مشاهده نسخه کامل
: خرید ماشین نهایتا تا 230
امیر تتلو
20-10-2015, 21:58
سلام اقا بابای من میخواد ماشین بگیره سر در گمه که چی بگیره ته بودجه هم 220 تا 230 هست که اگه زیر 200 باشه خیلی بهتره . دوس داره ماشین هم نو و تر و تمز باشه و بیشتر از 10 هزار تا کار کرد نباشه و کلا نو باشه دیگه...چی بگیره خوبه؟؟؟ شاسی بلند هم باشه...بنز و بی ام و هم میگه نمیخوام چون خرجشون بالاست و هزینه نگهداریشون بالاست......ماشینی به جیز سانتتافه یا تویوتا پرادو یا راو 4 چیز دیگه ای هست؟؟ البته پرادو میخواد اما پیدا نمیشه به تمیزییی که میخواد....چون خوانواده ایم دنبال 4 در شیش سیلندره ترو تمیزه که نیست هیچ جا...نظر شما چیه حالا؟؟؟
keyhantaktaz
20-10-2015, 22:03
سانتافه فول آپشن میشه خرید
mohamad skystar
21-10-2015, 00:31
با این بودجه تویوتا شاسی بلند6 سیلندر در هر مدل زیر 10 هزار کیلومتر کارکرد
پیدا نمیشه. بهتره به برندهای کره ای فکر کنید مثل هیوندای وراکروز مدل 2013
که در حد صفر با این بودجه میشه خرید
البته بازم اینکه با کارکرد 10 هزار کیلومتر بخوای پیدا کنی بعید میدونم
امیر تتلو
21-10-2015, 22:41
تو این رنج قیمت نمیشه سواری خوب پیدا کرد؟؟ نه هیوندای و...... یه چیزی مثل تویوتا و لکسوس و.....نمیشه؟؟
Pourya-pc
22-10-2015, 11:39
سلام اقا بابای من میخواد ماشین بگیره سر در گمه که چی بگیره ته بودجه هم 220 تا 230 هست که اگه زیر 200 باشه خیلی بهتره . دوس داره ماشین هم نو و تر و تمز باشه و بیشتر از 10 هزار تا کار کرد نباشه و کلا نو باشه دیگه...چی بگیره خوبه؟؟؟ شاسی بلند هم باشه...بنز و بی ام و هم میگه نمیخوام چون خرجشون بالاست و هزینه نگهداریشون بالاست......ماشینی به جیز سانتتافه یا تویوتا پرادو یا راو 4 چیز دیگه ای هست؟؟ البته پرادو میخواد اما پیدا نمیشه به تمیزییی که میخواد....چون خوانواده ایم دنبال 4 در شیش سیلندره ترو تمیزه که نیست هیچ جا...نظر شما چیه حالا؟؟؟
بهتره به یک دستگاه راو ۴ فکر کنید . مدل ۲۰۱۴ رو زیر ۱۹۰ میشه پیداکرد که در حد باشه . من ۵هزارتا کارکرد فول درحد صفر رو ۱۸۵ قیمت دیدم .
Pourya-pc
22-10-2015, 11:50
بهتره به یک دستگاه راو ۴ فکر کنید . مدل ۲۰۱۴ رو زیر ۱۹۰ میشه پیداکرد که در حد باشه . من ۵هزارتا کارکرد فول درحد صفر رو ۱۸۵ قیمت دیدم .
امیر تتلو
02-11-2015, 22:00
اقا اخر سانتافه نیو فول گرفت فقط یه چیزی...تو کامپیوتر ماشین اون وسط صفحه کیلومتر هی میگه TURNE ON FUSE SEITCH ......بعدعکس یه دکمه زرد داره میگه روشنش کن این چیه؟؟؟ هر کار هم میکنم نمیره....
armin_punisher6
03-11-2015, 07:20
اقا اخر سانتافه نیو فول گرفت فقط یه چیزی...تو کامپیوتر ماشین اون وسط صفحه کیلومتر هی میگه TURNE ON FUSE SEITCH ......بعدعکس یه دکمه زرد داره میگه روشنش کن این چیه؟؟؟ هر کار هم میکنم نمیره....
بدترین انتخاب موجود رو کرد.مبارکش باشه.کسی که سانتافه نشسته باشه میفهمه چی میگم.
Pourya-pc
03-11-2015, 20:37
بدترین انتخاب موجود رو کرد.مبارکش باشه.کسی که سانتافه نشسته باشه میفهمه چی میگم.
درسته سانتافه از نظر موتور ضعیف هست اما نرمی و راحتی عالی این ماشین همینطور کیفیت خوب و ظاهر واقعا بی نقصش رو نمیشه چشم پوشی کرد . سانتافه ۴ چرخ متحرک جون زیادی داره فقط شتابش یکم کند هست .
armin_punisher6
04-11-2015, 08:09
درسته سانتافه از نظر موتور ضعیف هست اما نرمی و راحتی عالی این ماشین همینطور کیفیت خوب و ظاهر واقعا بی نقصش رو نمیشه چشم پوشی کرد . سانتافه ۴ چرخ متحرک جون زیادی داره فقط شتابش یکم کند هست .
راحتی؟؟؟؟؟؟؟بدترین صندلی رو ماشینهای هیوندای دارن.تاحالا با ix55 یا سانتافه،مسیر طولانی رانندگی کردین؟هندلینگ افتضاحش چی؟
البته از ظاهر خوبشم نمیشه گذشت.
امیر تتلو
05-11-2015, 23:55
دوستان عزیز لطفا جواب سوالم در مورد کامپیوترش رو بدید....بعدشم بابام خودش نمایشگاه ماشن داره تو همه اینا نشسته....من فقط میخواستم ببینم تو این رنج میشه لکسوسی چیزی پیدا کرد؟؟ مگرنه که بابام با همه اینا مسافرت هم رفته.....خودم با سانتافه رانندگی هم کردم از لحاظ نرمی و راحتی عالیه....فقط شتابش خیلی کمه که اونم باز من متوجه نشدم چون گاز ندادم بهش ....بابام میخواست سرعت بگیره دور موتور میرفت روی 8...:n08:حالا لطفا جواب اون سوالمو بدید......البته خودم بهش گفتم برو سانتافه بگیر اصرار کردم رفت گرفت بخاطر من.....
امیر تتلو
05-11-2015, 23:59
اتفاقا یه بار با پرادو مسافرت رفتیم مادرم تا یک سال کمر درد گرفت....منم هفته اولش درد میکرد کمرم...خیلی سفت بود صندلیش....
Pourya-pc
06-11-2015, 14:23
اتفاقا یه بار با پرادو مسافرت رفتیم مادرم تا یک سال کمر درد گرفت....منم هفته اولش درد میکرد کمرم...خیلی سفت بود صندلیش....
دقیقا تویوتا همیشه از صندلی های سفت اصطلاحا طبی برای شاسی هاش استفاده میکنه . درست برعکس کره ایی ها . سانتافه توی شاسی بلندها صندلیای بسیار نرم و راحتی داره . سیستم تعلیق سانتافه هم واقعا نرم و بی نقص هست . بیخودی سال ۲۰۱۴ پرفروشترین شاسی امریکا نشده . ( امریکایی ها عاشق ماشین گنده و نرم هستند حتی موستانگشون یا چلنجرشون که سوپر اسپرتن بی نهایت سواری نرمی دارند )
امیر تتلو
06-11-2015, 17:31
پرادو ی جدید هم خیلی توش بیریخته خییییییلی.....اصلا مزخرفه......توش بشینی حالت بد میشه....بیرونش باز قابل تحمله اما توش......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.