مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي براي انتخاب هارد ديسك اينترنال
سلام من ميخواستم از بين اين دوتا يكي رو انتخاب كنم.قيمت و مشخصاتشان تقريبا مثل هم ميمونه لطفا راهنمايي كنيد.
Seagate Barracuda Desktop 1TB 64MB Cache Internal Hard Drive
و
Western Digital Blue Edition 1TB 64MB Cache Internal Hard Drive
براي بازي و كارهاي روزمره كدامشان بهتره.پولم بيشتر نيست كه وسترن بلك بگيرم.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
afshin b
03-08-2015, 13:16
هر دو گزینه ی خوبی هستن. هیچ فرق خاصی ندارن. ببینین کدوم گارانتی بهتری داره همون بگیرید
ممنون از راهنمایتون.
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk
paperstar
08-08-2015, 15:12
سلام من هم می خوام یه هارد اکسترنال بخرم (500 گیگ یا یک ترا ولی ترجیحا 500 گیگ.)
هدفم هم استفاده روزمره و بک آپ از عکسهامه.
می خوام که usb3 باشه و جنسش خوب باشه تا سال ها برام کار کنه.
کسی پیشنهادی داره؟
ممنون
سلام.adata-hv620 دارم خیلی راضیم.usb 3 هست من موقع کپی اطلاعات توش چه امیج بازی چه فیلم خیلی خوب عمل میکنه سرعتش واسه من ۸۵ تا۱۱۰ مگه.
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk
سلام خسته نباشيد. دوستان من هارد لپتاپم ٣٢٠ گيگ هست و متناسب با كارم ظرفيتش كمه و ميخوام ارتقاعش بدم.يه مدل هارد گيرم اومده خواستم ببينم بدرد ميخوره يا نه(گفتن كمياب هست)
western digital black solid state hybrid drive (sshd)
1 tb مدل wd10s21x-24r1bt0
8 gb nand
لپتاپم هم sony ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) vaio fw490 هست.
يه توضيحي هم راجع به هارده ميدادين ممنون ميشدم،مخصوصا rpm ش كه نميدونم چقده
ata.royalfalcon
26-09-2015, 16:27
سلام خسته نباشيد. دوستان من هارد لپتاپم ٣٢٠ گيگ هست و متناسب با كارم ظرفيتش كمه و ميخوام ارتقاعش بدم.يه مدل هارد گيرم اومده خواستم ببينم بدرد ميخوره يا نه(گفتن كمياب هست)
western digital black solid state hybrid drive (sshd)
1 tb مدل wd10s21x-24r1bt0
8 gb nand
لپتاپم هم sony ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) vaio fw490 هست.
يه توضيحي هم راجع به هارده ميدادين ممنون ميشدم،مخصوصا rpm ش كه نميدونم چقده
سلام .
RPM اين مدل هايبريدي برخلاف مدلهاي عادي 5400rpm هست . مدلهاي عادي WD Black كه 7200rpm هست .
اين مدل هايبريدي WD Black رو جديداً زياد تو بازار ميبينم در صورتيكه اين مدل مخصوص OEMـها هست (مثلاً توليد كننده هاي لپتاپ) و براي فروش به عموم مردم ارائه نميشود و همچنين گارانتي معتبري هم ندارند . شما اگر به سايت سازنده هم مراجعه كنيد مشخصات اين مدل رو نميتونيد پيدا كنيد . اين مدلها يا Refurbished هستند و يا به هر طريق ديگه اي كه باعث شده بطور غير مجاز وارد بازار فروش بشه .
به هر حال اين مدلها به خاطر داشتن 8 گيگ SSD نسبت به مدلهاي عادي پرفورمنس بهتري ميتونند ارائه كنند و اگر افزايش سرعت هم براي شما مهم هست گزينه مناسبي خواهد بود . دقت كنيد ضخامت اين مدل 7 ميليمتر هست و شايد لازم باشه از كاغذ يا مقوا براي افزايش ضخامت جهت نصب صحيح داخل محفظه هارد ديسك لپتاپ استفاده كنيد .
سلام .
RPM اين مدل هايبريدي برخلاف مدلهاي عادي 5400rpm هست . مدلهاي عادي WD Black كه 7200rpm هست .
اين مدل هايبريدي WD Black رو جديداً زياد تو بازار ميبينم در صورتيكه اين مدل مخصوص OEMـها هست (مثلاً توليد كننده هاي لپتاپ) و براي فروش به عموم مردم ارائه نميشود و همچنين گارانتي معتبري هم ندارند . شما اگر به سايت سازنده هم مراجعه كنيد مشخصات اين مدل رو نميتونيد پيدا كنيد . اين مدلها يا Refurbished هستند و يا به هر طريق ديگه اي كه باعث شده بطور غير مجاز وارد بازار فروش بشه .
به هر حال اين مدلها به خاطر داشتن 8 گيگ SSD نسبت به مدلهاي عادي پرفورمنس بهتري ميتونند ارائه كنند و اگر افزايش سرعت هم براي شما مهم هست گزينه مناسبي خواهد بود . دقت كنيد ضخامت اين مدل 7 ميليمتر هست و شايد لازم باشه از كاغذ يا مقوا براي افزايش ضخامت جهت نصب صحيح داخل محفظه هارد ديسك لپتاپ استفاده كنيد .
با تشکر از پاسختون.اره این نمونه رو بصورت فروش عمده برام نیاوردن.فقط یه دونه بود.خودش برام نصبش میکنه اگه سالم و اوکی بود پولشو می دمش.پس همینو میذارم.ممنون بازم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.