ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشکال دربالا امدن

ir22
10-08-2015, 12:51
سلام چند روزی هست که ویندوزم هر ازگاهی با صفحه سیاه بالا میاد وتصویر نداره تمام درایورها وکارت گرافیک رو هم به رسانی کردم ولی اخرین لحظه یه صفحه سیاه بالا میاد که موس هم رو صفحه حرکت میکنه

jimrako
10-08-2015, 23:55
سلام . دلیلش رو نمیدونم ولی چند مورد احتمال رو میگم . خیلی از وقت ها بعضی از برنامه ها که نصب میکنید با ویندوز 8.1 سازگاری خوبی ندارن و بوت اون رو کند و در بعضی از موارد این صفحه ی مشکی رو میارن . باید ببینید که این مشکل بعد از چه تغییر و یا نصب چه برنامه ای به وجود اومده تا بتونید رفعش کنید . مورد دیگه استفاده از ویندوز 8.1 دستکاری شده توسط شرکت های ایرانی هست که معمولا همیشه همینجورن بعد از یک مدتی شروع به نشاون دادن چنین مواردی از خود میکنن . دلیلش هم دستکاری های خاص هست که به اصطلاح اومدن کار کاربر رو راحت کنن. بیشتر این شرکت های ایرانی با نصب ویندوزشون میبینین ویندوز خود به خود اکتیو میشه و درایوراش ریخته میشه و آپدیتها هم همینجور ! ولی خبر ندارن که آپدیت و یا درایوری که ریخته میشه شاید اصلا امن نباشه و به قطعات شما نخوره و باگ داشته باشه و فقط برای سیستم اونا خوب بوده ! من چنین مشکلاتی با یکی از ویندوزهای شرکت های ایرانی داشتم ولی بعد از دانلود نسخه ی دستکاری نشده دیگه این مشکل رو ندارم ! همیشه که نباید درابوزها آپدیت باشه !!! مخصوصا درایور bios رو به این راحتی ها زیر آپدیت کردنش نرید !!! این ها چند تا احتمال هست شاید مشکل شما از جای دیگه باشه ! موفق باشین.

ir22
13-08-2015, 10:37
تمام برنامه ای گه جدیدا نصب کرده بودم پاک کردم ویندوز هم دست کاری نشده هست وکاملا بدون دست کاری ملی باز هم مشکل هست