ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بررسی پژو پارس LX صفر کیلومتر



saeid.saeid20
06-08-2015, 16:37
سال 1379 بود که تلویزیون تیزر تبلیغاتی جالبی را از محصول جدید ایران خودرو پخش می کرد.یک پژو متفاوت از 405 تکراری همیشه در صحنه،با رنگ آلبالویی در مقابل دوربین مانور می داد و نام پژو پرشیا بر صفحه تلویزیون نقش می بست.تنها چند ماه بعد البته نام این محصول به پارس تغییر کرد و حالا که پانزده سال از آن دوران می گذرد هنوز هم شاهد تولید همان خودرو با همان چهره و مشخصات از سوی ایران خودرو هستیم،البته در کنار مدل قدیمی و اصطلاحا 8 سوپاپ، چند سالی است که بزرگترین خودروساز کشورمان مدل های 16 سوپاپ پارس را هم به سبد تولیدی خود افزوده است و برای بررسی این آشنای قدیمی بر آن شدیم تا به سراغ یکی از نمونه های صفر کیلومتر از پارس LX با موتور 1.6 لیتری TU5 برویم.خودرویی نام آشنا با بدنه ای پانزده ساله، موتور و گیربکسی ده ساله و درصد ساخت داخل بسیار بالا که قاعدتا باید محصولی کم و عیب و نقص حداقل در چند هزار کیلومتر اول باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به روز رسانی های خارجی بدنه نسبت به پرشیای سال 1380 به افزوده شدن راهنما بر روی آینه های جانبی،تغییر طرح رینگ اسپرت و جزییاتی از این دست محدود می شود اما همانطور که در تصویر مشخص است، هنوز هم قلاب مخصوص بکسل کردن خودرو به شکل عجیب و بسیار مشخصی در معرض دید قرار دارد و این نکته ایست که حتی در خودروهای چینی هم دیده نمی شود.همچنین مونتاژ کاپوت به درستی انجام نشده و فاصله این قطعه با گلگیرهای چپ و راست یکسان نیست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوشبختانه در داخل کابین تغییراتی را شاهد هستیم.داشبورد جدید طراحی و کیفیت ساخت نسبتا خوبی دارد و با توجه به قیمت کلی خودرو و ماشین های رقیب،نمره قبولی می گیرد،اما طراحی فرمان مجهز به ایربگ به شکلی انجام شده که عملا بخشی از دید راننده نسبت به مجموعه پشت آمپر را مختل می کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعد از خرید خودرو می توانید یک روز تعطیل کامل را با بستن و سفت کردن پیچ و مهره ها نیمه باز به خوبی و خوشی سپری کنید.بسیاری پیچ ها شل هستند و برخی دیگر نیز مانند این تصویر به کلی از جای خود خارج شده اند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مکانیزم باز کننده کاپوت نیز در نوع خود بسیار جالب است،اتصال این قطعه پلاستیکی به مجموعه فلزی قفل کاپوت تنها با یک پین 2 سانتی متری پلاستیکی انجام شده است و خارج شدن این پین از جای خود که در همان روز نخست اتفاق افتاد، معضلی را برای خریدار پدید آورده بود.جالب تر آنکه به دلیل طراحی بسیار خاص این قسمت،جایگزینی این پین شکننده پلاستیکی با پیچ و مهره فلزی هم تقریبا امکان پذیر نیست،چرا که عملا فضایی برای بستن مهره وجود ندارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این سومین مرتبه است که طراحی مجموعه پشت آمپر پارس تغییر کرده است اما اینبار باید اعتراف کرد که این کار با ظرافت و خوش سلیقگی انجام شده و می توان این تغییر را در زمره نکات مثبت پارس LX با داشبورد جدید توصیف کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هم سطح بودن مجموعه پدال های گاز و ترمز ،نکته ایست که می تواند بر روی ایمنی رانندگی نیز تاثیر گذار باشد و این نکته در بسیاری خودروهای مدرن به دقت رعایت می شود،اما سطح پدال های گاز و ترمز پارس LX چند سانتی متر با یکدیگر فاصله دارند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در این تصویر شاهد آب شدن چسب آب بندی چراغ جلو پارس در اثر گرمای شدید پیشرانه هستیم.ظاهرا بعد از گذشت 15 سال از تولید چنین خودرویی، هنوز سازندگان در مورد رفع عیوب ساده یا جلوگیری از پیدایش ایراد های جدید تلاش چندانی نمی کنند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فاصله زیاد بین چرخ و گلگیر دیگر به امری عادی در خودروهای ساخت داخل مبدل شده است.فاصله کف اکثر خودروهای ایرانی به این دلیل،حتی از SUV ها و خودروهای اصطلاحا شاسی بلند نیز بیشتر است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در نمای عقب چهار حسگر فاصله سنج بر روی سپر عقب و درز بسیار بزرگ درب صندوق عقب حسابی توی ذوق می زند.جایگزین شدن ترمز های دیسکی چرخ های عقب به جانی نمونه کاسه ای و قدیمی، از جمله معدود تغییرات فنی است که حتی در ظاهر خودرو نیز تاثیر مثبتی به دنبال داشته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تعویض باتری، خریداری جعبه مخصوص محافظت از ECU و تعویض تایرهای فابریک با نمونه های خارجی از جمله اولین کارهای خریدار پس از تحویل خودرو بوده اند که در مجموع هزینه ای در حدود یک میلیون تومان را به همراه داشته اند.مشخص نیست که چرا خودروسازان تجهیزاتی مانند قفل ECU یا تایرهای با کیفیت را به صورت استاندارد یا تجهیزات آپشن ارائه نمی دهند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دست دنده در نگاه اول خوش فرم و نسبتا با کیفیت به نظر می رسد اما احساس تعویض دنده ها چندان جالب نیست و فاصله فیزیکی بین دنده ها نیز زیاد به نظر می رسد.همچنین در زمان رانندگی به نظر می رسد که صدای اضافی واضحی از جعبه دنده شنیده می شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]طراحی تریم داخلی در مجموع به خوبی انجام شده است و از برخی خودروهای چینی رقیب چشم نواز تر به نظر می رسد اما کیفیت پلاستیک خشک اجزای داخلی کابین چندان خوب نیست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این داشبورد جالب با طراحی خوب تحت تاثیر مونتاژ ضعیف قرار گرفته است و به سر و صدا افتادن قطعات داخلی کابین در بلند مدت چندان عجیب به نظر نمی رسد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دریچه گاز سیمی تاخیر چندانی نسبت به فشردن پدال گاز نشان نمی دهد و از این نظر نسبت به دریچه گاز برقی مزیت هایی دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باز بودن پیچ های شل گیر در فضای درونی گلیگر سر و صدای اضافه عجیبی را به وجود می آورد که پس از بستن پیچ ها به آسانی رفع می شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این دریچه و محفظه بدون درب در سمت چپ ستون فرمان تعبیه شده است تا برای نگهداری وسایلی مانند مدارک خودرو،دسته کلید ، فندک و .....مورد استفاده واقع شود اما شیب زیاد این قسمت و تیز بودن لبه های آن مشکل ساز به نظر می رسد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صدای باد در سرعت های بالا معمولا به مسائل آیرودینامیکی،نحوه عایق کاری و اشتباهات مونتاژی مشابه همین مورد مربوط می شود.فاصله و درزی که بین پایه بیرونی آینه و سطح شیشه وجود دارد، صدای خاصی را در سرعت های بالا به وجود می آورد،اما این تنها صدای اضافه در هنگام رانندگی با پارس LX نیست.چرا که صدایی شبیه خرابی بلبرینگ چرخ عقب،صدای اضافی گیربکس،لرزش برخی قطعات تریم داخلی و صدای نه چندان جالب پیشرانه در دور موتور بیش از 3000 نیز به وضوح شنیده می شود.آی کاش پارس LX بعد از گذشت پانزده سال از تولید مدل اولیه با خودرویی بسیار بهتر و با کیفیت تر جایگزین می شد و یا حداقل کیفیت ساختی بهتر از این داشت.

Pourya-pc
08-08-2015, 09:47
بررسی موتور شتاب و مصرف و ترمزها هم انجام میدادید خیلی بهتر میشد .
من در نمونه داشبورد قدیم با موتور TU5 شتاب صفر تا ۱۰۰ بهتر از ۱۵ ثانیه علارقم گازخوردن عجیب و غریبش نتونستم دست پیدا کنم . بسیار ماشین کند و خرفتی هست .

mehran_pqqp
10-08-2015, 17:14
یعنی 0 اینقد اشکال داره!:n09:
سال 84 یه سمند خریدم ، دو روز بعد در سمت راننده بسته شد و باز نمیشد ، بردیم نمایندگی اونجا هر چقد تلاش کردن نتونستن بازش کنن :n02: آخر با چکش و و.... بعد از 5 -6 ساعت تلاش بازش کردن ، بعد اومدن ببندن درو ، بسته نمیشد :n19: با هزار زور زحمت تونستن دوباره درو ببندن ، بعد باید دوبار درو میزدی تا باز بشه (یعنی یه بار باز نمیشد دوباره باید قفل می کردی بعد میزدی باز میشد)

بردیم یه نمایندگی دیگه یه آقایی بود واقعا حالیش بود تو این همه ناوارد ایران خودرو ، این یکی یه چیزایی بلد بود ، ظرف نیم ساعت عین روز اولش شد

راستی این خانمه هم خیلی وقتا الکی میگفت درب خودرو باز است :n02:

saeid.saeid20
12-08-2015, 23:40
بررسی موتور شتاب و مصرف و ترمزها هم انجام میدادید خیلی بهتر میشد .
من در نمونه داشبورد قدیم با موتور TU5 شتاب صفر تا ۱۰۰ بهتر از ۱۵ ثانیه علارقم گازخوردن عجیب و غریبش نتونستم دست پیدا کنم . بسیار ماشین کند و خرفتی هست .


ادم میترسه خراب شه
ابندی هم نشده و پیچاشم شوله :n02:

paket
15-08-2015, 08:20
من 405 دوگانه مدل 89 رو 3 بار واشر سرسیلندر عوض کردم در عرض 57 هزار کارکرد دیگه همچین شد که به 1تومن زیر فی دادم رفت حالا یه 405 موتور tu5 صفر خریدم از اون 100 درجه بهتره بقولی تازه دارم لذت میبرم از پولی که دادم بابا چی بود موتور قدیم سرطانه صدای درشتش پرت پرت کردنش روغن کم کردنش ... بحرحال از tu5 فعلا خیلی رازی ام تا1سال دیگه کارکنه معلوم میشه اینم.
راستی من رینگ اسپرت انداختم زیرش بنظرتون بنظرتون ارتفاع بدم بیاد پایین ؟؟؟


Sent from my iPhone6 jb v 8.1.2 tapatalk[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeid.saeid20
17-08-2015, 20:36
من 405 دوگانه مدل 89 رو 3 بار واشر سرسیلندر عوض کردم در عرض 57 هزار کارکرد دیگه همچین شد که به 1تومن زیر فی دادم رفت حالا یه 405 موتور tu5 صفر خریدم از اون 100 درجه بهتره بقولی تازه دارم لذت میبرم از پولی که دادم بابا چی بود موتور قدیم سرطانه صدای درشتش پرت پرت کردنش روغن کم کردنش ... بحرحال از tu5 فعلا خیلی رازی ام تا1سال دیگه کارکنه معلوم میشه اینم.
راستی من رینگ اسپرت انداختم زیرش بنظرتون بنظرتون ارتفاع بدم بیاد پایین ؟؟؟


Sent from my iPhone6 jb v 8.1.2 @tapa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])talk


خوب نظر شما هم قابل توجه
ولی من کلا اولین نفری رو میبینم که از موتور tu5 تعریف میکنه
چون رو کاغذ و عمل کلا از موتور قدیم خیلی ضعیفتره
ببین کلا چیزی که اینا دست ببرن و تغییرش رو بدم من قبولش نرم مثل همین موتور دوگانه سوزی که شما میگی و موتور tu5
3بار واشر عوض کردن اصلا ربطی به موتور نداره الان یکی از دوستان یه سمند مدل 83 داره تازه امسال بعد از 180 دویدن تازه واشرشو عید عوض کرد
اینایی که میگی مثل پت پت و کم کردن روغن رو نمیدونم ماشینو صفر گرفتی یا دست دو ولی کلا میدونم مشکل اساسی داشتی شاید سیلندرات مشکل داشتن نه سر سیلندر نمیدونم ولی یه مکانیک این کاره کلا با زیر 1 یا 1.5 موتور برات درست میکرد
در کل من به شخصه یه تار موی موتور قدیمو کلا مدل قدیمو به جدید نمیدم گیربکس و بدنه و صدای داخل کابینو که اصلا هیچ داخلش نمیشم
ولی در کل مبارکت باشه انشااله چرخاش برات بچرخه مثل قبلی اذیتت نکنه لذت رانندگی بدون دردسر رو بچشی
در مورد ارتفاع هم پیشنهاد من اینه که بری کمک 206 بگیری بندازی ولی معایبی داره مثل ضعیف شدن کمک و .. و محاسن نرم شدن کمک جلو و تغییر ندادن کمک عقب
اگر هم بخوای ریسی بندازی که خیلی میخوابه و کلا با این هم دستانداز و غیره باید اعصاب قوی داشته باشی

paket
18-09-2015, 19:27
دوستان و اساتید گرامی من یه 405- tu5 صفر خریدم مشکلم اینه که رو سرعت 80 تا رو دنده 4 زوزه ریز مثه سوت داره تا میرم رو 95 تا قط میشه اگه تو همین سرعت 80 تا با دنده 5 برم زوزه اش بیشتره نظرتون چیه ببرم نمایندگی عوض کنم!؟
کلا 2200 تا کار کرده میگن تمام گیربکسها تعمیری هستن درسته؟؟؟

amin6000
24-11-2015, 14:00
سلام
من یه پرشیا موتور TU5 خریدم ولی این ماشین جون نداره و هرکاری که میکنم درست نمیشه . صفحه کلاچمو چک کردم گفتن خوبه ، ماشین هم خوب گاز میخوره ولی راه نمیره . اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.

paket
01-12-2015, 19:14
خوب نظر شما هم قابل توجه
ولی من کلا اولین نفری رو میبینم که از موتور tu5 تعریف میکنه
چون رو کاغذ و عمل کلا از موتور قدیم خیلی ضعیفتره
ببین کلا چیزی که اینا دست ببرن و تغییرش رو بدم من قبولش نرم مثل همین موتور دوگانه سوزی که شما میگی و موتور tu5
3بار واشر عوض کردن اصلا ربطی به موتور نداره الان یکی از دوستان یه سمند مدل 83 داره تازه امسال بعد از 180 دویدن تازه واشرشو عید عوض کرد
اینایی که میگی مثل پت پت و کم کردن روغن رو نمیدونم ماشینو صفر گرفتی یا دست دو ولی کلا میدونم مشکل اساسی داشتی شاید سیلندرات مشکل داشتن نه سر سیلندر نمیدونم ولی یه مکانیک این کاره کلا با زیر 1 یا 1.5 موتور برات درست میکرد
در کل من به شخصه یه تار موی موتور قدیمو کلا مدل قدیمو به جدید نمیدم گیربکس و بدنه و صدای داخل کابینو که اصلا هیچ داخلش نمیشم
ولی در کل مبارکت باشه انشااله چرخاش برات بچرخه مثل قبلی اذیتت نکنه لذت رانندگی بدون دردسر رو بچشی
در مورد ارتفاع هم پیشنهاد من اینه که بری کمک 206 بگیری بندازی ولی معایبی داره مثل ضعیف شدن کمک و .. و محاسن نرم شدن کمک جلو و تغییر ندادن کمک عقب
اگر هم بخوای ریسی بندازی که خیلی میخوابه و کلا با این هم دستانداز و غیره باید اعصاب قوی داشته باشی
سلام مرسی از نظری ک دادی قبول دارم فرمایشتونو امادوسدارم سیلندر ماشین قبلیمو ببینید و نظرتونو بگید چرا باید ماشین در عرض 4سال سیلندرش
به این شکل دربیاد !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeid.saeid20
03-12-2015, 00:54
سلام مرسی از نظری ک دادی قبول دارم فرمایشتونو امادوسدارم سیلندر ماشین قبلیمو ببینید و نظرتونو بگید چرا باید ماشین در عرض 4سال سیلندرش
به این شکل دربیاد !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماشین از صفری دست خودت بوده ؟؟؟؟

چنتا دویده ؟