ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع محلول ماینوکسیدل

Shahin031
29-08-2015, 16:32
سلام
دوستان من قصد داشتم از محلول ماینوکسیدل استفاده کنم اما همونطور که میدونید میگن اگر مصرفش قطع بشه ریزش مو بدتر از قبل میشه
نمیشه به صورت تدریجی مصرف دارو رو قطع کرد تا ریزش دوباره شروع نشه؟مثلا به یک روز در میان کاهش داد؟
در کل اگه کسی در مورد قطع مصرف این محلول تجربه داره بگه ممنون

mehr1362
29-08-2015, 16:57
سلام
به عنوان یک آدم 32 ساله که الان 10 سال ماینوکسیدیل مصرف میکنم مینویسم :
اگر دوست داری ریزش موهات را حداقل به تاخیر بیندازی و تا جایی که میشه موهات را حفظ کنی باید :
1- روزی دوبار ماینوکسیدیل 5 درصد استفاده کنی و قطعش نکنی
2- روزی یک عدد فیناستراید تولید سها بخوری و به حرف های تئوری که هر کی از راه میرسه داخل فروم ها مینویسه توجه نکنی .
من تمام این چیزهایی که فکرش را کنید امتحان کردم ، قطع ماینوکسیدیل عوارض خودش را در ابتدا نشون نمیده ولی بعد از دوماه یکباره تمام موهای شما ریخته میشه و باید دوباره دو سه ماه مصرف کنید تا بلکه موها برگرده .
نمیشه به مرور کم کنی و نهایتا قطعش کنی ، چون مویرگ های سر دوباره تنگ میشن و خون به موها نمیرسه .
دوم اینکه قرص فیناستراید خیلی خیلی خیلی مهم هست و باید روزی یک عدد مصرف کنی .
یک سری جاها نوشتن نصفش کن همون تاثیر را داره و ... باید بگم همه ی اینها بدون پشتوانه علمی هست .
هرکاری فکر کنید من تست زدم و تمام چیزهایی که مینویسیم از روی تجربه شخصی 10 ساله هست .

اول اینکه امثال ما ، باید بپذیرند که ریزش موی ژنتیکی دارند و علاج صد درصدی ندارند ، چون عامل ریزش مو در خون ماها هست و تا آخر عمر مثل بختک دنبالمون . پس نمیتونم فرار کنیم .

مصرف ماینوکسیدیل به تنهایی و در اوایل ریزش ممکن هست فرد را به اشتباه بیندازه که فیناستراید لازم نیست .
ولی با بالا رفتن سن و درگیر شدن موها با ریزش ، نقش فیناستراید مشخص میشه .

چندین بار به دلیل قطع ماینوکسیدیل و یا فیناستراید موهایی که رشد کرده بودند را از دست دادم و دوباره با مصرف منظم موهام را نسبتا خوب برگردوندم در این حدی که اطرافیان به راحتی تشخیص نمیدادند که مشکل ریزش مو داشتم یا دارم !

دیگه اینکه ، ماشین کردن سر بعد از رشد موهای ریخته شده یک اشتباه محض هست که بعد از سه بار متوجه شدم هر بار سرم را ماشین کردم موهام شدیدا حساس و تحریک شدند و دوباره خیلی عجیب غریب ریختند .

مشکلی که شخص خودم دارم با گرم شدن هوا در تابستان ، تا الان هیچ راه درستی برای کنترل ریزش مو پیدا نکردم .
چون سرم شدیدا عرق میکنه و چرب میشه و همین باعث ریزش موها میشه .
از بهترین شامپوهای موجود بازار هم استفاده میکنم !

در نهایت اینکه :
اگر ماینوکسیدیل برای شما جواب داده ، ترکش نکن و اگر موهات به حالت خوبی رسیده حداقل روزی یکبار مصرف کن ولی مرتب و نه اینکه یکروز بزنی روز دوم نزنی و عشقی عمل کنی .
فیناستراید را هم حتما مصرف کنید ، نقش فیناستراید خیلی مهم تر از ماینوکسیدیل هست .
ترک کردن فیسناستراید خیلی بدتر هست تا ترک کردن ماینوکسیدیل !