PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره تلویزیون 4k

استاد شیفو
02-08-2015, 08:32
سلام

دوستان میخواستم بدونم کیفیت تصاویر تلویزیونی و یا فیلم های DVD و یا SD و یا 720 در تلویزیون های 4k چطور هست ؟ آیا بخوبی پخش ان ها در تلویزیون های 1080 هست ؟؟؟

و سوال دیگه اینکه کسی میتونه تصویری از کیفیت پخش تصاویر تلویزیونی داخلی روی تلویزیون های 4k بگیره و اینجا قرار بده ؟

matinpour
02-08-2015, 10:38
سلام

دوستان میخواستم بدونم کیفیت تصاویر تلویزیونی و یا فیلم های DVD و یا SD و یا 720 در تلویزیون های 4k چطور هست ؟ آیا بخوبی پخش ان ها در تلویزیون های 1080 هست ؟؟؟

و سوال دیگه اینکه کسی میتونه تصویری از کیفیت پخش تصاویر تلویزیونی داخلی روی تلویزیون های 4k بگیره و اینجا قرار بده ؟

تکنولوژی پخش هر چقدر هم خوب باشد تاثیر چندانی در اجرای فیلم با کیفیت پایین را ندارد . یعنی اینکه در مرحله اول کیفیت فیلم مهم است و بعد تکنولوژی دستگاه پخش کننده و در مورد پخش سیکنالهای تلویزیونی هم همینطور است بطور مثال اگر برنامه ای با کیفیت 4k فیلم برداری شده باشد ولی همان فیلم را ایستگاه فرستنده تلویزیونی با کیفیت sd ارسال کند و شما تلویزیونی با کیفیت 4k داشته باشید آن فیلم را با کیفیت sd خواهید دید نه 4k فقط ممکن است چون سیستم شما تکنولوژی بالاتری دارد مقداری کیفیت فیلم را بالا ببرد.
و در مورد اجرای فیلمها از دستگاه های دیگر هم باید از فیلمهای با کیفیت بالا و همچنین اجرای آن با دستگاه مورد نظر که کیفیت ارسال آن به تلویزیون تان را دارا باشد باید استفاده کنید تا بتوانید قدرت پردازش تلویزیونتان را در رابطه با کیفیت تصویر ببینید و درک بهتری از فضای آن فیلم را داشته باشید.

برای دانلود فیلم با کیفیت 4k نیز می‌توانید به صفحه آژانس فضایی اروپا در یوتیوب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

virgin_spring
03-08-2015, 12:07
دوست عزیز
تکنولوژی پخش هر چقدر هم خوب باشد تاثیر چندانی در اجرای فیلم با کیفیت پایین را ندارد . یعنی اینکه در مرحله اول کیفیت فیلم مهم است و بعد تکنولوژی دستگاه پخش کننده و در مورد پخش سیکنالهای تلویزیونی هم همینطور است بطور مثال اگر برنامه ای با کیفیت 4k فیلم برداری شده باشد ولی همان فیلم را ایستگاه فرستنده تلویزیونی با کیفیت sd ارسال کند و شما تلویزیونی با کیفیت 4k داشته باشید آن فیلم را با کیفیت sd خواهید دید نه 4k فقط ممکن است چون سیستم شما تکنولوژی بالاتری دارد مقداری کیفیت فیلم را بالا ببرد.
و در مورد اجرای فیلمها از دستگاه های دیگر هم باید از فیلمهای با کیفیت بالا و همچنین اجرای آن با دستگاه مورد نظر که کیفیت ارسال آن به تلویزیون تان را دارا باشد باید استفاده کنید تا بتوانید قدرت پردازش تلویزیونتان را در رابطه با کیفیت تصویر ببینید و درک بهتری از فضای آن فیلم را داشته باشید.

برای دانلود فیلم با کیفیت 4k نیز می‌توانید به صفحه آژانس فضایی اروپا در یوتیوب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

سلام
فکر کنم منظور دوستمون رو متوجه نشدین
من هم شنیدم تلوزیون های 4K تصاویر کانال های خودمون رو به نصبت تلوزیون های full hd کمی تار نشون میدن
واقعا اینجوریه؟

djbehnam73
03-08-2015, 12:22
سلام
من هم شنیدم تلوزیون های 4K تصاویر کانال های خودمون رو به نصبت تلوزیون های full hd کمی تار نشون میدن
واقعا اینجوریه؟
اتفاقا مدیر محترمه به خوبی پاسخ دادن
باید بگم ایشون واقعا در این زمینه حرفه ای هستن

virgin_spring
03-08-2015, 15:55
اتفاقا مدیر محترمه به خوبی پاسخ دادن
باید بگم ایشون واقعا در این زمینه حرفه ای هستن

من نگفتم اشتباه جواب دادن، گفتم سوال رو متوجه نشدن، سوال اینه که تلوزیون های 4k تصاویر کانال های خودمون رو به خوبیه تلوزیون های full hd پخش می کنند؟
چون من شنیدم 4k ها تو پخش تصاویر با کیفیت معمولی(تصاویر SD) مشکل دارند و اونها رو تار نشون میدن، من از جواب مدیر نفهمیدم که بالاخره اینجوریه یا نه؟

matinpour
03-08-2015, 21:59
من نگفتم اشتباه جواب دادن، گفتم سوال رو متوجه نشدن، سوال اینه که تلوزیون های 4k تصاویر کانال های خودمون رو به خوبیه تلوزیون های full hd پخش می کنند؟
چون من شنیدم 4k ها تو پخش تصاویر با کیفیت معمولی(تصاویر SD) مشکل دارند و اونها رو تار نشون میدن، من از جواب مدیر نفهمیدم که بالاخره اینجوریه یا نه؟

دوست عزیز
در رابطه با سوال اول: بله
ودر رابطه با سوال دوم
خیر اینطور نیست همانطور که گفتم مربوط به ارسال سیکنال تلویزیونی است و تنظیم آنتن و همچنین کیفیت ضبط خود برنامه و قدرت ارسال سیکنال آن و همانطور که در پست بالا مثالی ذکر کردم از آن قاعده پیروی می کند

virgin_spring
03-08-2015, 23:10
دوست عزیز
در رابطه با سوال اول: بله
ودر رابطه با سوال دوم
خیر اینطور نیست همانطور که گفتم مربوط به ارسال سیکنال تلویزیونی است و تنظیم آنتن و همچنین کیفیت ضبط خود برنامه و قدرت ارسال سیکنال آن و همانطور که در پست بالا مثالی ذکر کردم از آن قاعده پیروی می کند
خیلی ممنون از جوابتون
ولی من شبکه خبر رو تو 2 تا تلوزیون کنار هم دیدم ، یکی از تلوزیون ها 4k بود اون یکی full hd ، اونی که 4k بود چهره مجری رو کمی تار و شطرنجی نشون میداد

matinpour
04-08-2015, 16:05
خیلی ممنون از جوابتون
ولی من شبکه خبر رو تو 2 تا تلوزیون کنار هم دیدم ، یکی از تلوزیون ها 4k بود اون یکی full hd ، اونی که 4k بود چهره مجری رو کمی تار و شطرنجی نشون میداد
دوست عزیز
باید این مورد را از نزدیک بررسی کرد ممکن است مشگل از تنظیمات و یا اتصالات و یا آنتن باشد. وگرنه تکنولوژی 4k چه از نظر رزولیشن و چه از نظر کیفیت پخش به مراتب بالاتر از full hd است.

amir_931
05-08-2015, 09:57
[QUOTE=matinpour;8682924]دوست عزیز
باید این مورد را از نزدیک بررسی کرد ممکن است مشگل از تنظیمات و یا اتصالات و یا آنتن باشد. وگرنه تکنولوژی 4k چه از نظر رزولیشن و چه از نظر کیفیت پخش به مراتب بالاتر از full hd است.[/QUOTE

سلام بنظر منم اینطوری من تلویزیون 4K هست مدل 48HU8890 تصاویر SD رو تار حالت فوکوس نشون میدن یعنی تصویر واضح میشه لحظه بعد تار میشه احساس میکنم که سعی میکنه تصویر SD رو با کیفیت کنه ولی از فول اچ دی ال جی خیلی بهتر نشون میده در کل نشون میده قیلم هابیت با کیفیت فول اچ ادی از طریق پورت USB با هارد اکسترنال دیدم واقعاً عالی بود صداش هم معرکه بود ولی چیزی با کیفیت 4K هنوز با هاش ندیدم ...

matinpour
05-08-2015, 11:34
[QUOTE=matinpour;8682924]دوست عزیز
باید این مورد را از نزدیک بررسی کرد ممکن است مشگل از تنظیمات و یا اتصالات و یا آنتن باشد. وگرنه تکنولوژی 4k چه از نظر رزولیشن و چه از نظر کیفیت پخش به مراتب بالاتر از full hd است.[/QUOTE

سلام بنظر منم اینطوری من تلویزیون 4K هست مدل 48HU8890 تصاویر SD رو تار حالت فوکوس نشون میدن یعنی تصویر واضح میشه لحظه بعد تار میشه احساس میکنم که سعی میکنه تصویر SD رو با کیفیت کنه ولی از فول اچ دی ال جی خیلی بهتر نشون میده در کل نشون میده قیلم هابیت با کیفیت فول اچ ادی از طریق پورت USB با هارد اکسترنال دیدم واقعاً عالی بود صداش هم معرکه بود ولی چیزی با کیفیت 4K هنوز با هاش ندیدم ...

دوست عزیز

استاد شیفو
05-08-2015, 12:04
سلام
واقعا اینجوریه؟

بله . درسته حق با شماست . منظورم اون نبود . میدونم که تصاویر رو Upscale میکنه . همه چیز رو درباره کیفیت میدونم .

اما میخوام بدونم آیا یک تصویر تلویزیونی آیا در تلویزیون 4k بهتر نشون داده میشه یا یک تلویزیون Full HD . ؟؟

...............

خودم ودیوهایی که دیم در یوتوب نشانگر این بود که تلویزیون های 4k برای پخش محتوای با کیفیت HD ، SD ، DVD مشکلات بسیاری دارند و به هیچ عنوان نمیتونن به خوبی تلویزیون های Full HD این محتوا رو پخش کنند .

اما تلویزیون های 4k در پخش محتوای Full HD عالی عمل میکنند و در این کیفیت مشکلی ندارند .

به نظر خودم اگر کسی بیشتر شبکه های ماهواره ای و تلویزیونی خودمون رو نگاه میکنی بهتره برای 4k هزینه نکنه چون واقعا کیفیت خوبی با توجه به شبکه های تلویزیونی و ماهواره ای نمیتونه

بگیره .

ولی اگر کسی خوره فیلم هست و فیلم های Full HD دانلود میکنه و با این کیفیت میگره به نظرم تلویزیون 4k کاملا مناسبه براش .

تلویزیون 4k سونی در حال پخش تصاویر SD تلویزیونی :

تصاویر به شدت پر از نویز و جلوه مصنوعی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تلوزیون 4k سامسونگ در حال پخش تصاویر SD تلویزیونی :

میبینید که نویز بسیار زیادی در تصویر هست . دور ارم شبکه 3 رو ببینید تا متوجه بشید . تصاویر به شدت پر از نویز و جلوه مصنوعی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsenfhm
05-08-2015, 12:45
عکس هاتون لود نمیشه

rznrz06
12-08-2015, 19:03
عکس شبکه نسیم (کبوتره) رو من گرفتم.متاسفانه دستم به جلوی لنز گوشی خورد و جای اثرانگشت باقی موند،وگرنه کیفیت پخش تصاویر SD یا HD یا FHD چند برابر بهتر پخش میشه تو مدل SONY 4K که عرض کردم،نسبت به TV های FHD.
بخاطر upscale بسیار جالب این 4K TV هاست.