ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از دسترس خارج شدن هارد دوم در هنگام کار با ویندوز!

RealFlow
13-10-2015, 15:08
سلام
من رو سیستم 3 هارد دیسک یک ترابایت دارم که یک مدتی هست گاهی هنگ میکنه و یکی از هارد ها از دسترس خارج میشه و بعد از حدود 60 ثانیه از هنگ در میاد سیستم!
ویندوزم 8.1 64 بین هست. و گاهی هم وقتی سیستم رو روشن میکنم در اون صحفه مشکل که بوت میشه سیستم ویندوز بالا نمیاد! و پیغام میاد که دیسک بوتیبل یا هاردیسک بوتیبل نصب کنید
در حالی که هارد دارای ویندوز روی سیستم نصبه!!
و مجبور میشم سیستم رو خاموش کنم و بعد 2 هارد بدون ویندوز رو جدا کنم بعد با تک هارد ویندوز بالا میاد باز ولی راه حل این مورد چیه؟

EXTREME
13-10-2015, 15:40
ابتدا بایوس رو دیفالت کنید سپس در قسمت اولویت بندی هاردها هاردی که روش ویندوز نصب شده رو در بالاترین اولویت قرار بدید و بوت اصلی سیستم رو هم بزارید روی هارد و تنظیمات رو ذخیره کنید درحالت عادی شما وقتی با دو هارد دیگر کار نکنید به خاطر تنظیمات پاور آپشن در کنترل پنل به حالت اسلیپ میروند بدین منظور در کنترل در تنظیمات پاور آپشن در قسمت مربوط به هاردها یا مدت زمانشو زیاد کنید یا کلا غیزفعال کنید ضعف پاور هم باعث این نوع مشکلات میشه با یک پاور قوی تر هم سیستم رو چک کنید اتصالات هر سه هارد به همراه کابل دیتا هم چک بشه درآخر یک عکس از disk managment و سه عکس از تب health نرم افزار hd tune مربوط به هر یه هارد بزارید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

RealFlow
13-10-2015, 19:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیوایس منیجمنت

EXTREME
13-10-2015, 20:03
عکس اخر مربوط به یک هارد است از منوی کشوبی دوهارد دیگه رو انتخاب و عکس بدید موارد دیگرو هم بررسی کردید ؟ تنظیمات بایوس و پاور آپشن ؟ و اتصالات هارد

RealFlow
13-10-2015, 20:11
عکس اخر مربوط به یک هارد است از منوی کشوبی دوهارد دیگه رو انتخاب و عکس بدید موارد دیگرو هم بررسی کردید ؟ تنظیمات بایوس و پاور آپشن ؟ و اتصالات هارد

تنظیمات بایوس

هارد سوم

تنظیمات بایوس درسته. با این نرمافزار هم تست ارور اسکن کردم هیچ کدوم رو اروری نشان نداد. و سکتور خرابی نداشت.
اتصالات هم کابلهای دیتا و برق هم درسته .

EXTREME
14-10-2015, 00:03
در عکس های hd tune هر سه هاردتون به نوعی مشکلاتی دارند به خصوص در هارد آخر هم بدسکتور داره هم سکتور delay به خصوص relocated sector که اگر مقدارش زیاد باشه نرم افزاری قابل حل نیست برای هاردهای مربوط به دو عکس اول اگر اتصالاتشون مشکلی نداره بهتره کلا فرمت و پارتیشن بندی مجدد بشه آپدیت فریم ویر و بایوس مین هم برای حل مشکل crc توصیه شده
د مورد هارد آخر یک اسکن معمولی با نرم افزار hdd regenerator انجام بدید و نتیجرو بگید کانفیگ سیستم و میزان پاورتون رو هم اعلام کنید

RealFlow
14-10-2015, 02:40
بایوس رو چطوری میشه آپدیت کرد؟

omidbooter
14-10-2015, 02:50
بایوس رو چطوری میشه آپدیت کرد؟
در سایت سازنده مادربرد باید قسمت ساپورت و دانلود درایور- فایل جدید بایوس رو پیدا کنید و دانلود کنید و تو فلش که ترجیحا خالی باشه بریزید و وارد ستاپ مادربرد بشین اونجا بسته به مارک و مدل ماردبردتون قسمت خاص اپدیت بایوس داره که فایل رو بهش میدین و اپدیت میکنه.بعد از اپدیت ممکنه اول سیستم بالا میاد نوشتهای بهم ریخته و قاطی پاتی بیاد که نترسین چیزی نیست خودش مجدد ریستارت میشه و درست میشه
تذکر:دقت کنید اگه اطلاعاتی در این مورد ندارین یا فایل خراب یا اشتباه دانلود کنید مادربردتون اسیب میبینه و امکان داره اطلاعات بایوس پاک شه که دیگه سیستم بالا نمیاد و باید ببرید بیرون با دستگاه براتون درست کنن.

RealFlow
14-10-2015, 03:22
این هارد که درش فقط فایلها هست نیمه کاره از دسترس خارج شد!! و اسکن نیمکاره ماند!

من رفتم سایت سازنده مادربودم و مدل و چیپس مادر بردم رو پیدا کردم وقتی تو صحفه دانلود بایوس میرم چند نسخه متفاوت هست:

برای آمریکا . آسیا اروپا ....
الان من کدام نسخه رو دانلود کنم آمریکا یا اروپا یا آسیا؟

EXTREME
14-10-2015, 11:16
آپدیت بایوس و فریم ویر هارد رو بزارین به عنوان راه اخر اون راه دیگرو اول بررسی کنید هارد مربوط به عکس سوم اصلا وضعیت خوبی نداره و اگر تعداد relocated sector ها در حال زیاد شدن باشه نرم افزاری قابل حل نیست مدل دقیق مینتون رو هم بگید

RealFlow
14-10-2015, 15:22
آپدیت بایوس و فریم ویر هارد رو بزارین به عنوان راه اخر اون راه دیگرو اول بررسی کنید هارد مربوط به عکس سوم اصلا وضعیت خوبی نداره و اگر تعداد relocated sector ها در حال زیاد شدن باشه نرم افزاری قابل حل نیست مدل دقیق مینتون رو هم بگید

این هارد بیشتر از یکسال کار نکردن.... و وقتی بش از 2 هارد روی سیستم نصب باشه این مشکلات هنگ و از دسترس خارج شدن شون پیش میاد.
بنظرتان بخاطر ضعف پاور هست؟ یا اینکه سیستم مادر بورد 3 ترابایت هارد رو جوابگو نیست؟ یا بخاطر کیفیت مارک هیتاچی هست؟
با اون نرم افزار hdd genrator هم که اسکن بد سکتور میکنم خیلی طول میشه...... بخاطر کمبود وقت تا اخر نشده اسکن بشه.

EXTREME
14-10-2015, 16:04
بله پاور هم متونه یکی از دلایل این مشکل باشه برای همین در پست های قبل گفتم که با یک پاور قوی تر سیستم رو بررسی کنید برای اپدیت بایوس مین میرید سایت مربوط به مین و آخرین ورژن بایوس به شرطی که بتا نباشه از سرور آسیا میگیرید و با نرم افزار bios@ به صورت افلاین بایوس رو آپدیت کنید فایل رو دستی ببه نرم افزار میدهید
در مورد محدودیت حجم هارد هم در سایت مین در مشخصات ذخیره سازی و توضیحات مربوط به بایوس رو نگاه کنید اگر محدودیتی باشه اونجا قید میکنه ولی فکر نکنم محدودیت داشته باشه چون هر سه هارد همزمان در بایوس دیتکت میشن در تست hdd regenerator تا همون جایی که اسکن شد بدسکتور یا سکتور delay پیدا نشد ؟ برای اسکن با این نرم افزار هم قبلش مود هارد در بایوس ide یا ata باشه

RealFlow
15-10-2015, 02:06
بله پاور هم متونه یکی از دلایل این مشکل باشه برای همین در پست های قبل گفتم که با یک پاور قوی تر سیستم رو بررسی کنید برای اپدیت بایوس مین میرید سایت مربوط به مین و آخرین ورژن بایوس به شرطی که بتا نباشه از سرور آسیا میگیرید و با نرم افزار bios@ به صورت افلاین بایوس رو آپدیت کنید فایل رو دستی ببه نرم افزار میدهید
در مورد محدودیت حجم هارد هم در سایت مین در مشخصات ذخیره سازی و توضیحات مربوط به بایوس رو نگاه کنید اگر محدودیتی باشه اونجا قید میکنه ولی فکر نکنم محدودیت داشته باشه چون هر سه هارد همزمان در بایوس دیتکت میشن در تست hdd regenerator تا همون جایی که اسکن شد بدسکتور یا سکتور delay پیدا نشد ؟ برای اسکن با این نرم افزار هم قبلش مود هارد در بایوس ide یا ata باشه

الان در حال اسکن هست امیدوارم تا صبح حداقل یمی از هاردها اسکنش تمام بشه!

تمام شد یکش

EXTREME
15-10-2015, 07:54
سه تا delay sector دارید اگر مقدارش زیاد نشه مشکلی نیست این مربوط به کدوم هارد است ؟ هارد سومی رو موفق شدید اسکن کنید ؟

RealFlow
15-10-2015, 14:27
سه تا delay sector دارید اگر مقدارش زیاد نشه مشکلی نیست این مربوط به کدوم هارد است ؟ هارد سومی رو موفق شدید اسکن کنید ؟

هارد دوم هست
هارد سوم الان در حال اسکن کردن هست . دفعه قبل تا 70% اسکن شده بود انشاالله اینبار تا 100% اسکن بشه.
میشه بگسد دیلی سکتور ها چگونه بوجود میان؟ و برای برطرف کردنشان چه راه هایی هست؟

EXTREME
15-10-2015, 15:22
سکتورهایی هست که مدت زمان دسترسی به اونها توسط هد از زمان استاندارد کمتر است میتونه از ویروس پاور یا خود هارد از زمان تولید باشه اگر مقدارش ریاد نمیشه مشکلی نیست ولی اگر زیاد شد معمولا نرم افزاری قابل حل نیست تنها راه فرمت سطح پایین و وایپ کردن هارد است که اونم تضمینی نیست

RealFlow
15-10-2015, 19:59
هارد سوم کامل اسکن نشد و تا 30 % هنگ کرد سیستم اما از دیروز که دی وی دی رام رو از سیستم جدا کردم و مصرف رق سیستم کمتر شده الحمدالله
مشکلای قبلی بوجود نمیومد.
بجز این 2 نرم افزاری که گفتید نرم افزار دیگه ای هم هست برای اسکن هارد؟

EXTREME
15-10-2015, 20:26
دوست من حتما با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید من به پاور شما شک دارم اون نرم افزار بهترین نرم افزار است همانطور که گفتم هارد سوم شما وضعیت خوبی نداره و نرم افزاری قابل حل نیست باید به یک کلینیک معتبر نشونش بدید میتونید با فرمت سطح پایین هم تست کنید

RealFlow
16-10-2015, 02:48
متاسفانه فایلهای مهم توی این هارد هست و هارد خالی هم ندارم که جایگزین کنم!
یک مورد عجیب دیگه که وقتی هر کدام از این هارد ها فعال میشه یعنی وارد درایوش میشم هارد شروع به کار میکنه و سر و صدای بلندی ایجاد میکنه!! ایا این غیر طبیعی هست؟!

RealFlow
16-10-2015, 02:49
دوست من حتما با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید من به پاور شما شک دارم اون نرم افزار بهترین نرم افزار است همانطور که گفتم هارد سوم شما وضعیت خوبی نداره و نرم افزاری قابل حل نیست باید به یک کلینیک معتبر نشونش بدید میتونید با فرمت سطح پایین هم تست کنید

اینجور که شما گفتید در اولین فرست باید یک هارد برای فایلهاش پیدا کنم و ......

EXTREME
16-10-2015, 09:37
بله برای هارد سومی بکنید اینکارو بعد برای تعمیر هارد اقدام کنید

omidbooter
17-10-2015, 02:59
من پیشنهاد میدم با برنامه hd-tune درقسمت eraseگزینه zero fill رو اتنخاب کنید بعد باید هارد پارتیشن هاش پاک کنید همه اطلاعات رو پاک کنید(جای دیگه کپی بگیرید اول) بعد start رو بزنید این کار بعضی بدسکتور ها و مشکلات و و ارور ها رو رفع میکنه اما خیلی طول میکشه.این کار هم بکنید شاید جواب بده

RealFlow
17-10-2015, 04:31
من پیشنهاد میدم با برنامه hd-tune درقسمت eraseگزینه zero fill رو اتنخاب کنید بعد باید هارد پارتیشن هاش پاک کنید همه اطلاعات رو پاک کنید(جای دیگه کپی بگیرید اول) بعد start رو بزنید این کار بعضی بدسکتور ها و مشکلات و و ارور ها رو رفع میکنه اما خیلی طول میکشه.این کار هم بکنید شاید جواب بده

یک هارد تهیه میکنم پشتیبان از فایلها بگیرم بعد هارد سوم رو بکل کل فرمت باید بشه.