مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای ادامه تحصیل
denzelmovie
30-08-2015, 20:19
دوستان گلم من 27 سالمه، تا الان شرایط جوور نبووده واسم برای ادامه تحصیل ولی خیلی علاقه دارم ادامه بدم و به یه شغل و جایگاه خووبی برسم
رشته تجربی رفتم و دوتا درس ریاضی 3 و هندسه 1 باقی مونده باید پاس کنم تا دیپلمم رو بگیرم
چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
اول اینکه توو این سن ارزش داره ادامه بدم یا نه؟
دوم اینکه واسه این دوتا درس چه منابعی رو پیشنهاد میدید تا نمره قبولی بتونم بگیرم، اگه جزوه یا سایتی واسه دانلود سراغ دارید که خووب یاد بده ممنون میشم راهنمایی کنید
هندسه رو خیلی گیر دارم چون یه مدته درس نخوندم خیلی از چیزایه معمولی هم یادم رفته، نمیتونم مسائلش روو حل کنم
وسوم اینکه الان به زبان و کامپیوتر (نرم افزاری) تقریبا تسلط داارم، خودم تنهایی بافیلم و آموزشهای اینترنتی زبان رو یاد گرفتم
کلا به نظرتون چطوری ادامه بدم درسم روو؟ چه رشته ای برم؟ بعضیا بهم میگن بدون کنکور بروو دانشگاه مثلا مدیریت بازرگانی بخوون چون زبان و کامپیوترم خووبه ولی گیج شدم کلا نمیدونم روو چه هدفی درس خوندنم رو برنامه ریزی کنم، خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی خیلی مهمه وااسم :n40:
hamid3369
30-08-2015, 20:59
اگه اراده کنی میتونی بالا بری رشته تجربی رشته خوبیه اول شما برو بزرگسالان ثبت نام بکن اگه الان ثبت نام بکنی دی ماه ازت امتحان میگیرن و میتونی قبول بشی برای قبولی میتونی بری نمونه سوال های نهایی سال گذشته دانلود کنی و بخونی .. فعلا وقت هست ...
denzelmovie
30-08-2015, 21:34
اگه اراده کنی میتونی بالا بری رشته تجربی رشته خوبیه اول شما برو بزرگسالان ثبت نام بکن اگه الان ثبت نام بکنی دی ماه ازت امتحان میگیرن و میتونی قبول بشی برای قبولی میتونی بری نمونه سوال های نهایی سال گذشته دانلود کنی و بخونی .. فعلا وقت هست ...
اراده ام به نظرم خووبه فقط یه مشکلاتی داشتم که نتونستم تا حالا ادامه بدم درسمو وگرنه خیلی علاقه داشتم
رفتم کنکور امسال رو دانلود کردم سوالاتش روو، ده تا تست انگلیسی رو 8 تاش رو درست زدم، شنیدم یه درس مثل انگلیسی رو اگه خیلی خووب بزنی رتبه ات رو خیلی میکشه بالا
نمیدونم تا چه حد درسته حالا
رفتم یزرگسالان بهم گفتند واسه امتحانات دی ماه باید مهر بیای ثبت نام کنی
میخواستم تا قبل اینکه امتحان بدم منابع و جزوه های خوب رو بهم معرفی کنید مطالعه کنم، الان برم فقط نمونه سوال بیارم حتی با جوابم باشه دقیق نمیدونم از چه راهی حل شده
یه چی میخوام کامل یاد بدده بتوونم بفهمم راه حل ها روو مثل جزوه یا فیلم آموزشی و ....
hamid_diablo
31-08-2015, 09:02
سلام داداش
اگه علاقه داری حتما ادامه بده...سنت هم خوبه
ولی به نظرم سعی کن پزشکی نری که خیلی طول میکشه ..
denzelmovie
31-08-2015, 10:36
سلام داداش
اگه علاقه داری حتما ادامه بده...سنت هم خوبه
ولی به نظرم سعی کن پزشکی نری که خیلی طول میکشه ..
سلام داداش گلم
پزشکی چقدر زمان میبره؟
و اگه پزشکی نخونم شما نظرتون چیه؟ چه رشته ای بخوونم که هم شرایط کاریش خووب بااشه هم زمان کمتری ببره؟
hamid_diablo
31-08-2015, 10:50
پزشکی فکر کنم حداقل 7 سال زمان میبره
ببین به چی علاقه مندی بعد تصمیم بگیر...
به هر حال رشته های مهندسی بازار کار خوبی داره .مثل مهندس عمران و صنایع و نرم افزار و مکانیک.
رشته هایی مثل حسابداری و حقوق و روانشانسی مدیریتهای صنعتی و mba بازاریابی هم بازار کار خوبی دارن
سلام دوست عزیز
افرین به ارادت
اگه علاقه داری رشته داروسازی خیلی عالیه به شرطی که بتونی کنکور قبول شی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
denzelmovie
31-08-2015, 11:23
پزشکی فکر کنم حداقل 7 سال زمان میبره
ببین به چی علاقه مندی بعد تصمیم بگیر...
به هر حال رشته های مهندسی بازار کار خوبی داره .مثل مهندس عمران و صنایع و نرم افزار و مکانیک.
رشته هایی مثل حسابداری و حقوق و روانشانسی مدیریتهای صنعتی و mba بازاریابی هم بازار کار خوبی دارن
مهندسی عمران و نرم افزار رو علاقه دارم، حالا این رشته ها چند سال زمان میبره؟ فرصت شغلیشون خووب هستن؟
به نظرم اگه رشته ای باشه که هم به زبان و هم کامپیوتر نیاز داشته باشه بهتر میتونم موفق بشم چون تقریبا تسلط دارم
توو درس خوندن تقویتشون هم میکنم چند سال دیگه هم مدرک خوب دارم هم مهارت و بهتر میتونم کار خوب پیدا کنم
denzelmovie
31-08-2015, 11:27
سلام دوست عزیز
افرین به ارادت
اگه علاقه داری رشته داروسازی خیلی عالیه به شرطی که بتونی کنکور قبول شی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام عزیز
خیلی ممنون داداش گلم
داروسازی فکر کنم رتبه خیلی خووب میخواد توو کنکور و به قول دوستمون خیلی زمان میبره تا به مدرک مناسبی برسم
به نظرتون توو این سن ارزش داره ادامه بددم؟
الان مشکل اصلی من اینه که خیلی از محاسبات ریاضی رو یادم رفته، واسه اینکه بهتر متوجه بشید چی میگم سوال زیر رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا تو این سوال راه حل رو میفهمم چطوریه ولی نمیدونم چطوری محاسبه کرده که 9 چهارم شده 5 چهارم
جزوه ای فیلمی سراغ ندارید که این محاسبات رو دقیق یاد داده باشه؟ کلا واسه رفع این مشکل چی پیشنهاد میکنید؟
hamid_diablo
31-08-2015, 11:52
مهندسی عمران و نرم افزار رو علاقه دارم، حالا این رشته ها چند سال زمان میبره؟ فرصت شغلیشون خووب هستن؟
به نظرم اگه رشته ای باشه که هم به زبان و هم کامپیوتر نیاز داشته باشه بهتر میتونم موفق بشم چون تقریبا تسلط دارم
توو درس خوندن تقویتشون هم میکنم چند سال دیگه هم مدرک خوب دارم هم مهارت و بهتر میتونم کار خوب پیدا کنم
خوب پس ...
شما نرم افزار بخونی خیلی خوبه...
هر چند توی دانشگاه چیزی به ادم یاد نمیدم .سعی کن بری علمی کاربردی که بتونی هم کارت رو ادامه بدی و هم درست رو ...
در ضمن برای لیسانس 4 سال طول میکشه ....میتونی 3 سال و نیم هم تمومشکنی اگر ترم های تابستون هم واحد برداری
بازار کارش هم میتونی تو حوزه طراحی و برنامه نویسی و پشتیبانی وب فعالیت کنی ...دروس ریاضی رو هم زیاد سخت نگیر واست خودت ...
میری دانشگاه 4 تا استاد خوب میخوره پستت و به راحتی میتونی پاسشون کنی ...
توی روزنامه همشهری هم میتونی در قسمت نیازمندیهاش با بازار کار رشته های دانشگاه هی اشنا بشی .رشته عمران و معماری هم بازار کار خوبی داره/.
سلام عزیز
خیلی ممنون داداش گلم
داروسازی فکر کنم رتبه خیلی خووب میخواد توو کنکور و به قول دوستمون خیلی زمان میبره تا به مدرک مناسبی برسم
به نظرتون توو این سن ارزش داره ادامه بددم؟
الان مشکل اصلی من اینه که خیلی از محاسبات ریاضی رو یادم رفته، واسه اینکه بهتر متوجه بشید چی میگم سوال زیر رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا تو این سوال راه حل رو میفهمم چطوریه ولی نمیدونم چطوری محاسبه کرده که 9 چهارم شده 5 چهارم
جزوه ای فیلمی سراغ ندارید که این محاسبات رو دقیق یاد داده باشه؟ کلا واسه رفع این مشکل چی پیشنهاد میکنید؟
شما تو ریاضیات و بخصوص هندسه مشکل دارین
بنظرم رشته های مهندسی کمی سختتون باشه
ولی خوب نرم افزار از اونجایی که علاقه دارین و همچنین بلد هستین همونطور که دوستمون گفت علمی کاربردی عالیه
و خودتون اون بالا گفتین از 10 تا تست زبان 8 تا رو بلد بودین میتونین برین رشته زبان انگلیسی و لیسانس زبانتون رو بگیرین
و پیشنهاد اخر اینه که برین فنی حرفه ای و مثلا تعمیرات موبایل کامپیوتر خیاطی و.... مدرک بگیرین
برا پاس کردن هندسه و ریاضیات
برای هندسه میتونی اثباتی ها رو حفظ کنی 12 13 نمره اثباتیا کتاب هستن
مثل قضیه تالس و فرمول های مساحت و اینا
برا ریاضی هم با کمک کسی میتونی نمره پاسی رو بیاری
denzelmovie
31-08-2015, 12:17
خوب پس ...
شما نرم افزار بخونی خیلی خوبه...
هر چند توی دانشگاه چیزی به ادم یاد نمیدم .سعی کن بری علمی کاربردی که بتونی هم کارت رو ادامه بدی و هم درست رو ...
در ضمن برای لیسانس 4 سال طول میکشه ....میتونی 3 سال و نیم هم تمومشکنی اگر ترم های تابستون هم واحد برداری
بازار کارش هم میتونی تو حوزه طراحی و برنامه نویسی و پشتیبانی وب فعالیت کنی ...دروس ریاضی رو هم زیاد سخت نگیر واست خودت ...
میری دانشگاه 4 تا استاد خوب میخوره پستت و به راحتی میتونی پاسشون کنی ...
توی روزنامه همشهری هم میتونی در قسمت نیازمندیهاش با بازار کار رشته های دانشگاه هی اشنا بشی .رشته عمران و معماری هم بازار کار خوبی داره/.
نه زیاد سخت نمیگیرم فقط فعلا باید بتونم پاسشون کنم تا دیپلمم رو بگیرم بعد برم پیش دانشگاهی رو بخوونم تا بعدش کنکور بدم
فکر کنم برم از این آموزشگاهها معلم خصوصی بگیرم چند جلسه بتوونم نمره قبولی رو بگیرم ولی میخواستم اگه امکان داشت آموزشی چیزی دانلود کنم خودم بخوونم
نرم افزار بخوونم توو حوزه طراحی و برنامه نویسی و پشتیبانی وب درآمد خووبی داره؟ :n40:
denzelmovie
31-08-2015, 12:20
شما تو ریاضیات و بخصوص هندسه مشکل دارین
بنظرم رشته های مهندسی کمی سختتون باشه
ولی خوب نرم افزار از اونجایی که علاقه دارین و همچنین بلد هستین همونطور که دوستمون گفت علمی کاربردی عالیه
و خودتون اون بالا گفتین از 10 تا تست زبان 8 تا رو بلد بودین میتونین برین رشته زبان انگلیسی و لیسانس زبانتون رو بگیرین
و پیشنهاد اخر اینه که برین فنی حرفه ای و مثلا تعمیرات موبایل کامپیوتر خیاطی و.... مدرک بگیرین
اگه برم رشته انگلیسی لیسانسم رو بگیرم موقعیت شغلیش چطوریه؟ درآمد خوبی داره؟
فقط من به تدریس و معلمی زیاد علاقه ندارم
یعنی در کنار درسم برم دیپلم کامپیوترم رو توو فنی حرفه ای بگیرم؟ زبان هم دیپلم میدن؟ چندتا مدرک داشته باشم (:
hamid_diablo
31-08-2015, 16:49
اگه برم رشته انگلیسی لیسانسم رو بگیرم موقعیت شغلیش چطوریه؟ درآمد خوبی داره؟
فقط من به تدریس و معلمی زیاد علاقه ندارم
یعنی در کنار درسم برم دیپلم کامپیوترم رو توو فنی حرفه ای بگیرم؟ زبان هم دیپلم میدن؟ چندتا مدرک داشته باشم (:
زبان بلد باشی نونت تو روغنه...
تو تمتام اگهی های استخدامی اولویت با کسی هست که زبانش خوبه...
هر چند تا میتونی مدرک داشته باش یه جایی بلاخره به دردت میخوره ....در امد طراحی وب هم خوبه اگر کاربلد باشی
denzelmovie
31-08-2015, 19:37
زبان بلد باشی نونت تو روغنه...
تو تمتام اگهی های استخدامی اولویت با کسی هست که زبانش خوبه...
هر چند تا میتونی مدرک داشته باش یه جایی بلاخره به دردت میخوره ....در امد طراحی وب هم خوبه اگر کاربلد باشی
دوست عزیز اگه مدرک لیسانس زبانم رو بگیرم، چه کارهایی میتونم پیدا کنم؟ به جز تدریس چون خوشم نمیاد زیاد
همین زبان رو ادامه بدم خووبه به نظرتون؟
hamid3369
31-08-2015, 20:18
شما نباید به فکر نمره پاسی باشین اگه بهشی فکر کنین میفتی حداقل به فکر 15 17 باش تا بتونی 9 10 بگیری
hamid_diablo
31-08-2015, 20:37
دوست عزیز اگه مدرک لیسانس زبانم رو بگیرم، چه کارهایی میتونم پیدا کنم؟ به جز تدریس چون خوشم نمیاد زیاد
همین زبان رو ادامه بدم خووبه به نظرتون؟
ترجمه کتاب و ترجمه مقاله و پیدا کردن مقالات برای دانشجویان به زبان لاتین و تدریس خصوصی برای نوجوانان و کودکان و ترجمه همزمان برای ادارات و سازمانی همچون وزارت خارجه و سازمانهای گردگری و توریستی و ...
denzelmovie
13-09-2015, 18:43
دوستان گلم من با چندتا شرکت که دیپلم از آموزش و پرورش میدن تماس گرفتم
یکیشون بهم پیشنهاد داد اگه میخوای تا دی دیپلم بگیری مثلا بیا رشته کشاورزی رو انتخاب کن که یه درس بیشتر نداره
ما بهت جزوه میدیم 100 درصد قبول میشی بعد بدون کنکور و پیش دانشگاهی میری دانشگاه آزاد یا علمی کاربردی اونجا تغییر رشته میدی مثلا به زبان یا کامپیوتر
گفت اگه دیپلم کامپیوتر میخوای باید دو ترم امتحان بدی و دیپلمت رو خرداد سال دیگه میگیری
ولی اصلا دیپلم مهم نیس وقت خودتت رو واسش تلف نکن، یه دیپلم بگیر هرچی که راحت تره بعد دانشگاه اون چیزی که علاقه داری رو ادامه بده
با یکی دیگه هم قبلش تماس گرفتم گفتن ما تا دی دیپلم کامپیوترت رو میدیم چون خودتم تسلط داری ولی این میگه اینا همش واسه گرفته پووله اصلا نمیتونی همه درسا کامپیوتر مثلا رشته گرافیک رو یه ترم امتحان بدی
میخواستم ببینم اصلا همچین چیزی درسته؟ اخه اگه اینجوری باشه که همه یه رشته راحت انتخاب میکنن بعد توو دانشگاه عوضش میکنن
چه نیازی به وجود دیپلم کامپیوتر هست اصلا؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه بتونم بدون کنکور و پیش دانشگاهی برم دانشگاه بهتره چون فرصت زیاد ندارم :n40:
denzelmovie
14-09-2015, 12:12
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید خیلی مهمه :n40:
denzelmovie
15-09-2015, 22:06
عاقا کسی نبود یه راهنمایی کنه الان هردیپلمی بگیرم دانشگاه میتونم رشتم رو عوض کنم توو آزاد یا کارودانش؟ بدون کنکور و پیش
راستش یه نفره خیلی دوسش دارم اونم همینطور، ولی خونوادش به درس گیر میدن میخوام هرچه سریعتر برم دانشگاه تا خدا نکرده از دستش ندادم
لطفا کمک کنید خیلی مهمه ممنون
V i r u s e r
16-09-2015, 07:47
سلام
تا اونجایی که متوجه شدم زندگی شما بدون مدرک داره میچرخه و هدفتون از مدرک کار نیست
بنابراین شما اولین هدفتون گرفتن دیپلمه.
دو کار می تونید بکنید.
دیپلم تجربی رو بگیرید و برید پیش دانشگاهی. تا بتونید تو هر رشته ی کارشناسی ثبت نام کنید
تغییر رشته بدید و دیپلم فنی بگیرید و برید کاردانی ثبت نام کنید
سرعت این دو تا باهم خیلی فرق نداره. ولی در دومی زودتر کاردانی میگیرید و بعد میتونید کارشناسی ثبت نام کنید
دوستان رشته های خیلی تاپی رو نام بردن. نرم افزار داروسازی و .. خیلی خیلی سخت هستن و اگه هدفتون کار نیست پیشنهاد نمی کنم
بهتره توی دانشگاه ازاد بدون کنکور رشته های راحت تر ثبت نام کنید. مثل حسابداری٬ بدرد هم می خوره
ضمنا تغییر رشته توی دانشگاه مثل هفت خان رستم میمونه اصلا روش حساب نکن.
hosseind017
16-09-2015, 10:22
1- اگه واقعا دوست داری بدونی در چه چیزی استعداد داری و الکی وارد یه رشته نشوی بعد ها به مشکل بخوری مثل من که از روی اجبار رشته نرم افزار خوندم الان خیلی پشیمونم
بهتره از طریق گوگل چند تا test career شرکت کن اینجوری بهت میگه وارد چه شغلی بشی بهتره حتی ورژن ایرانی ان هم امده از طریق سایت ایران ذهن میتونی بفهمی خصوصیاتت چه ها هست و ...
2-اگه هدفت گرفتن مدرکه میتونی از طریق عملی کاربردی وارد هر رشته ای بشی مدرک فوق دیپلم بگیری الان همانطور که دوستان گفتن حسابداری و کامپیوتر رشته های خوبی هستند و با تجربه ای که من دارم رشته کامپیوتر هم میشه به صورت شخصی یاد گرفت اگه برنامه نویسی استعداد داری الان برنامه نویسی تحت اندروید خیلی در آمد زاست حتی در خارج برنامه نویسی اپل و اندروید خیلی بهش بها میدن حتی میونی کلاس های مجتمع فنی شرکت کنی و مدرک بگیری البته شبکه خیلی گرونه شهریه هر کلاس اون حدود 800 هزار تومن میشه و جز کار های با کلاس حساب میشه برنامه نویسی اندروید باید جاوا یاد بگیری و ....
3- با مدرک کاردانی مجاز به شرکت در هر کنکور میشی میتونی زبان و .. شرکت کنی بازار کار زبان خوبه حتی میتونی تور لیدر هم بشی یا با کار ترجمه پول در بیاری
4-البته کار کامپیوتر یه جوریه میتونی بدون دانشگاه رفتن یاد بگیری فقط نیاز داری مدرک بین المللی شبکه بگیری خودش جز ادم های کار درست به حساب خواهی امد حتی از مدارک دانشگاهی اعتبار بیشتری داره
denzelmovie
16-09-2015, 22:48
سلام
تا اونجایی که متوجه شدم زندگی شما بدون مدرک داره میچرخه و هدفتون از مدرک کار نیست
بنابراین شما اولین هدفتون گرفتن دیپلمه.
دو کار می تونید بکنید.
دیپلم تجربی رو بگیرید و برید پیش دانشگاهی. تا بتونید تو هر رشته ی کارشناسی ثبت نام کنید
تغییر رشته بدید و دیپلم فنی بگیرید و برید کاردانی ثبت نام کنید
سرعت این دو تا باهم خیلی فرق نداره. ولی در دومی زودتر کاردانی میگیرید و بعد میتونید کارشناسی ثبت نام کنید
دوستان رشته های خیلی تاپی رو نام بردن. نرم افزار داروسازی و .. خیلی خیلی سخت هستن و اگه هدفتون کار نیست پیشنهاد نمی کنم
بهتره توی دانشگاه ازاد بدون کنکور رشته های راحت تر ثبت نام کنید. مثل حسابداری٬ بدرد هم می خوره
ضمنا تغییر رشته توی دانشگاه مثل هفت خان رستم میمونه اصلا روش حساب نکن.
راستش کار درست و حسابی هم ندارم اگه بتونم با مدرکم کار خوبم پیدا کنم خیلی بهتره
چرا سرعت این دوتا فرقی نداره؟ واسه تجربی باید پیش رو پاس کنم بعدش کنکور بدم (تازه اگه قبول بشم کنکور رو، یعنی رتبه مناسب بیارم) خیلی زمان میبره نسبت به فنی حرفه ای
پس اون شخصی که بهم گفتن بیا دیپلم کشاورزی رو بگیر بعد برو دانشگاه عوضش کن هرچی میخوای الکی گفتن؟
رشته حسابداری آینده کاریش خووبه؟ باید تغییر رشته بدم دیگه؟ به کنکورم نیاز نداره درسته؟
میخواستم تاجایی که امکان داره دی ماه دیپلمم رو بگییرم بعدش واسه بقیش تلاش کنم
1- اگه واقعا دوست داری بدونی در چه چیزی استعداد داری و الکی وارد یه رشته نشوی بعد ها به مشکل بخوری مثل من که از روی اجبار رشته نرم افزار خوندم الان خیلی پشیمونم
بهتره از طریق گوگل چند تا test career شرکت کن اینجوری بهت میگه وارد چه شغلی بشی بهتره حتی ورژن ایرانی ان هم امده از طریق سایت ایران ذهن میتونی بفهمی خصوصیاتت چه ها هست و ...
2-اگه هدفت گرفتن مدرکه میتونی از طریق عملی کاربردی وارد هر رشته ای بشی مدرک فوق دیپلم بگیری الان همانطور که دوستان گفتن حسابداری و کامپیوتر رشته های خوبی هستند و با تجربه ای که من دارم رشته کامپیوتر هم میشه به صورت شخصی یاد گرفت اگه برنامه نویسی استعداد داری الان برنامه نویسی تحت اندروید خیلی در آمد زاست حتی در خارج برنامه نویسی اپل و اندروید خیلی بهش بها میدن حتی میونی کلاس های مجتمع فنی شرکت کنی و مدرک بگیری البته شبکه خیلی گرونه شهریه هر کلاس اون حدود 800 هزار تومن میشه و جز کار های با کلاس حساب میشه برنامه نویسی اندروید باید جاوا یاد بگیری و ....
3- با مدرک کاردانی مجاز به شرکت در هر کنکور میشی میتونی زبان و .. شرکت کنی بازار کار زبان خوبه حتی میتونی تور لیدر هم بشی یا با کار ترجمه پول در بیاری
4-البته کار کامپیوتر یه جوریه میتونی بدون دانشگاه رفتن یاد بگیری فقط نیاز داری مدرک بین المللی شبکه بگیری خودش جز ادم های کار درست به حساب خواهی امد حتی از مدارک دانشگاهی اعتبار بیشتری داره
توو تست شرکت کردم شدم تیپ INFJ
من الان به کامپیوتر و زبان تسلط دارم، البته منظورم از تسلط مثلا برنامه نویسی نیست ولی چون اشنایی زیادی به نرم افزارها دارم فکر میکنم بهتر بتونم از عهده اش بر بیام اگه آینده شغلیشم مناسب باشه
به زبانم تسلط دارم تقریبا، ده تا تست کنکور امسال رو زدم 8 تاش درست بود
الان به نظر شما با این شرایط و اینکه میخوام تا میشه سریع یه مدرک بگیرم برم دانشگاه، تغییر رشته بهتره؟ مثلا کامپیوتر بخونم
زبان رو نمیشه بدون پیش و کنکور برم دانشگاه ادامه بدم؟
اگه بخوام رشته برنامه نویسی برم چه درسایی رو باید پاس کنم؟ درسایه عمومی رو همه رو پاس کردم فقط میمونه اختصاصیاا
بعدش میتونم دی ماه دیپلمم رو بگیرم یا نمیزارن همه درسا رو یه جا امتحان بدم؟
کلا واسه پیدا کردن تعداد واحد مجاز واسه امتحان دادن و دروس هر رشته سایتی جایی سراغ ندارید اطلاعات رو سرچ کنم؟
denzelmovie
18-09-2015, 21:44
دوستان گلم کسی نیس کمکم کنه؟
الان بهترین رشته کامپیوتری از نظر آینده شغلی چیه؟ و میتونم دروسش رو توو یه ترم پاس کنم؟ دیپلمم رو میخوام اگه بشه امسال بگیرم بدون کنکور و پیش برم دانشگاه
hamid3369
18-09-2015, 22:10
مخابرات و الکترونیک خوبه .... چرا همون تجربی رو ادامه نمیدی ..
denzelmovie
19-09-2015, 01:11
مخابرات و الکترونیک خوبه .... چرا همون تجربی رو ادامه نمیدی ..
یعنی آینده کاریشون بهتر از کامپیوتره؟
چون میخوام دیپلم بگیرم بعدش سریع بدون پیش و کنکور وارد دانشگاه بشم
تجربی بخوام ادامه بدم یکسال پیش دانشگاهی رو دارم بعدش کنکورم هست که اگه رتبه خوبی بیارم میرم دانشگاه یه کم وقت بیشتر میگیره
hamid3369
19-09-2015, 11:20
داداش اراده کنی یکسال اب خوردنه در عوض همون جایگاهی میخوای میرسی
denzelmovie
19-09-2015, 16:15
آخه به علت شرایطی که پست های قبل گفتم میخوام سریع دیپلم بگیرم وارد دانشگاه شم
الان بخوام دیپلم تجربی بگیرم یکسال پیش هستش بعدش کنکورم معلوم نیست همین حالا قبول شم یه رشته خوب
بازم به نظرتون تجربی بهتر از فنی حرفه ایه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.