مشاهده نسخه کامل
: تجربه تلخ خرید از البسکو
poorya_2
14-08-2015, 00:17
درود
دوستان قصد من اطلاع رسانی در مورد کم کاری و بی مسئولیتی این فروشگاه هست
بنده چهارشنبه هفته قبل مورخ 94.5.14 یک عدد کارت صدا سفارش دادم ، قبل از سفارش تماس گرفتم و ازاپراتور از صحت قیمت و مدل مطمئن شدم و تاکیید کردم قیمت و مدل مطابق با اطلاعات درج شده توی سایت هست ؟ جواب اونها بله بود
بگذریم از اینکه سفارش بنده رو شنبه ارسال کردن در صورتی که نهایتا باید پنجشنبه باید ارسال میشد ، یکشنبه بسته به دست من رسید و چیزی که مواجه شدم ، این بود که مدل دلخواه خودشون رو واسه من فرستاده بودن ، در صورتی که من قبلش تاکیید کردم همون مدل رو میخوام
بعد از تماس های مکرر اشتباه خودشون رو قبول کردن و قرار شد من برگشت بزنم ، من دوشنبه با تیپاکس برگشت زدم و اصولا باید چهارشنبه دستشون میرسید (سه شنبه تعطیل بود) که هر چقدر تماس گرفتم اونا منکر شدن که نرسیده ، و گفتن به محض اینکه رسید دستشون تماس بگیرن
و زنگ زدن مسئولین فروشگاه همانا سفارش بنده که 10 روز ازش میگذره همانا ، یعنی تلخ ترین تجربه من از خرید انلاین بود ، و تا عمر دارم سمت این فروشگاه نمیرم
من امیدی ندارم که شنبه هم کاری از پیش ببرن ، واقعا توی سرعت عمل و مسئلویت پذیری صفر هستن ، البته توهین نباشه ، ولی باید حقیقت رو گفت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-08-2015, 13:55
سلام
تشکر از شما
بقیه ی ماجرا رو هم سر فرصت بگین تا بیشتر استفاده کنیم و ببینیم عاقبش کار به کجا میکشه
poorya_2
14-08-2015, 15:42
سلام
تشکر از شما
بقیه ی ماجرا رو هم سر فرصت بگین تا بیشتر استفاده کنیم و ببینیم عاقبش کار به کجا میکشه
درود
خواهش میکنم وظیفه بود :n16:
شنبه من به طور جد پیگیری میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم
دوستان دیگه هم اگه تجربه ای دارید از این فروشگاه بگید استفاده کنیم
VahidDG2007
14-08-2015, 22:23
ضمن تشکر از شما منم زیاد اعتمادی به این نوع سایت ها ندارم بنابراین مراقب باید بود از کجا خرید کنید....
بطور مثال من اردیبهشت ماه یه هارد 2 ترا سیگیت از بیرون تهیه کردم که 20تومن ارزونتر بود سپس مدتی بعد دومیش و تصمیم گرفتم اینترنتی سفارش بدم هرچند خیلی استرس داشتم بالاخره از دیجی سفارش دادم و کالا صحیح و سالم و پلمپ شده
سر موعد تحویل شد....
میخواستم بگم از هر سایتی خرید نکنید بطور مثال من هر خریدی بخوام اینترنتی انجام بدم فقط این سایت و ترجیح میدم قصد تبلیغ ندارم ولی معمولا از کمپانی های مطرح سفارش بدید
به امید روزی که آمازون در ایران راه اندازی شود............
sdfssdfs
14-08-2015, 22:30
یه چیزی همیشه یادتون باشه احتمالا دنبال جنسی بودی که تو بازار نایابه یا کمیابه در اون صورت نباید انلاین میخریدیش در ضمن من از دیجیکالا یه دستگاه فشار خون خریدم اوردن دم در مشخصاتش با سایت یکی نبود منم تحویل نگرفتم و پولیم ندادم اصلا!!!!
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
از سایت چاره تجربه خرید تلخی داشتم وسیله ای که فرستادن با اونی که میخواستم مچ نبود و اعتراضم هم سرانجام به جایی نرسید خیلی شیک گفتن:
اونی که میخواستید تموم شده بود اینکه بهتره حالا! گفتم یه خودکار 2 تومنی رو کنار یه فندک پیرکاردین گذاشتی توی جعبه بعدش بهتره؟ (من فندک با جعبه خاص خوده فندک رو میخواستم)
خلاصه هیچی پشت دستم رو داغ کردم از چاره خرید نکنم خیلی هم اپراتورش پررو بود
+
دیجی کالا سالهاست ازش خرید دارم حرف نداره:n16:
+
لباس نتی خریدن خیلی ریسک داره از دید من
sdfssdfs
14-08-2015, 22:40
من از بامیلو هم زیاد خرید کردم و عالی بوده حالا موزاندو اومده کسی خرید کرده از سایتش?
poorya_2
15-08-2015, 01:01
ضمن تشکر از شما منم زیاد اعتمادی به این نوع سایت ها ندارم بنابراین مراقب باید بود از کجا خرید کنید....
میخواستم بگم از هر سایتی خرید نکنید بطور مثال من هر خریدی بخوام اینترنتی انجام بدم فقط این سایت و ترجیح میدم قصد تبلیغ ندارم ولی معمولا از کمپانی های مطرح سفارش بدید
به امید روزی که آمازون در ایران راه اندازی شود............
والا داداش البسکو سایت تازه تاسیس نیست ، سالهاست تو این زمینه فعالیت داره ، منم این دفه چون دیدم قیمت اون کارت خیلی خوب بود رفتم سمتش
ای کاش یکم بیشتر پول میدادم و از جای معتبری که قبلا خرید داشتم این کارت صدا هم میخریدم :n03: خیلی پشیمونم
یه چیزی همیشه یادتون باشه احتمالا دنبال جنسی بودی که تو بازار نایابه یا کمیابه در اون صورت نباید انلاین میخریدیش در ضمن من از دیجیکالا یه دستگاه فشار خون خریدم اوردن دم در مشخصاتش با سایت یکی نبود منم تحویل نگرفتم و پولیم ندادم اصلا!!!!
والا خیلی شدید نیازش داشتم ، قیمت سایت های مختلف رو هم مقایسه کردم دیدم این پایین تر از همه میده ، دل رو به دریا زدم ، عاقبتش هم دیدم :n28: ، تو شهر ما اصلا نمیدونن کارت صدا چی هست :n35:
از سایت چاره تجربه خرید تلخی داشتم وسیله ای که فرستادن با اونی که میخواستم مچ نبود و اعتراضم هم سرانجام به جایی نرسید خیلی شیک گفتن:
اونی که میخواستید تموم شده بود اینکه بهتره حالا! گفتم یه خودکار 2 تومنی رو کنار یه فندک پیرکاردین گذاشتی توی جعبه بعدش بهتره؟ (من فندک با جعبه خاص خوده فندک رو میخواستم)
خلاصه هیچی پشت دستم رو داغ کردم از چاره خرید نکنم خیلی هم اپراتورش پررو بود
+
دیجی کالا سالهاست ازش خرید دارم حرف نداره:n16:
+
لباس نتی خریدن خیلی ریسک داره از دید من
منم از چاره حدود 1 میلیون خرید داشتم ، دقیقا مثل همین البسکو بی مسئولیت و توی ارسال سفارش خیلی خیلی دیر عمل میکنن ، 1 سال میشه دیگه از چاره هم خرید نداشتم
دی جی کالا مشکلش اینه که وسایل الکترونیکش کامل نیست ، اگه از این نظر هم کامل میشد ، دیگه رقیب نداشت ، قیمت هاش هم باید یکم متعادل سازی کنه
poorya_2
15-08-2015, 08:57
مثل اینکه گفتن قراره امروز ارسال بشه ، حالا ببینیم چی میشه ، میترسم دوباره یه داستانی سرم در بیارن :n03:
poorya_2
15-08-2015, 14:24
یعنی اخر مشتری مداری هستن ، به من گفتن امروز حالا میگن فردا ارسال میشه ، خداییش خیلی خنده دارن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
poorya_2
17-08-2015, 00:12
فردا و فردا های دگر و ما در انتظار :n27:
اگه این سفارش به دستم رسید به همتون شیرینی میدم ، البته اگه :n09:
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-08-2015, 07:04
بطور مثال من اردیبهشت ماه یه هارد 2 ترا سیگیت از بیرون تهیه کردم که 20تومن ارزونتر بود سپس مدتی بعد دومیش و تصمیم گرفتم اینترنتی سفارش بدم هرچند خیلی استرس داشتم بالاخره از دیجی سفارش دادم و کالا صحیح و سالم و پلمپ شده
سر موعد تحویل شد....
به امید روزی که آمازون در ایران راه اندازی شود............سلام
توی ایران 3 چیز به شدت رواج پیدا کرده:
1- تلقب و بی وجدانی و کلک و کلاهبرداری و خیانت در امانت و دزدی و بچاپ بچاپ
2- بی نظمی و بی قانونی
بی توجهی و اهمال و بی دقتی و بی مسئولیتی
همه ی اینها دست به دست هم داده و بخش تولید و بازار ایران رو تبدیل کرده به یکی از آلوده ترین و کثیف ترین و بی نظم ترین و آشفته ترین بازارهای دنیا
شما یک بار یا چند بار ممکنه از یک سایت خرید کنین و راضی باشید اما یهو یک خرید انجام میدین که کلی اذیت میشین به خاطر همین 3 مشکل
کسانی هم هستند که از همون بار اول کلی اذیت شدند و توبه کردند از خرید اینترنتی
امیدی هم به برطرف شدن اون 3 مشکل نیست چون کار از ریشه خرابه (ملتها به دولتهاست . یعنی وقتی گردانندگان یک کشور دزد و مال مردم خور و متقلب و خیانتکار و بی نظم و بی قانون و بی توجه و بی دقت بی مسئولیت باشند , ملت هم مثل اونها میشند جز عده ای بسیار بسیار اندک)
راه حل چیه ؟
تا میتونین نیازتون رو به دیگران کم کنین
مثلاً در همین موردِ خرید اینترنتی , تا میتونین خریدهای غیر ضروری انجام ندین و تا میتونین اینترنتی خرید نکنین اصلاً
شما حضوری میرید خرید , به هزار و یک شکل مختلف میخوان سرتون کلاه بذارند با کم فروشی , گرونفروشی , بنجل فروشی , تقلبی فروشی , تاریخ مصرف گذشته فروشی , فاسد فروشی , کهنه فروشی , مخلوط فروشی و غیره و غیره . حالا ببینین در خرید غیر حضوری و اینترنتی چه بر سر مردم میارند
پس توی این آشفته بازارِ مکّاره باید تا میشه اصلاً خرید نکرد ,اگر هم خرید میکنین لااقل اینترنتی خرید نکنین . حضوری خرید کنین تا کمتر اذیت بشین
قبل از خرید هم حتماً از باتجربه های مطمئن مشورت بگیرین و همچنین بازار رو بگردین و قیمتها و انواع و کیفیتها رو پرس و جو کنین تا کمتر ضرر کنین
در خرید اینترنتی هم سعی کنین از جائی خرید کنین که پول رو بعد از تحویل گرفتن کالا پرداخت میکنین تا اگر دیدین میخوان سرتون رو کلاه بذارند پول رو پرداخت نکنین و کالا رو تحویل نگیرین
تا وقتی که پول رو پرداخت نکردین اونها مىدوند دنبال شما . اما همینکه پول رو پرداخت کنین شما باید بدوید دنبال اونها
کسی که چیزهائی که بنده ی مخلص گفتم رو قبول نداره و انجام نمیده پس باید دائماً منتظر ضربه خوردن و ضرر کردن در این آشفته بازارِ مکاره باشه
Reza31001
17-08-2015, 08:55
اصولا خرید تو ایران در همین جمله ای که دوستمون گفتن خلاصه میشه
تا وقتی که پول رو پرداخت نکردین اونها مىدوند دنبال شما . اما همینکه پول رو پرداخت کنین شما باید بدوید دنبال اونها
فقط هم بحث خرید کالا نیست شما اگه در ازای دریافت خدمات هم پول بدین همین داستانه
فرض کنید با یکی قرارداد بستین دکوراسیون خونه رو عوض کنند
اگه اول کار تمام پول رو بدین احتمال اینکه موضوع به یه داستان عریض و طویل تبدیل بشه زیاده
کلا در مورد خریدهای اینترنتی اگه از فروشنده مطمئن نیستین باید از روش پرداخت به مامور پست خرید کنید و یا قیدش رو بزنید و حضوری بخرید
استاد شیفو
17-08-2015, 10:08
سلام
توی ایران 3 چیز به شدت رواج پیدا کرده:
1- تلقب و بی وجدانی و کلک و کلاهبرداری و خیانت در امانت و دزدی و بچاپ بچاپ
2- بی نظمی و بی قانونی
بی توجهی و اهمال و بی دقتی و بی مسئولیتی
همه ی اینها دست به دست هم داده و بخش تولید و بازار ایران رو تبدیل کرده به یکی از آلوده ترین و کثیف ترین و بی نظم ترین و آشفته ترین بازارهای دنیا
شما یک بار یا چند بار ممکنه از یک سایت خرید کنین و راضی باشید اما یهو یک خرید انجام میدین که کلی اذیت میشین به خاطر همین 3 مشکل
کسانی هم هستند که از همون بار اول کلی اذیت شدند و توبه کردند از خرید اینترنتی
امیدی هم به برطرف شدن اون 3 مشکل نیست چون کار از ریشه خرابه (ملتها به دولتهاست . یعنی وقتی گردانندگان یک کشور دزد و مال مردم خور و متقلب و خیانتکار و بی نظم و بی قانون و بی توجه و بی دقت بی مسئولیت باشند , ملت هم مثل اونها میشند جز عده ای بسیار بسیار اندک)
راه حل چیه ؟
تا میتونین نیازتون رو به دیگران کم کنین
مثلاً در همین موردِ خرید اینترنتی , تا میتونین خریدهای غیر ضروری انجام ندین و تا میتونین اینترنتی خرید نکنین اصلاً
شما حضوری میرید خرید , به هزار و یک شکل مختلف میخوان سرتون کلاه بذارند با کم فروشی , گرونفروشی , بنجل فروشی , تقلبی فروشی , تاریخ مصرف گذشته فروشی , فاسد فروشی , کهنه فروشی , مخلوط فروشی و غیره و غیره . حالا ببینین در خرید غیر حضوری و اینترنتی چه بر سر مردم میارند
پس توی این آشفته بازارِ مکّاره باید تا میشه اصلاً خرید نکرد ,اگر هم خرید میکنین لااقل اینترنتی خرید نکنین . حضوری خرید کنین تا کمتر اذیت بشین
قبل از خرید هم حتماً از باتجربه های مطمئن مشورت بگیرین و همچنین بازار رو بگردین و قیمتها و انواع و کیفیتها رو پرس و جو کنین تا کمتر ضرر کنین
در خرید اینترنتی هم سعی کنین از جائی خرید کنین که پول رو بعد از تحویل گرفتن کالا پرداخت میکنین تا اگر دیدین میخوان سرتون رو کلاه بذارند پول رو پرداخت نکنین و کالا رو تحویل نگیرین
کسی که چیزهائی که بنده ی مخلص گفتم رو قبول نداره و انجام نمیده پس باید دائماً منتظر ضربه خوردن و ضرر کردن در این آشفته بازارِ مکاره باشه
با صحبتاتون کاملا موافقم . و تایید میکنم .
فقط یک جمله موافق نیستم . فروشگاه های بسیار معتبری هم وجود دارند که با خیال راحت میشه خرید کرد .
مثل ال دیجیتال ، دیجی کالا ، چاره و ....
برای مثال وقتی میخوای یک گوشی رو بری از علاعدین ، پایتخت و بازار تهران مخصوصا بگیری فروشگاه هزارتا بامبول درمیاره ..نرم افزار . فارسی ساز و ...
اما وقتی از فروشگاه اینترنتی خرید میکنی نه تنها به بهترین قیمت میخری (با توجه به قیمت نمایندگی وگارانتی معتبر ، مقایسه قیمت فروشگاه های دیگه و ...) بلکه کلاه هم سرت نمیره .
و گوشی کارکرده رو جای نو نمیدن دستتون .
توصیه من اینکه که کالاهاتون از از فروشگاه های واقعا معتبر بخرید و نه فروشگاه های متفرقه .
poorya_2
17-08-2015, 10:43
پلیس فتا هم شکایت کردم
به زودی دادسرا هم میرم و شکایت رو تنظیم میکنم
poorya_2
18-08-2015, 10:20
دوستان بالاخره با هر مصیبتی بود کد رهیگیری رو ازشون گرفتم ، و امروز اون کالا رسیده اداره پست شهرمون
اینم عکس یادگاری از این دو هفته عذاب اور
فقط تعداد تماس ها رو نگاه کنید (42 بار) ، واقعا باید واسشون تاسف خورد
جالب اینجاست که اپراتور میگفت این رفتارتون درست نیست :n08:منم گفتم رفتار من درست نیست ؟! یا شما که بعد از 14 روز نتونستید این کالا رو دست من برسونید ؟ - دیگه لال شد
poorya_2
18-08-2015, 11:24
بالاخره رسید
ترکیب هدفون Beyerdynamic DT 770 Pro 80 ohm و کارت صدای Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD تجربه فوق العاده ای از گوش کردن به موزیک به همراه داره :n19:
امیدوارم شما هم تجربه کنید :n12: :n16:
ممنون از همراهی و همدلی شما دوستان
Reza31001
18-08-2015, 12:34
حالا این موضوع به سرانجام رسید
من یه خاطره بگم
چند سال پیش مثل الان این کتابخوانهای الکترونیکی در دسترس نبود و یک شرکت بود که با قیمت بسیار زیادی و به بهانه گارانتی می فروخت یعنی دو برابر قیمت
بعد از کمی تحقیق به یه نفر سفارش دادم که از آمریکا بیاره
طبق حرفش قرار بود ۲الی ۳هفته ای برسه
سه هفته که هیچ یه ماه هم شد و نیومد و بنده خدا میگفت تو دبی به مشکل خوردیم و بسته ارسال شده و برگشت خورده قراره با لنج بیارن بعد میگفت هوا طوفانی شده بعدش به عید نوروز خوردیم و...
خلاصه که چهل روز هم رد شد تا این بسته ما بالاخره رسید!
حالا البته من هر وقت زنگ میزدم ایشون جواب میداد و بعدها در مجموع با توجه به نظرات سایر خریدارانش من پیش خودم قبول کردم که حرفاش درست بوده و حالا از بدشانسی من به مشکل خورده
میخوام بگم تجربه های بد از خریدهای اینترنتی یکم هم مردم رو بدبین کرده و گاهی اوقات مشکلاتی هم پیش میاد که از دسترس فروشنده خارجه
البته منظورم مورد این تاپیک نبود و کلی گفتم چون اصولا وقتی فروشنده کالایی غیر از اون چیزی که خریدار میخواد رو میفرسته قصورش مشخصه
tt
Doctor Splinter
31-08-2015, 22:52
پوشاک رو اصلا نمیشه غیر حضوری خرید!
poorya_2
31-08-2015, 22:56
پوشاک رو اصلا نمیشه غیر حضوری خرید!
حالا چه ربطی به این تاپیک داشت ؟! :n02:
اتفاقا من تجربه خرید پوشاک از فروشگاه های دیگه هم داشتم ، و راضی بودم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.