مشاهده نسخه کامل
: آیا به این هارد اعتمادی هست ؟
hosseinonline8000
01-08-2015, 19:06
سلام هارد لپتاپم این ارور را داره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).png
اعتمادی بهش هست یا هر لحظه ممکنه از کار بیفته و اطلاعات به فنا بره ؟
وقتی با اکرونیس میخوام دست کاریش کنم و مثلا فضا جا به جا کنم وسط کار اکرونیس روی این هارد ارور میده و اطلاعات پاک میشه . دوبار این اتفاق برام افتاد و دردسر شد .
ata.royalfalcon
01-08-2015, 21:01
سلام هارد لپتاپم این ارور را داره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).png
اعتمادی بهش هست یا هر لحظه ممکنه از کار بیفته و اطلاعات به فنا بره ؟
وقتی با اکرونیس میخوام دست کاریش کنم و مثلا فضا جا به جا کنم وسط کار اکرونیس روی این هارد ارور میده و اطلاعات پاک میشه . دوبار این اتفاق برام افتاد و دردسر شد .
سلام .
فقط همون Current Pending Sector هست ؟ Scroll Bar رو بکشید بالا تا بقیه موارد هم دیده بشه .
اگه فقط همین مورد باشه با استفاده از برنامه HDD regenerator (تحت Dos) هارد دیسک را Scan & Repair کنید . البته 100% تضمینی هم نیست که مشکل برطرف بشه ، ممکن هست شامل چندین مورد Delay Sector غیر قابل فیکس باشند و یا اینکه Remap بشوند .
نکته : معمولاً این برنامه باعث از بین رفتن اطلاعات نمیشه ولی یک درصد احتمال بدید که باعث تشدید مشکلات هارد دیسک و حتی از بین رفتن اطلاعات شود . اگر اطلاعات مهمی دارید حتماً یک کپی در جای دیگری نگه دارید . پس از اتمام عملیات Scan & Repair حتماً از گزارش نهایی یک عکس بگیرید و مجدداً Smart Status هارد دیسک را چک کنید (ترجیحاً قسمت Health برنامه HDtune) و ببینید اون warning برطرف شده یا هنوز هست .
hosseinonline8000
01-08-2015, 21:32
سلام .
فقط همون Current Pending Sector هست ؟ Scroll Bar رو بکشید بالا تا بقیه موارد هم دیده بشه .
اگه فقط همین مورد باشه با استفاده از برنامه HDD regenerator (تحت Dos) هارد دیسک را Scan & Repair کنید . البته 100% تضمینی هم نیست که مشکل برطرف بشه ، ممکن هست شامل چندین مورد Delay Sector غیر قابل فیکس باشند و یا اینکه Remap بشوند .
نکته : معمولاً این برنامه باعث از بین رفتن اطلاعات نمیشه ولی یک درصد احتمال بدید که باعث تشدید مشکلات هارد دیسک و حتی از بین رفتن اطلاعات شود . اگر اطلاعات مهمی دارید حتماً یک کپی در جای دیگری نگه دارید . پس از اتمام عملیات Scan & Repair حتماً از گزارش نهایی یک عکس بگیرید و مجدداً Smart Status هارد دیسک را چک کنید (ترجیحاً قسمت Health برنامه HDtune) و ببینید اون warning برطرف شده یا هنوز هست .
فقط همین یک مورد هست .
قبلا با این برنامه اسکن کردم چندین مورد بوده که برطرف کرده ولی این دیگه درست نشده .
احتمالش هست که هارد یکدفعه از کار بیفته ؟ وضعیتش وخیمه یا میشه بهش اعتماد کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).png
ata.royalfalcon
01-08-2015, 21:45
فقط همین یک مورد هست .
قبلا با این برنامه اسکن کردم چندین مورد بوده که برطرف کرده ولی این دیگه درست نشده .
احتمال از کار افتادن هارد دیسک و در نتیجه از بین رفتن اطلاعات همیشه هست حتی در هارد دیسکهای کاملاً سالم .
اگر سرعت هارد دیسک پایین نیومده و مشکل خاصی مثل هنگ کردن و فریز شدن سیستم ندارید و اطلاعاتی که روی درایوهای این هارد دیسک ذخیره میکنید قابل خواندن هستند ازش استفاده کنید .
ولی درصورتیکه بازهم این مقدار در حال افزایش هست و از همه مهمتر بعضی از اطلاعاتی که قبلاً ذخیره کرده بودید قابل خواندن و کپی شدن نیست (نکته مهم) و سیستم دچار هنگی یا فریز میشه توصیه میکنم که تعویض کنید .
فقط همین یک مورد هست .
اگه بدسکتور سخت افزاری نباشه و سکتور delay نباشه با فرمت سطح پایین یا نرم افزار hdd regenerator قابل تعمیر است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.