مشاهده نسخه کامل
: مشکل فرکانس cpu 8400
سلام
دیروز یه سیپی یو e8400 خریدم ولی فرکانسش بجای 3 روی 2گیگاهرتز هست.تو بایوس زده3 ولی با برنامه cpuz میزنه 1999 گاهی هم میره رو 2999 به نظرتون مشکلش چیه؟ممکنه یه قسمت سیپی یو خراب باشه از کجا باید فهمید؟برنامه ای هست کمک کنه؟لطفا راهنمای کنین.
fsb 1333
bus 333
multiplier هم بین 6 تا9 متغیره(اصلا چی هست؟)
هست مادر بورد هم P43DE3L ازراک هست.
لطفا کمک کنین اگه خرابه پسش بدم اگه برداره البته.سیپی یو قبلی 531 پنتیوم 4 بود همیشه رو 3 گیگ بود.
ممنون:n16::n03::n30:
سلام این موضوع عادیه مشکلی نیست تغییر دایم فرکانس به خاطر تغییر ضریب پردازنده است که تین موضوع به دلیل صرف انرژی کمتر است زمانی که پردازنده درحالت بیکاری باشد یا بار کمی برروی آن باشد ضریب پردازنده کم و فرکانس اتوماتیک کاهش میابد که هم مصرف انرژی کمتر شده هم دمای پردازنده کنترل شود باز در فشار کاری بالا فرکانس و ولتاژ پردازنده افزایش میابد این قابلیت هارو میتونید از بایوس قابلیت هایی مثل c1/c1e c2/c2e و cpu east function speed step و ... و تنظیمات power option غیرفعال کنید که به نظر من اینکارو نکنید بهتره
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
ممنون عزیز:n12::n40:
پس سالمه مشکلی نداره درسته؟کلا برنامه ای هست که سیپی یو رو امتحان کنه؟مشکلی نداشته باشه یا اور نشده باشه؟مطمین بشم سالمه؟
بله مشکلی نیست شما اگر در کار ویندوزی و بازی و بوت سیستم مشکلی ندارید پردازنده سالم است ولی نرم افزارهایی برای تست پردازنده است مثل prime95 , occt , super pi است میتونید پردازنده رو تست کنید دقت کنید حین تست دما افزایش پیدا میکنه تست هم طولانی نباشه اگر حداکثر فرکانس پردازندتون همونومقدار گفته شده باشه اور نیست
منظورم اینه قبلا اور نشده باشه مشکلی نداره واسه بازی و بوت سیستم(20 دقیقهای بازی کردم) ولی داشتم با برنامه aida64 تست میکردم وقتی استوپ کردم صفحه ابی شد البته با فرکانس 3500 بود.الان با3000 تست کردم چند بار مشکلی نداشت.این برنامه فکر کنم از حداکثر قدرت سیپی یپ استفاده میکنه ولی امتحانش نمیکنه.شما کدوم برنامه ای که فرمودید رو ترجیح میدید؟ویندوزم هم افتضاحه باید از نو نصب کنم ممکنه مال اون باشه؟
ممنون
شما خودتون فرکانس رو زیاد کردید؟ مقدار 3.5 رو منظورمه؟
من نرم افزار prime 95 رو پیشنهاد میکنم اگر پردازنده سیستم عوض شده باید سیستم عامل حتما تعویض بشه
بله با برنامه خود ازراک اونو بالا بردم.طرز استفادش چطوره این برنامهprime 95 سر در نیوردم من ازش؟من بایوس رو پاک کردم خودش شناسایش کرد ولی ویندوز کار میکنه.مثل قبله اخه کند و خراب بود.یعنی اون ابی شدن صفحه واسه فرکانس 3.5 بود؟
ممنون:n16::n40:
با تعویض پردازنده که سیستم عامل رو بایو عوض کنید در مورد فرکانس هم که زیاد کردید پارامترهای دیگرو هم باید در نظر بگیرید یکیش ولتاژ پردازنده است ممکنه بلواسکرین که ظاهر شده به دلیل کمبود ولتاژ بوده که باید از طریق بایوس دستی ولتاژ میدادید پارمترهای ولتاژ مربوط به fsb یا چیپ شمالی هم هست چون کلاک پایه رو زیاد کردید با افزایش اون کلاک رم fsb و چیپ شمالی نیز افزایش میابد ممکنه افزایش کلاک رم باعث این ناپایداری شده یا پارامترهای مصرفی در بایوس باعث این مشکل شده و باید غیرفعال میکردید یا دمای پردازنده بالا رفته توان پاور و ....
طرز استفادش نفرمودید چطوره این برنامهprime 95 سر در نیوردم من؟حالا به نظرتون سالمه cpu؟راستش من به بقیه ولتاژا کاری نداشتم ولی تو تست فعالیت سیپییو تا100 درصد رفته بود مشکلی نداشت 10 دقیقه زیر تست بود تا 56-57درجه رفته بود دماش اخرش که استوپ کردم بعد 2-3 ثانیه ابی شد .این اخرین سوال بود ببخشید
نه پردازنده سالمه مشکلی نداره احتمالا اوری که انجام دادید به یکی از دلایلی که گفتم باعث ناپابداری شده بود
دما هم خوبه نرم افزار هم در حالت blend تست بگیرید وقتی ایکونش سبز شد در حال تست است تست بین 5 الی 10 دقیقه باشه
hamid3369
02-10-2015, 21:18
e8400 دست دوم میفروشن نو دیگه نیست توقف تولیده بعضی هاشون ولت خورشون میکن یعنی اینقدر اور میکنن از حالت تعادلی خارج میشن توی تست پایداری یه مدت دقیق شاید 20 دقیقه پردازنده توی حالت اوج مصرف میره اگه سیستم ریست نشه و علائم دیگری دیده نشه پردازنده سالمه .. البته میتونید ولتاژ هارو چک کنین تو سایت اینتل مقادیر دقیقش گفته شده
نه پردازنده سالمه مشکلی نداره احتمالا اوری که انجام دادید به یکی از دلایلی که گفتم باعث ناپابداری شده بود
دما هم خوبه نرم افزار هم در حالت blend تست بگیرید وقتی ایکونش سبز شد در حال تست است تست بین 5 الی 10 دقیقه باشه
بعد ده دقیقه استوپ کنم؟جوابش چی باید باشه؟
ممنون از کمک خوب وکامل شما:n12:این اخرین سوال بود مطمین باشید شما کمک زیادی میکنین با پیگیری کامل جای تشکر داره:n26:
e8400 دست دوم میفروشن نو دیگه نیست توقف تولیده بعضی هاشون ولت خورشون میکن یعنی اینقدر اور میکنن از حالت تعادلی خارج میشن توی تست پایداری یه مدت دقیق شاید 20 دقیقه پردازنده توی حالت اوج مصرف میره اگه سیستم ریست نشه و علائم دیگری دیده نشه پردازنده سالمه .. البته میتونید ولتاژ هارو چک کنین تو سایت اینتل مقادیر دقیقش گفته شده
ولتاژ هم 1.275 بود حدودا حداکثرش.
بله بعد از 10 دقیقه باید استاپ کنید
عزیز تست کردم این جوابش بود دماش57-58 بود 2-3 بار تا 60 رفت و برگشت نتیجش چیه؟
عکسش بزرگتر نشد هر کاری کردم.لطفا کپی کنید تو دکستاپتون بعد بزرگش کنید واضح میشه.شرمنده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه خوبه دمای پردازنده هم در فشار کاری مناسب است
ممنون از شما دوست عزیز:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.