مشاهده نسخه کامل
: Football Manager 2016
MCSE MAN
01-02-2016, 21:41
نگاه کن ببین بوفون - پیتر چک و اینیستا و ... هستن یا خداحافظی کردن
چطور حرف زدی یک سال دیگه موند
چون برای من در یک روز خاص خداحافظی می کنند و از قبل اعلام نمی کنند که می خوایم خداحافظی کنیم که بخوام باهاشون حرف بزنم
کرکت رو هم بگو اسمش چی هست
چک کردم. یه سری از بازیکنای بالای 32 سال بودن هنوز . بوفون، ابراهیموویچ و ...
آخر سال یهو اعلام شد توتی، کیتا و دی سانتیس خداحافظی میکنن. رو توتی کلیک کردم و یه جا داشت که میشد بهش گفت تجدید نظر کنه. سال بعدش دیدم کیتا و دیسانتیس خداحافظی کردن ولی توتی هنوز هست
درباره کرک هم چندتا پست قبل گفتم کدومه.
vahid_4000
05-02-2016, 10:56
3 ماه گذشت کرک جدید هنوز نیومده:n34:
نسخه نسخه فشرده و کرک شده FitGirl Repack با حجم ۱ گیگابایت سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته هیچ کس تستش کرده؟
salazarsnape
07-02-2016, 14:39
نسخه 16.2
MKDEVTEAM کسی تست نکرده؟
salazarsnape
07-02-2016, 17:19
نسخه fitgirl رو دارم نصب میکنم.
چه مشکلاتی رو نسخه های قبلی داشتید که چک کنم؟
maratada
07-02-2016, 17:27
نسخه fitgirl رو دارم نصب میکنم.
چه مشکلاتی رو نسخه های قبلی داشتید که چک کنم؟
بازنشسته شدن بازیکنا تو سن 32 سالگی آخریش بود اما فیک بودن اسامی و ... رو هم قبلا داشتیم
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
hamid.amini
07-02-2016, 22:03
دوستان مشکل بازی کامل حل شده؟
اگه حل شده از کدوم لینک دانلود کنم؟
میشه در صورت حل مشکلات لینک دانلود بهم بدین؟
ورژن 16.2 رو دانلود کردم. کرک 7 هم کپی کردم تو پوشه ی بازی اما هرچی رو آیکون بازی کلیک میکنم اتفاقی نمیوفته. مشکل از چیه؟
MCSE MAN
09-02-2016, 20:07
بعضی از دوستان چرا همچنان دارن دنبال کرک میگردن؟!
من که گفتم از کدوم کرک استفاده میکنم و همه چی هم اوکیه
ورژن بازی هم باید 16.2 باشه
این کرک رو امتحان کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maratada
10-02-2016, 18:48
ورژن بازی هم باید 6.2 باشه
این کرک رو امتحان کنید:
شما یه فصل رو تموم کردین الان با این کرک؟
من با این کرک آخری بازی میکنم بازنسشته میشن در آخر فصل در سن 32 سالگی بازیکنان
ولی در لپتاب برادرم بازی کردم نشدن
کاملا شانسی شده
MCSE MAN
10-02-2016, 22:57
شما یه فصل رو تموم کردین الان با این کرک؟
بله الان فصل سومم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید قبلا سیوی چیزی داشتی روی دستگاه خودت
nimuliiii
11-02-2016, 06:53
برادارا هیچدوم fmrte نداشتید؟:n27:
saber-dinku
11-02-2016, 18:19
سلام بر تمامیه دوستان
یه سوالی دارم میخام بپرسم
الان ک فوتبال منیجر 2016 هنوز کامل نیست و خیلی اذیت کرده مارو
من ک هنوز دارم 2015 بازی میکنم
و لیگ برتر و پرسپولیسو دارم
و تمام لوگو های کشورا و تمام لباساشونو ریختم تو بازی با کلی گشتن براشون.
میخاستم بدونم با ادیتور خود بازی یمشه ی کاری کرد ک بیشتر از چهار بازیکن خارجی برای لیگ برتر استفاده کرد؟:n01::n01::n01:
چون نمیشه بیشتر از 4 تا ذاشت ترکیب اصلی.:n22:
اگ کسی میدونه راهنماییم کنه بسیار ممنون میشم از همگی.:n05:
maratada
11-02-2016, 18:33
سلام بر تمامیه دوستان
میخاستم بدونم با ادیتور خود بازی یمشه ی کاری کرد ک بیشتر از چهار بازیکن خارجی برای لیگ برتر استفاده کرد؟:n01::n01::n01:
میشه یه لیگ جدید باید راه انداخت فقط که خیلی حوصله بره
وین رونی
11-02-2016, 20:13
سلام بر تمامیه دوستان
بله میشه
چون خیلی وقته بازی نکردم یادم نیست دقیقاً کجا بود اما می دونم تو قوانین اون لیگ می تونی این قانون رو تغییر بدی
لینک زیر هم کمکت می کنن:
ولی باید لیگ را از اول بازی کنی
maratada
11-02-2016, 20:45
دوستان کسی ادیتور 16 رو داره؟ لینکش رو اگه هست بذارید بی زحمت
hamid.amini
12-02-2016, 11:35
ورژن بازی هم باید 6.2 باشه
این کرک رو امتحان کنید:
ممنون
ورژن 6.2 را از کجا بگیرم؟
onlyroma
12-02-2016, 15:02
ممنون
ورژن 6.2 را از کجا بگیرم؟
:n16:منظور دوستمون نسخه 16.2 بازیه که از پست اول تاپیک میشه دانلودش کرد
دوستان کسی راه حل - کرک جدید و ... نداره تا بازیکنان در سن 32 بازنشست نشن
من حتی فایلی که در این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست رو هم نصب کردم
ولی درست بشو نیست
همه پوشه ها رو هم قبل از نصب پاک می کنم
به نظرتون چکار کنم
سلام دوستان
من این فروم رو مدتی هست میخونم ولی نظری ندادم
در مورد کرک بازی.من از نسخه 16.2 و این کرک استفاده کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فصل اول و دوم مشکلی نداشت.ولی تو فصل سوم و تو ماه اکتبر یهو بازیکنا بازنشست شدن
کرک دیگه ای نیومده و کسی امتحانش نکرده؟
hamid.amini
23-02-2016, 00:51
با تشکر از دوستانی که کمک کردن من هم بازیمو شروع کردم
فعلا سه تا سیو همزمان دارم
یکی بارسلونا که عشق منه ولی هنوز شروع نکرده با تغییر ریاست باشگاه تهدید به اخراج شدم
یکی میلان که هدفم اینه که باهاش همه جامها رو به دست بیارم و بذارم کنار
یکی دیگه که بدون تیم شروع کردم و فعلا مربی تیم سوسیداد b تو لیگ دسته سه اسپانیا هستم
vahid_4000
07-03-2016, 15:09
اینجا چرا اینقدر ارومه
بازی چی شد؟
خب یکی بگه چطور باید اجرا کنم بازی رو . لطفااااااااا یکی منو راهنمایی کنه
hamid.amini
10-03-2016, 00:08
خب یکی بگه چطور باید اجرا کنم بازی رو . لطفااااااااا یکی منو راهنمایی کنه
صفحه قبل یکی از دوستان در جواب من راهنمایی کرده که من طبق راهنمایی ایشون تونستم بازی را نصب و اجرا کنم
hamid.amini
10-03-2016, 01:00
با توجه به خلوت بودن گروه من بزرگترین چلنج های فیفا 2016 را برای عاشقان این بازی میذارم:
1. تیم Queen's Park از لیگ 2 اسکاتلند را انتخاب کنید (یک تیم آماتور به حساب میاد) و به لیگ برتر اسکاتلند برسید. (در صورت تمایل میتونید تا قهرمانی در اسکاتلند ادامه بدید)
2. تیم Baltika از لیگ روسیه را بردارید و با تیمهای ثروتمند و قوی روسیه برای کسب قهرمانی رقابت کنید.
3. تیم Madureira از لیگ دسته 3 برزیل را بردارید و به لیگ دسته 1 برسید و تا قهرمانی ادامه بدید (البته عاشقان لیگ برزیل با نصب پچ های مخصوص این کشور تمام لیگها را اضافه میکنند و از پایینترین لیگ یه تیم انتخاب میکنند)
4. تیم Carmarthen از لیگ ولز را انتخاب کنید و بعد از رسیدن به قهرمانی لیگ داخلی ولز، تا قهرمانی اروپا با این تیم ادامه دهید، ولی پس از کسب قهرمانی اروپا قسمت اصلی چلنج شروع میشه. به تیم دیگری در لیگ ولز برید و دوباره تا میتونید اون تیم را بالا بیارید (و مسلما یکی از رقبای جدی شما تیم کارمارتن هست که خودتون به قدرت رسوندید) آن قدر این کار را تکرار کنید تا لیگ ولز به قدرتمندترین لیگ اروپا تبدیل شود
5. تیم Olot از دسته 2 اسپانیا را انتخاب کنید و این تیم را به سطح اول فوتبال اسپانیا برسونید.
6. تیم Alianza Lima از لیگ پرو را انتخاب کنید و با این تیم لیبرتادورس را فتح کنید.
7. تیم Vikingur Reykjavik از لیگ ایسلند را انتخاب کنید و در لیگ قهرمانان تا حد امکان پیشرفت کنید.
8. تیم Wellington Phoenix از کشور نیوزلند را که در لیگ A استرالیا بازی میکند و در دنیای واقع به دلیل ضعف زیاد در آستانه حذف از لیگ استرالیا است را انتخاب کنید و علاوه بر رقابت در لیگ استرالیا، با تشکیل یک آکادمی خوب فوتبال نیوزلند و تیم ملی این کشور را تقویت کنید
9. تیم AFC Bournemouth از انگلیس را انتخاب کنید و تا حد مورد علاقه خود پیشرفت کنید (بازیکنان کلیدی این تیم: Artur Boruc - Simon Francis - Tommy Elphick)
10. تیم Carpi F.C. 1909 از سری آ ایتالیا را انتخاب کنید و تا حد مورد علاقه خود پیشرفت کنید ( بازیکنان کلیدی: Zeljko Brkic - Luca Marrone - Igor Bubnjic)
11. تیم HNK Rijeka از لیگ کرواسی را انتخاب کنید و با شکست دادن قدرت اول کرواسی یعنی GNK Dinamo لیگ کرواسی را فتح کنید و با کسب موفقیت در اروپا سهمیه لیگ کرواسی در لیگ قهرمانان را به عدد 2 برسونید.
12. تیم سویا در لالیگا را انتخاب کنید و تا حد مورد علاقه خود پیشرفت کنید (بازیکنان کلیدی: Adil Rami - Jose Antonio Reyes - Ciro Immobile - Gael Kakuta - Ever Banega - Yevhen Konoplyanka - Coke - Fernando Llorente)
13. بیداری غول خفته: یکی از تیمهای میلان یا اینتر میلان در ایتالیا / و یا منچستر یونایتد یا لیورپول در لیگ انگلیس را انتخاب کنید و به بهترین تیم جهان تبدیلش کنید.
14. بیداری غول خفته: با یکی از تیمهای ناتینگهام فارست و یا لیدز به قهرمانی لیگ قهرمانان برسید.
15. با تیم دورتموند به بالاترین سطح مورد علاقه خود برسید.
16. با تیم Paris FC به قهرمانی فرانسه برسید.
17. با تیم پارما مشکلات مالی باشگاه را حل کنید و با صعود به سری آ به قهرمانی سری آ ایتالیا برسید (برای انتخاب پارما باید پک مخصوص ایتالیا را نصب کنید تا لیگ سری D این کشور اضافه شود.)
18. چلنج گواردیولا: بالاترین سطح مدرک مربیگری و سابقه بازی را انتخاب کنید و با آغاز از تیم ب هر تیم دلخواه مانند بارسا، بایرن، پی اس جی، اتلتیکو و ... آن قدر در تیم بمانید تا در نهایت به عنوان مربی تیم اصلی انتخاب شوید و در مدت 4 سال به قدرت بلامنازع اروپا برسید. سپس به یک تیم بزرگ در لیگ دیگر بروید و در مدت 3 سال آن تیم را در سطح لیگ داخلی بدون رقیب کنید و در سطح اروپا یک مدعی اصلی باقی بمانید. بعد از این مدت ادامه بازی به دلخواه خواهد بود.
19. چلنج پایتخت: شروع با مدرک مربیگری Continental C و سابقه بازی National Reputation و مربیگری فقط در تیمهای پایتخت:
گروه اول: ولز، هنگ کنگ، ایرلند شمالی، ایسلند، فنلاند، سنگاپور
گروه دوم: اسکاتلند، ایرلند، چین، پرو، آفریقای جنوبی
گروه سوم: امریکا، دانمارک، روسیه، اروگوئه، استرالیا
گروه چهارم: پرتغال، هلند، مکزیک، برزیل، آرژانتین
گروه پنجم: انگلستان، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، آلمان
گروه ششم: هر تیم ملی
یکی از تیمهای پایتخت نشین از یکی از کشورهای گروه اول را انتخاب کنید و هرگاه با آن تیم هم لیگ و هم جام حذفی را بردید (نه لزوما در یک فصل یکسان) میتوانید برا مربیگری در یکی از تیمهای پایتخت نشین در بلوک دوم اقدام کنید و به همین ترتیب تمام بلوکها را طی کنید.
نحوه تعویض تیم بهتر است به روش عادی باشد ولی اگر نخواستید میتوانید پس از کسب موفقیت در یکی از کشورهای گروه 1، با گزینه اضافه کردن مربی جدید مربی یکی از تیمهای گروه 2 شوید و مربی قبلی را حذف کنید. اگر از تیمی اخراج شدید دیگر اجازه مربیگری در آن کشور را ندارید.
20. این چلنج خیلی جالبه:
هر تیم دلخواه در لیگ برتر یا لیگ دسته 1 انگلیس را انتخاب کنید (ترجیحا تیمهای با آکادمی خوب) از بازیکنان زیر 18 سال باشگاه و بازیکنانی که در پایان فصل اول به آکادمی باشگاه اضافه میشن 7 بازیکن را انتخاب کنید. (بنا به اختیار خود میتوانید شرایط را تغییر دهید: مثلا 7 بازیکن را تا سن 21 سالگی انتخاب کنید نه لزوما تا 18 سالگی، ولی باید حتما تا پایان 21 سالگی 3 سال عضو باشگاه باشند. یکی از شرایط دیگه که میتونید به صورت اختیاری به چلنج اضافه کنید اینه که بازیکنان مدنظر را در اولین فصل خریداری کنید ولی باید حتما در اولین فصل خریداری بشند و خریدها حتما کمتر از 18 سال سن داشته باشند که تا 21 سالگی 3 سال عضو باشگاه باشند، در این صورت حداقل 3 بازیکن از 7 بازیکن باید از ابتدا عضو خود باشگاه باشند)
این 7 بازیکن هسته تیم را تشکیل میدهند و قرار است تیم آینده خود را برپایه این 7 بازیکن ببندید.
در طی بازی به بازی و فصل به فصل به شکل زیر به خود امتیاز دهید:
+20: به ازای هر بازی که حداقل یکی از بازیکنان هسته که در ترکیب اصلی در لیگ قرار میگیرند. - -10: به ازای هر بازی که هیچ یک از 7 بازیکن شما در ترکیب اصلی قرار ندارند. - -50: به ازای فروش هر یک از 7 بازیکن هسته - بین -1 تا -10: برای مقام های دهم تا اول لیگ در فصل قبل (یعنی اگر قهرمان فصل قبل انگلیس را انتخاب کردید -10، نایب قهرمان -9 و ... را از آغاز بازی دارید.) - بین +1 تا + 7 : به ازای انتخاب تیمهای رده 11 تا 17 لیگ در فصل قبل +1 برای رده 11، +2 برای رده 12 و .... - +8: برای انتخاب قهرمان لیگ دسته 1 در فصل قبل - +9: برای انتخاب نایب قهرمان لیگ دسته 1 در فصل قبل - +10: برای انتخاب تیمی که با playoff به لیگ برتر رسیده است. - -10: در صورت سقوط به دسته پایینتر - (در هر فصل فرمولهای بالا حفظ میشود یعنی در صورت رسیدن به مقام قهرمانی در یک فصل، برای فصل بعد 10 امتیاز از امتیازدهی به خودتان روی کاغذ کسر میشود.)
نحوه امتیاز دهی به هر یک از بازیکنان هسته:
+3: برای آغاز در ترکیب اصلی - +1: بازی به عنوان بازیکن تعویضی - +2: برای هر گل برای هافبک یا مهاجم یا هر کلین شیت برای دروازه بان یا مدافع - +15: برای کسب جام - +5: برای هر گل زده ملی و یا کلین شیت ملی - +10: برای زدن گل ماه یا انتخاب به عنوان بازیکن ماه لیگ - +5: انتخاب در تیم منتخب هفته - +30: انتخاب در تیم منتخب سال - +50: بردن توپ طلا
امتیازدهی بر حسب جام:
+15: قهرمانی کاپ - +20: قهرمانی لیگ - +35: قهرمانی لیگ قهرمانان - +30: قهرمانی در لیگ دسته 1 انگلیس - +20: صعود از لیگ دسته 1 انگلیس - +1: به ازای هر رده بهتر قرار گرفتن نسبت به پیش بینی رسانه ای ابتدای فصل
تیم های پیشنهادی این چلنج: منچسترسیتی، چلسی، تاتنهام، لیورپول، نیوکاسل، بریگتون، میدلزبورو
21. انتخاب اندرلخت و تبدیل آن به تیمی بزرگ که توانایی جذب بازیکنان بزرگ تیمهای بزرگ جهان را داشته باشد
22. مربیگری اسپانیول و رساندن این تیم به لیگ اروپا و سپس لیگ قهرمانان و در نهایت قهرمانی در اسپانیا و اروپا
23. انتخاب هر تیمی در آلمان به جز بایرن و دورتموند (مثلا شالکه، فرانکفورت و ...) و تبدیل آن تیم به قهرمانی در آلمان و اروپا
24. مربیگری در تمام تیمهای زیر بدون هیچ ترتیب مشخص و رساندن هریک به قهرمانی لیگ های داخلی کشور خود:
پورتسموث (league 2)، تیم Coventry ( league1) ، تیم Boavista در لیگ دسته 3 پرتغال، تیم لیدزیونایتد در لیگ 1 انگلیس ، تیم Wellington Phoenix در لیگ استرالیا، تیم San Marino در لیگ سری D ایتالیا
25. نصب پچ مخصوص که همه تیمها تا 20 سال محرومیت نقل و انتقالات دارند و انتخاب یک تیم و ادامه دادن با آن.
26. چلنج بارسلونا: ساختن یک تیم برپایه آکادمی
27. انتخاب تیم تازه تاسیس New York city MLS و تبدیل آن به یک قدرت بزرگ
نسخه 16.3 اومده یکی امتحانش کنه
وین رونی
11-03-2016, 10:54
نسخه 16.3 اومده یکی امتحانش کنه
من crash dump دارم.بعد از اینکه لیگ ها را انتخاب می کنم و می خوام برم مربی را بسازم این ارور میاد
saman_10
11-03-2016, 14:26
ارور crash dump
عکس بالا رو ببینید
onlyroma
20-03-2016, 12:45
:n16:پست اول با نسخه 16.3 بازی از سایت dlfox.com آپدیت شد.(با تشکر از دوستمون pato77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
ابتدا شروع سال جدید رو به همه منیجری های عزیز تبریک میگم و بهترین ها رو در سال 95 براتون آرزو دارم:n12:
شرمنده به خاطر تاخیر. با توجه به اومدن نسخه های جدیدتر بازی و نیومدن کرک سالم تاپیک خلوت شده:n03:
MCSE MAN
21-03-2016, 15:10
آفساید های زیاد بازی به شدت رو اعصابه. تو هر بازی 20 تا آفساید اتفاق میوفته!
فصل چهارمم. همچنان با رم دنبال کسب جام!
واااااای مردم تو کف بازی . خواهش میکنم ی مرد بهم بگه باید چطور نصبش کنم . خواااااهش میکنم
واااااای مردم تو کف بازی . خواهش میکنم ی مرد بهم بگه باید چطور نصبش کنم . خواااااهش میکنم
نسخه 2015 سالمه برو بگیرش و اپدیت جدبدشم بگیر خیلی با 2016 فرق نداره
نسخه 2015 سالمه برو بگیرش و اپدیت جدبدشم بگیر خیلی با 2016 فرق نداره
2015 دارم . 2016 میخوام . لطفا یکی راهنمایی کنه
دوستان سلام کسی
FMRTE 16داره؟
masoodbr
02-04-2016, 01:01
سلام
کدوم قسمت برم با بازیکن ص کنم که بیاد تو کادر مربیگری ام
سلام دوستان تورو خدا اگه کسیFMRTE 16داره لینکشو بده
MCSE MAN
03-04-2016, 09:35
بالاخره بعد از 4 فصل یه جام بدست آوردم و قهرمان لیگ شدم! اول فصل بعدش هم سوپر کاپ رو بردم
تو این مدت هم مدرک مربیگریم رو از هیچی رسوندم به بالاترین مدرک و تکمیل شد.
بالاخره بعد از 4 فصل یه جام بدست آوردم و قهرمان لیگ شدم! اول فصل بعدش هم سوپر کاپ رو بردم
تو این مدت هم مدرک مربیگریم رو از هیچی رسوندم به بالاترین مدرک و تکمیل شد.
چه نسخه ای بازی میکنی ؟ مشکلی نداری
MCSE MAN
06-04-2016, 08:33
چه نسخه ای بازی میکنی ؟ مشکلی نداری
نسخه 16.2
2-3 صفحه قبل ورژن و کرکی که استفاده میکنم هست اگه خواستی
نه مشکلی ندارم. اسم ها فیک نشدن، مشکل مالی هم وجود نداشته
مدرک مربی گری رو چطور میبرن بالا ؟
برو هیت فوتبال شهرتون تو دوره های مربیگری ثبت نام کن:n31:
MCSE MAN
30-04-2016, 19:41
home ---> my profile ----> start coaching course
بعضی وقتا این قسمت تو my profile نیست که باید بذاری یکم بگذره بالاخره میاد
vahid_4000
15-05-2016, 17:47
چقدر سوت و کور اینجا
yakimura sanada
29-06-2016, 17:40
چه خلوت :n17:
وین رونی
29-06-2016, 17:46
اتفاقا می خواستم مطلب بذارم
بالاخره تونستم بازی رو اجرا کنم. تقریبا میشه گفت همون ورژن 15 هست با کمی تغییر ظاهری در دستورات مربی
هنوز هم میگم بازیکنان دستورات مربی را خوب اجرا نمی کنن.
من مربیگری در بالاترین درجه انتخاب کردم و گفتم از عمق حمله کنید یا نزدیک بازی کنید اما بیشتر از کناره ها حمله می کنن
گیم پلی که دقیقا همون ورژن 14 و 15 هست
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
من که همون سیو 2015 رو دارم ادامه میدم چون بالاخره متوجه نشدم واسه این بازی کرک سالم اومده یا نه :دی، اومده آیا؟:n02: کرکی که نه بازکن های خاکستری قدرتمند داشته باشه و بازیکن ها 30 سالگی بازنشست نشن و البته کرش دامپ هم نداشته باشه :دی
onlyroma
30-06-2016, 21:31
اتفاقا می خواستم مطلب بذارم
بالاخره تونستم بازی رو اجرا کنم. تقریبا میشه گفت همون ورژن 15 هست با کمی تغییر ظاهری در دستورات مربی
هنوز هم میگم بازیکنان دستورات مربی را خوب اجرا نمی کنن.
من مربیگری در بالاترین درجه انتخاب کردم و گفتم از عمق حمله کنید یا نزدیک بازی کنید اما بیشتر از کناره ها حمله می کنن
گیم پلی که دقیقا همون ورژن 14 و 15 هست
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
درود:n40:
داداش کدوم ورژن و کدوم کرک رو اجرا کردی؟
بازی هنوز هم اون مشکلات مسخره رو داره؟
چون یه مدته که حتی اخبار ورژن 2016 رو هم بی خیال شدم ولی اگر مال تو مشکل نداره ممکنه دوباره مربیگری رو شروع کنم:n01:
وین رونی
30-06-2016, 23:15
داداش کدوم ورژن و کدوم کرک رو اجرا کردی؟
بازی هنوز هم اون مشکلات مسخره رو داره؟
چون یه مدته که حتی اخبار ورژن 2016 رو هم بی خیال شدم ولی اگر مال تو مشکل نداره ممکنه دوباره مربیگری رو شروع کنم:n01:
از اینجا گرفتم
فعلاً هفته دوم از سال اول هستم و مشکلی نیست
onlyroma
30-06-2016, 23:32
از اینجا گرفتم
دمت گرم رفیق:n40:
چندین ورژن دانلود کردم که جواب نمیداد ولی یادم نمیاد این رو دانلود کرده باشم. ایشالا مشکلی نداشته باشه
از اینجا گرفتم
من این ورژن رو دانلود کردم، اما کلا باشگاهها نقل و انتقالات انجام نمیدن و بازیکن ها فقط قرضی و فری جا به جا میشن
onlyroma
06-07-2016, 16:41
من این ورژن رو دانلود کردم، اما کلا باشگاهها نقل و انتقالات انجام نمیدن و بازیکن ها فقط قرضی و فری جا به جا میشن
درود رفیق:n16:
مثل اینکه متاسفانه این مشکل رو داره:n03:
وین رونی
06-07-2016, 17:07
من این مشکل رو ندارم چند تا بازیکن فروختم
onlyroma
06-07-2016, 21:38
من این مشکل رو ندارم چند تا بازیکن فروختم
:n40:
ببین بقیه تیم ها هم میتونن به غیر بازیکن آزاد یا قرضی کسی رو بخرن چون انگار این مشکل برای بقیه تیمهاست
نسخه 16.3 متاسفانه کرکش مشکل داره انگار و بخش نقل و انتقالات مناسب نیستش
ورژن 16.2 اوکی هستش که بگردیم دنبال همون؟
onlyroma
15-07-2016, 16:54
درود بر دوستان خوبم:n40:
چند روزی میشه که نسخه فشرده 16.2 fitgirl رو که سایت dlfox قرار داده رو با تمام سناریو های ممکن امتحان کردم و ظاهرا مشکلی نداره فقط باید طبق همون چیزی که نوشته عمل کرد که به طور خلاصه میشه بعد از دانلود و نصب بازی باید وارد fmmasking.exe شین و یه کریر اونجا بسازین و بدون هیچ اقدامی سیوش کنین بعدش باید از fmmasking خارج شین و حالا fm.exe رو باز کنین و کریرتون رو از اینجا بدون مشکل لود کنین.
و این اقدام فقط برای شروع یه کریر هست و برای هر بار لود شدن بازی فقط کافیه Fm.exe رو انتخاب کنین
در ضمن ممکنه باز کردن بازی طول بکشه یا فقط صفحه سیاه بیاد که باید یک یا دو بار alt+control+delete بزنین تا مشکلش حل بشه.
آدرس سایت dlfox
این روش فقط برای نسخه 16.2 fitgirl جواب میده
آپدیت کامل نقل و انتقالات زمستانی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 28by+pr0%29.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 28by+pr0%29.rar)
دو آپدیت از نقل و انتقالات تابستانی تا الان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 29.rar
فقط ممکنه فایل های بالا در تداخل با هم مشکل داشته باشن پس دیگه خودتون یه سری تغییرات در اسم فایلها بدین یا نهایتا چندتا از فایلها رو حذف کنین تا موقع انتخاب کشورها برای شروع کریر مشکلی پیش نیاد
baradar ehsan
16-07-2016, 02:17
ببخشید که سوال ساده میپرسم اما نمیدونستم واقعا
الان این بازی چجوری کلا؟ یعنی فقط ترکیب میچینی و ... و تیمت خودش بازی میکنه؟ یعنی مثل فیفا و pes نیست که خودت بازی کنی؟
onlyroma
16-07-2016, 15:57
ببخشید که سوال ساده میپرسم اما نمیدونستم واقعا
الان این بازی چجوری کلا؟ یعنی فقط ترکیب میچینی و ... و تیمت خودش بازی میکنه؟ یعنی مثل فیفا و pes نیست که خودت بازی کنی؟
تو این بازی تقریبا تمام کارهای باشگاه رو انجام میدی بذار اینطوری بگم که تمام اختیارات سرمربی و بخشی از اختیارات رئیس باشگاه و مدیر ورزشی رو داری مثلا نقل و انتقالات - تمدید قراردادها - تمرین دادن - ترکیب ریختن - هدایت تیم و ... بر عهده شماست ولی مثل فیفا بازی نمیکنی و موقع بازی باید طبق شرایط ترکیب بچینی استراتژی مشخص کنی دستورات لازم رو به بازیکن ها بدی و ... تا تیمت موفق بشه
onlyroma
20-07-2016, 21:10
آپدیت جدید نقل و انتقالات pr0 که شامل ترانسفرها و آپدیت های دیگه تا امروز میشه
چند روزی میشه که نسخه فشرده 16.2 fitgirl رو که سایت dlfox قرار داده رو با تمام سناریو های ممکن امتحان کردم و ظاهرا مشکلی نداره فقط باید طبق همون چیزی که نوشته عمل کرد که به طور خلاصه میشه بعد از دانلود و نصب بازی باید وارد fmmasking.exe شین و یه کریر اونجا بسازین و بدون هیچ اقدامی سیوش کنین بعدش باید از fmmasking خارج شین و حالا fm.exe رو باز کنین و کریرتون رو از اینجا بدون مشکل لود کنین.
و این اقدام فقط برای شروع یه کریر هست و برای هر بار لود شدن بازی فقط کافیه Fm.exe رو انتخاب کنین
در ضمن ممکنه باز کردن بازی طول بکشه یا فقط صفحه سیاه بیاد که باید یک یا دو بار alt+control+delete بزنین تا مشکلش حل بشه.
آدرس سایت dlfox
این روش فقط برای نسخه 16.2 fitgirl جواب میده
آپدیت کامل نقل و انتقالات زمستانی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 28by+pr0%29.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 28by+pr0%29.rar)
دو آپدیت از نقل و انتقالات تابستانی تا الان
فقط ممکنه فایل های بالا در تداخل با هم مشکل داشته باشن پس دیگه خودتون یه سری تغییرات در اسم فایلها بدین یا نهایتا چندتا از فایلها رو حذف کنین تا موقع انتخاب کشورها برای شروع کریر مشکلی پیش نیاد
ممنون دوست عزیز. مشکل بازنشسته شدن بازیکن ها بعد از 30 سالگی هم برطرف شده؟
onlyroma
22-07-2016, 20:17
ممنون دوست عزیز. مشکل بازنشسته شدن بازیکن ها بعد از 30 سالگی هم برطرف شده؟
درود :n16:
من حدود یه سال و نیم بدون تیم رفتم جلو ولی کسی خداحافظی نکرد حتی بازیکن های با سن های بالاتر و نزدیک 40 هم مشکلی نداشتن
تقریبا همه حالات مختلف مثل بازیکنهای خاکستری قوی، آفسایدهای زیاد، مسائل مالی، مشکل عدم ترانسفر بقیه تیمها و... رو هم بررسی کردم اگر طبق روش بالا بری ظاهرا نباید مانعی سر راهت باشه:n39:
onlyroma
25-07-2016, 19:04
درود بر دوستان عزیزم:n40:
آپدیت جدید Whizzkids که امروز منتشر شد:
درود بر دوستان عزیزم:n40:
آپدیت جدید Whizzkids که امروز منتشر شد:
کلا بهترین آپدیت رو مارشال انجام میده، چون همراه با تغییرات باشگاهی اوورال بازیکن هارو هم با توجه به پیشرفت و یا پسرفتشون تغییر میده.
onlyroma
26-07-2016, 19:37
کلا بهترین آپدیت رو مارشال انجام میده، چون همراه با تغییرات باشگاهی اوورال بازیکن هارو هم با توجه به پیشرفت و یا پسرفتشون تغییر میده.
درود رفیق
آپدیت های مارشال عالیه یعنی عالی بود چون امسال به دلایل نامعلوم دیگه آپدیت نمیده و باید با آپدیت های pr0 و Whizzkids سر کنیم:n37:
درود رفیق
آپدیت های مارشال عالیه یعنی عالی بود چون امسال به دلایل نامعلوم دیگه آپدیت نمیده و باید با آپدیت های pr0 و Whizzkids سر کنیم:n37:
چرا آپدیت میده ولی با انجمن FM دیگه همکاری نمی کنه، معمولا آپدیت هارو داخل پبج فیس بوکش قرار میده. این هم آخرین ورژنی که مربوط به دو هفته پیش میشه البته.
onlyroma
26-07-2016, 21:16
چرا آپدیت میده ولی با انجمن FM دیگه همکاری نمی کنه، معمولا آپدیت هارو داخل پبج فیس بوکش قرار میده. این هم آخرین ورژنی که مربوط به دو هفته پیش میشه البته.
احسنت رفیق:n40:
قبلا پیجش رو چک میکردم ولی خیلی وقته دیگه فیسبوک نمیرم
واقعا خوشحال شدم که هنوز آپدیت میده ولی نمیدونم چرا سایت fmscout آپدیت هاش رو نمیذاره چون سایتش به شکلی دیتابیس کلی از همه آپدیت های منیجره
در کل دمت گرم:n39:
atreyas1
27-07-2016, 08:56
سلا دوستان عزیز من در حال حاضر 2015 رو بازی میکنم و در کل ازش راضیم
اگر میشه لیگ ایران و نحوه اضافه کردنش رو برام بفرستید:V29::12:
atreyas1
27-07-2016, 08:57
اگر کسی میتونه یه آموزش کلی هم در مورد ادیتور بذاره باز تشکر
ورژن FITGIRl هم مشکل بازنشستگی بازیکن ها بعد از 32 سالگی و اتمام قراردادشون رو داره:n02:
*rossonero*
31-07-2016, 19:01
ببین بقیه تیم ها هم میتونن به غیر بازیکن آزاد یا قرضی کسی رو بخرن چون انگار این مشکل برای بقیه تیمهاست
در واقع مشکل از جواب ندادن بقیه تیمهاست...بقیه تیمها وقتی یه پیشنهاد بهشون بدی و باب میلشون نباشه در کل جواب نمیدن.در حالی که باید اگر رد نمیکنن حداقل یه قیمت بالاتر پیشنهاد بدن.اگر شما پیشنهاد بدی تا 6 ماه بعد همینطوری میمونه و جوابی واسش نمیاد..بقیه تیمها هم پیشنهاد میدن به هم ولی چون قیمت بالایی پیشنهاد نمیدن به اون پیشنهاد جوابی داده نمیشه و در نتیجه نقل و انتقالی هم انجام نمیشه.
حالا این روشو که شما فرمودی اگر انجام بدیم کلا باید سیو قبلیمونو بندازیم دور؟
*rossonero*
31-07-2016, 19:12
واقعا حیف championship manager که دیگه ساخته نشد..واقعا عالی تر بود و اینهمه دردسر نداشتیم باهاش..بزرگ شدم من با cm ولی این دیگه نمیاد و ما هم بلاجبار باید fm بازی کنیم.من هنوزم که هنوزه دارم cm 2007 رو بازی میکنم و هیچوقت قدیمی نمیشه.اونوقت fm یکساله اومده هنوز کسی نمیتونه درست بازی کنه به خاطر مشکلاتش:n28::n35:
سلام
من در این نسخه چالش آرسنال را انتخاب کردم و بعد از سه سال قهرمان لیگ قهرمانان شدم (فصل دوم نائب قهرمان شدم). همانطور که برخی از دوستان هم اشاره کردند، یک نیمچه باگی در این بازی وجود داره که شما میتوانید بازیکن مورد علاقتونو در اقساط 48 ماهه خریداری کنید که این مسئله به من کمک کرد تا در همین سه سال قریب به 400 میلیون پوند هزینه کنم: روئس، لواندوفسکی، نیمار، خاوی مارتینز، جان استونز، واران، پوگبا، آلابا، تراشتگن، بن عطیه، کاسیمیرو، لارس بندر، خوزه گایا، رامانولی و ...
در هر سه فصل قهرمان لیگ شدم و در سال سوم فاصله 12 امتیازی با تیم دوم داشتم.
نمیدونم میشه اسمشو باگ گذاشت یا خیر، اما سانترهای عمقی از جناحین معمولا به گل ختم میشه، به همین دلیل مدافع های راست تیم (برای من بلرین) هم بیشترین پاس گل را میدن و هم بهتر از بقیه بازی میکنن.
برای تیم ملی هم مربی تیم انگلیس شدم (من معمولا هر باشگاهی را از هر کشوری انتخاب میکنم، تیم ملی همون کشور را هم انتخاب میکنم که این معمولا امتیازهای بیشتری در اختیار شما قرار میده) و هم در جام ملتها و هم در جام جهانی نائب قهرمان شدم. اولی را به اسلواکی باختم و دومی را به هلند (بالاخره هلند قهرمان جام جهانی شد)
پ.ن 1: یک عادت خیلی بدی دارم و اونم اینه که در حین بازی، خیلی درگیر مسائل اقتصادی میشم. مثلا بازیکنایی را قرارداشون تموم شده به خدمت میگیرم و بعد از یک بازی زمانی اونها را به فروش میرسونم یا آنها را قرض میدم. مثلا یک بازیکنی داشتم که 4 میلیون بیشتر نمی ارزید، اما در طول سه سال به تیم های مختلف قرض دادم و 6 میلیون درآمد داشتم و قیمت این بازیکن هم به 15 میلیون رسید و انتهای فصل سوم با 18 میلیون فروختمش. یا مثلا گورکوف را که ابتدای بازی بدون تیم و مصدومه به خدمت گرفتم و از نیم فصل یک کمی بهش بازی دادم و در انتهای فصل به مبلغ 11 میلیون به دربی کانتی فروختم. این عادت به قدری حاده که تقریبا هر فصل حدود 15 بازیکن بدون تیم را استخدام میکنم و معمولا هر فصل بیش از 40 بازیکن را به تیم های دیگه قرض میدم.
پ.ن 2: آیا کسی به ادیتور بازی دسترسی داره؟ اگر آره و میتونه وقت بگذاره، لطفا بارسا و رئال را وارد لیگ انگلیس کنه و دو تیم ضعیف این لیگ را به اسپانیا ببره. کلا تعداد تغییرات میشه 4 تا.
إن شاءالله موفق باشید
یاعلی
سلام
فصل چهارم و پنجم را هم با ارسنال تموم کردم. فصل چهارم یک شاهکار بود! همه جامهای ممکن را بردم: کامیونیتی شیلد، سوپر کاپ اروپا، جام باشگاه های جهان، لیگ کاپ، إف إی کاپ، لیگ جزیره و لیگ قهرمانان اروپا.
تمامی بازیها در لیگ قهرمانان و جامهای حذفی را با پیروزی پشت سر گذاشتم البته غیر از یک بازی با منچستر سیتی در إف إی کاپ که در زمین آنها مساوی کردیم و در بازی تکراری این تیم را بردم. در کل این فصل 67 بار بازی کردم که فقط سه تاشو باختم.
انصافا خیلی قوی شدم. ترکیب اولم اینه:
مارک آندره تراشتگن؛ هکتور بلرین؛ جان استونز؛ رافائل واران؛ داوید آلابا؛ خاویر ماسکرانو؛ خاوی مارتینز (کوندوبیا)؛ پل پوگبا؛ الکسیس سانچز؛ نیمار؛ رابرت لواندوفسکی.
ذخیره ها هم اینا هستن:
شزنی؛ کاسرِس؛ مهدی بن عطیه؛ آلسیو رامانولی؛ خوزه گایا؛ سون بندر؛ کوکلین؛ جک ویلشر؛ والکات؛ رویس؛ زیوکویچ؛ (بقیه: چمبرلین، ایسکو)
در ابتدای فصل چهارم، ایسکو که با رئال به مشکل خورده بود را مجانی به تیم اضافه کردم. نیتم این بود که با مبلغ خوبی بفروشم که در آخر فصل هم چنین شد و 63 میلیون پوند به منچستر سیتی فروختم و رکورد نقل انتقالات قبلی را شکستم (اوزیل، 53 میلیون پوند، بازم منچستر سیتی).
برای شروع فصل پنجم خیلی انگیزه نداشتم. چون واقعا یک تیم قوی جمع کرده بودم و هر کسی نمی تونست منو شکست بده. با این نیت که به پرورش استعدادهای جوان بپردازم و همچنین درآمدزایی کلانی داشته باشم فصل پنجم را شروع کردم. همون اول فصل ماسکرانو و کاسراس را که مجانی آورده بودم، به ترتیب به لیورپول و لیون فروختم. بن عطیه را هم فروختم، اونم به لیورپول، اونم به نصف قیمت خرید یعنی 13 میلیون پوند. البته باید اشاره کنم که بن عطیه 32 ساله بود. آرون رمزی را هم که در نیم فصل قبلی، 48 میلیون به منچستر فروخته بودم، در اولین بازیش مقابل من هم گل زد و هم پاس گل داد و درنهایت هم بهترین بازیکن زمین شد!
برای ذخیره دفاع راست، با 27 میلیون دنیلو را از رئال خریدم. کالاس را هم برای ذخیره دفاع وسط از سویا خریدم، حدود 14 میلیون. همون ابتدای فصل 53 بازیکن را که اکثر آنها جوانان کمتر از 25 سال بودند را قرض دادم به تیهای دیگه. فقط از قرض دادن بازیکنها 74 میلیون پوند درآمد کسب کردم، البته این این مبلغ در طول سال تقسیم میشه و خرد خرد به حساب باشگاه اضافه میشد. یک بازیکن جوان را که به نظر بیش از آن پیشرفت نمی کرد را هم 37 میلیون پوند به چلسی فروختم. حدود 120 میلیون پوند هم بازیکن جوان خریدم تا آنها را آماده فروش کنم که در میون آنها دو تا دروازه بان بود که فقط قیمت یکی آنها که 17 سال هم بیشتر سن نداشت 24 میلیون هزینه در بر داشت.
راستی از یک باگ دیگه بازی هم بگم. میدونید که تیم ملی آلمان دچار مشکله و گویا لایسنس آن خریداری نشده. به همین دلیل خریدن بازیکنهای آلمانی و قرارداد بستن با آنها خیلی ساده تره، کافی شما بگید به ازای یک بازی ملی 40 میلیون! بهشون میدید. اونها قبول میکنن و بازیکن هم هیچ وقت به اردوی تیم ملی دعوت نمیشه!
فصل پنجم هم تقریبا مثل فصل قبل شد. البته بیشتر از نظر نتیجه، البته اونم نه به صورت کامل. این فصل خیلی زیادتر باختم و بردهای نسبت خفیفتری داشتم. البته شاید چون میخواستم پوست بندازیم. لواندوفسکی و سانچز را فروختم، البته با این شرط که انتهای فصل از تیم برن و یک فصل دیگه در خدمت تیم باشن. با این حال این فصل مهاجم فیکسم زیوکویچ شد و به سانچز هم اصلا بازی نرسید. اولی را 47 میلیون به چلسی و دومی را 26 میلیون به سیتی فروختم. این فصل خیلی باخت دادم توی لیگ ولی با این حال قهرمان شدم. توی لیگ قهرمانان هم در مرحله حذفی به شالکه و اتلتیکو باختمف اما در مجموع صعود کردم. این فصل هم داشت گل و بلبل تموم میشد که به دو بازی آخر فصل رسیدم. فینال إف ای کاپ و فینال لیگ قهرمانان.
باید بگم که در فینال لیگ کاپ به واتفورد خوردم و در ضربات پنالتی این تیم را شکست دادم. واقعا بازی حساسی شده بود، به ویژه اینکه در طول 90 دقیقه آلابا یک پنالتی را هم از دست داده بود. در فینال إف إی کاپ به تاتنهام خورده بودم و این بازی هم به ضربات پنالتی کشید و متاسفانه این بار بازی را باختم و زیوکویچ پنالتی سوم را از دست داد. توی این بازی موقعیتهای زیادی را از دست دادم و برای اولین بار در طول فصل احساس کردم که عدم استفاده از لواندوفسکی به تیم ضربه زده. با این شکست به سراغ منچستر سیتی در فینال لیگ قهرمانان رفتم. در چهار فصل قبلی لیگ قهرمانان دو دوره اول را منچستر سیتی قهرمان شده بود که در دوره دوم من را شکست داد با یک ضعیت عجیب! من در طول اون فصل اصلا کارت قرمز نگرفتم، اما در اون بازی کوکلین در نیمه اول کارت قرمز گرفت و من دستم از جام کوتاه موند. اما دو فصل بعد را با اقتدار قهرمان شدم. این بار من یک جورهایی برای گرفتن انتقام اومده بودم، هم میخواستم برای سومین بار پیاپی قهرمان بشم و هم میخواستم انتقام اون شکست را بگیرم. بازی شروع شد و حدودا 20 دقیقه نگذشته بود که پوگبا بر روی ایسکو خطا کرد. بر روی همون بازیکنی که 63 میلیون پوند به این تیم فروخته بودم و از اونجایی که این بازیکن را مجانی آورده بودم، همیشه به عنوان بهترین تجارت بازیکن ازش یاد می کردم. بعد از اعلام ضربه پنالتی خود ایسکو به پشت توپ رفت و زد تو گل. ما فشار را بیشتر کردیم اما متاسفانه به نتیجه نرسیدیم و من بیش از پیش جای خالی لواندوفسکی را احساس کردم. در نیمه دوم باز هم ایسکو یک گل از پشت هجده قدم زد و کار را تمام کرد تا ارسنال یک بار دیگه در فینال لیگ قهرمانان به منچستر سیتی ببازه. این بار یک کمی افسوس خوردم که کاش این بازیکن را به مبلغی پایین تر و به تیمی خارج از جزیره میفروختم!
منچسر سینی همیشه بهترین مشتری من بود:
الیور ژیرود، 30 میلیون به چلسی (گرونترین فروش سال اول)؛ گیبز، 36 میلیون به سیتی و لارس بندر 37 میلیون به سیتی (گرونترین فروشهای سال دوم)؛ اوزیل 53 میلیون به سیتی (گرونترین فروش سال سوم)؛ رمزی 48 میلیون به منچستر یونایتد و تیلمنز 42 میلیون به بایرن (گرونترین فروشهای سال چهارم)؛ ایسکو 63 میلیون به سیتی و میتلند 37 میلیون به چلسی (گرونترین فروشهای سال پنجم).
الآن هنوز تصمیم نگرفتم که فصل ششم را شروع کنم یا نه!
onlyroma
21-08-2016, 01:26
سلام
فصل چهارم و پنجم را هم با ارسنال تموم کردم. فصل چهارم یک شاهکار بود! همه جامهای ممکن را بردم: کامیونیتی شیلد، سوپر کاپ اروپا، جام باشگاه های جهان، لیگ کاپ، إف إی کاپ، لیگ جزیره و لیگ قهرمانان اروپا.
تمامی بازیها در لیگ قهرمانان و جامهای حذفی را با پیروزی پشت سر گذاشتم البته غیر از یک بازی با منچستر سیتی در إف إی کاپ که در زمین آنها مساوی کردیم و در بازی تکراری این تیم را بردم. در کل این فصل 67 بار بازی کردم که فقط سه تاشو باختم.
انصافا خیلی قوی شدم. ترکیب اولم اینه:
مارک آندره تراشتگن؛ هکتور بلرین؛ جان استونز؛ رافائل واران؛ داوید آلابا؛ خاویر ماسکرانو؛ خاوی مارتینز (کوندوبیا)؛ پل پوگبا؛ الکسیس سانچز؛ نیمار؛ رابرت لواندوفسکی.
ذخیره ها هم اینا هستن:
شزنی؛ کاسرِس؛ مهدی بن عطیه؛ آلسیو رامانولی؛ خوزه گایا؛ سون بندر؛ کوکلین؛ جک ویلشر؛ والکات؛ رویس؛ زیوکویچ؛ (بقیه: چمبرلین، ایسکو)
در ابتدای فصل چهارم، ایسکو که با رئال به مشکل خورده بود را مجانی به تیم اضافه کردم. نیتم این بود که با مبلغ خوبی بفروشم که در آخر فصل هم چنین شد و 63 میلیون پوند به منچستر سیتی فروختم و رکورد نقل انتقالات قبلی را شکستم (اوزیل، 53 میلیون پوند، بازم منچستر سیتی).
برای شروع فصل پنجم خیلی انگیزه نداشتم. چون واقعا یک تیم قوی جمع کرده بودم و هر کسی نمی تونست منو شکست بده. با این نیت که به پرورش استعدادهای جوان بپردازم و همچنین درآمدزایی کلانی داشته باشم فصل پنجم را شروع کردم. همون اول فصل ماسکرانو و کاسراس را که مجانی آورده بودم، به ترتیب به لیورپول و لیون فروختم. بن عطیه را هم فروختم، اونم به لیورپول، اونم به نصف قیمت خرید یعنی 13 میلیون پوند. البته باید اشاره کنم که بن عطیه 32 ساله بود. آرون رمزی را هم که در نیم فصل قبلی، 48 میلیون به منچستر فروخته بودم، در اولین بازیش مقابل من هم گل زد و هم پاس گل داد و درنهایت هم بهترین بازیکن زمین شد!
برای ذخیره دفاع راست، با 27 میلیون دنیلو را از رئال خریدم. کالاس را هم برای ذخیره دفاع وسط از سویا خریدم، حدود 14 میلیون. همون ابتدای فصل 53 بازیکن را که اکثر آنها جوانان کمتر از 25 سال بودند را قرض دادم به تیهای دیگه. فقط از قرض دادن بازیکنها 74 میلیون پوند درآمد کسب کردم، البته این این مبلغ در طول سال تقسیم میشه و خرد خرد به حساب باشگاه اضافه میشد. یک بازیکن جوان را که به نظر بیش از آن پیشرفت نمی کرد را هم 37 میلیون پوند به چلسی فروختم. حدود 120 میلیون پوند هم بازیکن جوان خریدم تا آنها را آماده فروش کنم که در میون آنها دو تا دروازه بان بود که فقط قیمت یکی آنها که 17 سال هم بیشتر سن نداشت 24 میلیون هزینه در بر داشت.
راستی از یک باگ دیگه بازی هم بگم. میدونید که تیم ملی آلمان دچار مشکله و گویا لایسنس آن خریداری نشده. به همین دلیل خریدن بازیکنهای آلمانی و قرارداد بستن با آنها خیلی ساده تره، کافی شما بگید به ازای یک بازی ملی 40 میلیون! بهشون میدید. اونها قبول میکنن و بازیکن هم هیچ وقت به اردوی تیم ملی دعوت نمیشه!
فصل پنجم هم تقریبا مثل فصل قبل شد. البته بیشتر از نظر نتیجه، البته اونم نه به صورت کامل. این فصل خیلی زیادتر باختم و بردهای نسبت خفیفتری داشتم. البته شاید چون میخواستم پوست بندازیم. لواندوفسکی و سانچز را فروختم، البته با این شرط که انتهای فصل از تیم برن و یک فصل دیگه در خدمت تیم باشن. با این حال این فصل مهاجم فیکسم زیوکویچ شد و به سانچز هم اصلا بازی نرسید. اولی را 47 میلیون به چلسی و دومی را 26 میلیون به سیتی فروختم. این فصل خیلی باخت دادم توی لیگ ولی با این حال قهرمان شدم. توی لیگ قهرمانان هم در مرحله حذفی به شالکه و اتلتیکو باختمف اما در مجموع صعود کردم. این فصل هم داشت گل و بلبل تموم میشد که به دو بازی آخر فصل رسیدم. فینال إف ای کاپ و فینال لیگ قهرمانان.
باید بگم که در فینال لیگ کاپ به واتفورد خوردم و در ضربات پنالتی این تیم را شکست دادم. واقعا بازی حساسی شده بود، به ویژه اینکه در طول 90 دقیقه آلابا یک پنالتی را هم از دست داده بود. در فینال إف إی کاپ به تاتنهام خورده بودم و این بازی هم به ضربات پنالتی کشید و متاسفانه این بار بازی را باختم و زیوکویچ پنالتی سوم را از دست داد. توی این بازی موقعیتهای زیادی را از دست دادم و برای اولین بار در طول فصل احساس کردم که عدم استفاده از لواندوفسکی به تیم ضربه زده. با این شکست به سراغ منچستر سیتی در فینال لیگ قهرمانان رفتم. در چهار فصل قبلی لیگ قهرمانان دو دوره اول را منچستر سیتی قهرمان شده بود که در دوره دوم من را شکست داد با یک ضعیت عجیب! من در طول اون فصل اصلا کارت قرمز نگرفتم، اما در اون بازی کوکلین در نیمه اول کارت قرمز گرفت و من دستم از جام کوتاه موند. اما دو فصل بعد را با اقتدار قهرمان شدم. این بار من یک جورهایی برای گرفتن انتقام اومده بودم، هم میخواستم برای سومین بار پیاپی قهرمان بشم و هم میخواستم انتقام اون شکست را بگیرم. بازی شروع شد و حدودا 20 دقیقه نگذشته بود که پوگبا بر روی ایسکو خطا کرد. بر روی همون بازیکنی که 63 میلیون پوند به این تیم فروخته بودم و از اونجایی که این بازیکن را مجانی آورده بودم، همیشه به عنوان بهترین تجارت بازیکن ازش یاد می کردم. بعد از اعلام ضربه پنالتی خود ایسکو به پشت توپ رفت و زد تو گل. ما فشار را بیشتر کردیم اما متاسفانه به نتیجه نرسیدیم و من بیش از پیش جای خالی لواندوفسکی را احساس کردم. در نیمه دوم باز هم ایسکو یک گل از پشت هجده قدم زد و کار را تمام کرد تا ارسنال یک بار دیگه در فینال لیگ قهرمانان به منچستر سیتی ببازه. این بار یک کمی افسوس خوردم که کاش این بازیکن را به مبلغی پایین تر و به تیمی خارج از جزیره میفروختم!
منچسر سینی همیشه بهترین مشتری من بود:
الیور ژیرود، 30 میلیون به چلسی (گرونترین فروش سال اول)؛ گیبز، 36 میلیون به سیتی و لارس بندر 37 میلیون به سیتی (گرونترین فروشهای سال دوم)؛ اوزیل 53 میلیون به سیتی (گرونترین فروش سال سوم)؛ رمزی 48 میلیون به منچستر یونایتد و تیلمنز 42 میلیون به بایرن (گرونترین فروشهای سال چهارم)؛ ایسکو 63 میلیون به سیتی و میتلند 37 میلیون به چلسی (گرونترین فروشهای سال پنجم).
الآن هنوز تصمیم نگرفتم که فصل ششم را شروع کنم یا نه!
درود رفیق:n40:
کارت درسته ادامه بده:n25:
باگ خرید از آلمان رو هم خیلی خوب کشف کردی تا حالا بهش دقت نکرده بودم البته هیچوقت برای تیم هام زیاد بازیکن آلمانی نگرفتم فقط وقتی آلمانی میگیرم که یا مفت باشه یا خیلی فوق العاده:n39:
onlyroma
21-08-2016, 23:04
سلام
من در این نسخه چالش آرسنال را انتخاب کردم و بعد از سه سال قهرمان لیگ قهرمانان شدم (فصل دوم نائب قهرمان شدم). همانطور که برخی از دوستان هم اشاره کردند، یک نیمچه باگی در این بازی وجود داره که شما میتوانید بازیکن مورد علاقتونو در اقساط 48 ماهه خریداری کنید که این مسئله به من کمک کرد تا در همین سه سال قریب به 400 میلیون پوند هزینه کنم: روئس، لواندوفسکی، نیمار، خاوی مارتینز، جان استونز، واران، پوگبا، آلابا، تراشتگن، بن عطیه، کاسیمیرو، لارس بندر، خوزه گایا، رامانولی و ...
در هر سه فصل قهرمان لیگ شدم و در سال سوم فاصله 12 امتیازی با تیم دوم داشتم.
نمیدونم میشه اسمشو باگ گذاشت یا خیر، اما سانترهای عمقی از جناحین معمولا به گل ختم میشه، به همین دلیل مدافع های راست تیم (برای من بلرین) هم بیشترین پاس گل را میدن و هم بهتر از بقیه بازی میکنن.
برای تیم ملی هم مربی تیم انگلیس شدم (من معمولا هر باشگاهی را از هر کشوری انتخاب میکنم، تیم ملی همون کشور را هم انتخاب میکنم که این معمولا امتیازهای بیشتری در اختیار شما قرار میده) و هم در جام ملتها و هم در جام جهانی نائب قهرمان شدم. اولی را به اسلواکی باختم و دومی را به هلند (بالاخره هلند قهرمان جام جهانی شد)
پ.ن 1: یک عادت خیلی بدی دارم و اونم اینه که در حین بازی، خیلی درگیر مسائل اقتصادی میشم. مثلا بازیکنایی را قرارداشون تموم شده به خدمت میگیرم و بعد از یک بازی زمانی اونها را به فروش میرسونم یا آنها را قرض میدم. مثلا یک بازیکنی داشتم که 4 میلیون بیشتر نمی ارزید، اما در طول سه سال به تیم های مختلف قرض دادم و 6 میلیون درآمد داشتم و قیمت این بازیکن هم به 15 میلیون رسید و انتهای فصل سوم با 18 میلیون فروختمش. یا مثلا گورکوف را که ابتدای بازی بدون تیم و مصدومه به خدمت گرفتم و از نیم فصل یک کمی بهش بازی دادم و در انتهای فصل به مبلغ 11 میلیون به دربی کانتی فروختم. این عادت به قدری حاده که تقریبا هر فصل حدود 15 بازیکن بدون تیم را استخدام میکنم و معمولا هر فصل بیش از 40 بازیکن را به تیم های دیگه قرض میدم.
پ.ن 2: آیا کسی به ادیتور بازی دسترسی داره؟ اگر آره و میتونه وقت بگذاره، لطفا بارسا و رئال را وارد لیگ انگلیس کنه و دو تیم ضعیف این لیگ را به اسپانیا ببره. کلا تعداد تغییرات میشه 4 تا.
إن شاءالله موفق باشید
یاعلی
کاش می گفتی که از کدوم نسخه و ورژن بازی استفاده میکنی:n13:
کاش می گفتی که از کدوم نسخه و ورژن بازی استفاده میکنی:n13:
سلام
از نسخه F.M.16.2.RGFITG، نه اسم بازیکنها تغییر میکنه، نه در نقل و انتقالات مشکلی پیش میاد. کلا خوبه.
onlyroma
22-08-2016, 16:38
سلام
از نسخه F.M.16.2.RGFITG، نه اسم بازیکنها تغییر میکنه، نه در نقل و انتقالات مشکلی پیش میاد. کلا خوبه.
منم از همین نسخه استفاده میکنم و تا حالا مشکلی ندیدم
دوستان بیاید همگی باهم یک چالش رو شروع کنیم و نتایجمونو باهم مقایسه کنیم...نظر من اینه از یه تیم دسته یکی شروع کنیم
هرکی موافقه اعلام کنه:n40:
سلام
فصل ششم هم تمام شد. اولش واقعا انگیزه برای ادامه نداشتم، چون هم احساس می کردم آرسنال را به چیزی فراتر از جایگاه حقیقیش رسوندم و هم اینکه دو باخت آخر به تاتنهام در فینال جام حذفی و منچستر سیتی در فینال لیگ قهرمانان حسابی حال گیری کرده بود. اما با همه این احوال این فصل را هم شروع کردم. همانطور که قبلا خدمتتون عرض کرده بودم، بحث نقل و انتقالات و جنبه های اقتصادی بازی بیش از اندازه برای من مهمه؛ به طوری که هدف اصلی من در این فصل قهرمانی در جام های مختلف نبود، بلکه درآمد زیاد از فروش و قرض دادن بازیکن ها بود.
با این هدف فصل نقل و انتقالات را شروع کردم. به طور خلاصه باید عرض کنم که در کل این فصل، 29 بازیکن به تیم اضافه شد که 7 تا کاملا مجانی و بقیه با قیمتهای بسیار پایین که اکثر قریب به اتفاق آنها را بازیکنهای آینده دار تشکیل می دادن (اگر یادم موند، یک توضیحی درباره چگونگی پیدا کردن بازیکنهای حوان و چگونگی کسب درآمد از اینها را خدمتتون عرض میکنم). کل هزینه خرید بازیکن 61 میلیون شد. گرون ترین بازیکن را هم 8 میلیون خریدم از تیم تولوز فرانسه که چون به دسته پایین تر سقوط کرد، بند فروش بازیکنهاش فعال شد و من هم از این فرصت استفاده کردم و این بازیکن آینده دارو به خدمت گرفتم.
درباره فروش بازیکنها هم باید عرض کنم که کل درآمد این فصل، 292 میلیون شد. 94 بازیکن از تیم جدا شدن که تنها 11 نفر از آنها به صورت قطعی فروخته شدن و بقیه به تیم های مختلف قرض داده شدن. درآمد ماهانه آرسنال از قرض دادن بازیکنها رقم 13 و نیم میلیون و در آمد سالانه 149 میلیون پوند بود که در تمام این موارد پرداخت حقوق بازیکنها هم به عهده باشگاه مقصد قرار داشت و این بار مالی عظیمی را از دوش آرسنال برمیداشت.
با تمام شدن فصل نقل و انتقالات بازی ها شروع شد و در اولین گام و در سوپر جام انگلیس 1-0 به تاتنهام باختم و این جام را از دست دادم. اینجا احساس کردم از دست رفتن بازیکنهای مهم و عدم جایگزینی آنها با بازیکن های شایسته برای تیم هزینه خواهد داشت و احتمالا این فصل دست ما از جام کوتاه خواهد ماند. به این شروع بد، وضعیت در مرحله گروهی لیگ قهرمانان را هم باید اضافه کرد؛ جایی که با میلان، لورکوزن و آژاکس همگروه شدم و برای اولین بار در این شش سال دو بازی را باختم و کار صعود به بازی آخر کشیده شد و بر اثر یک اتفاق خوشایند به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود کردم. اختلاف گل در بازیهایی که میبردم زیاد نبود و این مساله تا نیم فصل ادامه داشت. این مساله سبب شد که در بازیها تاکتیک محتاطانه تری را در پیش بگیرم و تمرکز تیم را در کارهای دفاعی بگذارم، به نظرم این تاکتیک جواب داد و موجب شد در انتهای این فصل هم جامها مختلف را کسب کنم. در جام اتحادیه قهرمان شدم. در جام حذفی هم این بار در فینال با تیم نیوکاسل بازی کردم و این تیم را هم بردم و در فینال لیگ قهرمانان برای بار سوم به تیم منچستر سیتی خوردم. در این شش سال منچستر سیتی چهار بار و ارسنال پنج بار به فینال رسیدن. از آنجایی که دو بازی قبلی با این تیم را در فینال باخته بودم، احساس خیلی خوبی برای این بازی نداشتم. اولین کاری که کردم جنبه های دفاعی تیم را تا حد بسیار زیادی تقویت کردم. به طوری که در بازی فینال تقریبا هیچ موقعیت گل درست و حسابی به وجود نیامد. یک موقعیت منچستر سیتی در نیمه اول داشت که به تیر خورد، یک موقعیت آرسنال در نیمه دوم داشت که سه بار توپ به مدافعان سیتی خورد و وارد دروازه نشد. تا اینکه در وقتهای اضافه و دقیقه 100، واران روی یک ضربه ایستگاهی دروازه سیتی را باز کرد و سومین قهرمانی را برای آرسنال به ارمغان آورد.
یک نکته جالب در مورد منچستر سیتی اینه که این تیم در طول این شش سال، حتی یک بار هم در دو جام حذفی و اتحادیه انگلیس، به فینال نرسیده، اما چهار بار در فینال لیگ قهرمانان حضور داشته. این تیم حتی در لیگ هم خیلی موفق نبوده؛ به طوری که در فصل اول دوم شد، در فصل دوم پنجم شد، در فصل سوم هفتم شد، در فصل چهارم سوم شد، در فصل پنجم پنجم شد و در فصل ششم هم سوم شد.
یک نکته دیگه هم اینکه در این فصل، برای اولین بار من بهترین مربی سال نشدم و همچنین در تیم منتخب سال هم فقط یک بازیکن از آرسنال به عنوان قهرمان لیگ حضور داشت. پدیده این فصل هم بی شک وستهام بود که نائب قهرمان شد و خریدهای خیلی خوبی انجام داده و میده (الآن پیشنهاد خرید 58 میلیونی یکی از بازیکنهای آرسنال داده).
ترجیح خودم این بود که فصل شش، آخرین فصل همکاری با آرسنال باشه، اما در انتهای چندین پیشنهاد خوب مالی برای بازیکنها باعث شده که برای انجام فصل هفتم وسوسه بشم. الآن مهاجم اول تیم (زیوکویچ) که 40 میلیون می ارزهف با پیشنهاد 71 میلیونی میلان مواجه شده. تیم پولدار پاریسی هم پیشنهاد 63 میلیونی برای چمبرلین داده، وستهم هم حاضره برای فلیپه اندرسون 58 تا نقد بده. در ضمن برای فصل هفتم قراره ماریو گوتزه، بهترین بازیکن لیگ آلمان در فصل ششم هم به صورت مجانی به آرسنال بیاد (احتمالا یک ایسکوی دیگه از توش در میاد).
امیداورم که موفق و سربلند باشید
دوستان بیاید همگی باهم یک چالش رو شروع کنیم و نتایجمونو باهم مقایسه کنیم...نظر من اینه از یه تیم دسته یکی شروع کنیم
هرکی موافقه اعلام کنه:n40:
حقیقتش اینه که من دیگه حوصله از اول شروع کردن را ندارم. شاید تنها انگیزه برای من این باشه که با ادیت دیتای بازی، بارسا و رئال را به لیگ انگلیس بیاریم و این لیگ را بیش از پیش جذاب کنیم. الآن هم بیشتر انگیزه من برای ادامه بازی اقتصادیه و دلم می خواد اگر فصل هفتم را شروع کردن، میزان درامد از فروش بازیکنهام از هزینه خرید آنها در کل این هفت فصل بیشتر بشه.
الآن در طول این شش فصل یک میلیارد و 203 میلیون هزینه خرید بازیکن شده و در مقابل یک میلیارد و 216 میلیون درآمد از فروش بازیکنها داشتم {الآن متوجه شدم که این رکورد را هم شکستم!}
اگر دنبال چالشهای جذاب هستید، میتونید چالش FM Base را هم مد نظر قرار بدید.. یک باشگاه جدید و دست باز شما برای ساخت تیم مورد علاقتون.
حقیقتش اینه که من دیگه حوصله از اول شروع کردن را ندارم. شاید تنها انگیزه برای من این باشه که با ادیت دیتای بازی، بارسا و رئال را به لیگ انگلیس بیاریم و این لیگ را بیش از پیش جذاب کنیم. الآن هم بیشتر انگیزه من برای ادامه بازی اقتصادیه و دلم می خواد اگر فصل هفتم را شروع کردن، میزان درامد از فروش بازیکنهام از هزینه خرید آنها در کل این هفت فصل بیشتر بشه.
الآن در طول این شش فصل یک میلیارد و 203 میلیون هزینه خرید بازیکن شده و در مقابل یک میلیارد و 216 میلیون درآمد از فروش بازیکنها داشتم {الآن متوجه شدم که این رکورد را هم شکستم!}
اگر دنبال چالشهای جذاب هستید، میتونید چالش FM Base را هم مد نظر قرار بدید.. یک باشگاه جدید و دست باز شما برای ساخت تیم مورد علاقتون.
خوب شما اگه با یه تیم ضعیف شروع کنید بیشتر لذت خواهید برد...چون مشکلات اقتصادی باشگاه بهتون اجازه نمیده انقد راحت بازیکن خرید و فروش کنید...من خودم با اتالانتا شروع کردم
وین رونی
28-08-2016, 13:40
شما که چندین فصله دارید بازی می کنید یه سوال دارم ازتون:
فرض کنید مربی تیم ساندرلند هستید.بعد یکی دو تا بازی یا با چک کردن خصوصیات بازیکنانتون می فهمید که جناح چپ دفاعیتون مشکل داره یا هافبک هاتون خوب پاس تو به عمق نمی اندازن یا فورواردتون خوب هد نمی زنه و پولی هم ندارید برای خرید بازیکن جهت بهبود این ضعف.آیا در این بازی و با توجه به آپشن های مربیگری و تمرینی که دارید می تونید بعد یه مدت این ضعف رو بهبود ببخشید؟
میشه با تفکرات مربی و خرید دو سه تا بازیکن بعد یکی دو فصل کار تیمی مثل ساندرلند را قهرمان کنید؟بعید می دونم
خوب شما اگه با یه تیم ضعیف شروع کنید بیشتر لذت خواهید برد...چون مشکلات اقتصادی باشگاه بهتون اجازه نمیده انقد راحت بازیکن خرید و فروش کنید...من خودم با اتالانتا شروع کردم
موفقیت نهایی با یک تیم ضعیف لذت بخش خواهد بود، نه کار مداوم با آنها. به نظر بنده، برای این جور بازیها باید یک علاقه نسبی هم به تیمی که انتخاب میکنید وجود داشته باشه.
بنده سالهاست که این سری بازیها را انجام میدم و تجربه کار با تیم ضعیف هم زیاد داشتم. به خاطر دارم که 9 فصل هدایت ناتینگهام فارست را برعهده داشتم و این تیم را از دسته های پایین انگلیس به لیگ برتر آوردم و در نهایت قهرمانش کردم. اون موقع برای اینکه ثابت کنم این بازی را میتونم جدی انجام بدم این باشگاه که سابقه دو بار قهرمانی در اروپا را در سالهای دور داره انتخاب کردم. سه فصل طول کشید که این تیم به لیگ برتر بیاد و 6 فصل طول کشید تا قهرمان بشه. فکر کنم فصل چهارم بود که واقعا خسته شده بودم، اما برای اینکه به خودم ثابت کنم میتونم، ادامه دادم و زمانی هم که قهرمان شدم دیگه ادامه ندادمف چون واقعا این تیم را دوست نداشتم و در طول بازی همه اش فکر میکردم که اگر این چالش را رها کنم، جدا از اینکه خاطرۀ بدی ازش برام باقی میمونه، زحماتی را هم که برای این تیم کشیدم بی اثر میکنه (حالا انگار واقعیه!)
من بارها چالش شروع بدون تیم را انتخاب کردم و بعد از سه یا چهار فصل به یک تیم بزرگ رسیدم. قبلا از این حوصله ها داشتم، اما الآن ترجیح میدم با تیمهایی که دوستشون دارم کار کنم.
من معمولا خودم برای خودم چالش تعریف میکنم. مثلا بارسلونا را می گرفتم و با خودم قرار میگذاشتم که در دو فصل اول هیچ بازیکنی را نخرم و از فصل سوم تنها در صورت فروش بازیکن، بازیکنی را جایگزین کنم، آن هم فقط از لیست فروش تیمها و طبیعتا نه با هر مبلغی. لذا من این چالش را پیشنهاد میکنم که یک تیم را انتخاب کنید و تا سه فصل هیچ بازیکنی براش نخرید و سعی کنید به موفقیت نسبی برسید. یا اینکه حتی میشه بگیم چه تیمی را میخوایم انتخاب کنیم و بچه های گروه چالش اون تیم را انتخاب کنند.
موفق و سربلند باشید
شما که چندین فصله دارید بازی می کنید یه سوال دارم ازتون:
فرض کنید مربی تیم ساندرلند هستید.بعد یکی دو تا بازی یا با چک کردن خصوصیات بازیکنانتون می فهمید که جناح چپ دفاعیتون مشکل داره یا هافبک هاتون خوب پاس تو به عمق نمی اندازن یا فورواردتون خوب هد نمی زنه و پولی هم ندارید برای خرید بازیکن جهت بهبود این ضعف.آیا در این بازی و با توجه به آپشن های مربیگری و تمرینی که دارید می تونید بعد یه مدت این ضعف رو بهبود ببخشید؟
میشه با تفکرات مربی و خرید دو سه تا بازیکن بعد یکی دو فصل کار تیمی مثل ساندرلند را قهرمان کنید؟بعید می دونم
دوست خوبم
نکاتی که فرمودید را در ادامه به بحث میگذاریم:
1- مشکل دفاع کناری: اگر دفاع کناری خوب دفاع نمیکنه ممکنه به چند دلیل باشه: 1- بازیکن حریف خیلی قوی است که تقریبا راه حل آن تقویت ضعف مدافع از طریق کار تیمی است. مثلا با رئال مادرید بازی دارید و کریس رونالدو بازیکنی شوت زن و پر سرعت است و شما هر مدافعی را در اختیار داشته باشید حریف این بازیکن نمیشه در اینجا شما چندین راه حل دارید: الف)- از مدافع وسط بخواهید که به عنوان مدافع پوششی به مدافع کناری کم کنه. ب)- از هافبک دفاعی بخواهید که زمانی که بازیکن حریف صاحب توپ میشه، اونو تحت فشار بگذاره. ج)- از بازیکنتون بخواهید که مراقب جا نموندن باشه البته در این صورت بازیکن حریف معمولا اقدام به شوت از راه دور میکن که در بیشتر مواقع راه به جایی نمیبره.
اگر مدافع کناری در کار هجومی ضعیفه این یا به این دلیله که اصلا توان کار هجومی نداره، مثلا قدرت سانترش پایینه یا خوب پاس نمیده، یا سرعتش پایینه و نمیتونه همه اش بین دفاع و حمله در رفت و آمد باشه که ساده ترین و عاقلانه ترین کار، در فرض اینکه مجبورید از این بازیکن استفاده کنید، این است که ایشان را معاف کنید و تاکتیک تهاجمی را جور دیگری بچینید.
2- بازیکنها خوب پاس عمقی نمیدن: در تمرینات یک سری گزینه ها هست که به بازیکنها یاد میده که پاسخ عمقی و با ریسک بالا بدن، این گزینه برخلاف گزینه قبلی قابل آموزشه و معمولا با موفقیت همراه میشه.
3- مهاجم خوب هد نمیزنه: مهاجم اگر قابلیت کاری را نداشته باشد، مثلا قدش کوتاه باشه، پرشش ضعیف باشه، قدرت سرزنیش تعریفی نداشته باشه، دیگه نمیشه کاری کرد.
اینها مقدمه بود برای این نکته که هر تیمی در هر بازی میتواند نتیجه بگیرد، اگر مربی آشنایی کاملی با بازیکنانش داشته باشد. در بیشتر مواقع ما ابتدا باید بدونیم چی داریم و بر اساس داشته هامون ترکیب بچینیم. تیمی که بازیکنش هد زن نیست یا تمام کنندگی خوبی نداره، نباید تارگت من در تاکتیکتش داشته باشه. یا تیمی که بازیکنای خط دفاعیش چنگی به دل نمیزنن، نباید بدون هافبک دفاعی بازی کنه. یا تیمی که دروازه بانش همه تک به تک ها را گل میخوره، نباید فاصله خط دفاعیش با دروازه اش زیاد باشه. یا تیمی که بازیکناش نمیتونم به هم خوب پاس بدن، نباید تاکتیک مالکانه داشته باشه.
دوست خوبم، اگر ضعفی در یک نقطه ای از تیم وجود داره، تمرین تا اندازه کنم میکنه (همچنین به خاطر داشته باشین که کمک مربی های خوب هم خیلی تاثیرگذارند)، اونم تمرین برای بازیکنها جوان، اما چیزی که هر مشکلی را حل میکنه، تغییر تاکتیکه. این بازی تنوع تاکتیک نسبتا زیادی داره، شما می تونید با یک تاکتیک 6 تایی بشید و با یک تاکتیک دیگه بازی را ببرید. نکته دیگری هم که حائز اهمیته این است که انتخاب تاکتیک به دو صورت امکان پذیره، گاهی براساس قابلیت تیمی خودمون و گاهی براساس قابلیت تیمی حریف. تیمهای قدرتمند تاکتیک را براساس قابلیت تیمی خودشون میچینن، اما تیمهایی که قرار با تیم قوی تر از خودشون بازی کنن، حتما باید با توجه کامل تاکتیک حریف را رصد کنن، حتی باید نیم نگاهی به بازیکن های حریف داشته باشن که این بازیکن در این پست چه بازدهی داشته، بازیکن مقابلش در تیم ما چه کسی، بازیکن ما به تنهایی میتونه بازیکن حریف را مهار کنه یا نیاز به کمک داره، اگر نیاز به کمک داره، این کمک باید از کدوم پست تامین بشه، نکنه ما نیاز این پست را برطرف کنیم و جای دیگه متضرر بشیم.
دوستان Match Preparation در بازی بسیار مهمه و همه مربیان عزیز و کاربلد باید جدی بگیرنش. تا میتونید تاکتیک داشته باشید تا به وقتش ازشون استفاده کنید، بهترین تیم ها حداقل سه تا تاکتیک را باید روونِ روون باشن، تیمهای کوچیکتر اما نیازشون بیشتره و باید تاکتیکهای بیشتری را کار کنن. از این رو به صراحت بیان میشود که با توجه به گزینه های مربیگری، هر ضعفی در این بازی قابل بهبوده و این امکان وجود داره که با گذشت زمان وضع تیمها از حیث تاکتیکی بهتر بشه.
آیا با ساندرلند میشود در دو فصل قهرمان شد؟ شاید قهرمانی ساندرلند تنها در دو خیلی امکان پذیر نباشه، اما مطمئن باشید که این تیم میتونه سهمیه لیگ قهرمانان به دست بیاره. چالش انتخاب این تیم ها نباید قهرمان شدن باشه، باید رقابت برای کسب عنوان قهرمانی باشه. این تیمها همین که تا چهار هفته آخر در کورس باشن، یک موفقیت بزرگ کسب کردن. حتما دوستان توجه دارن که موفقیت در لیگ به مراتب ساده تر از موفقیت در یک جامی است که به صورت حذفی برگزار میشه، در این جور جامها همیشه این حوادث و اتفاقات هست که تاثیر بسزایی در انتخاب قهرمان برجای میگذاره.
موفق و سربلند باشید
یاعلی
برای برطرف کردن ضعف های فردی در دفاع مقابل تیمهای قویتر یکی گذاشتن سیستم دفاعی 4141 هست و یکی تمرین دفاعی قبل مسابقه....و دادن مسولیت شخصی به بازیکنا...مثلا به بازیکنا میگی تو پا بازیکنا تکنیکی حریف نرن و بازیکنای سرعتی رو یارگیری نکنن و بلعکس
دوستان من با اتالانتا شروع کردم 10 هفته اول با همه قدرتهای ایتالیا بازی کردم و ناپولی رو بردم و بقیرو مساوی گرفتم...ولی از پس تیمای ضعیف برنمیام هرکار میکنم....جلو تیما ضعیف سیستم مالکیت توپ رو دارم
من از 2014 به اینور بازی نکرده بودم ولی خب پستای دوستان انقدر وسوسه برانگیز بود که تصمیم گرفتم شروع بکنم مجدد.
آدرس سایت dlfox
این نسخه فشرده فیت گرل که 1 گیگ هم بیشتر نبود رو زدم دانلود بشه.
یادمه 2 سال پیش کلی فایل میزاشتن که تا حتی اسکاتای تیمای دسته دوم بوندسلیگا رو هم درست می کرد همراه با عکس و مشخصات کامل چه برسه به سرمربیا و کیتای تیما.
هنوزم فعالن سایتای قدیمی؟
من از 2014 به اینور بازی نکرده بودم ولی خب پستای دوستان انقدر وسوسه برانگیز بود که تصمیم گرفتم شروع بکنم مجدد.
این نسخه فشرده فیت گرل که 1 گیگ هم بیشتر نبود رو زدم دانلود بشه.
یادمه 2 سال پیش کلی فایل میزاشتن که تا حتی اسکاتای تیمای دسته دوم بوندسلیگا رو هم درست می کرد همراه با عکس و مشخصات کامل چه برسه به سرمربیا و کیتای تیما.
هنوزم فعالن سایتای قدیمی؟
همه فعالن! حتما باید با سایت FM-Base آشنا باشی. توی این سایت همه چیز هست.
------
راستی می خوام فصل هفتم را شروع کنم. هدف اصلی در این فصل، فروش 500 میلیون پوندی و خرید حداکثر 50 میلیونیه. میخوام به بازیکنهای جوان بها بدم و با آنها جام ببرم. پنج تا از بازیکنهای ثابت تیم را فروختم و جاشونو با چند تا بچه 18 - 19 ساله پر کردم.
sahebfallah
31-08-2016, 21:38
سلام دوستان . الان دوبار این بازیو دان میکنم یدونه سایت ایرانی که انقدر راه و چاه داشت حذیدم و یه بار دیگم یکی از دوستام لینک داد دانلود کردم ولی ارور میده باز [. بعضیا میگن بخاطر دایرکت ایکسه که نسخه 12 رو دان کردم . چند بارم اپدیت گرافیک عوض کردم ولی بازم نیومد . واسه کسی پیش اومده این مشکل ؟ اگه امکانش هست چنتا بازیکن خوب تو پست دفاع وسط و هافبک تخریبی معرفی کنین .
سلام الان نسخه فیت گرل رو زدم دانلود شه این سومین باریه که این بازی رو دانلود میکنم 16.1 و16.3 و الان 16.2 خداکنه اینبار مشکلی نداشته باشه!
نسخه فیت گرل پچ نقل و انتقالاتو لازم داره؟! کدوم پچ رو بریزم؟
اگه میشه کامل راهنمایی کنید
یادمه نسخه های قبلی ادیتور دیتابیس داشت که خودت میتونستی کلی تغییر ایجاد بکنی ولی توی این جدیده اصلا پیدا نمیکنم فایل اجراییش رو
سیستمش تغییر کرده؟
سلام الان نسخه فیت گرل رو زدم دانلود شه این سومین باریه که این بازی رو دانلود میکنم 16.1 و16.3 و الان 16.2 خداکنه اینبار مشکلی نداشته باشه!
نسخه فیت گرل پچ نقل و انتقالاتو لازم داره؟! کدوم پچ رو بریزم؟
اگه میشه کامل راهنمایی کنید
من خودم پچای نقل و انتقالات رو ازینجا گرفتم. تا همین امروز آپدیت شده هستن
خب نوع جدید و ناآشنای ادیت بازی من رو به دردسر انداخته و تغییرات پچا اعمال نمیشه :دی
من پچ ترنسفر رو تو مسیر گفته شده (یعنی فولدر editor data) ریختم.
وقتی میخوام کاریر جدید بسازم اون قسمت که دیتابیس رو custom باید بزنی، می زنم ولی وقتی میخوام فایلا رو لود بکنم، هیچ کدوم توی پنجره نشون داده نمیشه که دیتابیس دانلودی رو بهش بشناسونم.
نسخه فیت گرل مشکل نقل و انتقالاتو تا حدودی برطرف کرده نه کامل!
کم پیش تیمی بزرگ خرید گرون قیمت داشته باشه کلا 20 میلیون بیشترین پولی بوده که تو نقل و انتقالات اولیه خرج کردن! از هیچی بهتره!
vahid_4000
02-09-2016, 17:12
سلام دوستان یکی زحمت می کشه همه چلنجا را بگذاره اینجا
sahebfallah
02-09-2016, 19:07
دوستان خاهشا یکی دوتا دروازبان و هافبک دفاع خوب معرفی کنه اگه سراغ دارین . هافبک دفاع دونده تخریبی
وین رونی
02-09-2016, 20:22
دوستان خاهشا یکی دوتا دروازبان و هافبک دفاع خوب معرفی کنه اگه سراغ دارین . هافبک دفاع دونده تخریبی
Wonderkids(استعدادهای جوان)
دوستان نمیدونم چرا این همه مصدوم میدم!بارسلونا رو برداشتم و فیت نس و بقیه وظایفو به دستیار مربی واگذار کردم!
اما سوارز یه باره 6ماه مصدوم شد و 5هفته یکی یا دوتا از بازیکن های اصلی رو از دست میدم!
مثلا 1/4م چمپیونز لیگ به اتلتیکو خوردم نه مسیو دارم نه سوارز و نه پیکه مجبورم بوستکس رو بزارم دفاع و راکتیچو هافبک دفاعی!
رفت با شانس 3بر2 باختم(البته در خونه اتلتیکو) فک نکنم شانس پیروزی حتی یک هیچ داشته باشم
اگه تاکتیکی هس که شانس بردو بالا ببره راهنمایی کنین
لطفا راه حلی هم برای رهایی از طوفان مصدومیت ها بگین!
اولین بارمه بازی می کنم
ورژن فیتگرل
سپاسگذارم
وین رونی
04-09-2016, 05:42
دوستان نمیدونم چرا این همه مصدوم میدم!بارسلونا رو برداشتم و فیت نس و بقیه وظایفو به دستیار مربی واگذار کردم!
اما سوارز یه باره 6ماه مصدوم شد و 5هفته یکی یا دوتا از بازیکن های اصلی رو از دست میدم!
مثلا 1/4م چمپیونز لیگ به اتلتیکو خوردم نه مسیو دارم نه سوارز و نه پیکه مجبورم بوستکس رو بزارم دفاع و راکتیچو هافبک دفاعی!
رفت با شانس 3بر2 باختم(البته در خونه اتلتیکو) فک نکنم شانس پیروزی حتی یک هیچ داشته باشم
اگه تاکتیکی هس که شانس بردو بالا ببره راهنمایی کنین
لطفا راه حلی هم برای رهایی از طوفان مصدومیت ها بگین!
اولین بارمه بازی می کنم
ورژن فیتگرل
سپاسگذارم
مصدومیت کلاً تو این بازی غیر طبیعیه اما چندجا خوندم اگه دستور داده باشی که سرعت پاسکاری بالا باشه رو مصدوم شدن تاثیر میذاره
farshad.88
04-09-2016, 07:31
منم بلاخره شروع کرده. البته همون اوایل که اومده بود حدود 3 هفته ای بازی کردم اما دیدم بچه ها با مشکلات زیادی روبرو شدن و صبر کردم تا نسخه درستو درمونی بیاد. الان هم با همین نسخه 16.2 که همه ازش تعریف میکنن شروع کردم
یه تیم از سری C3 ایتالیا ( میشه دسته 5 ایتالیا ) انتخاب کردم و اسم تیم و ورزشگاه رو عوض کردم و میخوام شروع کنم. هفته دیگه لیگ شروع میشه
برام جالبه تیم لچه و مسینا توی این رده هستند. یه زمانی اینا سری A بودن
این نسخه که تو انجمن هستش سالمه ؟
نسخه 2017 کی میاد ؟
دوستان اپدیت مارشال رو رو سرور سایت اپلود کنین هرچه قدر سعی میکنم نمی تونم از مدیافایر دانلود کنم فک کنم بخاطر سرعت کم نتمه!
اگه پچ نقل انتقالات بهتری می شناسین معرفی کنین
نقل وانتقالات کامل امسال فایل رو کسی داره
بگذاره
اگر آپدیت مارشال باشه خیلی تشکر می کنم
اپدیت نهایی مارشال
shahramnezam
13-09-2016, 23:18
سلام ببخشید الان نسخه سالم کدوم شد بالاخره ؟بعد این اپدیت نقل و انتقالات و باید کجا بریزیم داخل پوشه دیتا؟
سلام ببخشید الان نسخه سالم کدوم شد بالاخره ؟بعد این اپدیت نقل و انتقالات و باید کجا بریزیم داخل پوشه دیتا؟
C:\Users\***\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2016\editor data
*** اسم یوزر کامپیوتر
این هم تقریبا کامل هست نقل و انتقالات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اپدیت نهایی مارشال
onlyroma
15-09-2016, 14:52
درود:n18:
ممنون از دوستان عزیزی که تاپیک رو از خلوت بودن نجات دادن:n40:
آپدیت نهایی pr0
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0%29.rar
vahid_4000
21-09-2016, 14:36
این اپدیتا را کجا باید بریزیم؟
onlyroma
22-09-2016, 14:33
این اپدیتا را کجا باید بریزیم؟
:n18:
دقیقا به این آدرس. اگر editor data نبود خودت بسازش
Documents / Sports Interactive / Football Manager 2016 / editor data
دوستان من نمیتونم استخدام بشم. بیکار هستم و با هر تیمی مظاکره میکنم آخرش میگه اسخدام نمیکنیم. جواب های من هم مناسبه برای هر باشگاهی (باید از خدا هم بخوان همچن مربی رو)
تا حالا این بازی رو انجام نداده بودم
mehran_3233
07-10-2016, 20:22
دوستان من نمیتونم استخدام بشم. بیکار هستم و با هر تیمی مظاکره میکنم آخرش میگه اسخدام نمیکنیم. جواب های من هم مناسبه برای هر باشگاهی (باید از خدا هم بخوان همچن مربی رو)
تا حالا این بازی رو انجام نداده بودم
برو 4 پولیس
fcsaber88
22-10-2016, 12:36
سلامو درود دوستان.
من با نسخه 2012 این بازی شروع کردم به بازی کردن مراه با لیگ برتر ایران.از همون سال بود ک چندین فصل ک جلو میرفت تیم ها بازیکنای جوون پرورش میدادن از کشور های مختلف(باملیت های اسیایی بود اکثرا)ولی هیچ ندیدم ک یه بازیکن ایرانی خوب و آس تیمی پرورش بده.من الان 2015 بازی میکنم و نسخه15 ک اذیت نکنه رو گیر نیاوردم-توی15 اکثرقدرت های اسیا بازیکنای جوون توی قوی ترین تیم ها دارن ولی تیم ایران ک خودم سرمربیشم و 10جهان قرار دارم:n09: هیچ بازیکن آسی نداره.حتی سردار و عزت اللهی و دانیال داوری و اشکان دژاگه هم اومدن توی لیگ برتر و هیچ لژیونری ندارم.الان اکثر این بازیکنا نزدیک به بازنشستگی هستن بازیکنای جوون هستن توی تیمها ولی ضعیفن.الان سرمربیه منچستریونایتدم و تیم ملی ایران .بازیکنارو چجوری باید تمرین بدی ک قدرتشون خوب بشه؟؟:n27:خیلیا دوس دارن بای تیم قوی شروع کنن بهترین بازیکنارو داشته باشن.:n10:من از اتکای گرگان شروع کردم و الان منچسترم.اگه کسی اموزش تصویری تمرین دادن با جزئیات داره یا باره توی سایت یا بفرسته برام.چون دیگ نیازه ک از ایران هم بازیکنای خوب بیان بیرون و برن توی بهترین تیم های جهان................تنها و تنها بازیکنی ک ازپرورش یافته بود از باشگاه ها توی نسخه2012 بود ک یه مهاجم بود توی بارسلونابود اونم اسمش عربی بود ولی ملیت ایرانی.............اگه کسی راه حل اینم میدونه خواهشا کمک کنه... مرسی ممنون.:n16::n16::n16:
dariushparsa
26-10-2016, 14:30
سلام دوستان لطفا کمک کنید مشکل فیک بودن اسم بازیکنا رو حل کنم در ضمن نسحه بازی من پرتابل یغنی نضبش نکردم فقط از پوشه فشرده خارجش کردم و کرک رو روش ریختنم
saadat68
01-11-2016, 01:38
خب منم با توجه به پست های قبلی نسخه
16.2 fitgirl رو دارم دانلود میکنم
فقط سوالی که دارم اینه که این آپدیت ها رو آخریش رو بریزیم کافیه ؟ یا همه رو باید کپی کنیم ؟
ضمنا بابت راهنمایی هاتون در تاپیک تشکر میکنم
نسخه 2017 بازی مدیریت فوتبال که از امروز میاد تو بازار
دوستان یکروشی به نام سی دی کی اشتراکی هست که با حدود 10 هزار تومان مینونید نسخه اصلی بازی رو داشته باشید:n20:
فقط امکان بازی انلاین رو نداره
اینم انجمن 2017
نسخه 2017 دیروز ریلیز شده یکی همت کنه تاپیک جدید بزنه :دی
خب منم با توجه به پست های قبلی نسخه
16.2 fitgirl رو دارم دانلود میکنم
فقط سوالی که دارم اینه که این آپدیت ها رو آخریش رو بریزیم کافیه ؟ یا همه رو باید کپی کنیم ؟
ضمنا بابت راهنمایی هاتون در تاپیک تشکر میکنم
مرسی بابت ساختن تاپیک جدید، هنوز سی دی کی رو پیشفروش میکنن و نمیشه خرید.
دوستان کسی تاحالا نسخه موبایل فوتبال منیجر رو بازی کرده؟ از نظر گرافیک و نحوه نشون دادن بازی متفاوته؟
من سی دی کی اشتراکی رو تو پیش فروش 15 تومن خریدم فقط تا امروز فرصت داره...امکان 10 بار نصب...همه امکانات سی دی کی اصلی رو داره غیر از بازی انلاین
برید لینک زیر بخرید
من سی دی کی اشتراکی رو تو پیش فروش 15 تومن خریدم فقط تا امروز فرصت داره...امکان 10 بار نصب...همه امکانات سی دی کی اصلی رو داره غیر از بازی انلاین
برید لینک زیر بخرید
هر زمان سی دی کی رو واست فرستادن به ما هم خبر بده که بریم بخریم :دی
دوستان من چند روزه سی دی کی اشتراکی رو خریدم دارم بازی میکنم 2017 رو
EHSAN13680928
16-01-2017, 00:18
سلام خدمت دوستان
در نسخه 2016، از فصل 2020 برای هر تیم باشگاهی apply می کنم، مورد قبول واقع نمی شود و حتی مصاحبه هم انجام نمی شود
از نسخه F.M 16.2 RGFITG استفاده می کنم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.