ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015



صفحه ها : 1 2 [3]

nw_nk
19-03-2016, 18:06
گیگز: به پسرم گفتم که از مسی سریع تر بوده ام

اسطوره باشگاه منچستر یونایتد می گوید پسرش اعتقاد چندانی به کیفیت بالای او در زمان حضورش در این تیم ندارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش "ورزش سه"، رایان گیگز، اسطوره و مربی فعلی باشگاه منچستر یونایتد، در گفت و گویی جذاب می گوید که پسرش هیچ اعتقادی به او ندارد و بازیکنانی همچون نیمار، کریس رونالدو و لیونل مسی را بهتر از او می داند.

وینگر سابق منچستر یونایتد گفت:" چیزی که من را بسیاری اوقات ناامید می کند این است که پسرم هیچ گاه نتوانسته عملکرد واقعی من را درون زمین ببیند. من را فراموش کنید، بازیکنان مورد علاقه او به ترتیب نیمار، کریس رونالدو و لیونل مسی هستند. او طوری رفتار می کند که من انگار هیچ کاری در فوتبال انجام نداده ام. من مجبور شدم به او بگویم که در زمان بازی ام از لیونل مسی سریع تر بوده ام اما او می گوید که خیر این چنین نبوده است. گاهی اوقات بازی هایم را به او نشان می دهم و می گویم پدرت را درون زمین نگاه کن، اما او بالافاصله اتاق را ترک می کند."

رایان گیگز در زمان حضورش به عنوان بازیکن در یونایتد، 23 جام گوناگون با این تیم کسب کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

I tell my son I was quicker than Messi, admits former Manchester United star

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Captain_America
21-03-2016, 20:24
تبریک هم بابت سال نو هم برد سیتی. یعنی استاد میدونه کدوم بازی ها رو فقط باید ببره!!
مقایسه امتیازهای کسب شده رقبا (بجز لستر صدر نشین) مقابل 6 تیم بالای جدول در این فصل:
یونایتد 18
لیورپول 12
اسپورز 10
آرسنال 10
چلسی 9
سیتی 4
یعنی بهترین عملکرد رو در مصاف با تیمهای بالا جدول داریم ولی بجای اینکه از امتیازهای بدست اومده تو این بازیها استفاده کنیم میایم با کلی تساوی و باخت به تیم های وسط و پایین جدول هدرشون میدیم.
ادیت: شاید هم شدیم رابین هود پریمیرلیگ از ثروتمندا میگیریم به فقرا میدیم.

Captain_America
28-03-2016, 22:07
فعلا لستر و اسپورز با ۳۱ بازی بالای ۶۰ امتیاز دارند ولی فاصله تیمهای سوم تا ششم لیگ برتر همه با ۳۰ بازی بسیار کم هستش:
۳. آرسنال ۵۵ امتیاز
۴. سیتی ۵۱ امتیاز
۵. وستهام ۵۰ امتیاز
۶. یونایتد ۵۰ امتیاز
ما بخاطر فقط یک گل تفاضل گل کمتر از وستهام هم امتیاز در رتبه ششم هستیم تیم هفتم جدول ساوتهمپتون هم ۳ امتیاز عقب هستش و هم یه بازی بیشتر انجام داده. الان برای رسیدن به لیگ قهرمانان رقبای ما آرسنال ، سیتی و وستهام هستند ، اگه قدر موقعیت هامون رو بدونیم و با توجه به اینکه اون ۳ تیم هم تو ۸ بازی باقی مانده شون قطعا امتیاز از دست میدن سهمیه سال بعد لیگ قهرمانان دور از دسترس نخواهد بود و گرفتن سهمیه هم کمک زیادی میکنه به جذب بازیکن های سطح بالا در تابستان هم اینکه بهترین حالتی هستش که ون گال میتونه یه فصل پر از آشفتگی رو حداقل با کسب سهمیه به پایان برسونه.

Captain_America
31-03-2016, 12:18
این روزا که کرایوف فقید رو دارن به عنوان پایه ریز فوتبال مدرن معرفی میکنن یه خاطره از بهترین میچسبه (No Offence) :
جورج بست آمده بود تا کرایوف را تحقیر کند...
قبل از دیدار تیم های ملی ایرلند شمالی و هلند جورنالیست بریتانیایی بیل الیوت از بست پرسید آیا فکر میکنی کرایوف از تو بهتر است؟
بست در جوابش خندید و گفت:کرایوف بهترین بازیکن است؟درای شوخی میکنی؟...... من در اولین فرصتی که پیش بیاید به او لایی خواهم زد.
در ادامه گزارشات الیوت آمده:پنج دقیقه پس از گذشت بازی جورج بست در سمت چپ صاحب توپ شد بجای اینکه به سمت دروازه حریف حرکت کند به طرف عقب برگشت و پس از دریبل زدن سه بازیکن هلندی به کرایوف رسید دوبار خودش را این ور و آن ور کرد و پس از آنکه دوبار پیاپی توپ را از بین پاهای کرایوف رد کرد مشتش را به نشانه ی پیروزی بلند کرد.فقط تعداد کمی از ما میدانیم که حرکت او واقعا چه معنایی میدهد.
کرایوف بهترین بازیکن دنیاست؟فقط آدم های احمق در آن بعد از ظهر چنین تصوری داشتند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Captain_America
03-04-2016, 18:04
پیرو پست 503# بگم که تا نیم ساعت دیگه با اورتون بازی داریم و از طرفی از تمام رقبای مدعی سهمیه 1 بازی هم کمتر داریم. (همین بازی پیش رو) که اگه بتونیم 3 امتیاز رو بگیریم با 53 امتیاز میشم تیم پنجم جدول با تنها 1 امتیاز اختلاف نسبت به سیتی رده چهارمی که تو این حالت پیشی گرفتن از سیتی در ادامه لیگ و کسب سهمیه لیگ قهرمانان سال آینده دور از ذهن نخواهد بود.
ادیت: بازی رو یک بر هیچ بردیم و اومدیم پنجم جدول با یک امتیاز کمتر نسبت به سیتی ولی تفاضل گل سیتی خیلی از ما بهتره 24 به 12

Mohammad
03-04-2016, 20:27
فصل داره تموم میشه و ما هنوز سر از کار استاد فن خال در نیاوردیم ! :n02: اگه از اون باخت های مسخره به تیم هایی مثل سوانسی ، کریستال پالاس، بورنموث، ساندرلند و وست بروم نصف امتیازش رو گرفته بودیم الان حداقل خیالمون از کسب سهمیه تا حد زیادی راحت بود ! همین الان هم اگه اون اتفاقات تکرار نشه و امتیازات چنین بازی های آسونی رو بتونیم کامل بگیریم حداقل می تونیم آخر فصل چهارم باشیم !

احتمالا با اومدن مورینیو خیلی از این بازیکنان جوان رو دیگه نمی بینیم !

Ahmad
03-04-2016, 23:41
بازی رو ندیدم ولی همیشه این بازی منچستر و اورتن منو باد رونی میندازه که یادم میاد که از بچگی دوست داشت تو اورتن بازی کنه و به آرزوش رسید
ولی وقتی رفت منچستر یادمه بازی (های) اول وقتی به اورتن گل زد گویی فینال جام جهانی به آرژانتین گل زده
نه غمی نه ماتمی
همین
:n02:

clau
10-04-2016, 21:49
چه باخت بدی به تاتنهام دادیم :n29:در عرض 6دقیقه 3گل از تاتنهام در نیمه دوم خوردیم تا فاصلمون با من سیتی به 4امتیاز برسه و امیدامون برا کسب سهمیه cl سال بعد کمرنگ تر بشه:n27:

Captain_America
10-04-2016, 22:01
اسپورز ۳ - ۰ یونایتد
با توجه به برد سیتی از سهمیه لیگ قهرمانان دور شدیم در صورتی که با پیروزی در این بازی فاصله با تیم های سوم و چهارم میتونست به حداقل ممکن یعنی ۱ و ۲ امتیاز برسه الان با تثبیت رتبه پنجم فقط میتونیم چشم به لیگ اروپا سال بعد داشته باشیم که اون هم عملا چیزی بجز فرسایش نخواهد داشت. تیم هیچ برنامه ای برای بازی نداره در واقع هیچ سیاست یا برنامه ریزی هدف مندی در سطح مدیریتی نداره آمار گل های زده در حد تیم های نیمه پایین جدوله. احتمالا سرنوشتی مثل لیورپول در سالهای آتی در انتظار تیم خواهد بود یه تیم متوسط به بالا با گذشته پر افتخار که هر از چند سالی هم مدعی کسب سهمیه اروپایی میشه یا اف ای کاپ و جام های میکی موسی میشه. بحث هم سر ون گال و مویس و فرگوسن نیست وقتی بازارنقل و انتقال چند فصل پیش حسابی گرم بود از بین نیمار و هازارد و گوتزه سهم منجستر زاها شد! فقط خرید دی ماریا و شواینی استثا بوده تو این چند فصل اخیر که اونها هم جواب نداد، الان کدوم بازیکن سطح یک فوتبال world xi حاضره بیاد منچستر؟ تقریبا هیچکس .

Mohammad
10-04-2016, 22:25
شرایط تیم اصلا چیز جدیدی نیست. همون بحثی که همیشه داشتیم؛ بردهای مقطعی، بازی های بدون برنامه و عدم وجود ثبات. با این روند قطعا نباید امید داشت تیم موفقیتی کسب کنه ! به همه اینا اینو اضافه کنید که ما سدی مثل دخیا رو تویه دروازه داریم که امروز 6 تا سیو داشت ! فن خال اخراج نشدنش رو تا حد زیادی مدیون دخیا هست.

نکته: تنها چیزی که باعث شده این فصل علیرغم تمامی دلایل بالا ما اینجای جدول باشیم یا همچنان به کسب سهمیه امید داشته باشیم افت و عدم ثبات تیم های مدعی هست.
یکی از دلایلی هم که لستر داره قهرمان میشه، همین نکته هست؛ جدا از اینکه واقعا استحقاقش رو داره.

اگه مربی بعدی هم (که احتمالا مورینیو باشه) نتونه تیم رو از این شرایط خلاص کنه و باز هم اینطوری نتیجه بگیره تیم به برزخی میره که دیگه معلوم نیست کی بتونه ازش خارج بشه.

من الان دیگه ترجیح میدم گیگز سرمربی بعدی تیم نباشه. گیگز به نظر من باید یه رفت و برگشت داشته باشه، یعنی سرمربیگری رو تویه یه تیم دیگه تجربه کنه و بعد اگه موفق بود، به تیم برگرده. بعید می دونم دیگه حاضر باشه به عنوان دستیار تویه تیم بمونه. برای این موضوع دو دلیل دارم:

تجربه ناموفق نویل: نویل به عنوان سرمربی والنسیا بدجوری شکست خورد ! هرچند اصلا نمیشه گفت چون نویل اینطوری شد، گیگز هم همینطوری میشه، ولی فرض کنید گیگز سرمربی شد و با این شرایط رو به رو شد؛ اونوقت ضمن اینکه از تیم اخراج میشه، مجبور میشیم دوباره وسط فصل مربی عوض کنیم ! روز از نو روزی از نو !

تیم در شرایط خوبی نیست: جمع کردن چنین تیمی برای گیگز به نظرم خیلی سخت تر از یه مربی باتجربه هست و من به شخصه دوست دارم گیگز تیمی رو تحویل بگیره که حداقل شرایطی بسیار بهتر از تیم فصل کنونی داشته باشه.

در آخر با توجه به تجربه این دو فصل و مربیگری فن خال ، فقط میشه امیدوار بود که مربی بعدی موفق باشه وگرنه هیچ تضمین صد در صدی وجود نداره ! حالا این مربی چه گیگز باشه ، چه مورینیو ، چه پوچتینو ، چه سیمئونه و ...

Mohammad
11-04-2016, 03:17
فن خال یه رکوردهایی به جا گذاشته که حالا حالاها فراموشش نمی کنیم :n02:

نکات خواندنی از پیروزی پر گل تاتنهام مقابل من یونایتد
وبسایت رسمی برنامه نود - تاتنهام با سه گل منچستریونایتد را شکست داد.

به گزارش وبسایت نود، تاتنهام در اخرین بازی هفته سی و سوم لیگ برتر انگلیس موفق شد در خانه خود با نتیجه سنگین ۳-۰ منچستریونایتد را شکست دهد.

این مسابقه را از نگاه اعداد و ارقام مرور می کنیم.

دیدار دو تیم تاتنهام و یونایتد جدال دو خط دفاع برتر لیگ بود که در نهایت کاملاً به سود اسپرز پایان یافت. تاتنهام پیش از این بازی، ۲۵ گل خورده بود و بهترین خط دفاع لیگ را داشت، در سمت مقابل یونایتد با ۲۷ گل خورده، دومین خط دفاع برتر لیگ را از آن خود داشت.

دیل الی ستاره جوان تاتنهام، در این فصل هشت گل زده و موفق به ارسال نه پاس گل نیز شده است.

از ۱۶ گل لاملا برای تاتنهام، ۱۲ گل در وایت هارت لین به ثمر رسیده است. آخرین بار او در لیگ برتر، مقابل دیگر تیم شهر منچستر گلزنی کرده بود.

فوزو منسا مدافع جوان یونایتد در دومین شروع خود با پیراهن منچستریونایتد، عملکردی ایده ال داشت. ۶ دفع توپ، ۵ تکل موفق و ۵ قطع ارتباط. جالب اینجاست که دو دقیقه بعد از خروج او زمین مسابقه، یونایتد گل اول را دریافت کرد و سپس ۵ دقیقه بعد از آن، بازی ۳-۰ شد.

پیروزی ۳-۰ مقابل یونایتد، بهترین پیروزی تاتنهام در ۲۰ فصل اخیر در لیگ جزیره مقابل یونایتد بود. آخرین بار آنها در کریسمس ۱۹۹۶، یونایتد را ۴-۱ برده بودند.

این هشتمین بازی این فصل یونایتد در لیگ جزیره بود که تیم فن خال، فقط یک شوت در چارچوب در کل مسابقه به ثبت می رساند. به این ترتیب در یک چهارم مسابقات این فصل در لیگ برتر، یونایتد با ثبت یک شوت درون چارچوب، عملکردی ضعیف در فاز هجومی به جای گذاشته است.

Captain_America
12-04-2016, 20:04
مشکل ما هوادارها اینه که از دید هواداری به وضعیت فعلی باشگاه نگاه میکنیم ، حتما اطلاع دارید که منچستر یونایتد تبدیل به شرکت سهامی عام شده پس اگه به وضعیت باشگاه از دید سهامش تحت عنوان MANU در بورس نیویورک نگاه کنیم هر سال حضور در لیگ برتر همچنین رقابت های اروپایی و تورهای پیش فصل بعلاوه حق پخش تلویزیونی و اسپانسرینگ با یه بنگاه مالی سود ده طرف هستیم و تو بازار بورس همینکه ضرر ده نباشه کافیه. همین منچستر ون گال نظر سهام دارا و روسا هیئت مدیره رو کاملا تامین میکنه و باعث میشه که نیازی به ریسک پذیری درشون دیده نشه.

Mohammad
12-04-2016, 21:15
مشکل ما هوادارها اینه که از دید هواداری به وضعیت فعلی باشگاه نگاه میکنیم ، حتما اطلاع دارید که منچستر یونایتد تبدیل به شرکت سهامی عام شده پس اگه به وضعیت باشگاه از دید سهامش تحت عنوان MANU در بورس نیویورک نگاه کنیم هر سال حضور در لیگ برتر همچنین رقابت های اروپایی و تورهای پیش فصل بعلاوه حق پخش تلویزیونی و اسپانسرینگ با یه بنگاه مالی سود ده طرف هستیم و تو بازار بورس همینکه ضرر ده نباشه کافیه. همین منچستر ون گال نظر سهام دارا و روسا هیئت مدیره رو کاملا تامین میکنه و باعث میشه که نیازی به ریسک پذیری درشون دیده نشه.

از اون دیدگاه هم وضعیت باشگاه آنچنان ایده آل نیست. قطعا اگه این روند ادامه پیدا کنه به مرور اون پشتوانه مالی هم از بین میره. خاصیت بورس نوسانش هست. به طور مثال طی سه ماه اخیر سهام منچستر افت محسوسی داشته یا اگه بازه 5 سالش رو بررسی کنیم باز هم ارزش سهام در حال حاضر کمتر از سال 2012 هست. اما در همین بازه ممکن هست به صورت مقطعی بالاترین رقم چند سال اخیر رو هم داشته باشه که مثلا شاید برگرده به چند تا برد پشت هم. خیلی بعیده سهام باشگاهی مثل منچستر با این همه طرفدار و سابقه به این راحتی ها زیان ده بشه. مهم میزان سود هست.

به نظر من به مرور این افت رویه همه چیز تاثیر می ذاره. این مواردی که شما اشاره کردین بر می گرده به پشتوانه ای که از سابقه و دوران طلایی خودمون بدست آوردیم، ولی اگه این وضع ادامه پیدا کنه همون مقامات رده بالای باشگاه هم مورد انتقاد قرار می گیرن تا حدی که شاید روزی مجبور میشن پستشون رو ترک کنن ! بدون شک بین رضایت و حمایت هواداران، وضعیت تیم و وضعیت مالی باشگاه رابطه مستقیم وجود داره.

Captain_America
12-04-2016, 21:48
از اون دیدگاه هم وضعیت باشگاه آنچنان ایده آل نیست. قطعا اگه این روند ادامه پیدا کنه به مرور اون پشتوانه مالی هم از بین میره. خاصیت بورس نوسانش هست. به طور مثال طی سه ماه اخیر سهام منچستر افت محسوسی داشته یا اگه بازه 5 سالش رو بررسی کنیم باز هم ارزش سهام در حال حاضر کمتر از سال 2012 هست. اما در همین بازه ممکن هست به صورت مقطعی بالاترین رقم چند سال اخیر رو هم داشته باشه که مثلا شاید برگرده به چند تا برد پشت هم. خیلی بعیده سهام باشگاهی مثل منچستر با این همه طرفدار و سابقه به این راحتی ها زیان ده بشه. مهم میزان سود هست.

به نظر من به مرور این افت رویه همه چیز تاثیر می ذاره. این مواردی که شما اشاره کردین بر می گرده به پشتوانه ای که از سابقه و دوران طلایی خودمون بدست آوردیم، ولی اگه این وضع ادامه پیدا کنه همون مقامات رده بالای باشگاه هم مورد انتقاد قرار می گیرن تا حدی که شاید روزی مجبور میشن پستشون رو ترک کنن ! بدون شک بین رضایت و حمایت هواداران، وضعیت تیم و وضعیت مالی باشگاه رابطه مستقیم وجود داره.
به نکات خوبی اشاره کردید ما به عنوان بزرگترین باشگاه جهان از سابقه و پشتوانه ای استفاده میکنیم که بیش از صد و سی اندی سال براش زحمت کشیده شده ، در واقع همین انتظار هم در طول بیش از یک قرن از فوتبال میرفت. ولی الان با این موج جدید باشگاه های سوپر ولخرج باید چیکار کنیم؟ مثلا چلسی از وقتی که به تملک ابراموویچ در اومد تا چندین سال ضرر ده خالص بود و اولین سالی که به سوددهی رسید حدود ۵ میلیون پوند فقط درآمد داشت یا من سیتی که بیش از ۱۰۰% درآمدش خرج داشته یا اون بارسلونا که با تخلف های مالیاتی به اینجا رسیده بماند پی اس جی و بقیه تیمهایی که شاید به زودی به همین شیوه بیان بالا، هر چقدر هم که قوانین فیرپلی مالی وضع بشه همیشه راه دور زدنش هست از تغیر اسم ورزشگاه تا اسپانسرینگ و ... الان تو این آشفته بازار ما تا چقدر میتونیم مسیر صحیح و سالم رو در پیش بگیریم؟ اگه هر باشگاه دیگه ای بود همین حایگاه هم مناسب بود واقعا جزو تیمهای مدعی بیگ فور بودن در لیگ برتر چیز کمی نیست ولی ما منچستری ها به چیزی کمتر از بهترین راضی نیستیم اینجاست که مشکلات خودشون رو نشون میدن.
نظر من اینه که هیئت مدیره به ثبات خیلی اهمیت میده که اصلش هم همینه و تغیرات سریع دنیای فوتبال رو هم میبینند ولی جرأت ریسک بالا رو بخاطر همون بحث ارزش سهام ندارند یه هیئت مدیره ریسک پدیر باید بیاد روی کار یکی دو فصل هم شده ضرر کنیم هم از شر یه سری بنجل امثال فلایینی خلتص بشیم هم یه سری ستاره امتحان پس داده جذب کنیم بعلاوه چند ستاره آینده دار انگلیسی مثل هری کین یا اگه گرت بیل رو چند فصل قبل از رئال مادرید جذب کرده بودیم اونوقت میتونستیم مثل رونالدو نجومی بفروشیمش به همون امثال رئال مادرید. یادش بخیر یه زمانی از بس ترافیک بازیکن سطح بالا داشتیم بازیکنی مثل فورلان که کمتر بهش بازی میرسید وقتی میرفت لالیگا میشد آقای گل !

Mohammad
12-04-2016, 22:00
هم یه سری ستاره امتحان پس داده جذب کنیم بعلاوه چند ستاره آینده دار انگلیسی مثل هری کین یا اگه گرت بیل رو چند فصل قبل از رئال مادرید جذب کرده بودیم اونوقت میتونستیم مثل رونالدو نجومی بفروشیمش به همون امثال رئال مادرید. یادش بخیر یه زمانی از بس ترافیک بازیکن سطح بالا داشتیم بازیکنی مثل فورلان که کمتر بهش بازی میرسید وقتی میرفت لالیگا میشد آقای گل !
این تیکه من رو یاد دی ماریا انداخت :n15:به نظر من مشکل اصلی سرمربی هست که بتونه با تصمیمات درستش ما رو به مسیر درست خودمون برگردونه. در خرج کردن هم ما الان مشکلی نداریم. چقدر پول پای فن خال ریختیم اونوقت در بازی با تاتنهام یانگ رو به عنوان مهاجم نوک بازی میده !!! فکر می کنم اگه سرمربی بعدی مورینیو باشه قطعا یه خونه تکونی درست و حسابی داریم و بواسطه شخص مورینیو هم ممکن خیلی از ستاره ها به تیم بیان (و شاید خیلی ها هم جدا بشن !). فصل بعدی ، برای ما فصل خیلی مهمیه، اگه شرایط تغییر نکنه باید چند سالی بریم هواخوری !

Captain_America
13-04-2016, 17:38
یه خبر خوش دیگه دوستان:
میدونید که قرار داد ۱۰ ساله تهیه لباس تیم با آدیداس گرونترین قرارداد با یه تولید کننده لباس ورزشی در فوتبال بوده، حالا کاشف بعمل اومده که یه بند تو این قرارداد هست که میگه اگر منچستر به لیگ قهرمانان صعود نکنه ۳۰% از رقم پرداختی به باشگاه کسر میشه، احتمالا تو قراردادهامون با بقیه اسپانسرها هم چنین بندهایی وجود داره!

- - - Updated - - -

یه خبر خوش دیگه دوستان:
میدونید که قرار داد ۱۰ ساله تهیه لباس تیم با آدیداس گرونترین قرارداد با یه تولید کننده لباس ورزشی در فوتبال بوده، حالا کاشف بعمل اومده که یه بند تو این قرارداد هست که میگه اگر منچستر به لیگ قهرمانان صعود نکنه ۳۰% از رقم پرداختی به باشگاه کسر میشه، احتمالا تو قراردادهامون با بقیه اسپانسرها هم چنین بندهایی وجود داره!

clau
14-04-2016, 00:08
صعود منچستریونایتد به نیمه نهایی FA Cup


منچستریونایتد با پیروزی 2-1 در خانه وستهام، به مرحله نیمه نهایی رقابت های جام حذفی انگلیس صعود کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]






به گزارش "ورزش سه"، شاگردان لوئیس فان خال که در دیدار اول در الدترافورد نتوانسته بودند مقابل وستهام به پیروزی برسند، در دیدار امشب در خانه حریف لندنی به پیروزی رسیدند و راهی مرحله بعد شدند.

دو تیم بازی را متعادل آغاز کردند ولی در دقیقه 6، تیم میزبان می توانست توسط انر والنسیا به گل برسد ‏اما جایگیری خوب داوید دخیا دروازه منچستریونایتد را بسته نگه داشت. در مقابل یونایتدها در دقیقه 17 ‏می توانستند پیش بیفتند‎ ‎‏ ولی واکنش تماشایی رندولف در مقابل ضربه فلینی، همچنان بازی را مساوی نگه ‏داشت.‏
‏ روند بازی به همین شکل ادامه پیدا کرد در نهایت توپی از خط دروازه ها عبور نکرد و این نیمه بدون ‏گل به پایان رسید.‏
نیمه دوم را منچستریونایتد بهتر آغاز کرد و در دقیقه 54 بود که توسط مارکوس راشفورد به گل رسید. ‏روی اشتباه میکائیل آنتونیو بود که راشفورد صاحب موقعیت شد و با یک ضربه تماشایی دروازه را باز ‏کرد.‏
بعد از این گل تیم میزبان تا اندازه ای بر بازی مسلط شد اما باز هم این یونایتدها بودند که در دقیقه 67 به ‏گل رسیدند. روی ضربه مارسیال، توپ در برگشت به فلینی رسید و او هم با ضربه ای دیدنی، کار را تمام ‏کرد.‏
شاگردان بیلیچ که چیزی برای از دست دادن نداشتند، پیش کشیدند و در دقیقه 79 یکی از گل های خورده ‏را جبران کردند. ضربه سر اندی کارول روی یک کرنر به تاکینز رسید و با ضربه سری شجاعانه، کار ‏را تمام کرد.‏
در دقایق پایانی بازیکنان وستهام تلاش زیادی برای رسیدن به گل تساوی انجام دادند اما این تلاش بی نتیجه بود و بازی با همان نتیجه 2-1 به سود منچستریونایتد به پیروزی رسید.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%86%DB%8C%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-FA-Cup)




آمار جالب توجه رشفورد در منچستریونایتد

رشفورد دو ماه پیش برای اولین بار پیراهن یونایتد را به تن کرد.
با مصدومیت رونی و مارسیال، رشفورد جوان به یک باره این فرصت را پیدا کرد که در ترکیب یونایتد به میدان برود. او در اولین بازیش با پیراهن تیم اصلی گلزنی کرد و البته به بازی های خوبش هم ادامه داد. رشفورد در آخرین درخشش خود، موفق شد گل اول یونایتد را مقابل وستهام به زیبایی هر چه تمامتر به ثمر برساند.
رشفورد در غیاب کاپیتان رونی، در ۱۱ بازی به میدان رفت و موفق شده ۶ گل به ثمر برساند. او در سه تورنمنت برای یونایتد به میدان رفته و در هر جام نیز موفق به گلزنی شده است. هر زمان، رشفورد برای یونایتد گل زده، شیاطین سرخ در آن مسابقه پیروز شده اند. او دو گل به میتشلند و آرسنال زد، و یک گل هم به سیتی و وستهام. تعداد گل های رشفورد با تعداد گل های واردی . ستاره لسترسیتی در سال ۲۰۱۶، برابری می کند


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF)

S0R3N4
15-04-2016, 00:08
سلام دوستان
وقتتون بخیر
یه سوال داشتم
سهمیه لیگ جزیره در بازی های اروپایی چطوریاست؟

4تیم اول سهمیه حضور مستقیم در چمپیونزلیگ رو کسب میکنن؟!
بعدش چه تیم هایی در لیگ اروپا حضور خواهند داشت؟!
اگر منچستر 5م بشه هیچ شانسی برای حضور در چمپیونزلیگ نخواهد داشت؟!! (مثلا بازی پلی آف و ... !! )

حالا اگر منچستر نتونه با فن خال سهمیه بگیره و به لیگ اروپا بسنده بکنه به نظرتون "ژوزه مورینیو" قبول میکنه بیاد منچستر یا خیر؟!

یا اینکه اگر مورینیو بیاد منچستر،با وجود حضور نداشتن منچستریونایتد در چمپیونزلیگ،شانسی برای خرید بازیکن های کلیدی و مهم خواهد داشت باشگاه؟!!!

ممنونم...

Captain_America
15-04-2016, 08:31
سلام دوستان
وقتتون بخیر
یه سوال داشتم
سهمیه لیگ جزیره در بازی های اروپایی چطوریاست؟

4تیم اول سهمیه حضور مستقیم در چمپیونزلیگ رو کسب میکنن؟!
بعدش چه تیم هایی در لیگ اروپا حضور خواهند داشت؟!
اگر منچستر 5م بشه هیچ شانسی برای حضور در چمپیونزلیگ نخواهد داشت؟!! (مثلا بازی پلی آف و ... !! )

حالا اگر منچستر نتونه با فن خال سهمیه بگیره و به لیگ اروپا بسنده بکنه به نظرتون "ژوزه مورینیو" قبول میکنه بیاد منچستر یا خیر؟!

یا اینکه اگر مورینیو بیاد منچستر،با وجود حضور نداشتن منچستریونایتد در چمپیونزلیگ،شانسی برای خرید بازیکن های کلیدی و مهم خواهد داشت باشگاه؟!!!

ممنونم...

۴ تا سهمیه لیگ قهرمان هست که تیم چهارم غیر مستقیم میره ولی اکثرا چون به تیمهای ضعیف میخورن تو بازی حذفی معمولا همون ۴ تا میرسند به مرحله گروهی، لیگ اروپا هم فقط ۱ سهمیه هست که تیم پنجم مستقیم میره بعضی وقتا هم تیم های انگلیسی که تو مرحله گروهی لیگ قهرمانان سوم میشن میرن واسه لیگ اروپا.
ون گال هم سال اولی که اومد سهمیه لیگ قهرمانان نداشتیم ولی هم خودش اومد هم دی ماریا رو اوردن، به نظرم اگه تغیر و تحول اساسی رخ بده بازیکنای زیادی حاضرن بیان منچستر ولی یه سال بجای لیگ قهرمانان لیگ اروپا بازی کنند. واسه ما مهم فصل بعد هست اگه جون بگیریم دوباره تا عرش میریم اگه دوباره در جا بزنیم یه مدتی باید خدای نکرده تبدیل به لیورپول بشیم. فصل بعد فصل مرگ و زندگی هست برای ما.

Stream
15-04-2016, 21:17
۴ تا سهمیه لیگ قهرمان هست که تیم چهارم غیر مستقیم میره ولی اکثرا چون به تیمهای ضعیف میخورن تو بازی حذفی معمولا همون ۴ تا میرسند به مرحله گروهی، لیگ اروپا هم فقط ۱ سهمیه هست که تیم پنجم مستقیم میره بعضی وقتا هم تیم های انگلیسی که تو مرحله گروهی لیگ قهرمانان سوم میشن میرن واسه لیگ اروپا.
ون گال هم سال اولی که اومد سهمیه لیگ قهرمانان نداشتیم ولی هم خودش اومد هم دی ماریا رو اوردن، به نظرم اگه تغیر و تحول اساسی رخ بده بازیکنای زیادی حاضرن بیان منچستر ولی یه سال بجای لیگ قهرمانان لیگ اروپا بازی کنند. واسه ما مهم فصل بعد هست اگه جون بگیریم دوباره تا عرش میریم اگه دوباره در جا بزنیم یه مدتی باید خدای نکرده تبدیل به لیورپول بشیم. فصل بعد فصل مرگ و زندگی هست برای ما.

انگلیس 3 سهمیه دائم در لیگ اروپا داره، نه 1 سهمیه. تیم پنجم لیگ به اضافه قهرمان جام حذفی و اتحادیه به لیگ اروپا می روند. در صورتی که قهرمان های حذفی یا اتحادیه خودشون سهمیه اروپایی از لیگ داشته باشند سهمیه لیگ اروپاشون به تیم های ششم و هفتم جدول می رسه.

امسال در صورتی که لیورپول قهرمان لیگ اروپا بشه انگلیس 5 سهمیه در لیگ قهرمانان خواهد داشت. اگه من سیتی قهرمان لیگ قهرمانان بشه و خودش سهمیه رو نگیره باز هم 5 سهمیه و اگه هر دو با هم اتفاق بیفتند کماکان 5 سهمیه از انگلیس خواهیم داشت و تیم چهارم لیگ سهمیه لیگ قهرمانان خودش رو از خواهد داد. یعنی اگه یونایتد چهارم بشه، سیتی پنجم ولی سیتی و لیورپول قهرمان لیگ قهرمانان و اروپا بشوند یونابتد سهمیه لیگ قهرمانان رو نخواهد گرفت و به لیگ اروپا خواهد رفت.

Captain_America
15-04-2016, 21:32
انگلیس 3 سهمیه دائم در لیگ اروپا داره، نه 1 سهمیه. تیم پنجم لیگ به اضافه قهرمان جام حذفی و اتحادیه به لیگ اروپا می روند. در صورتی که قهرمان های حذفی یا اتحادیه خودشون سهمیه اروپایی از لیگ داشته باشند سهمیه لیگ اروپاشون به تیم های ششم و هفتم جدول می رسه.

امسال در صورتی که لیورپول قهرمان لیگ اروپا بشه انگلیس 5 سهمیه در لیگ قهرمانان خواهد داشت. اگه من سیتی قهرمان لیگ قهرمانان بشه و خودش سهمیه رو نگیره باز هم 5 سهمیه و اگه هر دو با هم اتفاق بیفتند کماکان 5 سهمیه از انگلیس خواهیم داشت و تیم چهارم لیگ سهمیه لیگ قهرمانان خودش رو از خواهد داد. یعنی اگه یونایتد چهارم بشه، سیتی پنجم ولی سیتی و لیورپول قهرمان لیگ قهرمانان و اروپا بشوند یونابتد سهمیه لیگ قهرمانان رو نخواهد گرفت و به لیگ اروپا خواهد رفت.
تشکر منظور من بیشتر سهمیه از طریق پریمیرلیگ بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یکم گیج کننده هست یادت میاد سالی که اسپورز چهارم شد فکر کنم ولی چلسی به علت قهرمانی در چمپیونزلیگ بجاش رفت؟ با اینکه تو لیگ رتبه اش فکر کنم پنجم یا شیشم بود. همون شرایطی پیش اومد که اشاره کردید. یه جور حق کشی هستش باید قهرمانان دو رقابت اروپایی کلا جداگانه برن دیگه سهمیه یه سال زحمت تیمهای دیگه رو نسوزونند.

Captain_America
16-04-2016, 15:40
لباس تمرین تیم برای مسابقات لیگ قهرمانان فصل آینده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدواریم قسمت بشه که ازش استفاده کنیم!

pcforlife
19-04-2016, 14:19
یه لینک جالب:
: )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ar+wait+for+a+league+title

Captain_America
20-04-2016, 22:25
خبرهای خوب تمومی ندارن پیرو پیش بینی های صفحات قبلی که داشتم شایعه ای شنیده میشه که شیخ محمد برادر شیخ منصور (مالک سیتی) ابراز تمایل کرده برای خرید سهام باشگاه لیورپول (البته شایعه اش از پارسال تابستان بود که دوباره قوت گرفته) اگه همین روند ادامه پیدا کنه موج بعدی حضور میلیاردرها از قطری ها و کویتی ها و چینی ها و روس ها بزودی تو انگلیس و اروپا پیدا میشه و از اونجایی که این دوستان به تنها چیزی که فکر نمیکنن بحث سود یا ضرر ده بودن باشگاه تحت تملکشون ریخت و پاش ها هم دوباره اوج میگیره از اون طرف هم دیروز اسکای اسپورت از تمایل پی اس جی برای بخدمت گرفتن مورینیو گفته (حماقت محضه که وقتی تیمت داره نتیجه میگیره همچین تغیری توش بدی) احتمالا برای فصل بعد هم ما می مونیم و استاد ون گال و فلسفه اش.
--------------
اضافه میشه که تیم زیر ۲۱ ساله هامون قهرمان لیگ برتر زیر ۲۱ ساله ها شد! :n20:

Mohammad
21-04-2016, 10:21
از اون طرف هم دیروز اسکای اسپورت از تمایل پی اس جی برای بخدمت گرفتن مورینیو گفته (حماقت محضه که وقتی تیمت داره نتیجه میگیره همچین تغیری توش بدی) احتمالا برای فصل بعد هم ما می مونیم و استاد ون گال و فلسفه اش.
شاید اینم از بدی ها (یا خوبی ها؟ نمیدونم) تیم های متول هست که خیلی راحت می تونن تغییرات عمده ایجاد کنن :n02: الان برای پی اس جی "نتیجه گرفتن" یعنی قهرمانی در لیگ قهرمانان؛ عملا دیگه بردن لیگ و جام حذفی فرانسه جام به حساب نمیاد !

فن خال تا آخر فصل مهمون ما هست و خیلی بعیده که موندگار بشه. بعید می دونم سران باشگاه چنین حماقتی کنن. خدا رو شکر الان شرایط باشگاه خوب هست، امیدوارم یه کم این نتابج خوب ثبات بیشتری داشته باشه.

Mohammad
21-04-2016, 15:19
هر چند الان گزینه برای سلتیک زیاد هست ، مثل مویس و روی کین، ولی اگه گیگز سرمربی بشه به نظرم فرصت خیلی خوبیه.

رایان گیگز هم نامزد مربیگری سلتیک شد
وبسایت رسمی برنامه نود - سلتیک به دنبال استخدام رایان گیگز است.
به گزارش وبسایت نود، چند روز قبل که مشخص شد رانی دلیا سرمربی فعلی سلتیک، در پایان فصل این تیم را ترک می کند، و از همین حالا، صحبت در مورد سرمربی بعدی سلتیک آغاز شده است.
روز گذشته منابع انگلیسی از روی کین صحبت کردند و امروز نیز میرر در گزارشی مدعی شده است، رایان گیگز کمک مربی منچستریونایتد، نامزد این پست است.
اگر فن خال در پایان فصل الدترافورد را ترک کند و مورینیو جایگزین وی شود، گیگز یونایتد را ترک خواهد کرد و به همین دلیل، شانس حضور او در سلتیک بالا است.

rz21
22-04-2016, 14:56
خیلی سخته بعد از این همه سال دیگه گیگز رو نبینیم! مورینیو رو اصلا ترجیح نمیدم، فوتبال کثیفی اراعه میده و خدانکنه بخواد بازیکنی رو بدبخت کنه!
در کل فن خال که رفتنیه، گیگز هم بعید میدونم سرمربی بشه پس برخلاف میل خیلی ها از جمله فرگی مورینیو سرمربی خواهد بود.
پ.ن: قبلا تا اخرای فصل تاپیک تیم به صد صفحه هم میرسید.

Mohammad
23-04-2016, 09:57
امروز نیمه نهایی جام حذفی و آخرین امیدمون برای کسب جام در این فصل؛
به نظرم اگه بتونیم از پس اورتون بر بیایم ، در فینال کار راحت تری داریم. واتفورد و کریستال پالاس رقبای به مراتب ساده تری هستن. خوشبختانه بازی هم پخش مستقیم هست.

آمار چندان به نفع ما نیست. اورتون از 7 حضورش در این مرحله 6 بار به فینال رفته. منچستر در هر دو بار از آخرین حضورش در این مرحله از همین اورتون و سیتی شکست خورده ولی از سال 1970 تاکنون منچستر در 3 نیمه نهایی متوالی جام حذفی شکست نخورده. مارسیال با 3 پاس گل بهترین بازیکن از این حیث در این رقابت ها هست. اورتون تویه این رقابت ها هنوز گلی دریافت نکرده ! آخرین حضور فن خال در ومبلی به زمانی بر می گرده که سرمربی بارسلونا بود و تونسته بود 4-2 آرسنال رو شکست بده.

باید به فن خال گفت که اولویت ما، هر دو تا هست ! شما جام حذفی رو بگیر؛ سهمیه رو هم بگیر ! این دو تا خیلی تداخل ندارن که با این مصاحبه زمینه رو برای شکست فراهم کنی :n02:

فان‌خال: سهمیه CL از جام حذفی مهم‌تر است
لوئیس فان‌خال،‌سرمربی منچستریونایتد معقتد است که کسب سهمیه چمپیونزلیگ مهم تر از قهرمانی در جام حذفی است.
به گزارش "ورزش سه"، امروز شاگردان فان‌خال در جام حذفی انگلیس و در ورزشگاه ومبلی به مصاف اورتون خواهند رفت تا دیداری حساس و تعیین کننده را برگزار کنند. با این حال، هر چند که سرمربی هلندی اهمیت زیادی برای جام حذفی قائل است ولی سهمیه چمپیونزلیگ را از آن ارزشمندتر می‌داند.
او گفت:" فکر می‌کنم هر موقع که جام ببرید موفقیت کسب کرده اید. بارها گفته ام که برای باشگاه صعود به چمپیونزلیگ مهم تر است زیرا باید خودمان را در بالاترین سطح نشان دهیم و این هدف ماست. فکر می‌کنم هرگاه جام ببریم،‌ به جایگاهی رسیده ایم که یونایتد به آن تعلق دارد. یک دوره پر از جام داشته ایم و به دنبال تکرار آن هستیم. جام حذفی در انگلیس،‌جام مهمی است و نسبت به جام‌های حذفی دیگر کشورها ارزشمندتر است."
فان‌خال درباره دیدار نیمه نهایی گفت:" وقتی مردم را در خیابان می‌بینم،‌ آنها هیجان زده هستند. می‌توان این را از حالا در هواداران دید. ولی ما هنوز در نیمه نهایی هستیم و به فینال نرسیده ایم و من می‌خواهم راجع به اورتون صحبت کنم زیرا کار آسانی نداریم. باید اورتون را پس از شکست 4-0 شکست دهیم. قبلا دیده ایم که ما هم این فصل مقابل آرسنال شکست خوردیم ولی بازی بعدی را بردیم. بنابراین اورتون هم بعد شکست مقابل لیورپول می‌تواند اینگونه باشد. وقتی شما در حال کسب پیروزی هستید،‌احتمال باختتان نیز وجود دارد."

pcforlife
23-04-2016, 22:01
تبریکات...:n12::n12: شدیدا خوشحالم چون سالها بود جام حذفی فقط خاطرات بد رو تداعی می کرد... این جام میتونه شروع فصل جدیدی از جام ها بدون فرگی باشه اگر تیم بهتر از امروز در فینال بازی کنه.
در کل:
در بازی ای پر از اشتباهات خوشبختانه تونستیم بریم فینال.
گل دقیقه آخر مارسیال واقعا چسبید... به یاد روزای فرگی:n12:
وضع خط دفاعی خیلی داغونه...:n27: اورتون هم واقعا در فاز هجومی عالی کار میکرد... یه پنالتی مسلم هم که داور نگرفت...:n34:
امیدوارم بتونیم فینال هم ببریم... خصوصا حریفمون سخت نیست اما بالاخره بازی فیناله...
.
از اون طرف لیورپول امروز بازی برده رو 2-2 مساوی کرد تو آنفیلد تا بازی سخت ما با وستهام و در خارج از خونه با خیال راحت تری انجام بشه و اگر ببریم وستهام رو، رتبه پنجم با فاصله زیادی از وستهام و لیورپول برامون میشه و اگر فردا آرسنال نتیجه نگیره، بازی با وستهام بوی امیدواری به حضور CL رو هم خواهد داد. شانس کم شده ولی هنوز متونیم... ضمن اینکه فراموش نکنیم سیتی و آرسنال هنوز یه بازی رو ر رو دارن با هم که سیتی میزبانه.

Mohammad
24-04-2016, 00:50
برد امشب خیلی چسبید؛ بعد از مدت ها. :n11:
پنالتی که دخیا گرفت عالی بود؛ پنالتی / اخراجی که باید گرفته میشد و نشد (خیلی سخت بود تشخیصش)؛ گل به خودی و در نهایت گل عالی مارسیال.

اگه قدر مارسیال رو بدونیم می تونه یکی از بهترین های آینده باشه، کسی که در سال های آتی خیلی می تونه بهمون کمک کنه، فوق العاده موثر بازی می کنه.
نقش دخیا هم که مثل یه سد پشت یه تپه کوتاه خاکی (خط دفاع داغون ما) مثل همیشه پر رنگه. شاید هم بهتر باشه بگیم رسیدن به فینال و کسب یه رتبه خوب رو هم مدیون دخیا هستیم. تیم که خیلی سخت گل می زنه، اگه دخیا اینهمه سیو نداشته باشه قطعا جامون اینجا نبود.

Mohammad
24-04-2016, 22:44
آرسنال باز هم امتیاز از دست داد تا ما بمونیم و یه بازی حساس و مهم با وستهام؛ هم برای قطعی کردن تقریبی رتبه 5 و هم افزایش شانسمون برای کسب احتمالی سهمیه. اگه بازی با وستهام رو ببریم و یه کم خوش شانس باشیم شاید بتونیم آخر فصل جزء 4 تای اول باشیم.
بعد از وستهام با تیم آماده و صدرنشین لستر بازی داریم که با توجه به شناختی که از نشناختن فن خال داریم شاید اون بازی رو هم ببریم ! :n02:

یه نقل قول از چندین هفته پیش:



10 تا بازی آخر ما در لیگ به ترتیب این طوری بوده: باخت - باخت - مساوی - برد - مساوی - برد - باخت - برد - مساوی - باخت
در ادامه هم به ترتیب با آرسنال - واتفورد - وست بروم - کریستال پالاس - منچستر سیتی - اورتون - تاتنهام - استون ویلا - وستهام - لسترسیتی - نوریچ و بورنموث بازی داریم.

این بازی ها به ترتیب اینطوری شد :

برد - برد - باخت - برد - برد - باخت - برد - برد

نوبتی هم باشه نوبت باخت هست که امیدوارم این بار این روند شکسته بشه.

asghar taraghe
25-04-2016, 11:48
فقط خدا کنه سیتی-ارسنال برنده داشته باشه

clau
02-05-2016, 00:21
با مساوی امروزبا لسترسیتی و باختی که سیتی به ساوهتمپتون داد در صورت برد در بازی خارج از خونه مقابل وستهام به فاصله یک امتیازی من سیتی میرسیم هفته 37 هم ارسنال با سیتی داره اگه بازی مساوی بشه میتونیم جای من سیتی در رده چهارم جدول بگیریم-دو بازی اخر تیمم با نوریچ در خارج از خونه و بورنموث در اولدترافورده که امیدوارم هر 3بازی آخرمون در لیگ برتر با برد به اتمام برسونیم

مارسیال و راشفورد عملکرد خوبی در خط حمله در بازیهای امسال داشتن امیدوارم تحت هیچ شرایطی این دو نفر از تیم جدا نشن:n01:

استاد فن خال یک مصاحبه ازش رو سایت بود که فصل دیگه هم من سرمربی منچستریونایتد هستم:n35:

Mohammad
02-05-2016, 00:44
شرایط برای گرفتن سهمیه الان ایده آل هست؛ هر چند وستهام همسایه ما در جدول اونم با اختلاف امتیاز 1 هست ! اگه بتونیم از وستهام 3 امتیاز رو بگیریم کار خیلی بزرگی کردیم.

مارسیال می تونه یکی از بهترین های باشگاه در سال های آتی باشه اگه قدرش رو بدونن. بازیکنی خونسرد، باهوش و در خدمت تیم، دوست داشتنیه. از معدود کارهای مثبت فن خال :n02:

پوچتینو که می تونست یکی از گزینه های ما برای فصل بعد باشه با تاتنهام تمدید کرد. از اون طرف پی اس جی احتمال داره بلان رو عوض کنه و بلان هم یه گزینه برای ماست. اینکه به درد ما می خوره یا نه اصلا نظری در موردش ندارم. اینطور که به نظر می رسه هنوز هم مورینیو از همه به منچستر نزدیک تر هست، فکر می کنم به زودی همه چیز معلوم بشه.

فن خال تویه اون مصاحبه اگه اشتباه نکنم گفته بود که سران باشگاه می خواستن قرار 3 ساله ببندن و من 2 ساله بستم. فکر می کنم سران باشگاه هم خدا رو شکر می کنن که این حماقت رو نکردن :n02: خیلی بعیده فن خال فصل دیگه رویه نیمکت ما باشه. تازه اگر جام حذفی رو ببره، سهمیه هم بگیره شاید بشه در مورد موندنش فکر کرد و یه درصدی شانس براش قائل شد.

pcforlife
02-05-2016, 07:12
فن خال تویه اون مصاحبه اگه اشتباه نکنم گفته بود که سران باشگاه می خواستن قرار 3 ساله ببندن و من 2 ساله بستم. فکر می کنم سران باشگاه هم خدا رو شکر می کنن که این حماقت رو نکردن :n02: خیلی بعیده فن خال فصل دیگه رویه نیمکت ما باشه. تازه اگر جام حذفی رو ببره، سهمیه هم بگیره شاید بشه در مورد موندنش فکر کرد و یه درصدی شانس براش قائل شد.
من تا جایی که یادم میاد قراردادش سه ساله بود محمد جان... البته استقبال میشه از دو ساله بودنش!!:n02:

Mohammad
02-05-2016, 11:13
من تا جایی که یادم میاد قراردادش سه ساله بود محمد جان... البته استقبال میشه از دو ساله بودنش!!:n02:

پس من اشتباه کردم حسین جان؛ کاشکی :n02:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
02-05-2016, 12:17
ست کامل پیراهن دوم منچستریونایتد برای فصل بعد

به گزارش وبسایت نود،


پیراهن های دوم و سوم این فصل منچستریونایتد به رنگ سفید و سیاه بود ولی آدیداس برای فصل آینده، رنگ آبی برای لباس دوم یونایتد طراحی کرده است. البته در ست لباس
دوم منچستریونایتد، از دو رنگ آبی متفاوت استفاده شده است که البته در پیراهن آن، طرح هایی نیز وجود دارد.




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad
02-05-2016, 13:55
برنامه بازی هامون تا آخر فصل اینجوری هست که 5 روز دیگه با نوریچ بازی داریم که مهمان هستیم. به فاصله 3 روز با وستهام در زمین وستهام بازی می کنیم و بعد از اون 5 روز بعدش با بورنموث در زمین خودمون بازی می کنیم.
در مقابل وستهام دو بازی خانگی به ترتیب با سوانسی و ما داره، و در بازی آخر در زمین استوک بازی می کنه.

فعلا باید نوریچ رو ببریم تا برسیم به بازی حساس وستهام.

Captain_America
08-05-2016, 18:14
نوریچ رو بردیم و به ۱ اختلاف امتیاز تا سهمیه چمپیونزلیگ سال آینده رسیدیم در ۲ بازی باقی مونده.
بازی همونجور که پست بالاتر گفتش بعدی با وستهام و بعدش با بورنموث هستش، رقبامون سیتی و آرسنال امروز با هم بازی دارند و بازی بعدیشون به ترتیب با سوانزی و آستون ویلا هست. جدول هم آرسنال ۶۷ سیتی ۶۴ و ما ۶۳ امتیازی سوم تا پنجم هستیم ، اگه سیتی بازی رو واگذار کنه ما با دو پیروزی جاشون رو تو جدول میگیریم. ولی در صورت پیروزی سیتی یا تساوی کار مشکل میشه چون فاصله امتیازمون با آرسنال زیاده و بعیده بازی آخرشون هم امتیاز از دست بدن .
کاش از اون باخت های عجیب و غریب به تیمهای پایین جدولی حداقل یه پیروزی یا دو سه تا مساوی گرفته بودیم خیالمون از بابت سهمیه راحت تر بود.

Mohammad
08-05-2016, 20:54
خوشبختانه آرسنال و سیتی مساوی کردن؛ بهترین نتیجه ای که می تونست اتفاق بیافته ! :n02: حالا میشه گفت فن خال می تونه فصل ما ( و خودش) رو نجات بده. اگه بتونیم وستهام رو ببریم رتبه 4 رو از سیتی می گیریم. بازی آخر هم یه بازی راحت با تیم بی تفاوت بورنموث هست.

گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان و بردن جام حذفی می تونه پایان خوشی برای فن خال باشه. اینقدر که ما رو این فصل حرص داد اگه بتونه 3 تا بازی باقیمانده این فصل رو ببره من یکی که حلالش می کنم :n02::n02:

pcforlife
09-05-2016, 00:16
گرفتن چهارمی با نتیجه امروز سیتی - آرسنال دست خودمونه، ولی گرفتن سهمیه هنوز نه. چون قهرمان لیگ اروپا اگر لیورپول باشه تیم سوم لیگ میره پلی آف گویا.

Stream
09-05-2016, 02:33
گرفتن چهارمی با نتیجه امروز سیتی - آرسنال دست خودمونه، ولی گرفتن سهمیه هنوز نه. چون قهرمان لیگ اروپا اگر لیورپول باشه تیم سوم لیگ میره پلی آف گویا.

نه اینطور نیست در هر صورت سهمیه سوم مستقیما به مرحله گروهی خواهد رفت. امسال از انگلیس یا اسپانیا چهار تیم مستقما به دور گروهی خواهند رفت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad
11-05-2016, 01:14
در بازی که فقط 3 امتیاز رو می خواستیم، با یه نمایش ضعیف شانس رفتن به رتبه چهارم رو به راحتی از دست دادیم. تویه این بازی فقط 3 تا شوت (!) به سمت دروازه زدیم که 2 تاش گل شد. در مقابل وستهام 20 تا شوت زد که 6 تاش تویه چارچوب بوده. اگه یه کم جسورانه تر و منطقی تر بازی می کردیم براحتی این بازی رو می بردیم.

بلنید هم که امشب شاهکار بود ! با اینکه بازی قبل هم استراحت کرده بود ولی از عوامل اصلی شکست امشب بود. تا قبل از این بازی امید زیادی بود که فصلمون پایانش خوش باشه. فعلا که نصفش نابود شده. امیدوارم در فینال حذفی دیگه اینطوری بازی نکنیم !

Soroush-S
11-05-2016, 01:42
دوستان ماجرای پوچیتینو چقدر جدیه؟

Sent From My XPERIA M4

manchester fan
11-05-2016, 10:44
من خیلی وقته از این تیم قطع امید کردم
واقعا تیم های رقیب برای گرفتن سهمیه اروپا از ما شایسته ترن

Mohammad
11-05-2016, 12:53
دوستان ماجرای پوچیتینو چقدر جدیه؟

Sent From My XPERIA M4

تا قبل از این اتفاق صحبت از تمدید قراردش با تاتنهام بود اما حالا ملاقاتش با فرگوسن ممکنه اتفاقات جدیدی رو رقم بزنه. به نظرم این ملاقات نشون میده سران باشگاه هم در مورد مورینیو شک و شبهه های زیادی دارن.

پوچتینو کارنامه چندان موفقی نداشته و مطمئن نیستم به اندازه کافی برای مربیگری منچستر در یه بازه طولانی مناسب باشه. از طرفی تفکرات هجومیش و اعتقاد به جوان ها با فلسفه ما هم خوانی داره. فقط باید صبر کرد و دید در نهایت چه اتفاقی می افته؛ شایعات احتمالا باز هم بیشتر و بیشتر میشه.



واقعا تیم های رقیب برای گرفتن سهمیه اروپا از ما شایسته ترن


بعد از باخت دیشب دقیقا به همین فکر می کردم..

+

از دست دادن رناتو که به بایرن رفت یه شکست برای وودوارد بود ! :n15:با اینکه خیلی وقت بود منچستر دنبالش بود.

Mohammad
12-05-2016, 18:13
خب معمای پوچتینو هم حل شد و تا سال 2021 با تاتنهام تمدید کرد ! اینطور که معلومه برای ما هیچ گزینه ای جز مورینیو وجود نداره. :n02:

M . Sayid
12-05-2016, 18:31
خب معمای پوچتینو هم حل شد و تا سال 2021 با تاتنهام تمدید کرد ! اینطور که معلومه برای ما هیچ گزینه ای جز مورینیو وجود نداره. :n02:

ینی یه جوری رو مربیای دیگه زوم کردید ، از مهمترین مرحله که بیرون انداختن فن خال میشه غافل شدید ! نکنه یه فصل دیگه ... :n09: !

عدم حضور توی لیگ قهرمانان هم روی استخدام مربی و هم بازیکن جدید تاثیر میزاره ! دیگه عشق کار کردن با فرگوسن و اینا نیس که بتونه بازیکن جذب کنه !! یک نیروی دافعه ایی به نام فن خال هست ! بازیکنای بزرگ از سرنوشت دی ماریا و فن پرسی و شواینی عبرت گرفتن !

Mohammad
12-05-2016, 18:44
ینی یه جوری رو مربیای دیگه زوم کردید ، از مهمترین مرحله که بیرون انداختن فن خال میشه غافل شدید ! نکنه یه فصل دیگه ... :n09: !

عدم حضور توی لیگ قهرمانان هم روی استخدام مربی و هم بازیکن جدید تاثیر میزاره ! دیگه عشق کار کردن با فرگوسن و اینا نیس که بتونه بازیکن جذب کنه !! یک نیروی دافعه ایی به نام فن خال هست ! بازیکنای بزرگ از سرنوشت دی ماریا و فن پرسی و شواینی عبرت گرفتن !

:n08:آره درست میگید. آخرش هم بعید نیست گوش شیطون کر فن خال ... :n02:
البته گرفتن سهمیه و بردن جام حذفی می تونست شرایط فن خال رو بهتر کنه ولی فعلا که هنوز به هیچکدوم نرسیده. موندن فن خال با احترام به دوستانی که موافقش هستن، براساس عملکرد این 2 سال حماقت کامل هست.

fa_shinobi
12-05-2016, 23:32
فن خال هم تو هلند و خیلی باشگاههای دیگه خوب بود. شانس ما که رسید این شکلی شد. من بعید میدونم حتی اگه سهمیه هم کسب کنه سال بعد موندگار بشه. چون نه رابطه خوبی با هواداران داره نه اینکه خیلی امیدی به آینده تیم هست با این وضعیت. بازیکنای خوبی هم نمیتونن جذب کنن.
تو این دوسال خیلی از بازیکنان که واقعا حیف بودن رو فرستاد رفت مثل چیچاریتو.:n28: بازیکنی مثل دی ماریا هم به خاطر تغییر پست و عدم استفاده درست از دست داد. واقعا نمیدونم چرا همه بازیکنان تیم شدن خط میانی، بعد یکی رو کشیده عقب، یکی رو برده جلو..... بعد مهاجم نوک نداشت تا چند هفته پیش:n38:
با اینکه 12 ساله طرفدار منچسترم با این تیم الان حال نمیکنم:n35:

Mohammad
13-05-2016, 11:14
ادعای اسکای / مورینیو قطعاً سرمربی بعدی منچستریونایتد است
وبسایت رسمی برنامه نود - مورینیو در یک قدمی نیمکت یونایتد قرار دارد.
به گزارش وبسایت نود، یکی از خبرنگاران معتبر اسکای ایتالیا مدعی شده است، مورینیو و یونایتد به توافق رسیده اند و حضور سرمربی پرتغالی روی نیمکت یونایتد برای فصل آینده قطعی است.
طبق این گزارش، با حصول توافق نهایی بین دو طرف، فن خال در پایان فصل یونایتد را ترک می کند و جایش را به مورینیو خواهد داد.
چیزی به اعلام رسمی حضور مورینیو در یونایتد باقی نمانده است و انتظار میرود به زودی، مورینیو به عنوان سرمربی جدید شیاطین سرخ معرفی شود.

Mohammad
14-05-2016, 09:54
امروز لیگ کابوس وار این فصل تموم میشه. چقدر لحظه شماری می کردم واسش :n02:
ما هنوز هم شانس چهارم شدن رو داریم ولی نکته ای که توجهم رو جلب کرد اختلاف خیلی زیاد تفاضل گل با سیتی بود ! :n15:12 در مقابل 30 !

هر چقدر آمارمون در گل های خورده خوب بوده، به همون میزان در گل های زده افتضاح ! فصل پیش حدود 20 گل بیشتر زدیم و تقریبا به همین میزان گل خوردیم. 2 فصل پیش باز هم حدود 20 گل بیشتر زدیم و حدود 10 گل بیشتر خوردیم و 3 فصل پیش حدود 40 گل (!) بیشتر زدیم و حدود 10 گل بیشتر خوردیم.
از هر زاویه ای به تیم نگاه کنیم هیچ دلیل قانع کننده ای واسه موندن فن خال نمیشه پیدا کرد.

سوانسی در هفته های اخیر نتایج خیلی خوبی گرفته. چلسی، لیورپول و وستهام رو خیلی خوب برده و بعید نیست تیم پر نوسان سیتی رو هم امروز ببره. فعلا امروز سیتی رو ببره، فینال حذفی یه کاریش می کنیم :n02:

==

اصلاح کنم امروز یعنی فردا، یکشنبه :n02: تمامی بازی ها یکشنبه همزمان برگزار میشه.

M . Sayid
14-05-2016, 22:39
اصلاح کنم امروز یعنی فردا، یکشنبه تمامی بازی ها یکشنبه همزمان برگزار میشه.


به یاد اون گزارش معروف خیابانی افتادم ....:n02:

Mohammad
14-05-2016, 23:09
به یاد اون گزارش معروف خیابانی افتادم ....:n02:
کدوم یکی دقیقا؟ خیابانی همه گزارش هاش معروفه، غیر معروف نداره :n02:

M . Sayid
15-05-2016, 09:58
کدوم یکی دقیقا؟ خیابانی همه گزارش هاش معروفه، غیر معروف نداره :n02:

«ساعت 1 بامداد امروزه....نه ، امروز نیس..!!! دیگه رفتیم تو فردا....پس الان فرداست.... دیگه نمی تونیم بگیم امروز...!!! الان 1 بامداد فرداست..!!


:n09::n09::n02::n02::n08::n08:

Amir_oscar
15-05-2016, 13:39
آقا یعنی چی؟ سهمیه پرید؟ :n03: اگه لیورپول قهرمان لیگ اروپا بشه، تیم چهارم نمی‌ره لیگ قهرمانان؟

Mohammad
15-05-2016, 15:06
آقا یعنی چی؟ سهمیه پرید؟ :n03: اگه لیورپول قهرمان لیگ اروپا بشه، تیم چهارم نمی‌ره لیگ قهرمانان؟
نه مشکلی نیست. 2 پست اول صفحه قبل رو بخون، ولی شانس چهارم شدنمون کمه، مشکل اصلی اینه :n03:

pcforlife
15-05-2016, 19:54
با تساوی سیتی دیگه شانسی برای CL وجود نداره... امیدوارم پنجم بشیم (بمونیم) [البته فرقی هم نمیکنه]..:n27:

Mohammad
15-05-2016, 22:26
با تساوی سیتی دیگه شانسی برای CL وجود نداره... امیدوارم پنجم بشیم (بمونیم) [البته فرقی هم نمیکنه]..:n27:
هنوزم شانس داریم حسین جان، کافیه یه 19 تا گل به بورنموث بزنیم :n02:
احتمالا هنوز فن خال معتقد هست که می تونه فصل ما رو نجات بده ! :n13:

دلمون خوش باشه به جام حذفی. حداقل فصل رو اینطوری تموم کنیم؛ اگه اونجا هم سورپرایز نشیم !

pcforlife
16-05-2016, 19:35
امیدوارم داوید تو بازی آخرمون گل نخوره که بتونه برای گرفتن دستکش طلایی برابر بشه با تعداد کلین شیت های پتر چک یعنی 16 بار.
.
و گویا آخرین بازی کریک هست تو OT..:n28:

becks
17-05-2016, 10:02
جیمز داکر از تلگراف: داوید دخیا فقط درصورت امدن مورینیو در یونایتد می ماند.
.
.
.
.
امروز اخرین بازیه فلسفه تو اولدترافورده امیدوارم مثل پارسال با یه سخنرانی ،هوادارا رو گول نزنه باز: |
#lvgout ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Amir-Rainman
17-05-2016, 11:39
امروز با تیم 16 جدول بازی داریم، تیمی که دور رف 2-1 باختیم که اگر میبردیم با یک عدد مساوی داخل خونه میتونستیم سهمیه بگیریم!

یعنی بازیایی که باید میباختیم تا فن خال بره رو درست حسابی بردیم ولی بازیایی که باید میبردیم و میباختیم

مشکل برد بد موقه ست !

pcforlife
17-05-2016, 14:37
مردونه آدم می مونه بخنده یا گریه کنه..!!
.
63118

Captain_America
17-05-2016, 18:14
مردونه آدم می مونه بخنده یا گریه کنه..!!
.
63118

آب این غرقه را از سر گذشت *** کار ما دیگر ز خیر و شر گذشت
آقای خاص هم به پاریس نزدیکتره تا منچستر ، کما فی السابق مشکل تیم رو در مربی نمیدونم ولی ممکنه یه مربی که خیلی از لحاظ بار روحی قوی باشه بتونه یه تلنگری به این تیم بزنه (شوک روحی روانی فقط!) که اون هم در شرایط کنونی تنها گزینه در دسترس فقط مورینیو هستش.

Mohammad
17-05-2016, 18:23
اصلا نمیشه نقش مربی رو نادیده گرفت. تیم قطعا مشکل سرمربی داره. یه سرمربی کاربلد با یه سری بازیکن معمولی هم می تونه نتایج خیلی خوبی بگیره و برعکس؛ یه مربی بد با بهترین بازیکنان هم ممکنه بدترین نتایج رو بگیره. برای هر دو حالت همین الان می تونید نمونه های خوبی پیدا کنید. هر چند کاملا موافقم مشکل ما الان فراتر از یه مربی هست ولی برای خارج شدن از این وضعیت اولین قدم یه مربی خوب هست.

اخبار پیرامون مورینیو خیلی ضد و نقیض هست ولی بعد از بازی امشب خیلی چیزها ممکن علنی بشه. اگه مورینیو بره پاریس، بعید نیست منچستر بره دنبال بلان. فعلا فن خال بره تا بعد یه فکری کنیم.

این آمار عمق فاجعه رو کاملا نشون میده ! واقعا یه چیزی بین خنده و گریه هست ! :n08::n15:

pcforlife
18-05-2016, 00:22
دقیقه نود و اندی گل به خودی خوردیم که قضیه کلین شیت داوید هم مثل خیلی از خواسته های ریز و درشتمون بر باد بره....
.
خدا رو شکر لیگ برای ما هم بالاخره تموم شد...:n35:

clau
18-05-2016, 23:18
فن خال مصاحبه کرده میگه انتظار هوادارای منچستر یونایتد از تیمشون خیلی زیاد بوده -یعنی با صرف این همه هزینه در طی 2فصل اخیر اقای فلسفه تیمش فقط در پاس در عرض و پاس به عقب و مالکیت توپ امارش خوب بوده که اینا روی هم رفته 2زار هم نمی ارزن:n21:فلسفه بازی منچستر که بازیهای هجومی و تماشاگر پسند بود در دوران فرگوسن عملا در 2سال حضور فن خال به فراموشی سپرده شد:n35:این فصل دیگه اوضاع تیم اینقد بغرنج بود که کلین شیت ها و سوپرسیوهای دخیا هم نتونست باعث بشه سهمیه پلی اف چمپیونز لیگ بدست بیاریم اگه دی ماریا که با 18پاس گل بهترین پاسور اروپا شد از دست تاکتیکای خسته کننده فن خال فراری نمیشد اگه از روی شکم سیری هرناندز و فن پرسی مفت از دست نمیدادیم شاید الان وضعیت تیم به این شکل نمیشد- واقعا خیلی زور داره حتی با یک مساوی در زمین وستهام هم میشد سهمیه پلی اف چمیپونز لیگ سال بعد بگیریم خط دفاعی تیمم که یک سری از دوستان اول فصل ادعا میکردن فن خال دفاع خوبی ساخته عیارش در بازیهای حساس مثل بازی در زمین ولفسبورگ و 2بازی حساس اخر فصلمون با وستهام و تاتنهام مشخص شد که چه وضعیت نابسامانی داره
امیدوارم فارغ از هر نتیجه ای که در فینال جام حذفی به دست میاد فن خال دیگه در راس کار نباشه با اومدن کونته به چلسی و با بودن پپ و کلوب رو نیمکت سیتی و لیورپول برا فصل بعد در صورت موندن اقای فلسفه فصل بعد هم در بهترین شرایط باید کل امیدمون سهمیه پلی اف چمپیونز لیگ باشه

Mohammad
19-05-2016, 01:38
دقیقا کاملا برعکسه ! فن خال توقعش از بقیه بیش از حد زیاد هست. فکر می کنم هر فرد دیگه ای جای فن خال بود آخر فصل خیلی محترمانه خودش استعفا میداد و می رفت ولی خیلی جالبه که اینطوری مصاحبه می کنه و ادعا می کنه فصل بعد هم هست ! البته به هر حال قرارداد داره و این می تونه سیاستی برای گرفتن غرامت فسخ قرارداد باشه. اگه سران باشگاه تصمیم به ادامه همکاری با فن خال بگیرن، باید منتظر عواقب این حماقت باشن.

becks
19-05-2016, 06:05
حداقل یه روز خوش تو این فصل داشتیم
لیورپول: )))))))))
قادر فردوسی پور: ))))))))))
You never win anything

Captain_America
19-05-2016, 20:15
پیگیر اخبار باشگاه بودم ون گال گویا در فکر لیست خرید تابستانی هستش و اولویتش رو هم خرید یه مهاجم اعلام کرده! اگه اینجور باشه یعنی فصل بعد هم با استاد هستیم ، تو این چند سال تو کاری که از همه بیشتر موفق بودیم دست دست کردن بوده ،باشگاه باید تصمیمش رو بگیره اگه قطع همکاری مد نظره باید بازی فینال آخرین بازی ون گال باشه اصلا کار به بعد از یورو و اواسط تابستان و بازیهای پیش فصل نباید کشیده بشه.
ویرایش : الان به فکر پلگرینی هم برای جانشینی استاد افتادم اسکای اسپورت خبر از تمایلش واسه موندن در لیگ برتر داده بود، یحتمل الان پپ و کونته و بقیه لیست خریدهاشون رو به باشگاه دادن یورو رو هم زیر نظر خواهند داشت و ما هم اندر خم یک کوچه خواهیم بود.

becks
19-05-2016, 22:06
ردنپ: از قول کسایی می گویم که از مذاکرات خبر دارند ؛مورینیو سرمربی بعدی یونایتد است

Mohammad
20-05-2016, 00:19
پیگیر اخبار باشگاه بودم ون گال گویا در فکر لیست خرید تابستانی هستش و اولویتش رو هم خرید یه مهاجم اعلام کرده! اگه اینجور باشه یعنی فصل بعد هم با استاد هستیم ، تو این چند سال تو کاری که از همه بیشتر موفق بودیم دست دست کردن بوده ،باشگاه باید تصمیمش رو بگیره اگه قطع همکاری مد نظره باید بازی فینال آخرین بازی ون گال باشه اصلا کار به بعد از یورو و اواسط تابستان و بازیهای پیش فصل نباید کشیده بشه.
ویرایش : الان به فکر پلگرینی هم برای جانشینی استاد افتادم اسکای اسپورت خبر از تمایلش واسه موندن در لیگ برتر داده بود، یحتمل الان پپ و کونته و بقیه لیست خریدهاشون رو به باشگاه دادن یورو رو هم زیر نظر خواهند داشت و ما هم اندر خم یک کوچه خواهیم بود.

کاملا موافقم ! اگه قرار فن خال بره باید بلافاصله بعد از فینال حذفی همه چیز اعلام و رسمی بشه. تیم همینطوری درب و داغون هست، اگه زمان رو هم بخوایم اینطوری از دست بدیم که یه فصل کابوس وار دیگه در انتظارمونه. تصورش هم سخته :n27:

becks
21-05-2016, 06:42
ایجنت ادوارد: امروز اخرین بار فن خال منچستر رو هدایت میکنه .
آ اس: بعد از فینال باید منتظر اعلام توافق منچستر و مورینیو باشیم

becks
21-05-2016, 06:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad
21-05-2016, 22:43
تبریک :n11:

بالاخره با هر زحمتی بود تونستیم یه جام بگیریم. در بازی که نباید اینقدر برای بردنش به زحمت می افتادیم خیلی بدشانس بودیم. مصدومیت ها رو هم که اضافه کنیم این بدشانسی کامله ! حسن ختام خوبی برای این فصل و احتمالا دوران مربیگری فن خال بود. مربی کریستال پالاس هم نباید نگران شغل آیندش باشه، چون حتی اگه اخراج هم بشه با توانایی که در انجام حرکات منشوری و موزون نشون داد حتما می تونه یه جایی واسه خودش شغلی پیدا کنه :n09:

pcforlife
21-05-2016, 23:54
تبریک به همه:n12::n11:
به یکی از دوستام تو تلگرام میگفتم... بغض ما با این قهرمانی ترکید... :n28::n12: سه فصل بعد جام خیریه بدون جام و این همه سال بدون حذفی... با هر زحمتی بود حالا یا بدشانسی یا ناپلئونی وار و ده نفره، بردیم...
این جام میتونه پایانی برای بدشانسی ها و عوامل ناکامی و از طرفی پایان خوبی برای کادر فنی و بازیکنایی باشه که شاید سال بعد تو تیم نباشن و لیاقت یک جام رو داشتن.:n16::n12:
از طرفی آغازی میتونه باشه یک نگرش جدید و یک شروعی دوباره برای فصل آتی و گرفتن جام ها و عناوین بیشتر.:n12:
.
امیدوارم تکلیف مربی سریع معلوم بشه و بچسبیم به خرید بازیکن. مسابقات یورو میتونه هم تهدید باشه و هم فرصت. بازیکنانمون میتونن روحیه بگیرین در این مسابقات و چهره های جدید و آینده دار شناخته بشن برای خرید. از طرفی تهدید هست برای سلامت و خستگی بازیکنان در شروع فصل آتی.
.
.
در پایان؛
مثل همیشه این تاپیک فوق العاده بود برای من... از همه رفقا ممنون که مطالب عالیشون رو از ابتدای فصل تا الان قرار دادن... به شخصه استفاده زیادی بردم و از خاطرات خوب منند. یه خسته نباشید به همتون:n12::n16:
مخلصیم
یاعلی
.
.
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad
22-05-2016, 09:35
ژوزه مورینیو سرمربی ۹۹ درصدی منچستریونایتد
وبسایت رسمی برنامه نود - ژرژ مندز سه شنبه از چین راهی انگلیس خواهد شد و طبق اعلام گسترده منابع معتبر در انگلستان، منچستریونایتد روز دوشنبه جدایی فن خال را اعلام خواهد کرد و احتمالاً سه شنبه رسماً مورینیو را به عنوان سرمربی بعدی خود معرفی خواهد کرد.
به گزارش وبسایت نود، پیروزی در فینال جام حذفی انگلیس، آن هم به شکلی دراماتیک، برای ابقای فن خال کافی نبود.
منابع معتبر در انگلیس گزارش می دهند که ژرژ مندز مدیربرنامه های مورینیو، بلیت پرواز خود را برای سفر به انگلیس تهیه کرده و سه شنبه از چین راهی انگلیس خواهد شد تا قرارداد مورینیو را نهایی کند. مورینیو خود نیز فعلاً در لندن حضور دارد و قرار است سه شنبه راهی منچستر شود.
سرمربی پرتغالی که برای تماشای یک مسابقه ورزشی در لندن حضور داشت، بعد از قهرمانی یونایتد در مواجهه با خبرنگاران، سکوت کرد و به سوالی در مورد حضور در یونایتد، پاسخ نداد.
گفته می شود توافق برای حضور مورینیو در یونایتد، هفته قبل شکل گرفته و به همین دلیل قهرمانی در جام حذفی، تاثیری در تصمیم سران باشگاه نداشته است.
رابطه نه چندان خوب با برخی بازیکنان اصلی تیم، ناامیدی هواداران از سرمربی و سبک بازی تیم و عدم کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا، در نهایت سران یونایتد را به این نتیجه رساند که با فن خال در پایان فصل قطع همکاری کنند و به این ترتیب، دیدار با کریستال پالاس در فینال جام حذفی انگلیس، آخرین بازی فن خال روی نیمکت منچستریونایتد بود و این مربی هلندی با کسب جام، در شرایطی مناسب، الدترافورد را ترک می کند.
طبق اعلام رسانه ها، منچستریونایتد روز دوشنبه به طور رسمی، خبر قطع همکاری با فن خال را اعلام خواهد کرد و سرمربی هلندی، یک سال پیش از اتمام قراردادش، الدترافورد را ترک می کند.
احتمالاً روز سه شنبه نیز، مورینیو به طور رسمی به عنوان سرمربی جدید منچستریونایتد معرفی خواهد شد.
قرارداد آقای خاص با یونایتد سه ساله است و او سالیانه حدود ۱۵ میلیون یورو دریافت خواهد کرد. با حضور مورینیو، شیاطین سرخ در فصل نقل و انتقالات، برنامه های گسترده ای را طرح ریزی کرده اند و باید شاهد دگرگونی در ترکیب این تیم باشیم.

pcforlife
22-05-2016, 10:09
آره تقریبا قطعیه
ویدئوی زیر رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pcforlife
22-05-2016, 11:52
63124
سر الکس:n12::n12::n12:سر بابی

pcforlife
22-05-2016, 15:05
خبرنگار اسکای : لویی چیزی برای گفتن داری ؟
فن خال : نه . نه .همه چیزتمام شد
امیدوارم خیلی با قهر و ناراحتی نره... فن خال باید پیش بینی میکرد این موضوع رو. سخته با کسب جام اخراج بشه مربی ای، ولی ما توقعمون خیلی بالا نبود، اما با ارائه فوتبال خسته کننده، نه تو cl و نه el و نه لیگ خوب نبودیم و لیگ قهرمانان سال بعد رو هم از دست دادیم.
به هر حال برای تیم از جهت هایی مثل میدان دادن به جوونا، اضافه کردن هافبک های آینده دار که مالکیت توپ رو برامون آوردند و همین جام حذفی ارزشمند زحمت کشید که من به عنوان هوادار یونایتد قدردانشم.:n12:

Mohammad
22-05-2016, 15:38
من فکر می کنم چیزی که فن خال رو خیلی اذیت کرد برخورد رسانه ها بود، خیلی اذیتش کردن ولی باشگاه تویه این مدت همه جوره ازش حمایت کرد. فکر می کنم اگه برگردیم و نظرات خودمون رو همون اوایل اومدن فن خال بخونیم خود من از اومدنش ناراضی نبودم ولی پیش بینی هم نمی کردم که شرایط اینطوری پیش بره.

فن خال نه مربی کوچیکی بود و نه بد؛ فقط میشه گفت اول اینکه تفکراتش به درد ما نمی خورد، دوم اینکه به اندازه کافی برای ما خوب نبود.

حتی اگه خودش هم توقع داشته یه فصل دیگه موندگار باشه، توقع زیادی بوده ! منچستر فن خال اصلا قابل تحمل نبود. بعضی وقت ها بردهای استثنائی، بعضی وقت ها باخت های فاجعه. نوسان زیاد، بعضا تصمیمات عجیب و غریب. حتی اگه از همه اینا بگذریم، همونطور که حسین گفت خیلی چیزها رو از دست دادیم و عملا در بحث نتیجه گیری هم موفق نبود، چرا باید بمونه؟ واقعا دلیلی براش پیدا نمی کنم.

باز خدا رو شکر با جام به پایان رسید. این شاید تلخی جدایی رو برای فن خال هم کمتر کنه.

Captain_America
23-05-2016, 07:10
کسب این جام رو به دوستان تبریک میگم. ون گال مربی بزرگی بود سابقه مربی گری تیمهای بزرگ دنیا رو داشت همین که پپ و مورینیو دستیارش بودن تو بارسا خودش تجربه و کیفیتش رو نشون میده. از اونجایی که احتمالا بازنشسته بشه حقش بود که این جام رو با منچستر بدست بیاره مشکلش یکی یکدندگی و لجبازیش بود (که بعضی وقتا به نفع تیم شد مثل تمدید قرار داد ده خیا ) یکی اینکه تو چهارچوپ توقعات باشگاه نتونست کار کنه که واسه هر مربی بزرگی امکان داره پیش بیاد.
جوزه قراردادش سه ساله است و ویژگیش هم اینه که معمولا پس از کسب افتخار میره دنبال یه تجربه دیگه و اینکه ممکنه بعد از یکی دو فصل خوب یه فصل بد هم داشته باشه پس باید بهش فرصت هم داد و اینکه سابقه لج کردن با بازیکن هم داره.
الان اولویت ساختار تیمه اونقدری که به بازیکن جدید نیاز داریم بیشتر از اون به خلاص شدن از دست یه سری بنجل نیازمندیم. اولین بازی رسمی بعدی هم کامیونیتی شیلد هستش که آخرین بار با دیوید مویز بردیم.

fa_shinobi
23-05-2016, 10:05
این جام آخر با اینکه به اندازه جام لیگ و اروپا اهمیت نداره اما واقعا حال داد. یه زمانی همش جام میبردیم. چقدر خوب بود.
با این حال فن خال رو مطمئنا نگر نمیدارن. و با وضعیت چند سال اخیر فقط دنبال مربی هستن که بتونن کوتاه مدت جواب بگیرن. مورینیو معمولا کمتر به بازیکنای جوان بها میده و این کمتر با افکار مدیران سازگاره. با این حال برای کسب نتیجه، افزایش سهام، جذب بازیکنان برجسته، بدست آوردن دل هواداران و ... به همچین مربی ای نیاز هست.
در مورد فن خال هم با اینکه دلم نمیخواست آخرای دوران مربی گریش اینقدر انتقاد بشه ازش که واقعا بعضی وقتها حقش نبود این همه آزار و اذیت (از رسانه ها گرفته که وسط فصل از اخراج حرف میزدن تا بدشانسی و مصدومیتهای بد موقع مخصوصا لوک شاو).... ولی در نهایت خودش هم میدونه که دیگه با منچستر نمیتونه ادامه بده.
در نهایت فصل بعد من حس میکنم که لیگ جزیره از همیشه بهتر میشه. گواردیولا، مورینیو، کونته، کلوپ که اضافه شدن و مسلما بازیکنان زیادی دوست دارن زیردست اونا کار کنن و تیمهایی مثل لستر و تاتنهام هم که سر بلند کردند.

Mohammad
23-05-2016, 15:37
پایان عصر فن خال در منچستر و شاید مربیگری؛ قرارداد فن خال فسخ شد. حالا باید منتظر شروع عصر مورینیو در منچستر باشیم.

همچنان احساسم در مورد اومدن مورینیو دوگانست ولی فکر می کنم حداقل با مورینیو بتونیم چند تا جام ببریم.

چیزی که مسلمه با اومدن مورینیو دوباره یه لیست بلند بالا ورودی و خروجی داریم و هزینه زیادی هم برای این جا به جایی ها خواهیم داشت.

fa_shinobi
23-05-2016, 16:39
آره درسته تغییرات بازم زیاده و تا بازیکنان تو تیم جا بیفتن کمی طول میکشه.
ولی هزینه مهم نیست. میدونی چقدر زمان فرگوسن پول به جیب زدن. بذار خرج کنن:n31:

Mohammad
23-05-2016, 20:05
آره درسته تغییرات بازم زیاده و تا بازیکنان تو تیم جا بیفتن کمی طول میکشه.
ولی هزینه مهم نیست. میدونی چقدر زمان فرگوسن پول به جیب زدن. بذار خرج کنن:n31:

از نظر مالی که مشکلی نداریم ولی چند تا مربی مثل فن خال اگه بیان و برن ... :n02: همین الان که مورینیو می خواد بیاد بحث 200 میلیون پوند بودجه واسه نقل و انتقالاتی هست که به نظر می رسه اولینش هم زلاتان باشه.

امیدوارم ستاره هایی که قرار به تیم بیان حداقل دچار افت نشن و در همون سطحی که هستن بمونن !

fa_shinobi
24-05-2016, 00:27
زلاتان فکر کنم بازیکن آزاده. هزینه انتقال نداره.
ولی خامس رو اگه بخوان بگیرن خرج برمیداره. بحث یکی دو تا بازیکن جوان هم هست. بجز زلاتان یه مهاجم دیگه هم لازمه. و یه مدافع بنظرم

Mohammad
24-05-2016, 01:58
زلاتان فکر کنم بازیکن آزاده. هزینه انتقال نداره.
ولی خامس رو اگه بخوان بگیرن خرج برمیداره. بحث یکی دو تا بازیکن جوان هم هست. بجز زلاتان یه مهاجم دیگه هم لازمه. و یه مدافع بنظرم
آره درسته، زلاتان آزاد هست. از بین مهاجمانی که هست فکر کنم موراتا گزینه خوبی باشه. گزینه ای که احتمال انتقالش هست.
همه چیز به تفکرات مورینیو بستگی داره .. اگه یه دفعه دروگبا رو خرید نباید تعجب کرد ! :n02:

pcforlife
24-05-2016, 05:59
خب خبر اتمام کار فن خال از باشگاه و کادر فنی تو سایت باشگاه رسما اعلام شد که حرف و حدیث ها حداقل راجع به اتمام کار اونا تموم بشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
امیدوارم گیگز تو کادر فنی بعدی یا حداقل در باشگاه و تیمای آکادمی بمونه... البته شایعات پیرامون این موضوع خوب نیست.:n27:

Mohammad
24-05-2016, 08:24
این دو مطلب رو به دوستان پینشنهاد می کنم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این قسمتش هم جالب بود :


There is a quote in the book 'Jose Mourinho: The Secrets Behind His Success' in which Alex Ferguson says of the Portuguese: "I look at Jose and I see myself reflected in many of the things he does."

Ezel
24-05-2016, 13:34
فانخال مربی ای هست که پایه گذار خوبی بوده معمولا ، در بارسلونا و بایرن که اوج کارش بود

قطعا مقصر بخش مهمی از ناکامی تیم بود در این دوفصل با تصمیمای عجیب در جریان بازی ، ولی خب تمامی تقصیر متوجهش نیست و کل مجموعه ی تیم و هوادارها هنوز با نبودن سرالکس کنار نیومدن کاملا و میشه گفت هنوز هم به نوعی در دوره ی گذار هستیم ، و البته با این بازیکنها میشه امید داشت به آینده و اینکه بازهم فان خال پی ریزی خوبی انجام داده

در مورد مربی بعدی هم قطعا مورینیو نزدیک ترین گزینه هست ، گیگز به نظرم بهتر هست در یک تیم دیگه شروع به سرمربیگری کنه و تجاربش رو در مربیگری بالاتر ببره تا بعنوان مربی بعدی یونایتد آماده باشه ، سپردن تیم به گیگز در حال حاضر دورنمای مشخصی نداره و از طرفی بودنش در کادر مورینیو شاید باعث بروز اختلاف و حاشیه بشه و به زودتر از دست دادن رختکن توسط مورینیو منجر بشه :n02:، شاید فوق العاده موفق بشه و شاید هم نشه که این دو روی یک سکه هست و بنابراین بهتره با تیم دیگه ای شروع کنه تا در آینده شانسش رو برای مربیگری یونایتد از دست نده و به مهره ی سوخته تبدیل نشه

قطعا کسی شک نداره در اینکه مورینیو مربی طراز اولی هست ، اما جدی ترین تردید در مورد مورینیو از دست دادن رختکن هست ، اتفاقی که در این شش هفت سال در رئال و حتی چلسی که اونجا رئیس بود واقعا براش اتفاق افتاد ، این نکته مهم ترین و جدی ترین تردید در مورد مورینیو هست اما خب اون جاه طلبی ای که به تیم خواهد آورد میتونه کمک زیادی به بلند شدن دوباره ی تیم داشته باشه

Hamid Hamid
24-05-2016, 17:35
سلام و درود

پیش از هر چیز قهرمانی تیم " جانبازان و معلولان " رو و تلاش بی نظیر آقای فن خال زرگ رو با این همه اعجوبه تبریک می گم ، اعجوبه هایی که هر کدومشون واسه سقوط یک تیم کافی بودند. در این که فن خال ضعیف کار کرد من اصلا حرفی ندارم و در این مورد شکی نیست ، ولی من بدون شک می گم از لحاظ " تیم " بودن و از لحاظ داشتن مهره ی مناسب به مراتب تیمی مثل " نیوکاسل " که سقوط کرد از منچستر بهتر بازیکن داشت و بازیکن با ثبات بیشتری داشت. نیوکاسل ، چلسی و لیورپول ...

بله این فصل فن خال افتضاح بود ! اما باید با تیمی کار می کرد که به جز 4 بازیکن بقیه کلا یا نبودن ، یا اگه بودن یه یار به نفع حریف بودن ، تیمی که به جز ده خیا ، ماتا ، مارسیال و رشفورد بازیکن دیگه ای نداشت ، تا حدودی هم لینگارد خوب بود اما بقیه یا کلا نبودن یا اگه بودن فاجعه بودن.

فاجعه ی بزرگ کریس اسمالینگ ! که به نظر من اصلا بهتره دیگه فوتبال بازی نکنه !!! موقع راه رفتن دست و پاش گره می خوره به هم از گند زدنش می شه به بازی فینال اشاره کرد و یه نمونه دیگه بازی وست هام که جالبه منچستر تیمی با این عظمت ببینید په کسی تو اون بازی می کرد ! بازی با وست هام دقیقا 7-8 مورد یارگیری داشت با اندی کارل ، خب یه دفاع خوب مثل استام و بلان و فردیناند حداقل 6 موردش رو موفق می شن و نمی گذارن کاری کنه ، یکی مثل ویز براون متوسط حداقل 3-4 مورد ! اما جلبه واستون بگم حتی یک !!!!! بار هم نتونست مانع حرکت کارل بشه !! مگه داریم؟!!!!!

اعجوبه ی بعدی کریک ! که این فصل نصف پاس های چند متریش حتی به مقصد نرسید ! بازیکن هم تیمی 10 متر اون طرف تره !! می زنه توپ رو تو اوت ! ، بعدی لوک شاو که اصلا نبود ، والسنیا و رونی که روی هم 3-4 بازی متوسط یا خوب داشتن ، بلیند که باز بهتر از اسمالینپ بود اما اونم بد بود ، روخو ، دارمیان ، اشنایدرلین که اینا حتی به نردت بازی خوب داشتن. مروان فلینی که این فصل راحت 8 تا تک به تک رو از 6-7 متری زد تو پای گلر ! ممفیس دیپای که به جز ده بازی اولش تو منچستر دیگه یه حرکت مثبت هم نداشت.

روی هم رفته به جز لینگارد ، ماتا ف رشفورد ، مارسیال و ده خیا ، بقیه بازیکنان منچستر حتی 5 بازی خوب هم نداشتند ، استاد همه هم که آقای شوینی که اصلا کجا بود یا اگه بود حال ندشات بازی کنه.

بله آقای فن خال بدترین مربی جهان ! همه ی مصدومیت ها و خارج از فرم بودن های این بازیکنان هم تقصیره فن خال ! ولی حداقل نصفی از این بازیکن ها که باید 10 تا بازی خوب داشته باشن یا نه؟

به همین خاطر قهرمانی رو تبریک می گم به شخصه آقای فن خال ، فقط کافیه 10 تا بازی آخر تیم رو یه نگاه بندازید تا ببینید چه قدر اعجوبه تو تیم بود. یه چیزی یادم میاد ، قدیم یه بنده خدایی کار خودش رو می کرد ، اما کلی انتقاد بهش می شد قبل از اینکه بره برگشت گفت : ان شالله بعد از بنده کسانی خواهند اومد که عمل خواهند کرد و شما نتیجه ی عملشون رو خواهید دید ! " ، رفتش و یه نفر دیگه بعدش اومد و کلا اون جایی که بهش سپرده بودن رو ویران کرد ، امیدوارم منچستر مثل اون جایی که ازش مثال زدم نشه.

موفق باشید :n01:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
24-05-2016, 17:52
سرمربی سابق چلسی با یونایتد به توافق رسید.

به گزارش سایت نود، مراحل عقد قرارداد آقای خاص با شیاطین سرخ درحال تکمیل است.
اسکای اسپورتس گزارش داد ژوزه مورینیو با یونایتد به توافق رسیده و انتظار می‌رود حداکثر تا پس فردا قرارداد امضا کند.
منچستریونایتد روز گذشته رسما خروج فن خال از این تیم را تایید کرد.
گفته می‌شود مورینیو با یونایتد قرارداد ۵ ساله امضا خواهد کرد.

fa_shinobi
24-05-2016, 22:05
سلام و درود
پیش از هر چیز قهرمانی تیم " جانبازان و معلولان " رو و تلاش بی نظیر آقای فن خال زرگ رو با این همه اعجوبه تبریک می گم ، اعجوبه هایی که هر کدومشون واسه سقوط یک تیم کافی بودند......

در اینکه در حق فن خال ظلم شد شکی نیست. خیلی زیر ذره بین بود و فشاری بیش از بقیه مربیا روی دوشش بود. حتی وقتی نتیجه میگرفت بیشتر از مورینیو اول فصل که با اون اوضاع اخراج شد مورد انتقاد قرار میگرفت. مصدومیت ها هم متاسفانه خیلی بد بود. از شاو که کل فصلو از دست داد، از شواینی که خیلی روش حساب میشد، یا فیلیپ جونز که کلا محو شد...
با این حال فن خال اشتباهاتی هم داشت. مثلا نداشتن مهاجم نوک چیز بسیار عجیبی بود. شما فرض کنید چیچاریتو لورکوزن الان تو یونایتد بود، مسلما خیلی بیشتر بکار میاد تا اینکه رونی رو ببره تو اون پست. یا دی ماریا رو ببینید که اول فصل قبل چقدر خوب بود ولی فن خال واقعا نتونست ازش استفاده کنه. افت کرد ولی به محض اینکه به پاریسن ژرمن رفت به اوج برگشت.
خیلی از بازیکن ها هم خریدای خودش بودن. روخو، دارمیان، اشندرلین...
کارنامه فن خال پر از افتخاره ولی بنظرم نتونست اون شخصیت مناسب رو به این تیم بده. آرسنال رو ببینید، چند سال که جام نمیاره و از نتایجش انتقاد میشه اما واقعا میشه آرسنالی بودن رو از بازیش احساس کرد.
در نهایت بگم که اینجا ما داریم نظرات رو محترمانه و دوستانه میگیم و قصد مخالفت و موضع گرفتن نداریم

hossein blak
26-05-2016, 16:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایندگان دو باشگاه منچستر یونایتد و آ اس رم، در حال مذاکره اند تا مقدمات حضور کوستاس مانولاس را در الدترافورد فراهم کنند.

مدافع یونانی رم، مورد توجه ژوزه مورینیو قرار گرفته است، مردی که گفته می شود در آینده ای نزدیک، روی نیمکت منچستر یونایتد خواهد نشست.

با اینکه مانولاس به حضور در فوتبال انگلیس علاقه نشان داده است، بند آزادسازی قرارداد او کمی گران می نماید. جالوروسی اعلام کرده هر تیمی که خواهان این بازیکن است، باید 40 میلیون یورو بابت رضایت نامه او بپردازد.

Mohammad
26-05-2016, 18:30
احتمالا با حل مشکلات حق مالکیت اسم مورینیو، امروز یا فردا باید منتظر اعلام رسمی باشیم.

از بازیکنانی که فن خال تویه این مدت فروختشون، جالبه که فن پرسی 16 گل ، چیچاریتو 17 گل، ولبک که تقریبا همش مصدوم بوده، دی ماریا 10 گل و 18 پاس گل (اوزیل با 19 پاس گل بهترین بود این فصل و بعد از اون اریکسون با 13 پاس بوده!) ، نانی 8 گل و فالکائو، فلچر و ایونز هر کدومش 1 گل زدن. در مجموع کل بازیکنانی که فروخته شدن 58 گل زدن :n02:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
26-05-2016, 21:21
احتمالا با حل مشکلات حق مالکیت اسم مورینیو، امروز یا فردا باید منتظر اعلام رسمی باشیم.

از بازیکنانی که فن خال تویه این مدت فروختشون، جالبه که فن پرسی 16 گل ، چیچاریتو 17 گل، ولبک که تقریبا همش مصدوم بوده، دی ماریا 10 گل و 18 پاس گل (اوزیل با 19 پاس گل بهترین بود این فصل و بعد از اون اریکسون با 13 پاس بوده!) ، نانی 8 گل و فالکائو، فلچر و ایونز هر کدومش 1 گل زدن. در مجموع کل بازیکنانی که فروخته شدن 58 گل زدن :n02:

ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی رسما هدایت منچستریونایتد در فصل آینده را به عهده گرفت.



به گزارش وبسایت نود، اسکای اسپورتز گزارش داد که سرمربی سابق چلسی و رئال مادرید در هتلی در لندن در بعد از ظهر پنجشنبه قرارداد جدید خود را امضا کرد. مربی پرتغالی با اد وودوارد، نایب رئیس شیاطین سرخ دیدار کرد.


درست در دوازدهمین سالروز قهرمانی مورینیو در لیگ قهرمانان با پورتو، قرارداد وی رسمی شد و مربی پرتغالی جانشین لوئیز فن خالی شد که فصل را با قهرمانی در جام حذفی انگلیس به اتمام رسانده بود.


مربی پرتغالی از ماه دسامبر یعنی زمان اخراجش از چلسی بدون تیم مانده بود. مذاکرات وکیل وی و ژرژ مندس در روزهای اخیر با جدیت پیگیری شد. مربی پرتغالی از زمان جدایی فرگوسن از شیاطین سرخ در سال ۲۰۱۳ رویای هدایت منچستریونایتد را در سر داشت.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
26-05-2016, 23:25
زلاتان به عنوان بازیکن آزاد راهی منچستریونایتد خواهد شد.


به گزارش وبسایت نود، یک منبع بسیار معتبر و نزدیک به مدیربرنامه های زلاتان، مدعی شده است که ستاره سوئدی با منچستریونایتد به توافق کامل رسیده است.


زلاتان به عنوان بازیکن آزاد به منچستریونایتد می پیوندد و البته در کادرفنی حضور نخواهد داشت. البته برنامه این است که او بعد از بازنشستگی، مربیگریش را در یونایتد به عنوان دستیار آغاز کند، ولی فعلاً هیچ نقشه ای برای حضور زلاتان در کادرفنی یونایتد تعبیه نمی شود.


روز گذشته یک منبع سوئدی مدعی شده بود که زلاتان به عنوان مربی - بازیکن در یونایتد حضور خواهد داشت ولی این موضوع کاملاً منتفی است، زیرا زلاتان هنوز به فکر حضور در مستطیل سبز است.


قرارداد زلاتان ابراهیممویچ با یونایتد یک ساله است و قابلیت تمدید برای یک سال دیگر را هم دارد. انتظار میرود این انتقال تا ۴۸ ساعت آینده نهایی شود.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
27-05-2016, 12:31
سرانجام پس از ماه ها گمانه زنی مربی پرافتخار پرتغالی سرمربی منچستریونایتد شد.


به گزارش وبسایت نود، باشگاه منچستریونایتد سرانجام لحظاتی پیش با انتشار بیانیه ای رسما اعلام کرد که ژوزه مورینیو با قراردادی سه ساله سرمربی این تیم شده است.


مورینیو ۵۳ ساله بیش از یک دهه است که در سطح اول فوتبال اروپا مربیگری می کند و در ۴ کشور مختلف (پرتغال، انگیس، ایتالیا، اسپانیا) موفق به فتح جام شده است.


اد وودوارد، مدیر اجرایی منچستریونایتد، درباره پیوستن مورینیو به این باشگاه گفته:" ژوه به سادگی بهترین مربی دنیای امروز فوتبال است. او جام های زیادی برده و الهام بخش بازیکنان در کشورهای مختلف اروپا بوده است. او لیگ برتر انگلیس را به خوبی می شناسد.


دوست دارم از این فرصت استفاده کنم و بابت ورودش به منچستریونایتد خوش آمد بگویم. آمار موفقیت های او برای به جلو بردن این باشگاه ایده آل است."


ژوزه مورینیو هم درباره پیوستنش به منچستریونایتد گفته:" سرمربی منچستریونایتد شدن یک افتخار خاص در دنیای فوتبال است. این باشگاه را در دنیا می شناسند و تحسین می کنند. رمز و راز و افسانه ای درباره این باشگاه وجود دارد که هیچ باشگاه دیگری نمی تواند با آن رقابت کند.


همیشه یک وابستگی با الدترافورد را احساس کردم. این ورزشگاه میزبان چند خاطره مهم دوران مربیگری من بوده و همیشه رابطه خوبی با هواداران یونایتد داشتم. مشتاق مربی آن ها بودن و لذت بردن از حمایت فوق العاده شان در سال های پیشرو هستم."


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g.pagespeed.ic.rKPVcKfz35.jpg

Alireza SM
27-05-2016, 16:18
خیلی ریسک هست که منچستر برای این فصل بخواد برای چند بازیکن بزرگ مثل هیگواین و زلاتان و دی ماریا و ... هزنیه کنه چون تیم در چمپیونزلیگ نیست (به همین دلیل حتی جذب یا برگردوندن این بازیکنا هم مشکله)و در لیگ برتر هم در رقابت با تیم های گواردیولا و کلوپ و ونگر هیچ تضمینی برای قهرمانی نیست. اگه امسال زیاد هزینه کنن و قهرمان لیگ هم نشن شدیدا ضرر میکنن. امسال اگه مورینیو بتونه بالای جدول باشه و سهمیه چمپیونزلیگ سال آینده رو بگیره برای سال بعد میتونه بازیکنای بزرگ و آینده دار بخره.
هرچند بازم بعید نیست که منچستر بخواد بخواد برای یه ستاره بزرگ هزینه کنه ولی زلاتان ریسک بسیار بزرگتریه اگه بیاد منچستر احتمالش هست که به تورس چلسی تبدیل بشه با توجه به سنش بازدهیشم ممکنه افت کنه. به نظرم مورینیو اگه بتونه چیچاریتو رو برگردونه خیلی بهتر از جذب بازیکنای گرون قیمت هست.

Mohammad
27-05-2016, 17:59
خیلی ریسک هست که منچستر برای این فصل بخواد برای چند بازیکن بزرگ مثل هیگواین و زلاتان و دی ماریا و ... هزنیه کنه چون تیم در چمپیونزلیگ نیست (به همین دلیل حتی جذب یا برگردوندن این بازیکنا هم مشکله)و در لیگ برتر هم در رقابت با تیم های گواردیولا و کلوپ و ونگر هیچ تضمینی برای قهرمانی نیست. اگه امسال زیاد هزینه کنن و قهرمان لیگ هم نشن شدیدا ضرر میکنن. امسال اگه مورینیو بتونه بالای جدول باشه و سهمیه چمپیونزلیگ سال آینده رو بگیره برای سال بعد میتونه بازیکنای بزرگ و آینده دار بخره.
هرچند بازم بعید نیست که منچستر بخواد بخواد برای یه ستاره بزرگ هزینه کنه ولی زلاتان ریسک بسیار بزرگتریه اگه بیاد منچستر احتمالش هست که به تورس چلسی تبدیل بشه با توجه به سنش بازدهیشم ممکنه افت کنه. به نظرم مورینیو اگه بتونه چیچاریتو رو برگردونه خیلی بهتر از جذب بازیکنای گرون قیمت هست.

با صحبت های شما موافق نیستم. اگه اینطوری بخوایم نگاه کنیم در هر چیزی یه ریسکی هست که خب پس طبق اون نباید اون کار رو انجام بدیم. چه تضمینی برای قهرمانی تیم های گواردیولا، کلوپ، ونگر و حتی کونته هست؟ با احترام به طرفداران همه تیم های رقیب، ونگر که در حالت عادی هم نمی تونه جام ببره. گواردیولا و کونته هم که تازه دارن به لیگ جزیره میان و حالا حالاها کار دارن. لیورپول در شرایط بهتری قرار داره و کلوپ به مرور تونسته اثر خودش رو بذاره، ولی برای موفقیت به یه خونه تکونی درست و حسابی نیاز داره.

منچستر وضعیتش از بقیه رقبا بدتر نیست. همین الانش تیم بازیکنان جوان خیلی خوبی داره و اگه مورینیو بهشون اعتقاد داشته باشه، فصل دیگه می تونن چند برابر فصل قبل بدرخشن. بعلاوه منچستر اینقدر باشگاه بزرگی هست که برای خیلی از بازیکنان علیرغم این چند فصل بد، همچنان جذاب باشه. تیم الان به چند تا بازیکن خوب در چند پست نیاز داره و فکر نمی کنم دلیلی داشته باشه این خریدها یه فصل به تاخیر بیافتن ! اینم نباید فراموش کرد که فصل دیگه در لیگ اروپا هستیم.

زلاتان یه مهاجم بسیار فرصت طلب و تموم کننده هست. مهاجمی که فصل قبل اصلا نداشتیمش ! ما به چنین مهاجمی نیاز داریم. زلاتان در لیگ و در فصلی که گذشت 38 تا گل زده، 13 تا پاس گل داده، دقت شوتش 60 درصد و دقت پاسش 79 درصد بوده و از 38 بازی ممکن در 31 بازی، بازی کرده. این یعنی در هر 67.2 دقیقه گل زده ! زلاتان حداقل 2 فصل می تونه برای ما بازی کنه و احتمالا بعدش راهی آمریکا یا چین میشه. هر چند هنوز تکلیف زلاتان مشخص نیست.

در نهایت اینکه هر مربی که به یه تیم میاد معمولا یه سری تفکرات خاص خودش رو داره که بخاطر اون یه سری بازیکن باید از تیم برن، یه سری اضافه بشن. پس این نقل و انتقالات اجتناب ناپذیره. اگه مورینیو بازیکنانی رو که می خواد جذب نکنه چطور می تونه موفق باشه؟ اینکه بازیکنان دوست نداشته باشن به تیم ما بیان یه بحث دیگه هست.

وین رونی
27-05-2016, 21:26
اصلاً نمی تونم عکس زیر رو هضم کنم!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g.pagespeed.ic.rKPVcKfz35.jpg

هر وقت می بینمش عکس زیر در ذهنم نقش می بنده حس می کنم همچین چیزی اتفاق افتاده.ببخشید فتوشاپ کار خوبی نیستم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Alireza SM
27-05-2016, 22:53
اصلاً نمی تونم عکس زیر رو هضم کنم!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g.pagespeed.ic.rKPVcKfz35.jpg

هر وقت می بینمش عکس زیر در ذهنم نقش می بنده حس می کنم همچین چیزی اتفاق افتاده.ببخشید فتوشاپ کار خوبی نیستم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من واقعا هضم نمیکنم چطور مورینیو رو در این حد اسوره چلسی میدونن؟ . مظلومی اسطوره استقلال هست سال ها در استقلال بازی کرده. ایشون مربی گری رو هم به صورت جدی در بارسلونا آموخته و در کشور خودش به عنوان سرمربی مطرح شده و بیشتر برای پورتو اسطوره هست تا برای چلسی. به قول آقای افاضلی آغازگر دوران طلایی چلسی مورینیو نیست بلکه آبراموویچ هست. این مقایسه زمانی صدق میکنه که مثلا گیگز سرمربی چلسی یا سیتی شده باشه یا کسی مثل جرار یا ونگر یا یان راش و تری و بابی مور و ... سرمربی یونایتد شده باشن
مورینیو فقط سه مدت غیر طولانی سرمربی چلسی بوده. اگه این فصل کنار گذاشته نمیشد و فصل بعدم میموند میشد پیشکسوت حسابش کرد. در کل انتخاب مورینیو از نظر تناسب با باشگاه نباید زیاد غیرمنطقی به نظر برسه. شاید یکی از دلایل اینکه شماها اینطور فکر مکنین این باشه که ایشون در لیگ برتر فقط در چلسی مربی گری کرده. اگه هدایت سیتی رو میپذیرفت حتما نظر برخی هواداران هم فرق میکرد.

وین رونی
27-05-2016, 23:50
من واقعا هضم نمیکنم چطور مورینیو رو در این حد اسوره چلسی میدونن؟ . مظلومی اسطوره استقلال هست سال ها در استقلال بازی کرده. ایشون مربی گری رو هم به صورت جدی در بارسلونا آموخته و در کشور خودش به عنوان سرمربی مطرح شده و بیشتر برای پورتو اسطوره هست تا برای چلسی. به قول آقای افاضلی آغازگر دوران طلایی چلسی مورینیو نیست بلکه آبراموویچ هست. این مقایسه زمانی صدق میکنه که مثلا گیگز سرمربی چلسی یا سیتی شده باشه یا کسی مثل جرار یا ونگر یا یان راش و تری و بابی مور و ... سرمربی یونایتد شده باشن
مورینیو فقط سه مدت غیر طولانی سرمربی چلسی بوده. اگه این فصل کنار گذاشته نمیشد و فصل بعدم میموند میشد پیشکسوت حسابش کرد. در کل انتخاب مورینیو از نظر تناسب با باشگاه نباید زیاد غیرمنطقی به نظر برسه. شاید یکی از دلایل اینکه شماها اینطور فکر مکنین این باشه که ایشون در لیگ برتر فقط در چلسی مربی گری کرده. اگه هدایت سیتی رو میپذیرفت حتما نظر برخی هواداران هم فرق میکرد.
مظلومی اسطوره استقلاله؟!چه گلی به سر استقلال زده؟ نه خودشون هم زیاد قبولش ندارن
مظلومی مربی تیم رقیب تیم مورد علاقه منه مثل مورینیو که مربی یکی از تیم های رقیب منچستر هست.
روزهایی که مورینیو رو در قامت مربی گری چلسی میدیدم اگه یکی میگفت یه روزی مربی منچستر میشه اصلاً باور نمی کردم فعلا هنوز هم برای من سخته که ایشون رو کنار زمین در حال کوچ منچستر ببینم شاید بعدها عادت کردم و همون دلیلی که گفتید من مورینیو را بیشتر در کنار چلسی یادم میاد تا جای دیگه
نظر شخصیه منه

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

Alireza SM
28-05-2016, 01:17
درسته حتما در آینده حضور مورینیو رو در تیم مورد علاقتون درک میکنین. در آینده هواداران سیتی هم یه روزی احتمالا مجبور میشن حضورش رو درک کنن البته راحت تر از شما منچستری ها.
فقط یه نکته مثبتی که منچستر داره اینه که مثل یکی دوتا از تیم های داخلی ما نیست که اسطوره هاش به خون هم تشنه باشن و حتی همدیگه رو زندان بندازن و ... اگه مورینیو پدر فرگوسن رو هم کشته بوده باشه بازم فرگوسن قرار نیست در مساله فوتبال دخالت بیجا بکنه و مطبوعات و لیدر ها رو تشویق کنه تا علیه مورینیو شعار بدن یا مثل اون یکی تیم کشورمون که بازیکن اسطوره ای باشگاه میاد نظم و اتحاد کل باشگاه رو به هم میزنه و یه فصل رو برای باشگاه نابود میکنه، گیگز(اگه در کنار مورینیو باشه) قرار نیست چنین کاری کنه و برای کله کردن مورینیو با بازیکنا لابی کنه.

Mohammad
28-05-2016, 06:10
من واقعا هضم نمیکنم چطور مورینیو رو در این حد اسوره چلسی میدونن؟


شاید به این دلیل که هیچ مربی به اندازه مورینیو برای چلسی جام نبرده؛ هر چند تمام این جام ها داخلی بوده. در این مورد وحید @vahidgame ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فکر کنم بهتر می تونه نظر بده :n02:

هیچ جوره نمیشه لیگ و مسایل مرتبط با فوتبال لیگی مثل انگلیسی رو با فوتبال داخلی خودمون مقایسه کرد.

Captain_America
28-05-2016, 08:51
دوستان دیگه آقای خاص که از سر مت بازبی بیشتر نیست ، تازه منچستر و چلسی هم رقیب سنتی نیستند ولی سر مت بازبی ترجیح داد به عنوان منچستری در یادها باشه تا لیورپولی.

pcforlife
28-05-2016, 21:06
دوستان خبری از اعضای کادر فنی خوزه نشد؟
قرار کی مشخص بشه؟

Mohammad
28-05-2016, 21:33
دوستان خبری از اعضای کادر فنی خوزه نشد؟
قرار کی مشخص بشه؟

فعلا چیزی به طور رسمی اعلام نشده حسین جان ولی از کادر فنی کنونی فقط گیگز ممکن بمونه. مورینیو با تیم مربیگریش 14 ساله که با هم هستن !

Meisam
29-05-2016, 09:10
سلام
یادمه اون سالها که کارلوس کیروش به کادر فنی سرالکس اضافه شده بود موج انتقادات به سبک بازی منچستر بالا گرفته بود (از همین دست انتقاداتی که مثلا اسکولز میکنه)
به تعداد پاس های در عرض و عقب و جمع شدن تیم توی یک سوم میانی، به اینکه تیم بعد از زدن یک گل عقب میکشه و نوک پیکان این انتقادات فقط به سمت کیروش بود
چون کسی جرات نمیکرد در مورد سرالکس چیزی بگه ... تیم توی یک روال ثابت بود و سرالکس بالای سر تیم و در مجموع داشت نتیجه میگرفت ولی بازم بعضی جامها رو
به راحتی از دست میداد و ...

مطمئنا فنخال ایراداتی داشت در تصمیمات فنی ، ترانسفر و ... ولی کیه که بخواد اعتراف نکنه که این ایرادات حتی در زمان سرالکس هم وجود داشته ولی کسی نمیتونست
اینطوری در موردش حرف بزنه ، نه اینکه ازش بترسن و جرات نکنن، چون اون سرالکس بود و کسی به حرف و انتقادتون گوش نمیکرد، فروختن بازیکنی در حد چیچاریتو اینقدری برای
فنخال سرکوفت به همراه داشت که وقتی همه در مورد از دست دادن ستاره هایی مثل پوگبا و بکهام و فن نیستروی و ... توسط منچستر اسم میبرن تقریبا نامی از فرگوسن
برده نمیشه ، تصمیم فرگوسن بوده چون تیم رو توی مشتش داشت و فروختن چیچا هم تصمیم فنخال بوده چون اون هم تیم کامل زیر نظرش بودن.
حتی همه میگفتن فروختن فالکائو هم اشتباه خواهد بود و فنخال و منچستر پشیمون میشن ، آقای خاص با قول اینکه فالکائو رو به دوران اوجش برمیگردونه بادی به قب قب
انداخت و اون رو به خدمت گرفت و خدمتی به این قولش نکرد ، کسی اشاره ای به فالکائو نمیکنه ... یا حتی همه سره نخریدن پدرو این همه حمله کردن به فنخال و خوزه رو
بالا بردن که موفق شد چنین کشفی بکنه و پدرو رو ببره توی لیست خودش و در نهایت هم گلی بزنه به جمال چلسی و پدرو ...


چه کسی غیر از فنخال میتونست زیر این همه فشار در طول فصل دووم بیاره ، نیمکت رو از دست نده ، تا آخرین لحظه برای کسب سهمیه مبارزه کنه ، قهرمان FA بشه اون هم
با لشکری از بازیکن های مصدوم و محروم و ... یاد بیارین اونجایی از فصل رو که تیم هیچ مدافع راست و چپی نداشت (دارمیان / والنسیا - روخو / شاو)

احتمالا اگه مورینیو مربی فصل گذشته ی منچستر بود دووم نمیاورد ، خودش موجب اخراج خودش میشد با حرکات و صحبت هاش و عملکردش و حتی این نتیجه نصفه و نیمه رو
هم نمیتونست بیاره ، مورینیو تیمی که باهاش در فصل قبل قهرمان شد رو در فصل جدید به آسونی از دست داد ، به نیم فصل هم نکشید که طبق معمول نیمکت رو از دست داد و
شروع کرد به گفتن حرفهای تکراریش ، بودن جاسوس در تیم و خیانت و ... چیزایی که قبلا هم ازش دیده بودیم.


براساس آمار و اطلاعات و نمودارها و ... مورینیو مربی موفقی هست و شکی درش نیست ولی آیا مورینیو با فلسفه باشگاهی مثل منچستر همخونی داره یا نه رو مطمئن نیستم
استعدادهای جوانی که در زیر دستش توی این سالها در سایه موندن و فرصت رشد و تبدیل شدن به بازیکن های بزرگی رو نداشتن ... مشکل داشتن با بزرگان و ستاره های تیم تا اونجا
که کل نیمکت و تیم رو از دست بده ... شاید مورینیو بتونه توی سه سالی که در منچستر هست یک جام لیگ برتر بگیره و منچستر رو تا حدی در لیگ قهرمانان بالا ببره ولی بعید میدونم
میراثی برای بعدش به جا بگذاره ، همونطور که میراثی برای چلسی و رئال و ... بجا نذاشت ... میراثی مثل ژاوی و اینیستا و پویول در بارسا ، میراثی مثل مولر و آلابا در بایرن ، مثل مارشال
و رشفورد و منساء ... احتمالا مورینیو موفق بشه لیست لوکاکو ، دیبروینه ، کاسیاس ، رونالدو ، ماتا و ... رو تکمیل تر بکنه.


امیدوارم تمام حرفام برعکس در بیاد :n01::n02::n15:

Alireza SM
29-05-2016, 14:23
ونایتد به دنبال تمدید قرارداد با راشفورد
منچستریونایتد قصد دارد قراردادی طولانی مدت با مارکوس راشفورد، مهاجم جوان خود پس از درخشش در نیم فصل دوم امضا کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]








به گزارش "ورزش سه"، مهاجم 18 ساله مقابل میتی لند اولین بازی اش را برای یونایتد انجام داد و دو گل به ثمر رساند. در ادامه او به این روند عالی ادامه داد تا در پایان فصل به تیم ملی انگلیس دعوت شد و در اولین بازی اش برای این تیم نیز موفق به گلزنی شد. درخشش او نگاه‌ها را به سمتش جلب کرده ولی یونایتد نمی‌خواهد او را به راحتی از دست بدهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلگراف مدعی شد که پیشنهاد یونایتد برای تمدید قرارداد با او، قراردادی 4 ساله و حقوق 20 هزار پوند در هفته است که بسته به تعداد بازی‌ها و گل‌هایش پاداش‌هایی دریافت خواهد کرد. گفته می‌شود یونایتد می‌خواهد پیش از یورو 2016 قرارداد او را تمدید کند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]






===========


مورینیو ظاهرا داره اولین قدم ها رو درست برمیداره. حفظ بازیکنایی مثل راشفورد و دیپای دقیقا چیزیه که منچستر نیاز داره

Mohammad
30-05-2016, 11:22
آنالیز؛ بررسی کارنامه مورینیو با جوانان

سایت رسمی برنامه نود-در دو هفته فاصله بینِ پایانِ چمپیونز لیگ و آغازِ یورو ۲۰۱۶، پیوستنِ ژوزه مورینیو به منچستر یونایتد داغ‌ترین سوژه‌یِ فوتبالِ اروپا است. یکی از انتقاداتی که همیشه از مورینیو شده و باعث نگرانیِ هیات مدیره و هودارانِ منچستر یونایتد هم بوده، توجهِ نه چندانِ زیادِ او به بازیکنانِ جوان و محصولاتِ آکادمیِ تیم‌هایش است. اما این تاریخچه دقیقا چیست؟

پورتو (۲۰۰۲-۲۰۰۴)
از تیمِ پورتویِ مورینیو که قهرمانِ جامِ یوفا (یوروپا لیگِ حالِ حاضر) و چمپیونز لیگ شد، ستاره‌هایی مثلِ دکو، مانیش و ریکاردو کاروالیو بیرون آمدند، بازیکنانی که برایِ تیمِ ملیِ پرتغال و باشگاه‌هایِ بزرگی مثلِ چلسی، بارسلونا و رئال مادرید در سال‌هایِ بعد بازی کردند. درسته که هیچ کدام در زمانِ ورودِ مورینیو در ابتدایِ فوتبالشان نبودند، اما پیشرفتشان زیرِ نظرِ او غیرِ قابلِ چشم‌پوشی است. جدا از این سه ستاره، باید کارلوس آلبرتویِ برزیلی و ۱۹ ساله را به یاد بیاوریم که با زدنِ اولین گلِ پورتو در فینال بدل به سومینِ گلزنِ جوانِ تاریخِ یک فینالِ اروپایی شد.

چلسی (۲۰۰۴-۲۰۰۷)
مورینیو بعد از پیوستن به چلسی این تیم را بعد از ۵۰ سال قهرمانِ انگلیس کرد، دو بارِ پیاپی. بنابراین عجیب نیست که ببینیم توجه به محصولاتِ آکادمی هدفِ اصلیِ او نبوده است. اما چلسیِ مورینیو که قهرمانِ لیگِ برتر شد به هیچ وجه تیمِ مسنی نبود. از بینِ بازیکنانِ اصلی تنها کلود ماکله‌له بالایِ ۳۰ سال سن داشت و مهره‌هایِ کلیدی‌ای مثلِ جان تری (۲۳)، پتر چک (۲۲) و آرین روبن (۲۰) همه کم‌سن بودند. مورینیو حتی به رابرت هوت و گلن جانسون هم در لیگ به اندازه‌یِ کافی بازی داد تا هر دو قبل از ۲۱ سالگی مدالِ قهرمانیِ لیگِ برتر را به دست بیاورند.

اینتر (۲۰۰۸-۲۰۱۰)
اینترِ مورینیو که دو بار قهرمانِ سریِ آ شد و در فصلِ دوم سه‌گانه‌یِ خودش را کامل کرد، تیمی کاملا با تجربه بود. اما حتی در این تیم هم فرصتی برایِ بازیِ پدیده‌هایِ جوان بود. ماریو بالوتلی در دو سال حضورِ مورینیو در اینتر ۷۰ بار برایِ نراتزوی بازی کرد و داویده سانتون در حالی که تنها ۱۸ سال داشت در چمپیونز لیگ مقابلِ منچستر یونایتد به زمین رفت.

رئال مادرید (۲۰۱۰-۲۰۱۳)
رئال مادرید هم مثلِ چلسی شهرتش در پرورش بازیکنانِ آکادمی نیست، به خصوص در دورانی که فلورنتینو پرز تنها هدفش پایین کشیدنِ بارسلونا بود. با این حال در سه سالی که مورینیو رهبریِ رئال را به عهده داشت به ۲۰ بازیکنِ آکادمی در تیمِ اول بازی داد. مهمترینِ این بازیکنانِ آلوارو موراتا و خسه رودریگز بودند. در ضمن مورینیو از رافائلِ وارانی که هنوز ۲۰ ساله هم نشده بود به عنوانِ یکی از بازیکنانِ اصلی در قلبِ خطِ دفاعی‌اش استفاده می‌کرد.

چلسی (۲۰۱۳-۲۰۱۵)
بازگشتِ مورینیو به چلسی با یک قهرمانیِ دیگر در لیگِ برتر همراه شد. در این فصلِ ۲۰۱۵-۲۰۱۴ چلسی تیمی با تجربه متشکل از بازیکنانِ شناخته شده بود، اما در این مقطع هم مورینیو به چند بازیکنِ آکادمیِ چلسی در تیمِ اول بازی داد. لوئیس بیکر، جان سوئیفت و آندرئاس کریستنسن و مهمتر از آن‌ها روبن لوفتس-چیک با ۳ بازی در لیگ و دومینیک سولانکِ ۱۷ ساله با یک بازی در چمپیونز لیگ، از جمله‌یِ این بازیکنان بودند.

nw_nk
03-06-2016, 17:56
کارل هاینتس رومنیگه نایب رئیس بایرن مونیخ: ما یک پیشنهاد دیوانه وار از سوی منچستر یونایتد دریافت کرده بودیم که البته حتی یک ثانیه هم روی آن بحث نشد. با قبول آن پیشنهاد رکورد گران قیمت ترین بازیکن جهان شکسته می‌شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B4%DA%A9%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA

becks
04-06-2016, 08:10
اسکای اسپورت: خوزه مورینیو باور دارد که راشفورد می تواند تاثیر زیادی در تیم او داشته باشد به همین دلیل او فقط 1مهاجم جذب خواهد کرد و ان مهاجم زلاتان است که با قراردادی 1ساله قبل از یورو به منچستر خواهد پیوست

becks
04-06-2016, 08:15
اجنت ادوارد:
Welcome to the premier league Ibra!
This signing is for the Man Utd fans, Source
close to Jose tells me.

Ezel
04-06-2016, 12:37
در کل مورینیو یک ترکیب یازده نفره ی ثابت داره ، بعلاوه ی سه تا تعویضی ثابت و این ممکنه یک مقدار سایر بازیکنها رو از لحاظ روحی در شرایط پایینتری قرار بده ؛

البته ثبات خوب هست ولی خب ثبات افراطی نه ، بهرحال امیدوارم مورینیو اون روش 11+3 رو تغییراتی درش بده تا تیم به روش کاری خودش مبنی بر بازی دادن به سایر بازیکنان هم پایبند باشه

به هرحال امیدواری پررنگی داریم به آینده

Mohammad
04-06-2016, 13:21
همونطور که مورینیو گفته بود باید این 3 سال رو فراموش کرد، خودش هم باید گذشته رو تا حد زیادی فراموش کنه. تیم کنونی منچستر پتانسیل خیلی خوبی داره. اگه بازیکنان یه فیلتر درست و حسابی بشن و مهره هایی که می خوایم جذب بشن + اینکه آقای خاص، خودش رو خاص منچستر کنه ( :n02: ) به نظرم هیچ دلیلی برای عدم موفقیت نیست و نخواهد بود.

فعلا در بازار نقل و انتقالات دو تا خبر عمده هست؛ یکی اومدن زلاتان به منچستر که از بس رسانه ها گفتن خسته شدیم :n02:. یکی هم رفتن دخیا به رئال ! همون خبر کلیشه ای همیشگی که البته باشگاه نباید اجازه این جدایی رو بده.

hossein blak
04-06-2016, 14:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منابع Sky Sport گزارش داده اند که این قرار داد در مراحل پایانی ست و امکان دارد پیش از آغاز یورو 2016 علنی شود. به این ترتیب زلاتان به نخستین خرید ژوزه مورینیو تبدیل خواهد شد.

این منبع اطلاع داده است که جیمی واردی هم در لیست خرید مورینیو قرار داد اما فعلا از ارائه پیشنهاد منصرف شده است. چراکه نمی خواهد راه پیشرفت و میدان داده به مارکوس رشفورد در یونایتد بسته شود.

fa_shinobi
06-06-2016, 11:27
شایعات نقل و انتقالات واقعا بعضی وقتها آدمو گیج میکنه.
گفته میشه که بلیند و ماتا و ممفیس در لیست فروش قرار گرفته اند. البته بلیند و ماتا پیشبینی میشد چون زیاد سرعتی نیستند و با سبک مورینیو سازگار نیستند. ولی ممفیس رو نمیدونم چرا، بازیکن آینده داری هست... هر چند که ماتا هم واقعا بازیکن خوب و در خدمت تیم بود و بلیند بازیکنی چند پسته...
حالا یه چیز عجیب دیگه که تو varzesh3 دیدم رفتن شواینی بود. تا میگن یکی مصدومه و آماده نیست میگن فسخ قرارداد. من واقعا فکر نمیکنم مورینیو بخواد این بازیکنو از دست بده. بازیکنی مفید و موثر که هر موقع میاد تو زمین نظمی که میاره کاملا مشخصه. شواینی 31 سالشه ولی اونقدر بازیکن خوبی هست که بشه یکی دوسال دیگه روش حساب کرد.
ضمن اینکه اگه بخواد شواینی رو از دست بده باید حتما بازیکن تراز اولی در حد بوسکتس بگیرن. وگرنه این خروج و ورودها فقط هماهنگی اعضای تیم رو بهم میریزه.
من حدس میزنم یکی از دروازبان های تیم هم جدا میشه. دخیا که خوشبختانه میگن خبری از جذبش نیست و زیدان رو ناواس حساب باز کرده... والدس و رومرو هم یه جورایی در سطح همدیگه هستن و بنظر نمیاد دو تاشون رو در کنار هم نگه دارن.

becks
06-06-2016, 11:38
شایعات نقل و انتقالات واقعا بعضی وقتها آدمو گیج میکنه.
گفته میشه که بلیند و ماتا و ممفیس در لیست فروش قرار گرفته اند. البته بلیند و ماتا پیشبینی میشد چون زیاد سرعتی نیستند و با سبک مورینیو سازگار نیستند. ولی ممفیس رو نمیدونم چرا، بازیکن آینده داری هست... هر چند که ماتا هم واقعا بازیکن خوب و در خدمت تیم بود و بلیند بازیکنی چند پسته...
حالا یه چیز عجیب دیگه که تو varzesh3 دیدم رفتن شواینی بود. تا میگن یکی مصدومه و آماده نیست میگن فسخ قرارداد. من واقعا فکر نمیکنم مورینیو بخواد این بازیکنو از دست بده. بازیکنی مفید و موثر که هر موقع میاد تو زمین نظمی که میاره کاملا مشخصه. شواینی 31 سالشه ولی اونقدر بازیکن خوبی هست که بشه یکی دوسال دیگه روش حساب کرد.
ضمن اینکه اگه بخواد شواینی رو از دست بده باید حتما بازیکن تراز اولی در حد بوسکتس بگیرن. وگرنه این خروج و ورودها فقط هماهنگی اعضای تیم رو بهم میریزه.
من حدس میزنم یکی از دروازبان های تیم هم جدا میشه. دخیا که خوشبختانه میگن خبری از جذبش نیست و زیدان رو ناواس حساب باز کرده... والدس و رومرو هم یه جورایی در سطح همدیگه هستن و بنظر نمیاد دو تاشون رو در کنار هم نگه دارن.
راجب بلیند و ماتا نظری ندارم واقعا چون باور دارم به جاشون بازیکنای خوبی میان
اما در مورد خبر ممفیس و شواینی که دیدید بگم که مثل همیشه یه شایعه از رسانه های درجه 3اروپایی هستش.
میرور ادعا داره شواینی رو میفروشیم ولی انصافا یه لحظه باید به منطقمون رجوع کنیم.آیا منچستر حاضره اعتبار خودشو و شواینی رو زیر سوال ببره ؟؟شواینی مطمننا تا چند سال بعدم پیش ماست.
ممفیس هم که اگه استاد عزیز میموند به فروش می رسید. ممفیس اینده داره ،مورینیو 100در 100بهش فرصت میده.
این خبر گرفتن شماره 7از ممفیس هم شر و وره
========
ایشالا فردا هم زلاتان رسمی میشه <3

fa_shinobi
06-06-2016, 18:57
این هم باز در مورد لیست خروج هست!!!!!!

به گزارش "ورزش سه"، ژوزه مورینیو، سرمربی جدید منچستریونایتد، تابستان پر خبری را برای این تیم تدارک دیده و در اولین گام به دنبال فروش بازیکنان مازاد خود است.

گفته می شود که مورینیو با اد ووداورد، مدیر ارشد یونایتد، روز جمعه جلسه ای برگزار کرده و در آن لیست خروجی خود را ارائه کرده که شامل نام های بزرگی بوده است. خوان ماتا، آندر هررا و ممفیس دیپای 3 بازیکن مشهوری هستند که در لیست فروش مورینیو قرار گرفته اند.
علاوه بر این 3 بازیکن، نام بازیکنانی همچون فلینی، شواین اشتایگر، مایکل کریک، اشلی یانگ، مارکوس روخو، رومرو، دارمیان و والنسیا نیز دیده می شود. همچنین گفته می شود که مورینیو مایل خواهد بود تا لوک شاو را نیز به تیم دیگری قرض دهد تا آمادگی اش را بازیابی کند.

لیست بازیکنای غیر مازاد رو بگن راحت ترن...

Alireza SM
06-06-2016, 19:00
کنار گذاشتن شواین اشتایگر و ممفیس دیپای واقعا اشتباهه؛ والنسیا هم همینطور منچستر به همچین بازیکن سرعتی نیاز داره.

Mohammad
08-06-2016, 22:42
اولین خرید این فصل هم انجام شد؛ اریک بایی از ویارئال. خرید عجیب و گرون قیمتی بود !

22 ساله، با 187 سانتیمتر قد، پست تخصصی دفاع وسط که البته دفاع چپ و راست هم می تونه بازی کنه. زیاد کارت میگیره (25 بازی در لالیگای فصل قبل، 9 کارت زرد و 1 کارت قرمز). فصل پیش حدود 2 ماه هم مصدوم بوده و 10 تا بازی رو از دست داده. در کل آمارش چندان چنگی به دل نمی زنه، باید ببینیم در منچستر عملکردش چطوره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] espeed.ic.AFteCkcvcJ.jpg

Mohammad
20-06-2016, 12:11
جدایی گیگز از یونایتد هفته آینده رسمی می‌شود
وبسایت رسمی برنامه نود - اسطوره منچستریونایتد در دوران جدید این تیم جایی ندارد.
به گزارش سایت نود، ژوزه مورینیو سرمربی فصل آینده این تیم نمی‌خواهد از رایان گیگز در کادرفنی خود استفاده کند و گیگز هم پست دیگری را در این باشگاه قبول نکرده است. روزنامه ایندیپندنت انگلیس امروز گزارش داد گیگز هفته آینده جدایی از یونایتد را رسما اعلام خواهد کرد. براساس این گزارش گیگز ۴۵ ساله تمایلی ندارد تا زمان حضور مورینیو در این باشگاه سمت رسمی داشته باشد.
گیگز بعد از بازنشسته شدن سه سال در کنار دیوید مویس و لوئیس فن خال مربی منچستریونایتد بود.
نشری ساندی پیپل گزارش داده رایان گیگز می‌خواهد در تیم دیگری به فعالیتش به عنوان مربی ادامه دهد اما هنوز درباره آینده‌اش تصمیم نگرفته است.

fa_shinobi
20-06-2016, 12:33
جدایی گیگز از یونایتد هفته آینده رسمی می‌شود

بنظرم این واسه خود گیگز هم بهتره.
با اتفاقاتی که تو این سه سال اخیر رخ داد بعید میدونم دیگه مریبیگری رو به کسی بسپارن که درجه 1 نیست و تجربه کمی داشته باشه.
گیگز باید چند سال مربی تیم های معمولی تر باشه و با کسب تجربه به منچستر برگرده.

Mohammad
22-06-2016, 13:38
به نظر می رسه مقصد بعدی گیگز تیم ضعیف ناتینگهام فارست در چمپیونشیپ باشه. کار سختی داره ولی به نظر برای شروع انتخاب خوبی هست + به نظر می رسه کار انتقال میختاریان از دورتموند رو باید تموم شده دونست.

Mohammad
30-06-2016, 12:51
از نقل و انتقالات انتظار میره به زودی خبر رسمی انتقال زلاتان و میختاریان اعلام بشه. گیگزی هم به احتمال زیاد از باشگاه جدا میشه :n28: امیدوارم یه تیم خوب رو برای سرمربی گری انتخاب کنه و بتونه یه روزی با قدرت برگرده. دوست ندارم مثل گری نویل اون بلا سرش بیاد. کل آمار گیگزی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
30-06-2016, 20:40
اینستاگرام زلاتان ابراهیموویچ: زمان آن رسیده که دنیا بداند. مقصد بعدیم منچستر یونایتد است. #من دارم میام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ibrahimovic Announces Club. Club Doesn't Announce Ibrahimovic

:)

m-a14
30-06-2016, 22:24
رسمی: زلاتان ابراهیموویچ به یونایتد پیوست
لحظاتی پیش فوق ستاره دنیای فوتبال تایید کرد که راهی منچستریونایتد خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]








به گزارش "ورزش سه"، سرانجام زلاتان ابراهیموویچ، فوق ستاره سوئدی دنیای فوتبال، به ماجراجویی خود پایان داد و تایید کرد که با امضای قراردادی 1 ساله راهی منچستریونایتد خواهد شد. زلاتان ابراهیموویچ با انتشار عکس لوگوی باشگاه منچستریونایتد در صفحه رسمی اینستاگرام خود نوشت:" زمان آن فرا رسیده که به دنیا اعلام کنم کجا خواهم رفت. مقصد بعدی من منچستریونایتد خواهد بود."

MƐΛИĪИƓĿƐSS
01-07-2016, 20:48
باشگاه منچستریونایتد از خرید جدید خودش رونمایی کرد.


به گزارش وبسایت نود، زلاتان ابراهیموویچ امروز با حضور در شهر منچستر و پشت سر گذاشتن تست پزشکی قراردادی یک ساله امضا کرد



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g.pagespeed.ic.yw-VIXBu6p.jpg

eman619rv
02-07-2016, 15:52
به نظرم زلاتان یکی از بهترین خریدهای این چند سال اخیرمون خواهد بود، بازیکنی که موفقیت رو تضمین میکنه. من یونایتد خیلی وقته که سوپراستار نداره و این تبدیل به مشکل شماره ی یکمون شده و حالا با داشتن زلاتان به نظرم تیم یه لیدر و یه موتور انگیزشی جدید پیدا کرده

خرید میختاریان هم قطعی شد و شخصاً یکم شک دارم به این خرید. اول از همه که پول بسیار زیادی برای بازیکنی که یه سال بیشتر از قراردادش نمونده پرداخت کردیم و دوم اینکه من هنریک رو یه جنگجو و فایتر نمیبینم و کارش خیلی سخته که توی تیم خودش رو جا بندازه اگه شرایطش مساعد نباشه براش.سوم اینکه در پستش بازیکنان خوب زیادی داریم که فاصله چندانی باهاش ندارن

هنوز نیاز به خرید های بهتر و البته فروش های بهتری خواهیم داشت، امیدوارم باز مثه سال های قبل نشه که توی روزای پایانی کلی بازیکن از دست دادیم و خرید های خوبی هم نداشتیم. مسئولین منچستر هنوز هم که هنوزه باید به خاطر ساده از دست دادن دی ماریا و کاری که فنخال باهاش کرد از خودشون شرمنده باشن.

در کل به تیم امسال امید زیادی دارم، اگه یه مدافع با تجربه و فیزیکی و با قابلیت سازماندهی خط دفاع به تیم اضافه کنیم شانس زیادی برای قهرمانی داریم

MƐΛИĪИƓĿƐSS
02-07-2016, 17:19
گیگز منچستریونایتد را ترک کرد.


به گزارش وبسایت نود، رایان گیگز اسطوره ولزی منچستریونایتد بعد از ۲۹ فصل حضور در این تیم، رسماً یونایتد را ترک کرد. گیگز از سن ۱۴ سالگی به باشگاه منچستریونایتد ملحق شد.


او ۲۴ فصل در ترکیب شیاطین سرخ بازی کرد و موفق به کسب ۳۵ جام مختلف شد. گیگز رکورددار بازی در پیراهن منچستریونایتد است. او ۹۶۳ بار پیراهن منچستریونایتد را به تن کرد. گیگز در فصل ۲۰۱۳-۲۰۱۴ به عنوان مربی - بازیکن در یونایتد ایفای نقش کرد و در چهار بازی پایانی فصل، سرمربی موقت شیاطین سرخ شد. گیگز با حضور فن خال، کمک مربی تیم شد و بازیگری فوتبال را هم کنار گذاشت. او دو سال در کنار فن خال به عنوان دستیار اول کار کرد ولی با حضور مورینیو جایی در کادرفنی برای وی وجود نداشت تا اینکه تصمیم گرفت یونایتد را ترک کند.


++++++


رسمی/ مخیتاریان به منچستریونایتد پیوست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.jpg


وبسایت رسمی برنامه نود - ستاره ارمنی دورتموند به منچستریونایتد ملحق شد.به گزارش وبسایت نود، باشگاه دورتموند با انتشار بیانیه ای از پیوستن هنریخ مخیتاریان به منچستریونایتد خبر داده است.هانس یواخیم واتسکه، مدیر اجرایی دورتموند، در این باره به وبسایت این باشگاه گفته:" ما تمایلی به فروش مخیتاریان نداشتیم اما با توجه به خواست بازیکن و همچنین اینکه منچستریونایتد پیشنهادی ارائه کرد که رد کردن آن برای ما با توجه به اینکه قرارداد مخیتاریان در سال ۲۰۱۷ به اتمام می رسید دشوار بود."مخیتاریان ۲۷ ساله که در سال ۲۰۱۳ از شاختاردونتسک به دورتموند پیوست در ۱۳۶ بازی که برای این باشگاه آلمانی انجام داد موفق شد ۴۰ گل بثمر برساند. مخیتاریان همچنین توسط نشریه کیکر آلمان به عنوان بهترین بازیکن فصل ۲۰۱۶-۲۰۱۵ بوندس لیگا انتخاب شد.رسانه های انگلیس مبلغ این انتقال را ۲۶ میلیون پوند تخمین زدند.

pcforlife
03-07-2016, 15:17
شایعات پیرامون خروج ماتا زیاد شده.:n27: از اخبار انتقالش به اورتون تا ویدئوی لب خوانی زلاتان که گویا شماره 8 رو میخوان بهش بدن...
.
.
و دیگه چی بگم از خروج گیگز....:n28::n28:
.
من با اومدن مورینیو موافق نبودم، با خروج گیگز به هیچ وجه موافق نبودم. با اومدن زلاتان موافق نبودم. با خرجای بیخودی تو جذب بازیکنان جدید و خروج بازیکنان تاثیر گذار با دلایل کوچیک و بزرگ شخصی موافق نیستم، تغییر نگرش و فلسفه باشگاه رو نمی پسندم و به عنوان طرفدار یونایتد اگر این تیم فصل پیش رو نتیجه نگیره (که از صمیم قلب امیدوارم من اشتباه کنم و یونایتد فصل آتی نتیجه بگیره)، اعتقاد دارم که مثل فن خال نباید یک سال دیگه فرصت داده بشه به این کادر فنی./

Mohammad
03-07-2016, 17:06
شایعات پیرامون خروج ماتا زیاد شده.:n27: از اخبار انتقالش به اورتون تا ویدئوی لب خوانی زلاتان که گویا شماره 8 رو میخوان بهش بدن...
.
.
و دیگه چی بگم از خروج گیگز....:n28::n28:
.
من با اومدن مورینیو موافق نبودم، با خروج گیگز به هیچ وجه موافق نبودم. با اومدن زلاتان موافق نبودم. با خرجای بیخودی تو جذب بازیکنان جدید و خروج بازیکنان تاثیر گذار با دلایل کوچیک و بزرگ شخصی موافق نیستم، تغییر نگرش و فلسفه باشگاه رو نمی پسندم و به عنوان طرفدار یونایتد اگر این تیم فصل پیش رو نتیجه نگیره (که از صمیم قلب امیدوارم من اشتباه کنم و یونایتد فصل آتی نتیجه بگیره)، اعتقاد دارم که مثل فن خال نباید یک سال دیگه فرصت داده بشه به این کادر فنی./

با توجه به تجربه ماتا در چلسی با مورینیو خروجش خیلی عجیب نیست ... هر چقدر هم که برای ما خوب بوده باشه حالا دیگه تصمیم گیرنده مورینیو هست.

می دونی چیه حسین جان، وقتی یه مربی جدید میاد یعنی آغاز یه عصر جدید. هر چقدر هم که به فلسفه باشگاه نزدیک باشه باز هم یه مربی عقاید و نگرش خودش رو داره و قطعا تیم رو آماده اجرای اون تصمیمات می کنه. من که فعلا اصلا نمی تونم در مورد تیم نظری بدم تا بازی های پیش فصل شروع بشه و منچستر مورینیو رو ببینیم. الان هم میشه خوش بین بود، هم بدبین که من ترجیح میدم خوش بین باشم.

هیچ کس دوست نداشت گیگز بره ولی با توجه به شرایطی که پیش اومد فکر می کنم تصمیم درستی بود. این رفتن می تونه آغاز برگشتش باشه (چه جمله خفنی :n02:). باید امیدوار باشیم که گیگز با نویل در زمینه مربیگری متفاوت باشه.

تیم ما تغییر سرمربی رو نیاز داشت وگرنه (با احترام به نظر دوستان و طرفداران فن خال) تیم به جایی می رسید که واقعا دیگه نمیشد جمعش کرد ! یا جمع کردنش سخت و سخت تر میشد. همه چیز رو زمان مشخص می کنه و هر چیزی که ما الان میگیم در حد یه پیش بینی هست. :n11:

Mohammad
05-07-2016, 14:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودمون رو باید برای یه فصل دیگه آماده کنیم. با اومدن مورینیو به منچستر، پپ به سیتی، کونته به چلسی، بودن کلوپ در لیورپول و مدافع عنوان قهرمانی لستر سیتی، فکر می کنم یکی از هیجان انگیزترین فصل های لیگ باشه.

Captain_America
07-07-2016, 09:32
شایعات پیرامون خروج ماتا زیاد شده.:n27: از اخبار انتقالش به اورتون تا ویدئوی لب خوانی زلاتان که گویا شماره 8 رو میخوان بهش بدن...
.
.
و دیگه چی بگم از خروج گیگز....:n28::n28:
.
من با اومدن مورینیو موافق نبودم، با خروج گیگز به هیچ وجه موافق نبودم. با اومدن زلاتان موافق نبودم. با خرجای بیخودی تو جذب بازیکنان جدید و خروج بازیکنان تاثیر گذار با دلایل کوچیک و بزرگ شخصی موافق نیستم، تغییر نگرش و فلسفه باشگاه رو نمی پسندم و به عنوان طرفدار یونایتد اگر این تیم فصل پیش رو نتیجه نگیره (که از صمیم قلب امیدوارم من اشتباه کنم و یونایتد فصل آتی نتیجه بگیره)، اعتقاد دارم که مثل فن خال نباید یک سال دیگه فرصت داده بشه به این کادر فنی./

کاملا مخالف!
کادر فوتبال هم مثل سیاست مدارها و مثل پوشک بچه ها باید مرتب عوض بشه!
گیگز ، فرگوسن ، سر مت بازبی و... هیچکس از باشگاه بزرگتر نیست واسمون افتخار آفرینی کردند رکورد ها رو جابجا کردن دم همشون گرم مجسمه شون رو جلوی اولدترافورد می سازیم جایگاه ورزشگاه به اسمشون میکنیم اسمشون رو تو تالار مشاهیر باشگاه مینویسیم همه جوره دست آوردهاشون محترم ولی دوره جدید که بیاد باید تفکر جدید بیاد ، آخرین باری که به دسته پایین تر سقوط کردیم همش واسه این بود که با چنگ و دندون به دوران بازبی بیبز چسبیده بودیم و اصلا قبول نمی کردیم یه عصر جدید شروع شده و باید تغیر کنیم وضع جوری شد بود که خود مت بازبی هم که برگشت دید کاری از دستش بر نمیاد.
همین حرفم درباره مورینیو هم صادقه ایشون هم تو این سال قراردادش یا ده یا بیست یا سی سال آینده ایشالا کلی افتخار کسب کنه ولی موقع رفتنش که شد باید بره جاش رو به تفکر جدید تر بده.
----------------
دوستان زحمت استارت تاپیک فصل جدید رو یکی بکشه .

fa_shinobi
07-07-2016, 12:26
شایعات پیرامون خروج ماتا زیاد شده.:n27: از اخبار انتقالش به اورتون تا ویدئوی لب خوانی زلاتان که گویا شماره 8 رو میخوان بهش بدن...
.
.
و دیگه چی بگم از خروج گیگز....:n28::n28:
.
من با اومدن مورینیو موافق نبودم، با خروج گیگز به هیچ وجه موافق نبودم. با اومدن زلاتان موافق نبودم. با خرجای بیخودی تو جذب بازیکنان جدید و خروج بازیکنان تاثیر گذار با دلایل کوچیک و بزرگ شخصی موافق نیستم، تغییر نگرش و فلسفه باشگاه رو نمی پسندم و به عنوان طرفدار یونایتد اگر این تیم فصل پیش رو نتیجه نگیره (که از صمیم قلب امیدوارم من اشتباه کنم و یونایتد فصل آتی نتیجه بگیره)، اعتقاد دارم که مثل فن خال نباید یک سال دیگه فرصت داده بشه به این کادر فنی./
هر مربی ای سبک خودش رو داره و اگه بخواد نتیجه بگیره خوب مسلما بازیکن ها باید با تدابیر مربی سازگار باشن. تغییرات همیشه ریسک داره اما من به تغییراتی که مورینیو به وجود آورده بدبین نیستم. فعلا هم این تغیییرات زیاد نیستن. فقط سه بازیکن اضافه شدن که تو خط دفاع و حمله کمبود بازیکن حس میشد.
یه واقعیتی که وجود داشت این بود که منچستر واقعا شخصیت یک تیم بزرگ تو لیگ برتر رو نداشت. بنظر من تو فصل قبل فقط یه تیم متوسط در حد اورتون بود که فقط به زور هوادارای بیشتری که داشت و پول زیادی که خرج کرد تونست جام حذفی رو کسب کنه. الان زلاتان درسته که 34 سالشه اما واقعا غرور خاصش، تلاشش توی تمرینات و شخصیتش حتما به تیم کمک میکنه و بازیکنای جوون ازش استفاده میکنن. فکر میکنم دلیل تمدید قرارداد کریک هم همین بود. وگرنه خیلی راحت میتونستن یه بازیکن بخرن و جایگزین کریک کنن. تیم سال قبل واقعا الگویی نداشت و چند تا بازیکن مورد انتظار هم در حد خودشون نبودن.
مسلما راشفورد ممکنه یکی دو فصل کاملا فیکس نباشه ولی بعدش یه بازیکن جوون و باتجربه نوک حمله تیم هست که جایگاه ثابتی داره و تا سالها میتونه تو منچستر بدرخشه.
میخیتاریان هم شماره 10 دورتمونده و فصل خوبی داشه. خوب شما به این فکر کنید که سبک بازی منچستر شبیه دورتموند بشه. چقدر هجومی و زیبا بازی میکنن و نتیجه هم میگیرن. تیم کاملا شخصیت داره و همه بهش احترام میذارن.
ماتا بازیکن خوبیه ولی تو سبک مورینیو نمیتونه فیکس باشه و بعید میدونم قبول کنه بازیکن جانشین بشه ولی خوب تو این پست بازیکن زیادی تو تیم هستن و فکر نمیکنم لطمه ای وارد بشه.
با این شرایط باشگاه اگه مربی گری رو به گیگز میدادن مطمئن باشید شخصیت گیگز هم خراب میشد. منچستر دیگه به مربیان کاملا با تجربه نیاز داره و هیچ ریسکی نمیشه کرد. گیگز قبول نکرد که پستی پایینتر بگیره و این برای منچستر و خودش هم بهتره. بعدا به عنوان یه مربی درجه یک میتونه به تیم برگرده.
سیاست باشگاه تغییر کرده اما درستش هم همینه. سهام منچستر خیلی پایین اومده، تیم رویایی فرگوسن سه ساله که به این وضعیت افتاده، تیم شخصیت نداره، هوادارا مربی رو هو میکنن و... نتیجه گرا بودن الان واقعا لازمه. یکم که وضعیت بهتر بشه مطمئن باشید دوباره همون منچستر چند سال قبل میشه که به قول شما خرجای اضافه هم نمیکنه.
تغییرات فن خال جواب نداد. اما امیدوارم تغییرات مورینیو جواب بده. الان لیگ برتر تغییرات زیادی داشته. کونته، گواردیولا، کلوپ و رانیری هر کدوم تفکرات خاص و البته خوب خودشون رو دارن. اگه تیم میخواد تو لیگ برتر نتیجه بگیره تغییر سبک، تغییر دیدگاه و تتغییر بازیکن نیازه

Mohammad
07-07-2016, 15:57
فعلا 3 بازیکن به تیم اضافه شدن و طبق گفته مورینیو 1 بازیکن دیگه هم جذب میشه. طبق شایعات پوگبا از دیگر بازیکنان به منچستر نزدیک تر هست؛ یه خرید سنگین ولی عالی.
ما همین الان بازیکنان خوبی داریم و اگه مورینیو تغییرات زیادی در بازیکنان تیم نداشته باشه خیلی بهتر میشه. قطعا از پتانسیل تیم آگاه هست.

نگرانی من از بابت قلب دفاع هست که همچنان به یه بازیکن با تجربه و رهبر نیاز داریم. همون چیزی که فصل قبل بارها و بارها گفتیم ولی نسخه فن خال بلیند بود ! اسمالینگ هم به عنوان یکی از بهترین های ما خیلی پر نوسان هست.

Mohammad King
08-07-2016, 12:16
سلام

مدتی نبودم

شدیدا با آمدنم مورینیو موافقم حتی سلطان فرگوسن هم تایید کرده

منچستر خیلی روش خاک نشسته نیاز شدید به یه گردگیری و یه تکون اساسی داره که مورینیو عالی هست برای این اقدام.

Layken
10-07-2016, 12:08
پیام احساسی کانتونا به زلاتان: من پادشاه منچستر هستم و تو می توانی شاهزاده باشی! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])



اریک کانتونا انتقال زلاتان ایبراهیموویچ به منچستر یونایتد را خوشآمد گفته، اما به او هشدار داد که اولدترافورد تنها یک پادشاه دارد.


طـرفداری- کانتونا به خاطر عملکرد خود در طول 5 سال حضور در تیم منچستر یونایتد از طرف هواداران این تیم لقب 'پادشاه' را دریافت کرد، و حالا به گزارش Fourfourtwo، وی خطاب به زلاتان ایبراهیموویچ می گوید:
من یک پیام شخصی برای زلاتان دارم. 'تصمیم گرفتی که قرمز پوش شوی، و این بهترین انتخابی است که تاکنون داشته ای. وقتی شما در تئاتر رؤیا ها قدم می زنی و روح اسطوره هایی که قبلاً آنجا بوده اند را حس می کنی، وقتی مقابل Stretford End [جایگاه غربی اولدترافورد] گلزنی می کنی؛ وقتی صدای تماشاگران را می شنوی که تشویقت می کنند؛ وقتی ضربان قلبت آنقدر تند می زند که گویا از قفسه سینه ات بیرون خواهد آمد؛ وقتی چنین چیز هایی را حس کنی، به یک اندازه عاشق همدیگر می شوید؛ دوست من، خواهی فهمید، و در نهایت آنجا را خانه خود خواهی کرد.

اما کانتونا هشداری هم برای زلاتان داشت:
فقط نکته پایانی. منچستر می تواند تنها یک پادشاه داشته باشد. اگر بخواهی می توانی شاهزاده باشی و اگر علاقه داشته باشی، پیراهن شماره 7 می تواند برای تو باشد. این هدیه خوشآمد گویی من به توست. پادشاه رفته است. زنده باد شاهزاده.'

h-blade
12-07-2016, 20:00
1: مورینیو ار لحاظ فنی مشکلی نداره اما حاشیه های عجیب غریب داره که به شخصیت و کلاس باشگاه نمیخوره اما خب کاری ام نمیشه کرد الان وضعیت تیم مساعد نیست.

2: مورینیو با دفاع میانه خوبی داره پس میتونیم امیدوار باشیم که دفاع تیم به سر و سامان میرسه...

3: غرور زلاتان کاملا با تیم سازگاره و... منچستر تیمیه که همیشه غرور خاص خودشو داشته....

eman619rv
13-07-2016, 20:29
جالب ترین عکس تمرین امروز، هنریک میختاریان دست در دست آشناترین همبازیش:n31:
به نظر میرسه یانوزای نقش مهمی در آشنایی هنریک با باشگاه در مراحل اولیه داشته و خواهد داشت. امیدوارم کمک کنه که با جو منچستر یونایتد بهتر آشنا شه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad_87
18-07-2016, 00:41
سلام دوستان گل منچستری
مدتی نتونستم فعالیت سابق رو داشته باشم.خیلی مسایل گذشت و نظرات دوستان رو دنبال می کردم.

همگی با امید تازه ای که باید داشته باشیم به فصل جدید چشم دوخته ایم و با مورینیویی که شاید فقط یک "مسکن" برای تیم باشه در کنار خریدهای گران قیمت طبق عادت چند سال اخیر و اینبار کارآمدتر میشه سه سال گذشته رو به کل فراموش کرد و به مسیر همیشگی برگشت.

صحبت درباره مورینیو شاید کمی قدیمی شده باشه اما شخصا دوست داشتم پپ روی نیمکت منچستر باشه و گزینه دوم کلوپ!جالب اینکه هر دو دقیقا سر در تیمهای رقیب ذرآوردند که من مقصر اول رو تعلل مسئولان و دوم پولهای هنگفت همشهری در جذب پپ میدونم.

اما گزینه سوم مسلما همین مورینیو بود که از زمانی که در چلسی بود احترام خودش به سرالکس و آرزوی هدایت یونایتد رو نشون میداد.از طرفی دیگه باشگاه زمان لازم رو برای یک ریسک دیگه نداشت و باید بدنبال انتخاب تضمین شده می رفت.اکثر کارشناسان هم موافق هستند که مورینیو میتونه منچستر رو به سطح اول برگردونه هرچند با دیدگاهی متفاوت از دیدگاه باشگاه اما نمیتونه گزینه ایده آلی برای برنامه های بلند مدت باشه.

منچستر با پتانسیلی که داره بجای اینکه ترس از بازی های کسل کننده و نتیجه گرای 1-0 چلسی دو فصل قبل داشته باشیم باید امیدوار به رئال 100 گله ی آقای خاص داشته باشیم.نقل و انتقالات هم تا اینجا بخوبی پیش رفته ولی باید خیلی کامل تر از الان بشیم.ضمن اینکه مطمئنا خروجی های زیادی هم خواهیم داشت و حتی ناراحت کننده.

امیدوارم این تاپیک به قهرمانی لیگ جزیره ختم بشه و سومین تغییر به ثمر برسه.به یاد کودکیمون:تا سه نشه بازی نشه!!

fa_shinobi
18-07-2016, 09:13
بنظر میرسه که عزم باشگاه برای خرید پوگبا جدیه و خیلی از رسانه نوشتن که حتی در تست پزشکی منچستر داره شرکت میکنه. با اینکه پوگبا بازیکن خوبیه اما خریدش فکر نمیکنم خیلی ضروری باشه. الان در پست هافبک و پشت مهاجم ها بازیکن زیاد هست برای تیم، میخیتاریان هم که گرفتن. حتی اگرم پوگبا از همه بهتر باشه بازم فکر نمیکنم ارزش خریدش در این حد باشه که رکورد نقل و انتقالات رو بشکنه. یعنی واقعا پوگبا مثل رونالدوییه که سال 2009 رفت رئال؟ بنظر من خیلی فاصله داره.
بعضی ها میگن بخاطر مسائل تجاری و روحیه تیم و.... ولی من این رو هم قانع کننده نمیدونم. پوگبا به عنوان بازیکن آزاد رفته و حالا با رکورد نقل و انتقالات داره برمیگرده. این واقعا به آبروی باشگاه صدمه میزنه احتمالا تا مدتها ازش تو روزنامه ها یاد میشه. خود هواداران هم بعید میدونم از این موضوع خوششون بیاد.
نمیدونم خامس در پست پوگبا بازی میکنه یا نه. اما اگه اون رو بگیرن احتمالا قیمتش نصف قیمت پوگباست .بنظرم خیلی بهتر میشه و خرید معقولی میشه

وین رونی
20-07-2016, 13:17
مطلب جالب قابل بحث و تفکری در سایت ورزش 3 دیدم که بد نیست اینجا هم خوانده بشه:

مورینیو تیمش را چگونه به زمین می فرستد؟
ترکیب اصلی؛ بزرگترین چالش آقای خاص ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با حضور زلاتان ابراهمیوویچ و هنریک میخیتاریان در ترکیب منچستریونایتد، چالش بزرگی بر سر راه مورینیو قرار دارد که وین رونی را در چه پستی بازی دهد.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]








به گزارش "ورزش سه"، بحثی در مورد اینکه زلاتان در یونایتد چگونه خواهد بود وجود ندارد زیرا شماره 9 شیاطین سرخ، بارها و بارها خودش را ثابت کرده است. آنتونی مارسیال نیز فصل گذشته عملکرد خوبی داشته و بالاتر از انتظارات ظاهر شده و با در نظر گرفتن پدیده جوان یونایتد، مارکوس راشفورد، حال پیدا کردن جایی برای رونی در خط حمله یونایتد بسیار سخت می‌شود.
پیوستن هنریک میخیتاریان به یونایتد نیز یک مشکل دیگر برای رونی به وجود خواهد آورد. او منعطف تر، سریعتر و خلاق تر از رونی است که می‌تواند خط حمله را تغذیه کرده و بازی سازی کند. میخیتاریان در دورتموند شناور بود و دائما پستش از چپ به راست و از راست به چپ تغییر می‌کرد. تطبیق پذیری او یکی از بزرگترین برتری هایش نسبت به دیگران است و کاپیتان تیم ملی ارمنستان، در خط میانی می‌تواند در تمامی پست‌ها بازی کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورینیو اعلام کرده که او با تصمیم لوئیس فان‌خال برای بازی دادن به رونی در خط میانی موافق نبوده است، تصمیمی که توسط روی هاجسون در تیم ملی انگلیس نیز ادامه پیدا کرد. اینکه کیفیت بالایی در پاس دادن داشته باشید یک چیز است ولی استفاده از این کیفیت و توانایی در لحظات حساس موضوع دیگری است. به نظر می‌رسد رونی تحت فشار نمی‌تواند کار خاصی انجام دهد. تا دیدار اول فصل مقابل بورنموث فاصله زیادی باقی نمانده، جایی که احتمالا رونی در پست شماره 10، ابراهیموویچ در پست شماره 9، مارسیال در چپ و میخیتاریان در سمت راست خط میانی بازی خواهند کرد.
همچنین کاپیتان آینده یونایتد نیز فعلا مشخص نیست. رونی بازوبند را خواهد بست ولی اگر شرایط طوری پیش برود که رونی دیگر جایی در ترکیب اصلی نداشته باشد، مورینیو باید به فکر کاپیتان جدید باشد. حضور ابراهیموویچ و میخیتاریان بدین معناست که دیگر بازیکنان یونایتد نظیر لینگارد،‌دیپای، ماتا، هررا،‌اشلی یانگ،‌یانوزای، پریرا و ویلسون،‌باید متمرکز باقی مانده و تلاش زیادی انجام دهند.
با توجه به عملکرد فصل گذشته، یانوزای،‌ویلسون،‌پریرا، هررا، دیپای و ماتا احتمالا باید به فکر جدایی از باشگاه باشند یا جایی در تیم اصلی نخواهند داشت مگر خلافش را ثابت کنند. یانگ، لینگارد و راشفورد احتمالا جانشین‌های میخیتاریان، ابراهیموویچ و مارسیال خواهند بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورینیو همچنین اریک بیلی را به خدمت گرفته و انتظار می‌رود او و مارکوس روخو، جانشین‌های کریس اسمالینگ و فیل جونز باشند. حضور احتمالی پل پوگبا نیز بدین معنا خواهد بود که احتمالا رونی جایی در خط میانی تیمش نخواده داشت. اگر هافبک 23 ساله به یونایتد بپیوندد،‌ انتخاب اول مربی خواهد بود. او در کنار مایکل کریک،‌ زوج خط میانی را تشکل می‌دهند. همچنین احتمال دارد باستین شواین اشتایگر نیز در کنار او بازی داده شود و احتمالا اشنایدرلین نیمکت نشین خواهد بود.
خط دفاعی از متئو دارمیان، اسمالینگ، جونز و لوک شاو تشکیل خواهد شد و دخیا در درون دروازه آن ها را حمایت می‌کند. دیلی بلیند هم می‌تواند در دفاع وسط بازی کند و هم در دفاع چپ ولی شاید مورینیو از او در خط میانی استفاده کند و هافبک هلندی با اشنایدرلین برای بازی کردن رقابت کند. کمرون بورثویک جکسون که فصل گذشته 14 بازی انجام داد نیز تعویضی لوک شاو خواهد بود .
مورینیو،‌ سومین سرمربی یونایتد در چهار سال گذشته،‌ فقط و فقط به پیروزی و کسب افتخار با شیاطین سرخ فکر می‌کند و اگر ماموریتش چیزی به جز این باشد، به جایی نخواهد رسید.

eman619rv
20-07-2016, 14:50
دوستان یکی زحمت تاپیک فصل جدید رو بکشه:n40:
به نظرم خریدهامون هنوز ادامه داره و یکی دو بازیکن به تیم اضافه میشن و لیست خروجی و قرضی تیم هم زیاده.

ترکیب مورد علاقه من با بازیکن های فعلی


دخیا
شاو_____جونز___بیلی_____دارمیان

اشنایدرلین
________شواینی
رونی_____
مارسیال___________میختاریان
زلاتان


به نظرم واقعا این ترکیب خیلی داینامیک خوبی داره ضمن اینکه شواینی میتونه مفصل خوبی برای تیم باشه اگه یه هافبک دفاعی قابل اعتماد و پر تلاش مثه اشنایدرلین کنارش باشه. و هم اینکه رونی باز به دروازه نزدیک تر خواهد شد. البته اگه شواینی در تیم نموند میشه رونی به عقب بیاد و ماتا جاش رو بگیره. کاملا هم مشخصه که پوگبا رو به چه دلیل میخوان ولی به نظرم این انتقال با اینکه ما هیچ گونه مشکل مالی نداریم و به نظرم باید خرید های جسورانه انجام بدیم اما زیاد به سوذ وجه تیم نمیبینم

من از در ترکیب اصلی قرار گرفتن کریک واقعا استقبال نمیکنم، این همون فصلیه که کریک رو متقاعد میکنه از منچستر جدا بشه، چون واقعا از نظر فیزیکی کم میاره در تیم های پر فشار مورینیو. انتقال سریع یکی از نکات مهم تیم های خوزه هست.

Mohammad
20-07-2016, 15:21
هنوز چندین تا بازی تدارکاتی تا شروع لیگ داریم؛ هر چند در این بازی ها تعدادی از بازیکنان اصلیمون رو نداریم. ولی در مورد جدا شده ها بعد از این بازی ها به خوبی میشه نظر داد.

تغییر سرمربی، خرید بازیکنان جدید و حتی شکستن رکورد نقل و انتقالات تلاش های ما برای خارج شدن از وضعیت کنونی هست که با مورینیو و خریدهای جدید حداقل فکر می کنم تا حدی بتونیم از این وضعیت خلاص بشیم و بعد از اون دوباره به روزهای خوبمون برگردیم.

تردید در مورد پوگبا زیاد هست، همونقدر که در مورد مورینیو بود. فکر نمی کنم تجربه دی ماریا تکرار بشه. قطعا پوگبا یکی از پایه های اصلی برنامه های تاکتیکی مورینیو هست که باشگاه حاضر شده این رقم رو واسش پرداخت کنه. باید اینم در نظر داشت که پوگبا فقط و فقط 23 سالشه و می تونه سال ها برای ما بازی کنه. فکر می کنم در آینده از این انتقال (اگه نهایی بشه) پشیمون نشیم.

Reza31001
20-07-2016, 20:16
==>>
Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 17-2016 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])