PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه در راه رسیدن به هدف سعی و کوشش کنیم و پرانگیزه باشیم؟

stabesh
29-07-2015, 09:26
با عرض سلام
دوستان شما وقتی یه هدفی رو انتخاب می کنید و چند وقت می تونید انگیزه تون رو در حد روزای اول نگه دارید؟
چیکار می کنید که انگیزه تون رو حفظ می کنید و نا امید نمیشید؟
من به شخصه دو هفته بیشتر نمیتونم متاسفانه بعد کلا از خودم ناامید میشم به نظرتون باید چیکار کنم و چطوری انگیزمو حفظ کنم؟
شاید به خاطر اینه که اول خیلی سفت می گیرم بعد خسته میشم و کم میارم نمیدونم
لطفا راهنمایی کنید ممنون

N O V A L I S
29-07-2015, 09:45
دیدن گاه به گاه نتایج نهایی وموفقیت هایی که دیگران بهش رسیدن در مسیر هدفی که با هدف شما مشترکه، بهتون انگیزه زیادی میده...من به شخصه همیشه از این کاتالیزور استفاده کردم وبهم خیلی کمک کرده.

Sent from my C5303 using Tapatalk

stabesh
29-07-2015, 12:01
من فکر می کنم اگر کاری که می کنیم رو دوست داشته باشیم انگیزه پیدا می کنیم اما مشکل اینجاست بعضی کارها هست که باید انجامشون داد اما دوستشون نداریم مثلا برای من یادگیری زبان انگلیسی یکی از اوناست حالا چطور میشه این کارا که علاقه بهش نداریمو دوست داشته باشیم؟

stabesh
29-07-2015, 14:54
شایدم مشکل ضعف اراده است چطور اراده رو میشه تقویت کرد و خستگی و بی حوصلگی رو کنار گذاشت؟

stabesh
30-07-2015, 10:33
دوستان دیگه نظر نداشتن؟؟؟!!!!

MVGroup
30-07-2015, 11:34
شایدم مشکل ضعف اراده است چطور اراده رو میشه تقویت کرد و خستگی و بی حوصلگی رو کنار گذاشت؟

سلام.

من هم با مشکل مشابهی مواجهم و هنوز نتونستم به راه حلی برسم. من امسال می خواستم برای کنکور بخونم ولی خیلی انگیزه کمی داشتم و دارم. سراغ کتاب هام نمی رم. اتفاقاً برای یادگیری زبان انگلیسی هم همین مشکل رو دارم.
اگه مشکلت خیلی برات جدی هست پیشنهاد می کنم پیش مشاور بری و ازش راهنمایی بگیری. انجمن های مشاوره اینترنتی هم هستن که می تونی از اون ها استفاده کنی.

یک سری راهنمایی ها به نظرم می رسه:

اول "کار رو شروع کن". نمی دونم این تجربه رو داشتی یا نه، ولی همیشه در دوران تحصیل "آغاز" مطالعه خیلی سخت بود ولی وقتی شروع می کردی و ادامه می دادی انگار رو غلتک می افتادی و سریع تر پیش می رفتی.

دوم وقتی کار رو شروع کردی و به موفقیت های حتی کوچک برسی همین ها بهت انگیزه می ده. و ادامه کار رو بهتر پیش می گیری.

سوم در بعضی مقاطع واقعاً نمی دونی چکار کنی و کلافه می شی. چند روز قبل یک ویدئو از فاینمن دیدم که می گفت "برای رسیدن به راه حل، باید راه های مختلف رو تجربه کرد تا به جواب رسید." در مقاطعی که نمی دونی چکار کنی سعی کن راه حل های گوناگون رو تجریه کنی تا بالأخره یکیشون جواب بده.

چهارم یک "منبع" خوب برای مطالعه خیلی مهم و تأثیرگذاره. سعی کن منابع مختلف رو امتحان کنی و "منبعی که برات مناسب تره رو پیدا کنی، نه منبعی که معروف تره!" من در دوره کارشناسی برای یک درسی منبعی که استاد معرفی کرده بود و خیلی هم معروف بود رو تهیه کردم. ولی وقتی می خوندمش هیچی ازش نمی فهمیدم. جالب بود که همه استادا در همه دانشگاه ها هم اون منبع رو معرفی می کنن. ولی به طور اتفاقی تو اینترنت یک کتاب گم نام پیدا کردم که این قدر از نظرم خوب بود که واقعاً احساس کردم تازه دارم درس رو می فهمم و یک منبع مناسب چقدر تأثیر گذاره.

این ها نکاتی بود که به نظرم اومد و امیدوارم بهت کمکی کرده باشم. اگه باز نکته ای به ذهنم رسید برات می گم.

poorya_2
30-07-2015, 12:26
به نظرم اگه مجموعه ای از هدف ها و خواسته ها داشته باشی و از طرفی که توی اون کار جدی و مصمم باشی ، انگیزه خود به خود بوجود میاد و استمرار هم پیدا میکنه

Mehrshad-msv
01-08-2015, 02:27
بنده زیاد به این حرفا اعتقاد ندارم. فقط با تبدیل انرژی نفرتم به انرژی مثبت تونستم تا الان زنده بمونم:دی