ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بدست آوردن درآمد اینترنتی

FOURTH RETURN
17-09-2015, 16:07
بدست آوردن درآمد از اینترنت چطوریه؟ کسی تجربش رو داره؟ این جزوه هایی که تو اینترنت میفروشن درباره درامد اینترنته راسته یا کلک پوله؟

sssaman2020
18-09-2015, 17:21
سلام دوست خوبم
با روشهای مختلفی میشه از اینترنت درآمد کسب کرد اگر ایده نو داشته باشی و اون رو در فضای اینترنت پیاده سازی کنی میتونی به درآمدهای میلیونی برسی بغیر از این هم انواع کارهای اینترنتی هست که میشه انجام داد و درآمد کسب کرد.
میتونی جزوه یا کتاب های رایگان دانلود کنی و بخونی من چند تا کتاب برات معرفی میکنم که رایگان میتونی دانلود کنی
تجارت الکترونیک از ابتدا تا انتها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a%a9-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d8%a8%d8%aa%d8%af%d8%a7-%d8%aa%d8%a7-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d9%87%d8%a7/)اموزش راههای کسب در امد ازاینترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%aa/)همه چیز درباره کسب و کارهای خانگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ساده ترین راه کسب درآمد از اینترنت و اینکه شروعی باشه برای کسب درآمد بیشتر اینه که فایلها از قبیل جزوه، مقاله، تحقیق، کتاب، پروژه درسی، پروژه برنامه نویسی و هر فایلی که ارزشمند هست به فروش بگذاری من خودم ابتدا به همین روش کارمو شروع کردم و الان خیلی پیشرفت کردم و درآمد خیلی خوبی دارم. یکی از سایتهای معتبر فروش فایل سایت گوپاس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست هم قابل اعتماده، هم بازدیدکننده زیادی داره
موفق باشی دوست خوبم:n12:

banii
21-09-2015, 01:00
اون جزوه ها رو که بی خیال مشخصه که دروغه ...

سایت پولی و تبلیغ برای یه سایت دیگه هم فراموش کن...

به نظر من راه رسیدن به پول از نت تاسیس فروشگاه اینترنتی هستش ...

راههای دیگه هم نیاز به تخصص و تجربه و آگاهی لازم در این زمینه رو داره و به این راحتیا نیست که همه بتونند از اینرنت درآمد کسب کنند...

3 4 سال پیش هم آمار داشتم که فروش وی پی ان خوب رو بورس بود ... و فیلترینگ جمهوری اسلامی برای یک عده آمد و روزی سرسام آوری داشت ...:n29:

chubin009
06-03-2016, 12:36
سلام
من امروز میخوام یه سایتی رو بهت معرفی کنم که میتونی در کنار فعالیتهای دیگه تو اینترنت با وقت خیلی کم براش به درآمد خوبی برسی.درآمد خوب نه درآمد میلیونی . درآمد میلیونی کار خیلی سختیه که هر کسی نمیتونه بهش برسه .
من تازگی با سایتی آشنا شدم که یک سری کارهایی رو برای شما تعیین میکنه که با انجام اون کارها به شما پول میده . شاید در ظاهر مبلغ کمی باشه ولی با توجه به تعدد کارها و زمان خیلی کمی که برای انجام آنها نیاز داری میتونی درآمد قابل قبولی داشته باشی حداقلش اینه که میتونی پول شارژ گوشیت یا قبض اینترنت رو باهاش پرداخت کنی. کارهایی که تو سایت برای کسب درآمد باید انجام بدی خیلی راحتن مثل : جست و جوی کلمات معرفی شده در گوگل - پست متن های آماده در سایت ها و انجمن ها - شیر کردن مطالب سایت در شبکه های اجتماعی - تبلیغ سایت در تلگرام و انجمن ها - جستجوی سایتهای مشخص شده در سایت الکسا - عضو گیری برای سایت و ...
در ضمن این سایت به ازای هر شخصی که توسط لینک شما در سایت ثبت نام کنه و به حداقل درآمد قابل برداشت سایت که 5000 تومانه برسه به شما که اونو معرفی کردی مبلغ 1000 تومان میده. آدرس این سایت رو برات میزارم میتونی و راهنمای کاملشو توی خود سایت ببینی :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nikar.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

baradar ehsan
07-03-2016, 01:33
سلام
من امروز میخوام یه سایتی رو بهت معرفی کنم که میتونی در کنار فعالیتهای دیگه تو اینترنت با وقت خیلی کم براش به درآمد خوبی برسی.درآمد خوب نه درآمد میلیونی . درآمد میلیونی کار خیلی سختیه که هر کسی نمیتونه بهش برسه .
من تازگی با سایتی آشنا شدم که یک سری کارهایی رو برای شما تعیین میکنه که با انجام اون کارها به شما پول میده . شاید در ظاهر مبلغ کمی باشه ولی با توجه به تعدد کارها و زمان خیلی کمی که برای انجام آنها نیاز داری میتونی درآمد قابل قبولی داشته باشی حداقلش اینه که میتونی پول شارژ گوشیت یا قبض اینترنت رو باهاش پرداخت کنی. کارهایی که تو سایت برای کسب درآمد باید انجام بدی خیلی راحتن مثل : جست و جوی کلمات معرفی شده در گوگل - پست متن های آماده در سایت ها و انجمن ها - شیر کردن مطالب سایت در شبکه های اجتماعی - تبلیغ سایت در تلگرام و انجمن ها - جستجوی سایتهای مشخص شده در سایت الکسا - عضو گیری برای سایت و ...
در ضمن این سایت به ازای هر شخصی که توسط لینک شما در سایت ثبت نام کنه و به حداقل درآمد قابل برداشت سایت که 5000 تومانه برسه به شما که اونو معرفی کردی مبلغ 1000 تومان میده. آدرس این سایت رو برات میزارم میتونی و راهنمای کاملشو توی خود سایت ببینی :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nikar.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من ایننجا ثبت نام کردم اما نه شماره کارتی میخواد نه هیچی پس چجوری پول میده؟

chubin009
07-03-2016, 12:25
من ایننجا ثبت نام کردم اما نه شماره کارتی میخواد نه هیچی پس چجوری پول میده؟

شما بعد از اینکه درآمدت به 5000 تومان رسید در پنل کاربری روی گزینه برداشت کلیک میکنی بعد از کلیک از شما شماره حسابتون رو میگیره و نهایتا ظرف 72 ساعت وجه به حسابتون واریز میشه.

amin_947
07-03-2016, 16:20
شما بعد از اینکه درآمدت به 5000 تومان رسید در پنل کاربری روی گزینه برداشت کلیک میکنی بعد از کلیک از شما شماره حسابتون رو میگیره و نهایتا ظرف 72 ساعت وجه به حسابتون واریز میشه.
شما خودت تا حالا برداشت داشتی ؟

chubin009
07-03-2016, 17:07
من الان در حدود یک ماهه که عضو شدم و با توجه به اینکه خیل از کارهایی رو که داده هنوز انجام ندادم ولی از درآمدم بسیار راضیم با توجه به اینکه کلا برای کارهایی که انجام میدم کلا 20 دقیقه شاید بیشتر ازم وقت نمیگیره و تا الان به درآمد 18000 تومان رسیدم .البته من تا حالا عضوی نگرفتم برای سایت یا کارهای مربوط به شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک ، توییتر ، اینستاگرام ، گوگل پلاس و لینکدین و تلگرامش رو انجام ندادم . که اگه اونا رو هم انجام داده بودم الان در حدود 30000 تومن رسیده بود درآمدم . تا حالا درخواست برداشت ندادم ولی مطمئنم سایت قابل اعتماده . شماره تلفن هم تو سایت هست برای اطمینان میتونین تماس بگیرین. در ضمن ثبت نام رایگانه و خیلی زود شما میتونید به مینیموم برداشت برسین و درخواست برداشت بدین تا شکتون برطرف بشه .

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-03-2016, 22:26
من ایننجا ثبت نام کردم اما نه شماره کارتی میخواد نه هیچی پس چجوری پول میده؟سلام
برای ثبت نام یا شروع به کار ,پولی چیزی نمیگیرند ؟

banii
08-03-2016, 00:40
این از اون تیپ سایتهاییه که سودش در اصل برای سایت هست نه برای کاربر اینترنت ... خیلی خیلی بیشتر از اون پولی که به کاربران میده ...
ذکر فقط یک مورد : مثلا طرف میاد یک سری از کارها رو انجام میده و چون کمتر از 5 هزارتومن اجازه برداشت نداره ، بعد از یک مدت کلا دلسرد میشه و دیگه ادامه نمیده .... نمیدونم منظورو رسوندم یانه ؟ مثلا بنده نوعی میام و تا 1800 تومن یک کارایی رو انجام میدم بعد دیگه میبینم حوصله این مسخره بازیا رو ندارم که برای دو قرون پول بی ارزش اعصابمو درگیرش کنم ... خب تا اینجای کار ، من به سایت سودی رسوندم اما سایت به من نه .... یعنی اون به هدفش رسیده و من نه ... و پولی هم نباید پرداخت کنه و این گونه است که سایت روز به روز قدرتمند تر و کاربر روز به روز گداصفت تر ... (خیلی عذر میخوام واقعا قصد توهین ندارم ... ادبیات صادق هدایتی روم تاثیر گذار بوده و این نوع کلماتی چون گداصفت و کون آخ*وند لیس به زبونم نشسته... دست خودم نیست...جاهای رسمی هم بعضا مورد استفاده قرار میدم...)

اما با این وجود باز هم دوست عزیز چوبین به توضیحات خود ادامه دهید و آموزش بیشتری بیان کنید ببینم چجوریاست ... شاید حق با شما باشه و امتحان کردنش بیارزه ...

chubin009
08-03-2016, 12:21
سلام
برای ثبت نام یا شروع به کار ,پولی چیزی نمیگیرند ؟

سلام
نه کاملا مجانیه .

chubin009
08-03-2016, 12:45
این از اون تیپ سایتهاییه که سودش در اصل برای سایت هست نه برای کاربر اینترنت ... خیلی خیلی بیشتر از اون پولی که به کاربران میده ...
ذکر فقط یک مورد : مثلا طرف میاد یک سری از کارها رو انجام میده و چون کمتر از 5 هزارتومن اجازه برداشت نداره ، بعد از یک مدت کلا دلسرد میشه و دیگه ادامه نمیده .... نمیدونم منظورو رسوندم یانه ؟ مثلا بنده نوعی میام و تا 1800 تومن یک کارایی رو انجام میدم بعد دیگه میبینم حوصله این مسخره بازیا رو ندارم که برای دو قرون پول بی ارزش اعصابمو درگیرش کنم ... خب تا اینجای کار ، من به سایت سودی رسوندم اما سایت به من نه .... یعنی اون به هدفش رسیده و من نه ... و پولی هم نباید پرداخت کنه و این گونه است که سایت روز به روز قدرتمند تر و کاربر روز به روز گداصفت تر ... (خیلی عذر میخوام واقعا قصد توهین ندارم ... ادبیات صادق هدایتی روم تاثیر گذار بوده و این نوع کلماتی چون گداصفت و کون آخ*وند لیس به زبونم نشسته... دست خودم نیست...جاهای رسمی هم بعضا مورد استفاده قرار میدم...)

اما با این وجود باز هم دوست عزیز چوبین به توضیحات خود ادامه دهید و آموزش بیشتری بیان کنید ببینم چجوریاست ... شاید حق با شما باشه و امتحان کردنش بیارزه ...

منم از اولش گفتم پولی که میده زیاد نیست در حد ماهی 20 الی 30 هزار تومن اگه همه کارهایی رو که بهت میده انجام بدی. کسانی که با سایتهای خارجی کار کرده باشن وقتی بیان با این سایت کار کنن می بینن که نسبت به کاری که انجام میدی واقعا بیشتر بهت میده مثلا تو سایتهایی خارجی دیدن تبلیغات شما 20 الی 30 ثانیه و در بعضی موارد بیشتر باید بشینی تبلیغ ببینی و آخرش بهت مبلغ بسیار کمی بهت میده که هرچی کار میکنی به مینیمم برداشت نمیرسی و به گفته شدما آدم دلسرد میشه و دیگه ادامه نمیده . ولی اینجا کاری که انجام میده مثل دیدن تبلیغات نیست که خسته کننده و تکراری باشه و مبلغی هم که میده بسته به نوع کار متفاوته و از 70 تومان تا 10000 تومن ارزش مبالغ پرداختیشه . بیشتر کارهاش قیمتی حدودا 120 تا 300 تومن دارن .خود من که معمولا زود دلسرد میشم از سایتهای کسب درآمد ، تو این سایت خیلی زودتر از اون چیزی که فکر می کردم به مینیمم برداشت رسیدم.
کارهای که سایت در ازاش پول میده :
1- جستجوی عبارت مشخص شده در سایت گوگل و پیدا کردن آدرس سایت مشخص شده
مثلا میگه عبارت کسب درآمد آنلاین رو توی گوگل جستجو کن و سایتی رو که با آدرس مینی کار در نتایج گوگل ظاهر میشه رو پیدا کن .
برای تایید کار توسط سایت هم یکسری مدارک ازت میخواد که ثابت کنی اینکار رو کردی مثلا : کپی کردن آدرسی که تو گوگل پیدا کردی. و یک چیزی از محتویات سایت رو ازت میخواد مثلا آدرس ایمیل درج شده در سایت.
2- بررسی رتبه سایت در الکسا :
آدرس سایتی رو به شما داده و از شما میخواد در سایت الکسا این آدرس رو جستجو کنی و رتبه این سایت رو کپی کنی و در قسمت اثبات انجام کار در پنل کاربریت پیست کنیش.
3- کپی متون آماده در سایت یا انجمنها :
متنی رو به شما میده و ازتون میخواد اونو در سایتتون و یا در انجمنهای گفتگو کپی نمایید . برای تایید کار باید آدرس جایی که متن رو کپی کردین و نام کاربریتون رو بفرستین.
4- ثبت نام در سایت های معرفی شده :
آدرس سایتی رو به شما میده و میخواد از طریق اون لینک در سایت ثبت نام کنین و به ازای ثبت نام شما در اون سایت بهتون پول میده. برای اثبات انجام کار باید نام کاربریتون رو بفرستین.
5- معرفی سایت مین کار در گروه های تلگرام با بیش از 100 عضو :
باید چند خط از این سایت تعریف کنین و توی تلگرام برای دوستاتون بفرستین .باید آدرس گروه یا عکسی از پستتون رو برای تایید بفرستین.
6- لایک کردن صفحات مجازی مینی کار در شبکه های اجتماعی
7- فالو کردن پیج های معرفی شده در اینستاگرام
8- کلیک روی آیکن گوگل پلاس در پایین صفحات معرفی شده.
9- ترجمه فایل صوتی از انگلیسی به فارسی.
10 - عضو گیری برای سایت با لینک خودتون.
11- بازاریابی برای سایت تا افراد حقیقی یا حقوقی بیاین به عنوان کارفرما در سایت کاری رو برای انجامش توسط اعضایی مثل ما ، تعریف کنن. مثلا بخوان لینک سایتشون رو تبلیغ کنیم و بهمون در ازاش پول بدن. برای اینکار مبلغ 10000 تومن به ازای هر فرد معرفی شده پول میده.
12- شیر کردن مطالب سایت یا وبلاگی در شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک و توئیتر یا لینکدین
و ...
این سایت برای کسانی که به درآمد پایین راضی باشن مناسبه .

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-03-2016, 18:20
10 - عضو گیری برای سایت با لینک خودتون
11- بازاریابی برای سایت تا افراد حقیقی یا حقوقی بیاین به عنوان کارفرما در سایت کاری رو برای انجامش توسط اعضایی مثل ما ، تعریف کنن. سلام

حالا این سایت درآمدش از چیه ؟
چی میفروشه ؟
یا چه خدماتی ارائه میده به مردم که میخواد ملت بیان براش تبلیغ کنند ؟

chubin009
08-03-2016, 19:50
سلام

حالا این سایت درآمدش از چیه ؟
چی میفروشه ؟
یا چه خدماتی ارائه میده به مردم که میخواد ملت بیان براش تبلیغ کنند ؟

این سایت تبلیغ سایتهای دیگر خودش رو هم میکنه مثلا سایتی داره با عنوان سئوساز که : کارش اینه که به شما کمک خواهند کرد تا وب سایتی با طراحی زیبا و رعایت اصول سئو داشته باشید . همینطور شما خواهید توانست از طریق این وب سایت نرم افزار هایی که جهت بازاریابی و رشد فروش شما درنظر گرفته شده اند را تهیه نمایید.

و سایتی برای :
ایجاد و مدیریت صفحات اجتماعی
- تولید محتوا و بروز رسانی صفخات اجتماعی
- تعیین استراتژی فعالیت در شبکه های اجتماعی
- افزایش فالورها و طرفداران
- تعامل بیشتر با مخاطبین
- تبلیغات در شبکه های اجتماعی
- آموزش و مشاوره

بیشتر کارهایی هم ازمون میخواد برای بالا بردن رتبه ی دیگر سایتهای خودشون هستش .
خوب مورد 11 که نقل قول کردین به این خاطر هستش که وقتی یکی دیگه بیاد پول اعضای سایت رو تامین میکنه هم به نفع ما میشه هم به نفع سایت که دیگه نمیخواد پول ما رو خودش تامین کنه و از کارفرماها درآمد اعضاش رو تامین میکنه .کارفرما هم سود میبره . کارفرما میتونه مثلا کارهای زیر رو از ما بخواد :
تبلیغ سایت یا کالا در سایتها ، وبلاگها ، انجمن ها
معرفی لینکی برای اینکه ما به عنوان زیرمجموعه اش توش عضو بشیم.
جستجوی سایتش توی گوگل تا رتبه ی سایتش افزایش پیدا کنه .
دنبال کردن صفحات اجتماعیش .
لایک کردن مطالب سایت یا پیج هاش
انجام کار ترجمه متون انگلیسی یا فایلهای صدای خارجی.
انجام بازاریابی و ...

baradar ehsan
08-03-2016, 22:06
شبکه های اجتماعی میتوانند برای هر کسب و کاری مفید باشند؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گاهی در وبلاگها مقاله هایی نوشته می شوند مبنی بر اینکه همه سازمانها نیازی ندارند تا در شبکه های اجتماعی حضور داشته باشند ، به خصوص آن صنعتهایی که خیلی از نظر اجتماعی دوستانه و مساعد نیستند. به طور مثال کلینیک ارایه دهنده سلامت روان که به نظر می رسد نخواهد مطالبش را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارد زیرا مطالبش شخصی و خصوصی هستند.
من با این نظر کاملا مخالفم. زیرا معتقدم به اشتراک گذاری مطالب تنها بخشی از این پازل است و تصور نمیکنم دلیلی برای اجتناب از شبکه های اجتماعی باشد. در حقیقت حتی آن را دلیلی برای استفاده از شبکه های اجتماعی عنوان میکنم.
اول از همه می توان حضور در شبکه های اجتماعی را به عنوان فضایی تعبیر کرد که هنوز توسط رقبا اشباع نشده است و ضمنا می توانید از آن به عنوان فرصتی برای تبدیل شدن به عنصر پیشقدم در صنعتتان به خوبی استفاده کنید .
دوم اینکه ارائه اطلاعات روشن و مرتبط همیشه موجب افزایش اعتماد میشود. علاوه بر این محتواهای وبلاگ توسط گوگل به فهرست درآورده میشوندو اگر فردی به دنبال راهکاری برای مشکل خود مثلا مشکل سلامتی باشد این امکان وجود دارد که به صورت اتفاقی به محتوای ثبت شده کلینیک شما برخورد کرده و حتی موجب شود تا با کلینیک تماس بگیرد.
من بارها از مردم می شنوم که می گویند صنعتشان برای شبکه های اجتماعی بسیار خسته کننده و کسالت آور است. اما از نظر من این موضوع اهمیتی ندارد که شغل شما چیست و در چه صنعتی فعالیت دارید ، تمایل دارید در بخش تدارکات ، ساخت و ساز ، املاک ، و …. باشید و یا هر صنعت دیگری ، من مطمئنم که هرنوع کسب و کاری می تواند اجتماعی باشد.
اولین قدم برای اینکه بتوانید از نظر اجتماعی دوستانه شوید این است که تلنگری ایجاد کرده و توجه دیگران را جلب کنید. ذات و اصل طراحی شبکه های اجتماعی این است که بتوانند اجتماعی باشند. پس مردم را در آن دخیل کنید. این کلید طلایی و مهم حضور شما در شبکه های اجتماعی است وآنچه باعث میشود که شبکه های اجتماعی به خوبی کار کنند عنصر انسانی آنهاست یعنی حضور و فعالیت مردم در شبکه های اجتماعی شما.

به طور مثال اگر به دنبال مشارکت مردم میگردید بهترین راهکار پیشنهادی من به شما انجام مسابقات مردمی در شبکه های اجتماعی تان است ، مثلا شرکتی که در صنعت آبگرمکن فعالیت داشت از همین وسیله برای افزایش جلب توجه مردم به خوبی بهره برده است . آنها از مردم خواستند تا عکسی از آبگرمکن قدیمی خود بر روی صفحه فیس بوک شرکت پست کنند تا بتوانند برنده یک آبگرمکن رایگان باشند . این پست به شکل باورنکردنی بازدید شد و مورد استقبال قرار گرفت . امیدوارم شما هم بتوانید با فعالیت مفید و مستمر خود در شبکه های اجتماعی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در فعالیت اقتصادی خود موفق باشید.

منبع

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

baradar ehsan
08-03-2016, 22:13
بازاریابی با پورسانتی عالی و بی نظیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مینی کار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تصمیم گرفته کاربرای فعال را در سود خود شریک کند ، اون هم شراکتی که ۱۰۰ % سود در مدتی محدود برای شما در نظر گرفته شده است .

شما می توانید با درنظر گرفتن مزایای مختلف مینی کار که طی یک سری مقالات، با عنوان فواید مینی کار ، در وبلاگ به تفصیل درمورد آن صحبت شده است، از صاحبان مشاغلی که دوست دارند فروش خود را بالا ببرند، از دارندگان وب سایت ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که تمایل دارن بازدید سایتشون افزایش پیدا کنه ، دارندگان شبکه های اجتماعی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و خیلی موارد دیگر که کارها و پروژهایی دارند که با تعریف مینی کار می توانند با کمک مجریان ما به هدف خود برسند و یا پروژه خود را انجام دهند، دعوت کنید کارسپار ما باشند و مینی کار ثبت کنند . به این ترتیب با صرف وقت و هزینه بسیار کم پروژ ه های آنها انجام میشود و شما نیز کارمزد خود را دریافت میکنید.

این یک فرصت استثنایی و بی نظیر است تا بتوانید درآمد خود را با بازریابی و جذب کارسپار افزایش دهید .

برای استفاده از این امکان ، مینی کاری با عنوان بازاریاب – جذب کارسپار در سایت در قسمت مینی کارهای فعال قرارداده شده است که به راحتی با عضویت در سایت و مراجعه به مینی کارهای فعال خود می توانیداز این فرصت بهره ببرید .

منبع سایت مینی کار

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عضو شوید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

baradar ehsan
08-03-2016, 22:36
اینطور که من متوجه شدم لیست کارهای خواسته شده در این سایت یعنی مینی کار ، بصورت روزانه یا حالا بیشتر آپدیت هم میشود و شما اگر هر شب اکانت خود را چک کنید با کارهای تعریف شده جدید هم مواجه میگردید

برای عضویت میتوانید از لینک زیر وارد سایت شده و ثبت نام بفرمایید

درآمد اینترنتی آسان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

baradar ehsan
09-03-2016, 21:43
جمع سپاری( Crowdsourcing ) و کاربردهای آن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b%8c-%d8%a2%d9%86/)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b%8c-%d8%a2%d9%86/)
جمع سپاری همانطور که از مفهموم کلمات پیداست به معنای سپردن انجام کاربه جمع می باشد.اجتماعی بودن انسان تا کنون باعث پیشرفتهای بسیاری در زمینه های علمی شده است و هر روز شاهد گسترده شدن این روابط وآثارفوق العاده آن در زندگی بشر می باشیم.
جمع سپاری از گذشته در زندگی انسانها به شکلهای گوناگون وجود داشته اما در اینجا میخواهیم از کاربردهای جمع سپاری در دنیای مجازی صحبت نماییم.
فرض کنید وبسایت فروشگاهتان را راه اندازی کرده اید و در ابتدای راه هستید ، قاعدتا زمان طولانی را باید بگذرانید تا فروشگاه شما در میان متقاضیان شناخته شود و گذراندن این پروسه هزینه های زیادی بر شما تحمیل می کند در اینصورت میتوانید از مزایای جمع سپاری حداکثر بهره را برای رونق فروشگاه خود ببرید.
در اینجا با کمک سایتهایی که فعالیتشان در زمینه جمع سپاری می باشد در زمان اندکی می توانید بازدید سایت فروشگاهتان را بالا برده و به طبع آن مشتریان بسیاری را جذب کنید مثلا شما به عنوان کارفرما از مجریان فعال در اینگونه سایتها می خواهید که نظرشان را درموردخدماتتان درسایت ثبت نمایند که بااین روش بازاریابی کالا وخدماتتان نیزباکمترین هزینه صورت می گیرد و علاوه بر آن از نظرات کاربران برای بهبود کسب و کار خود استفاده نمایید.
همچنین اگر قصد دارید در مورد موضوع خاصی تحقیق و بررسی کنید نیز می توانید از جمع سپاری استفاده کنید . برای این منظور می توانید ازمنابع دانش سایر افراد کاردان استفاده کنید بدین صورت که از کاربران فعال در دنیای مجازی میخواهید که در صورت برخورداری از دانش موردنظر مقاله ای درمورد موضوع انتخابی تان نوشته و بفرستند ویا امورمربوط به ترجمه مطالب را نیزبا جمع سپاری خیلی سریع تر و کم هزینه تر می توان انجام داد.
همانطور که سایتهای بزرگی مثل ویکی پدیا از طریق جمع سپاری تبدیل به بزرگترین سایت در زمینه بانک اطلاعاتی شده است شما نیز می توانید کیفیت و کمیت محتوای سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یا وبلاگ خود را بدین روش بهبود دهید که موجب بالا بردن رنکینگ سایت نیزخواهد شد.
به طور کلی ظرفیت انجام امورمختلف در جمع سپاری بسیار گسترده است وبا تعامل هرچه بیشتربین مجریان و کارفرمایان شاهد پیشرفتهای بسیاری درآینده خواهیم بود.
نویسنده : م . ساجدی

banii
09-03-2016, 22:00
*** کارمزدانتقال وجه بین بانکی 5000 ریال از کل مبلغ کسر خواهد شد. ***

chubin009
10-03-2016, 16:44
*** کارمزدانتقال وجه بین بانکی 5000 ریال از کل مبلغ کسر خواهد شد. ***

سایت مینی کار در راستای حذف کارمزد پرداختی در هنگام انتقال وجه به حساب مجریان مینی کار که به مبلغ 5000 ریال است از امروز با دریافت کد شبای حساب بانکیتان به جای شماره کارتتان ،کارمزد پرداخت را حذف کرده است و تمامی دستمزد شما در مدت فعالیتتان در سایت ما را بدون کسر حتی یک ریال به حسابتان واریز خواهد نمود

عضویت رایگان در سایت کسب درآمد آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

baradar ehsan
13-03-2016, 17:10
سایت مینی کار در راستای حذف کارمزد پرداختی در هنگام انتقال وجه به حساب مجریان مینی کار که به مبلغ 5000 ریال است از امروز با دریافت کد شبای حساب بانکیتان به جای شماره کارتتان ،کارمزد پرداخت را حذف کرده است و تمامی دستمزد شما در مدت فعالیتتان در سایت ما را بدون کسر حتی یک ریال به حسابتان واریز خواهد نمود

عضویت رایگان در سایت کسب درآمد آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توضیح میدهید ؟ چگونه باید از شبا استفاده کنیم ؟ شبا چیست ؟

chubin009
14-03-2016, 10:29
توضیح میدهید ؟ چگونه باید از شبا استفاده کنیم ؟ شبا چیست ؟

شما به سایت بانکتون میرید اونجا گزینه ای برای دریافت شناسه شبا وجود داره روش کلیک می کنین بعد ازتون یکسری اطلاعات مثل شماره حساب یا شماره کارت رو میگیره و بهتون شناسه شباتون رو میده.شبا یه شماره اس که با IR شروع میشه و به جای شماره حساب میتونید ازش استفاده کنید. برای توضیحات بیشتر میتونی تو گوگل بزنی شناسه شبا چیست ؟