PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید لپ تاپ

SaharHtm
16-10-2015, 13:55
سلام دوستان
من تازه عضو شدم توی این انجمن بین تاپیک ها ی موجود نتونستم تاپیکی که بسته نشده باشه پیدا کنم که سوالمو مطرح کنم برای همین مجبور شدم یه تاپیک جدید باز کنم
من دانشجوی ترم آخر رشته مهندسی عمران هستم و به یک لپ تاپ احتیاج دارم که بتونه نرم افزارهای مورد نیازم رو ساپورت کنه و بتونم راحت و بدون هنگ کردن یا کم شدن سرعت باهاش کار کنم
نرم افزارهایی مثل Cad - ETabs - Safe - Land - 3Dmax
ولی متأسفانه نمی دونم چه برند و مدلی می تونه این نیازم رو برطرف کنه
لطفاً راهنماییم کنید
خیلی ممنون

years
16-10-2015, 19:17
فقط لنوو بخر
خوش قیمته
خوب کار میکنه
اذیت نمیکنه
لوازمش پیدا میشه
جنس بدنش هم خوبه
z5070 lenovo یا z5170 lenovo رنج قیمت بین 2 میلیون تا 2.5 میلیون بستگی به نوع کارت گرافیک ها

SaharHtm
22-10-2015, 20:18
فقط لنوو بخر
خوش قیمته
خوب کار میکنه
اذیت نمیکنه
لوازمش پیدا میشه
جنس بدنش هم خوبه
z5070 lenovo یا z5170 lenovo رنج قیمت بین 2 میلیون تا 2.5 میلیون بستگی به نوع کارت گرافیک ها

خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز :n06:
فکر می کردم لنوو کیفیت بالایی نداشته باشه ولی اگه شما استفاده کرده باشی پس بهتر می دونی

years
22-10-2015, 23:23
خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز :n06:
فکر می کردم لنوو کیفیت بالایی نداشته باشه ولی اگه شما استفاده کرده باشی پس بهتر می دونی

من هم تبلت لنوو دارم هم لپ تاب لنوو
عجیب باتری سخت افزار خوبی داره

fa_shinobi
25-10-2015, 23:21
بنظر من نباید خیلی رو برند حساس بود.
الان اچ پی، لنوو، ایسر همه لپتاپ های خوبی میزنن. ایسوس و سونی هم که حرف ندارن. البته نظر شخصی من اینه که به اندازه اون سه تا به صرفه نیستن.
شما به خصوصیات اون مدل نگاه کنید و انتخاب کنید. توی سایتهایی مثل notebookcheck.com هم اکثر لپتاپ ها تست شدن و مصرف باتری، صفحه نمایش، گرافیک و هر چیزی که احتیاجه اونجا آورده شده