PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اعتیاد به فکر کردن

ali545
18-08-2015, 11:07
سلام من یه مشکلی دارم که کلا راجب همه چیز فکر میکنم و این باعث شده کلا زندگی نکنم.

مثلا فکر میکنم الان این جمله که الان تایپ کردم شما معنیشو میفهمید یا نه. هی بررسی میکنم ببینم چه طور بنویسم که به زبان شما باشه مثلا.

یا مثلا میرم بیرون راجب آدم رو به رویی که داره میاد فکر میکنم که مثلا نکنه غمه کش باشه بزنه یهویی موبایلمو بدزده.

راجبه همه چیز.

نهایتش این شده من یه آدم بسته و زندانی شده تو اتاقم شدم.

اصلا نمیدونم چیکار کنم.روانپزشکم رفتم ولی شاید مثلا 10% بهتر شدم.داروها اثر اونچنانی ندارن.فکر کنم باید برم روانشناس.

فکر کنم همممون همین مشکلو داریم. ولی من باهاش کنار نمیام.منو ا زپا درآورده.

شما ها قوی ترین اهمیت نمیدین باهاش میجنگین ولی من میترسم ازش.واسه همین زندانیش شدم.

اون روش جنگتون رو به منم بگید

ali545
18-08-2015, 11:19
دیشب به آقای دکتر هولاکویی زنگ زدم آمریکا. بعد گوشیرو برداشت. باورم نمیشد. بدجور هول کرده بودم.دستو پامو گم کرده بودم.هی میگفت مشکلتون چیه. من میگفتم آقای دکترخودتونید؟بعد فکر کنم دید من خیلی هولم قطع کرد گوشیرو که به یه نفردیگه جواب بده.

ولی بازم تلاشمو میکنم زنگ بزنم بهش . میخواستم بهش بگم من مشکلم چیه که وسواس دارم و به همه اتفاقات افتاده و نیافتاده فکر میکنم و برخی اوقات پیش بینی میکنم.

شاید باورتون نشه بعد که قطع کرد بیشتر از 120 بار ردیال زدم از ساعت 3/5 شب تا 5 صبح ولی دیگه نوبتم نشد.ولی دیگه حرفمو آماده کردم امشب که زنگ بزنم میدونم چی میخوام بگم.

Life24
18-08-2015, 11:38
سلام
بیماری های اعصاب و روان با یک بار دارو خوردن و پیش پزشک رفتن که مشکل حل نمی شود.
شاید به یک دارو جواب ندید، و باید برید دوز دارو یا خود دارو رو تغیر بدن.

تشخیص افتراقی بین وسواس فکری و استرس رو باید تشخیص داده بشه که در تخصص روانپزشک هم هست.

ali545
18-08-2015, 12:03
سلام
بیماری های اعصاب و روان با یک بار دارو خوردن و پیش پزشک رفتن که مشکل حل نمی شود.
شاید به یک دارو جواب ندید، و باید برید دوز دارو یا خود دارو رو تغیر بدن.

تشخیص افتراقی بین وسواس فکری و استرس رو باید تشخیص داده بشه که در تخصص روانپزشک هم هست.

ممنون مرسی.از همون موقع که این تاپیک رو زدم مدام دارم راه میرم و بهش فکرمیکنم.که الان کسایی که میان تاپیکو میخونن چی فکر میکنن .همین تاپیک زدن رو تو ذهنم شاید تا شب 100 بار مرورش کنم و جواب شمارم 100 بار مرور کنم تو ذهنم.

و همین جواب خودم رو دوباره تو ذهنم 100 بار مرور کنم که شما چی در باره این فکر میکنی آیا شما میای جواب میدی یا نه دیگه .هی ادامه داره تو ذهنم

kraiof3
18-08-2015, 12:09
مگه داریم:n19:
شاید مشکل ژنتیکی باشه:n16:

ali545
18-08-2015, 12:20
مگه داریم:n19:
شاید مشکل ژنتیکی باشه:n16:

ژنتیکی هم درسته بابام همینطوره 20 سال از 20 سالگی تا 40 سالگیش میگفت تو خودش بوده و زندگی براش بی معنی بوده و همین الانشم قرص وسواس فکری میخوره.
یه مشکل دیگه هم که دارم 1 بار بابام 4 سال پیش گفت پاهاتو روی هم نزار وقتی دراز کشیدی به مغز فشار میاره حالا نیمدونم الکی گفت یا جدی. الان 4 ساله هر وقت پاهام رو روی هم میزارم یهویی یاد حرف بابام میفتم.پاهامو از رو هم برمیدارم.خیلی آزارم میده .چرا از یادم نمیره این حرف بابام.چرا هر وقت نا خود آگاه پاهام روی هم میزارم بعد دوباره خود آگاه باید به خاطر اون حرف بابام از هم جداشون کنم.من اصلا دوست دارم پاهام روی هم باشه . از چی میترسم نمیدونم.

Life24
18-08-2015, 13:16
ممنون مرسی.از همون موقع که این تاپیک رو زدم مدام دارم راه میرم و بهش فکرمیکنم.که الان کسایی که میان تاپیکو میخونن چی فکر میکنن .همین تاپیک زدن رو تو ذهنم شاید تا شب 100 بار مرورش کنم و جواب شمارم 100 بار مرور کنم تو ذهنم.

و همین جواب خودم رو دوباره تو ذهنم 100 بار مرور کنم که شما چی در باره این فکر میکنی آیا شما میای جواب میدی یا نه دیگه .هی ادامه داره تو ذهنم

همراهش استرس هم داری؟ یعنی ترس داری که چی فکر میکنن مردم؟
ترس و استرس باعث میشه ، وادار بشی به فکر کردن؟
اگر پاسخ مثبت هست ، که استرس شدید باعث میشه شما فکر کنی..
و گرنه احتمال وسواس فکری بیشتر میشه
درمانش هم فقط روانپزشک اون هم تحت نظر باشید و وقفه نیوفته بین درمان..
از نظر من، همین امروز عصر برید ، یک روانپزشک. بزارید با اراماش زندگی کنید. مشکلتون قابل درمان و کنترل هست...

M.R.S.
18-08-2015, 14:44
برای درمان شما باید طولانی تحت نظر روانپزشک باشین،درمان های روانپزشکی طولانی هستند و حتی برای رسیدن به درمان مناسب شاید چند بار دارو ها عوض بشه.
مشاوره روانشناسی قطعا کمک کننده هست،پیشنهاد میدم از روانپزشکتون بخواین یک روانشناس بهتون معرفی کنه برای شرکت در درمان

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

ali545
18-08-2015, 14:49
همراهش استرس هم داری؟ یعنی ترس داری که چی فکر میکنن مردم؟
ترس و استرس باعث میشه ، وادار بشی به فکر کردن؟
اگر پاسخ مثبت هست ، که استرس شدید باعث میشه شما فکر کنی..
و گرنه احتمال وسواس فکری بیشتر میشه
درمانش هم فقط روانپزشک اون هم تحت نظر باشید و وقفه نیوفته بین درمان..
از نظر من، همین امروز عصر برید ، یک روانپزشک. بزارید با اراماش زندگی کنید. مشکلتون قابل درمان و کنترل هست...

بخدا قسم همین الان یه وسواس شدیدی گرفتم نمیدونم چی بنویسم شما ناراحت میشی یا نه. اصلا نمیتونم جواب بدم به جون مادرم قسم.بنویسم ترس ندارم فکر میکنم شما فکر میکنی سر کارت گذاشتم بنویسم ترس دارم فکر میکنم به نتیجه درست نمی رسیم.میشه خواهشا جواب ندم؟فکر میکنم دارم دیوونه میشم . من دیگه نمیام تو این تاپیک خیلی فکرمو درگیر میکنه شرمنده.

ali545
18-08-2015, 14:50
برای درمان شما باید طولانی تحت نظر روانپزشک باشین،درمان های روانپزشکی طولانی هستند و حتی برای رسیدن به درمان مناسب شاید چند بار دارو ها عوض بشه.
مشاوره روانشناسی قطعا کمک کننده هست،پیشنهاد میدم از روانپزشکتون بخواین یک روانشناس بهتون معرفی کنه برای شرکت در درمان

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
ممنون مرسی الان که اون پست قبلی رو دادم یه لحظه فکر کردم شما فکر میکنی به پست شما اهمیت ندادم.بخدا خیلی ممنونم از جوابی که دادید.

ali545
25-08-2015, 03:06
الان ساعت 4 صبحه بالاخره بعد از چند روز تلاش با دکترصحبت کردم ( دکتر هولاکویی در لوس آنجلس) افكارمو كه توضيح دادم گفت روانپريشي داري برو روانپزشك داروشو بگير

Life24
25-08-2015, 08:56
الان ساعت 4 صبحه بالاخره بعد از چند روز تلاش با دکترصحبت کردم ( دکتر هولاکویی در لوس آنجلس) افكارمو كه توضيح دادم گفت روانپريشي داري برو روانپزشك داروشو بگير

دوست عزیزه م ما و هم پزشک هم همین رو گفت.
بعد هم اگر رفتید روانپزشک پاسخ نگرفتید، مجدد مراجعه کنید تا دوز دارو و خود دارو به بهترین نحو تعین بشه.
اگر هم پاسخ مثبت گرفتید، فکر نکنید خوب شدید و ول کنید دارو رو. چون عود میکنه. قطع و کم و زیاد کردن دارو رو فقط با روانپزشک باید هماهنگ باشید
این بیماری در ایران زیاد هست و روانپزشک ها خوب می شناسن اون رو..زود خوب می شوید

ali545
25-08-2015, 11:20
من خیلی قبول دارم پزشک انجمن و شما رو وگرنه تاپیک نمی زدم. تاپیکهایی که این همه پاسخ روانپزشکی دادین رو خوندم .بازم ممنون که این همه منو دوست دارید و کمکم کردید.موفق باشید.:n40:

M.R.S.
25-08-2015, 11:30
من خیلی قبول دارم پزشک انجمن و شما رو وگرنه تاپیک نمی زدم. تاپیکهایی که این همه پاسخ روانپزشکی دادین رو خوندم .بازم ممنون که این همه منو دوست دارید و کمکم کردید.موفق باشید.:n40:

مطمعنا برای تشخیص و درمان باید حضوری به پزشک مراجعه کرد و اینطور پرسش و پاسخ فقط جهت راهنمایی و رفع ابهام هت هست.
شما از یک اختلال روانپزشکی رنج میبرید که برای تشخصیص و درمان صحیح باید به یک روانپزشک مراجعه کنید؛اما مطمئن باشید روانپریشی یا سایکوز ندارید مگر اینه توهم یا هدیان داشته باشید

ali545
25-08-2015, 12:19
مطمعنا برای تشخیص و درمان باید حضوری به پزشک مراجعه کرد و اینطور پرسش و پاسخ فقط جهت راهنمایی و رفع ابهام هت هست.
شما از یک اختلال روانپزشکی رنج میبرید که برای تشخصیص و درمان صحیح باید به یک روانپزشک مراجعه کنید؛اما مطمئن باشید روانپریشی یا سایکوز ندارید مگر اینه توهم یا هدیان داشته باشید
ممنون دکتر واقعا بخاطر وقت ارزشمندی که به خاطر من و امثال من اینجا میزارید. میدونم بخدا دکترها وقتشون مثل طلاست واینکه شما اینجا میایین وقت میزارید یه جورایی از خود گذشتگیه .ایشالله برقرار باشید :n40:

اینم اون فایل صوتی مشاوره من با اون دکتر :فکر میکنم من با اون دکتر بیشتر صحبت کردم و یه چیزهایی گفتم که به شما نگفتم. اگر وقت بزارید 9 مگ دانلود کنید و بشنوید منت گذاشتید. اگرم نه تا همینجا بزرگواری کردید. دستتون رو میبوسم. خدانگهدار.:n16:
mp3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Life24
25-08-2015, 13:30
ممنون دکتر واقعا بخاطر وقت ارزشمندی که به خاطر من و امثال من اینجا میزارید. میدونم بخدا دکترها وقتشون مثل طلاست واینکه شما اینجا میایین وقت میزارید یه جورایی از خود گذشتگیه .ایشالله برقرار باشید :n40:

اینم اون فایل صوتی مشاوره من با اون دکتر :فکر میکنم من با اون دکتر بیشتر صحبت کردم و یه چیزهایی گفتم که به شما نگفتم. اگر وقت بزارید 9 مگ دانلود کنید و بشنوید منت گذاشتید. اگرم نه تا همینجا بزرگواری کردید. دستتون رو میبوسم. خدانگهدار.:n16:
mp3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
عزیز من گوش کردم.
یک روانپزشک با تجربه و با حوصله بروید. به نظر میاد که استرس شدید هم دارید + وسواس فکری
اگر میبینید روانپزشک وقت نمیزاره یا جواب نمیگیرید. میتونید به متخصص دیگر مراجعه کنید.
به هر حال داروهایی موجود در بازار، این علائم شما رو خوب کاهش میده. همین امروز عصر بروید.
این طور استرس باعث مشکلات جسمانی هم برای شما خواهد شد.

ali545
25-08-2015, 17:22
سلام
عزیز من گوش کردم.
یک روانپزشک با تجربه و با حوصله بروید. به نظر میاد که استرس شدید هم دارید + وسواس فکری
اگر میبینید روانپزشک وقت نمیزاره یا جواب نمیگیرید. میتونید به متخصص دیگر مراجعه کنید.
به هر حال داروهایی موجود در بازار، این علائم شما رو خوب کاهش میده. همین امروز عصر بروید.
این طور استرس باعث مشکلات جسمانی هم برای شما خواهد شد.

ممنون مرسی. همین الان از روانپزشک برگشتم.بهش گفتم با آقای هولاکویی مشورت کردم گفتن اختلال روانپریشی داری .

یه داروی ضد روانپریشی به نام رسپریدون شبی 1 میلیگرم با شروع شبی نصف قرص/ از شب چهارم 1 عدد به قرصهای قبلی اضافه شد

ممنون از شما و آقای دکتر .خدا حفظتون کنه. خدانگهدار:n40:

Life24
25-08-2015, 17:42
ممنون مرسی. همین الان از روانپزشک برگشتم.بهش گفتم با آقای هولاکویی مشورت کردم گفتن اختلال روانپریشی داری .

یه داروی ضد روانپریشی به نام رسپریدون شبی 1 میلیگرم با شروع شبی نصف قرص/ از شب چهارم 1 عدد به قرصهای قبلی اضافه شد

ممنون از شما و آقای دکتر .خدا حفظتون کنه. خدانگهدار:n40:

سلام
خوب اینکه شما به پزشک مراجعه کردید . خیلی کار خوبی هست. :n16:
عوض کردید پزشک رو یا همان قبلی رو ادامه دادید؟
الان فلووکسامین میخورید با این قرص جدید؟

M.R.S.
25-08-2015, 17:43
با آرزوی سلامتی برای شما
نکته مهم پیگیری مداوم درمان و مصرف منظم دارو ها است
در خیلی از موارد نیاز میشه دارو تغییر پیدا کنه و یا دارویی اضافه بشه
بعضا در طول درمان ممکن هست تشخیص اولیه تغییر پیدا کنه یا اختلال همزمان دیگری کشف بشه
بنابراین تا آنجا که بشه روانپزشک خودتون رو عوض نکنید
همچنین داروهای روانپزشکی ایمن هستند و عوارض شناخته شده ای دارند که براحتی قابل برطرف شدن هستند و درصورتی که مشکلی با داروی خودتون پیدا کردید به پزشکتون مراجعه کنید

amir hamzeh
26-08-2015, 19:24
ببخشید من یه سوالی دارم به طور معمول یه روانپزشک چه قدر باید وقت بذاره؟ یعنی برای شما چه قدر وقت گذاشت تا براتون دارو نوشت؟من دوبار به عنوان همراه بیمار رفتم روانپزشک 1 دقیقه برای مریض وقت نمیذارن حتی یکیشون مریضا را باهم میبرد تو اتاق منم به مریض که از بستگان نزدیک بود گفتم ولش بیا بریم پیش یه عمومی که مینویسن: اعصاب داخلی پوست حداقل پول میگیرن وقت میذارن واقعا چرا روانپزشکها این قدر ویزیت میگیرن حتی با مریض حرف نمیزنن؟:n03:

Life24
26-08-2015, 23:16
ببخشید من یه سوالی دارم به طور معمول یه روانپزشک چه قدر باید وقت بذاره؟ یعنی برای شما چه قدر وقت گذاشت تا براتون دارو نوشت؟من دوبار به عنوان همراه بیمار رفتم روانپزشک 1 دقیقه برای مریض وقت نمیذارن حتی یکیشون مریضا را باهم میبرد تو اتاق منم به مریض که از بستگان نزدیک بود گفتم ولش بیا بریم پیش یه عمومی که مینویسن: اعصاب داخلی پوست حداقل پول میگیرن وقت میذارن واقعا چرا روانپزشکها این قدر ویزیت میگیرن حتی با مریض حرف نمیزنن؟:n03:

سلام
هیچ وقت پیش پزشکی نروید که 2 تا مریض رو با هم می فرسته تو.
ویزیت متخصص اعصاب و روان به اندازه فوق تخصص رشته های دیگر است. برای اینکه بیشتر از بقیه رشته ها باید با بیمار صحبت کنند.
اما اینجا چون بیمار حق ی ندارد ، میشه گفت همین هست! :n34: والا ما هم اون روز رفتیم متخصص پوست، 2 کلمه با من حرف میزد، 2 تا کلمه با اون طرفی که داشت برای بیمار لیزر انجام میداد.
:n37:
پزشک که واقعا دلسوز باشه و وقت بزاره کم هست.. من یک فوق تخصص غدد و یک فوق تخصص چشم دیدم تا حالا که خیلی ارام و با حوصله گوش میده و راهنمایی میکنه
یکی هم در همین سایت هست که می بینید کامل و با حوصله داره به رایگان به بقیه کمک میکنه
بقیه هیچ!

arash.arya43
08-09-2015, 23:11
ممنون از همه

ehsan_iace
17-10-2015, 14:07
سلام من یه مشکلی دارم که کلا راجب همه چیز فکر میکنم و این باعث شده کلا زندگی نکنم.

مثلا فکر میکنم الان این جمله که الان تایپ کردم شما معنیشو میفهمید یا نه. هی بررسی میکنم ببینم چه طور بنویسم که به زبان شما باشه مثلا.

یا مثلا میرم بیرون راجب آدم رو به رویی که داره میاد فکر میکنم که مثلا نکنه غمه کش باشه بزنه یهویی موبایلمو بدزده.

راجبه همه چیز.

نهایتش این شده من یه آدم بسته و زندانی شده تو اتاقم شدم.

اصلا نمیدونم چیکار کنم.روانپزشکم رفتم ولی شاید مثلا 10% بهتر شدم.داروها اثر اونچنانی ندارن.فکر کنم باید برم روانشناس.

فکر کنم همممون همین مشکلو داریم. ولی من باهاش کنار نمیام.منو ا زپا درآورده.

شما ها قوی ترین اهمیت نمیدین باهاش میجنگین ولی من میترسم ازش.واسه همین زندانیش شدم.

اون روش جنگتون رو به منم بگید

مشکل شما را دکتر هلاکویی در در این فایلها توضیح داده‌اند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید