ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین گوشی تا قیمت 2 میلیون ؟!!!

SuperSt@r
20-10-2015, 19:53
سلام دوستان
بنظرتون بهترین گوشی تا 2 میلیون تومن در حال حاضر تو بازار چیه
برای خودم نمیخام،یکی از دوستان گفته بم معرفی کن چون عکاسه براش کیفیت دوربین بسیار مهمه ، دیگه بازی و ... هم در حد معمولی ، قیافه هم ک خوب باشه دیگه :دی
برند هم خیلی براش مهم نیس بیشتر کیفیت مهمه اما ن در این حد ک گوشی هوآوی بخره ها :n02:

mahdi--
20-10-2015, 20:17
هوآوی مگه چشه؟:n35:

یکی از بهترین شرکت ها در زمینه موبایل و تبلته

SuperSt@r
20-10-2015, 20:19
هوآوی مگه چشه؟:n35:

یکی از بهترین شرکت ها در زمینه موبایل و تبلته

خب یکم کلاسش پایینه فقط :دی

k1ozil
20-10-2015, 20:37
جی 4 نسخه چرم
یه گوشی خاص
دوربینش هم خیلی خوبه

SuperSt@r
20-10-2015, 20:51
جی 4 نسخه چرم
یه گوشی خاص
دوربینش هم خیلی خوبه

ممنون
از اچ تی سی M9 بهتره؟

k1ozil
20-10-2015, 21:25
ممنون
از اچ تی سی M9 بهتره؟
قدرت سخت افزاریش ضعیفتره
ولی m9 سی پی یوش اسنپ 810 هست که مشکل داغ شدن داره و با بروزرسانی حل نشده و کمی رفع شده
جی 4 نسخه چرم یه گوشیدخاصه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

K!ng of th3 K!ngs
20-10-2015, 23:17
سلام دوستان
برای خودم نمیخام،یکی از دوستان گفته بم معرفی کن چون عکاسه براش کیفیت دوربین بسیار مهمه ، دیگه بازی و ... هم در حد معمولی ، قیافه هم ک خوب باشه دیگه :دی
برند هم خیلی براش مهم نیس بیشتر کیفیت مهمه اما ن در این حد ک گوشی هوآوی بخره ها :n02:

دوست عزیز من چند تا موردی که هست رو میگم شما تصمیم بگیرید، حتما برید به نمایندگی و از نزدیک باهاشون کار کنید اگرم نمیدونید کجا هست نمایندگی بهتون میگم ولی حتما برید و از نزدیک باهاشون کار کنید تا حس گوشی رو بگیرید... قیمتای نمایندگی گرون تره ولی مجبور نیستید بخرید فقط برید اونجا باهاش کار کنید (خیلی گرون هم نیست مثلا 50 تومن اینا گرون تره)
من خودم قصد داشتم تا سقف 2 تومن گوشی بگیرم که گرفتم، الان اینا نتایج تحقیقاتمن، میتونید ببینید که کاملا بدون تعصب هستش.
خب حالا گزینه ها
Samsung Galaxy S6
گوشی زیبایی هست و بیرون زدگی لنزش هم تا اون حد ما مطبوع نیست اگر از نزدیک باهاش کار کنید. سخت افزار بسیار قوی داره و دوربین عالی. بدنش هم از جنس فلز و شیشه هست.مشکل اصلیش اینه که حافظه داخلی 32 گیگ غیر قابل ارتقا داره. و اینکه باتریش برای من که زیاد استفاده میکنم کم میاره، ولی برای استفاده ی روزانه مشکلی نیست.
به نظر من رنگ Black Sapphire خیلی قشنگه، عکس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HTC One M9:
به نظر من زیبا ترین گوشی دنیاست و همین طور خاص ترین. بدنه ی فلزی که داره باعث میشه هر دفعه که برش میدارید احساس متفاوت و خوبی داشته باشید. سخت افزارش بسیار قویه ولی من ندیدم با آپدیت هاش بیشتر از هر گوشی دیگه ای داغ بشه، یعنی معمولیه.دوربینش هم در حد قابل قبوله ولی با آپدیت بهتر شده.توی روز که بی نقص هست ولی توی شب قطعا گزینه های دیگر بهتر هستن.حافظه ی قابل ارتقا داره و باتریش کمی از S6 قوی تره. اسپکر های BOOM SOUND داره که کیفیتش مبهوت میکنه شنونده رو. رنگ Silver - Gold خیلی قشنگه به نظر من، عکس:

LG G4:
جنس در پشتی اون از چرم طبیعیه ولی اگر حواستون بهش نباشه میتونه راحت از ریخت بیوفته، ولی اگر سالم باشه حقیقتا گوشی زیبایی هست. دوربینش بین همه ی موارد بهترین هست. سخت افزارش با اختلاف نه جندان زیادی ضعیف ترینه، باتریش هم در حد S6 هست. حافظه ی این مدل هم قابل ارتقا هستش. به نظرم رنگ قهوه ایش زیباست، عکس:

Apple iPhone 6 16Gb:
میتویند این گوشی هم بگیرید البته اگر واقعا میتونید با 16 گیگ حافظه ی غیر قابل ارتقا کنار بیایید. دوربین نیازی به تعریف نداره چون بی نقص هست. بدنه ی فلزی بسیار باریک با حس کاملا متفاوت و البته هم خاص هم نه. چون طرفی همه میگن اپل خزه ولی از طرفی دیگر هرکی دستش اپل باشه انگار خاص هست ! باتری هم خوبه برای استفاده ی معمولی،
رنگ Space Gray قشنگه، عکس:

Samsung Galaxy Note 4:
اگر با سایز بزرگ مشکلی ندارید همین جا صبر کنید و بدون فکر کردن همین گوشی رو بگیرید، تقریبا از هر نظر عالیه، دوربین، سخت افزار و ... .حتی باتری هم بین این موارد بهتره .بدنه ی پلاستیکی داره ولی قاب فلزی داره، حافظه ی قابل ارتقا هم داره. رنگ مشکی اون قشنگه و خاص، عکس:

حالا این ها همه ی انتخابای من بودن که من براتون گفتم، ولی خودم به همه ی اینا یه مشکلی داشتم که آخرش به M9 رسیدم و تصمیم قطعی داشتم برای خریدش، ولی وقتی دیدم M9 نزدیک 2 میلیون هست و M8 1300 هست. که در عمل چیزی از M9 کم نداره، همون M8 رو خریدم که بی نهایت راضی هستم، رنگ طلایی:

همون طور که مبیبنید خاص هم هست!

ولی میتونید به SONY XPERIA Z3 هم فکر کنید، هم زیباست هم ضد آبه هم دوربین خوبی داره و هم باتری عالی، به اضافه ی اسپیکر های قوی ولی نه در حد اچ تی سی.
که ارزون تر هم هست یعنی 1750 و من رنگ Copper رو میپسندم

اینا همه تجربه ی من در خریده، حالا تصمیم با خودتون.
امیدوارم از خریدتون راضی باشید.

campuzlit
21-10-2015, 00:04
چون گفتی کیفیت دوربین خیلی مهمه قطعا HTC رو از انتخابات حذف کن که اصلا در حد پرچمدارای دیگه نیست.

می مونه G4 و S6 و Note 4 و همچنین +Z3

بهترین دوربین با اختلاف کم متعلق به G4 هست. (با توجه به تاکید روی دوربین)

من اگه خودم بخوام بگیریم S6 میگیرم . به نظرم گوشی کم نقص تری نسبت به بقیه هست. به نظر من از بین G4 و S6 یکدومشون رو بگیر. Note 4 هم خوبه اما نسبت به بقیه یه سال قدیمی تره و یه مدل جدیدترش هم اومده ولی چیزی از بقیه کم نداره.

k1ozil
21-10-2015, 06:47
میتونی منتظر z5 های سونی هم باشی

mhda69
21-10-2015, 09:49
با احترام ب نظر بقیه
و تایید نسبی همشون
خلاصه بت میگم :
با اینک عاشق اچ تی سی ام و m8gold دارم اما اگر دوربین مهمه htc رو کلا بیخیال...
الجی جی4 هم تو نسخه چرمی خیلی زود پشتش نابود میشه بارها دیدم...اما گوشیه خوبیه از هر نظر...
اس6سامسونگ هم میشه گفت همه چیش خوبه جز باتری و البته هنوزم میگن مشکل مدیریت رمش برطرف نشده...
اپل هم ک بحثی توش نیس فقط یاتریش...
سونی زد3 هم ب نظرم جز ضد آب بودن هیچ برتری خاصی نداره و بهتره تو انتخاب ها نباشه...
اما در نهایت ب نظرم اگر امکانش رو داره دوستتون حدود 100 افزایش بودجه بده و نوت5 بخره 2.100
در غیر اینصورت نوت4 بهترین گزینس از هر نظر...
مبارکه

project_igi
22-10-2015, 08:31
S6 بگیر. پشیمون نمیشی

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

abbasabdizadeh13
22-10-2015, 11:16
ميتونه از خانواده سونی اکسپریا انتخاب کنه، سری ضد،یا،سی

فرستاده شده از D2502ِ من با Tapatalk

6568mamad
22-10-2015, 14:01
هواوی mate

Sent from my G630-U20 using Tapatalk

tiyam 01
23-10-2015, 19:18
سلام دوستان

دوربین مهمه. گلکسی اس 6 اج
بعد زد 5 بهترین دوربین رو در بین گوشیها داره --- طبق این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیافه و قدرت سخت افزاریش هم خوبه

+z3 هم اگه مشکل داغ کردن نداشته باشه گوشی خوبیه

super smart
24-10-2015, 01:53
اگه کیفیت دوربین مهمه فقط دور جی4 یا وی10 بپلک:n02: چون اولا بهترین دیافراگم رو بین همه گوشیا داره هم تنظیمات دستی که میتونی هر کاری باهاش بکنی وی10 هم تنظیمات دستی رو توی قسمت فیلمبرداری داره

و اینم بدون که درسته جی4 پردازنده ضعیفتری داره ولی گرما=افت کارائیه

TimeWarp
27-10-2015, 21:54
Note 4 بگیر مدل n910c. من خودم عکس می گیرم کیفیت عکسا عالیه اما تنظیمات آنچنان پیشرفته ای نداره

hesam.slf
05-11-2015, 02:07
سلام من خودم 910c دارم و ازش راضی هستم بنچمارک 52000 زدم اما اما اما اگه لگ نزدن برات مهمه دور دیوایس اندرویدی خط قرمز بکش

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

mohsen0000000000
05-11-2015, 15:22
یه خورده صبر کن
lumia 950 xl بگیر

hesam.slf
05-11-2015, 21:51
یه خورده صبر کن
lumia 950 xl بگیر
با کمال احترام به نظرتون
ضعف هایی که در حال حاضر سیستم عامل ویندوز فون داره محصولاتشو زیر سوال میبره من لومیا 640 xl خریدم به عنوان گوشی دوم اما بعد از دو روز استفاده با سیستم عاملش نتونستم کنار بیام (البته من طرفدار شرکت ماکروسافت و همیشه از محصولاتش و دیوایس های ویندوز فونی 5 ، 6 استفاده میکردم اما از ورژن 8 به بعد ایرادات ساختاری و یوزر فرندلی نبودن آدمو آزار میده)

این پیشنهاد و نظر من بود برای کسانی که با این سیستم عامل آشنایی ندارند .
ios بهترین سیستم عامل از لحاظ روان بودن و مچ بودن و اندروید بهترین سیستم عامل از لحاظ قابلیت هایی که ارائه میکنه هستش .

k1ozil
05-11-2015, 21:53
با کمال احترام به نظرتون
ضعف هایی که در حال حاضر سیستم عامل ویندوز فون داره محصولاتشو زیر سوال میبره من لومیا 850 xl خریدم به عنوان گوشی دوم اما بعد از دو روز استفاده با سیستم عاملش نتونستم کنار بیام (البته من طرفدار شرکت ماکروسافت و همیشه از محصولاتش و دیوایس های ویندوز فونی 5 ، 6 استفاده میکردم اما از ورژن 8 به بعد ایرادات ساختاری و یوزر فرندلی نبودن آدمو آزار میده)

ios بهترین سیستم عامل از لحاظ روان بودن و مچ بودن و اندروید بهترین سیستم عامل از لحاظ قابلیت هایی که ارائه میکنه هستش .

شما داری کم لطفی میکنی
ولی قبول دارم 2 میلیون برای یک گوشی وینفونی حیفه
ولی زیر 800 بهترین گوشیا لومیا ها هستند

hesam.slf
05-11-2015, 22:03
شما داری کم لطفی میکنی
ولی قبول دارم 2 میلیون برای یک گوشی وینفونی حیفه
ولی زیر 800 بهترین گوشیا لومیا ها هستند

هر سیستم عاملی معایب و مزایای خودشو داره با توجه به موضوع تاپیک و قیمت گفتم و تا 800 تومان میتونه جز یکی از انتخاب ها دیوایس ویندوز فونی حرفی برای گفتن داشته باشه اما باز نظر من اینه تا قیمت 800 تومان آدم میتونه برند و نام را حذف و پول کانفیگ رو بپردازه مثال برند هواوی

k1ozil
05-11-2015, 22:25
هر سیستم عاملی معایب و مزایای خودشو داره با توجه به موضوع تاپیک و قیمت گفتم و تا 800 تومان میتونه جز یکی از انتخاب ها دیوایس ویندوز فونی حرفی برای گفتن داشته باشه اما باز نظر من اینه تا قیمت 800 تومان آدم میتونه برند و نام را حذف و پول کانفیگ رو بپردازه مثال برند هواوی

درسته هواوی گوشیای خوبی میزنه ولی اصلا اون چیزی که توی بنجمارکها نشون میده نیست
من خودم لومیا 640xl و honor 6 رو مقایسه کردم و انتخاب لومیا رو عاقلانه تر میدونم

mohsen0000000000
06-11-2015, 07:40
با کمال احترام به نظرتون
ضعف هایی که در حال حاضر سیستم عامل ویندوز فون داره محصولاتشو زیر سوال میبره من لومیا 640 xl خریدم به عنوان گوشی دوم اما بعد از دو روز استفاده با سیستم عاملش نتونستم کنار بیام (البته من طرفدار شرکت ماکروسافت و همیشه از محصولاتش و دیوایس های ویندوز فونی 5 ، 6 استفاده میکردم اما از ورژن 8 به بعد ایرادات ساختاری و یوزر فرندلی نبودن آدمو آزار میده)

سلام.
ایشون گفتن یه گوشی که دوربینش خوب باشه. پرچمدارای لومیا بسیار خوب کار کردن .
اخرین تستهایی که دیدم گوشی های زیر رو معرفی کرده بودن از نظر دوربین.
لومیا 950
لومیا 930
ایفون 6 اس
گلکسی اس 6

hesam.slf
06-11-2015, 11:06
سلام.
لومیا 950
لومیا 930
ایفون 6 اس
گلکسی اس 6
سلام
به نظر من آدم نمیتونه کیفیت دوربینو و کلا یک بعد از یک دستگاه مالتی مدیا(چند بعدی) را فقط در نظر بگیره وقتی اسم گوشی با دوربین خوب میاد ابتدا باید دیوایس مورد نظر از پردازش گرافیکی خوبی برخوردار باشه تا بتونه در عمل از سخت افزار به خوبی بهره ببره اینو میشه به وضوح تو محصولات کمپانی سونی در مقابل اپل مشاهده کرد که با توجه به این که لنزهای ساخت شرکت سونی در محصولات اپل استفاده میشه اما در عمل کیفیت عکس دوربین 8 مگاپیکسل آیفون از 20 مگاپیکسل سونی رضایت بخش تر هستش البته ناگفته نماند که لنزهای کارلزایس استفاده شده در گوشیهای لومیای ماکروسافت در نوع خود بهترین هستند .
اما به نظر بنده قبل از تخصصی کردن موضوع تاپیک و بررسی جزیات لنز گوشی ها باید کمی به ارزشمند بودن محصول در برابر قیمت پرداختی و ابعاد دیگر خود گوشی و قابلیتهای دیگر دوربین گوشی از جمله داشتن لرزشگیر اپتیکال که واقعا توقع و کار کردن با دوربینو تسهیل میکنه بپردازیم .
من هیچوقت طرفداری از برند خاصی نکردم و هیچوقت با قاطعیت در مورد هیچ گوشی نمیشه نظر داد و فقط مقایسه میشه انجام داد .

در تائید حرف دوستان سری s سامسونگ امسال مناسب هستند اما در نظر داشته باشید که به علت اغراق رنگ در صفحه سوپر امولد اگر در فروشگاهی گوشی را تست کنید کاملا مجذوب کیفیتش میشوید اما با عکس ارائه شده در مانیتور متفاوت از نظر رنگ بندی میباشد (فقط متفاوت نه کیفیت پایینتر)

ممنون از توجه دوستان

k1ozil
06-11-2015, 14:14
سلام.
لومیا 950
لومیا 930
ایفون 6 اس
گلکسی اس 6
بنظرم بعد لومیا ها دوربین جی 4 بهتر از ایفون و اس 6 باشه

6568mamad
16-11-2015, 03:34
دوربین مهمه. گلکسی اس 6 اج
بعد زد 5 بهترین دوربین رو در بین گوشیها داره --- طبق این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیافه و قدرت سخت افزاریش هم خوبه

+z3 هم اگه مشکل داغ کردن نداشته باشه گوشی خوبیه
برادر بعد زد 5 این هواوی جدیده که برا گوگل ساخته بهترین دوربین رو داشته

فرستاده شده از SM-G316HUِ من با Tapatalk