PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پخش نشدن شبکه ی پرس تی وی و نسیم در مانیتور...

amirpcp30
03-10-2015, 14:40
سلام دوستان
من مانیتور lg m2794dp دارم که تیونر داره خیلی وقت باهاش تی وی نگرفته بودم حالا اومدم تنظیم کردم اما این دو تا شبکه رو invalid sevice میزنه
راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
با سپاس

matinpour
03-10-2015, 16:36
سلام دوستان
من مانیتور lg m2794dp دارم که تیونر داره خیلی وقت باهاش تی وی نگرفته بودم حالا اومدم تنظیم کردم اما این دو تا شبکه رو invalid sevice میزنه
راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
با سپاس

دوست عزیز
اگر کانالهای مورد نظر موجود است ولی تصویر ندارید این ممکن است به دلیل اینکه شما رسی - یور تان به تلویزیون وصل و روشن است ریسی - ور را خاموش کنید آن وقت از آن کانالها استفاده کنید چون شما تداخل امواج در تیونر دارید.
وگرنه ممکن است در شهری که ساکن هستید این کانالها پشتیبانی نمی شود.
و یا اینکه باید فرکانس این کانالها را دستی وارد و جستجو کنید.

amirpcp30
04-10-2015, 14:49
دوست عزیز
اگر کانالهای مورد نظر موجود است ولی تصویر ندارید این ممکن است به دلیل اینکه شما رسی - یور تان به تلویزیون وصل و روشن است ریسی - ور را خاموش کنید آن وقت از آن کانالها استفاده کنید چون شما تداخل امواج در تیونر دارید.
وگرنه ممکن است در شهری که ساکن هستید این کانالها پشتیبانی نمی شود.
و یا اینکه باید فرکانس این کانالها را دستی وارد و جستجو کنید.
سلام مجدد
ممنون دوست عزیز
روی تلویزیون ex520 سونی درسته اما روی مانیتور lg m2794dp این مشکل رو داره ، این مانیتور خودش تیونر دیجیتال و انالوگ رو داره من خودم جداگانه متصل نکردم ، کانال ها رو اتوماتیک سرچ کردم اینطوری که دیدم چند تا از شبکه ها روی یک کانال هست و چند تای دیگه یک کانال دیگه اما جالبه فقط این دو شبکه مشکل دارن