؟
با تشکر
دوستان بنظرتون گیرنده خودش خوبه یا از رسی.ور استار 2100hd خودمون استفاده کنیم؟
چند فرمت کیفیت بالا با فلش تست کردم راحت اجرا کرد فقط زیرنویس فارسی رو نامرطب نشون داد بصورت علامت های درهم اینو چجور درست کنم؟
با تشکر
با توجه به اینکه ----- داره مشخصه که بدون گارانتی هست و احتمال نداشتن زبان فارسی رو داره. بهرحال اگر کلا زبان ومنو فارسی نداره که برای زیر نویس هیچ کاری نمیشه کرد. اما اگر منو فارسی دارید در هنگام پخش فیلم اوکی را بزنید و از تنظیمات به پخش فیلم را تنظیم کنید بروید و زبان زیرنویس رو روی عربی بگذارید.زیر نویس درست نمایش داده میشه
ali_phd71
13-11-2015, 13:14
تی وی رو پس دادیم یه r560 سونی خریدیم:n02:
H@/\/\ID
13-11-2015, 13:16
بهترین کار ممکن رو انجام دادین
من بدلیل اشتباه هات افراد مختلف 2 سال پیش LG 66100 گرفتم الان خودم با انتخاب خودم سامسونگ گرفتم خیلی راضیم
بهترین کار ممکن رو انجام دادین
من بدلیل اشتباه هات افراد مختلف 2 سال پیش LG 66100 گرفتم الان خودم با انتخاب خودم سامسونگ گرفتم خیلی راضیم
منکه یکساله دو تاش رو خریدم یکی اسمارت و یدونه معمولی و از انتخاب الجی کاملا راضی هستم. کیفیت تصویر پنلهای الجی زبانزد هست از سامسونگ که قطعا بهتره حالا سونی حسابش جداست قیمتش هم بیشتره.خصوصا در تلوزیون های هوشمند پشتیبانی نرم افزاری و غنای مارکت اون برای زبان فارسی در الجی خیلی بهتر از بقیه هست.
ali_phd71
14-11-2015, 12:11
اون ال جیه زیرنویس نشون نمیداد
ولی سونی نشون میده چون منو فارسی داره فرمت های مختلفم تست کردم راحت اجرا کرد با کیفیت عالی
فقط زیرنویسش کوچیکه نمیدونم چجور بزرگش کنم یا رنگش رو عوض کنم....
برای اجرا زیرنویس با ورد بازش کردم و انکودش رو رو عوض کردم قشنگ نشون داد اموزشش توی نت بود
ولی سونی نشون میده چون منو فارسی داره فرمت های مختلفم تست کردم راحت اجرا کرد با کیفیت عالی
برای اجرا زیرنویس با ورد بازش کردم و انکودش رو رو عوض کردم قشنگ نشون داد اموزشش توی نت بود
برای سایز نوشته ها و رنگشون تنظیمات وجود داره. هنگام پخش زیرنویس وارد تنظیمات بشین و انتخاب کنید. ضمنا شما نام زیرنویس با نام فیلم رو دقیقا یکی کنید مهم نیست چه نامی فقط هردو یک نام باشه در این صورت براحتی نشون خواهد داد نیازی به ادیت و انکود و این کارها هم نیست.
ali_men2004
15-11-2015, 13:42
شما اگه زبان زیر نویس رو عربی میکردید زیر نویس رو درست نشون میداد.
babakgol70
20-11-2015, 22:55
بيشتر ال جي هاي جديد مشكل dse شديد دارن.و به همين خاطر توصيه نميشه.
در مورد زير نويس دوستمون راست ميگه.بايد ميزاشتي روي عربي
بيشتر ال جي هاي جديد مشكل dse شديد دارن.و به همين خاطر توصيه نميشه.
در مورد زير نويس دوستمون راست ميگه.بايد ميزاشتي روي عربي
این مشکل دقیقا چی هست؟
babakgol70
22-11-2015, 21:48
این مشکل دقیقا چی هست؟
يك سري لكه هاي سياه رنگ هست كه روي تصوير هستند.
دقيقا شبيه اينكه روي صفحه دوده نشسته باشه يا خاك گرفته باشه.
و وقتي تصوير روشن و يك دست باشه و حركت كنه خيلي خوب معلوم ميشه.
بيشتر موقع فوتبال يا مسابقه هاي ورزشي معلومه.چون زمين بازي يك دست سبز روشن هست.وقتي دوربين حركت ميكنه اين لكه ها رو ميشه ديد.يا هر تصوير روشن ديگري مانند آسمون و ...
در گوگل جست و جو كن gray uniformity و عكس ها و فيلم هايي كه مياد رو ببيني متوجه ميشي.
در ضمن تلويزيون بدون گارانتي بخر.
من اشتباه كردم.
گارانتي ها نزديك 1 تا 2 ميليون روي هر دستگاه ميخورن و هيچ خدماتي هم نميدن.
Mehrdad092000
23-11-2015, 02:21
يك سري لكه هاي سياه رنگ هست كه روي تصوير هستند.
دقيقا شبيه اينكه روي صفحه دوده نشسته باشه يا خاك گرفته باشه.
و وقتي تصوير روشن و يك دست باشه و حركت كنه خيلي خوب معلوم ميشه.
بيشتر موقع فوتبال يا مسابقه هاي ورزشي معلومه.چون زمين بازي يك دست سبز روشن هست.وقتي دوربين حركت ميكنه اين لكه ها رو ميشه ديد.يا هر تصوير روشن ديگري مانند آسمون و ...
در گوگل جست و جو كن gray uniformity و عكس ها و فيلم هايي كه مياد رو ببيني متوجه ميشي.
در ضمن تلويزيون بدون گارانتي بخر.
من اشتباه كردم.
گارانتي ها نزديك 1 تا 2 ميليون روي هر دستگاه ميخورن و هيچ خدماتي هم نميدن.
دوست عزیز این مورد هم خیلی دیگه روش زیاده روی کردن همچینم نیست من مدل uf950دارم مشکلی نداره
بله بدون گارانتی خیلی کمتره
babakgol70
23-11-2015, 17:25
دوست عزیز این مورد هم خیلی دیگه روش زیاده روی کردن همچینم نیست من مدل uf950دارم مشکلی نداره
بله بدون گارانتی خیلی کمتره
دقیقاً همین طوریه.شانسیه.یعنی برای یک نفر خوب در میاد برای یک نفر خیلی بد در میاد.
کثیفی داخل پنل هست.
برای من تازه شانس آوردم که در حد متوسطی هست.
توی بیشتر تلویزیون ها با هر برندی هست.
ولی این سری مدل های جدید ال جی خیلی این مشکل رو بیشتر نشون میدن.
و من خیلی شکایت دیدم از کاربر ها.
برای شما هم خوشحالم که شانس آوردی و مشکل نداری:n16:
البته این رو هم بگم.تلویزیون شما جز دستگاه های گران قیمت ال جی حساب میشه.و در بررسی های سایت های خارجی هم که خوندم این مدل از نظر dse خیلی خوب هست.و مشکلی نداره.اما ۱۰۰ تا مدل دیگه تلویزیون داره ال جی.
پس دستگاه شما رو نمیشه ملاک قرار داد.
البته نه اینکه همه گرونها این مشکل رو نداشته باشند.ولی مدل شما خیلی خوب در اومده. ;-)
Mehrdad092000
23-11-2015, 23:34
دقیقاً همین طوریه.شانسیه.یعنی برای یک نفر خوب در میاد برای یک نفر خیلی بد در میاد.
کثیفی داخل پنل هست.
برای من تازه شانس آوردم که در حد متوسطی هست.
توی بیشتر تلویزیون ها با هر برندی هست.
ولی این سری مدل های جدید ال جی خیلی این مشکل رو بیشتر نشون میدن.
و من خیلی شکایت دیدم از کاربر ها.
برای شما هم خوشحالم که شانس آوردی و مشکل نداری:n16:
البته این رو هم بگم.تلویزیون شما جز دستگاه های گران قیمت ال جی حساب میشه.و در بررسی های سایت های خارجی هم که خوندم این مدل از نظر dse خیلی خوب هست.و مشکلی نداره.اما ۱۰۰ تا مدل دیگه تلویزیون داره ال جی.
پس دستگاه شما رو نمیشه ملاک قرار داد.
البته نه اینکه همه گرونها این مشکل رو نداشته باشند.ولی مدل شما خیلی خوب در اومده. ;-)
نمیدونم
اما فکر کنم یه حالت ضد ضربه ای دارن بخاطر اونه
ips ها اینجورین اکثرا
تی وی که گرفتم راضیم ازش اما پول داشتم ef950 میگرفتم :n02: عاشقشم
saheliha
24-07-2016, 18:24
حالا کسی دفترچه فارسیش را نداره مدل 5400 گلدیران هم مشابه است ولی دفترچه اون را هم پیدا نکردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.