ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Football Manager 2016

صفحه ها : [1] 2

onlyroma
07-11-2015, 19:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازی کامپیوتر Football Manager 2016 یکی از بازی های سبک شبیه ساز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ورزشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])است که توسط SEGA طراحی و ساخته شده و به تازگی توسط کمپانی SPORTS INTERACTIVE برای پلتفرم PC به بازار عرضه شده است . Football Manager یکی از بهترین , واقع بینانه ترین و عمیق ترین شبیه ساز فوتبال است که تا به امروز منتشر شده و مدیریت همهجانبه فوتبال را در دسترس قرار می دهد .خلاصه داستان : در اختیار گرفتن کنترل یکی از 50 تیم حاضر در این نسخه , نشستن بر روی نیمکت , مقابله با رسانه ها و حل مشکلات بازیکنان تنها بخشی از وظایف شماست . این نسخه دارای تغییرات عمده ای بوده که در ادامه با آنها و ویژگی هایشان آشنا خواهیم شد .Create A Club :
در این قسمت بازی این اجازه را به شما می دهد تا با استفاده از گزینه Create-A-Club باشگاهی را به وجود آورده , نامی برای آن برگزینید و پرچمی برای آن انتخاب نمایید .Fantasy Draft :
تیم رویایی خود را بسازید و کنترل بازی را در Fantasy Draft در اختیار گیرید . شروع با یک بودجه ثابت , هر مربی باید تیمی را از ابتدا بسازد و با سایر مدیران برای جاودانه کردن نام خود رقابت نماید .Improved Matchday Experience :
بیش از 2000 انیمیشن جدید در کنار تعداد زیادی از پیشرفت های گرافیکی و بهبود AI را در این نسخه شاهد خواهیم بود .Multi Match Highlights :
امکان رقابت با سایر دوستانتان به صورت آنلاین و مولتی پلیر فراهم شده است .Expanded Press Interaction :
کنفرانس های مطبوعاتی متنوع با بسیاری از مکالمات جدید و سوال متنی مختلف همراه خواهد بود . جالب است بدانید بازی این اجازه را به مدیران بیکار داده می شود تا با مصاحبه در رسانه ها محبوبیت قبلی را به دست آورده و به عنوان مربی جدید در تیم های مختلف مشغول به کار شوند .ویژگی های بیشتر و به روز رسانی شامل لیست کوتاه کارکنان ، بهبود مدیریت و جنبش کارکنان , درخواست هیئت مدیره تجدید نظر , کسب اعتماد هیئت مدیره , مذاکرات تیم , قوانین و بروزرسانی اطلاعات تیم , یک ماژول مالی بهبود یافته , بهبود انتقال AI و انتخاب تیم , ویژگی های جدید رسانه های اجتماعی و بسیاری موارد دیگر را تنها در مدیریت فوتبال 2016 مشاهده خواهید کرد . پیشنهاد می کنم این بازی را از دست ندهید . شما هم اکنون می توانید این بازی زیبا و جذاب را از سرورهای قدرتمند دانلود فارسی دریافت کرده و از بازی لذت ببرید .مشخصات بازی Football Manager 2016

نام بازی : Football Manager 2016
نام بازی (فارسی) : مدیریت فوتبال 2016
پلتفرم : PC
زبان : انگلیسی
سال انتشار : 2015
شرکت سازنده : SEGA
منتشر کننده : SPORTS INTERACTIVE
سبک بازی : شبیه ساز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ورزشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم فایل : 1.8 گیگابایت
رده سنی : +3نوع فایل : ISO
پیوند : Steam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود بازی کامپیوتر Football Manager 2016 نسخه 3DM نسخه 16.2.0

پارت 1

پارت 2

پارت 3

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................

FOOTBALL MANAGER 2016 V16.3.0

پارت 1

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پارت 2

پارت 3

کرک نسخه 16.3

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...................
کرک ورژن 2

کرک ورژن 3

کرک ورژن 4 ( ارسالی از
وین رونی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

کرک ورژن 5

کرک ورژن 6

کرک ورژن 7

منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

متن ارسالی از vahid_4000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نقد بازی Football Manager 2016

ماه جولای است و آواتار وضعیت من درمدیریت فوتبال ۲۰۱۶ (Football Manager 2016) حالت ناراحتی را نشان می دهد. بازی دوستانه پیش فصل لیدز یونایتد مقابل داچ ساید هرکولس بد پیش می رود. به توجه به وضعیت و هدفی که داریم، یک نتیجه ی ۱-۱ خوشبینانه حداقل چیزی است که ما می خواهیم. حداقل این می تواند ارزش مارکو سیلوستری، دروازه بان تیم را به میزان قابل توجه ای بالا ببرد. پس تغییر لازم است و بعد از تحلیل سریع بین آمارها و صفحه ی تکنیک ها، تصمیم گرفته می شود. استوارت دالاس که برای زدن ضربه های بیرون از ۳۰ متر لحظه شماری می کند، بجای لی اروین بیرون کشیده شده. لویس کوک هم به نظر توانسته آرامشی به خط میانی بدهد. همچنین ما بیشتر دفاع می کنیم تا زمان حفظ توپ را از هرکولس بگیریم. نتیجه ی ۲-۱ که اروین آن را به کمک کوک بر روی تابلوی ورزشگاه تغییر داد، برنده این بازی را مشخص می کند، که البته این موضوع دلیلی نمی شود که یک فصل نچسب و بی هیجان را در الند رود را انتظار بکشیم. این تقابل بی معنی بین تیم های انگلیسی-هلندی به مهم بودن درک مدیریت فوتبال ۲۰۱۶ به عنوان یک بازی کمک می کند. سهولتی که قابل دیدن بود، برای درک و بلوغ وضعیت روی نیمکت در بازی، مثال عالی است، از آنجا که این بازی نسخه قوی برای این سری سالیانه است.
بله، مدیریت فوتبال ۲۰۱۶ از نظر حرفه ای های این سری شبیه به گذشته است. شما یک مدیر می سازید و یک کلوب فوتبال را در دست می گیرید و تیم خود را به هر روشی که دوست دارید هدایت می کنید. آیا شما از زیبا بودن بازی تیمتان حمایت می کنید یا اینکه می خواهید بهترین چیزی که هستید را به نمایش بگذارید- حتی اگر این لازم باشد سر بازیکن هایتان درون زمین داد و فریاد راه بی اندازید بهترین نتیجه را امید داشته باشید؟ هر فلسفه ای که شما انتخاب کنید، باید با انتخاب بازیکن ها و قرار دادن آن ها در ترکیب و تعیین کردن نقش ها و وظایفشان تاکتیکی را خلق کنید – درست مانند کاری که در مدیریت فوتبال ۲۰۱۵ کردید. در واقع، می توانید بقیه وقتان را تغریبا با همان کارهایی که قبلا انجام می دادید، مدیریت کنید، اما حداقل منوی نقل و انتقالات کارآمد تر شده و به شما کمک می کند که به راحتی شرایط قرارداد بازیکن ها را تشخیص و اصلاح کنید. آن قسمت شخصی بازی – جایی که شما مکالمات را مانند ورژن فوتبالی مس افکت مدیریت می کنید – هنوز قابل تشخیص است. گذشته از آن حالا کنش و واکنش های بیشتری وجود دارد، وقتی که شما در یک کنفرانس حرف می زنید، بازیکن هایتان را تشویق می کنید یا با مربی ها بر سر تاکتیک ها حرف می زنید. اختیارات جدید خودشان را زود نشان می دهند. و خیلی سریع، همان نظرها و جواب های گذشته به یک طنز ناخواسته در این گفت و گوهای فوتبالی بدل می شود. به عنوان نتیجه، ممکن است فکر کنید که مدیریت فوتبال در کل تغییری نکرده است. وقتی که ابزار حرفه ای آنالیز فوتبال، پروزون (Prozone) اضافه شده به بازی، ویژگی های آنالیز در حین مسابقه را قدرت می دهد، بهبود های اساسی بازی به نظر تزئینی می آیند. تغییرات موتور بازی، قابلیت ساختن آواتار و تجهیز مجدد منوها با تصاویر جدید، خوب به نظر می آید، اما نکته بارزی در آن ها وجود ندارد. مجموع این تغییرها و همان بهبودهای تزئینی باعث راحت تر و سرگرم کننده تر شدن این بازی نسبت به بقیه ی محصولات اخیر این عنوان شده است. دست و پنجه نرم کردن با فوتبال منیجر ۲۰۱۵ برای مثال، به شدت کار سختی بود. درست به همین سختی که گفته شد، انگار مسئولان ورزشی هیولای آنالیزگری منتشر کرده بودند که فقط مربیان با مهارت می توانستند به کار کردن با آن فکر کنند. با زمان گذاشتن بر روی منو های استریمی شکل و آپدیت های در هسته اصلی بازی، فوتبال منیجر ۲۰۱۶ برای به زمین زدن هیولایی که ساخته اند به کمک بازیکن ها می آیند. تغییرات آب و هوایی، مخصوصا در صفحه تاکتیک ها، مثال عالی برای بهبودی بازی است. دکمه های دست العمل تیم و بازیکن ها حالا با یک شکل کارآمد به شما نشان می دهد که حالا بازی کردن بازیکن ها در یک خط بالاتر و ” دور زدن حریف” واقعا چه معنی می دهند. این نکته های ساده اما بسیار مهم در سیستم مسابقات، به شما خیلی بیشتر اجازه می دهد که ببینید چه اتفاقی در حال رخ دادن است و تفکرات خود را به صورت واقع گرایانه ای تغییر دهید، مانند آنکه خود شما هم تحت تاثیر مسابقه باشید. همچنین شما از وضعیت تیم بهتر از قبل آگاه می شوید چون که حالا آمار به صورت آزادانه اما ماهرانه در طول بازی نمایش داده می شود. اطلاعات پروزون که معمولا در بخش های جدا از هم پنهان هستند در جای مختلفی خودشان را نشان می دهند مثلا با بهتر کردن گذارش های استعدادیابی، دادن اطلاعات مناسب هنگام لود شدن (مثلا میزان کامل شدن رتبه ی جیک بیدول) و ساختن احساس کنترل برای شما. نتیجه این اتفاق این است که شما کمتر شبیه کسی که با چند دستگاه سخن گو کشتی می گیرد و بیشتر شبیه به یک مدیر فوتبالی هستید. اطلاعاتی که شما برای پیشبرد تیمتان احتیاج دارید زیر انگشتانتان است حتی اگر اینکه شما به اطلاعات وسواسی نداشته باشید. البته، پیچیدگی اینجاست که باتجربه بودن در این بازی به زیرکی با تازه کار بودن در مدیریت فوتبال پیوند خورده است. این احساس دسترسی با چند قابلیت اضافی و جالب ادامه پیدا می کند. ساختن یک کلاب مد برای بازیکن هایی که می خواهند خودشان با ساختن ستاره جدید فوتبال، موفقیت خودشان را رقم بزنند، فوق العاده است، چرا که فوتبال منیجر کلاسیک از راه تعریف های لمسی برای کاربران صفحه های لمسی به فوتبال منیجر وصله شده است.
به انوان قابلیت های چندنفره، بخش انتخاب های فانتزی از ترکیب لذت بخش ۲ تا ۳۲ بازیکن با هم بوجود می آید. با توجه به زمان اندکی که برای تحقیق درباره هزاران بازیکن قبل از اینکه انتخاب ها شروع بشوند دارید، اتفاق هایی که در مناقصه و بازی های رقابتی می افتد بسیار سرگرم کننده است (حتی وقتی که متوجه می شوید تصادفا فقط ۱۳ نفر برای یک رقابت ۲ ماه انتخاب کردید). اما چیزی که همیشه فوتبال منیجر به دنبال آن بود این است که چند بیت از این دیتابیس بزرگ را به تجربه های فوتبالی اختصاص بدهد. این یک بازی نقش آفرینی است؛ یک رویا که در آن خود بازی کننده درست اندازه خود طراحان بازی باید خلاق باشد. برای اولین بار در طول این سال ها، طرفداران تازه کار می توانند این تجربه ی فانتزی را در قالب یک بازی به دست آورند. تنها تعداد کمی فرنچایز در کل صنعت بازی ها توانسته اند به چیزی شبیه این ویژگی دست یابند، و این اتفاق با ورزش واقعی، بیشتر همزیستی می کند تا گیج شدن در آن. برای آنهایی که روزهای مدیریت قهرمانی (Championship Manager) را به یاد دارند، و با زیاد شدن پیچیدگی مدیرت فوتبالی آن، از این سری ترد شدند، مدیریت فوتبال ۲۰۱۶ فرصتی برای بازگشت این حس است. دوست و یار قدیمی شما که افسوس آن را می خوردید

vahid_4000
07-11-2015, 19:22
دوستان نظرتون در موردش چیه؟

onlyroma
07-11-2015, 19:25
درود رفیق:n16:

هنوز عرضه جهانی نشده و قراره که جمعه عرضه بشه و برای ما باید زمان کرک شدنش رو هم در نظر گرفت ولی بهش میاد نسخه خوبی باشه

وین رونی
07-11-2015, 23:05
نکته مهمی که امیدوارم در بازی رعایت شده باشه(که بعید می دونم)انجام حداقل 70 درصد دستوراتی که در حین بازی داده میشه
بارها شده در حین بازی بر حسب احساس خودم دستور حمله از سمت راست یا فقط مرکز زمین را میدم اما تغییری در نحوه بازی ایجاد نمیشه
تنها چیزی که خیلی خوب انجام میشه وقت کشی اونم تو اوت انداختن یا شروع مجدد بازی از طرف دروازه‌بان هست!

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

onlyroma
07-11-2015, 23:31
نکته مهمی که امیدوارم در بازی رعایت شده باشه(که بعید می دونم)انجام حداقل 70 درصد دستوراتی که در حین بازی داده میشه
بارها شده در حین بازی بر حسب احساس خودم دستور حمله از سمت راست یا فقط مرکز زمین را میدم اما تغییری در نحوه بازی ایجاد نمیشه
تنها چیزی که خیلی خوب انجام میشه وقت کشی اونم تو اوت انداختن یا شروع مجدد بازی از طرف دروازه‌بان هست!

درسته. کلا چندتا باگ داره که خیلی رو اعصابن البته میشه از یه دید دیگه هم نگاه کرد که برای شبیه سازی دقیق مربیگری فوتبال به علت کار زیادی که هوش مصنوعی بازی نیاز داره شاید بعضی از این دستورات رو با هوش مصنوعی ضعیفتر اضافه کردن تا تو نسخه های بعدی بهترش کنن.یه دید دیگه هم اینه که کلا شرکت ها در هر حیطه کاری هیچوقت یه محصول کامل بیرون نمیدن و معمولا یه سری باگ یا کمبود درونش قرار میدن یا برای رفعش سعی کافی نمیکنن تا برای محصول جدیدشون چیز تازه ای برای عرضه داشته باشن:n13:

shahrooz1222
09-11-2015, 23:52
الان میشه درمورد نسخه های موبایل ک قراره بیاد توضیح بدین؟؟چجورین؟؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

onlyroma
10-11-2015, 10:48
الان میشه درمورد نسخه های موبایل ک قراره بیاد توضیح بدین؟؟چجورین؟؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

:n16:

تا اونجایی که من فهمیدم انگار میخوان نسخه موبایل یا همون Handheld رو به یه شکل جدید با امکانات بیشتر و گسترده تر و با اسم Mobile عرضه کنن. و یه نسخه Touch هم با همون امکانات پی سی جدای از بازی اصلی ارائه میکنن که هم میشه روی مانیتورها و لپتاپ های لمسی و هم روی گوشی و تبلت اجراش کرد.

onlyroma
14-11-2015, 11:33
سلام:n16:

بازی منتشر شده ولی هنوز کرکی براش نیومده و احتمال میدم مثل سالهای قبل چند هفته ای کرک شدنش طول بکشه.

به هر حال اگر کسی از دوستان لینکی از بازی و کرکش پیدا کرد تو تاپیک قرار بده تا ملتی از نگرانی دربیاد:n02::n37:

onlyroma
14-11-2015, 21:33
درود:n16:

این سایت لینک دانلود بازی بدون کرک رو گذاشته و نوشته باید منتظر کرک موند. میدونم بدرد کسی نمیخوره ولی فقط میخواستم اطلاع رسانی کنم:n39:

spirit's
14-11-2015, 22:32
عالیه
منتظر این می‌مونیم متشکر از این تاپیک.
کلا فقط خودمونیم تعدادمون مشخصه

onlyroma
14-11-2015, 22:58
عالیه
منتظر این می‌مونیم متشکر از این تاپیک.
کلا فقط خودمونیم تعدادمون مشخصه

:n16::n16::n16:

البته چندتا دیگه از بچه ها هم هستن که همه ماه های سال بازی نمی کنن و یا کاملا پیگیر نیستن ولی به هر حال منیجربازن.کلا درست میگی تعدادمون کاملا مشخصه.

وین رونی
14-11-2015, 23:53
منیجر حس می خواد حس و حالشو نداشته باشی گند می زنی به تیم صدر جدول

shahriar traxtor
15-11-2015, 03:03

کاملاً درسته.

onlyroma
15-11-2015, 11:26

دقیقا باید حس و حالشو داشته باشی. مثلا یه بار منیجر 2012 با لیورپول یه کریر شروع کردم و قول دادم لیگ قهرمانان میرم و با استفاده از باگ اون موقع بازی که میشد با 25 میلیون بودجه 100 میلیون خرج کرد(تقریبا همه بازیکنا رو میشد به صورت کاملا قسطی 48 ماهه خرید البته چند میلیون گرون تر از قیمت تعیین شده براشون) یه تیم خوب بستم و تا اوایل نیم فصل دوم تیمم دوم بود و برای قهرمانی تلاش میکردم و جام حذفی هم خوب بالا رفته بودم ولی به علت یه سری اتفاق ها چند روزی نتونستم بازی کنم و حس و حال بازی رو از دست دادم و بعد از چند روز که اومدم چون دیگه حس بازی به شکل قبل نبود تیمم افت کرد و آخرش پنجم شدم که اونم چون هفته آخر تاتنهام رده ششمی رو برده بودم تونستم پنجم بشم وگرنه ششم می شدم. بعد هم که مدیرای لیورپول به راحتی اخراجم کردن و رفتم مربی میلوال شدم که اصلن حس قبل رو نداشت. البته به مدیرای لیورپول برای اخراجم حق میدادم چون با حدود 160 میلیون پول خالص خرج شده تو نقل و انتقالات و نرسوندن تیم به لیگ قهرمانان باید اخراجم میکردن. همین اتفاق هم امسال برای راجرز افتاد و به همین دلایل از لیورپول اخراج شد.

maratada
16-11-2015, 11:07
سلام به همه دوستان گلم،من فوتبال منیجر رو اگه اشتباه نکرده باشم از سال ۲۰۰۸ بازی میکنم اما به دلیل مشغله ای که دارم تو چندسال اخیر نتونستم خیلی جدی بازی کتم اما فک کنم سال ۲۰۱۱ بود که با هیرنفین هلند هشت بار قهرمان اروپا شدم و ایران رو قهرمان جام جهانی کردم و تو هف آو فیم با اختلاف بهترین بودم تو تاریخ،یادش بخیر واقعا،شب و روز بازی می کردم
ای کاش زمانش باشه بتونم ۲۰۱۶ رو هم بازی کنم و شاید این بار هیرنفین رو بازم پر کنم از بازیکنای ایرانی و یه حسین کریمی دیگه بهترین بازیکن جعانش کنم :-D

- - - Updated - - -

سلام به همه دوستان گلم،من فوتبال منیجر رو اگه اشتباه نکرده باشم از سال ۲۰۰۸ بازی میکنم اما به دلیل مشغله ای که دارم تو چندسال اخیر نتونستم خیلی جدی بازی کتم اما فک کنم سال ۲۰۱۱ بود که با هیرنفین هلند هشت بار قهرمان اروپا شدم و ایران رو قهرمان جام جهانی کردم و تو هف آو فیم با اختلاف بهترین بودم تو تاریخ،یادش بخیر واقعا،شب و روز بازی می کردم
ای کاش زمانش باشه بتونم ۲۰۱۶ رو هم بازی کنم و شاید این بار هیرنفین رو بازم پر کنم از بازیکنای ایرانی و یه حسین کریمی دیگه بهترین بازیکن جعانش کنم :-D

onlyroma
16-11-2015, 14:15
پست اول با لینک های دانلود بازی بدون کرک از سایت download.ir بروز شد:n16:

spirit's
17-11-2015, 09:14
پست اول با لینک های دانلود بازی بدون کرک از سایت download.ir بروز شد:n16:
دانلودش کنیم یا منتظر بمونیم نسخه مناسبش بیاد که شاید نصبی نباشه ؟

onlyroma
17-11-2015, 11:19
دانلودش کنیم یا منتظر بمونیم نسخه مناسبش بیاد که شاید نصبی نباشه ؟

به نظر من دانلودش نکنیم بهتره چون ممکنه وقتی کرک شد کرکش با نسخه دیگه ای از بازی سازگار باشه. ولی کلا همین که 3dm بازی رو برای دانلود گذاشته یعنی داره روی کرک کردنش کار می کنه.

spirit's
17-11-2015, 11:57
والا دانلودش کردم
حالا ببینم چی میشه دیگه
برای لنوکس اگه لینک پیدا کردین بذارین

vahid_4000
19-11-2015, 17:06
پس این کرکش کی می اد موردیم از انتظار»((

وین رونی
19-11-2015, 18:28

اینطور که من از کامنتهای سایت اسکیدرو خوندم تا سه هفته دیگه احتمالاً بیاد

onlyroma
19-11-2015, 21:26

همونطوری که دوستمون هم جواب داد طبق روند این 2 سال کرک کردنش باید بین 2 هفته تا نهایتا یه ماه طول بکشه

onlyroma
19-11-2015, 21:31
چند نفر تو سایت های مختلف شایعاتی راه انداختن که کرک فردا یا پس فردا منتشر میشه. امیدوارم این شایعات درست باشه:n33:

spirit's
20-11-2015, 09:49
اگه درست باشه روی این نسحه که گذاشتی جواب میده؟

aaasadi
20-11-2015, 15:44
اینجا کرک گذاشته

aaasadi
20-11-2015, 15:54
امتحان کنید خبر بدید

وین رونی
20-11-2015, 16:33
سایت اصلی خود اسکیدرو به آدرس زیر که هیچ خبری نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-16119

اما تو کامنتها دیروز یکی گفته بود 3DM کرکش کرده و گفته بوده بازی استارت می خوره اما بعد از هفته اول کرش می کنه

وین رونی
20-11-2015, 16:37
اینجا کرک گذاشته

سایت اصلی خود اسکیدرو به آدرس زیر که هیچ خبری نیست

اما تو کامنتها دیروز یکی گفته بود 3DM کرکش کرده و گفته بوده بازی استارت می خوره اما بعد از هفته اول کرش می کنه ولی تو کامنتهای آدرسی که شما گذاشتی همه گفتن بازی اجرا شده و مشکلی نیست

من یکی دو روزی صبر می کنم حتی خود بازی رو هم دانلود نکردم چون احتمال میدم شاید آپدیت جدید بیاد.صبر می کنم هم کرک رو می گیرم(مطمئنم تو این یکی دو روزه خبری میشه)هم اپدیت احتمالی

onlyroma
20-11-2015, 21:08
اگه درست باشه روی این نسحه که گذاشتی جواب میده؟

ممکنه جواب بده شاید هم به دلیل این که معمولا کرک همراه یه نسخه از بازی عرضه میشه جواب نده

onlyroma
20-11-2015, 21:21
دوستان هیچی در مورد کرک معلوم نیست تو سایت های خارجی هم هرکی یه چیزی میگه و بازار شایعه پراکنی داغه و این وسط ما باید فقط منتظر بمونیم

spirit's
21-11-2015, 08:43
اره باید منتظر بمونیم تجربه از عناوین قبل نشون داده اینو

vahid_4000
22-11-2015, 18:31
نقد بازی Football Manager 2016 آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سینا بحیرایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیدگاهی بنویسید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ماه جولای است و آواتار وضعیت من درمدیریت فوتبال ۲۰۱۶ (Football Manager 2016) حالت ناراحتی را نشان می دهد. بازی دوستانه پیش فصل لیدز یونایتد مقابل داچ ساید هرکولس بد پیش می رود. به توجه به وضعیت و هدفی که داریم، یک نتیجه ی ۱-۱ خوشبینانه حداقل چیزی است که ما می خواهیم. حداقل این می تواند ارزش مارکو سیلوستری، دروازه بان تیم را به میزان قابل توجه ای بالا ببرد. پس تغییر لازم است و بعد از تحلیل سریع بین آمارها و صفحه ی تکنیک ها، تصمیم گرفته می شود. استوارت دالاس که برای زدن ضربه های بیرون از ۳۰ متر لحظه شماری می کند، بجای لی اروین بیرون کشیده شده. لویس کوک هم به نظر توانسته آرامشی به خط میانی بدهد. همچنین ما بیشتر دفاع می کنیم تا زمان حفظ توپ را از هرکولس بگیریم. نتیجه ی ۲-۱ که اروین آن را به کمک کوک بر روی تابلوی ورزشگاه تغییر داد، برنده این بازی را مشخص می کند، که البته این موضوع دلیلی نمی شود که یک فصل نچسب و بی هیجان را در الند رود را انتظار بکشیم. این تقابل بی معنی بین تیم های انگلیسی-هلندی به مهم بودن درک مدیریت فوتبال ۲۰۱۶ به عنوان یک بازی کمک می کند. سهولتی که قابل دیدن بود، برای درک و بلوغ وضعیت روی نیمکت در بازی، مثال عالی است، از آنجا که این بازی نسخه قوی برای این سری سالیانه است.
بله، مدیریت فوتبال ۲۰۱۶ از نظر حرفه ای های این سری شبیه به گذشته است. شما یک مدیر می سازید و یک کلوب فوتبال را در دست می گیرید و تیم خود را به هر روشی که دوست دارید هدایت می کنید. آیا شما از زیبا بودن بازی تیمتان حمایت می کنید یا اینکه می خواهید بهترین چیزی که هستید را به نمایش بگذارید- حتی اگر این لازم باشد سر بازیکن هایتان درون زمین داد و فریاد راه بی اندازید بهترین نتیجه را امید داشته باشید؟ هر فلسفه ای که شما انتخاب کنید، باید با انتخاب بازیکن ها و قرار دادن آن ها در ترکیب و تعیین کردن نقش ها و وظایفشان تاکتیکی را خلق کنید – درست مانند کاری که در مدیریت فوتبال ۲۰۱۵ کردید. در واقع، می توانید بقیه وقتان را تغریبا با همان کارهایی که قبلا انجام می دادید، مدیریت کنید، اما حداقل منوی نقل و انتقالات کارآمد تر شده و به شما کمک می کند که به راحتی شرایط قرارداد بازیکن ها را تشخیص و اصلاح کنید. آن قسمت شخصی بازی – جایی که شما مکالمات را مانند ورژن فوتبالی مس افکت مدیریت می کنید – هنوز قابل تشخیص است. گذشته از آن حالا کنش و واکنش های بیشتری وجود دارد، وقتی که شما در یک کنفرانس حرف می زنید، بازیکن هایتان را تشویق می کنید یا با مربی ها بر سر تاکتیک ها حرف می زنید. اختیارات جدید خودشان را زود نشان می دهند. و خیلی سریع، همان نظرها و جواب های گذشته به یک طنز ناخواسته در این گفت و گوهای فوتبالی بدل می شود. به عنوان نتیجه، ممکن است فکر کنید که مدیریت فوتبال در کل تغییری نکرده است. وقتی که ابزار حرفه ای آنالیز فوتبال، پروزون (Prozone) اضافه شده به بازی، ویژگی های آنالیز در حین مسابقه را قدرت می دهد، بهبود های اساسی بازی به نظر تزئینی می آیند. تغییرات موتور بازی، قابلیت ساختن آواتار و تجهیز مجدد منوها با تصاویر جدید، خوب به نظر می آید، اما نکته بارزی در آن ها وجود ندارد. مجموع این تغییرها و همان بهبودهای تزئینی باعث راحت تر و سرگرم کننده تر شدن این بازی نسبت به بقیه ی محصولات اخیر این عنوان شده است. دست و پنجه نرم کردن با فوتبال منیجر ۲۰۱۵ برای مثال، به شدت کار سختی بود. درست به همین سختی که گفته شد، انگار مسئولان ورزشی هیولای آنالیزگری منتشر کرده بودند که فقط مربیان با مهارت می توانستند به کار کردن با آن فکر کنند. با زمان گذاشتن بر روی منو های استریمی شکل و آپدیت های در هسته اصلی بازی، فوتبال منیجر ۲۰۱۶ برای به زمین زدن هیولایی که ساخته اند به کمک بازیکن ها می آیند. تغییرات آب و هوایی، مخصوصا در صفحه تاکتیک ها، مثال عالی برای بهبودی بازی است. دکمه های دست العمل تیم و بازیکن ها حالا با یک شکل کارآمد به شما نشان می دهد که حالا بازی کردن بازیکن ها در یک خط بالاتر و ” دور زدن حریف” واقعا چه معنی می دهند. این نکته های ساده اما بسیار مهم در سیستم مسابقات، به شما خیلی بیشتر اجازه می دهد که ببینید چه اتفاقی در حال رخ دادن است و تفکرات خود را به صورت واقع گرایانه ای تغییر دهید، مانند آنکه خود شما هم تحت تاثیر مسابقه باشید. همچنین شما از وضعیت تیم بهتر از قبل آگاه می شوید چون که حالا آمار به صورت آزادانه اما ماهرانه در طول بازی نمایش داده می شود. اطلاعات پروزون که معمولا در بخش های جدا از هم پنهان هستند در جای مختلفی خودشان را نشان می دهند مثلا با بهتر کردن گذارش های استعدادیابی، دادن اطلاعات مناسب هنگام لود شدن (مثلا میزان کامل شدن رتبه ی جیک بیدول) و ساختن احساس کنترل برای شما. نتیجه این اتفاق این است که شما کمتر شبیه کسی که با چند دستگاه سخن گو کشتی می گیرد و بیشتر شبیه به یک مدیر فوتبالی هستید. اطلاعاتی که شما برای پیشبرد تیمتان احتیاج دارید زیر انگشتانتان است حتی اگر اینکه شما به اطلاعات وسواسی نداشته باشید. البته، پیچیدگی اینجاست که باتجربه بودن در این بازی به زیرکی با تازه کار بودن در مدیریت فوتبال پیوند خورده است. این احساس دسترسی با چند قابلیت اضافی و جالب ادامه پیدا می کند. ساختن یک کلاب مد برای بازیکن هایی که می خواهند خودشان با ساختن ستاره جدید فوتبال، موفقیت خودشان را رقم بزنند، فوق العاده است، چرا که فوتبال منیجر کلاسیک از راه تعریف های لمسی برای کاربران صفحه های لمسی به فوتبال منیجر وصله شده است.
به انوان قابلیت های چندنفره، بخش انتخاب های فانتزی از ترکیب لذت بخش ۲ تا ۳۲ بازیکن با هم بوجود می آید. با توجه به زمان اندکی که برای تحقیق درباره هزاران بازیکن قبل از اینکه انتخاب ها شروع بشوند دارید، اتفاق هایی که در مناقصه و بازی های رقابتی می افتد بسیار سرگرم کننده است (حتی وقتی که متوجه می شوید تصادفا فقط ۱۳ نفر برای یک رقابت ۲ ماه انتخاب کردید). اما چیزی که همیشه فوتبال منیجر به دنبال آن بود این است که چند بیت از این دیتابیس بزرگ را به تجربه های فوتبالی اختصاص بدهد. این یک بازی نقش آفرینی است؛ یک رویا که در آن خود بازی کننده درست اندازه خود طراحان بازی باید خلاق باشد. برای اولین بار در طول این سال ها، طرفداران تازه کار می توانند این تجربه ی فانتزی را در قالب یک بازی به دست آورند. تنها تعداد کمی فرنچایز در کل صنعت بازی ها توانسته اند به چیزی شبیه این ویژگی دست یابند، و این اتفاق با ورزش واقعی، بیشتر همزیستی می کند تا گیج شدن در آن. برای آنهایی که روزهای مدیریت قهرمانی (Championship Manager) را به یاد دارند، و با زیاد شدن پیچیدگی مدیرت فوتبالی آن، از این سری ترد شدند، مدیریت فوتبال ۲۰۱۶ فرصتی برای بازگشت این حس است. دوست و یار قدیمی شما که افسوس آن را می خوردید

- - - Updated - - -

نقد بازی Football Manager 2016 آبان ۲۸, ۱۳۹۴ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سینا بحیرایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیدگاهی بنویسید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

onlyroma
25-11-2015, 21:25
:n16:رفیق با اجازه متن میره پست اول :n16:

وین رونی
25-11-2015, 23:28
ایشون چطور این نقد را نوشته وقتی که هنوز کرک بازی نیومده؟آخه بدون کرک که نمیشه رفت داخل بازی
یا اینکه یعنی پول داده و نسخه اصل رو خریده؟!

onlyroma
25-11-2015, 23:43
ایشون چطور این نقد را نوشته وقتی که هنوز کرک بازی نیومده؟آخه بدون کرک که نمیشه رفت داخل بازی
یا اینکه یعنی پول داده و نسخه اصل رو خریده؟!

این متن بیشتر بهش میاد ترجمه شده باشه ولی چون جالب بود گذاشتمش پست اول:n39:

vahid_4000
26-11-2015, 14:28
اره این متن کپی بود ولی خیلی جالب بود به نظرم
راستی کی می اد این کرک دو هفته تموم شد؟
اون کرکی که گذاشتید را هیچ کس تست کرده؟

onlyroma
26-11-2015, 18:12
اره این متن کپی بود ولی خیلی جالب بود به نظرم
راستی کی می اد این کرک دو هفته تموم شد؟
اون کرکی که گذاشتید را هیچ کس تست کرده؟

:n16:فعلا خبر جدیدی از کرک نشده و همچنان باید انتظار بکشیم:n03:
یکی از دوستان یه کرک قرار داد که بدون دانلود هم میشد فهمید فیکه چون همون روز عرضه جهانی بازی روی سایت قرار گرفته بود که همچین چیزی برای منیجر امکان نداره

shahriar traxtor
26-11-2015, 19:30
آقا اسکیدرو کرک رو گذاشت. نوشتن بتا

وین رونی
26-11-2015, 22:22

مطمئنید؟آخه تو صفحه مورد نظر که هیچ خبری نیست و هنوز سبز نوشته شده Wait for crack

onlyroma
26-11-2015, 23:31

رفیق اگر منظورت با لینک پایینه که انگار نسخه بتای کرک رو به تازگی گذاشته و نوشته منتظر نسخه پروپر باشید:n36::n01:
امیدوارم به زودی کرک کامل و سالمش هم بیاد

وین رونی
26-11-2015, 23:35
رفیق اگر منظورت با لینک پایینه که انگار نسخه بتای کرک رو به تازگی گذاشته و نوشته منتظر نسخه پروپر باشید:n36::n01:
امیدوارم به زودی کرک کامل و سالمش هم بیاد

مثل اینکه این کرک اسم بازیکنان رو خراب کرده و البته بازی هم کرش می کنه

onlyroma
27-11-2015, 00:22
مثل اینکه این کرک اسم بازیکنان رو خراب کرده و البته بازی هم کرش می کنه

:n16:رفیق این مشکلات برای نسخه بتای کرک عادیه و پیش میاد باید همچنان منتظر نسخه کامل و سالم کرک باشیم

shahriar traxtor
27-11-2015, 00:41
:n16:رفیق این مشکلات برای نسخه بتای کرک عادیه و پیش میاد باید همچنان منتظر نسخه کامل و سالم کرک باشیم

درسته منم منظورم همون بتا بود که می گن مشکل داره چاره ای نداریم باید صبر کنیم :V14:

onlyroma
01-12-2015, 21:12
درود بر دوستان:n16:

کرک ورژن 2 بازی عرضه شده ولی فقط کرک بتا رو بهبود بخشیده و هنوز باید منتظر کرک پروپر باشیم

وین رونی
02-12-2015, 10:50
ورژن 3 هم اومد.دیگه اسمی از بتا زده نشده.در کامنت ها هم کسی در این باره نظری نداده:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

احتمالاً اینا دارن با دادن این کرک های ناقص دست دست می کنن تا بازی فروش خودشه بکنه از طرفی هم بگن ما داریم رو بازی کار می کنیم بعد کرک اصلی رو بدن بیرون

shahriar traxtor
02-12-2015, 11:06
wait for proper crack رو برداشتن شاید این نسخه اصلاح شده و مشکلی نداره

shahriar traxtor
02-12-2015, 11:23
آقا بعضیا میگن مشکل بازیکنای خاکستری حل نشده بعضیا هم میگن حل شده:V10::n13:

onlyroma
02-12-2015, 16:58
ممنون از دوستان به خاطر اطلاع رسانی:n16:

من که میگم چند روز دیگه هم صبر کنیم شاید کرک بهتری اومد تازه از شواهد پیداست که این کرک هم یه سری مشکل داره

vahid_4000
02-12-2015, 17:29
سلام دوستان من که دیگه نتونستم تحمل کنم دانلود کردم با همین کرک وارد بازی می شه من مشکلی ندیدم ولی چون وقت نداشتم هنوز هیچ مسابقه ای برگذار نکردم تا ببینم تو مسابقه چطوریه

onlyroma
03-12-2015, 00:09
پست اول تاپیک با لینک های دانلود جدید و کرک های ورژن 2 و 3 از سایت dlfox.com آپدیت شد.

onlyroma
03-12-2015, 00:17
:n16:من هنوز دانلود نکردم ولی میگن که مشکل بازیکن های خاکستری پرقدرت هنوز پابرجاست و مشکلات دیگه تقریبا حل شده

maratada
03-12-2015, 11:43
من کرک رو دانلود کردم و تا نیم فصل هم رفتم تو فصل اول هیچ مشکلی تا اون لحظه نداشت اما تو روز اول نیم فصل همه ی اسامی فیک شد و حالمونو اساسی گرفت:n03::n27::n29::n30:

onlyroma
03-12-2015, 11:59
من کرک رو دانلود کردم و تا نیم فصل هم رفتم تو فصل اول هیچ مشکلی تا اون لحظه نداشت اما تو روز اول نیم فصل همه ی اسامی فیک شد و حالمونو اساسی گرفت:n03::n27::n29::n30:

اتفاقا اینم یکی از مشکلات دیگه این کرکه که تو یه تاریخ اسامی دوباره فیک میشن.

فقط یه سوال مشکل بازیکن های خاکستری پرقدرت رو داره؟؟؟

vahid_4000
04-12-2015, 10:33
برای من فقط مشکل اسامی هست که بعد از یه تاریخ خاص به هم می خوره وگرنه مشکل دیگه ای نداره

maratada
04-12-2015, 12:36
بازیکنای خاکستری کدومن دیگه؟:n04:

onlyroma
04-12-2015, 15:55
بازیکنای خاکستری کدومن دیگه؟:n04:

:n02:منظورم بازیکن های ساختگی خود بازیه که معمولا تو تیم های محلین و نه پروفایل درست حسابی دارن نه رزومه دارن و نه میشه اونا رو خرید و رنگی که اسم اونا رو نوشته خاکستریه.

saber-dinku
04-12-2015, 16:55
سلام دوستان

من ی کرک گرفتم ن کرش میشه ن اسم بازیکنان بهم ریختس:n22:

فقط بازیکنا بعضیاشون عکس دارن بعضیا ندارن--مثلا نیمار ک قبلا داشت نداره مثلا علیرضا جهانبخش با قوچانژاد دارن :n05:

مث همون 2015 هست فقط یکم جابجایی ایکون داره:n36:

:n25:

yikilmish
04-12-2015, 16:58
سلام دوستان کرک 3 مشکلی نداره ؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان کرک 3 مشکلی نداره ؟<br><br>

onlyroma
04-12-2015, 22:47
سلام دوستان

من ی کرک گرفتم ن کرش میشه ن اسم بازیکنان بهم ریختس:n22:

فقط بازیکنا بعضیاشون عکس دارن بعضیا ندارن--مثلا نیمار ک قبلا داشت نداره مثلا علیرضا جهانبخش با قوچانژاد دارن :n05:

مث همون 2015 هست فقط یکم جابجایی ایکون داره:n36:

:n25:

داداش اگر میتونی لینکشو بذار اینجا تا بقیه هم استفاده کنن

onlyroma
04-12-2015, 22:49
سلام دوستان کرک 3 مشکلی نداره ؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان کرک 3 مشکلی نداره ؟<br><br>

:n16:انگار یه سری مشکل داره که دوستان دیگه هم بالا بهش اشاره کردن

وین رونی
04-12-2015, 23:09
ورژن 4 کرک هم اومد!!!!
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

صبر کنیم ملت تزریق کنن ببینیم چی جواب میده

onlyroma
04-12-2015, 23:23
ورژن 4 کرک هم اومد!!!!

صبر کنیم ملت تزریق کنن ببینیم چی جواب میده

:n16: خوش خبر باشی رفیق. خیلی یهویی اومد

onlyroma
05-12-2015, 00:01
پست اول با کرک ورژن 4 آپدیت شد(با تشکر از
وین رونی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

yikilmish
05-12-2015, 01:16
من که دیگه طاقت ندازم آقا میرم دانلود کنم

onlyroma
05-12-2015, 10:57
من که دیگه طاقت ندازم آقا میرم دانلود کنم

:n16:منم امشب میزارم واسه دانلود:n39:

وین رونی
05-12-2015, 12:58
مثل اینکه با این ورژن کرک هم مشکلاتی هست
نظرات برخی از کاربران:
Guys, crack v4 does not fix overpowered grey players
this is not working we want v5 v6 v7

عجیبه مگه تیم کرک خودشون کرک رو تست نمی کنن؟!

yikilmish
05-12-2015, 13:04
کرک چهار هم مشکل اسامی بهم ریخته رو داره

yikilmish
05-12-2015, 14:33
امسال اینو نوبره والله کاش دلار اینقدر گرون نبود اصلیش رو میخریدیم
تنها بازی هستش که سالهاست دازم بازی میکنم

maratada
05-12-2015, 15:16
باز مجبوریم صبر کنیم تا بعدی بیاد

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

yikilmish
05-12-2015, 21:49
والله دیگه خسته شدم من

maratada
06-12-2015, 00:41
چه کنیم که مجبوریم

onlyroma
06-12-2015, 09:58
کرک ورژن 5 هم اومد

onlyroma
06-12-2015, 10:00
البته انگار هنوز مشکلات پابرجاست:n28:

maratada
06-12-2015, 11:04
داغونمون کردن با این کرک ها

onlyroma
06-12-2015, 11:11
منم بازی رو دانلود کردم و کرک 5 رو ریختم که بعد از انتخاب تیم بازیکن های فیک ظاهر شدن:n34:

maratada
06-12-2015, 13:40
می مونیم تا کرک بعدی... چاره چیه[emoji22]

shahriar traxtor
06-12-2015, 18:14
آقا این یارو کرک کردن بلد نیست خود اسکیدرو هم کرک نمیکنه کاش اونایی که منیجرای قبلی رو کرک کردن یه کاری بکنن و گرنه این کارشو بلد نیست.

pato77
06-12-2015, 21:43
مطمن باشید این شرکت نمیتونه بازی رو کرک کنه...این نسخه های جدیدشم فقط برای کسب درامد از دانلود ...گولشو نخورید منتظر یه یه کرک دیگه باشید
calm and play fm15

onlyroma
06-12-2015, 22:22
آقا این یارو کرک کردن بلد نیست خود اسکیدرو هم کرک نمیکنه کاش اونایی که منیجرای قبلی رو کرک کردن یه کاری بکنن و گرنه این کارشو بلد نیست.

:n16:اگر مثل دو سال اخیر گروه 3dm کرک کنه که عالی میشه ولی تا الان که خبری ازشون نبوده و mkdev زیاد قابل اعتماد نیست. اسکیدرو هم که چندین ساله که دیگه کرک نمیکنه و از شرکت سگا برای کرک نکردن پول میگیره

onlyroma
06-12-2015, 22:24
مطمن باشید این شرکت نمیتونه بازی رو کرک کنه...این نسخه های جدیدشم فقط برای کسب درامد از دانلود ...گولشو نخورید منتظر یه یه کرک دیگه باشید
calm and play fm15

:n16:شاید حرف شما درسته و فقط میخوان کسب درآمد کنن و معروف بشن:n13:

pato77
07-12-2015, 15:59
دوستانی که بازی رو بدون مشکل پیش بردن و فقط اسامی فیک شده لطفا از طریق ادرس زیر اسامی بازیکنان رو درست کنن و نتیجرو بگن

maratada
07-12-2015, 16:14
دوستانی که بازی رو بدون مشکل پیش بردن و فقط اسامی فیک شده لطفا از طریق ادرس زیر اسامی بازیکنان رو درست کنن و نتیجرو بگن
دوست عزیز اینجا فقط اسامی فیک تیم های آلمان و ژاپن و کره و اسامی رقابت هارو فیکس کردن و خبری از کرک شدن بازی نیست توش

shahriar traxtor
07-12-2015, 18:53
ورژن 6 کرک هم اومد بازم همونه فقط اسمش عوض شده:n34:

maratada
07-12-2015, 18:54
ورژن 6 کرک هم اومد بازم همونه فقط اسمش عوض شده:n34:
یه حسی میگه امسال کرک نمیشه

onlyroma
07-12-2015, 22:20
با تشکر از shahriar traxtor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به خاطر اطلاع رسانی، کرک ورژن 6 به پست اول اضافه شد.

yikilmish
08-12-2015, 22:03
کی میاد پس ؟ خبری نیست ؟

maratada
09-12-2015, 02:00
کی میاد پس ؟ خبری نیست ؟
[emoji22] [emoji20] [emoji21]

yikilmish
09-12-2015, 02:03
:n36::n39::n39::n39::n39::n39::n39:

pato77
09-12-2015, 17:40
به این زودیا نمیاد...یادمه برا 2013 هم همین اتفاق افتاد 2 ماه طول کشید .اخرش 3dm کرکش کرد:n27:

onlyroma
09-12-2015, 21:30
یه نفر اومده و کرک های 4 و 6 رو مخلوط کرده و میگه که بهترین راه حله و کار میکنه ولی من دانلود کردم و فقط بار اول اسم ها درست بود و با لود کردن دوباره سیو اسامی فیک میشدن

با وجود اینکه کرک درستی نیست ولی اینم لینکش:

maratada
09-12-2015, 21:37
یه نفر اومده و کرک های 4 و 6 رو مخلوط کرده و میگه که بهترین راه حله و کار میکنه ولی من دانلود کردم و فقط بار اول اسم ها درست بود و با لود کردن دوباره سیو اسامی فیک میشدن

یعنی چی بار اول درست بود؟

onlyroma
09-12-2015, 21:49
یعنی چی بار اول درست بود؟

:n16:منظورم اینه وقتی تیمو انتخاب کردم اسامی درست بود و انگار بازی مشکلی نداشت تا یه مقدار هم که جلو رفتم انگار سالم بود ولی وقتی از بازی کامل خارج شدم دوباره که رفتم تو بازی تا سیو رو لود کنم اسامی فیک شد

maratada
09-12-2015, 23:01
:n16:منظورم اینه وقتی تیمو انتخاب کردم اسامی درست بود و انگار بازی مشکلی نداشت تا یه مقدار هم که جلو رفتم انگار سالم بود ولی وقتی از بازی کامل خارج شدم دوباره که رفتم تو بازی تا سیو رو لود کنم اسامی فیک شد
مسخره شد امسال [emoji19]

وین رونی
10-12-2015, 00:49
یکی اومده گفته کرک نهایی در چند ساعت آینده منتشر میشه!!

maratada
10-12-2015, 00:57
یکی اومده گفته کرک نهایی در چند ساعت آینده منتشر میشه!!
اون یکی کیه؟
لینک خبرشو بده لطفا

وین رونی
10-12-2015, 01:14
اون یکی کیه؟
لینک خبرشو بده لطفا

تو کامنتهای سایت اسکیدرو بود شخصی به نام جیمی
که البته بعید می دونم درست باشه
به هر حال فکر کنم خبری که دادم بیشتر یه اسپم بود نباید زیاد جدی گرفت
با عرض پوزش

maratada
10-12-2015, 01:15
تو کامنتهای سایت اسکیدرو بود شخصی به نام جیمی
که البته بعید می دونم درست باشه
به هر حال فکر کنم خبری که دادم بیشتر یه اسپم بود نباید زیاد جدی گرفت
با عرض پوزش

ممنون به هرحال [emoji4]

وین رونی
10-12-2015, 10:15

یکی گفته از این کرک استفاده کنید.بازی رو باز کنید بعد ذخیره کنید و دوباره بازش کنید. 2یا 3 ماه بازی کنید(ماه خود بازی)بعد دوباره بازی رو دخیره کنید و ببندید و دوباره بیایید تو بازی نه Fake name هست نه بازیکن خاکستری.یکی دو نفر هم از این روش رفته بودن گفته بودن درسته مشکلی نیست

vahid_4000
10-12-2015, 10:55
یکی گفته از این کرک استفاده کنید.بازی رو باز کنید بعد ذخیره کنید و دوباره بازش کنید. 2یا 3 ماه بازی کنید(ماه خود بازی)بعد دوباره بازی رو دخیره کنید و ببندید و دوباره بیایید تو بازی نه Fake name هست نه بازیکن خاکستری.یکی دو نفر هم از این روش رفته بودن گفته بودن درسته مشکلی نیست
فعلا برای من م جواب داده و مشکلی ندارم
حرفم را پس می گیرم بازم وقی چند ماه جلو رفتم اسامی به هم خورد:n28::n34:

spirit's
10-12-2015, 11:40
یعنی بازم صبر کنیم...
خب پست اول یه طور ویرایش کنین همون اول که ذوق کردیم بعدشش ذوق‌مرگ نشیم:n27:

yikilmish
10-12-2015, 13:58
خبر دقیقی ندارید دوستان ؟
گروهی وعده ندادند ؟

onlyroma
10-12-2015, 23:13
خبر دقیقی ندارید دوستان ؟
گروهی وعده ندادند ؟

:n16:هیچ خبر جدیدی نیست و فقط یه سری انسان مریض دارن تو همه سایت ها و پیج ها شایعه پراکنی میکنن

onlyroma
10-12-2015, 23:21

الان بازار این نوع شایعه ها داغ تر هم شده و همه دارن هم دیگه رو سر کار میزارن

onlyroma
10-12-2015, 23:24
یعنی بازم صبر کنیم...
خب پست اول یه طور ویرایش کنین همون اول که ذوق کردیم بعدشش ذوق‌مرگ نشیم:n27:

:n16: باشه رفیق:n02:

onlyroma
10-12-2015, 23:27
فعلا برای من م جواب داده و مشکلی ندارم
حرفم را پس می گیرم بازم وقی چند ماه جلو رفتم اسامی به هم خورد:n28::n34:

:n16:منم اول با این کرک امیدوار شدم ولی بعدش اینطوری :n03: شدم

yikilmish
11-12-2015, 01:38
کرک هفت هم اومده ولی باز حل نشده مشکل

maratada
11-12-2015, 02:56
ممنون بابت اطلاع رسانیتون دوست خوبم ☺

yikilmish
11-12-2015, 13:52
وظیفمه دوستان من بی صبرانه منتظرم
کاش دلار ارزون بود...

maratada
11-12-2015, 13:59
وظیفمه دوستان من بی صبرانه منتظرم
کاش دلار ارزون بود...
آره والا
150 هزارتومن خیلیه ... [emoji20] [emoji22] [emoji22]

حسین 94
11-12-2015, 18:04
من که از 2015 راضی هستم
حدود 1 ماه هست دارم بازی می کنم البته با آپدیت نقل و انتقالات
تابستان سیستم کامپیوتر رو عوض کردم ( مال 10 سال قبل بود قدیمی و پایین )
قبلا یک بار فیفا منیجر بازی کرده بودم ولی این خیلی بهتر بود و واقعی تر
یک فصل رفتم با آرسنال
واقعا بازی فوق العاده ای هست
الان فهمیدم ارسن ونگر چرا نمی تونه بازیکن بزرگ بخره
چون کسی راضی نمی شه با حقوق هفتگی 140 هزار پوند در هفته قرارداد ببنده
رویس - بنزما
هری کین رو خریدم 44 میلیون 32 گل در یک سال زد برام

onlyroma
11-12-2015, 18:12
من که از 2015 راضی هستم
حدود 1 ماه هست دارم بازی می کنم البته با آپدیت نقل و انتقالات
تابستان سیستم کامپیوتر رو عوض کردم ( مال 10 سال قبل بود قدیمی و پایین )
قبلا یک بار فیفا منیجر بازی کرده بودم ولی این خیلی بهتر بود و واقعی تر
یک فصل رفتم با آرسنال
واقعا بازی فوق العاده ای هست
الان فهمیدم ارسن ونگر چرا نمی تونه بازیکن بزرگ بخره
چون کسی راضی نمی شه با حقوق هفتگی 140 هزار پوند در هفته قرارداد ببنده
رویس - بنزما
هری کین رو خریدم 44 میلیون 32 گل در یک سال زد برام

:n16:2015 از هر لحاظ خیلی خوبه فقط بعضی جاها یه مقدار سخت میشه ولی کلا یکی از بهترین نسخه هاست

onlyroma
11-12-2015, 18:15

:n16: داداش ممنون به خاطر اطلاع رسانی ولی من هرچی گشتم کرک ورژن 7 و پیدا نکردم:n41: میشه لینکشو بذاری؟؟؟

pato77
11-12-2015, 22:00
keep calm and play fm2015

MCSE MAN
12-12-2015, 02:37
آقا یکی از سایت ها کرک skidrow گذاشته. این همونیه که میگید مشکل داره یا نه؟
چون skidrow گروه معروفیه و کرک خراب ندیدم ازش!

maratada
12-12-2015, 02:38
آقا یکی از سایت ها کرک skidrow گذاشته. این همونیه که میگید مشکل داره یا نه؟
چون skidrow گروه معروفیه و کرک خراب ندیدم ازش!
ببین تاریخ بارگداریش برا کیه؟
اگه همین امروزه جدیده وگرنه قدیمیه

MCSE MAN
12-12-2015, 14:02
ببین تاریخ بارگداریش برا کیه؟
اگه همین امروزه جدیده وگرنه قدیمیه

واسه 2 روز پیشه ولی کرکش رو جدا برای دانلود نذاشته
اگه شد 1-2 روز دیگه دانلودش میکنم ببینم چی میشه

yikilmish
12-12-2015, 19:54
دوستم برام اورده بود نوشته بود کرک 7 که کار نکرد

yikilmish
14-12-2015, 00:14
خبر جدیدی نیست دوستان ؟

maratada
14-12-2015, 00:16
خبر جدیدی نیست دوستان ؟
نه
ولی میگن نزدیک کریسمس 3dm قراره منتشرش کنه

yikilmish
14-12-2015, 00:21
خدا از دهنت بشنوه داداشم

maratada
14-12-2015, 11:33
خدا از دهنت بشنوه داداشم
خداوکیلی هرچی می کشیم از گرونی دلاره

farshad.88
14-12-2015, 12:48
سلام. کسی کرک MKDEV V7 رو تست کرده؟ امروز بازی رو دانلود کردم. شب نصب میکنم میخواستم ببینم کسی این کرک رو نصب کرده تا مشکلاتش حل بشه ؟ سایت اصلی skidrow منتشر کرده

maratada
14-12-2015, 13:23
سلام. کسی کرک MKDEV V7 رو تست کرده؟ امروز بازی رو دانلود کردم. شب نصب میکنم میخواستم ببینم کسی این کرک رو نصب کرده تا مشکلاتش حل بشه ؟ سایت اصلی skidrow منتشر کرده
سلام تست شده و همون مشکلات قبلی رو داره

farshad.88
14-12-2015, 19:59
دوستان بازی رو از کجا دانلود کردین ؟ من نسخه 16.1.1 اسکیدرو رو دانلود کردم. هر چی روی فایلی نصب بازی ( یا لوگوی قرمز و زرد FM ) میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته. باید حتما استیم نصب باشه روی سیستم ؟
ویندوز 7 64 بیتی دارم

maratada
15-12-2015, 09:10
دوستان بازی رو از کجا دانلود کردین ؟ من نسخه 16.1.1 اسکیدرو رو دانلود کردم. هر چی روی فایلی نصب بازی ( یا لوگوی قرمز و زرد FM ) میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته. باید حتما استیم نصب باشه روی سیستم ؟
ویندوز 7 64 بیتی دارم
فک کنم فعلا باید بازی رو فراموش کنیم تا دو یک دو هفته دیگه
چون ظاهرا حالا حالاها خبری از کرک نیست
البته فک کنم خرید بازی راه کوتاه تریه فقط مشکل منابع مالی داریم

farshad.88
15-12-2015, 11:40
بازی رو اجرا کردم. اسامی و قیافه ها درسته.
قراره از نیم فصل مشکلات پیش بیاد ؟ الان 7 هفته از فصل گذشته و مشکلی نداشتم

maratada
15-12-2015, 11:51
آره از همون نزدیکای ژانویه

yakimura sanada
15-12-2015, 17:40
سلام به همه

گندتون اومد :n05:

بازی رو دان کردم ، پنج شنبه بازی میکنم
اونایی که دان کردن بازی چطور بوده؟؟

maratada
15-12-2015, 17:43
سلام به همه

گندتون اومد :n05:

بازی رو دان کردم ، پنج شنبه بازی میکنم
اونایی که دان کردن بازی چطور بوده؟؟
سلام گنده ی عزیز

aaasadi
15-12-2015, 17:44
چی شد مهندس؟
بزن رد شه ببین درسته یا نه

yakimura sanada
15-12-2015, 18:03
بچه ها من با یکی از اعضای MKDEV صحبت کردم و گفت تا چند روز دیگه یک کرک سالم و نهایی و بدون مشکل میدیم بیرون
مدیر اصلیشونم یکی از اعضای RAZOR بوده و امید زیادی بهشون هست

NONSteam هم گفته شایـــــــد کرک بده بیرون 3DM هم فعلا داره روی کرک فیفا کار میکنه و همه چیز فعلا رو هواست :n27:

اونایی که کرک هارو تست کردن، کدوم کرک از همه بهتر بوده؟؟

yakimura sanada
15-12-2015, 21:38
هییییییییییییییییییی :|

یعنی همتون رفتید 16 بازی کنین؟ :|:n28:

maratada
15-12-2015, 21:41
هییییییییییییییییییی :|

یعنی همتون رفتید 16 بازی کنین؟ :|:n28:
والا فعلا که همه ی هفت کرک منتشر شده مشکل دارن
یا کرش دامپ یا فیک پلیرز یا بازیکنان خاکستری پرقدرت
برا همینم منتظریم کرک جدید بیاد[emoji53]

yakimura sanada
15-12-2015, 21:42
والا فعلا که همه ی هفت کرک منتشر شده مشکل دارن
یا کرش دامپ یا فیک پلیرز یا بازیکنان خاکستری پرقدرت
برا همینم منتظریم کرک جدید بیاد[emoji53]

هیچ راهی واسه فیک نیم نیس؟؟؟؟:n27:

maratada
15-12-2015, 21:44
هیچ راهی واسه فیک نیم نیس؟؟؟؟:n27:
یکی دوجا خوندم گفتن که چندتا کار از جمله سیو و لود واسه چند هفته کارگره ولی بازم اسامی به هم میریزن
اما در کل نه تبوده تا حالا کرکی که مشکل رو کامل حل کرده باشه

onlyroma
15-12-2015, 21:46
درود بر دوستان خوبم:n16:

شرمنده بچه ها من چند روز اخیر کلا درگیر بودم و نتونستم زیاد به تاپیک سر بزنم و حالا که اومدم میبینم هیچ چیزی تغییر نکرده و فقط یه کرک ناسالم اومده:n27:

onlyroma
15-12-2015, 21:49
پست اول تاپیک با کرک ورژن 7 آپدیت شد:n16:

maratada
15-12-2015, 21:54
من مشکل بازیکنای خاکستری رو نداشتم ولی مشکل فیک دارم

farshad.88
16-12-2015, 07:58
چی شد مهندس؟
بزن رد شه ببین درسته یا نه

تا هفته 10 هیچ تیمی نداشتم. بلاخره جنوا مربیشو برکنار کرد و منم به کله قرارداد بستم. تیم 19 جدول ! :n10:
4 تا بازی کردم 1 باخت و 2 تا مساوی. و یه برد هم در جام حذفی. چقدر بازی سخت و پیچیده شده. نمیشه همینجوری بزنیم بره جلو. :n27:
تا نیم فصل 7 یا 8 تایی بازی دیگه مونده. فعلا هم هیچ مشکلی نیست. هم قیافه ها درسته و هم اسامی. فقط لوگوی ناپولی درست نیست
تیم ایران هم فقط اشکان دژاگه داره به قیمت 8 میلیون دلار. پس بقیه بازیکنا کجان ؟ :n36:

yakimura sanada
16-12-2015, 17:42
تا هفته 10 هیچ تیمی نداشتم. بلاخره جنوا مربیشو برکنار کرد و منم به کله قرارداد بستم. تیم 19 جدول ! :n10:
4 تا بازی کردم 1 باخت و 2 تا مساوی. و یه برد هم در جام حذفی. چقدر بازی سخت و پیچیده شده. نمیشه همینجوری بزنیم بره جلو. :n27:
تا نیم فصل 7 یا 8 تایی بازی دیگه مونده. فعلا هم هیچ مشکلی نیست. هم قیافه ها درسته و هم اسامی. فقط لوگوی ناپولی درست نیست
تیم ایران هم فقط اشکان دژاگه داره به قیمت 8 میلیون دلار. پس بقیه بازیکنا کجان ؟ :n36:

داداش کرکت چیه؟؟؟

maratada
16-12-2015, 20:30
یه ماه دیگه جلو بری فیک میشه اسامی

saber-dinku
18-12-2015, 04:25
سلام دوستان
این سایته ک چیزای مختلف بازیرو داره
من چندتا شو گرفتم مث لیگ ایران
ک تیمای خییییییلی بیشتری داره
2015 ی خود لیگ برتر بود با لیگ دسته یک ب صورت دو گروه
ولی این 2016 ک اپدیتم هست لیگ برتر و لیگ دسته سه رو م داره
حالا باز اونایی ک سرکارشون با این چیزا هست از این سایته سر در میارن
گفتم شاید خوب باشه لینکشو گزاشتم
:n05:

حسین 94
18-12-2015, 11:48
من با کرک 7 بازی رو نصب کردم و واردش شدم
خیلی خوبه
کاش کرک اصلی زودتر بیاد شرو کنیم بازی رو
اطلاعات بازی در حد عالی هست در مورد بازیکنان

برای مثال وقتی من سرمربی آرسنال میشم دیگه آرسن ونگر اخراج نمی شه و رئیس باشگاه از من می پرسه ونگر رو مدیر تیم قرار بدیم یا نه

maratada
18-12-2015, 13:08
من با کرک 7 بازی رو نصب کردم و واردش شدم
خیلی خوبه
کاش کرک اصلی زودتر بیاد شرو کنیم بازی رو
اطلاعات بازی در حد عالی هست در مورد بازیکنان

برای مثال وقتی من سرمربی آرسنال میشم دیگه آرسن ونگر اخراج نمی شه و رئیس باشگاه از من می پرسه ونگر رو مدیر تیم قرار بدیم یا نه
تا نیم فصل رد کن ببین اسامی فیک میشه یا نه

حسین 94
18-12-2015, 18:24
من که چیزی ندیدم اسامی تغییر نکرد
تا آخر فصل رفتم به صورت مربی بیکار

دوستان می تونن دقیقتر بگن چه چیزهایی عوض میشه تا به سیوها نگاه کنم و اطلاعات بدم

maratada
18-12-2015, 18:31
من که چیزی ندیدم اسامی تغییر نکرد
تا آخر فصل رفتم به صورت مربی بیکار

دوستان می تونن دقیقتر بگن چه چیزهایی عوض میشه تا به سیوها نگاه کنم و اطلاعات بدم
ایامی فیک میشن اسم بازیکنا
بعضی کرک ها هم مشکل بازیکنان خاکستری پرقدرت رو دارن

حسین 94
18-12-2015, 20:50
اسم ها که تغییر نکردن
اون لیگ هایی هم که انتخاب کردی که میتونی مربیگری کنی بازیکن خاکستری وجود نداره ولی در سایر لیگ ها در کنار بقیه بازیکنان بازیکن خاکستری هم هست مثل 15
برای مثال من اسپانیا رو که انتخاب نکردم بارسا و رئال هم حتی 1 نفر بازیکن خاکستری داشتن

نکته : تفاوت 15 با 16 این هست که در 15 کسانی که رنک خاکستری داشتن جلوی امارشون خط تیره بود ولی در 16 امار دارند ولی هیچ سابقه ای براشون نوشته نمی شه و حتی صفحه قرارداد و نقل و انتقالات و غیره ندارند
آمارشون هم نسبت به تیمشون متغییر هست
مثلا در لیگ مونته نگرو یک تیم رو نگاه کردم همه زیر 10 بودن اکثر آماراشون ولی برای تیم های خوب و متوسط در سطح بقیه بازیکنان

راهکارهایی که من می تونم برای کسانی که می خوان بازی کنند بدم این هست که

اکثر لیگ های خوب رو انتخاب کنید در آغاز بازی به خصوص لیگ هایی که در لیگ قهرمانان اروپا هستند

farshad.88
19-12-2015, 11:26
اسم ها که تغییر نکردن
اون لیگ هایی هم که انتخاب کردی که میتونی مربیگری کنی بازیکن خاکستری وجود نداره ولی در سایر لیگ ها در کنار بقیه بازیکنان بازیکن خاکستری هم هست مثل 15
برای مثال من اسپانیا رو که انتخاب نکردم بارسا و رئال هم حتی 1 نفر بازیکن خاکستری داشتن

نکته : تفاوت 15 با 16 این هست که در 15 کسانی که رنک خاکستری داشتن جلوی امارشون خط تیره بود ولی در 16 امار دارند ولی هیچ سابقه ای براشون نوشته نمی شه و حتی صفحه قرارداد و نقل و انتقالات و غیره ندارند
آمارشون هم نسبت به تیمشون متغییر هست
مثلا در لیگ مونته نگرو یک تیم رو نگاه کردم همه زیر 10 بودن اکثر آماراشون ولی برای تیم های خوب و متوسط در سطح بقیه بازیکنان

راهکارهایی که من می تونم برای کسانی که می خوان بازی کنند بدم این هست که

اکثر لیگ های خوب رو انتخاب کنید در آغاز بازی به خصوص لیگ هایی که در لیگ قهرمانان اروپا هستند
من همون بار اول فقط دسته یک و دو لیگ ایتالیا رو انتخاب کردم. که بهم گفت در ادامه بازی میتونم لیگ های دیگه رو هم اضافه کنم. که من لیگ انگلیس و اسپانیا و آلمان و فرانسه و هلند رو هم اضافه کردم و قرار شد این لیگ ها پایان فصل اضافه شوند.
یه مشکل این بازی که قبلا وجود داشت. سنگین شدن اجرا بازی وقتی که تعداد لیگ های زیادی رو انتخاب میکنیم هست. هرچند تنظیمات نمایش اطلاعات لیگ ها رو میشه به صورت دلخواه قرار داد. اما وقتی انتخاب میشه برای رفرش شدن اطلاعات مجبوره به صورت هایدن نتایج لیگ هایی که انتخاب کردیم اما نمایش نمیدهد رو هم حساب کنه. اینجوری بعد از 2 یا 3 فصل سرعت بازی کم میشد. البته روی نسخه های قبلی. هنوز این امسال تا نیم فصل هم نرفتم ببینم سرعت کم میشه یا نه

maratada
20-12-2015, 15:51
این همه انتظار کشیدیم و کرک نیومد

حسین 94
21-12-2015, 12:04
یک سال بیکار رفتم اسم ها عوض نشده بود
وقتی شروع کردم مربیگری کنم 3 روزه اسم ها عوض شد
حتی سیوهای قبلی هم اسم ها عوض شد

کرک جدید اومد خبر بدید

خیلی جذاب هست 16 ولی حیف که نمی شه بازی کرد
خبرگذاری ها خبرهایی از نقل و انتقالات تیم تو می زنند که خودت خبر نداری
برای مثال میگن با این قیمت خواهان یک بازیکن هستی همون قیمت رو پیشنهاد میدی باشگاهش قبول می کنه و دیگه پول اضافه تری نمی خواد

yikilmish
22-12-2015, 21:04
خبری نیست رفقا؟

maratada
22-12-2015, 21:10
خبری نیست رفقا؟
نه والا
من دارم بودجه تامین میکنم برا خرید بازی اورجینالش

yikilmish
22-12-2015, 22:34
منم باید بخرم انگار

حسین 94
23-12-2015, 13:04
کسی خبری از کرک جدید نداره
و یا راهکاری برای استفاده از این کرک ها

maratada
23-12-2015, 13:23
کسی خبری از کرک جدید نداره
و یا راهکاری برای استفاده از این کرک ها
هیچ خبر خاصی نیست
من که دوباره دیشب 15 رو نصب کردم

وین رونی
23-12-2015, 13:41
یکی از کاربران سایت اسکیدرو یه روشی گذاشته که چند نفری امتحان کردن و جواب داده.می تونید شما هم امتحان کنید
ببخشید من وقت معنی کردنش رو ندارم و تو سایت اسکیدرو هم نمیشه متن رو کپی کرد.عکس گرفتم گذاشتم خودتون معنی و امتحان کنید

حسین 94
23-12-2015, 14:32
یکی از کاربران سایت اسکیدرو یه روشی گذاشته که چند نفری امتحان کردن و جواب داده.می تونید شما هم امتحان کنید
ببخشید من وقت معنی کردنش رو ندارم و تو سایت اسکیدرو هم نمیشه متن رو کپی کرد.عکس گرفتم گذاشتم خودتون معنی و امتحان کنید
چیزی که من متوجه شدم این هست امتحان کنیم ببینیم چی میشه

1 - پاک کنید از همه جای کامپیوتر چون شاید مستعد فیک شدن باشه

2 - نصب دوباره

3 - افزودن کرک v7

4 - باز کردن از آدمینیتاتور ( همیشه )

5 - باز کردن دوباره بازی و ایجاد بازی و مربی جدید و انتخاب تیم و سیو آن

6 - بدون سیو کردن 6 - 7 بار دکمه کنتینیو رو بزنید و بعد خروخ به اسکرن منو ( بدون سیو دوباره )

7 - دوباره لود کنید

8 - هر بار که بازی رو اجرا می کنید باید نکات بالا که 5 دقیقه طول می کشه رو انجام بدید

برای من کار نکرد اسم ها فیک شدن
رفتم سراغ 15 تا درست شدن کامل کرک

maratada
23-12-2015, 21:32
چیزی که من متوجه شدم این هست امتحان کنیم ببینیم چی میشه

برای من کار نکرد اسم ها فیک شدن
رفتم سراغ 15 تا درست شدن کامل کرک
کرک 15 رو میتونی برام لینکشو بذاری داداش؟

حسین 94
23-12-2015, 22:41
کرک 15 رو میتونی برام لینکشو بذاری داداش؟

Football Manager 2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من از پست اول این تایپیک دانلود کردم کرک و خود fm15 در یک فایل زیپ بود

جدا ندارم
این هم آپدیت ترانسفر بازیکنان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای نصب آپدیت بعد از دانلود یه سری فایل با فرمت FMF می بینی که باید تو مسیر زیر کپیش کنی
C:\Users\Your PC Name\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2015\editor data

maratada
23-12-2015, 22:43
مرسی داداش
احتمالا مجبورم از اینجا باز دانلود کنم همشو
نصبش که با دیمون تولز نیست؟

pez
26-12-2015, 00:14
سلام بچه ها کسی fmrte 15رو داره؟اگه کسی داره لطف کنه لینکشو بزاره.ممنون میشم

حسین 94
27-12-2015, 23:34
یک راه گفته شده بود برای فیک شدن اسم ها امتحان کردم جواب داد

1 - اول یک بازی رو شروع کنید و بازی کنید با کرک 7 تا هر وقت که اسم ها فیک شد

2 - وقت فیک شدن اسم ها خارج شوید از بازی و برید به این ادرس

درایو سی / یوزر / اسم کامپیوترتون / آپ دیتا / لوکال / Sports Interactive

و در اینجا پوشه فوتبال منیجر 2016 رو پاک کنید

( قبل از شروع بازی هم پاک کنید )

دوباره وارد بازی بشد یک بازی بسازید با یک لیگ که سرعت بیشتر بشه

بعد از سیو کردن اون

بازی قبلی رو لود کنید ( پیشنهاد میکنم به استارت اسکرن برید اول )

اسم های اصلی برمی گردن

این رو امروز خوندن در یکی از سایت های خارجی

راه های جدید یا کرک جدید خوب دیگری بقیه پیدا کردن

maratada
28-12-2015, 15:39
دوستان کسی لینک کرک 15 رو نداشت؟
کرش دامپ میده

hamid.amini
28-12-2015, 22:46
تا الان سراغ 2016 نیومده بودم چون با تجربه پارسال میدونستم طول میکشه
ولی ظاهرا امسال بیشتر از پارسال هم طول کشیده

هنوز کرک بدون مشکل نیومده؟

onlyroma
28-12-2015, 23:43
یک راه گفته شده بود برای فیک شدن اسم ها امتحان کردم جواب داد

بعد از سیو کردن اون

اسم های اصلی برمی گردن

این رو امروز خوندن در یکی از سایت های خارجی

راه های جدید یا کرک جدید خوب دیگری بقیه پیدا کردن

ممنون دوست عزیز. اگر بشه اسم ها رو هم درست کرد ولی هنوز هیچ راهی برای بازیکن های خاکستری پرقدرت و مشکل خروج بیش از حد پول از تیم که بعد از چند ماه تیمت رو درگیر مشکلات اقتصادی شدید میکنه پیدا نشده:n27: امیدوارم مشکلات سریعتر حل بشن

حسین 94
29-12-2015, 12:11
ممنون دوست عزیز. اگر بشه اسم ها رو هم درست کرد ولی هنوز هیچ راهی برای بازیکن های خاکستری پرقدرت و مشکل خروج بیش از حد پول از تیم که بعد از چند ماه تیمت رو درگیر مشکلات اقتصادی شدید میکنه پیدا نشده:n27: امیدوارم مشکلات سریعتر حل بشن
مشکل خروج پول وجود داره ولی بازیکن خاکستری رو من ندیدم

در یک ماه بازیکنان من 38 میلیون حقوق کرفتن
در حالی که جمع حقوقشون هفته ای 2.2 میلیون هست

من هم امدیوارم حداقل در سال 2016 که چند روز دیگه می رسه بتونیم fm16 بازی کنیم

از نظر بازی خیلی جذاب تر هست نسبت به 15

pez
29-12-2015, 21:04
دوستان خواهشا اگه لینکشو دارید بزارید

yikilmish
30-12-2015, 00:28
خبری نیست رفقا ؟

maratada
30-12-2015, 00:37
خبری نیست رفقا ؟
نیست که نیست ...

maratada
30-12-2015, 04:10
رفقا یه نفر به ما بگه درد بازی من چیه که 15 رو نمیاره!!!
همون اولش کرش میده و نمیره تو بازی
نه انتی ویروس نه فایلی کم داره و کل ویندوز رو هم آپدیت کردم یه ساعت پیش
تو تاپیکش همینارو گفته بودن دیگه!
من همون نسخه ای که گفتن رو هم دانلود کردم

حسین 94
30-12-2015, 11:34

1 - directx
رو از خود پوشه بازی به صورت آنلاین نصب کردی

2 - فایل
3dm-ceg.dll در داخل پوشه بازی هست
( اگر نه انتی ویروس رو غیر فعال کن و دوباره extract کن فایل ها رو )

احتمالا از یکی از دو حالت بالا باشه

maratada
30-12-2015, 12:04
1 - directx
رو از خود پوشه بازی به صورت آنلاین نصب کردی

2 - فایل
3dm-ceg.dll در داخل پوشه بازی هست
( اگر نه انتی ویروس رو غیر فعال کن و دوباره extract کن فایل ها رو )

احتمالا از یکی از دو حالت بالا باشه
ممنون که جواب دادی حسین جان
ولی خب هیچکدوم اینام نبود

onlyroma
30-12-2015, 21:41

برنامه استیم رو هم چک کن که حتما ورژنهای جدیدش نصب باشه و در ضمن برو صفحه 67 تاپیک 2015 نسخه 15.3 بازی رو که خودم گذاشتم دانلود کن که نسخه بدون باگ و بروز شده بازیه و کرکش هم خوبه. امیدوارم مشکلت حل بشه

maratada
30-12-2015, 21:46
مرسی بابت جوابت
یادم رفت بگم درست شد
با نیوکاسل رفتم
لاکازت و اینسینه و بالانتا و لوکاس رومرو رو گرفتم
از اونور پاپیس سیسه و چایک تیوته و ویلیامسون و اوبرتان رو دادم رفت!
الانم پنج بازی اولم پنج امتیاز گرفتم باخت به سیتی و چلسی و برد برابر ویلا و دو تا تساوی با ساوث همتون و وستهام؛
ولی میبرمش بین 6 تا

pez
31-12-2015, 14:02
دوستان تورو خدا لینک fmrte15اگه دارید بزارید

وین رونی
31-12-2015, 16:17
دوستان تورو خدا لینک fmrte15اگه دارید بزارید

دانلود کنید

pez
01-01-2016, 00:16
ممنون دوست عزیز

yikilmish
01-01-2016, 14:56
دوستان کدوم سایت معتبره تا اورجینال بازی رو بخریم؟

yakimura sanada
01-01-2016, 17:48
دوستان من هم اسم ها رو فیکس کردم

FMRTE کرک شده هم گیر اوردم ولی زیاد استفاده نمیکنم...

هرکی میخواد اینارو پ.خ بده :D

حسین 94
01-01-2016, 18:16
دوستان من هم اسم ها رو فیکس کردم

FMRTE کرک شده هم گیر اوردم ولی زیاد استفاده نمیکنم...

هرکی میخواد اینارو پ.خ بده :D
اسم ها راه حل دارند

2 تا مشکل هست

1 - بازیکنان خیلی زود و در سن های پایین بازنشسته میشن
2 - در هر ماه 4 بربر حقوق بازیکنان پول کسر می کنه

این دو مشکل با این کرک ها درست نشدن

yakimura sanada
01-01-2016, 22:23
اسم ها راه حل دارند

2 تا مشکل هست

1 - بازیکنان خیلی زود و در سن های پایین بازنشسته میشن
2 - در هر ماه 4 بربر حقوق بازیکنان پول کسر می کنه

این دو مشکل با این کرک ها درست نشدن

راه حل شما برای اسم ها چیه؟؟

yakimura sanada
01-01-2016, 22:31
اقایون اگه کسی جایی رو میشناسه که نسخه اصل رو میفروشه بگه!!

حسین 94
02-01-2016, 00:27
راه حل شما برای اسم ها چیه؟؟

بعد از سیو کردن اون

اسم های اصلی برمی گردن

maratada
02-01-2016, 09:53
اقایون اگه کسی جایی رو میشناسه که نسخه اصل رو میفروشه بگه!!
ارسان گیم میفروشه 150 هزارتومن

yakimura sanada
02-01-2016, 11:17

بعد از سیو کردن اون

اسم های اصلی برمی گردن

این که از هفت خان رستم سخت تره :|

بهتره اینکارو کنی

اول یه دیتابیس سالم و خوب میگیری میریزی توی پوشه ی INC> ALL
بازی میکنی تا هر وقت اسما فیک شد، وقتی اسما فیک شد ، بازی رو سیو کن بیا بیرون دوباره برو تو بازی تا اسما درست شه

فقط از دسامبر 2015 تا آخر فوریه 2016 اسما فیک میشن ( همیشه نه 2 ، 3 روز تو این 2 ماه)

yikilmish
02-01-2016, 15:22
سلام دوستان من میخوام بخرم بازی رو به نظرتون بخرم یا صبر کنم ؟

maratada
02-01-2016, 16:18
سلام دوستان من میخوام بخرم بازی رو به نظرتون بخرم یا صبر کنم ؟
اگه هزینش رو میتونی بدی بخرش

yikilmish
02-01-2016, 16:22
واالله تونستن که به زور دارم میدم پس شب میخرم شماها هم انشاالله بخرید

maratada
02-01-2016, 16:39
واالله تونستن که به زور دارم میدم پس شب میخرم شماها هم انشاالله بخرید
من 14 رو دوسال پیش خریدم ولی کو پول

حسین 94
03-01-2016, 18:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](works-with-16-1-1-version)-torrent-7163331.html

کسی این کرک v77 رو امتحان کرده

همچنین کرک V8

maratada
03-01-2016, 18:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](works-with-16-1-1-version)-torrent-7163331.html

کسی این کرک v77 رو امتحان کرده

همچنین کرک V8
لینک دانلود کرک 8 رو بذار..
تورنت نباشه

yikilmish
04-01-2016, 09:35
سلام دوستان من دیروز خریدمش اما فعلا گذاشتم آپدیت بشه بازی نکردم هنوز

maratada
04-01-2016, 10:27
سلام دوستان من دیروز خریدمش اما فعلا گذاشتم آپدیت بشه بازی نکردم هنوز
سلام
به سلامتی
مبارکه
یادت نره از وضعیت تیمت برامون بنویسی

حسین 94
04-01-2016, 15:22

این کرک میگن مشکل مالی رو حل کرده البته برای FOOTBALL MANAGER 2016 V16.2.0 هست

در دوسایت زیر 2 کرک قرار داده شده و در نظرات هم اونطور گفته شده که حل شده مشکلات

من نتونستم نصب کنم کرک رو اگه کسی تونست من رو هم راهنمایی کنه

میشه روی v.1.1 هم این کرک ها رو استفاده کرد یا باید FOOTBALL MANAGER 2016 V16.2.0 رو باید دانلود کنیم

روش اجرای کرک رو هم توضیح بدید

pato77
05-01-2016, 01:42
تو این نسخه هم مثل اینکه بازیکنا زود بازنشست میشن

onlyroma
05-01-2016, 15:39
پست اول با نسخه 16.2.0 از سایت dlfox.com آپدیت شد

onlyroma
05-01-2016, 15:48
:n16:سلام بر دوستان عزیز

واقعا شرمنده من یه مدتی نتونستم زیاد به تاپیک سر بزنم به خاطر دانشگاه و امتحان ها و این وضعیت تا 10 روز دیگه هم پابرجاست. پست اول رو آپدیت کردم ولی کرکی اضافه نکردم چون از کرک های جدید چیزی دستگیرم نشد. فقط فهمیدم انگار کرک 9 به بالا خیلی نزدیک به کرک کامل هست.لینک های چند صفحه رو میذارم تا دوستان بتونن در مورد کرک ها قضاوت کنن:n39:
کرک ها هم مخصوص نسخه 16.2 عرضه شده.

spirit's
06-01-2016, 09:26
یعنی باید بخریم؟ از کجا خریدین؟

حسین 94
06-01-2016, 14:14
9.2 PRE FINAL + FINANCE FIX NEW ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آخرین کرک این هست

ولی 3 تا مشکل داره

1 - جواب دادن به سوالات کنفرانس
2 - بازنشتگی بازیکنان در 32 سالگی و شاید زودتر
3 - به بازیکنان اگر 10 گل هم بزنند بیشتر از 6.5 امتیاز نمی ده

ولی مشکل مالی حل شده
مشکل اسم هم 90 درصد حل شده

yakimura sanada
06-01-2016, 19:59
9.2 PRE FINAL + FINANCE FIX NEW ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آخرین کرک این هست

ولی 3 تا مشکل داره

1 - جواب دادن به سوالات کنفرانس
2 - بازنشتگی بازیکنان در 32 سالگی و شاید زودتر
3 - به بازیکنان اگر 10 گل هم بزنند بیشتر از 6.5 امتیاز نمی ده

ولی مشکل مالی حل شده
مشکل اسم هم 90 درصد حل شده

1.آره اون کنفرانس خیلی رو مخه

2. مال من که فقطط لام اینجوری شده که هی باهاش تمدید میگنم راضی میشه

3. مال من که همچین مشکلی رو نداره :n27:

yikilmish
06-01-2016, 21:52
سلام دوستان خوبید من بازی رو خریدم اما توی 14 15 نوامبر کرش میکنه و از بازی میره بیرون کسی میتونه کمکم کنه ؟

yikilmish
07-01-2016, 21:42
سلام دوستان کسی نیست کمکم کنه ؟

pato77
07-01-2016, 23:41
داداش حتما نسخه اصل نخریدی

yikilmish
08-01-2016, 00:10
اصله داداش از آرسام گیم خریدم

yikilmish
08-01-2016, 00:57
عکس ایروری که میده اینه دوستان ممنون میشم کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

maratada
08-01-2016, 15:49
1.آره اون کنفرانس خیلی رو مخه

2. مال من که فقطط لام اینجوری شده که هی باهاش تمدید میگنم راضی میشه

3. مال من که همچین مشکلی رو نداره :n27:
رو کدوم نسخه از بازی کار میکنه؟

حسین 94
08-01-2016, 20:33
رو کدوم نسخه از بازی کار میکنه؟

روی Football Manager 2016 v16.2.0 جواب میده

یکی اون کرک 9.2 خوبه که مشکل اسم و امور مالی رو حل کرده

البته کرک 9.4 مشکل اسم داره ولی مشکل مالی و کنفرانس و بازنشتگی و غیره رو حل کرده ولی مشکل اسم مونده

که من هر بار که می خوام بازی کنم این کار رو انجام میدم مشکل حل میشه

وارد بازی بشد یک بازی بسازید با یک لیگ که سرعت بیشتر بشه

بعد از سیو کردن اون

اسم های اصلی برمی گردن

CRACK ONLY 9.4 LumaCEG FOR AMD CPU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

CRACK ONLY 9.4 LumaCEG FOR INTEL CPU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای سی پی یو های مختلف انگار فرق داره

maratada
10-01-2016, 19:49
عکس ایروری که میده اینه دوستان ممنون میشم کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با فروشگاهت تماس بگیر

pato77
11-01-2016, 00:05
روی Football Manager 2016 v16.2.0 جواب میده

یکی اون کرک 9.2 خوبه که مشکل اسم و امور مالی رو حل کرده

البته کرک 9.4 مشکل اسم داره ولی مشکل مالی و کنفرانس و بازنشتگی و غیره رو حل کرده ولی مشکل اسم مونده

که من هر بار که می خوام بازی کنم این کار رو انجام میدم مشکل حل میشه

CRACK ONLY 9.4 LumaCEG FOR AMD CPU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

CRACK ONLY 9.4 LumaCEG FOR INTEL CPU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مطمئنی ؟؟؟

حسین 94
11-01-2016, 10:14
مطمئنی ؟؟؟
من که دارم بازی می کنم خودم به نقل و انتقالات نیم فصل هم رسیدم مشکلی نبوده تا به حال

نظرات اینجا رو هم بخون

khanghodrat
11-01-2016, 14:10
دوستان کرک نهایی اومد

maratada
11-01-2016, 14:43
دوستان کرک نهایی اومد
رو کدوم نسخه کار میکنه ؟
مطمئنی نهاییه؟

khanghodrat
11-01-2016, 17:08
رو کدوم نسخه کار میکنه ؟
مطمئنی نهاییه؟

برای نسخه 16.2
تو سایت skidrow زده

shahriar traxtor
11-01-2016, 17:31
اینم ایراد داره نوشتن بعد از یک فصل بازیکنا بازنشست می شن.

aaasadi
12-01-2016, 20:03
اقا کرک نهایی مشکلی نداره فقط شما بازی رو از اول نصب کنید که فایل های اضافی کرک های قبلی نباشه
۲۰۱۶چه خوب شده

aaasadi
12-01-2016, 20:06
اینم چند تا بازیکن جوون خوب که پیشنهاد میکنم بگیرید
odegaard
thiago maia
dragowski
donnarumma
jose mauri
malcom
embolo
tielemans
ante coric
renato sanchez
kuki
gerson
emanuel mammana

وین رونی
12-01-2016, 20:16
اینم ایراد داره نوشتن بعد از یک فصل بازیکنا بازنشست می شن.

آره تک و توک توی کامنت ها گفتن مشکل دارن مخصوصاً بعد از یک فصل
حالا من هم می دانلودم ببینم چی میشه

pato77
12-01-2016, 23:03
میگن تو این نسخه بازیکنای دفاع مشکل دارن

حسین 94
13-01-2016, 11:01
میگن تو این نسخه بازیکنای دفاع مشکل دارن
من 16.2.0 و کرک 9.4 رو دارم یک هفته بازی می کنم
هیچ مشکلی ندیدم

یک اطلاعات هم بدم از بازی خودم

3 تا بازی از فصلم مونده با آرسنال
فینال اروپا با پاریس سن ژرمن
فینال جام حذفی با ولورهمتون
و اخرین بازی لیگ که می تونه تکلیف قهرمانی رو مشخص کنه بین آرسنال و چلسی با استوک سیتی
وضع مالیم خوبه
* همه قیمت ها به پوند هست

حدود 88 میلیون بودجه نقل و انتقالات دارم چون اول فصل بازیکن بزرگ نگرفتم
Gianluigi Donnarumma =میلیون 1.6
Gabriel Barbosa =میلیون 9.5
Mohamed Elneny =میلیون 4
Sven Bender =میلیون 6 ( لیست فروش بود )
Easah Suliman = میلیون2.5
Casemiro =میلیون 6 ( نیم فصل لیست فروش بود )

از نقل و انتقالات مربیان هم بگم
آرسن ونگر که مدیر فنی آرسنال شد و از باشگاه حدا نشد
منچستر رفت دیگو سیمیئونه رو آورد
لیورپول با اخراج کلوپ رفت مانچینی رو آورد
ون خان رفت اینتر
آنجلوتی به آث میلان
بیلسا به فیورنتینا
بزرگترین نقل و انتقال سال
Kevin Volland =میلیون 26.5 به منچستر یونایتد
--------
در آمد باشگاه ها تا به حال
پاریس سن ژرمن 445 میلیون
رئال مادرید 437 میلیون
بارسا 376 میلیون
منچستر یونایتد 376 میلیون
منچستر سیتی 368 میلیون
بایرن 360 میلیون
آرسنال 320 میلیون
چلسی 279 میلیون
لیورپول 249 میلیون
یوونتوس 206 میلیون

maratada
13-01-2016, 14:40
پس من هم برم برای دانلود

pooryak
14-01-2016, 13:05
من نسخه 16.1.1 دارم هیچ راهی نیست فایلی بهش اضافه کنم بشه 16.2؟ باید حتما همشو دوباره دانلود کنم؟

maratada
14-01-2016, 13:12
من 16.2.0 و کرک 9.4 رو دارم یک هفته بازی می کنم
هیچ مشکلی ندیدم

یک اطلاعات هم بدم از بازی خودم

3 تا بازی از فصلم مونده با آرسنال
فینال اروپا با پاریس سن ژرمن
فینال جام حذفی با ولورهمتون
و اخرین بازی لیگ که می تونه تکلیف قهرمانی رو مشخص کنه بین آرسنال و چلسی با استوک سیتی
وضع مالیم خوبه
* همه قیمت ها به پوند هست

حدود 88 میلیون بودجه نقل و انتقالات دارم چون اول فصل بازیکن بزرگ نگرفتم
Gianluigi Donnarumma =میلیون 1.6
Gabriel Barbosa =میلیون 9.5
Mohamed Elneny =میلیون 4
Sven Bender =میلیون 6 ( لیست فروش بود )
Easah Suliman = میلیون2.5
Casemiro =میلیون 6 ( نیم فصل لیست فروش بود )

از نقل و انتقالات مربیان هم بگم
آرسن ونگر که مدیر فنی آرسنال شد و از باشگاه حدا نشد
منچستر رفت دیگو سیمیئونه رو آورد
لیورپول با اخراج کلوپ رفت مانچینی رو آورد
ون خان رفت اینتر
آنجلوتی به آث میلان
بیلسا به فیورنتینا
بزرگترین نقل و انتقال سال
Kevin Volland =میلیون 26.5 به منچستر یونایتد
--------
در آمد باشگاه ها تا به حال
پاریس سن ژرمن 445 میلیون
رئال مادرید 437 میلیون
بارسا 376 میلیون
منچستر یونایتد 376 میلیون
منچستر سیتی 368 میلیون
بایرن 360 میلیون
آرسنال 320 میلیون
چلسی 279 میلیون
لیورپول 249 میلیون
یوونتوس 206 میلیون
لینک دانلود کرکت رو بده پیداش نکردم

maratada
14-01-2016, 13:13
من نسخه 16.1.1 دارم هیچ راهی نیست فایلی بهش اضافه کنم بشه 16.2؟ باید حتما همشو دوباره دانلود کنم؟
نه باید از اول دانلود کنی

djsnowman
14-01-2016, 15:23
بی زحمت کرک جدید را بزارید صفحه اول

vahid_4000
14-01-2016, 17:27

دوستان من هم که نسخه جدید را گرفتم همین که وارد بازی می شه این پیغام را می ده چه کار بادی کرد؟

حسین 94
14-01-2016, 19:00
لینک دانلود کرکت رو بده پیداش نکردم

همه چیز خوب داشت پیش می رفت به مشکل خوردم
در 32 سالگی بازیکنان بازنشسته میشن

این هم لینک

کرک نهایی هم میگن مشکل دفاع میانی داره

pato77
15-01-2016, 00:44
همه چیز خوب داشت پیش می رفت به مشکل خوردم
در 32 سالگی بازیکنان بازنشسته میشن

این هم لینک

کرک نهایی هم میگن مشکل دفاع میانی داره

یعنی کرکی که برا سی پی یو گذاشتی مشکل داره؟

djsnowman
18-01-2016, 18:30
کرک جدید نیومد؟

MCSE MAN
21-01-2016, 08:45
بازی نسبتا خوب شده. کلا کم گل تر هم شده. هم سخت تر ی زده میشه و هم دفاع ها کمتر خنگن. البته هنوز هوش مصنوعیش ایراداتی داره
فعلا که نزدیکای نیم فصل هستم و با رم صدر جدول ایتالیام و از گروهی لیگ قهرمانان هم صعود کردم
بازی از چه موقع بهم میریزه؟؟

حسین 94
21-01-2016, 21:30
بازی نسبتا خوب شده. کلا کم گل تر هم شده. هم سخت تر ی زده میشه و هم دفاع ها کمتر خنگن. البته هنوز هوش مصنوعیش ایراداتی داره
فعلا که نزدیکای نیم فصل هستم و با رم صدر جدول ایتالیام و از گروهی لیگ قهرمانان هم صعود کردم
بازی از چه موقع بهم میریزه؟؟
احتمال داره بازیکنان بالای 32 سال کل دنیا آخر فصل بازنشسته بشن
مشکل مالی که نداری ( حقوق برای بازیکنان همون قدر کسر میشه هر ماه)

MCSE MAN
21-01-2016, 22:59
احتمال داره بازیکنان بالای 32 سال کل دنیا آخر فصل بازنشسته بشن
مشکل مالی که نداری ( حقوق برای بازیکنان همون قدر کسر میشه هر ماه)
نه مشکل مالی و حقوق ندارم. تا حالا همه چی اوکی بوده

onlyroma
22-01-2016, 15:26
نه مشکل مالی و حقوق ندارم. تا حالا همه چی اوکی بوده

چون یه مدت پیگیر کرک بازی نبودم و زیاد اطلاعی در مورد کرک های آخر ندارم میشه بگی با کدوم کرک داری بازی میکنی داداش؟؟؟

yikilmish
22-01-2016, 19:00
سلام دوستان چطور تیم المان و ژاپن رو اضافه کنم یه فایلی بود ریختم تو این مسیر
PC Program Files \ Steam \ SteamApps \ common \ football manager 2016 \ data \ db \ 1600
و هر فایلی بود پاک کردم اما درست نشد ممنون میشم کمکم کنید

onlyroma
22-01-2016, 20:39
سلام دوستان چطور تیم المان و ژاپن رو اضافه کنم یه فایلی بود ریختم تو این مسیر
PC Program Files \ Steam \ SteamApps \ common \ football manager 2016 \ data \ db \ 1600
و هر فایلی بود پاک کردم اما درست نشد ممنون میشم کمکم کنید

:n16:من هم چند سال قبل خیلی کار کردم و پچ های مختلفی امتحان کردم تا این تیم ها اضافه بشن ولی هیچ روشی کارساز نبود. برای دو سه نسخه اخیر امتحان نکردم.

MCSE MAN
23-01-2016, 01:22

چون یه مدت پیگیر کرک بازی نبودم و زیاد اطلاعی در مورد کرک های آخر ندارم میشه بگی با کدوم کرک داری بازی میکنی داداش؟؟؟
والا انقدر کرک های مختلف اومد دقیقا یادم نمیاد ولی فکر میکنم این باشه:

maratada
23-01-2016, 01:24
تا آخر فصل نرفتی؟

MCSE MAN
23-01-2016, 11:51
تا آخر فصل نرفتی؟

نه هنوز نیم فصلم. احتمالا اخر فصل همه بازیکنای بالای 32 سال خداحافظی میکنن
فصل تموم شد، خبر میدم

onlyroma
23-01-2016, 12:49

ممنون داداش:n40:

kia9372
23-01-2016, 16:11
دوستان چطور نصب و اجراش کنم ؟

vahid_4000
28-01-2016, 16:09
خوب امتحانات هم تموم شد
کرک بازی نیومد اخرش چی شد:n37:

maratada
28-01-2016, 16:11
نه هنوز

mohamadss021
30-01-2016, 17:46
دوستان تو نسخه های قبلی به چیزی بود به نام editor که بیرون بازی بود... تو نسخه 2015 باید جداگونه دانلود میکردیم.. ولی واسه این نسخه 2016 هر کار کردم نتونستم editorشو دانلود کنم.. کسی نداره؟ یا نمیتونه دانلود کنه؟

nimuliiii
30-01-2016, 18:28
اقا کسی fmrte 2016 رو نداره؟
یکی دارم کد ریجستری میخواد:n28:

:n28:

maratada
30-01-2016, 18:30
مگه شماها بازی رو بدون مشکل دارین بازی میکنین؟

MCSE MAN
31-01-2016, 00:14
فصل تموم شد. 3 تا بازیکنم خداحافظی کردن. توتی، دی سانتیس، کیتا. که همشون بالای 34 بودن
به توتی گفتم یه سال دیگه بمون و فعلا مونده
فصل رو هم با نایب قهرمانی تموم کردم

maratada
31-01-2016, 00:19
فصل تموم شد. 3 تا بازیکنم خداحافظی کردن. توتی، دی سانتیس، کیتا. که همشون بالای 34 بودن
به توتی گفتم یه سال دیگه بمون و فعلا مونده
فصل رو هم با نایب قهرمانی تموم کردم
یعنی مشکل خدافظی در سن 32 رو نداشتی؟

MCSE MAN
31-01-2016, 01:55
یعنی مشکل خدافظی در سن 32 رو نداشتی؟

والا بازیکن بالای 32 سال به جیز اینافقط یه مایکون بود که ندیدن خداحافظی کنه ولی چون قراردادم باهاش تموم شد، رفت
دروسی هم فکر کنم 32 بود ولی هنوز هست
فکر کنم بالای 34 خداحافظی کردن
برای تیم من فعلا مشکلی نبوده. دقت نکردم تو کل دنیا سرچ کنم ببینم بازیکنای سن بالا هنوز هستن یا نه

حسین 94
31-01-2016, 20:27
والا بازیکن بالای 32 سال به جیز اینافقط یه مایکون بود که ندیدن خداحافظی کنه ولی چون قراردادم باهاش تموم شد، رفت
دروسی هم فکر کنم 32 بود ولی هنوز هست
فکر کنم بالای 34 خداحافظی کردن
برای تیم من فعلا مشکلی نبوده. دقت نکردم تو کل دنیا سرچ کنم ببینم بازیکنای سن بالا هنوز هستن یا نه
نگاه کن ببین بوفون - پیتر چک و اینیستا و ... هستن یا خداحافظی کردن
چطور حرف زدی یک سال دیگه موند
چون برای من در یک روز خاص خداحافظی می کنند و از قبل اعلام نمی کنند که می خوایم خداحافظی کنیم که بخوام باهاشون حرف بزنم

کرکت رو هم بگو اسمش چی هست

nimuliiii
31-01-2016, 21:11
دوستان کسی fmrte 16 نداشت؟

kia9372
01-02-2016, 12:47

لطفا بگید چطور بازی رو اجرا کردید . ما هم اجرا کنیم .