مشاهده نسخه کامل
: کدوم یک از موارد زیر رو برای خرید انتخاب می کنید؟
mehdi 78
11-08-2015, 01:32
سلام
اگه به شما بگن یکی از موارد زیر رو انتخاب کن ، کدوم رو انتخاب می کنید؟
بحث هدیه هست و لطفا چیز با ارزش و درست حسابی رو از موارد زیر انتخاب کنید . یه مقایسه قیمتی هم بکنید(به آِیپد علاقه ندارم ولی اگه انتخاب شما آیپد هست ، یه گزینه 2 هم انتخاب کنید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم جای تاپیک درست نیست مدیر ها لطفا انتقال بدن فقط لطفا تاپیک قفل نشه
سلام.برای چه کسی هست این هدیه.سن روحیات.اسپرته ؟ اهل گیمه؟چطوریاس.چن سالشه.پسر یا دختر؟ اگه برا خودته باید ببینی کدوم بیشتر نیاز هات رو پوشش میده! اهل گیم باشی این لپتاپ مناسب نیست.کلا اگ گیمی هستی کنسول.اگه نیستی اولویت اول لپتاپه بعدش بقیه وسایل...
Sent from my GT-I9082
Soroush-S
11-08-2015, 08:10
صددرصد PS4 !
Sent from my GLX phone
poorya_2
11-08-2015, 08:57
اگه من میخواستم انتخاب کنم ، انتخاب اولم iPad :n19:
mehdi 78
11-08-2015, 16:19
سلام.برای چه کسی هست این هدیه.سن روحیات.اسپرته ؟ اهل گیمه؟چطوریاس.چن سالشه.پسر یا دختر؟ اگه برا خودته باید ببینی کدوم بیشتر نیاز هات رو پوشش میده! اهل گیم باشی این لپتاپ مناسب نیست.کلا اگ گیمی هستی کنسول.اگه نیستی اولویت اول لپتاپه بعدش بقیه وسایل...
Sent from my GT-I9082
Sent from my GT-I9082
ممنون
ارزش مادی کدوم بیشتره؟ قینت روز لپتاپ چند هست چون نتونستم پیدا کنم . میدونم که لپتاپه به درد هیچی نمی خوره با رم 4 گیگش و GPU 820m
هدیه هم برا خودمه(در اصل اگه قرار هدیه بدن مال من می شه) و میخوام بدونم ارزش کدوم بیشتره که؟ از نظر قیمت فک کنم آیپد ولی من آیپد دوست ندارم!سامسونگی (اندرویدی)ام . تبلت نوت 10.1 هم قدیمیه! هدفون هم به درد من نمی خوره. لپتاپ هم به درد هیچی نمیخوره چون ضعیفه. اگه چیز بهتری بود انتخابم لپتاپ بود ولی به سخت افزار واردم و میدونم به درد من نمی خوره چون کار هایی که با این میشه کرد با گوشیم هم میتونم بکنم
فقط موند دوربین گوپرو که به نظرم چیز خوبیه ولی برای من کاربرد نداره چون ورزشکار نیستم
PS4 هم که نه چون اهل PC هستم ولی به نظرم کاربردی ترینشون دوربین و ps هستن
شما می گید کدوم بهتره (از نظر مالی گرون تره) که بفروشیم و باهاش چیز درست حسابی بخریم؟
ممنون ولی یه وقت دیدی هیچ کدومش بهم نرسید!! حالا ممنون میشم راهنمایی کنید
amin_947
11-08-2015, 17:09
بستگی به روحیات طرف داره که مثلا اهل بازی هست، اهل مطالعه هست و ....
mehdi 78
11-08-2015, 19:23
بستگی به روحیات طرف داره که مثلا اهل بازی هست، اهل مطالعه هست و ....
ممنون من بالا که توضیحات خودم رو دادم.شما از نظر مالی مقایسه کن
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.