PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ** مشکل نویز های متفاوت در دو مودم D-Link 2740U و TP-Link 8951 ** مگه میشه مگه داریم؟؟

AHG737
03-08-2015, 11:20
سلام به همه دوستان کارشناس
آقا من دو تا خط ADSL دارم یکی آسیا تک 10 مگ و یکی هم مخابرات 512
مودم TP-Link 8951 داشتم و دیروزم یه مودم D-Link 2740U خریدم و هر دو تا خط رو به هر دو تا مودم وصل کردم و نویزهاشون رو گرفتم ولی نویز هر دو خط مخابرات و آسیاتکم رو مودم D-Link بیشتره!!!! مگه میشه مگه داریم ؟؟؟؟ سرعت هر دو تا خط هم رو D-Link کمتره .... خیلی حالم گرفته شده آیا مودمم ایراد داره؟؟ :n27: بچه ها لطفا کمک کنید.
ممنونم

آسیاتک با D-Link:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آسیاتک با TP-Link:

مخابرات با D-Link:

مخابرات با TP-Link:

lieee
03-08-2015, 15:36
دقیقا مشکل ازمودمتون هست یکی ازعوامل نویز کیفیت مودم هست

AHG737
03-08-2015, 22:18
آخه خیلی عجیبه یعنی مودم D-Link 2740 اینقدر آشغاله؟؟ مگه میشه.....:n28: یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد؟

paveej
03-08-2015, 22:53
سرعتهاشون که از نظر عددی یکی هستن.تعریف SNR نسبت سیگنال به نویز هست.فکر نمیکنم اگه مقدارش در حد مناسبی باشه زیادتر بودنش تاثیری توی سرعت داشته باشه.

poorya_2
03-08-2015, 22:59
TP-Link 8951 ورژن 3 از Trendchip استفاده کرده ، درسته کیفیت پایین تری نسبت به رقبا مثل broadcom داره ولی خب اونقدر ها هم بد نیست و شناخته شده هست
2740U هم بعضی ورژن هاش از چیپ REALTEK استفاده کردن بعضی ها هم broadcom ، که هر دو هم عملکرد عالی دارن

علت رو من نتونستم تشخیص بدم ، ولی احتمال خراب بون مودم D-link رو میدم ، باید روی یه خط دیگه از دوستان و فامیل هم تست کنی اگه دیدی روی خط اونا هم نویز داره ، دیگه مطمئن باش مشکل از مودم هست

mohammad shandi
12-08-2015, 10:51
سلام به همه دوستان کارشناس
آقا من دو تا خط ADSL دارم یکی آسیا تک 10 مگ و یکی هم مخابرات 512
مودم TP-Link 8951 داشتم و دیروزم یه مودم D-Link 2740U خریدم و هر دو تا خط رو به هر دو تا مودم وصل کردم و نویزهاشون رو گرفتم ولی نویز هر دو خط مخابرات و آسیاتکم رو مودم D-Link بیشتره!!!! مگه میشه مگه داریم ؟؟؟؟ سرعت هر دو تا خط هم رو D-Link کمتره .... خیلی حالم گرفته شده آیا مودمم ایراد داره؟؟ :n27: بچه ها لطفا کمک کنید.
ممنونم

لطفا ورژن مودم TP-Link 8951 رو هم ذكر كنيد
از داخل تنظيمات فريمور را هم كامل بنوسيد مشخص ميشود
ممنون

arashlolos
22-08-2015, 00:53
دوستان وضعیت خطم خعلی داغونه مگه نه؟
چیکار کنم شکایت کنم؟
مستقیم از کافو گرفتم تو مودم