مشاهده نسخه کامل
: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2015-2016
vahidgame
27-07-2015, 10:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه فوتبال چلسی
سال تاسیس : 1905
لقب : آبی ها ( The Blues )
ورزشگاه اختصاصی : استمفوردبریج ( ظرفیت: 41,798 نفر )
مالک باشگاه: رومن آبراموویچ
سرمربی: ژوزه مورینیو
افتخارات باشگاه
UEFA Super Cup
UEFA Cup Winners' Cup
UEFA Europa League
UEFA Champions League
FA Community Shield
Football League Cup
FA Cup
First Division/Premier League
1
2
1
1
4
5
7
5
سایت رسمی باشگاه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چلسی در شبکه های اجتماعی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فصل جدید، تاپیک جدید، به امید جام های جدید : )
خوزه مورینیو: ورود رادامل فالکائو توانایی دو مهاجمه بازی کردن را به چلسی می دهد. ESPN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کوستا و فالکائو هم بازی بودن و اگه بتونن هماهنگیشونو بدست بیارن خیلی خوب میشه.
vahidgame
28-07-2015, 20:41
تاپیک فصل جدید استارت خورد
همیشه این موقع ها امیدها برای یه فصل بسیار عالیه
من که به کمتر از همون دو جام فصل قبلی راضی نمیشم!
البته بدون در نظر گرفتن کامیونیتی شیلد که چند روز دیگه می تونیم بگیریم و همین طور با این شرط که یه جامش حتما باید لیگ برتر یا لیگ قهرمانان باشه :دی
امروز فیلیپه لوئیز رسما به اتلتیکو پیوست
بازیکن خوبی بودش ولی فکر کنم نمی تونست به عنوان دفاع چپ جایگزین بازی کنه و حتما باید فیکس بازی می کرد
به جای اون یه دفاع چپ جوون جایگزین میشه که انگیزه اون بازیکن برای بازی کردن می تونه بیشتر باشه
ظاهرا باشگاه به شدت دنبال دفاع چپ جدیده و فعلا الکس تلس از گالاتاسرای اسمش خیلی مطرحه
در مورد جان استونز هم پیشنهاد بالاتر داده شده یعنی 26 میلیون پوند و باید دید اورتون قبول می کنه یا نه
فکر کنم بتونیم اونو بگیریم مگر اینکه دیگه اورتون خیلی بخواد اذیت کنه!
+
ساعت 4:30 صبح با بارسا بازی داریم که می تونه یه بازی تدارکاتی خیلی خوب باشه
دیگه بعد از اون آماده میشیم برای بازی حساس یکشنبه با آرسنال توی ومبلی
بازم دنبال پست چپیم؟ من فک کردم بابا رحمانو گرفتیم به عنوان فیکس ازش استفاده کنیم، هرچند که 21 سالشه و خیلی جوون
فیلیپه بازیکن واقعا خوبی بود، خیلی ها به عنوان کامل ترین لفت بک دنیا میشناختنش، هم خصوصیتای دفاعیش خوب بود، هم توی هجوم واقعا خوب کار میکرد... حزف شد از دستش دادیم، من بودم آزپلی رو میدادم بره
بگذریم، استونز رو هم یک سری منبع ها میگن احتمال پیوستنش قویه با پیشنهاد دوم، ولی به نظر من اورتون قصد کرده حال ما رو بگیره اساسی:n02: قول میدم زیر 30 تا کوتاه نمیان
bleu2u4u
29-07-2015, 03:22
فصل جدید، تاپیک جدید، به امید جام های جدید : )
خوزه مورینیو: ورود رادامل فالکائو توانایی دو مهاجمه بازی کردن را به چلسی می دهد. ESPN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کوستا و فالکائو هم بازی بودن و اگه بتونن هماهنگیشونو بدست بیارن خیلی خوب میشه.
بنظرتون چقد امکان داره چلسی 4-4-2 بازی کنه؟من یادم نمیاد مورینیو تیمش با دوتا مهاجم نوک بازی کرده باشه (منظورم سیستم کلیه تیم تو یه فصله وگرنه مطمئنا بازیهایی بوده که این اتفاق توش افتاده باشه)
Reza31001
29-07-2015, 06:39
بارسا رو هم تو پنالتی بردیم
ازار گل قشنگی زد ببینید حتما
کیهیل هم دقایق آخر گل مساوی رو زد که همزمان دروازه بان بارسا با مشت اومد تو دماغش که فکر کنم شکست چون علاوه بر دست و بال خودش دست و بال خانوم دکتر هم پر خون شد :دی
تو پنالتی هم که کورتوآ یدونه رو عالی گرفت یکی دیگه هم خودشون خراب کردن
:31: مسی هم کلا نبود که بخواد گل بزنه
کاش مسی و نیمار هم بودن یه بازی قشنگ میدیدیم:دی
منم امیدوارم چلسی 4-4-2 بازی کنه چون هم فالکائو هم کوستا عالی هستن
میشه مثلا فالکائو یکم عقب تر از کوستا بازی کنه چون واقعا جنگندس
هافبک هم میشه فابرگاس و ماتیچ رو به کار برد یا بازی هایی که گل لازمه اسکار و فابرگاس
موزس هم بازیشو دوس دارم و میتونه با ویلیان و کواردادو رقابت کنه که البته فکر کنم یکی از این سه تا قرضی بره یه تیم دیگه
در کل با این که حریفامون خیلی قوی شدن ولی بازم امیدواریم به قهرمانی چون واقعا غیر از دفاع من مشکلی توی تیم نمیبینم که اون هم اگه تری مشکلی واسش پیش نیاد میتونه دفاع رو هم جمع کنه
vahidgame
29-07-2015, 12:11
خب بازی خوبی بود
نیمار و مسی نبودن ولی در هر صورت بازم میگم نتایج این بازی ها خیلی مهم نیست
توی این بازی ها تیما کلی تعویض انجام میدن و از صد در صد توانشون استفاده نمی کنن و اینکه تازه شروع فصله و با تیمی که توی اوج فصل می رسه خیلی فرق وجود داره...
گل هازارد هم خیلی قشنگ بود و بار دیگه تکنیک فوق العادش رو نشون داد
کورتوا هم به نظر میاد پنالتی گیر خیلی خوبیه و امیدوارم توی فصل هم همین جوری پنالتی بگیره :دی
بازم دنبال پست چپیم؟ من فک کردم بابا رحمانو گرفتیم به عنوان فیکس ازش استفاده کنیم، هرچند که 21 سالشه و خیلی جوون
فیلیپه بازیکن واقعا خوبی بود، خیلی ها به عنوان کامل ترین لفت بک دنیا میشناختنش، هم خصوصیتای دفاعیش خوب بود، هم توی هجوم واقعا خوب کار میکرد... حزف شد از دستش دادیم، من بودم آزپلی رو میدادم بره
عبدالرحمان چند وقت پیش خبرش بود ولی الان خبری نیست و بیشتر این بازیکن که گفتم مطرحه
فیلیپه لوئیز به نظر من دفاع چپ خیلی خوبی بود ولی دیگه حداکثر دو فصل شاید خیلی روی اوج باشه
نسبت به آزپلیکوئتا از لحاظ هجومی بهتره ولی توی دفاع مشکل داره و چند جا یادم میاد سوتی های بد توی دفاع داده بود
کلا مورینیو به آزپلیکوئتا بیشتر اعتقاد داره و بازیکن با تعصبی هم هست
بنظرتون چقد امکان داره چلسی 4-4-2 بازی کنه؟من یادم نمیاد مورینیو تیمش با دوتا مهاجم نوک بازی کرده باشه (منظورم سیستم کلیه تیم تو یه فصله وگرنه مطمئنا بازیهایی بوده که این اتفاق توش افتاده باشه)
منم امیدوارم چلسی 4-4-2 بازی کنه چون هم فالکائو هم کوستا عالی هستن
میشه مثلا فالکائو یکم عقب تر از کوستا بازی کنه چون واقعا جنگندس
من فکر نکنم حداقل ترکیب ابتدایی بازی ها 2-4-4 باشه به خصوص در بازی های مهم که احتمالش خیلی کمه
ولی شاید بازی هایی که به گل نیازه همزمان با کاستا ، فالکائو یا رمی هم به بازی بیان
و تا جایی که من یادم میاد حتی مورینیو از دو مهاجم هم استفاده کنه یکیشون به گوشه میره و حالت همون هافبک یا وینگر رو پیدا می کنه
کلا 2-4-4 سیستم زیاد جالبی نیست حداقل به عنوان سیستم پایه یه تیم
فقط موقع حمله بعضی موقع ها میشه حالت این سیستم رو گرفت وگرنه به درد نمی خوره
حتی تیم هایی که قبلا از این سیستم استفاده می کردن هم دیگه کم کم استفاده نمی کنن
سیستم سه مهاجمه متداوله که ما هم توی حمله تقریبا به این شکل درمیایم ولی دو مهاجمه به اون صورت که قدیم بودش دیگه نه...
+
زن رافائل بنیتز چه فکری کرده که همچین چیزی در مورد مورینیو گفته؟! :دی
حالا باز یه مطلب درست بود یه چیزی ولی الان چیز فوق العاده عجیبی گفته!
مورینیو هم بعد بازی با بارسا توی مصاحبه خبری به اون جواب داده که خیلی جالب بود :دی
از جزئیاتش بگذریم و خودتون خبرشو بخونید...
پیشنهاد 26 میلیون پوندی برا استونز هم ظاهرا رد شده. اورتون بد داره اذیت میکنه سر این بازیکن. تری فکر نمیکنم بعد از این فصل دیگه بتونه تو اوج باشه. تا همین جاش هم فوق العاده بوده تو این سن و سال. ولی به هر حال به یه جایگزین براش احتیاج هست. زوما فصل قبل نشون داد که عالیه استونز هم اضافه بشه خط دفاعمون برا 10 سال آینده تضمین میشه. زوما تو این بازی های پیش فصل دفاع چپ هم بازی کرد و کارش هم انصافا بد نبود . با توجه به رفتن لوییس و اینکه استونز هم دفاع راست بازی میکنه، فکر کنم خوزه قصدش اینه که از این دو بازیکن هم برا پشتیبان دفاع های کناری و هم دفاع های وسطی استفاده کنه.
زن رافائل بنیتز چه فکری کرده که همچین چیزی در مورد مورینیو گفته؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
حالا باز یه مطلب درست بود یه چیزی ولی الان چیز فوق العاده عجیبی گفته!
مورینیو هم بعد بازی با بارسا توی مصاحبه خبری به اون جواب داده که خیلی جالب بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
از جزئیاتش بگذریم و خودتون خبرشو بخونید...
خوزه رسما نابودش کرد :n08:
من نمیدونم این ملت چه فکر میکنن با مورینیو در میافتن
پ.ن : تشکر از دوستی که من رو تگ کرد این تاپیک رو پیدا کردم :n16:
در تکمیل صحبت های دوست بالایی باید بگو اورتون 35 میلیون خواسته:n04:
خیلی رقم بالایی هست واسه یک مدافع که هنوز اونجور که باید امتحانشو پس نداده
در کل مدافع جوون که بشه خریدش الان خیلی کم پیدا میشه نمونش واران که واقعا یکی از بهتریناس ولی اصلا نمیشه خرید
بر خلاف دوستان به نظر من ما به هافبک نیاز زیادی نداریم مگر اینکه یه فوق ستاره بخریم که بعیده
امسال فکر میکنم امار گلزنیمون هم خیلی رشد کنه چون رقابت بین دو تا از بهترین مهاجمای دنیاست و البته ازارد هم
امسال میل به گلزنیش بیشتر شده
کلا خوشحالم که تیم تغییر زیادی نکرده چون واقعا نیازی به ریخت و پاش نبود و همون پارسال هم میشد 3 گانه گرفت
Reza31001
02-08-2015, 07:25
دیروز تیم خانوما برنده FA Cup شدن
امروز هم که کمیونتی شیلد جلوی آرسناله
ساعت ۶:۳۰
tt
vahidgame
02-08-2015, 13:57
خب امروز می تونیم اولین جام فصل رو بگیریم
البته جام خیلی مهمی نیست و مورینیو هم تقریبا به همین اشاره کرده
ولی با این حال بازی جذابیه به خصوص اینکه بعد مدت ها دوباره فوتبال می بینیم و لیگ برتر هم هفته بعد شروع میشه
کاستا و کیهیل یه آسیب دیدگی داشتن و احتمالا به این بازی نمی رسن
شاید به فاکائو و زوما از ابتدا بازی برسه
از اونور هم سانچز و ولبک نیستن
چک هم اولین بار مقابل ما بازی می کنه و یکمی سخته!
نقطه قوت آرسنال هم همین می تونه باشه
به هر حال امیدوارم بازی قشنگی باشه و همراه با برد چلسی باشه
جالبه مورینیو تا حالا مقابل ونگر نباخته و کلا چلسی مدت هاست مقابل آرسنال بازنده نبوده
خب، اولین جام رو هنوز فصل شروع نشده از دست دادیم :) اولین شکست چلسی مورینیو در مقابل آرسنال ونگر در اولین سالی که کینگ دروگبا در چلسی مورینیو حضور نداشت:n02:
امیدوارم بازی های لیگ رو بهتر بازی کنیم، این بازی که زیاد به دلم نچسبید.
آها راستی، کورتوا نشون داد واقعا چک دومی میشه واسه خودش، عالی بود گل پسر.
albertxx
02-08-2015, 20:04
فکر کنم چک داغ فروختنشو به دل مورینیو و آبراموویچ گذاشت :n02:
در مورد چلسی هم
این چلسی که امروز تو زمین بود فک نکنم به همین راحتی بتونه قهرمانی رو تکرار کنه
الیته نیمه اول رو نشون ندادن
ولی همون یه نیمه هم کافی بود
با توجه به آمادگی منچستر و آرسنال قهرمانی شاید به هفته های آخر بکشه
خرید هایی که منچستر و آرسنال کردن به خصوص منچستر شاید کار رو سخت کنه
اگرچه کاستا نبود ولی بازی امروز چلسی چنگی به دل نمیزد
فالکائو هم طبق معمول روال عادی تو منچستر محو بود
باید دید چی میشه
ولی تکرار قهرمانی سخت تر از اونی هست که تو 2 3 فصل اخیر بوده
راحت 3 تا مدعی تا آخرین هفته میرن جلو
M . Sayid
02-08-2015, 20:13
فالکائو اصلا خوب نیست ! اعتماد به نفسی براش نمونده انگار ! بازی چلسی اون شادابی و طراوت لازم رو نداشت ، شاید به این خاطر بود که هازارد خیلی سرحال نبود ! اگه فابرگاس هم بنا به عادت همیشگی نیم فصل دوم افت کنه چلسی مشکلاتش بیشتر میشه ! قشنگ یکی دوتا بازیکن درجه 1 لازمه برای فتح لیگ ! اروپا که بماند !
اون لحظه ایی که تری رفت رو نیمکت پشت سر پزشک تیم نشست خوراک ترول بازها فراهم شد :دی !
فکر کنم چک داغ فروختنشو به دل مورینیو و ابراهیموویچ گذاشت
:n02:
brad pitt
02-08-2015, 20:48
کورتوآ عالی بود .
نمیدونم چرا به فالکائو خوش بین نیستم . به قول فردوسی پور امیدوارم نشه تورس ثانی
حتمن حتمن به اون دفاع چپ نیازمندیم
فابرگاس و هازارد که طراوت نداشته باشن انگار تیم طراوت نداره
به دومین نفری هم که خوشبین نیستم اسکار هست
احتمال زیاد اتفاقن امسال هم قهرمان جزیره میشیم ولی نه به راحتی سال گذشته . رقبا سر سخت تر شده ان
بازی امروز هم زیاد مهم نبود . همیشه مهم جزیره و چمپیونز لیگ هست . ممنون
vahidgame
02-08-2015, 21:13
بازی خوب بود فقط مشکل این بودش که انگار ما مهاجم نداشتیم!
فالکائو توی این بازی خیلی بد بود و فکر کنم رمی اگه آماده باشه خیلی بهتر باشه
می تونستیم جام رو بگیریم ولی آرسنال کلا توی کامیونیتی شیلد خیلی خوب کار می کنه امسال هم از عنوان خودش دفاع کرد و ما هم میریم برای دفاع قهرمانی لیگ برتر :دی
چک توی این بازی خوب بود و کلا توی این فصل نقطه قوت آرسناله
ولی در حال حاضر کورتوا مشخصه بهتره و تیم ما از این لحاظ تضعیف نشدش و فقط تیم حریفمون تقویت شد
در این مورد قبلا بحث کردیم و فکر کنم اگه خود خواست چک نبود که حتما توی لندن بمونه ، نه چلسی اونو به تیم حریف می داد و نه اصلا حریفان لیگ برتر پیشنهاد می دادن...
در مورد چلسی هم
این چلسی که امروز تو زمین بود فک نکنم به همین راحتی بتونه قهرمانی رو تکرار کنه
الیته نیمه اول رو نشون ندادن
ولی همون یه نیمه هم کافی بود
با توجه به آمادگی منچستر و آرسنال قهرمانی شاید به هفته های آخر بکشه
خرید هایی که منچستر و آرسنال کردن به خصوص منچستر شاید کار رو سخت کنه
اگرچه کاستا نبود ولی بازی امروز چلسی چنگی به دل نمیزد
فالکائو هم طبق معمول روال عادی تو منچستر محو بود
باید دید چی میشه
ولی تکرار قهرمانی سخت تر از اونی هست که تو 2 3 فصل اخیر بوده
راحت 3 تا مدعی تا آخرین هفته میرن جلو
البته با یه بازی اونم اول فصل نمیشه چیزی رو مشخص کرد
آرسنال پارسال هم حتی با یه نتیجه عالی من سیتی رو برد ولی در نهایت لیگ برتر که شامل بازی های زیاده شرایطش خیلی فرق داره
در مورد حریفان حتی لیورپول هم قویتر شده ولی نه اینکه رقیبان اصلیمون خیلی زیاد تقویت شده باشن
آرسنال که فعلا به جز چک دیگه خرید خاصی نداشته دو تیم منچستر هم همون قدر که بازیکن خریدن بازیکن از دست دادن
درسته نسبت به فصل قبل یکمی شرایط فرق داره و حتی تیم های متوسط هم بازیکنای خوبی گرفتن ولی میشه دوباره قهرمان شد
البته چلسی می تونه چند بازیکن خوب توی نقل و انتقالات بگیره و نیاز به تقویت داره و یه ماه هم تا پایان نقل و انتقالات مونده...
albertxx
02-08-2015, 21:44
البته با یه بازی اونم اول فصل نمیشه چیزی رو مشخص کرد
آرسنال پارسال هم حتی با یه نتیجه عالی من سیتی رو برد ولی در نهایت لیگ برتر که شامل بازی های زیاده شرایطش خیلی فرق داره
در مورد حریفان حتی لیورپول هم قویتر شده ولی نه اینکه رقیبان اصلیمون خیلی زیاد تقویت شده باشن
آرسنال که فعلا به جز چک دیگه خرید خاصی نداشته دو تیم منچستر هم همون قدر که بازیکن خریدن بازیکن از دست دادن
درسته نسبت به فصل قبل یکمی شرایط فرق داره و حتی تیم های متوسط هم بازیکنای خوبی گرفتن ولی میشه دوباره قهرمان شد
البته چلسی می تونه چند بازیکن خوب توی نقل و انتقالات بگیره و نیاز به تقویت داره و یه ماه هم تا پایان نقل و انتقالات مونده...
اونه که میدونم رو یه بازی نمیشه نظر داد
ولی اینو هم در نظر بگیرید الان حریفان واقعا آماده شدن
چلسی هم امروز هازاد و فابرگاس آماده نبودن و نبود کاستا هم اذیت کرد
بنده نگفتم چلسی قهرمان نمیشه :n02:
گفتم تکرار قهرمانی سخته که واقعا هم همینطوره
چلسی میتونه قهرمان بشه ولی نسبت به فصل قبل باید بهتر کار کنه
شاید 1 2 هفته آخر قهرمان مشخص بشه
یه اشتباه خیلی کوچیک از هر تیم راحت اونو از دور خارج میکنه چون رقبا همه صف هستن :n02:
با توجه به اینایی که گفته شد این فصل جزیره خیلی جذابتر از فصل های گذشته میشه:n01:
به خصوص بازی های 5 تیم اصلی که بازی هاشون با هم حساسیت زیادی میتونه داشته باشه !
یه مسئله خیلی جالب و یا شایدم آزار دهنده اینه: پیتر چک، 3 بازی برای آرسنال، 3 جام : )
می تونستیم جام رو بگیریم ولی آرسنال کلا توی کامیونیتی شیلد خیلی خوب کار می کنه امسال هم از عنوان خودش دفاع کرد و ما هم میریم برای دفاع قهرمانی لیگ برتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نکته جالبی اشاره کردی :n02:
ویرایش:
قبل بازی میخواستم یه خدافظی با پیتر داشته باشم که وقت نکردم، الان یادم افتاد...
واقعا بازیکن بزرگی بود واسمون، با اینکه کورتوا رو داریم که تو این بازی هم نشون داد واقعا دروازبان بزرگی خواهد شد، اما با این حال بازم دلمون تنگ میشه واسش و به قول تری حس عجیبیه که مقابلمون ببینیمش...بیشتر از 10 سال با تمام وجود دروازمونو نگه داشت، شاید خیلی از موفقیتامونو مدیونشیم، واقعا هم عجیبه که مقابل خودمون ببینیمش
همیشه عاشق این آرامش قبل پنالتی گرفتنش بودم:
ولی الان دیگه فک کنم باید بترسم ازش :n02:
مرسی بابات سال ها خاطرات خوش...
نبود مهاجم تو زمینم منو یاد کینگ انداخت دوباره که امسال دیگه رسما خدافظی کرد از چلسی، همین چندروز پیش هم تو اینستاگرام گلش به تاتنهام تو نیمه نهایی جام حذفی رو گذاشته بودن که کلی با دیدنش کیف کردم، یادش بخیر...چنین اسطوره ای داشتیم ما:
تو هم خداحافظ، مرسی بابت تمام خاطرات :n03:
Reza31001
03-08-2015, 17:40
:دی
توضیح۱: اون مدالی که پرت شده از اونجا آب میخوره که ژوزه خان اعتقادی به نگهداری مدال های دومی نداره برای همین بعد از بازی مدالش رو به سمت هوادارا پرت کرد که نصیب یه نوجوون شد که کلی هم حال کرد
پ ن: پیتر ...
این دوست بالایی از خداحافظی گفت
واقعا کمر من که شکست تو این دو فصل :دی
اولین مورد حاد بالاک بود که جدا شد ولی بعدش رفتن لمپارد و چک و کینگ بدجوری حال گیری بود مخصوصا مخصوصا چک که بدجوری حال میکنم باهاش اصلا فصل پیش احساس خوبی نسبت به کورتوا نداشتم هی می گفتم این از کجا پیداش شد از طرفی مهره بسیار خوب و کلیدی محسوب میشه برای تیم (با توجه به سن و مهارتهاش) و باید برای نگهداشتنش تو تیم هم دروازه بان اول میبود از طرفی نیمکت نشینی چک که نتیجش هم معلوم بود
دیگه رفتن چندین و چند بازیکن دیگه باز مخصوصا کول که هنوز جای خالیش حس میشه بماند
ولی فوتبال همینه دیگه بازیکنها میان و میرن ولی تیم باقی میمونه
صحبت از کینگ شد:
عکسی هست که خودش منتشر کرده
به قول جناب خان: آخییییییییی :دی
tt
تایید انتقاد مورینیو ازسوی اتحادیه فوتبال انگلیس
ژوزه مورینیو شب گذشته پس از شکست مقابل آرسنال در ومبلی، به شدت از کیفیت چمن این ورزشگاه انتقاد کرده بود.
به گزارش "ورزش سه"، روز گذشته تیم های چلسی و آرسنال در چارچوب سوپرجام فوتبال انگلیس ملقب به کامیونیتی شیلد، به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری 1-0 آرسنال به اتمام رسید. این اولین شکست مورینیو مقابل آرسن ونگر در 14 بازی گذشته بود.
سرمربی چلسی در نشست خبری پس از بازی، در مورد وضعیت چمن ورزشگاه ومبلی اظهارنظر کرده و آن را فاجعه خوانده بود. امروز سخنگوی اتحادیه فوتبال انگلیس نیز ضمن تایید انتقاد ژوزه مورینیو، تاکید کرد که ضمن استقبال و قبول اعتراضات صورت گرفته، بهبود وضعیت زمین ورزشگاه ومبلی را ادامه داده و به زودی آن را به کیفیت استاندارد خواهند رساند.
FA accepts Mourinho criticism of Wembley surface after Chelsea defeat
vahidgame
07-08-2015, 21:15
آخرین بازی پیش فصل رو چهارشنبه یک بر صفر به فیورنتینا باختیم
البته بیشتر از بازیکنای ذخیره استفاده شده بود و بازیکنای اصلی بیشتر نیمه دوم اومدن
نتایج پیش فصل زیاد خوب نبود ولی نتایج بازی های تدارکاتی مهم نیست و تازه از فردا شب با بازی سوانسی استارت این فصل می خوره
ظاهرا کاستا مشخص نیست که به بازی فردا می رسه یا نه و احتمالا باید رمی جای اون بازی کنه
آمار چلسی مقابل سوانسی خیلی خوبه و 5 بازی اخیر مقابل اونو با نتایج خوب برده
بازی های هفته اول رو تا جایی که یادم میاد با برد شروع کردیم و امیدوارم فردا هم نتیجه خوب بگیریم
vahidgame
08-08-2015, 22:23
بازی عجیبی بود!
تیم شروع خیلی خوبی داشت و مدام داشت حمله می کرد
نیمه اول برتری بیشتر با چلسی بود
فقط گل نیمه اول رو خیلی بد خوردیم و توپی که دو بار دفع شد خیلی راحت گل شد
نیمه دوم هم اخراج کورتوا کلا روند بازی رو عوض کرد
یکمی صحنه بحث برانگیزی بود یعنی به نظرم رسید خطا توی محوطه نبود
عجیب هم بود همچین کاری کرد چون شاید گل نمیشد و پنالتی اخراج انتخاب بدیه
حالا خوبه باز یه دروازه بان مطمئن مثل بگوویچ هست که این سه بازی که کورتوا محروم میشه رو بازی می کنه
از نظر دفاع زیاد خوب نبودیم و فکر کنم یه بخش اون به خاطر این بود که فابرگاس و ماتیچ توی هافبک دفاعی خیلی بد بودن
به خصوص فابرگاس که من یادم نمیاد همچین بازی بدی کرده باشه!
از اونور البته سوانسی هم بازیکنای خوبی داشت هم خیلی آماده بود و اینجوری همیشه بازی کنه باید رده های خوب جدول باشه
خطا هم زیاد می کردن و تاکتیکشون توی دفاع این بود که هازارد رو سریع بزنن!
داور هم این وسط اشتباهاتی داشت
یه صحنه روی کاستا مشکوک به پنالتی بود چند تا صحنه هم از خطاهای مشخص بازیکنای سوانسی گذشت
پنالتی هم که همون طور گفتم مشکوک بود
در کل هم نتیجه خوبی نبود و امیدوارم در ادامه امتیاز از دست ندیم
برنامه بازی ها رو هم نگاه کنیم چند هفته آینده به شدت سخته...
با این وضعیت خرید بازیکن آخر فصل توی تاپ 4 باشیم باید خدا رو شاکر باشیم :n02:
همه تیما پیشرفت داشتن نسبت به قبل ما ترکیبمون همونه تازه دفاع چپ ذخیره هم هنوز نداریم
ایوانوویچ افتضاح بود امروز اعصابمو خراب کرد . دفاع چلسی که زمانی نقطه قوتمون بود حالا شده نقطه ضعف
البته اخراج کورتوا درست نبود گومیس توپو از دروازه داشت دور میکرد و کیهیل هم جلوشو میتونست بگیره ولی پنالتی درست بود
vahidgame
09-08-2015, 11:05
با این وضعیت خرید بازیکن آخر فصل توی تاپ 4 باشیم باید خدا رو شاکر باشیم :n02:
همه تیما پیشرفت داشتن نسبت به قبل ما ترکیبمون همونه تازه دفاع چپ ذخیره هم هنوز نداریم
ایوانوویچ افتضاح بود امروز اعصابمو خراب کرد . دفاع چلسی که زمانی نقطه قوتمون بود حالا شده نقطه ضعف
البته اخراج کورتوا درست نبود گومیس توپو از دروازه داشت دور میکرد و کیهیل هم جلوشو میتونست بگیره ولی پنالتی درست بود
مورینیو با تیم های دومش هم بازی کنه دیگه حداقل دوم رو میشه :دی
ولی برای قهرمانی بازیکن خیلی نیاز داریم و فکر کنم این چند روز یه خبرایی میشه
برای دفاع چپ رحمان رو فکر کنم به زودی بگیریم
استونز رو هم اورتون خیلی داره قیمتشو الکی بالا میبره ولی میشه اونو هم بالاخره خرید
ایوانوویچ واقعا بد بود و توی سایت ها هم پایین ترین امتیاز رو گرفت
اگه استونز بیاد یه خوبیش اینه که دفاع راست هم می تونه بازی کنه
رحمان هم دفاع چپ باشه بعضی وقتا آزپلی هم سمت راست می تونه بازی کنه
زوما هم باید بیشتر استفاده بشه و توی چندین پست می تونه بازی کنه
توی پستای دیگه فقط به نظرم هافبک وسط هم می خوایم چون میکل و رمیرز که ذخیره هستن خیلی مطمئن نیستن
عجیبه چند وقت پیش اسم یه سری هافبک وسط خیلی خوب مثل ویتسل و آرانگوئیز به تیم لینک میشد و حتی به نظر می رسید نهایی میشن!
نمی دونم دیگه چرا برای هافبک وسط خبری نیست
اون دو تا دفاع و یه هافبک وسط رو بگیریم شرایط بهتر میشه و بیشتر ضعف ها جبران میشن
الانم با یه بازی چیزی رو نمیشه مشخص کرد ولی امیدوارم دو هفته آینده که بازی های سختی داریم خدا رحم کنه :دی
Di Marzio توی توییتر نوشته انتقال بابا رحمان قطعی شده. منبع معتبریه (مخصوصا در مورد چلسی). مبلغ انتقال به نظرم یه کم بالاست ولی با بازی که از ایوانویچ جلو سوانسی دیدم فک کنم هر جور شده باید رحمان و استونز به تیم اضافه بشن.
- - - Updated - - -
Di Marzio توی توییتر نوشته انتقال بابا رحمان قطعی شده. منبع معتبریه (مخصوصا در مورد چلسی). مبلغ انتقال به نظرم یه کم بالاست ولی با بازی که از ایوانویچ جلو سوانسی دیدم فک کنم هر جور شده باید رحمان و استونز به تیم اضافه بشن.
- - - Updated - - -
vahidgame
10-08-2015, 22:11
آره رحمان دیگه باید انتظار داشته باشیم به زودی نهایی بشه
در مورد استونز هم چلسی می خواد پیشنهاد 30 میلیونی به اورتون بده و ممکنه دیگه این پیشنهاد رو قبول کنن
از اونور من سیتی هم خطری به نظر می رسه و پیشنهاد 45 میلیونی به وولفسبورگ داده و شاید قبل بازی یکشنبه با چلسی اونو بگیره! :دی
البته شایعه های روزنامه هم همیشه واقعیت پیدا نمی کنه
در مورد اخراج کورتوا هم چلسی اعتراض کرده
حالا قبول نشه هم مشکلی نیست چون بگوویچ خودش یه پا گلر درجه یکه :دی
جالبه توی سایت گل توی تیم منتخب هفته قرار گرفت
nini bad
14-08-2015, 13:20
احتمالا این فصل اگر چلسی جامی بدست نیاورد قطعا مقصر اصلی کسی نیست جز کارنیرو ... البته جای تعحب نداره باید هم مورینیو این کار را انجام میداد و افکار را به سمت دیگری میبرد تا کمتر به نتیجه بازی اهمیت داده بشه شاید یکی از طرفدار های مورینیو خودم باشم اما با شرایطی که از زمان حضور در چلسی بوجود اورد دیگه اون شخصیت خاص را نداره همیشه ناکامی ها گردن بازیکان هست همیشه از بازیکن ها مثل یک برده استفاده میکنه هیچوقت نشده تو شرایط بحرانی از کسی حمایت کنه با وجود ستاره هایی که از دست میدیم بازیکن های سطح متوسطی را خریداری میکنم که تمام بر میگرده به خواسته های مورینیو
فصلی که با حاشیه شروع بشه قطعا پایان موفقی نداره ... در مورد گلر هم با نبود کورتوا هیچ امیدی به بگوویچ نیست بازی فیورنتیا نشان داد که شاید یک نیم فصل زمان میبره با تیم هماهنگ بشه
منم خودم همیشه طرفدار و دوست دار مورینیو بودم، اما همیشه هم گفتم به شدت از حاشیه سازیاش بدم میاد، بعضی وقتا دلم میخواد سر به تنش نباشه :n02:
نمونش همین دعوا و درگیری که با اوا راه انداخت، رسمی نیست ولی میگن مورینیو برگشته به دکتر تیم، به بانوی بزرگوار این تیم (!) گفته Son of a B**ch:n04:، البته به زبان شیرین اسپانیایی!
آدم اگه شخصیت داشته باشه به هم تیمیش همچین حرفی نمیزنه، اونم به یه زن...، جای تاسف داره
هنوز تازه اول راهه و واسه جام میجنگیم، تیممونم توانایی برنده شدن داره
اما این رفتارای مورینیو واقعا مسخرست و هیچوقت از این رفتاراش خوشم نیومد، مثل کوستا که از جنگندگیش خوشم میاد، ولی خوی وحشیگریشو اصلا دوست ندارم
vahidgame
15-08-2015, 11:14
منم خودم همیشه طرفدار و دوست دار مورینیو بودم، اما همیشه هم گفتم به شدت از حاشیه سازیاش بدم میاد، بعضی وقتا دلم میخواد سر به تنش نباشه :n02:
نمونش همین دعوا و درگیری که با اوا راه انداخت، رسمی نیست ولی میگن مورینیو برگشته به دکتر تیم، به بانوی بزرگوار این تیم (!) گفته Son of a B**ch:n04:، البته به زبان شیرین اسپانیایی!
آدم اگه شخصیت داشته باشه به هم تیمیش همچین حرفی نمیزنه، اونم به یه زن...، جای تاسف داره
هنوز تازه اول راهه و واسه جام میجنگیم، تیممونم توانایی برنده شدن داره
اما این رفتارای مورینیو واقعا مسخرست و هیچوقت از این رفتاراش خوشم نیومد، مثل کوستا که از جنگندگیش خوشم میاد، ولی خوی وحشیگریشو اصلا دوست ندارم
آره نباید به این حاشیه ها دامن زد
ولی این که ناسزا گفته باشه بعید می دونم حقیقت داشته باشه و همون طور که گفتی رسمی نیست و شایعه ست
اینجور موقع ها بقیه هم از آب گل آلود ماهی می گیرن! :دی
بازی فردا با من سیتی جزو سخترین بازی های فصله
من سیتی پرمهره ترین تیم این فصل لیگ برتره و الانم ظاهرا خیلی آماده ست
بازی خیلی سختیه ولی اگه بازیکنا خودشون باشن میشه نتیجه خوبی گرفت
بازی قبلی رو اگه دقت کنیم غیر از یه سری بازیکن که بد بودن هازارد ، کاستا و فابرگاس هم خودشون نبودن
همین سه بازیکن هم روی فرم باشن من سیتی رو میشه اذیت کرد
+
رحمان هم انتقالش هنوز نهایی نشده و فقط روزنامه ها خبر می ذارن
رومئو هم با 5 میلیون پوند به ساتهمپتون فروخته شد
امسال کلا از اون فصل هاست که بیشتر بازیکنا میرن تا بیان :دی
تا آخر نقل و انتقالات باید منتظر بمونیم ولی اینجوری که تو خبرها هست فقط توی دفاع ممکنه بازیکن بگیریم
آره نباید به این حاشیه ها دامن زد
ولی این که ناسزا گفته باشه بعید می دونم حقیقت داشته باشه و همون طور که گفتی رسمی نیست و شایعه ست
اینجور موقع ها بقیه هم از آب گل آلود ماهی می گیرن! :دی
آره، منم اولش به کسی که بهم گفت همین حرفو زدم، ولی متاسفانه گاردین و دیلی میل هم نوشتن لب خونی شده و مشخص شده که مورینیو نسبت به مادر اوا لطف داشتن :n02:
بحث جالبی نیست، بهتره ادامش ندیم، فقط خواستم بگم این رفتارای مورینیو واسه تیم چهره خوبی نمیسازه.
دفاع تیم واقعا افتضاح بود امروز
مورینیو به جای این حاشیه ها اگر به مشکلات دفاعی تیم بپردازه خیلی بهتره
دو بازی و 1 امتیاز اکثر بازیکنان نسبت به فصل قبل افت شدیدی داشتند فابرگاس و ازارد اصلا اماده نیستند ایوانوویچ و تری و کیهیل سردرگم
امیدوارم تیم به بازی ها برگرده ...
brad pitt
16-08-2015, 20:37
سلام
مشاهده ی این فصل نشون میده چقدر مسائل مدیریتی در یک سازمان یا ارگان یا باشگاه یا .. میتونه مهم باشه
مورینیو این دو هفته خیلی خودشو درگیر حاشیه کرده اینم نتیجش
دفاع سر در گمه . ایوانوویچ اول خوب بود اما بعد چند اشتباه کرد . آزارد و فارگاس اصلن روی فرم نیستن
کاستا هم فقط نگاه داور میکنه و دنبال جر و دعوا میگرده . البته درست هم تغذیه نمیشه
امروز کلن خوب نبودیم .
باید دفاع خریداری شود حتمن . و اگر فالکائو هم میخاد اینجوری ادامه بده رمی که خیلی بهتره
و 2 مهاجمه اگر بازی کنیم شاید شاید بهتر بشه
vahidgame
16-08-2015, 20:58
نتیجه خیلی بدی بود
گل دوم و سوم رو بد خوردیم و دیگه این بازی رو حداکثر یک صفر می باختیم
البته من سیتی کلا تیم پرمهره ایه و از این لحاظ حداقل یه 100 میلیونی فاصله ست
نیمکتشون با نیمکت ما خیلی جالب قابل مقایسه بود تازه اونم با وجود مصدومایی که داشتن
با این همه بازیکن توی روزنامه ها می نویسن استونز و اوتامندی و دی بروین و کلا هر چی ستاره وجود داره رو می خوان ولی ما هنوز بازیکن نگرفتیم!
ایوانوویچ اول بازی فکر می کردم که داره خوب کار می کنه و از بازی اول بهتر شده ولی نیمه دوم دوباره خیلی بد بازی کرد
چند جا که جا موند ، روی گل دوم هم به طور واضح مقصر بود که کمپانی رو نگرفته بود و گل سوم هم به نظرم رسید توپو لو داد
گل اول رو هم بیشتر کیهیل مقصر بود ولی در کل توی دفاع گوشه بیشتر مشکل داریم تا دفاع وسط
شاید بهتر باشه آزپلیکوئتا راست بازی کنه و یه دفاع چپ خوب هم خریده بشه
فصل قبل از اول فصل آماده بودیم که دلیل اصلیش این بود که فابرگاس و کاستا خیلی آماده بودن
برنامه بازی های فصل پیش هم بهتر بود و الان برنامه جوریه که کلا همه بازی ها چند هفته اول سخته و فقط این وسط بازی با کریستال پالاس راحته
هفته بعد هم با وست بروم خارج از خونه بازی داریم که فصل قبل بهشون باختیم
من فکر کنم این امتیاز از دست دادن ادامه پیدا نمی کنه و جدول هم به مرور تغییر می کنه و به بالا می رسیم
ولی این امتیاز از دست دادن هم گرون تموم میشه و فعلا من سیتی که رقیب اصلیه داره خیلی عالی امتیاز می گیره
+
بعد این صحبتم انگار یه خبرایی توی نقل و انتقالات شد :دی
چلسی رسما بابا رحمان رو با مبلغ 20 میلیون یورو گرفت
Official: Chelsea sign Rahman from Augsburg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شاید این بازیکن ترکیب دفاع رو تغییر بده...
brad pitt
16-08-2015, 21:21
نتیجه خیلی بدی بود
گل دوم و سوم رو بد خوردیم و دیگه این بازی رو حداکثر یک صفر می باختیم
البته من سیتی کلا تیم پرمهره ایه و از این لحاظ حداقل یه 100 میلیونی فاصله ست
نیمکتشون با نیمکت ما خیلی جالب قابل مقایسه بود تازه اونم با وجود مصدومایی که داشتن
با این همه بازیکن توی روزنامه ها می نویسن استونز و اوتامندی و دی بروین و کلا هر چی ستاره وجود داره رو می خوان ولی ما هنوز بازیکن نگرفتیم!
ایوانوویچ اول بازی فکر می کردم که داره خوب کار می کنه و از بازی اول بهتر شده ولی نیمه دوم دوباره خیلی بد بازی کرد
چند جا که جا موند ، روی گل دوم هم به طور واضح مقصر بود که کمپانی رو نگرفته بود و گل سوم هم به نظرم رسید توپو لو داد
گل اول رو هم بیشتر کیهیل مقصر بود ولی در کل توی دفاع گوشه بیشتر مشکل داریم تا دفاع وسط
شاید بهتر باشه آزپلیکوئتا راست بازی کنه و یه دفاع چپ خوب هم خریده بشه
فصل قبل از اول فصل آماده بودیم که دلیل اصلیش این بود که فابرگاس و کاستا خیلی آماده بودن
برنامه بازی های فصل پیش هم بهتر بود و الان برنامه جوریه که کلا همه بازی ها چند هفته اول سخته و فقط این وسط بازی با کریستال پالاس راحته
هفته بعد هم با وست بروم خارج از خونه بازی داریم که فصل قبل بهشون باختیم
من فکر کنم این امتیاز از دست دادن ادامه پیدا نمی کنه و جدول هم به مرور تغییر می کنه و به بالا می رسیم
ولی این امتیاز از دست دادن هم گرون تموم میشه و فعلا من سیتی که رقیب اصلیه داره خیلی عالی امتیاز می گیره
+
بعد این صحبتم انگار یه خبرایی توی نقل و انتقالات شد :دی
چلسی رسما بابا رحمان رو با مبلغ 20 میلیون یورو گرفت
Official: Chelsea sign Rahman from Augsburg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شاید این بازیکن ترکیب دفاع رو تغییر بده...
ممنون بابت توضیحاتتون
یه ضرب المثلی هست میگه : شاید عدو ( دشمن ) شود سبب خیر
شاید این باخت باعث بشه که مورینیو هرجور شده استونز رو بخره . از حاشیه ها دست بکشه و کمی سیستم بازی تیم و تغییر بده
به نظرتون یکم دفاع تیم سنش بالا نیست ؟ تری . کیهیل . ایووانویچ
شاید بشه گفت در تیم امروز با وجود 3 گل خورده بگوویچ و ماتیچ بهتر بودن هر چند که بگوویچ روی گل دوم جلو اومده بود
ولی هرطور شده فابرگاس و هازارد باید آماده بشن چون به نوعی منبع گلهای تیم باید از این دو شروع میشه + ماتیچ که باید همیشه آماده باشه
nini bad
16-08-2015, 21:59
قطعا بازی امشب تحت تاثیر حاشیه های هفته گذشته بود خود سرمربی تیم را به بی راهه برد نتیجش را هم مشاهده کرد ... مورینیو احساس قدرت را در وجود بازیکن ها احیا نمیکنه واقعا در بازی های اخیر حتی قبل از شروع فصل هیچکدام از بازیکن ها در بهترین وضعیت خودشون نبودند..
امیدوارم در اینده امتیاز از دست ندیم و همه تیم شرایط ارمانی خودشون را به دست بیارند.
vahidgame
16-08-2015, 22:34
ممنون بابت توضیحاتتون
یه ضرب المثلی هست میگه : شاید عدو ( دشمن ) شود سبب خیر
شاید این باخت باعث بشه که مورینیو هرجور شده استونز رو بخره . از حاشیه ها دست بکشه و کمی سیستم بازی تیم و تغییر بده
به نظرتون یکم دفاع تیم سنش بالا نیست ؟ تری . کیهیل . ایووانویچ
شاید بشه گفت در تیم امروز با وجود 3 گل خورده بگوویچ و ماتیچ بهتر بودن هر چند که بگوویچ روی گل دوم جلو اومده بود
ولی هرطور شده فابرگاس و هازارد باید آماده بشن چون به نوعی منبع گلهای تیم باید از این دو شروع میشه + ماتیچ که باید همیشه آماده باشه
درسته شاید این نتایج بد باعث بشه که توی نقل و انقالات یه کارایی کنیم
یه ویژگی خوب تیم قهرمان همیشه دفاع مستحکمه که این فصل به این صورت نیستیم
سن شاید تاثیر داره ولی همش به خاطر اون نیست و کلا این فصل دفاع خوب جا نیافتاده
اگه استونز رو هم نگیریم باید ایوانوویچ دیگه کمتر راست بازی کنه و به همون دفاع وسط بره و آزپلیکوئتا بیاد راست
کلا ترکیب دفاع باید تغییر کنه و از بازیکنایی مثل زوما و رحمان و شاید استونز بیشتر استفاده بشه
هازارد هم میگن بد بود به نظرم حرکاتش خوب بود و مشکل بقیه بازیکنا بودن که خوب باهاش همکاری نمی کردن
یه مهره هجومی به تنهایی نمی تونه کاری کنه و بقیه هم باید خوب باشن
حالا اگه فرض بگیریم مثلا هازارد یه مصدومیت شدیدی پیدا کنه دیگه فصل نابود کننده میشه!
هیچ جایگزینی برای اون نداریم و بازیکنایی مثل کوادرادو سطحشون خیلی پایینتره
اگه قراره کوادرادو نقش الکی داشته باشه بهتره فروخته بشه و یه بازیکن موثرتر مثل پدرو خریده بشه
میدونید چیه، مورینیو یکمی هوا ورش داشته... توی مصاحبه های آخرش گفته بقیه تیما سعی دارن جام رو بخرن، ما میخوایم با تلاش خودمون و بدون خرج زیاد جام رو بدست بیاریم.
حرفش واقعا با ارزشه و اگه تقی به توقی بخوره و ما امسال هم قهرمان بشیم واقعا کار خیلی خیلی بزرگی کرده، اما متاسفانه احتمالش خیلی کمه...وقتی همه سعی دارن بازیکنای تاپ بخرن و ما نخریم باید با باخت ها هم کنار بیایم
Pessimist
17-08-2015, 13:10
شاید این باخت باعث بشه که تیم چلسی تو فرصت باقیمانده یه بازیکن خوب بگیره.... تیمی که خرید نداشته باشه خیلی کارش سخت میشه مخصوصا لیگ انگلیس که خیلی طاقت فرساست و بعضی وقت ها بازی هاش خیلی فشرده میشه مخصوصا تو ژانویه....من که طرفدار چلسی نیستم ولی از نحوه بازی تیم چلسی راضی نیستم خیلی بی انگیزه بودن بازیکن های چلسی
Reza31001
18-08-2015, 00:43
بازی اول رو نصفه نیمه دیدم و بازی دوم رو هم که ندیدم ببینم اصلا:n02:
اول بگم از اونجایی که 38 هفته پیاپی صدرنشین بودیم دیگه صدرنشینی جذابیتی نداره و یکم پایین باشیم بد نیست برای تنوع خخخ :n09:
حاشیه سازی های ژوره هم که دفعه اولش نیست و دیگه باید کنار اومد باهاش!
ولی حرف بی مورد زیاد میزنه خدایی
نمونش همین که گفت نقل و انتقالات بعد از شروع لیگ برای من معنایی نداره و بازار برای من بسته شده و ... بعد حتما آبرامویچ یواشکی رفته رحمان رو خریده:n02:
این مشکلش با خانوم دکتر هم تو سایت طرفداران که خوندم گویا آخر بازی به خاطر مصدومیت هازار اشتباهی اومده تو زمین که در نتیجه هم تیم لحظاتی مجبور شده 9 نفره بازی کنه
دیگه دکتر که با اجازه داور میاد تو زمین این دیگه چه داستانی شده آخه؟! مگه میشه اصلا؟ مگه داریم؟:n02:
بعد تو اون خبر نوشته بود فعلا دکتر و فیزیوتراپ تیم جایگزین شدن و بحث اخراج قطعی نبود حالا معلوم هست چه خبره؟
حالا از حواشی که بیایم بیرون مشکل سن تو خط دفاعیمون+مشکل دفاع کنار رو دقیقا از پارسال داشتیم و چیز جدیدی نیست
اومدن لوییز + حرکت جالب مورینیو در بازی دادن به ایوا در سمت راست قرار بود مشکل رو حل کنه که حداقل دومی جواب داد
حالا امسال هم با دو بازی نمیشه گفت ایوانویچ دیگه به درد دفاع راست نمیخوره و باید زمان بدیم از قبل هم میدونستیم که ایوا توی حرکات سرعتی مشکل داره که نقطه ضعفش به حساب میاد
کیهیل و تری هم درسته زوچ پیری رو تشکیل میدن ولی این فصل و حتی فصل بعد هم جوابگوی تیم هستن منتها بحثی نیست که باید جایگزینهاشون کم کم به تیم تزریق بشن
زوما هم عملکرد نسبتا خوبی داشت و داره ولی فکر نمی کنم حداقل تا 3-4 سال آینده به سطحی برسه که بتونیم در حدی که الان به کاپیتان مطمئنیم به اون دلخوش باشیم
دیگه این مورد دقیقا وظیفه سرمربی بوده که تو این تابستونی یه فکری برداره
پارسال بحث واران مطرح شد امسال هم استونز ولی هیچ کدوم عملی نشدن حالا درسته که انتخاب حساسی هست ولی بازم برای تیمی مثل چلسی نباید تبدیل به یه معضل بشه
میانمون شرایطش بهتره ولی جا داشت با رفتن صلاح و شورله یکی در سطح همینا یا بالاتر اضافه بشه البته امسال موزس رو در اختیار داریم و ویلیان هم کاملا پیشرفت کرده و از یه بازیکن نیم کت نشین خودش رو رسونده به تیم اصلی اگه یه نقطه کاملا مثبت بخوام درباره تیممون در مقایسه با پارسال همین موقع بگم همین ویلیان هست که به نظر من پیرفتش کاملا محسوس بوده
بقیه هافبک ها هم راه میفتن
تو حمله هم هنوز چیزی که میخوایم نیست ولی هر بار که به تورس فکر میکنم میگم خدا رو شکر:n09:
vahidgame
19-08-2015, 13:34
برای نقل و انتقالات این چند روزه خبرایی بوده
استونز رو که مشخصه چلسی می خواد فقط قیمتش دیگه الکی داره بالا میره
در مورد گریزمن هم شایعه هایی توی روزنامه ها هست که دوباره توی لیست خریدمون اومده ولی قیمت فسخ قراردادش خیلی زیاده و خریدش سخته
پدرو همین چند روزه بالاخره تکلیفش مشخص میشه و شایعه هایی هست که به جای منچستر به چلسی میاد ولی فکر کنم به منچستر نزدیکتر باشه
روزنامه Daily Mirror هم دیروز گفته بود که چلسی به جز استونز یه هافبک وسط و یه هافبک هجومی رو می خواد بگیره
این دو هفته ای که باقی مونده اگه این سه خرید رو داشته باشیم می تونیم بگیم نقل و انتقالات رو خوب تموم کردیم
کلا با این نتایج باید منتظر تغییراتی باشیم و این تغییرات هم ممکنه از همین بازی هفته بعدی با وست بروم شروع بشه
بی بی سی نوشته چلسی و بارسا به توافق رسیدن واسه پدرو، احتمالا 21 میلیون پوند، اگه حقیقت داشته باشه که خیلی عالیه
یه هایجک خیلی قشنگ رو پیاده سازی کردیم :n02:
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
brad pitt
19-08-2015, 19:24
سلام
دوستان گویا انتقال پدرو به چلسی جدی شده
اگر بشه خیلی خوبه
میتونه سمت مقابل هازارد بازی کنه ؟
Demba Ba
19-08-2015, 19:29
خیلی زودتر از این باید برای خرید بازیکن دست به کار میشدن نه بعد از این نتایج ضعیف. همه میدونستن که این تیم قطعا به یک هافبک وسط و یه مدافع وسط و یه وینگر خوب احتیاج داره، فقط وقت رو تلف کردن. ویدال رو مفت و راحت از دست دادن که بهترین گزینه هافبک بود، الان فقط اکسل ویتسل خوبه که باید سریع برن دنبالش. استونز هم فقط به خاطر انگلیسی بودنش دنبالشن چون سهمیه بازیکن غیر انگلیسی دیگه ندارن وگرنه اوتامندی خیلی از استونز بهتره، چهل میلیون پوند برای استونز خنده داره. کاش فالکائو رو هم میشد رد کنن، رمی بیچاره نیمکت نشین این عتیقه شده !!! کاش مورینیو به جای اسم بازیکنا، به عملکردشون نگاه میکرد نه مثل ایوانویچ که هر چقدر گند بزنه بازم فیکسه و کاپیتان تیم هم میشه !!!!
Demba Ba
19-08-2015, 19:30
سلام
اگر بشه خیلی خوبه
تونستنش رو که میتونه مگه اینکه مورینیو همچنان ویلیان رو ترجیح بده چون ویلیان تو کار دفاعی بهتره از نظر ایشون !!!!
vahidgame
19-08-2015, 19:46
جالبه من یه چند ساعتی رفتم بیرون و بعدش اومدم دیدم عکس پدرو رو با لباس چلسی زدن :دی
این خبر خیلی جدی شده و حتی ظاهرا پدرو به لندن اومده
احتمال داره همین فردا پس فردا قطعی بشه ولی باید منتظر بمونیم...
آره سمت راست بیشتر بازی می کنه
کلا توی همه پستای هجومی می تونه بازی کنه حتی مهاجم هدف و مهاجم دوم ولی گوشه ها بیشتر تخصص داره
پدرو مطمئنا از کوادرادو موثرتره و سبک بازیش جوریه که هم خوب پاس گل میده هم قدرت تموم کنندگی خوبی هم داره
در صورت اومدن اون شاید یه مدت به عنوان تعویض خیلی خوب تیم باشه
شایدم ویلیان جای اسکار وسط بازی کنه که اتفاقا توی این پست خوب کار می کنه و از اونور پدرو راست بازی کنه
به نظر من میشه ویلیان رو آورد وسط و پدرو رو سمت راست بازی داد، ترکیب جالبی میشه، مخصوصا اینکه ویلیان فضا سازی میکنه و خوب در میره، اون وسط جای مناسبی به نظر میاد واسش.
vahidreza2007
19-08-2015, 19:50
سلام
اگر بشه خیلی خوبه
پست تخصصی پدرو وینگر راست هجومی هستش و دقیقا میتونه نصف بار حملات رو به دوش بکشه و نصف دیگه اش رو هازارد ردیف کنه از چپ
فقط امیدوارم 1- جان استونز رو بگیریم و بهمراه زوما زوج خط دفاع رو تشکیل بدن 2- بابارحمان :n02: رو به عنوان انتخاب اول دفاع چپ بازی بدیم 3- برای دفاع راست هم یه موردی مثل بابا بخریم که جوون واینده دار و کار درست باشه ( البته ازپیلی هم میره دفاع راست و به ایوا کمک میکنه ) 4- برای کنار دست ماتیچ و فابرگاس ی بازیکن مثل اکسل ویتسل رو بخریم - 5- پدرو رو برای وینگر راست بخریم - 6- گریزمان یا ایسکو یکی از این دو تا هر کدوم شد برای هافبک هجومی پشت مهاجم بخریم - 7- لاکازت رو هم برای خط حمله بخریم و با کاستا با هم بازی بدیم .
و همچنین امیدوارم اینا رو رد کنیم برن : 1- میکل -2- رامیرز - 3- کوارداو - 4- رمی - 5- با کمال احترام جان تری و کیهیل البته برای فصل بعد -
با این خرید ها مطمئنا چلسی به قدرت فصل قبلش بر میگرده حتی تو اروپا هم مدعی میتونه باشه .
پ . ن : یکی این لیست رو برسونه دست خوزه و ابرام :n02:
brad pitt
19-08-2015, 20:30
آره ترکیب قشنگی گفتیدو به نظرم خیلی خوب بشه
وینگر چپ و راست بشن پدرو و هازارد . ویلیان هم بره جای اسکار
ماتیچ و فابرگاس هم پشت سرشون<
ولی من دلم میخاد یکم هم یه مدت 2 مهاجمه بازی کنیم ببینیم نتیجه چی میشه
. کاستا و فالکائو کنار هم
Demba Ba
19-08-2015, 22:57
آره ترکیب قشنگی گفتیدو به نظرم خیلی خوب بشه
وینگر چپ و راست بشن پدرو و هازارد . ویلیان هم بره جای اسکار
ماتیچ و فابرگاس هم پشت سرشون<
ولی من دلم میخاد یکم هم یه مدت 2 مهاجمه بازی کنیم ببینیم نتیجه چی میشه
. کاستا و فالکائو کنار هم
فالکائو تموم شده، الان هم فقط به خاطر اسمش بازی میکنه وگرنه رمی خیلی آماده تر و بهتره.
به نظر من هم ویلیان تو پست بازیکن شماره 10 یعنی پشت مهاجم، کارایی خوبی میتونه داشته باشه ولی من به شخصه ترجیح میدم سیستم 3-3-4 استفاده بشه یعنی با سه هافبک وسط که ماتیچ دفاعی باشه و فابرگاس طراح وسط زمین باشه و یه هافبک باکس تو باکس هم کنارشون که ویدال عالی بود برای این کار که متاسفانه مفت از دست رفت. الان هم بهترین گزینه اکسل ویتسله که امیدوارم برن دنبالش.
با خرید پدرو، به احتمال خیلی زیاد کوادرادو فروخته میشه. فقط آرزومه که آزپی بیاد پست اصلیش تو دفاع راست بازی کنه و بابا رحمان دفاع چپ بشه، ایوانویچ با 32 سال سن به درد دفاع راست دیگه نمیخوره.
vahidgame
20-08-2015, 10:03
پست تخصصی پدرو وینگر راست هجومی هستش و دقیقا میتونه نصف بار حملات رو به دوش بکشه و نصف دیگه اش رو هازارد ردیف کنه از چپ
فقط امیدوارم 1- جان استونز رو بگیریم و بهمراه زوما زوج خط دفاع رو تشکیل بدن 2- بابارحمان :n02: رو به عنوان انتخاب اول دفاع چپ بازی بدیم 3- برای دفاع راست هم یه موردی مثل بابا بخریم که جوون واینده دار و کار درست باشه ( البته ازپیلی هم میره دفاع راست و به ایوا کمک میکنه ) 4- برای کنار دست ماتیچ و فابرگاس ی بازیکن مثل اکسل ویتسل رو بخریم - 5- پدرو رو برای وینگر راست بخریم - 6- گریزمان یا ایسکو یکی از این دو تا هر کدوم شد برای هافبک هجومی پشت مهاجم بخریم - 7- لاکازت رو هم برای خط حمله بخریم و با کاستا با هم بازی بدیم .
و همچنین امیدوارم اینا رو رد کنیم برن : 1- میکل -2- رامیرز - 3- کوارداو - 4- رمی - 5- با کمال احترام جان تری و کیهیل البته برای فصل بعد -
با این خرید ها مطمئنا چلسی به قدرت فصل قبلش بر میگرده حتی تو اروپا هم مدعی میتونه باشه .
پ . ن : یکی این لیست رو برسونه دست خوزه و ابرام :n02:
جان استونز رو هم بگیریم فکر نکنم یه دفعه این همه تغییر داشته باشیم
شاید یه کدوم از تری و کیهیل روی نیمکت بشینن و استونز یا زوما بازی کنن که البته استونز دفاع راست هم می تونه بازی کنه
جالبه یه روزنامه انگلیسی امروز نوشته بود که چلسی می خواد مبلغ 40 میلیون پوند به اضافه انتقال قرضی موسز و ترائوره رو به اورتون پیشنهاد بده!
دیگه بهترین بازیکن جهان نیست که همچین پیشنهادی قرار داده بشه! :دی
دفاع چپ هم احتمالا رحمان زیاد استفاده میشه چون از لحاظ دفاعی خیلی خوبه و فکر کنم یه چی شبیه اشلی کول باشه
کلا همین استونز و رحمان هم به ترکیب اصلی اضافه بشن خیلی خوبه و نمیشه یه دفعه همه دفاع های تیم رو عوض کرد و با همین دفاع بهترین دفاع فصل قبل رو داشتیم
تری فصل بعد دیگه قراردادش تمومه و یا خداحافظی می کنه یا شاید به آمریکا بره
کیهیل هنوز سنش خیلی زیاد نیست و می تونه تا چند سال باشه
به این راحتی ها هم نمیشه جایگزین این بازیکنا رو پیدا کرد...
اون بازیکنا هم خیلی دیگه رویاییه :دی
مهاجم نوک که بعیده حداقل این فصل بگیریم
ولی گریزمن و یه هافبک وسط مثل ویتسل دور از دسترس نیستن
فقط قیمت گریزمن نزدیک 50 میلیون پونده و فکر کنم چلسی پدرو رو بگیره دیگه از خرید اون منصرف بشه
Demba Ba
20-08-2015, 10:08
جان استونز رو هم بگیریم فکر نکنم یه دفعه این همه تغییر داشته باشیم
شاید یه کدوم از تری و کیهیل روی نیمکت بشینن و استونز یا زوما بازی کنن که البته استونز دفاع راست هم می تونه بازی کنه
جالبه یه روزنامه انگلیسی امروز نوشته بود که چلسی می خواد مبلغ 40 میلیون پوند به اضافه انتقال قرضی موسز و ترائوره رو به اورتون پیشنهاد بده!
دیگه بهترین بازیکن جهان نیست که همچین پیشنهادی قرار داده بشه! :دی
دفاع چپ هم احتمالا رحمان زیاد استفاده میشه چون از لحاظ دفاعی خیلی خوبه و فکر کنم یه چی شبیه اشلی کول باشه
کلا همین استونز و رحمان هم به ترکیب اصلی اضافه بشن خیلی خوبه و نمیشه یه دفعه همه دفاع های تیم رو عوض کرد و با همین دفاع بهترین دفاع فصل قبل رو داشتیم
تری فصل بعد دیگه قراردادش تمومه و یا خداحافظی می کنه یا شاید به آمریکا بره
کیهیل هنوز سنش خیلی زیاد نیست و می تونه تا چند سال باشه
به این راحتی ها هم نمیشه جایگزین این بازیکنا رو پیدا کرد...
اون بازیکنا هم خیلی دیگه رویاییه :دی
مهاجم نوک که بعیده حداقل این فصل بگیریم
ولی گریزمن و یه هافبک وسط مثل ویتسل دور از دسترس نیستن
فقط قیمت گریزمن نزدیک 50 میلیون پونده و فکر کنم چلسی پدرو رو بگیره دیگه از خرید اون منصرف بشه
دلیل گرون بودن استونز، فقط انگلیسی بودنشه مثل قضیه استرلینگ وگرنه اصلا در حد امثال اوتامندی و هوملس نیست. کیهیل هم یه مدافع خیلی معمولیه که فقط به درد نیمکت چلسی میخوره، تو همین بازی با سیتی تو نیمه اول، کیهیل از تری ضعیف تر بود ولی تری تعویض شد! گریزمن هم توهمی بیش نیست، همون پارسال باید از سوسیده داد میخریدنش نه الان که قیمتش نجومی شده. الان فقط باید برن دنبال اکسل ویتسل یا حتی پوگبا، کوادرادو و اسکار رو به یووه پیشنهاد بدن، شاید یوونتوس قبول کنه.
vahidgame
20-08-2015, 16:38
رسما پدرو به چلسی پیوست!
OFFICIAL: Chelsea complete Pedro signing ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر نمی کردم دیگه اینقدر سریع اتفاق بیافته و تا همین 24 ساعت پیش با شک و تردید توی همین تاپیک در مورد این انتقال می گفتم :دی
قراداد 4 ساله و با مبلغ 30 میلیون یورو (22 میلیون پوند) هست که جالبه رحمان هم تقریبا با همین مبلغ اومد
اگه بتونه یکشنبه بازی کنه خیلی خوبه
دلیل گرون بودن استونز، فقط انگلیسی بودنشه مثل قضیه استرلینگ وگرنه اصلا در حد امثال اوتامندی و هوملس نیست
یه فرق استونز هم اینه که نسبت به اوتامندی و هوملس 6 سال کوچیکتره و خیلی جای پیشرفت داره
هوملس که خودش فعلا نمی خواد جایی بره ، اوتامندی هم منچستر و سیتی جدی اونو می خواستن
با توجه به پستش 40 میلیون خیلی زیاده و هنوز فکر کنم رسمی چلسی همچین پیشنهادی نداده و آخرین پیشنهاد رسمی 30 میلیون بود
ولی اورتون داره از فرصت استفاده می کنه و می دونه چلسی اصرار به خرید استونز داره رقم رو الکی بالا می بره!
به هر حال پولشو که ما نمیدیم و هر چی باشه نسبت به خرج های تیم های دیگه خرج های زیادی نداشتیم :دی
brad pitt
20-08-2015, 18:12
تبریک بابت پیوستن پدرو
واقعن خوشحال شدم
بازیکن خوبیه
خب، اینم یه خرید خوب دیگه :happy:
khaled waleed توی اکانت توئیتر خودش چند ساعت قبل از همه خبر انتقال پدرو به چلسی رو داده بود، الانم دوباره توییتی فرستاده و گفته بمب خبری بعدی مورینیو در راهه
به نظرتون کی میتونه باشه؟ پوگبا؟ استونز؟ ...
پدرو هم واسه بازی کردن در روز یکشنبه مشکلی نداره، البته اگه کادر فنی صلاح ببینن.
brad pitt
20-08-2015, 20:09
خب، اینم یه خرید خوب دیگه :happy:
khaled waleed توی اکانت توئیتر خودش چند ساعت قبل از همه خبر انتقال پدرو به چلسی رو داده بود، الانم دوباره توییتی فرستاده و گفته بمب خبری بعدی مورینیو در راهه
به نظرتون کی میتونه باشه؟ پوگبا؟ استونز؟ ...
پدرو هم واسه بازی کردن در روز یکشنبه مشکلی نداره، البته اگه کادر فنی صلاح ببینن.
سلام
گویا بمب خبری بعدی پوگبا هست
ولی مثله اینکه فعلن 50*50 هست
گویا قیمت پیشنهادی 90 میلیون یورو هست ولی هنوز رد یا تایید نشده
آره امروز یکی دوجا خوندم پوگبا هم دوباره شایعه هاش اوج گرفته، اما به قول یکی از دوستان که یادم نیست کدومتون بودین (!) مورینیو بیشترین پولی که واسه بازیکن داده 32 میلیون پوند بوده، 70 80 میلیون پوند یکمی بعید به نظر میرسه ازش
مگه اینکه سنت شکنی بخواد بکنه... عمو آبرام که قبلا اعلام کرده بود هر خرجی باشگاه بخواد قبول میکنه، این خوزست که سر قیمت همیشه چونه میزنه :n02:
Demba Ba
20-08-2015, 21:37
برای پوگبا، باید اسکار و کوادرادو با سی میلیون پوند پیشنهاد بدن، شاید یوونتوس قبول کنه. ولی بعیده تو این فرصت کم، سه ماه خوردن و خوابیدن و ده روز آخر یاد خرید بازیکن افتادن.
Demba Ba
20-08-2015, 21:39
آره امروز یکی دوجا خوندم پوگبا هم دوباره شایعه هاش اوج گرفته، اما به قول یکی از دوستان که یادم نیست کدومتون بودین (!) مورینیو بیشترین پولی که واسه بازیکن داده 32 میلیون پوند بوده، 70 80 میلیون پوند یکمی بعید به نظر میرسه ازش
مگه اینکه سنت شکنی بخواد بکنه... عمو آبرام که قبلا اعلام کرده بود هر خرجی باشگاه بخواد قبول میکنه، این خوزست که سر قیمت همیشه چونه میزنه :n02:
عمو آبرام با شما تلفنی صحبت کرده که از حرفاش خبر داری؟ اتفاقا آبرامویج دیگه زیاد برای باشگاهُُ، خرید از جیب نمیکنه و بیشتر خرید های چند فصل اخیر هم از طریق فروش بازیکن های دیگه بوده منبعش. یکی از دلایل عصبانی بودن بیش از حد مورینیو تو این فصل هم، همین نخریدن بازیکن بوده که بعد باخت به سیتی، گویا آبراموویچ نظرش عوش شده و اجازه خرید بازیکن داده.
vahidgame
20-08-2015, 22:46
پوگبا یکمی دور از دسترسه و احتمالا شایعه ای بیش نیست
یعنی اگه بخواد بشه هم با این مبلغ نیست
یوونتوس هم کوادرادو هم اسکار رو در زمان های مختلف پیشنهاد داده و شاید پیشنهاد این دو تا بازیکن به اضافه یه مبلغی باشه
ولی اگه توی همین نقل و انتقالات فعلی اتفاق بیافته واقعا بمبه!
بعد نمی دونم چرا میگن چلسی خیلی خرج می کنه و خیلی بازیکن می خره در صورتی که رقیبای ما هم در همین سطح و بعضی هاشون بیشتر خرج کردن
آمار پارسال رو بهتون بدم جالبه:
خریدهای تابستان : 85,300,000
فروش های تابستان : 75,200,000
خریدهای زمستان : 23,300,000
فروش های زمستان : 37,585,000
اینا رو محاسبه کنیم حدود 4 میلیون پوند چلسی سود کرده بعد توی کدوم آماری این اسمش میشه هزینه؟ :دی
یعنی در اصل هزینه ای نداشته و در قبال فروش بازیکنا یه سری بازیکنا خریده شدن
منبع هم ویکیپدیا هست و می تونید خودتون ببینید
امسال هم فروش هامون کمتر بوده ولی با این حال هنوز خیلی هزینه نکردیم و باز تیم هایی هستن که برابر یا بیشتر هزینه کرده باشن
خریدها : 55,150,000
فروش ها : 35,200,000
احتمالا کوادرادو هم فروخته میشه و این مبلغ فروش هم بیشتر میشه
حتی استونز هم بیاد مبلغ خیلی زیادی نمیشه و فقط در مقایسه پارسال که هزینه نکردیم امسال هزینه کردیم
از لحاظ تعداد بازیکن خریداری شده هم حساب کنیم در همین لیگ برتر تیم هایی هستن که برابر یا بیشتر از چلسی خرید داشتن
موقعی میشه گفت یه تیم خیلی خرید داشته که بدون اینکه بازیکن از دست بده یا نیاز داشته باشه خرید کنه...
بعد نمی دونم چرا میگن چلسی خیلی خرج می کنه و خیلی بازیکن می خره در صورتی که رقیبای ما هم در همین سطح و بعضی هاشون بیشتر خرج کردن
اون رقبی هایی که میگن چلسی زیاد خرج میکنه منظورشون کلیه و از اول لیگ جزیره تا الان رو دارن حساب میکنن :n02:
اتفاقا چندوقت پیش داشتم یه حساب کتابایی میکردم بابت خرج و مخارج باشگاها، آمارایی که یافتم جالب بودن
خرجایی که چهار بزرگ انگلستان از ابتدای لیگ برتر (سال 1992) تا الان انجام دادن به این صورته:
(البته عددا رند شدن و خورده ها رو کنار گذاشتم)
آرسنال:
خرید: 540,000,000 فروش: 400,000,000 هزینه 140،000،000
چلسی:
خرید: 1،090،000،000 فروش: 450،000،000 هزینه: 640،000،000
لیور:
خرید: 840،000،000 فروش: 480،000،000 هزینه: 360،000،000
یونایتد:
خرید: 830،000،000 فروش: 410،000،000 هزینه: 420،000،000
سیتی:
خرید: 950،000،000 فروش: 300،000،000 هزینه: 650،000،000
چون آمار مربوط به پول و خرج کردن و اینجور چیزاست مجبور شدیم سیتی رو هم به حساب بیاریم :n02:
خب، نکته اول اینه که بیشترین خرج رو سیتی داشته بعدش ما، نکته بعد اینه که کلان ترین خرج های ما مربوط به اولین سالای اومدن عمو رومن به باشگاهه، و طی این چند ساله دیگه مثل سال های اول اومدنش ولخرجی نداشتیم و به قول معروف عمو رومن آدم پخته ای شده و دست از زور خری برداشته :n02:
این چند ساله خرجمون بیشتر با حساب و کتاب بوده ولی از اون طرف باشگاهی مثل سیتی هنوز روی دوره و داره خرج میکنه، پس مطمئنن تا چند سال دیگه این فاصله کمی که داریم بیشتر میشه...
پدرو:به خاطر مورینیو به چلسی آمدم
پدرو رودریگز، مهاجم جدید چلسی، تایید کرد که حضور ژوزه مورینیو در این باشگاه، یکی از عوامل پیوستنش به آبی های لندن بوده است.
به گزارش "ورزش سه"، این ملی پوش اسپانیایی امروز با انتقالی 30 میلیون یورویی از بارسا به چلسی پیوست؛ در حالی که گفته می شد او در آستانه انتقال به منچستریونایتد قرار دارد.
او که در دوران 7 ساله حضورش در بارسا به 20 جام مختلف دست پیدا کرد، امیدوار است در استمفوردبریج هم به موفقیت های بیشتری برسد.
او به خبرنگاران گفت:" بودن در اینجا فوق العاده است. مورینیو یکی از دلایل اصلی پیوستن من به چلسی بود. او چند بار با من تلفنی صحبت کرد و گفت که به من نیاز دارد تا تیم را تقویت کند.
او هر جا بوده به جام رسیده و من بی صبرانه منتظر کار کردن زیر نظر او هستم و امیدوارم به جام های بیشتری برسیم.
با فابرگاس هم صحبت کردم. ما دوستان خیلی خوبی هستیم. می دانستم که اینجا احساس در خانه بودن را خواهم کرد و این یکی از دلایلی بود که تصمیم گرفتم به چلسی بیایم.
سسک بازیکن فوق العاده ای است. او دید درخشانی دارد و به خوبی با سایر بازیکنان هجومی ارتباط برقرار می کند. می دانم که در کنار هم خیلی خوب کار خواهیم کرد و بی صبرانه منتظر بازی کردن در کنار او هستم.
من در تیم ملی در کنار آزپلیکوئتا و دیگو کاستا هم بازی کردم؛ بنابراین از بودن در اینجا خیلی احساس راحتی می کنم.
هرکاری لازم باشد برای قهرمانی تیم می کنم. به بارسا کمک کردم تا به جام های مختلفی برسد و می خواهم همین کار را برای چلسی هم بکنم زیرا در نهایت ما برای رسیدن به قهرمانی اینجا هستیم."
Mourinho key to Chelsea move, says Pedro
V E S T A
21-08-2015, 14:38
پدرو رودریگز و سسک فابرگاس هر دو از بارسلونا به چلسی پیوستند اما سابقه ی فروش بازیکن از بارسلونا به چلسی به چند سال اخیر منتهی نمیشود .
بارسلونا تاکنون 9 بازیکن به چلسی فروخته است . اولین بار آلبرت فرر در سال 1998 از بارسلونا به چلسی پیوست . او حالا اما مربی فعلی مایورکا است . ارزش این قرارداد 550 میلیون پزو ( حدود 3.3 میلیون یورو ) بود که از آن زمان فروش بازیکن به چلسی آغاز شد .
انتقال پدرو رودریگز به این باشگاه نیز 27 میلیون یورو در ابتدا برای بارسلونا سودآوری داشت و به این ترتیب رقم کل انتقالات بارسلونا به چلسی به 109 میلیون و 800 هزار یورو رسید که میتواند با توجه به بند موجود در قرارداد پدرو به 112 میلیون و 800 هزار یورو افزایش یابد .
از دیگر فروش های بزرگ بارسلونا به چلسی میتوان به انتقال سسک فابرگاس , دکو , اوریول رومئو , وینستون بوگارد را نام برد .
بارسـانیـوز
vahidgame
21-08-2015, 21:38
شماره 6 به رحمان رسید و 17 هم به پدرو
اینم لیست کامل شماره ها :
جالبه شماره های 10 به بعد بیشتر توی ترکیب اصلین :دی
+
کورتوا هم یکشنبه می تونه بازی کنه و صد در صد هم استفاده میشه
من فکر می کردم چون مستقیم اخراج شده سه جلسه محروم میشه ولی احتمالا یه قانونی هست که در این مواقع سه جلسه بازیکن محروم نمیشه
احتمالا یکشنبه رحمان و پدرو هم استفاده میشن
اون رقبی هایی که میگن چلسی زیاد خرج میکنه منظورشون کلیه و از اول لیگ جزیره تا الان رو دارن حساب میکنن :n02:
اتفاقا چندوقت پیش داشتم یه حساب کتابایی میکردم بابت خرج و مخارج باشگاها، آمارایی که یافتم جالب بودن
خرجایی که چهار بزرگ انگلستان از ابتدای لیگ برتر (سال 1992) تا الان انجام دادن به این صورته:
(البته عددا رند شدن و خورده ها رو کنار گذاشتم)
آرسنال:
خرید: 540,000,000 فروش: 400,000,000 هزینه 140،000،000
چلسی:
خرید: 1،090،000،000 فروش: 450،000،000 هزینه: 640،000،000
لیور:
خرید: 840،000،000 فروش: 480،000،000 هزینه: 360،000،000
یونایتد:
خرید: 830،000،000 فروش: 410،000،000 هزینه: 420،000،000
سیتی:
خرید: 950،000،000 فروش: 300،000،000 هزینه: 650،000،000
چون آمار مربوط به پول و خرج کردن و اینجور چیزاست مجبور شدیم سیتی رو هم به حساب بیاریم :n02:
خب، نکته اول اینه که بیشترین خرج رو سیتی داشته بعدش ما، نکته بعد اینه که کلان ترین خرج های ما مربوط به اولین سالای اومدن عمو رومن به باشگاهه، و طی این چند ساله دیگه مثل سال های اول اومدنش ولخرجی نداشتیم و به قول معروف عمو رومن آدم پخته ای شده و دست از زور خری برداشته :n02:
این چند ساله خرجمون بیشتر با حساب و کتاب بوده ولی از اون طرف باشگاهی مثل سیتی هنوز روی دوره و داره خرج میکنه، پس مطمئنن تا چند سال دیگه این فاصله کمی که داریم بیشتر میشه...
این مبالغ برای کل تاریخ لیگ برتره
یه مقطعی خرج ها زیاد بود ولی توی این چند سال اخیر مقایسه کنیم این مبالغ متقاوت میشه
در اون صورت اختلاف سیتی خیلی بیشتر میشه و شاید تیمای دیگه ای هم باشن که یکمی بیشتر از ما هزینه کرده باشن
vahidgame
22-08-2015, 15:21
انتقال پوگبا هم داره جدی میشه
حتی منابعی مدعی شدن که چلسی با یوونتوس برای خرید اون به توافق رسیده!
Paul Pogba to Chelsea: £69m fee 'agreed' with Juventus for transfer of France international ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
69 میلیون پوند به اضافه یه کدوم از کوادرادو ، اسکار و ویلیان
مسلما کوادرادو باشه بهتره و فکر نمی کنم با این عملکرد بدش قیمتش الان زیاد باشه
فعلا رسمی نیست و باید منتظر باشیم که ببینیم این خبر قطعی میشه یا نه
اگه اتفاق بیافته خیلی عالی میشه و به ترکیب ایده آلی می رسیم
حتی دیگه سیستم به سمت سه هافبک وسط تخصصی میره و شبیه 3-3-4 میشه
در این صورت حتی برای لیگ قهرمانان هم امیدوارتر میشیم
+
در مورد دی بروین هم مورینیو توی مصاحبه خودش گفته که دی بروین دائما برای رفتن گریه می کرده! :دی
شاید همه قبول داشته باشن که دی بروین استعداد بزرگی بود که از دستش دادیم همانند خیلی از بازیکنای بزرگ دیگه مثل همین پوگبا که اولش چه قیمتی داشت و حالا چه قیمتی داره!
دی بروین وقتی به چلسی برگشت هنوز اول کار بود و نمی تونست راحت فیکس بشه و از طرفی هم خودش دوست داشته از همون اول فیکس باشه و نمی تونسته مثلا به صورت چرخشی بازی کنه
خیلی ها شاید قضاوت کنن که چه جوری از دستش دادیم ولی این نکته رو هم باید در نظر گرفت...
Demba Ba
22-08-2015, 19:39
پوگبا به چلسی نمی یاد اون تو ده روز مونده به آخر نقل و انتقالات، فقط منابع زرد مثل sun و independent خبر توافقش رو دادن که هیچ کدوم پشیزی ارزش نداره. یوونتوس بعد از فروش ویدال و رفتن پیرلو و دادن شماره ده به پوگبا، این فصل نمیفروشتش، بخواد هم بفروشه رئال و بارسا، پیشنهادهای بهتری میتونن بدن. فقط وقت رو دارن با این قضیه پوگبا تلف میکنن و به جاش باید برن دنبال یه هافبک دیگه مثل مارکر وراتی یا اکسل ویتسل یا کوکه.
در مورد دی بروین هم نیازی نیست کوین رو بکوبین، همه میدونن مورینیو نیمتونه بازیکن جوون رو پرورش بده. وقتی به دی بروین کمتر از اسکار بازی میداد در حالی که اسکار، یک چهارم استعداد و توانایی دی بروین رو نداره، قطعا انگیزه کوین هم کم میشه وقتی این تبعیض رو می بینه. همین اتفاقی که الان داره در مورد رمی میفته که فقط به خاطر اسم فالکائو، بهش بازی نمیرسه یا فیلیپه لوییز که هر چقدرم خوب بازی میکرد، به خاطر عشق مورینیو به ایوانویچ، هیچ وقت بازی نکرد. سر قضیه انتقال دی بروین، نود درصد مورینیو مقصره.
vahidgame
23-08-2015, 17:01
چه اشتباهی کردیم پدرو رو خریدیم :دی
همون بازیکنی بود که می گفتن توی لیگ برتر نمی تونه جواب بده!
فعلا که پدرو توی یه نیمه یه گل زد و یه پاس گل داد و فکر کنم جواب داده :دی
در اصل یه پاس گل دیگه هم میشد به نامش ثبت کرد و عجیب بود ویلیان اون پاس رو گل نکرد!
نیمه اول بازی خیلی قشنگی بود
همون طور که گفتم تغییرات از همین بازی شروع شد و زوما و پدرو از اول بازی کردن
ماتیچ و فابرگاس هنوز خیلی خوب نیستن و نسبت به فصل قبل افت کردن
ولی عناصر هجومی مثل کاستا نسبت به بازی های قبلی بهتر بودن هر چند هازارد باز می تونه بهتر باشه
نکته خیلی مثبت نیمه اول هم همین بازی فوق العاده پدرو بودش
شاید تکنیکش مثل هازارد نباشه ولی یه خصوصیت خیلی خوبش اینه که خیلی پرتلاش بازی می کنه و کاملا توی کار تیمی شرکت می کنه
ویژگی مثبت اصلیش هم اینه که به عنوان یه بازیکن گوشه یه پاسور حرفه ای در حد یه هافبک وسط بازیسازه
حالا باید منتظر بمونیم نیمه دوم چی میشه و با این شرایط فکر کنم بازم می تونیم گل بزنیم...
Reza31001
23-08-2015, 21:36
تبریک میگم برد رو که اگه باخته بودیم میشدیم مثل پرسپولیس:n02:
در مورد پدرو فکر میکنم همون طور که الکسیس برای آرسنال جواب داد پدرو هم میتونه تو چلسی موفق باشه اینکه تو بارسا نیمکت نشین بود به خاطر خط حمله فوق العاده بارسا هست
بنده خدا هم پست مسی بوده دیگه! بایدم میرفته رو نیمکت
انتقال قرضی کوادرادو به یووه هم گویا قطعی شده
باشد که مقدمه ای باشه بر انتقال پوگبا:n02:
نکته نگران کننده تا اینجای فصل در ترول زیر خلاصه میشه
چلسی در تمام بازیهای پیش فصل و لیگ گل خورده!
- - - Updated - - -
اولین بردمون، اولین گل پدرو توی اولین بازیش، اولین گل آزپلی توی لیگ برتر، چه جالب!
خب، پدرو اگه از هر 10 تا بازی 7 8 تاشو اینجوری بازی کنه که دیگه غمی نداریم! واقعا عالی کار کرد این بازی، ویلیان هم خیلی خوب بود و همونطور که حدس میزدیم وسط خوب جواب داد و موقعیت سازیای خوبی انجام داد. البته هازارد روز خوبش نبود و انجین تیم امروز پدرو بود،اگه روزایی که هازارد خاموشه پدرو روشن باشه کور سوی امیدی واسه برد داریم، اگه هازارد و فابرگاس و پدرو با هم روشن باشن که دیگه...!
یه نکته ای که هست اینه که فکر میکنم کوستا داره کم کم بر هیولای درونش چیره میشه و خیلی اخلاقش نسبت به فصل قبل بهتر شده! البته اگه همینجور بمونه!
تری هم که اخراج شد، اول فصلی افتادیم رو دور بدشانسی... البته کیهیل هست و میتونه جاشو بگیره، ولی با اینحال کاپیتان نباشه حس اطمینان کامل نیست!
اگه پوگبا اومدنی شد که خب خیلی هم عالی، اگه نشدم هرچند که شرایط ممکنه بازم سخت باشه اما فکر میکنم واسه این فصل اومدن پدرو کفایت میکنه، ولی دفاع هنوز یه جای کارش میلنگه فکر میکنم، هنوز هماهنگی کامل رو بدست نیاوردن انگار
vahidgame
25-08-2015, 21:08
کوادرادو قرضی به یوونتوس رفت
جزو بازیکنایی بود که بازیش اصلا به لیگ برتر نمی خورد یعنی هر موقع بازی کرد خوب نبود و نمی تونست توی گوشه ها کار خاصی کنه
کندی برزیلی هم امروز رسما قراردادش ثبت شد ولی از قبل این انتقال نهایی شده بود
احتمال داره به طور قرضی به تیم دیگه ای بره ولی چون هم پست اسکاره شاید بهش بازی برسه
در مورد نقل و انتقالات هنوز شایعه های پوگبا پا برجاست
استونز هم ظاهرا درخواست خروج از اورتون رو داده و به خاطر همین شاید بشه به انتقال اون امیدوار بود
یه روزنامه هم نوشته بود که چلسی گارای رو به عنوان جایگزین استونز در نظر گرفته
هر جوریه یه دفاع وسط می خوایم ولی استونز بهتر از گزینه های دیگه ست
خب، همزمان با درخواست خروج استونز ما هم داریم آخرین پیشنهاد رو آماده میکنیم به مبلغ 40 میلیون، امیدوارم دیگه ایندفه بشه!
فکر میکنم کمتر از یه هفته مونده به پایان نقل و انتقالات، اگه بتونیم هم استونز و هم پوگبا رو بگیریم واقعا کار بزرگی کردیم!
Reza31001
26-08-2015, 21:50
پوگبا که خیلی عالی میشه ولی خط دفاع خیلی نگران کننده تره و پتانسیل ضربه شدید به تیم رو داره
عملا 6 مدافع بیشتر نداریم که اگه یکی مصدوم بشه با توجه به فشردگی مسابقات و میانگین سنی بالا کار رو خیلی سخت میکنه
اگر هم دو تا از مدافعهامون مصدوم بشن که تیم میره تو بحران!
حالا غیر از مصدومیت همین رو فرم نبودن هم کم به تیم ضربه نمیزنه مثل همین چند هفته ابتدایی
رو همین حساب یه مدافع رو لازم داریم حتی اگه شده برای رو نیمکت
همین کیهیل رو برای نیمکت گرفته بودیم که کم کم پیشرفت کرد و با تغییر پست و نهایتا رفتن لوییز فیکس شد
vahidgame
29-08-2015, 14:17
خب برای لیگ قهرمانان قرعه خوبی داشتیم
پورتو که تیم خیلی خوبیه ولی دیناموکیف و مکابی جزو راحترین تیم های سید خودشون بودن
به مشکل خاصی نباید بخوریم فقط فکر کنم مسیر اسرائیل یکمی دور باشه و بچه ها خسته میشن :دی
خوبه جزو تیم هایی هستیم که توی گروه های سه تیمه بازی می کنیم :دی
حدود سه ساعت دیگه با کریستال پالاس بازی داریم که دوباره شبکه ورزش بازیو میده
جالبه امسال همه بازی های چلسی توی لیگ برتر رو تی وی ایران پخش کرده!
اگه بازی با مکابی هم پخش بشه دیگه خیلی عالیه :دی
کریستال پالاس تیم خوبی نشون داده و توی این چند سال اخیر راحت اونا رو نبردیم
امیدوارم امروز با یه بازی خوب برنده بازی باشیم و وضعیتمون توی جدول بهتر بشه
Demba Ba
29-08-2015, 19:30
کاملا مشخصه دوره مورینیو تو این تیم تموم شده، بیشتر از دو سال تاکتیکهاش جواب نمیده. بای بای مورینیو ، ولکام یورگن کلوپ !
دفاع تیم در حد تیمهای لیگ برتر نیست و دوره ایوانویچ و کیهیل تموم شده باید فکری به حال این دفاع بشه کاملا از صدر جدول دور شدیم بهترین دفاع فصل قبل تبدیل شده به بدترین دفاع معلوم نیست چه بلایی سرش اومده!
ازارد و فابرگاس و کاستا هم خیلی بی اهمیت بازی میکنند و به نظر اصلا آماده نیستند
vahidgame
29-08-2015, 19:54
بازی عجیبی بود
کلا تیم حریف موقعیت زیاد نداشت و بیشتر دفاع و خطا می کردن ولی خیلی راحت بازیو بردن
دفاع واقعا بده یعنی هر چی تیم حریف توپ بیاره باید گل بشه!
فقط زوما یکمی بهتر کار کرد و سه تا دفاع دیگه همگی بد بودن
همیشه برای قهرمانی گل نخوردن خیلی مهمه و تا حالا یادم نمیاد توی 4 تا بازی پشت سر هم اینقدر گل خورده باشیم!
جدای از دفاع ها ماتیچ و فابرگاس هم همچنان بد کار می کنن و اینم تاثیر منفی داره
هازارد هم همچنان این فصل کاری نکرده و پدرو بهتر از هازارد بود
نکته مثبت هم فقط بازی خوب کندی بود که فکر نمی کردم اینقدر خوب باشه
حالا جالبه بازی بعدی هم خارج از خونه با اورتونه و همه چی داره دست به دست هم میده که این فصل بد شروع بشه!
فقط امیدوارم توی این چند روز باقی مونده دفاع بگیریم و این دو هفته هم که لیگ تعطیله تیم یکمی تغییرات داشته باشه
حالا بقیه تیمای بالای جدول زیاد مهم نیستن ولی سیتی خیلی ازمون فاصله گرفته
nini bad
29-08-2015, 20:31
باخت چلسی را به همه هواداران عزیز تسلیت میگم ...
کل تیم اصلا در شرایط لیگ و بازی ها لیگ نیست الکی و چشم بسته از تیم حمایت نمیکنم احساسی هم تیم را مورد انتقاد قرار نمیدم مقصر اصلی شکست ها مورینیو هست خودش تیم را به حاشیه برد خودش باعث شد ستاره ها از تیم برند حالا هم نتیجش را دارند میبینند هیچ کدام از بازیکن ها انگیزه ندارند ... فقط یک چیزی را یادتون باشه ابراموویچ خیلی صبرش کمه شرایط ادامه داشته باشه شاهد تغییرات بزرگی هستیم...
vahidgame
29-08-2015, 22:15
باخت چلسی را به همه هواداران عزیز تسلیت میگم ...
کل تیم اصلا در شرایط لیگ و بازی ها لیگ نیست الکی و چشم بسته از تیم حمایت نمیکنم احساسی هم تیم را مورد انتقاد قرار نمیدم مقصر اصلی شکست ها مورینیو هست خودش تیم را به حاشیه برد خودش باعث شد ستاره ها از تیم برند حالا هم نتیجش را دارند میبینند هیچ کدام از بازیکن ها انگیزه ندارند ... فقط یک چیزی را یادتون باشه ابراموویچ خیلی صبرش کمه شرایط ادامه داشته باشه شاهد تغییرات بزرگی هستیم...
بعد باخت معمولا هم بازیکنا مقصرن هم مربی
ولی اینکه مورینیو باعث شد بازیکنا برن کدوم بازیکنا؟
چون بازیکن خاصی امسال نرفت که مقصرش مورینیو بوده باشه
منظور دی بروین و شورله که نیست؟
اتفاقا پارسال بدون این بازیکنا قهرمان شدیم
الان مشکلمون بیشتر خط دفاعه که دقیقا همون بازیکنای فصل قبل هستن که بهترین دفاع لیگ رو تشکیل می دادن
نمیشه همه چی رو هم تقصیر مورینیو انداخت
موقعی که بعد از چند سال قهرمان میشیم دیگه سریع فراموش میشه و حالا با دو تا باخت انتظار داریم مربی هم اخراج بشه؟!
اون تیم هایی که الان چند ساله قهرمانی نیاوردن و مربیشون تقریبا تغییر نکرده دیگه پس باید مربیشون رو نابود می کردن!
بعدشم تازه الان اول فصله و در پایان فصل میشه نتیجه گیری کرد...
الان دقیقا یاد یه کاربری افتادم که هر موقع چلسی می باخت فقط پست می داد : دی
Demba Ba
29-08-2015, 22:39
مورینیو مربی دو فصلی هستش یعنی بیشتر از دو سال، تاکتیک هاش تو هیچ تیم جواب نمیده. این عشق بیش از حدش به ایوانویچ خیلی مسخرست، همه تیمها فقط از سمت اون حمله میکنن چون میبینن چقدر داغونه و هیچ وقت هم تعویض نمیشه !!! بولاسی دقیقا rape کرد ایوا رو خخخخ
در حد چلسی بازی نمی کنن با این شیوه بخوان برن جلو میشن مثل لیورپول
nini bad
29-08-2015, 23:21
بعد باخت معمولا هم بازیکنا مقصرن هم مربی
ولی اینکه مورینیو باعث شد بازیکنا برن کدوم بازیکنا؟
چون بازیکن خاصی امسال نرفت که مقصرش مورینیو بوده باشه
منظور دی بروین و شورله که نیست؟
اتفاقا پارسال بدون این بازیکنا قهرمان شدیم
الان مشکلمون بیشتر خط دفاعه که دقیقا همون بازیکنای فصل قبل هستن که بهترین دفاع لیگ رو تشکیل می دادن
نمیشه همه چی رو هم تقصیر مورینیو انداخت
موقعی که بعد از چند سال قهرمان میشیم دیگه سریع فراموش میشه و حالا با دو تا باخت انتظار داریم مربی هم اخراج بشه؟!
اون تیم هایی که الان چند ساله قهرمانی نیاوردن و مربیشون تقریبا تغییر نکرده دیگه پس باید مربیشون رو نابود می کردن!
بعدشم تازه الان اول فصله و در پایان فصل میشه نتیجه گیری کرد...
الان دقیقا یاد یه کاربری افتادم که هر موقع چلسی می باخت فقط پست می داد : دی
مورینیو خودش اعلام کرد که این باخت مقصر خودش بوده !
وقتی یک بازیکن نیمکت نشین میکنه داره میگه جایی در تیم نداره ... قطعا دارم در مورد داوید لویز ماتا چک شورله و کوین صخیت میکنم شاید این بازیکن ها از نظر شما ستاره نباشند شاید هم بگید خیلی افت کردن اما الا در تیم ها خودشون دارند عالی عمل میکنند سبک لیگ جزیره مثل ایرانه (نقل و انتقال) یعنی خود سرمربی انتخاب میکنه چه بازیکیی خریده یا فروخته شود بر خلاف کشور های دیگر ...
پارسال تمام شد رفت اگر قراره به گدشته نگاه کنیم باید بگم پارسال با این وضعیت لیگ را شروغ کردیم ؟
مشکل تیم خط دفاغ نیست این هم همون خط دفاع پارسال هست مشکل اینه که چرا بازیکن ها از توان 100درصد خودشون استفاده نمی کنند
انتظار من و شما این نیست که مربی اخراج بشه فقط صبر و تحمل مالک تیم را مثال زدم که در گذشته ثابت شده است.
خوشحالم که شما که با حرف های من یاد شخص دیگری می افتید
پیشنهاد میکنم حتما پکیچ بین اسپورت را دنبال کنید که از زمان جنجال مورینیو تا به امروز هیچ کارشناسی سرمربی را حمایت نکرده و انتقاد هایی وحشتناک تری هم بوده و هست.
vahidgame
30-08-2015, 09:10
مورینیو خودش اعلام کرد که این باخت مقصر خودش بوده !
وقتی یک بازیکن نیمکت نشین میکنه داره میگه جایی در تیم نداره ... قطعا دارم در مورد داوید لویز ماتا چک شورله و کوین صخیت میکنم شاید این بازیکن ها از نظر شما ستاره نباشند شاید هم بگید خیلی افت کردن اما الا در تیم ها خودشون دارند عالی عمل میکنند سبک لیگ جزیره مثل ایرانه (نقل و انتقال) یعنی خود سرمربی انتخاب میکنه چه بازیکیی خریده یا فروخته شود بر خلاف کشور های دیگر ...
پارسال تمام شد رفت اگر قراره به گدشته نگاه کنیم باید بگم پارسال با این وضعیت لیگ را شروغ کردیم ؟
مشکل تیم خط دفاغ نیست این هم همون خط دفاع پارسال هست مشکل اینه که چرا بازیکن ها از توان 100درصد خودشون استفاده نمی کنند
انتظار من و شما این نیست که مربی اخراج بشه فقط صبر و تحمل مالک تیم را مثال زدم که در گذشته ثابت شده است.
خوشحالم که شما که با حرف های من یاد شخص دیگری می افتید
پیشنهاد میکنم حتما پکیچ بین اسپورت را دنبال کنید که از زمان جنجال مورینیو تا به امروز هیچ کارشناسی سرمربی را حمایت نکرده و انتقاد هایی وحشتناک تری هم بوده و هست.
خب مشخصه کار اونا اینه که باید انتقاد کنن به خصوص اگه تیم قهرمان 4 هفته نتیجه نگیره که فرصت خیلی خوبیه
من خودم اصلا نه داخلی نه خارجی به این چیزا توجه نمی کنم چون تیم قهرمان هم بشه باز این مسائل هست
تیم مشکل داره ولی من وقتمو برای شنیدن این انتقادها تلف نمی کنم
در مورد این بازیکنا که گفتین لوئیز یکی از بهترین فروش هامون بود و حداقل با دو برابر قیمت فروختیمش!
بازیکنی نبود که به درد دفاع بخوره و بیشتره هجومی بود تا دفاعی و کلا سوتی های بدی میده
چک که قبلا در موردش توی همین تاپیک زیاد صحبت کردیم و در هر صورت قرار بود بره و فکر نمی کنم با دو دروازه بان تاپ مشکلمون دروازه باشه
شورله بازیکن خوبی بود ولی توی همین وولفسبورگ هم صد در صد فیکس نیست ولی توی چلسی نمی خواسته زیاد رو نیمکت باشه
دی بروین استعداد خاصی بود ولی چلسی اونقدر بازیکن داره که حسرت اونو نخوره
توی سیتی هم با این همه بازیکن نمی تونه راحت فیکس باشه و اینجوری نیست که همه بازی ها بخواد بازی کنه
فکر کنم دی بروین یه ابزاری شده که هر چند وقت یکبار طرفدارای چلسی یا تیمای دیگه می تونن ازش استفاده کنن!
الان مشکل ما این چیزا نیست و اتفاقا توی پست این بازیکنا مهره های کلیدی داریم
فصل قبل از همون اول توی دور برد افتادیم و این ادامه پیدا کرد ولی فعلا این فصل بد شروع کردیم و توی این دور افتادیم ولی از این بحران میشه خارج شد
nini bad
30-08-2015, 11:27
خب مشخصه کار اونا اینه که باید انتقاد کنن به خصوص اگه تیم قهرمان 4 هفته نتیجه نگیره که فرصت خیلی خوبیه
من خودم اصلا نه داخلی نه خارجی به این چیزا توجه نمی کنم چون تیم قهرمان هم بشه باز این مسائل هست
تیم مشکل داره ولی من وقتمو برای شنیدن این انتقادها تلف نمی کنم
در مورد این بازیکنا که گفتین لوئیز یکی از بهترین فروش هامون بود و حداقل با دو برابر قیمت فروختیمش!
بازیکنی نبود که به درد دفاع بخوره و بیشتره هجومی بود تا دفاعی و کلا سوتی های بدی میده
چک که قبلا در موردش توی همین تاپیک زیاد صحبت کردیم و در هر صورت قرار بود بره و فکر نمی کنم با دو دروازه بان تاپ مشکلمون دروازه باشه
شورله بازیکن خوبی بود ولی توی همین وولفسبورگ هم صد در صد فیکس نیست ولی توی چلسی نمی خواسته زیاد رو نیمکت باشه
دی بروین استعداد خاصی بود ولی چلسی اونقدر بازیکن داره که حسرت اونو نخوره
توی سیتی هم با این همه بازیکن نمی تونه راحت فیکس باشه و اینجوری نیست که همه بازی ها بخواد بازی کنه
فکر کنم دی بروین یه ابزاری شده که هر چند وقت یکبار طرفدارای چلسی یا تیمای دیگه می تونن ازش استفاده کنن!
الان مشکل ما این چیزا نیست و اتفاقا توی پست این بازیکنا مهره های کلیدی داریم
فصل قبل از همون اول توی دور برد افتادیم و این ادامه پیدا کرد ولی فعلا این فصل بد شروع کردیم و توی این دور افتادیم ولی از این بحران میشه خارج شد
خود شما کواردادو وقتی اومد چلسی طوری حمایت کردید که مورینیو از این بازیکن حمایت نکرد وقتی همه حضورش را موثر نمیدونستند اخرش هم اینکه چند روز پیش گفتید خوب اصلا به درد لیگ جزیره نمیخورد!!! حتی حاضر نشدید بگید به درد چلسی نمیخورد یا فیلیپ لویز که همه میدونستند یک خرید احساسی بود ...
من نگفتم وقت خودتون راتلف کنید گفتم بدونید انتقاد کردن برای یک نفر نیست که سریع مثال اقای ایکس را میرنید همون اخباری که توجه نمیکنید و دنبال نمیکنید فصل پیش ریو فردیناند که همه میدوند یک کارشناس ورزشی شده توی تمام بازی ها از مورینیو حمایت کرد اونم بازیکن تیم منچستر ... شاید توی ایران برای همه انتقاد کارشناس ها بی ارزش باشه اما در کشور های دیگر همیشه با جنجال بوده و هست.
پیتر چک مهم نبود بله از نظر شما اصلا مهم نبود حتی با رفتنش به تیم حریف جام را خودمون از دست خودمون گرفتیم شاید اون جام هم از نظر شما مهم نبود...
کوین هم اصلا لازم نداشتیم شاید با این رقم نجومی فقط یک بازی انجام بده اما قطعا اون یک بازی جلوی چلسی هست ...
بازی بعد چلسی همه چی مشخص میشه.
M . Sayid
30-08-2015, 13:06
بیشتر بازی چلسی رو دیدم ! کندی امیدوار کننده بود و بنظرم در آینده می تونید روش حساب کنید ، فک می کردم به جای آزپلی رفت که چلسی تهاجمی بشه ولی رقت دفاع چپ وایساد یه جورایی ! به خودم می گفتم نکنه دفاع چپ بوده من اشتباهی فک می کردم مهاجمه !
فالکائو هم گل خوبی زد ولی بعدش جوگیر شده بود تک روی می کرد !
مطمئنا اورتون باز هم قیمت استونز رو بالاتر می بره :n09: ! یه زمانی تو سایتا زده بود 20 میلیون ! همین جوری رفت بالا ، 25 ، 30 ، 35 چند وقت پیش یه جا زده بود 40 ! این دفه میگن 45 :n09: !
کماکان باید آزارد راه بیفته تا چلسی جون بگیره !
پدرو باز هم تاثیرگذاری مثبت داشت !
vahidgame
30-08-2015, 14:43
خود شما کواردادو وقتی اومد چلسی طوری حمایت کردید که مورینیو از این بازیکن حمایت نکرد وقتی همه حضورش را موثر نمیدونستند اخرش هم اینکه چند روز پیش گفتید خوب اصلا به درد لیگ جزیره نمیخورد!!! حتی حاضر نشدید بگید به درد چلسی نمیخورد یا فیلیپ لویز که همه میدونستند یک خرید احساسی بود ...
من نگفتم وقت خودتون راتلف کنید گفتم بدونید انتقاد کردن برای یک نفر نیست که سریع مثال اقای ایکس را میرنید همون اخباری که توجه نمیکنید و دنبال نمیکنید فصل پیش ریو فردیناند که همه میدوند یک کارشناس ورزشی شده توی تمام بازی ها از مورینیو حمایت کرد اونم بازیکن تیم منچستر ... شاید توی ایران برای همه انتقاد کارشناس ها بی ارزش باشه اما در کشور های دیگر همیشه با جنجال بوده و هست.
پیتر چک مهم نبود بله از نظر شما اصلا مهم نبود حتی با رفتنش به تیم حریف جام را خودمون از دست خودمون گرفتیم شاید اون جام هم از نظر شما مهم نبود...
کوین هم اصلا لازم نداشتیم شاید با این رقم نجومی فقط یک بازی انجام بده اما قطعا اون یک بازی جلوی چلسی هست ...
بازی بعد چلسی همه چی مشخص میشه.
در مورد کوادرادو من همه پستایی با این نام رو سرچ کردم ولی جایی ندیدم که تعریف کرده باشم :دی
درسته این خرید اشتباه بود ولی قرار نیست به خاطر این خرید بیام مربی رو بکوبم
هر مربی ممکنه بازیکنای خوبی بخره که جواب ندادن یا بازیکنایی بخره که فراتر از حد انتظار باشن
مثلا همین پدرو رو هوادارای تیمای دیگه می گفتن بازیکن تاثیرگذاری نمی تونه باشه ولی توی این دو بازی موثرترین بازیکن تیم بوده و مطمئنا با توجه به سبک بازیش همین روند رو باید ادامه بده
در مورد پیتر چک هم فکر کنم خیلی توی تاپیکای چلسی صحبت کردیم و مطمئنا پیتر چک بازیکن محبوب ما بوده و خواهد بود ولی باید یه سری نکته ها رو هم در نظر بگیریم:
1- فصل پیش قبل از اینکه کورتوا به چلسی برگرده تقریبا میشه گفت توی رده باشگاهی بهترین عملکرد رو در بین هم دروازه بان ها داشت
2- چک و کورتوا در یه سطح بودن و شاید کورتوا با توجه به سنش یکمی بهتر و آینده دارتر و در این شرایط مربی باید یه دروازه بان رو انتخاب می کرد
3- کورتوا که خودش جزو دروازه بان های تاپ دنیا بوده نمیاد روی نیمکت بشینه و دروازه بان دوم نمی تونست باشه وگرنه باید فروخته میشد
4- پیتر چک بعد از یه فصل که به عنوان دروازه بان دوم بازی کرده بود این فصل درخواست خروج داشت ولی می خواست توی لندن بمونه و قاعدتا تنها گزینه فقط آرسنال بود
5- در این شرایط یا باید باشگاه چک رو اذیت می کرد و می ذاشت یه فصل دیگه بمونه و بعد به عنوان بازیکن آزاد با دلخوری به آرسنال بره یا اینکه با درخواستش به آرسنال موافقت می کرد
این کل داستان و فکر کنم مورینیو با این رابطه خوبی که با ونگر داره هیچ وقت بازیکنی رو به آرسنال نده :دی
در مورد پیتر چک قبلا زیاد صحبت شده بود و الان نمی خواستم صحبت کنم ولی این انتقاد اصلا وارد نبود
در مورد انتقاد هم من خودم با ترکیب مورینیو موافق نیستم و ترکیب باید متحول بشه و الان صد در صد انتقاد وارده
ولی اینکه انتقاد حالت نابود کننده داشته باشه و کلا ماهیت شخص رو زیر سوال ببره رو اصلا قبول ندارم
مثل همین فصل پیش یا فصل قبلش که تا چلسی یه نتیجه بد می گرفت اشاره میشد که باید راجرز و اینا جایگزین اون بشه!
بیشتر بازی چلسی رو دیدم ! کندی امیدوار کننده بود و بنظرم در آینده می تونید روش حساب کنید ، فک می کردم به جای آزپلی رفت که چلسی تهاجمی بشه ولی رقت دفاع چپ وایساد یه جورایی ! به خودم می گفتم نکنه دفاع چپ بوده من اشتباهی فک می کردم مهاجمه !
فالکائو هم گل خوبی زد ولی بعدش جوگیر شده بود تک روی می کرد !
مطمئنا اورتون باز هم قیمت استونز رو بالاتر می بره :n09: ! یه زمانی تو سایتا زده بود 20 میلیون ! همین جوری رفت بالا ، 25 ، 30 ، 35 چند وقت پیش یه جا زده بود 40 ! این دفه میگن 45 :n09: !
آره کندی خیلی خوب بود و اصلا انتظار نداشتم اینجوری باشه
پستش هافبک هجومی و مهاجمه و به اجبار دفاع چپ رفته بود
شاید از اون بازیکنایی باشه که به طور قرضی به تیم دیگه ای نره
در مورد استونز این مارتینز رو هم جو گرفته :دی
فکر کنم این مبلغ رو به بهترین دفاع وسط دنیا هم داده بودیم الان دیگه قبول کرده بودن!
دیگه دو روز بیشتر تا نقل و انتقالات باقی نمونده و به انتقال استونز خیلی امیدی نیست و شاید دفاع دیگه ای گرفته بشه
به نظر من دفاع چلسی جای انتقاد داره و به نظرم مقصر دفاع میشه گفت یه جورایی مورینیو باشه
چون تو این بازی ها حداقل باید ترکیب دفاع کناری هارو که بیشتر از اونا ضربه خوردیم عوض میکرد
ایوانویچ فاجعه بازی میکنه
یه انتقاد دیگه ای هم که به مورینیو دارم توجه نکردن به جوونا هست مخصوصا جوونای اکادمی که اگه یکم بهشون بها بده واقعا به درد میخورن اونم تو لیگ ماراتون گونه ای مثل جزیره
در کل من از سبک بازی تیم راضی هستم ولی از چیدمان تیم به خصوص تو دفاع اصلا راضی نیستم خخ:دی
کاش بابا رحمانمونو یه بار بازی بده:n33:
من که بازی رو نصفه نیمه دیدم، غروبا مشغولم برعکس انگار همه بازیام افتادن ساعت 7... لعنتی!
این چند تا بازی اخیر رو نتونستم درست ببینم، ولی بر اساس اونقدی که دیدم و بر اساس خبرایی که میشنوم مشل اصلی دفاع نیست، دفاع هماهنگ نیست، ولی مقصر اصلی خط هجومیه، نه هازارد نه فابرگاس و نه ماتیج اصلا و به هیچ وجه در حد نیستن و دارن بد کار میکنن، وقتی موقعیت سازی نشه و فقط توپ الکی به گردش در بیاد همینی میشه که الان هست، بازم میگم دفاع ضعف داره، ولی شکستامون از افت بازیکنای کلیدیمونه
امیدوارم طی فصل روحیه و توانایی کاملشونو بدست بیارن!
vahidgame
31-08-2015, 10:36
تیمای دیگه جدول رو نگاه کنیم بقیه مدعی ها اون چنان نتایج خوبی نگرفتن
اگه فرضا سیتی ، آرسنال ، منچستر و لیورپول رو مدعی قهرمانی بدونیم که به نظر من لیورپول یکمی بعیده بتونه مدعی باشه فعلا فقط سیتی عالی و پرقدرت ظاهر شده
میشه این اختلاف رو جبران کرد ولی سیتی همین فصل پیش هم که ما قهرمان شدیم خیلی راحت پرمهره ترین تیم لیگ بود ولی با این حال امسال هم حدود 130 میلیون پوند برای خرید بازیکن خرج کرد!
این چند تا بازی اخیر رو نتونستم درست ببینم، ولی بر اساس اونقدی که دیدم و بر اساس خبرایی که میشنوم مشل اصلی دفاع نیست، دفاع هماهنگ نیست، ولی مقصر اصلی خط هجومیه، نه هازارد نه فابرگاس و نه ماتیج اصلا و به هیچ وجه در حد نیستن و دارن بد کار میکنن، وقتی موقعیت سازی نشه و فقط توپ الکی به گردش در بیاد همینی میشه که الان هست، بازم میگم دفاع ضعف داره، ولی شکستامون از افت بازیکنای کلیدیمونه
آره یه مشکل هم همینه
حالا در مورد هازارد که هنوز گل یا پاس گل نداشته میشه امید داشت که بالاخره استارتشو در بازی های آینده بزنه
همین طور پدرو که خیلی خوب بوده و بازیکنایی مثل ویلیان ، اسکار ، کندی و ترائوره هم هستن و توی اون سه تا هافبک هجومی احتمالا در طول فصل به مشکل نمی خوریم
ولی یه مشکلی حادی که توی این 4 بازی دیدم اینه که فابرگاس و ماتیچ انگار یه بازیکن دیگه شدن!
هر جفتشون به عنوان هافبک دفاعی و بازیساز خیلی بد کار می کنن و همین خودش هم توی حمله هم دفاع تاثیر منفی داره
بازی بعدی باید ترکیب یکمی متحول بشه و این چند بازی خوب امتیاز بگیریم حتی شده با بردهای یک بر صفر
مثلا این ترکیب ها می تونه استفاده بشه:
کورتوا
رحمان - کیهیل - زوما - آزپلیکوئتا
ماتیچ - لوفتوس
هازارد - کندی - پدرو
کاستا
یا یکمی ترکیب دفاعی تر به خصوص بازی اورتون که حیاتیه و باید از بحران خارج شد:
کورتوا
رحمان - کیهیل - تری - آزپلیکوئتا
ماتیچ - زوما
هازارد - فابرگاس - پدرو
کاستا
اگه توی این دو روز یه دفاع وسط درجه یک بگیریم شرایط متفاوت میشه
این دفاع وسط لازمه و احتمالا هر جوریه توی این دو روز یه نفر گرفته میشه ولی با این وضعیت یه هافبک وسط یا دفاعی هم نیازه
vahidgame
01-09-2015, 17:24
دفاع وسط سنگالی نانت به نام Papy Djilobodji رو با 3 میلیون پوند خریدیم
تلفظ اسمش هم یکمی سخته :دی
در مورد این بازیکن تا حالا نشنیدم ولی آمارش براساس whoscored بد نبوده:
ویکتور موسز هم همون طور که پیش بینی میشد قرضی به وستهام رفت
فکر کنم قرار بوده به عنوان بازیکن ذخیره یکمی بهش بازی برسه ولی با خرید پدرو و احتمالا کندی دیگه کلا بازی بهش نمی رسه
برای اون پست 3 هافبک هجومی گزینه زیاده و از نظر مهره هم حتی از پارسال بهتریم
ولی در مورد 2 هافبک دفاعی با وجود ماتیچ ، فابرگاس ، ریمرز و میکل میشه احساس خطر کرد و همه تیمای دیگه توی پست هافبک وسط و هافبک دفاعی کلی مهره دارن
هنوز نقل و انتقالات تموم نشده و ممکنه بازم خبرایی بشه و یه بازیکن به نام هکتور هم نوشته بودن به چلسی نزدیکه
جالبه اورتون هم یه دفاع آرژانتینی گرفته که نمی دونم اگه دفاع وسط باشه احتمالش هست بشه بعدا توی ژانویه استونز رو گرفت
بعد از تموم شدن نقل و انتقالات میشه لیست کامل تیم رو گذاشت به خصوص اینکه کلا بازیکن قرضی زیاد داریم
بلاخره ماکت ورزشگاه رو به صورت رسمی به نمایش گذاشتن:
عکسای بیشتر
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من اولش که دیدم یجورایی برام جذاب نبود و خوشم نیومد، بعدش که طرح های کامپیوتریشو دیدم نظرم عوض شد، به نظرم قشنگ میشه
vahidgame
04-09-2015, 13:14
خب نقل و انتقالات چند روز پیش تموم شد
روز آخر دو تا دفاع وسط گرفتیم یعنی جیلوبوجی و هکتور که البته هکتور از ردینگ خریداری شد و به خود اون هم قرض داده شد
یه جورایی باشگاه در مورد دفاع وسط داره احساس خطر می کنه به خصوص اینکه استونز رو اورتون به شکل عجیبی نفروخت
در مورد نقل و انتقالات جالب اینقدر میگن چلسی زیاد خرج می کنه اگه لیست خرج ها رو نگاه کنیم ما چهارم پنجم قرار می گیریم
همون طور که گفتم دیگه بعد نقل و انتقالات میشه در مورد لیست تیم صحبت کرد:
.Squad No
Name
Nationality
(Position(s
Goalkeepers
1
Asmir Begović
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GK
13
Thibaut Courtois
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GK
27
Jamal Blackman
GK
Defenders
2
Branislav Ivanović
RB / CB
5
Kurt Zouma
CB / DM
6
Baba Rahman
LB
15
Papy Djilobodji
CB / DM
24
Gary Cahill
CB
26
John Terry
CB
28
César Azpilicueta
RB / LB
34
Ola Aina
CB / RB
Midfielders
4
Cesc Fàbregas
CM / AM
7
Ramires
CM / RM
8
Oscar
AM / RW / CM
10
Eden Hazard
LW / AM / RW
12
John Obi Mikel
DM / CM
14
Bertrand Traoré
RW / LW / CF
16
Kenedy
LW / AM / RW
17
Pedro
RW / LW
21
Nemanja Matić
DM / CM
22
Willian
AM / RW
36
Ruben Loftus-Cheek
CM
Strikers
9
Radamel Falcao
CF
18
Loïc Rémy
CF
19
Diego Costa
CF
این لیست کامل بازیکنای در اختیار تیمه یه سری بازیکنا هستن که تیم خریده و سریع قرضی رفتن و در مورد اونا نمی خوام صحبت کنم
از دروازه بان شروع کنیم
نسبت به پارسال چک فروخته شد و بگوویچ خریداری شد
فکر می کنم توی دروازه به مشکلی نمی خوریم و بگوویچ خودش یه دروازه بان تراز اوله
در خط دفاع نسبت به پارسال یه تغییر اینکه فیلپه لوئیز فروخته شد و رحمان خریداری شد
توی دفاع وسط هم پارسال دو بازیکن آکادمی یعنی آکه و کریستنسن بودن که امسال دیگه به تیمای دیگه قرض داده شدن تا بیشتر بازی بهشون برسه
جیلوبوجی هم که اضافه شده از نظر آماری بازیکن خوبی ولی مشخص نیست که بتونه جواب بده یا نه
فکر کنم توی پست دفاع یکمی کمبود داریم چون مثلا دفاع گوشه کلا چند تا گزینه هست؟
فکر کنم آزپلیکوئتا کلا باید یه بازی درمیون به راست و چپ بره :دی
تری که پارسال بهترین دفاع لیگ بود شاید یکمی افت داشته که این افت از نظر بدنی و فیزیکی باید باشه و از نظر فنی هنوز دفاع خوبیه
ایوانووچ هم خیلی بد بوده و شاید بهتره اصلا مثل سابق دفاع وسط باشه که البته با این کمبود بازیکن توی دفاع های کناری احتمالا خیلی بازی ها باید بازی کنه!
اما در مورد خط هافبک پارسال نیم فصل اول شورله و صلاح بودن و نیم فصل دوم کوادرادو جای اونا بود و کلا اینا خیلی تاثیر خاصی نداشتن
امسال پدرو جایگزین شده که فعلا نشون داده که می تونه جزو بهترین هافبک های راست لیگ برتر باشه
همین طور ترائوره و کندی اضافه شدن که مورینیو بارها از اونا تعریف کرده و به نظر بازی بهشون می رسه به اضافه لوفتس چک که اونم شاید بازی بهش برسه
قاعدتا نسبت به پارسال توی هافبک اگه بهتر نباشیم دیگه ضعیفتر نشدیم فقط یه مشکل اینه که توی پست بازیکنا نگاه کنیم هافبک دفاعی کلا کم دیده میشه
فقط ماتیچ و میکل هافبک دفاعی تخصصین که میکل میشه گفت فقط نقش سیاه لشگر رو داره و بازی نکنه بهتره!
ظاهرا قرار بوده پوگبا خریداری بشه و میکل هم فروخته بشه که نشد
با این حال از نظر کلی توی هافبک قوی هستیم و مسئله اصلی اینه که بازیکنا خودشون باشن
توی این سه بازی اسکار نبودش و با اضافه شدن اون و همین طور آماده شدن بازیکنایی مثل هازارد و فابرگاس باید از این لحاظ قوی ظاهر بشیم
خط حمله هم نسبت به پارسال دروگبا رفت و فالکائو اضافه شدش
توی این پست شاید می تونستیم بهتر باشیم ولی باز مشکل خاصی نیست و بازیکنا خوبن به شرطی که درست ازشون استفاده بشه
الان مثلا کاستا بعضی بازی ها خوب نیست شاید بهتره از ابتدا بازی نکنه و رمی و فالکائو مطمئنا هم انگیزه دارن هم بازیکنای خوبین
فالکائو گلی که زد شاید در ادامه بهتر بشه ولی در هر صورت بازیکن ذخیره ست و نباید انتظار اون فالکائو سه سال پیش رو داشته باشیم
نتیجه گیری کلی اینکه توی پستایی مثل دفاع وسط و هافبک دفاعی ضعف هایی رو داریم و در بقیه پستا خوبیم
نسبت به پارسال از لحاظ مهره تفاوت زیادی نداریم ولی بعضی از مهره های با انگیزه ای اضافه شدن که می تونن تفاوت رقم بزنن
رقیبان ما فقط من سیتی خیلی قدرتمند به نظر می رسه و اگه می خوایم برای قهرمانی بجنگیم رقیب اصلی همین تیمه که خرج هم زیاد کرده
اونا خیلی پرمهره ترن ولی اینجوری نیست که ضعف نداشته باشن و میشه باهاشون رقابت کرد
کلا با دو تا نتیجه بد نمیشه گفت مثلا فصل دیگه تمومه و در ادامه باید ببینیم چی میشه
ثبت 5 رکورد از مورینیو در گینس (عکس)
نام ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی در 5 رکورد مختلف وارد کتاب گینس ورژن 2016 شد.
سرمربی چلسی که با نتایجی که اخیرا کسب کرده به شدت تحت فشار است، تنها یک بازی در لیگ را با پیروزی پشت سر گذاشته و انتقادات زیادی از او شده است. با این حال، روز گذشته سازمان گینس اعلام کرد که نام مورینیو برای 5 رکورد در این کتاب به ثبت رسیده است.
یکی از رکوردها، طولانی ترین دوره شکست ناپذیری در بازیهای خانگی به مدت 9 سال و 151 بازی خانگی بوده است. او همچنین به عنوان یکی از 5 مربی که به همراه دو تیم قهرمان چمپیونزلیگ شده اند و همچنین جوان ترین مربی که به 100 بازی در چمپیونزلیگ رسیده است نامش در گینس ثبت شده است.
به علاوه مورینیو با کسب 95 امتیاز در یک فصل لیگ برتر، رکورد دار بیشترین امتیاز کسب شده در لیگ است و همچنین رکورد شکست ناپذیری در دیدارهای خانگی لیگ برتر را نیز یدک میکشد.
سرمربی پرتغالی در این رابطه گفت:"خوشحالم که این جوایز به نحوی به من داده شد که میتوانم آنها را در دفترم داشته باشم. خیلی اتفاق جالبی است زیرا هیچوقت تصور نمیکردم نامم در کتاب گینس ثبت شده باشد. شما من را میشناسید. این جوایز برای کارهایی است که در گذشته انجام دادم و مشخصا اتفاق خیلی خوبی هستند ولی برای من، کارهایی که در آینده پیش رو دارم اهمیت دارد."
به گزارش "ورزش سه"
دوستان هتریک دروگبا رو دیدین؟ اگه ندیدین حتمن ببینین، یاد دروگبای هفت هشت سال پیش افتادم...Like a True King
به راحتی میشه از دروگبا به عنوان یکی از بهترین فینیشر های تاریخ فوتبال اسم برد... بدون ذره ای شک.
حاظر بودم همه چیزو بدم، دروگبا برگرده جوونیاش... همچنین لمپارد... و البته چک و تری : ))
اون "همه چیز" هم نمیدونم چیه، چون هیچی ندارم : )
گلا رو حتمن ببینین.
hossein blak
09-09-2015, 22:51
پدرو: از بودن در چلسی راضی هستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%88%D8%AF%D9%86_%D8%AF%D8%B1_%DA%86%D9%84%D8%B3 %DB%8C_%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C_%D9%87%D8%B3%D8%AA %D9%85/48521/14230927)
پدرو در چلسی بودن احساس رضایت میکند و خوشحال است
__________________________________________________ ____
هازارد: همه می خواهند چلسی را نابود کنند! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%85%D9%87_%D9%85%DB%8C_%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87% D9%86%D8%AF_%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C_%D8%B1%D8%A7_ %D9%86%D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%AF_%DA%A9%D9%86%D9%86% D8%AF/48711/14230927)
بازیکن ارزنده چلسی اعتقاد دارد با وجود نتایج بد این تیم در لیگ برتر انتقادات بعضی ها برای نابود کردن آبی های لندن مطرح می شود.
شعار هواداران چلسی برای دیگو کاستا و ژوزه مورینیو در بازی فیفا 16 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86_%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C_% D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D9%88_% DA%A9%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7_%D9%88_%DA%98%D9%88% D8%B2%D9%87_%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D 9%88_%D8%AF%D8%B1_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D9%81% DB%8C%D9%81%D8%A7_16/48725/14230927)
آخرین ورژن از بازی فیفا 16 ساخت شرکت الکترونیک آرتز در اواخر ماه سپتامبر روانه بازار خواهد شد و هواداران تیم فوتبال چلسی می توانند از این بازی لذت بیشتری ببرند.
ژوزه مورینیو مرد سال نشریه مد GQ شد + عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%86%DB%8C%D9%88_%D9%85%D8%B1%D8%AF%E2%80%8C_%D8% B3%D8%A7%D9%84_%D9%86%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%87%E2%8 0%8C_%D9%85%D8%AF%E2%80%8C_GQ_%D8%B4%D8%AF_-_%D8%B9%DA%A9%D8%B3/48728/14230927)
نشریه Gentlemen Quarterly بریتانیا که در حوزه مد، فرهنگ و مسائل اجتماعی دیگری فعالیت دارد، ژوزه مورینیو را به عنوان چهره برتر خود در سال 2015 انتخاب کرد.
منبع:ورزش11
جان استونز درخواست داده یه بند به قراردادش اضافه بشه که رقم آزادسازی قراردادش رو مشخص کنه، فکر میکنین چقدر میتونه باشه؟! بله، 38 میلیون!
بچه دوست داره بیاد بذارینش بیاد خب، چقد این مارتینز بی رحمه :n02:
هر دم از این باغ بری می رسد! کورتوا هم مصدوم شد رفت پی کارش، نیم فصل رو به احتمال زیاد از دست میده، دچار مصدومیت شدید زانو شده...
فصل از این بدتر هم مگه میشه؟ مگه داریم ؟! :n02:
nini bad
11-09-2015, 12:09
هر دم از این باغ بری می رسد! کورتوا هم مصدوم شد رفت پی کارش، نیم فصل رو به احتمال زیاد از دست میده، دچار مصدومیت شدید زانو شده...
تنها چیزی که از شروع فصل احساس میکیردم اتفاق افتاد این بدترین خبر ممکن بود...
Demba Ba
11-09-2015, 13:23
وقتی بهترین دکتر لیگ برتر رو میزارن کنار، این عواقب رو هم داره. فصل قبل که کمترین مصدومی رو تو کل تیمهای مطرح چلسی داشت، همش به خاطر دکتر کارنیرو بود که دیدیم چجوری پاداششو دادن.
vahidgame
11-09-2015, 14:42
خبر خیلی بدی بود!
ظاهرا بعد از اینکه از تیم ملی برگشته توی تمرینات مصدوم شده
مدت مصدومیت هنوز کاملا مشخص نشده و ممکنه بین 2 تا 4 ماه باشه
باز خوبه بگوویچ هست و توی این مدت باید خودشو نشون بده
فردا اولین بازی هفته بازی چلسی و اورتونه که فکر کنم تی وی خودمون هم نشون میده
بازی خیلی حساسه و درسته پارسال اورتون رو توی زمین خودش خیلی خوب بردیم ولی الان شرایط فرق داره
تقابل استونز با چلسی هم جالبه و اگه این رقم فسخ قرارداد هم به قرارادش اضافه بشه دیگه باید احتمالا اونو بازیکن آینده چلسی دونست
بازیکنا اکثرا توی تیم ملی کشورشون بازی کردن و از این لحاظ شاید مشکل بخوریم به خصوص بازیکنایی مثل هازارد ، کاستا و ماتیچ که توی همه بازی ها بازی کردن
ولی یه سری بازیکنا بازی دوم رو بازی نکردن مثل پدرو و فابرگاس
امیدوارم فردا با یه ترکیب خوب هر جوریه با یه گل هم شده بازیو ببریم که خیلی بهش نیاز داریم
واقعا اعصاب خوردکن بود بازی.دوران مورینیو سر اومده و تفکراتش اصلا جواب نمیده.به عنوان یه هوادار قدیمیه مورینیو متاسفانه کاملا ازش نا امید شدم.
nini bad
12-09-2015, 20:51
کارشناس نیستم و و در جایگاهی هم نیستم در مورد تیم یا سرمربی نظر بدم فصل گذشته تا به امروز هر چی در مورد اشتباهات سرمربی صحبت کردم و تفکرات اشتباه صحبت کردم به واقعیت تبدیل شد وقتی ادم یک راه اشتباه را احساس میکنه نمیتونیم با دروغ خودمون را گول بزنیم چشمانمون را ببندیم و از تیم بدون دلیل و منطق قانع کنند حمایت کنیم ...
از برد چلسی هیچ وقت خوشحال نمیشوم و نخواهم شد وقتی امتیاز های راحت اول فصل را از دست میدیم چرا باید به اوج فشردگی مسابقات امیدوار بود...
واقعا عجیبه، هر تیمی رسید بیاد 3 تا بزنه بره دیگه... فصل قبل سرجمع 15 تا گل نخوردیم، شکستامون به 5 تا نرسید، این فصل....
نبود کورتوا نگرانم کرده بود ولی دیدم نه، واقعا بگوویچ هم قابل اطمینانه و میشه با خیال راحت روش حساب باز کرد، مشکل هنوزم دفاع و حمله تیمه! یعنی کل تیم غیر دروازه!
یعنی سهمیه میتونیم بگیریم؟!!!! بهتره کل انرژیمونو بذاریم واسه جزو چهار تا شدن!
vahidgame
12-09-2015, 22:30
شرایط هر هفته داره بدتر میشه و داریم تبدیل میشیم به تیمای بزرگی که فصل قبل برای سهیمه می جنگیدن!
توی این بازی اورتون هم اون چنان تیم خاصی نبود و همون تیم پارسال بودش
اون قدر دفاع ضعیفه که یه بازیکن معمولی میشه در حد بهترین بازیکن دنیا و کلا هر ضربه ای که زد یه گل بود!
این نایس اسمیت کلا توی هر فصل 4-5 تا گل هم نمی زنه
نمیشه فقط یه بازیکن خاص از دفاع رو گفت که بد بازی می کنه و کلا ساختار دفاع مشکل داره
توی خط حمله هم که کاستا فوق العاده بد کار می کنه و این بازی هم که دیگه شاهکار بود و عجیبه دوباره بازی بعدی از اول بازی کنه
هازارد و فابرگاس هم که فصل قبل نقطه قوت و بازیسازای اصلی تیم بودن کلا افت داشتن و کار خاصی نمی کنن
بدتر از همه اینا هفته بعد با آرسنال بازی داریم و هفته بعدش هم با تیمی که حتی پارسال هم توی اوج بهش باختیم یعنی نیوکاسل
جالبه همه 5 بازی این فصل رو کامل دیدم ولی پارسال که تیم کلا توی اوج بود فکر کنم نصف بازی ها رو ندیدم!
بازی بعدی با آرسنال هم تی وی میده ولی فکر کنم باید فعلا بی خیال بشم چون با این شرایط آدم بازیو زنده می بینه فقط حرص می خوره :دی
Demba Ba
12-09-2015, 23:10
بای بای مورینیو ، سلام بر یورگن کلوپ :n19:
با خوندن مصاحبه بعد از بازی مورینیو احساس کردم داره به شعور همه توهین میکنه.
Demba Ba
12-09-2015, 23:48
با خوندن مصاحبه بعد از بازی مورینیو احساس کردم داره به شعور همه توهین میکنه.
دقیقا، واقعا همه رو داره مسخره میکنه. نیمه دوم که چلسی عقب بود، حتی یک شوت به سمت دروازه هم نداشت اونوقت اومده میگه خیلی خوب بازی کردیم !!!!!!! واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده، واقعا غیر قابل تحمل شده این کارهاش. من فکر کنم ایوانویچ تو بازی بعدی، ده تا گل به خودی هم بزنه امکان نداره بره رو نیمکت!
vahidgame
14-09-2015, 12:15
الان زمانیه که فکر کنم بعضی از به ظاهر طرفدارا بیشتر از اینکه از بحران چلسی ناراحت باشن از بحران مورینیو خوشحالن :دی
جالبه سایت گل یه آماری گذاشته بود که مورینیو توی این حدود 10 فصل اخیر توی 5 بازی اول فصل لیگ چه نتایجی داشته
توی همه این فصل ها یا تیم اون اول بوده یا دوم به جز یه فصل که سوم بوده :
الان شرایط برای اون خیلی بده
من با اینکه خودم طرفدار اونم ولی الان از شرایط اصلا راضی نیستم
باشگاه هم به نظر توی عوض کردن مربی مثل قیل عمل نمی کنه ولی با این حال مورینیو باید احساس خطر کنه و تا آخر همین ماه سپتامبر نتایج بهتری بگیره
پارسال هم مقایسه کنیم خط دفاع تا 5 هفته اول 7 تا گل خورده بود ولی خط حمله خیلی بهتر بود به خصوص هازارد ، کاستا و فابرگاس عالی بودن
دفاع به مرور بعد از اون دیگه بهتر شد و کمتر بازی بود که بیشتر از یه گل خورده باشیم
ولی امسال دیگه ضعف دفاع داره خودشو قشنگ نشون میده و به نظر من اشتباه مورینیو این بود که به همون خط دفاع صد در صد اعتماد کرد
درسته دنبال استونز بود ولی می تونست گزینه های دیگه هم در نظر داشته باشه حتی توی دفاع کناری که الان مشکل داریم
استونز هم مقابل چلسی عالی بود و جالبه دقایقی که دفاع راست هم بازی کرد در حد یه دفاع راست تاپ بازی می کرد و دقیقا گزینه مناسب چلسی برای دفاع وسط و دفاع راست بودش
چهارشنبه با مکابی بازی داریم و شنبه هم با آرسنال که هر جفتشون رو میزبانیم
بعد از اونم با والسال ، نیوکاسل و پورتو بازی داریم که این سه بازی رو مهمانیم
اینا بازی های چلسی تا آخر ماه سپتامبره و فکر کنم اگه بخوایم از بحران خارج بشیم دیگه باید تا آخر این ماه نتایج تغییر کرده باشه وگرنه دیگه شاید نشه کاری کرد
hossein blak
15-09-2015, 12:29
مورینیو بدنبال جذب والدز
بعد از مصدومیت تیبو کورتوا، ژوزه مورینیو سرمربی چلسی از جذب دروازه بانی جدید برای جانشینی دروازه بان بلژیکی خود خبر داده است.
مورینیو برای جانشینی کورتوا بدنبال جذب ویکتور والدز است. والدز چندی پیش مورد غضب فن خال قرار گرفت و از لیست بازیکنان این تیم برای مسابقه در لیگ برتر و لیگ قهرمانان خط خورد.
گفتنی است کورتوا به مدت 4 ماه از میادین دور خواهد بود و در این مدت آسمیر بگوویچ وظیفه حراست از دروازه چلسی را بر عهده دارد.
vahidgame
16-09-2015, 18:00
برای بازی امشب ظاهرا توی خبرا اشاره شده بود که تغییراتی توی تیم وجود داره و بازیکنایی مثل ایوانوویچ و کاستا بازی نمی کنن
هر بازیکنی بازی نمی کنه فقط ایوانوویچ بازی نکنه!
اسکار و رحمان توی این بازی حداقل روی نیمکت هستن و شایدم بازی کنن
رحمان دفاع چپ خیلی خوبیه و باید ازش استفاده بشه و می تونه دوباره آزپلیکوئتا رو به سمت راست بیاره
مکابی هم تیم خوبیه و بازی آسونی نیست ولی در هر صورت باید توی این شرایط یه نتیجه خوب گرفت
تی وی ایران هم بازی با این تیم اسرائیلی رو به طور اختصاصی نشون میده :دی
Demba Ba
16-09-2015, 23:55
امیدورام مورینیو جرات داشته باشه و همین ترکیب رو جلوی آرسنال هم استفاده کنه یعنی بابا رحمان و لوفتوس چیک و رمی تو ترکیب اصلی باشن و ایوانویچ و ماتیچ قطعا بیرون باشن. حیف کلی جوون خوب دیگه رو رد کرده که برن وگرنه آکه و توماس کالاس هم از داغونایی مثل ایوانویچ و ماتیچ بهترن.
hossein blak
17-09-2015, 01:52
چلسی 4-0 مکابی تل آویو؛ پیروزی شاگردان مورینیو برابر حریف صهیونیستی
چلسی توانست با نتیجه ی 4-0 نماینده ی رژیم اشغالگر قدس را در هم بکوبد.
چلسی که در لیگ برتر انگلستان نمایش بسیار ضعیفی داشته است توانست در لیگ قهرمانان اروپا تصویری بسیار متفاوت از خود نشان دهد و گام اول خود را استوار بردارد.
در دقیقه ی 15 ویلیان موفق شد گل اول بازی را برای چلسی به ثمر برساند تا نتیجه ی بازی 1-0 به سود این تیم رقم بخورد.
در دقیقیه ی 45 اسکار موفق شد از روی نقطه ی پنالتی گل دوم را برای چلسی به ثمر برساند و اختلاف را به 2 گل برساند.
در دقیقه ی 58 دیگو کاستا موفق شد گل سوم چلسی را به نام خود به ثبت برساند.
در دقیقه ی 78 فابرگاس تیر خلاص را به حریف صهیونیستی وارد کرد تا گل چهارم برای چلسی به ثبت برسد.
در پایان آبی های لندن موفق شدند با نتیجه سنگین 4-0 مکابی را شکست دهند و یک شروع بسیار داشته باند.
آمار بازی:
ترکیب دو تیم:
hossein blak
18-09-2015, 17:07
دفاع مورینیو از هازارد: او بهترین بازیکن فوتبال انگلیس است
ژوزه مورینیو سرمربی چلسی که تیمش در فصل جدید در جایگاه هفدهم قرار داد، از ادن هازارد فوق ستاره تیمش حمایت کرد و معتقد است او هنوز بهترین بازیکن در انگلیس است.
این بازیکن بلژیکی و مورد علاقه مورینیو در اولین دیدار چلسی در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، مقابل مکابی یک پنالتی را از دست داد تا منتقدان پیکان خود را به سمت این بازیکن نشانه بگیرند و این در شرایطی بود که شیر ها آبی لندن با نتیجه 4 بر صفر پیروز این دیدار شدند.
ادن هازارد هنوز آمادگی فصل گذشته را ندارد و سرمربی چلسی در آستانه دربی شهر لندن مقابل آرسنال از وی حمایت کرد و می گوید او به زودی به فرم خوب خود به مانند فصل 2014/15 باز خواهد گشت.
او به خبرنگاران گفت:
"او بهترین بازیکن در انگلیس است. نه به دلیل اینکه رونی سه هفته بازی نمی کند، بخاطره این که او بهترین بازی را در این کشور انجام می دهد.
عملکرد بد و یا ضربه پنالتی را خراب کردن و یا آماده نبودن در 3 یا 4 هفته دلیل مناسبی نیست که بگویم او بد است. او بهترین است، او دوباره بهترین می شود. من نمی دانم که این اتفاق فردا می افتد یا هفته آینده اما یکی از این روزها او دوباره آماده خواهد شد."
hossein blak
19-09-2015, 11:36
پیش بازی چلسی و آرسنال؛ آقای خاص و آقای پورفسور، جنگ، دعوا ، سکوت
دارد تا بتواند موقعیت نامناسب خود در لیگ برتر را بهبود ببخشد.
کولی کیبر بازیگر و نمایش نامه نویس قرن 18 انگلیس در نمایش دشمنی احمق ها می گوید: بازنده ها باید صحبت کردن کنار بگذارند.
ژوزه مورینیو فصل قبل به صورت غیر مستقیم همین جمله را به آرسن ونگر گفت و او را دعوت به سکوت کرد. چرا که تا ابتدای این فصل، ونگر نتوانسته بود ژوزه مورینیو را شکست دهد. اما در سوپر جام انگلیس یا جام خیریه ابتدا فصل همه چیز فرق کرد در واقع وقتش رسیده بود که پاشنه در عوض شود. دیگر وقته بردن رسیده بود. وقت ساکت شدن مورینیو. ونگر آن جام را از چنگ چلسی در آورد. تا مورینیو بازنده اینبار این دوئل باشد.
حالا با گذشت 5 هفته از لیگ برتر مورینیو ساکت تر هم شده است با شروع بدی که در لیگ داشته است و در رده 17 قرار گرفته است.
کمی سراغ دوست همیشگی میادین فوتبال برویم، آمار ها. چلسی در هفت بازی گذشته لیگ برتر در مقابل آرسنال شکست نخورده است و 4 پیروزی بدست آورده است. آرسنالی ها در لیگ برتر در 4 بازی آخر در مقابل آبی ها گل نزدند در واقع در 7 بازی آخر فقط 2 گل به ثمر رسانده اند. آرسن ونگر تا به حال 14 بار به مصاف با مورینیو رفته است که فقط توانسته است 1 برد کسب کند و 7 باخت نسیبش شده است. ونگر در کل 48 بار از سال 1996 تا به حال به مصاف چلسی رفته است و در 18 بازی به پیروزی رسیده است و در 16 بازی شکست خورده است.
ارزش ترکیب چلسی 531 میلیون یورو است و ترکیب آرسنال 402 میلیون یورو می ارزد. آرسنالی های میانگین سنیشان 27.1 سال و تیم چلسی 26.1 سال است. آرسنال از 18 بازیکن خارجی بهره می برد و چلسی 20 بازیکن خارجی دارد. این نکته قابل توجه است دو تیم برتر شهر لندن و انگلستان در مجموع 38 بازیکن غیر انگلیسی دارند، یکی از عللی که کارشناسان فوتبال علت ضعف تیم ملی انگلیس در سال های اخیر معرفی کرده اند.
آرسنال و چلسی تا کنون 163 بار مقابل یکدیگر قرار گرفتند، سهم آرسنال 62 برد و سهم چلسی 53 برد، در این دربی های تماشایی بوده است. 48 بازی هم با تساوی پایان یافته است.
-----------------------------------------------------------------------------
اطلاعات بازی:
داور: میک دین
زمان :شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۴ | ساعت 16:15
محل برگزاری: استمفورد بریج
ترکیب احتمالی دو تیم:
چلسی: (1-3-2-4)
آسمیر بگوویچ، بابا رحمان، گری کیهیل، جان تری، سزار آزپیلیکوئتا، سس فابرگاس، نمانیا ماتیچ، رامیرس، اسکار، ادن هازارد و دیگو کاستا
سرمربی: ژوزه مورینیو
آرسنال: (1-3-2-4)
پیتر چک، پر مرته ساکر، هکتور برلین، لورن کوشیلنی، ناچو مونرئال، سانتی کارزورلا، فرانسیس کوکولین، آرون رمزی، مسعود اوزیل، الکسیس سانچز و تئو والکات
سرمربی: آرسن ونگر
محروم ها و مصدومان:
چلسی: تیبو کورتوا، ویلیان(مصدوم)
آرسنال: جک ویلشر، دنی ولبک، توماس روسیچکی (مصدوم)
نتایج دیدار گذشته دو تیم مقابل یکدیگر:
نتایج دیدار گذشته دو تیم:
hossein blak
19-09-2015, 17:26
چلسی 2-0 آرسنال؛ شکست آرسنال 9 نفره و خروج چلسی از بحران
در حساس ترین دیدار هفته ششم لیگ برترانگلیس، چلسی در استمفوردبریج میزبان آرسنال بود. در این بازی پربرخورد آبی های لندن توانستند با دو گل توپچی ها را به زانو درآورند.
در این بازی پربرخورد مایک دین دو بار از کارت قرمز خود استفاده کرد و هردو بار هم آرسنالی ها را اخراج کرد. گابریل و سانتی کازورلا با کارت قرمز داور از زمین مسابقه اخراج شدند تا کار برای آرسنال 9 نفره بسیار سخت شود.
در این بازی کورت زوما در دقیقه 53 گل اول چلسی را وارد دروازه پیتر چک کرد. این تک گل تا پایان وقت قانونی بازی پابرجا بود تا اینکه در دقیقه 91 ادن هازارد گل دوم چلسی را به ثمر رساند تا شاگردان مورینیو بعد از هفته ها ناکامی دوباره به شرایط عادی بازگردند.
از نکات جالب بازی جنگ روانی دیگو کاستا با بازیکنان آرسنال بود. او در این بازی کار را عصبی دنبال می کرد و با اینکه موفق به گلزنی نشد، اما در اخراج گابریل تأثیرگذار بود و ورق بازی را به سود چلسی برگرداند. وی هنگام تعویض خود هم با ناراحتی زمین را ترک کرد و باید در روزهای آینده منتظر واکنش آقای خاص به این قضیه باشد.
دیره دیگه ولی برد مقابل آرسنال (اتفاقی که دیگه عادی شده :n02:) رو تبریک میگم.
کوستا احتمالا 3 جلسه محروم میشه، این موج اتفاقات بد کی میخواد تموم شه آخه...
اینجاست که میگیم یه مهاجم قابل اطمینان لازم داره تیم، درود به شرف کینگ که 8 9 سال یک تنه مهاجم اول تیم بود و کلی افتخارات واسمون کسب کرد، این کوستا همیشه یا مصدومه یا محروم! کلا همیشه بیرونه!
قبلا هم گفتم از جنگندگیش و شیوه حجومی بازی کردنش خوشم میاد، ولی واقعا غیر قابل اطمینانه، واقعا! اصلا نمیشه روش حساب باز کرد
شاید اگه اون موقع که بحثش بود میتونستیم رونی رو بگیریم وضعمون الان بهتر می بود، نمیدونم همش چرا حس میکنم رونی پتانسیلش خیلی بیشتر از این چیزاییه که الان تو منچستر داره...
خدارو شکر کاستا سه جلسه محروم شد خدا کنه یه مصدومیتی چیزی نصیبش بشه فوتبال کلا بزاره کنار بره تیمارستان.صد تا برد با کارای کاستا هیچ لذتی نداره مرتیکه روانی.مورینیو هم داره تبدیل میشه به یکی مثل کاستا.حیف این همه پول که پای اینا ریخت ابرامویچ.دیدن بازیای تیم محبوبم با حضور این افراد هیچ لذتی نداره امیدوارم هرچه زودتر این تیم ترک کنن
nini bad
23-09-2015, 10:50
خدارو شکر کاستا سه جلسه محروم شد خدا کنه یه مصدومیتی چیزی نصیبش بشه فوتبال کلا بزاره کنار بره تیمارستان.صد تا برد با کارای کاستا هیچ لذتی نداره مرتیکه روانی.مورینیو هم داره تبدیل میشه به یکی مثل کاستا.حیف این همه پول که پای اینا ریخت ابرامویچ.دیدن بازیای تیم محبوبم با حضور این افراد هیچ لذتی نداره امیدوارم هرچه زودتر این تیم ترک کنن
خوب مصدوم شد بعد فوتبالم گذاشت کنار بعدش چی؟ کلا شخصیت کاستا به این شکل هست همانطور هم که خودش گفته بر میگرده به جایی که متولد شده و شرایط ان منطقه ... به نظرم کاستا مهاجم کاملی هست بازیکنی که فصل گذشته به هیچ توپی نه نمیگفت و همین شرایط اخلاقی باعث شد از اقای گلی عقب بمونه... قطعا اگر این فصل گل نزنه جایی در ترکیب نداره ولی انقدر حرفه ایی هست که بعد از محرومیت با قدرت بگرده البته این سه جلسه باعث میشه تا اخر فصل دست به شیطنت نزنه...
خوب مصدوم شد بعد فوتبالم گذاشت کنار بعدش چی؟ کلا شخصیت کاستا به این شکل هست همانطور هم که خودش گفته بر میگرده به جایی که متولد شده و شرایط ان منطقه ... به نظرم کاستا مهاجم کاملی هست بازیکنی که فصل گذشته به هیچ توپی نه نمیگفت و همین شرایط اخلاقی باعث شد از اقای گلی عقب بمونه... قطعا اگر این فصل گل نزنه جایی در ترکیب نداره ولی انقدر حرفه ایی هست که بعد از محرومیت با قدرت بگرده البته این سه جلسه باعث میشه تا اخر فصل دست به شیطنت نزنه...
ببین دوست عزیز رفتارهای این بازیکن به هر دلیلی تاکید میکنم به هر دلیلی قابل قبول نیست و حمایتهای مورینیو هم متاسفانه نتیجه بخش نبوده.این بازیکن با توجه به هزینه ای که براش شده بیشتر از اینکه سود داشته باشه برا تیم مضر بوده.تیم کلا تو حاشیه است و این حاشیه ها بیشتر هم میشه با رفتارهای کاستا و مورینیو متاسفانه.دیدن رفتارها ی کاستا دل هر فوتبال دوستی رو میرنجونه و برای شخص من اصلا غیر قابل تحمله.در ضمن به هیچ عنوان نمیشه وی زو حرفه ای خطاب کرد چون هیچ بازیکن حرفه ای به این اندازه به تیم ضربه نمیزنه.سه بازی هست سه بازی محرومه چند تا هم مصدومه.رفتا هاش با این همه دفعات و تکرار به هیچ عنوان قابل دفاع نیستند و در نهایت به تیم ضربه میزنه.امیدوارم منظورم متوجه شده باشید .
دو امتیاز حساس دیگه از دست دادیم در صورتی که میتونستیم از باخت سیتی اسفاده کرده اختلاف کم کنیم .با این سیستم دفاعی متاسفانه هیچ امیدی به این تیم نیست مگر معجزه بشه.مورینیو هم نشون داد توانایی ترمیم دفاع نداره و امسال به نظرم هیچی نمیشیم متاسفانه.:n03:
خب، جلوی گربه سیاه یه تساوی گرفتیم!
گل اول به نظر من کاملا تقصیر زوما بود، با اینکه پرشای بسیار بلندی داره ولی ایندفه انگار هنگ کرد و نه پرید و نه سعی در دفع توپ کرد!
با اینکه خیلی موفق عمل نکردیم ولی چندتا موقعیت خیلی خوب رو از دست دادیم، میتونستیم حتا برنده باشیم این بازی رو! با این حال 1 امتیازم یه امتیازه
رامیرز و ویلیان هم که آخر کاری چه جوی به بازی دادن، دوتایی اومدن تیمو تا مرز برد کشوندن، آفرین به تلاششون!
vahidgame
26-09-2015, 22:26
چند روز سایت نبودم تیم توی این سه چهار بازی یکمی بهتر نتیجه گرفت :دی
البته مساوی امشب مقابل حتی گربه سیاه نتیجه خوبی نبود
فقط خوبه که باخت جبران شد وگرنه دیگه واقعا فاجعه میشد!
اگه می بردیم هم اختلاف با صدر 6 امتیاز میشد که زیاد نبود
ولی هنوزم به نظرم فرصت داریم
سیتی دو تا بازیه خراب کرده و بازی هاشو دیدم اونجوری که فکر می کردم نیست و تقریبا همون تیم پارساله
مدعی ها همون تیمای پارسالن یعنی سیتی و آرسنال به اضافه منچستر هم که اضافه شده
این تیم ها توی چند هفته چند بازی رو در رو دارن و امتیاز از دست میدن
چلسی هم حداقل بازی های هفته 8 و 9 اون نسبتا راحتن و با دو برد می تونه شرایط خیلی تغییر کنه
همچنان مشکل دفاعه و برای دفاع وسط چلسی گزینه هایی رو در نظر داره
برای دفاع راست هم شایعه هایی بود که چلسی برای ژانویه بازیکنایی مثل کارواخال و آلوز رو توی لیستش داره
شاید تا اون موقع دیگه دیر شده باشه و مشکل دفاع ضربه شدیدی بزنه
فعلا که ظاهرا دفاع راست دیگه ای به جز ایوانوویچ وجود نداره و کلا همه بازی ها حتی جام اتحادیه هم فیکسه!
در مورد دفاع وسط هم زوج کیهیل و زوما بد نیستن ولی زمان می بره جا بیافتن
تنها دلخوشی که بازی دیشب داشت دیدن چندتا دریبل قشنگ از کوستا و ویلیان و در کمال تعجب رامیرز بود، و همچنین دوباره یادآوری شد برامون که چقد این بگوویچ خوبه. وگرنه به هیچ عنوان بازیمون حتی ارزش دیدن هم نداشت.
همش با خودم فکر میکنم چطور ممکنه، چطور میشه اخه بهترین دفاع سال قبل با اون ابهت یهو به این وضع کشیده بشه... نمیفهمم واقعا، مربی همون مربی، بازیکنا همون بازیکنا، کجای کار میلنگه ...
به وضع لیورپول گرفتار نشیم صلوات :n02:
vahidgame
30-09-2015, 11:25
کم کم دیگه نبردن داره عادی میشه!
پورتو تیم خوبی بود ولی مثل قبل نبود که خیلی ستاره داشته باشه و حتی بردنش هم سخت نبود
فقط چند تا بازیکن مثل بگوویچ ، آزپلی و زوما و ... در سطح خودشون بازی می کنن و اکثر بازیکنا انگار از سطح خودشون چند سطح پایینتر بازی می کنن هر چند دیشب کاستا هم بهتر شده بود
نکته جالب اینه که اصلا اوبی میکل توی چلسی چی کار می کنه؟ این بازیکن شاید 7-8 سال پیش خوب بود ولی الان در سطح لیگ دسته سه انگلیس هم نیست!
هر بازیی که میکل و ایوانوویچ از اول بازی کنن بدونید که احتمالا بازیو باختیم :دی
دیشب ماتیچ و رحمان باید جای این دو بازیکن بازی می کردن و با وجود این ترکیب فکر کنم حداقلش دیگه یه مساوی می گرفتیم
هر چند آخرای بازی یه پنالتی باید به نفع چلسی گرفته میشد و مساوی رو می گرفتیم
از بازی های آینده اگه بازم مورینیو بخواد به امسال ایوانوویچ و میکل اعتماد کنه وضع دیگه بدتر میشه
اصلا ایوانوویچ کاپیتانی بهش نمیاد چون تقریبا توی همه بازی ها بدترین بازیکن زمینه!
امتیازای سایت گل رو هم نگاه کنید دیگه عادی شده که ایوانوویچ هر بازی امتیاز یه ستاره و اینا بگیره
nini bad
30-09-2015, 12:08
10 بازیکن برتر بازی دیشب به نقل از وان فوتبال
1.ilker casillas
2.willian
3.brahimi
4.hazard
5.andre
6.begovic
7.diego costa
8.maicon
9.pedro
10.Fabregas
قابرگاس و ایوانوویچ که با هم 4 گرفته بودن از ای اس پی ان! توی لیست بالا زوما با اون هد فوق العاده ای که زد و ما رو از یه گل دیگه نجات داد باید جای فابرگاس میبود به نظر من
به این فصل دیگه امیدی نیست!
vahidgame
02-10-2015, 17:03
فردا شب با ساتهمپتون بازی داریم که تی وی ایران هم دوباره بازی چلسی رو نشون میده
ساتهمپتون یه بازیکن داره به نام سادیو مانه که سمت چپ بازی می کنه و یعنی دقیقا سمت ایوانوویچه :دی
با توجه به خبرا انگار دوباره توی ترکیب اصلی یه تغییراتی داده میشه حداقل نسبت به بازی پورتو
در هر صورت ایوانوویچ اگه سمت راست بازی کنه سادیو مانه فکر کنم نابودش می کنه!
در این شرایط هر بازیکنی حتی زوما هم راست بازی کنه بهتره
دیگه این بازی و بازی با استون ویلا که پشت سر هم توی خونه بازی داریم فرصت نهایی می تونه باشه و فقط باید ببریم
+
مارکو آملیا دروازه بان سابق میلان ظاهرا قراره به زودی خریداری بشه و الانم داره با چلسی تمرین می کنه
در این شرایط که فقط بگوویچ هست دروازه بان جایگزین واقعا نیازه
تیم در حد محلات انگلستان شده واقعا دم مورینیو گرم.شرایط بازی طوریه که ادم حس میکنه دو سه تا بازیکن کمتر داریم تو زمین.حال بهمزن تر از این قابل تصوز نیست
به این تیم با این بازیکنان دیگه امیدی نیست یک بازیکن خوب هم نداریم که بخواهیم ازش تعریف کنیم
نمیدونم چه بلایی سر بهترین دفاع فصل قبل اومده واقعا تعجب برانگیزه
Alireza SM
03-10-2015, 22:37
واقعا باید چند تا کتاب نوشت در مورد بررسی علل افت چلسی. هیج جا نیست که توش مشکل نداشته باشه. به نظر من مورینیو رو نگه دارن ولی ژانویه خونه تکونی کنن و بازیکنا رو بفروشن و بازیکنای جدید بیارن خوبه. اگه تیم های آسیایی رو هم میفرستادن لیگ برتر انگلیس از 8 تا بازی همین 7-8 تا امتیاز رو میگرفتن !
nini bad
03-10-2015, 23:30
در مورد بازی امشب اصلا نظری ندارم اما اگر بخواهیم مشکلات تیم را باز کنیم تمام ناکامی های بر میگرده به جنجال شروع فصل قطعا دلیل داره بازیکن های تیم حتی از ۵۰درصد توان خودشون استفاده نمیکنند سرمربی که برنامه طولانی مدت داره وقتی شروع فصل با حاشیه هست قطعا نمیشه در مورد اینده برنامه ریزی درستی داشت جالب اینجاست که بعد از بازی در کنفراس خبری مورینیو اعلام کرده که من بهترین مربی تاریخ چلسی هستم و اگر من را اخراج کنند بهترین مربی را از دست دادند!!! قطعا از لحاظ روانی خود مورینیو میتونه تیم را به شرایط قبل برگردونه نه تغییر سرمربی اما این موضوع را هم باید در نظر گرفت که ابراموویچ اصلا صبر و تحمل کافی را نداره... احتمال داره در اینده خبرهای زیادی از کلوپ یا انچلوتی بشنویم.
Demba Ba
03-10-2015, 23:36
خخخخخ این ایوانویچ کرکر خندست، هر چقدرم گند بزنه فیکس بازی میکنه ! یعنی آرزوی هر وینگر چپی تو این روزها، بازی کردن جلوی ایوانویچه خخخخخ آبرامویج هم که نقش هویج رو داره تو تیم
vahidgame
04-10-2015, 00:15
فکر کنم اگه بازیکنای آکادمی از اول فصل بازی کرده بودن بهتر از این نتیجه گرفته بودیم!
نتیجه این فصل خیلی بد بوده و از کل فصل قبل بیشتر باخت داشتیم
یه نکته بازی دیشب اینکه ایوانوویچ و تری فاجعه بودن
یه نکته دیگه که تقریبا همه نسبت به بازی خودشون فاجعه بازی می کنن!
ترکیب اولیه مورینیو به شدت مشکل داشت
یعنی به جای تری و ایوانوویچ باید زوما و رحمان بازی می کردن و فکر کنم با وجود اونا حداقل نمی باختیم
ولی بازیکنای دیگه عجیب بد بودن و به خصوص فابرگاس ، ماتیچ و هازارد که انگار یه بازیکن دیگه شدن
بازیکنایی مثل فالکائو هم کلا بود و نبودشون فرقی نداره!
این فصل نه مهاجم داریم نه دفاع و نه کلا هیچ بازیکن تاثیرگذاری...
Mohsen Crazy
04-10-2015, 13:39
ایوانوویچ و فابرگاس چرا هنوز تو ترکیب هستن هنوز برای من مشخص نیست!!!
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
vahidgame
12-10-2015, 21:00
همه از مصدوم شدن بازیکنانشون توی بازی های ملی ناراحتن ما الان خوشحالیم :دی
ایوانوویچ مصدوم شده و احتمالا حداقل بازی با استون ویلا رو نیست و بابا رحمان می تونه خودشو نشون بده
با توجه به مصاحبه های مورینیو ترکیب هم باز توی این بازی تغیر می کنه
انگار جدیدا با ماتیچ خیلی خوب نیست ولی به نظر من برعکس فابرگاس خیلی بدتر شده و اون باید نیمکت باشه
آملیا هم که توی پست قبلی گفتم چند روز پیش به صورت بازیکن آزاد تا آخر این فصل قرارداد بست
اگه حتی بازی هم بهش نرسه خوبه که بگوویچ در صورت مصدومیتش یه جانشین داره
+
در مورد مربی هم شایعه هایی هست که چلسی سیمئونه رو در نظر داره!
در هیچ صورتی دوس ندارم سیمئونه به چلسی بیاد و حتی اگه مربی خوبی باشه یه چیزی شبیه کاستاست توی سمت مربی!
حالا جالبه یه لیستی از مربیان مورد نظر PSG منتشر شده که توی اون مورینیو هم هست
با توجه به اینکه مورینیو تازه تمدید کرده و مبلغ فسخ قراردادش بالاست احتمالا باشگاه حداقل تا آخر فصل کاری نمی کنه
دوستان
بازی فردا مقابل آرسنال رو از چه وبسایتی میتونم آنلاین ببینم؟!
وب سایتی که نیاز به سرعت خیلی بالای اینترنت نداشته باشه البته... :n02: ظاهرا Varzesh3 اون قابلیت تماشای آنلاین بازی ها رو تعطیلش کرده!!خیلی حیف شد! چون هیچوقت از وبسایت های خارجی نتونستم درست و حسابی یه بازی رو آنلاین ببینم با توجه به سرعت اینرنت کشور و ........... :n27:
لطف میکنید که نهایت تا نیم ساعت قبل از بازی یه جای درست درمون رو بهم معرفی کنید که بازی رو تماشا کنم؟!!
ممنونم
- - - Updated - - -
راستی...؟
واسه بازی بسیار مهم فردا ، دیگو کاستا رو داریم یا همچنان محرومه؟!! (محرومیتش مگه چند جلسه ای بود؟)
و نکته ی مهم تر؛مورینیو رو فردا روی نیمکت نداریم؟!درسته؟!
حتی از حضور در ورزشگاه منع شده؟!
پس دستورات تاکتیکی رو باید دستیارش به تیم منتقل کنه؟
تعویض ها و .... تکلیفشون چیه؟
تیبو کورتوا کی برمیگرده دقیقا؟
دوستان
بازی فردا مقابل آرسنال رو از چه وبسایتی میتونم آنلاین ببینم؟!
وب سایتی که نیاز به سرعت خیلی بالای اینترنت نداشته باشه البته... :n02: ظاهرا Varzesh3 اون قابلیت تماشای آنلاین بازی ها رو تعطیلش کرده!!خیلی حیف شد! چون هیچوقت از وبسایت های خارجی نتونستم درست و حسابی یه بازی رو آنلاین ببینم با توجه به سرعت اینرنت کشور و ........... :n27:
لطف میکنید که نهایت تا نیم ساعت قبل از بازی یه جای درست درمون رو بهم معرفی کنید که بازی رو تماشا کنم؟!!
ممنونم
راستی...؟
واسه بازی بسیار مهم فردا ، دیگو کاستا رو داریم یا همچنان محرومه؟!! (محرومیتش مگه چند جلسه ای بود؟)
و نکته ی مهم تر؛مورینیو رو فردا روی نیمکت نداریم؟!درسته؟!
حتی از حضور در ورزشگاه منع شده؟!
پس دستورات تاکتیکی رو باید دستیارش به تیم منتقل کنه؟
تعویض ها و .... تکلیفشون چیه؟
تیبو کورتوا کی برمیگرده دقیقا؟
از نظر من در حال حاضر این وبسایت بهتر از بقیست:
درضمن با سرعت دانلود 120 تا 150 به بالا معمولا میشه بازیها رو با کیفیت پایین به راحتی دید، مسئله اصلی اینه که این وبسایت ها سروراشون خارجه و پینگ ما هم بالا! واسه همین اکثر مواقع تیک میزنن، مخصوصا واسه بازیهای بزرگ که بازدیدکنندگاشون میره بالا
این سایت معمولا چندتا لینک از بازی میذاره که بیشتر مواقع میشه از بینشون یدونه با تیک کم پیدا کرد
کوستا محرومیتش تموم شده، تیبو هم گفته میشه تا ماه دسامبر بر میگرده... مورینیو رو هم درست گفتی، از ورزشگاه محروم شده :) احتمالا تلفنی و با کمک دستیارش هدایت تیمو انجام میده دیگه!
گویا این شب واقعا برای خوزه داره اتفاق میفته
گرچه تماشاگران حمایت خوبی از مورینیو داشتن
خوردن سه گل که دو گل آخر اون با برخورد با دفاع متزلزل اتفاق افتاد
اگه واقعا قرار به رفتن خوزه باشه من به شخصه دوست دارم گاس رو روی نیمکتمون ببینم، دوست دارم ببینم میتونه اون جادویی که چند سال پیش اجرا کردو دوباره اجرا کنه یا نه
Alireza SM
31-10-2015, 20:12
اگه تیم B چلسی هم با هدایت مورینیو میومد لیگ برتر بازم همین تعداد امتیاز میگرفت
Demba Ba
31-10-2015, 22:06
به امید قهرمانی سال بعد تو لیگ دسته دو !!!!! خخخخخ آبرامویچ قطعا مورینیو رو اخراج نمیکنه چون باید 30 میلیون پوند خسارت بده بهش که به هیچ وجه دلش نمی یاد این پول رو خرج موفقیت باشگاه کنه و برای عیاشی هاش ترجیح میده استفاده کنه !! حالا چلسی تا آخر فصل هم ببازه هیچ اتفاقی نمی افته، فقط دلم برای ایوانویچ تنگ شده، کاش زودتر برگرده تا بیشتر بخندیم موقع بازی چلسی خخخخخخ
خوشحالم که بد بازیکردن بازیکن قدیمی تیم که گل های حساسی زده و خیلی جاها کمک کرده به تیم واست خنده داره و مایه شادیه واست :n01:
vahidgame
01-11-2015, 00:25
دیگه راحت از هر تیمی می بازیم!
آمارای بد این فصل خیلی زیاده مثل همین تعداد باخت های بی سابقه توی خونه یا باخت های 3 بر 1 و 3 بر 0
با احتساب بازی جام اتحادیه الان سه تا بازی پشت سر همه که داریم می بازیم و تا حالا من همچین چیزی رو یادم نمیاد و شرایط از بحران هم یه چی بدتره
من خودم طرفدار مورینیو ام ولی دیگه نمی تونه کاری کنه یعنی حداقلش دیگه توی خونه نباید به این راحتی ها چند تا باخت می داد
با وجود مبلغ بالای فسخ قرارداش دیگه فکر نکنم تا آخر سال 2015 روی نیمکت باشه...
توی مربی هایی که باشگاه ندارن بهترین گزینه آنجلوتیه و اگه قراره باشگاه مربی بیاره بهتره اونو بیاره
گزینه هایی مثل ویلاش بواش و سیموئونه که شایعه شده بود اصلا مناسب نیستن
مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی: برای شما عینک های زیبا خواهم آورد تا بازی را بهتر ببینید!
ژوزه مورینیو بعد از شکست خانگی 3-1 تیمش مقابل لیورپول به گفتگو با رسانه ها پرداخت.
طـرفداری- در پایان مسابقه مورینیو هنگامی که با خبرنگاران تلویزیونی صحبت می کرد، حاضر نشد تا به سؤالاتی در مورد بازی یا آینده اش در چلسی پاسخ دهد، اما بلافاصله بعد از مسابقه در کنفرانس مطبوعاتی گفت:
من بیشتر از اینکه مورد بازجویی قرار گیرم، دوست دارم گوش کنم. چیز هایی وجود دارد که از دستان ما خارج است. در پایان نیمه اول دو دقیقه وقت تلف شده داشتیم و گل را "35 ثانیه بعد از اتمام وقت های تلف شده دریافت کردیم. سپس در نیمه دوم چه اتفاقاتی رخ داد؟ همه چیز نتیجه برخی از لحظات بسیار مهم است. لحظاتی که ورزشگاه شاهد آن بودند، بازیکنان بیشتر از یک ناظر بودند، آنها این را احساس کردند، از حالا، هر اتفاقی که بیفتد یک پیش آمد است.
بازیکنانی در رختکن دارم که واقعاً ناراحت هستند و کاملاً به آنها احترام می گذارم. ما این چیز ها را بازی پس از بازی می بینیم. به عنوان بازیکنانی حرفه ای، آنها احترامی که لایقش هستند را دریافت نمی کنند. فکر نمی کنم ما، من و آنها، شنبه شب فوق العاده ای داشته باشیم، مطمئناً برای خانواده هایمان نیز همینطور خواهد بود. آنها هم احساساتی مشابه ما دارند و من به خاطر این بی احترامی ها نسبت به بازیکنان حرفه ای واقعاً متأسف هستم.
از او پرسیده شد که اظهارات خود در مورد احترام را توضیح دهد که وی گفت:
همه شما افراد باهوشی هستید. اگر می خواهید در مورد حوادث بنویسید، می نویسید. در کنفرانس مطبوعاتی بعدی برای شما عینک های زیبایی خواهم آورد، شاید بازی را به شکل بهتری ببینید.
هنگامی که کلاتنبرگ از دادن کارت زرد دوم به لوکاس لیوا خودداری کرد، مورینیو در کنار زمین خشمگین بود، اما از ترس اینکه بار دیگر توسط اتحادیه جریمه یا محروم شود از صحبت در مورد داوری پرهیز کرد و گفت:
چه فکر می کنید؟ شما توسط FA مجازات نشده اید. اگر به شما بگویم، من مجازات خواهم شد. حالا به خانه می روم، تا خانواده ناراحتم را پیدا کنم. سعی خواهم کرد تا تعدادی از بازی های راگبی [فینال جام جهانی] را تماشا کنم و کمی از این اتفاقات فاصله بگیرم. سپس تمرینات آماده سازی برای فردا صبح و دیدار چهارشنبه شب مقابل دیناموکیف را آغاز خواهم کرد.
I'll bring you nice glasses next time - Mourinho in press rant after Liverpool loss
Demba Ba
01-11-2015, 21:54
مقصر اصلی همه این اتفاقات، خود باشگاه و شخص آبرامویچ هستن، اون از فصل نقل و انتقالات داغونی که داشتن، قضیه اوا کارنیرو، ندادن کوچکترین تذکری به مورینیو بابت اخلاق گندش، از دست دادن یورگن کلوپ و الان هم اخراج نکردن این آقا به خاطر اینکه مجبورن 30 میلیون پوند بهش بدن، اصلا تمدید قرارداد با مورینیو هم کاملا اشتباه بود، وقتی طرف دو سال دیگه از قراردادش مونده چه دلیلی داره چهارسال دیگه تمدید بشه تا الان مثل خر تو گل گیر کنن و فکر اون سی میلیون باشن ؟!!!!! فرم ضعیف چلسی از اول سال 2015 شروع شده بود و نیم فصل دوم فصل پیش هم کلی بازی ضعیف داشت چلسی و سندروم سال سوم مورینیو رو هم که همه میدونن، اونوقت تمدید قرارداد تو این شرایط چه فایده ای داره ؟!!!!!!! من مطمئنم از دیناموکیف هشت تا گل هم بخورن، مورینیو برکنار نمیشه، اینا میخوان جوری بشه که خود مورینیو استعفا بده تا مجبور نباشن اون سی میلیون رو بدن ولی مورینیو حال اینا رو میگیره و به هیچ وجه استعفا نمیده تا به اون سی میلیونش برسه . واقعا اوضاع چلسی خنده داره این فصل
این 30 میلیون پوند اونقدرها مهم نیست چون فقط در صورتی چلسی لازمه پرداخت کنه که مورینیو تا پایان مدت زمان قراردادش با تیم دیگه ای قرارداد نبنده (که بسیار بعیده)، و در شرایط عادی فقط دستمزدش تا پایان فصل لازمه پرداخت بشه (شاید اون هم نه)، چون مورینیو بیکار نمی مونه. و البته سهمیه لیگ قهرمانان رو نگرفتن ضررهای مالی که برای باشگاه داره بیشتر از 30 میلیون پوند است. مدیران چلسی هم این مسئله رو خوب می دونن و عدم اخراج مورینیو مستقیما وابسته به این 30 میلیون پوند نیست.
به هر حال به نظر می رسه روزهای پایانی مورینیو در چلسی است.
Demba Ba
02-11-2015, 21:03
این 30 میلیون پوند اونقدرها مهم نیست چون فقط در صورتی چلسی لازمه پرداخت کنه که مورینیو تا پایان مدت زمان قراردادش با تیم دیگه ای قرارداد نبنده (که بسیار بعیده)، و در شرایط عادی فقط دستمزدش تا پایان فصل لازمه پرداخت بشه (شاید اون هم نه)، چون مورینیو بیکار نمی مونه. و البته سهمیه لیگ قهرمانان رو نگرفتن ضررهای مالی که برای باشگاه داره بیشتر از 30 میلیون پوند است. مدیران چلسی هم این مسئله رو خوب می دونن و عدم اخراج مورینیو مستقیما وابسته به این 30 میلیون پوند نیست.
به هر حال به نظر می رسه روزهای پایانی مورینیو در چلسی است.
نخیر، اون سی میلیون پوند غرامتی هستش که برای اخراجش میگیره و ربطی به قرارداد با تیم دیگه ای نداره، حرف شما برای وقتیه که حرف غرامت نباشه و باشگاه باید دستمزدش رو تا وقتی تو یه تیم دیگه بره پرداخت کنه که در اون صورت در صورتی که این آقا، تو تیم دیگه ای مربیگری نره بکنه تا پنج سال باید سالی نزدیک ده میلیون پوند بهش بدن. الان توی قراردادش هست که در صورتی که اخراج بشه باید سی میلیون پوند رو یک جا بگیره.
pcforlife
03-11-2015, 13:38
دی متئو هم به عنوان گزینه تازه شاغل شده شاید برای انتهای فصل بد نباشه (منوط بر عملکردش در شالکه). ضمن اینکه خاطره CL که قطعا خوشاینده برای طرفدارای چلسی، هر چند فکر کنم آبراوویچ روابطش با دی متئو مقادیری مشکل داشته باشه.
Mohammad
03-11-2015, 16:51
دی متئو هم به عنوان گزینه تازه شاغل شده شاید برای انتهای فصل بد نباشه (منوط بر عملکردش در شالکه). ضمن اینکه خاطره CL که قطعا خوشاینده برای طرفدارای چلسی، هر چند فکر کنم آبراوویچ روابطش با دی متئو مقادیری مشکل داشته باشه.
فکر کنم در بین گزینه ها کونته گزینه خوبی باشه ، شایعاتی هم در این زمینه بوده. هر چند به عنوان یه علاقه مند به لیگ جزیره دوست دارم مورینیو بتونه تیم رو از بحران خارج کنه و در چلسی موندگار بشه.
vahidreza2007
04-11-2015, 13:48
بدون شک به عنوان یه مربی موقت تا پایان فصل میشه روی گاس هیدینگ حساب باز کنیم تا تیم رو سر و سامان بده
اما برای فصل بعد به نظر من هر جوری شده باید با پپ گواردیولا قرارداد ببندن بهترین مربی برای چلسی پپ هستش شک نکنید . امسال کونته و ویلاس بواس و دی متئو به درد چلسی نمیخورن !
بعد از پپ من نظرم روی سیمیونه هستش ! چون میتونه اون حس جنگیدن رو به تیم تزریق کنه چیزی که چلسی الان در حد صفر هم نداره !
بعد از این دو و به عنوان گزینه اخر انجلوتی رو میتونیم بیاریم و اگر هم بیاریم باید بهش فرصت بدیم تا تیم دستش بیاد .
اما جدا از این مسائل تیم شدید نیاز به بازیکن جدید داره
یه دفاع راست در حد کارواخال
یه دفاع وسط در حد استونز
یه هافبک دفاعی مثل ویتسل یا رابیوت ( اقا این بازیکن فوقالعاده عالی بازی میکنه !!)
یه هافبک چپ مثل براهیمی ( درسته هازارد چپه ماست ولی به نظرم بفروشیمش به رئال و به جاش بیل یا خامس رو بگیریم ازشون )
یه هافبک هجومی مثل گریزمان ( میشه اسکار رو فروخت و با پولش این رو خرید )
و یه مهاجم در حد لاکازت و تکسیرا و کاوانی ( میتونیم کاستا رو بفروشیم و با پولش یکی از این بازیکنا رو بخریم )
شاید در اول خرید این همه بازیکن بعید بیاد ولی خریدن این بازیکن ها هم اسونه هم برای تیم حیاتی و مورد نیاز !
بازیکن هایی مثل تری - ایوانویچ - فالکائو و کاستا و رمی و میکل باید از تیم برن
بازیکن های جوون اینده دارمون که قرضی بازی میکنند هم باید برگردونیم مثل بمفورد و فن خینکل و ...
یه لحظه تصور این ترکیب رو با مربی مثل پپ یا سیمیونه و انجلوتی رو بکنید
کورتوا ( بگویچ )
بابا رحمان ( ازپیلی ) -------- استونز (کیهیل ) ------ زوما ------------ کارواخال ( ازپیلی )
ماتیچ ( لوفتوس چک ) ---------- ویتسل یا رابیوت ( رامیرس )
براهیمی ( کندی ) ----------------گریزمان ( فابرگاس ) -------------------بیل یا ویلیان ( پدرو )
کاوانی یا لاکازت ( بمفورد )
- - - Updated - - -
بدون شک به عنوان یه مربی موقت تا پایان فصل میشه روی گاس هیدینگ حساب باز کنیم تا تیم رو سر و سامان بده
اما برای فصل بعد به نظر من هر جوری شده باید با پپ گواردیولا قرارداد ببندن بهترین مربی برای چلسی پپ هستش شک نکنید . امسال کونته و ویلاس بواس و دی متئو به درد چلسی نمیخورن !
بعد از پپ من نظرم روی سیمیونه هستش ! چون میتونه اون حس جنگیدن رو به تیم تزریق کنه چیزی که چلسی الان در حد صفر هم نداره !
بعد از این دو و به عنوان گزینه اخر انجلوتی رو میتونیم بیاریم و اگر هم بیاریم باید بهش فرصت بدیم تا تیم دستش بیاد .
یه دفاع وسط در حد استونز
یه هافبک دفاعی مثل ویتسل یا رابیوت ( اقا این بازیکن فوقالعاده عالی بازی میکنه !!)
یه هافبک چپ مثل براهیمی ( درسته هازارد چپه ماست ولی به نظرم بفروشیمش به رئال و به جاش بیل یا خامس رو بگیریم ازشون )
و یه مهاجم در حد لاکازت و تکسیرا و کاوانی ( میتونیم کاستا رو بفروشیم و با پولش یکی از این بازیکنا رو بخریم )
شاید در اول خرید این همه بازیکن بعید بیاد ولی خریدن این بازیکن ها هم اسونه هم برای تیم حیاتی و مورد نیاز !
بازیکن های جوون اینده دارمون که قرضی بازی میکنند هم باید برگردونیم مثل بمفورد و فن خینکل و ...
کورتوا ( بگویچ )
بابا رحمان ( ازپیلی ) -------- استونز (کیهیل ) ------ زوما ------------ کارواخال ( ازپیلی )
براهیمی ( کندی ) ----------------گریزمان ( فابرگاس ) -------------------بیل یا ویلیان ( پدرو )
Demba Ba
04-11-2015, 14:57
دقیقا بهترین گزینه موقت، گاس هیدینکه. اصلا نباید برن سراغ آنجلوتی چون آنجلوتی تو rotation و استفاده از بازیکنای جوون و ذخیره از مورینیو هم بدتره. هیدینک تا آخر فصل بمونه، و تو این مدت هم برن بیفتن به پای گواردیولا و التماسش کنن که بیاد چلسی، اگه قبول نکرد هم برن سراغ اونای امری مربی سویا.
vahidgame
04-11-2015, 18:15
یه دفاع وسط در حد استونز
کورتوا ( بگویچ )
کل تیم رو عوض کردی :دی
الان تیم روحیه نداره وگرنه هازارد ، ویلیان ، پدرو و کندی هافبک گوشه های خیلی خوبین
در مورد دفاع تری که خودش فکر کنم فصل بعد آمریکا بره و استونز هم هر جوریه توی این ژانویه یا تابستون خریداری میشه
دفاع راست آزپلی خوبه فقط یه جایگزین می خواد و دفاع چپ هم باز یه جایگزین لازمه چون رحمان هم هنوز در حد یه بازیکن ترکیب اصلی نیست
توی هافبک وسط ولی به شدت مشکل داریم
میکل که صد در صد باید فروخته بشه رمیرز هم در حد ذخیره بد نیست
ماتیچ توی هافبک دفاعی توی این دو ساله جزو بهترین های اروپا بوده و فقط امسال یه جوری شده که اونم برای همه بازیکناست
یه هافبک دفاعی خوب صد درصد لازمه که کنار ماتیچ بازی کنه و گزینه هم برای اون زیاده
برای هافبک بازیساز اسکار و فابرگاس به اضافه ویلیان هستن که اون دو بازیکن اول که افت داشتن و ویلیان هم بهتره گوشه باشه
گریزمن پستش بیشتر مهاجمه و بهتره یه هافبک بازیساز عالی گرفته بشه که سخت هم هست چون همچین بازیکنی که قابل خرید باشه کمه
برای هافبک وسط هنوز برای پوگبا شایعه هایی هست ولی یوونتوس به این راحتی ها اونو نمیده و قیمتش هم خیلی بالاست
برای مهاجم هم به نظر من کاستا و فالکائو برن و یه مهاجم تاپ گرفته بشه مثل هری کین و رمی هم ذخیره باشه
هر چند کاستا از نظر فنی خوبه ولی حاشیه و مصدومیتش خیلی زیاده و دیگه به درد چلسی نمی خوره
+
در مورد مربی هم امروز شایعه بود که موناکو با یه مبلغ خیلی بالا مورینیو رو می خواد که از مبلغ فسخ قراردادش هم حتی بیشتره که باشگاه قبول نکرده و بیشتر می خواد
اگه این حقیقت داره باشگاه باید دیگه حالا با یکمی بیشتر قبول کنه چون اول آخر مورینیو رو نگه نمی دارن
در مورد پپ هم مطمئن باشید اون میره جایی که پر از بازیکن باشه تا راحت بتونه کار کنه مثلا من سیتی پر ستاره!
کارلتو هم تقریبا همین جوریه و بیشتر سمت تیم های پرستاره میره ولی خب شاید پیشنهاد بدن قبول کنه و نیم فصل هم می تونه بازیکن بگیره
گاس هیدینگ که بهترین مربیه ولی اونم مشخص نیست اصلا باشگاه بهش پیشنهاد میده و خودش هم می خواد یا نه چون دیگه داره به بازنشستگی نزدیک میشه...
vahidgame
07-11-2015, 18:33
خوبه باز یه ویلیان داریم :دی
ویلیان این فصل خیلی خوبه به خصوص اینکه توی ضربه کاشته عالی بوده و این فصل فکر کنم رکوردار بوده توی گل کردن ضربه کاشته
امشب هم با استوک بازی داریم که توی جام اتحادیه بهشون باختیم
بازی حساسی برای مورینیو می تونه باشه
هر چند نتایج خیلی بد بوده ولی من نظرم برگشت :دی
مورینیو اگه چند تا نتیجه خوب بگیره شاید بتونه حداقل تا آخر فصل بمونه
وسط فصل هم مربی عوض کردن سخته و اگه قراره مربی تاپ بیاد موقع خوبی نیست
الان فقط آنجلوتی دردسترسه که اونم معلوم نیست اصلا قبول کنه
با این وضعیت باید امیدوار باشیم مورینیو چند تا نتایج خوب بگیره تا باقی بمونه
امشب بازی بچه ها مشخص میکنه که مورینیو موندیه یا رفتنی، خوزه هم که از زمین محرومه و به قول خودش شاید بتونه بازی رو با آیپدش از تو کوچه خیابونا ببینه :n02:
باید بشینه یه گوشه و ببینه آیندش تو چلسی به دست بازیکنا رقم بخوره، کار سختیه!
منم دوست دارم چلسی با خود خوزه برگرده به قدرت اصلیش، ولی بازم میگم اگه قرار به رفتن خوزه باشه دوست دارم گاس هیدینک بیاد، واقعا اون نیم فصل جادویی رو هیچ وقت یادم نمیره...
من نمیفهمم، بچه ها واقعا زحمت میکشن و حتا خودخواهی هم درشون نمیبینم و خیلی قشنگ واسه همدیگه موقعیت سازی میکنن، ولی چرا نمیبریم؟؟؟ از اول تا آخر بازی دست ما بود، اونم مقابل استوک! قشنگ هم بازی کردیم ولی با این حال بازم باخت قسمت ما شد.
درضمن آخرای بازی گزارشگر گفت از سازمان نمیدونم چی چی داوران خبر رسیده روی رمی خطا شده و کارت قرمز هم داشته! اینم بزنین تنگ بدبختیامون.
این فصل به تیمایی که 1 قرن بود نباخته بودیمم باختیم.
این فصل واقعا داره کابوس وار دنبال میشه.به عنوان یکی از هواداران قدیمی خوزه باید بگم که این خوزه هیچ شباهتی به اون مورینیویی که عاشقش بودیم نداره. مورینیویی که با پورتو جادو کرد با چلسی تقریبا تمام رکورذهای لیگ برترو شکست و با اینتر فاتح سه گانه شد.و تمام این اتفاقات به خاطر حضورش توی مادرید به وجود اومد.توی تاپیک سالهای قبل گفتم مورینیو بعد رفتن به ریال تبدیل به یه شخص دیگه ای شد از رفتاراش با بازیکنا تا رفتاراش با رسانه ها و داورا.چلسی با این مورینیو هیچ اینده ای نداره.
Cesc Fabregas World XI
احتمال میره توی ژانویه قرارداد فالکائو رو کنسل کنیم تا جا واسه بازیکنای جدید باز شه، به احتمال زیاد اولین حرکت باشگاه اضافه کردن بازیکنای تهاجمی به تیمه، بازیکنایی مثل Javier Hernandez و Paco Alcacer.
پس فالکائو توی چلسی هم نتونست خودشو بدست بیاره، احتمالا پرونده این بازیکن، به عنوان یه بازیکن خوب، برای همیشه بسته میشه.
hossein blak
17-11-2015, 13:35
مورینیو قصد خانه تکانی در چلسی را دارد / چهار بازیکن بزرگ آبی ها در لیست مازاد
ژوزه مورینیو تنها راه برون رفت چلسی از بحران را ورود به بازار نقل و انتقالات می داند و قصد دارد با فروش 4 بازیکن کلیدی فصل گذشته اش، و انتخاب جانشین مناسب برای آنها تیمش را تقویت کند.
مطبوعات انگلیسی با بیان این مطلب در ادامه آورده اند:
[QUOTE]هازارد، اسکار، ماتیچ و کاستا، بازیکنانی هستند که در این فصل افت فاحشی داشتند و نتوانستند بازی خوب خود POST /editpost.php?do=updatepost
nini bad
17-11-2015, 14:43
ژوزه مورینیو تنها راه برون رفت چلسی از بحران را ورود به بازار نقل و انتقالات می داند و قصد دارد با فروش 4 بازیکن کلیدی فصل گذشته اش، و انتخاب جانشین مناسب برای آنها تیمش را تقویت کند.
رسانه های انگلیسی خبر داده اند که آقای خاص در جلسه ای که با آبراموویچ داشته است خواهان خانه تکانی در تیم شده است و رضایت مالک چلسی را نیز جلب کرده است. گرفتن بازیکن جدید در ژانویه، ممکن است به قیمت از دست رفتن لیگ قهرمانان اروپا برای مورینیو تمام شود، چرا که ممکن است بازیکنانی که در تعطیلات تابستانی راهی استمفورد بریج می شوند، از تیم هایی جذب شوند که خود در لیگ قهرمانان اروپا بازی کرده باشند.
- - - Updated - - -
رسانه های انگلیسی خبر داده اند که آقای خاص در جلسه ای که با آبراموویچ داشته است خواهان خانه تکانی در تیم شده است و رضایت مالک چلسی را نیز جلب کرده است. گرفتن بازیکن جدید در ژانویه، ممکن است به قیمت از دست رفتن لیگ قهرمانان اروپا برای مورینیو تمام شود، چرا که ممکن است بازیکنانی که در تعطیلات تابستانی راهی استمفورد بریج می شوند، از تیم هایی جذب شوند که خود در لیگ قهرمانان اروپا بازی کرده باشند.
اصولا مورینیو تو بازار نقل و انتقالات سابقه کاملا افتضاحی داره مثلا بازیکن های ستاره را از دست میدیم جای اون ها یک سری بازیکن سطح متوسط که فقط جوان هستند را به تیم میاریم و به صورت کاملا حرفه ایی نابودشان میکنیم...
به نظرم مورینیو تا به امروز به فکر نابودی چلسی بوده تا پیشرفت اکر قراره به خانه تکانی باشه باید از تیم جدا بشه بهترین گزینه حال حاضر انجلوتی هست و حتی میتوانیم به گواردیولا هم امیدوار باشیم....
Reza31001
18-11-2015, 12:28
اگه بخواد هازار رو بفروشه که 4 تا فحش از طرف من داره:n02:
چون فکر میکنم دلیل اصلی فروش ماتا(این بازیکن دوست داشتنی من:n02:) همین ترافیک هافبک بود بعد هازار رو بفروشیم؟ یا حتی اسکار؟
مشکل قدیمی ما نوک حمله بوده و هست و کاستا هم هنوز نتونسته خیالمون ر از این پست راحت کنه
مشکل اصلی این فصل هم که خط دفاعه
چه دخلی به هافبک ها داره نمیدونم
vahidgame
02-12-2015, 16:12
چند بازی اخیر نتایج بهتر بوده و تیم هم کلا یکمی بهتر بوده
اگه همین روند ادامه پیدا کنه میشه نتایج بد رو تا حدودی جبران کرد
ولی توی لیگ برتر شرایط سخته و فکر کنم با این وضعیت بالای جدول حتی سهمیه گرفتن هم یه ماموریت سخته!
بازی با تاتنهام اولین بار توی این فصل بود که با تاکتیک False 9 بازی می کردیم که هازارد یا پدرو این نقش رو داشتن
اینکه کاستا رو نیمکت بود هم یه نکته مثبته چون به جز اخلاق خاصش از نظر فنی هم این فصل هیچ کاری نکرده
برای ژانویه چلسی حتما به فکر مهاجم هست و همین الانم کلی گزینه اسمشون به میان اومده
مثل جیمی واردی ، اوبامیانگ ، توماس مولر ، براهینو و .... که به نظر اوبامیانگ جدی تره
کاستا هم احتمالش هست همین ژانویه به اتلتیکو برگرده و مبلغ فروش هم برای بخشی از خرید مهاجم احتمالی مثل اوبامیانگ باشه
به نظر من این اتفاقات بیافته خوبه و باید یه تحولی توی خط حمله اتفاق بیافته
احتمالا برای پستای دیگه هم توی ژانویه بازیکن در نظر داریم مثل الکس تکسیرا که یه بازیکن عالی دیگه از شاختاره
با این نیم فصل بد باید حداقل سه بازیکن بخریم و حتی از این بازیکنایی که قرضی به تیمای دیگه رفتن ممکنه یه سری ها همین نیم فصل برگردن
hossein blak
02-12-2015, 18:38
جان تری به استقبال کریسمس می رود
کاپیتان چلسی به همراه فرزندانش مشغول تزئین درخت کریسمس هستند.
کاستا هم احتمالش هست همین ژانویه به اتلتیکو برگرده و مبلغ فروش هم برای بخشی از خرید مهاجم احتمالی مثل اوبامیانگ باشه
به نظر من این اتفاقات بیافته خوبه و باید یه تحولی توی خط حمله اتفاق بیافته
احتمالا برای پستای دیگه هم توی ژانویه بازیکن در نظر داریم مثل الکس تکسیرا که یه بازیکن عالی دیگه از شاختاره
با این نیم فصل بد باید حداقل سه بازیکن بخریم و حتی از این بازیکنایی که قرضی به تیمای دیگه رفتن ممکنه یه سری ها همین نیم فصل برگردن
با اینکه از استیل بازی کوستا خوشم میاد، البته کوستایی که بلد بود توپو وارد دروازه کنه نه این کوستا، اما جدیدا اخلاق گندش یه لول فراتر رفته و داره با مورینیو هم وارد درگیری میشه، درگیری های توی زمینش کم بود حالا داره خارج زمین هم شلوغ کاری راه میندازه!
بهترین کار ممکن همینه که با خرید یه مهاجم دیگه جا رو واسش تنگ تر کنیم و یا کلا بفروشیمش بره.
یه سری شایعات هم بود که باز قراره دست به دامن دروگبا بشیم که خب کاملا کاری غیر منطقیه، با سن 37 8 سال دیگه نمیشه به دروگبا امیدی داشت، بذاریم در آرامش توی آمریکا از فوتبال خداحافظی کنه!
--------------------
کیهیل 4 ساله قرارداد بست
+
از اونجایی که قراره فالکائو رو پسش بدیم و مورینیو هم به رمی اعتقاد نداره احتمالا دو تا خرید واسه ژانویه داشته باشیم، یه مهاجم، مثلا Alex Teixeira شاختار که خودشم ابراز علاقه کرده واسه بازی کردن تو چلسی، و یه مدافع که احتمالا بازم میریم سراغ جان استونز... ولی کلا من نمیدونم رمی تو تمرینا چجوری کار میکنه که مورینیو اصن میدون نمیده بهش!
احتمال اومدن مولر یا از این دست بازیکنا کمه، پس بهتره روی همون بازیکنای امیدوار کننده جوون تمرکز کنیم.
hossein blak
04-12-2015, 19:46
چلس به دنبال جذب ابراهیموویچ
به نقل از روزنامه سان، ژوره مورینیو به دنبال جانشینی دیگو کاستا است. فالکائو و رمی در این فصل نتوانستد جانشین مناسبی برای کاستا اسپانیایی باشند و به همین دلیل سرمربی آبی پوشان لندن دست به کار شده است.
در پایان فصل جاری قرار داد زلاتان ابراهیموویچ با پاری سن ژرمن به پایان می رسد و این شایعه وجود دارد که وی با این پاری سن ژرمن تمدید نخواهد کرد و همین باعث می شود کار سران چلسی برای جذب ابراهیموویچ راحت تر باشد.
=================================
مورینیو: کورتوا در دیدار با بورنموث می تواند بازی کند
تیبو کورتوا دروازه بان بلژیکی آبی های لندن در شکست خانگی چلسی مقابل کریستال پالاس در هفته چهارم لیگ برتر دچار مصدومیت از ناحیه زانو شد و پس از گذشت سه ماه شرایط بازی را بدست آورده است.
در همین راستا ژوزه مورینیو اعلام کرده است که این دروازه بان می تواند در دیدار با بورنموث درون دروازه قرار بگیرد.
این سرمربی پرتغالی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با بورنموث به خبرنگاران گفت:
((تیبو در فصل گذشته در همه بازی ها دروازه بان ما بود و شما می دانید که او برای تیم چه اهمیتی دارد. حال مهم این است که او برگشته است.
اینکه آیا او از ابتدا در ترکیب باشد نمی دانم و باید از این قضیه مطمئن شوم. چرا که او مدت ها از ترکیب دور بوده است، اما مصدومیت او کاملا برطرف شده است و شرایط بازی را پیدا کرده. آسیمر بگوویچ و مارکو آملیا هم مشکلی ندارند.))
مورینیو تنها برای پر کردن جای خلی کورتوا، بگوویچ را در اختیار داشت. وی در این باره گفت:
((تیبو کورتوا، تیبو کورتوا است. از دست دادن او برای چند بازی برای ما بسیار دشوار بود و ما می دانستیم که او می تواند به خوبی از دروازه ما حفاظت کند.
19 بازی بدون بهترین دروازه بان جهان برای ما بسیار سخت بود، اما در حال حاضر وضعیت خوبی داریم.))
Reza31001
05-12-2015, 23:06
من موندم الان جای لستر و چلسی نباید تو جدول عوض بشه آیا؟:n02:
نمیشه نیم فصل رانیری رو برگردونیم به یاد سالهای دور؟:n02:
یعنی فقط مونده بود بیایم و بدون محروم/مصدوم خاصی از تیمی که تا همین 5-6 سال تو دسته چهار(!) لیگ انگلیس بازی میکرده و برای اولین بار اومده لیگ برتر، اونم تو استمفوربریدج، ببازیم :n03:
ولی خوشم میاد مورینیو همچنان(البته قبل بازی امشب) از رسیدن به چهار تیم میگه
بدون شوخی هم اگه لیگ قهرمانان سال دیگه از دست بره (که با این شرایط حتی یورولیگ هم آرزو شده) تیم ممکنه ضربه های بزرگی بخوره
واقعا خجالت اوره .این بشر از رو نمیره .احتمالا فصل بعد تو لیگ یک بایدبازی کنیم.شاید اونجا بتونیم اول شیم.
ژوزه مورینیو: چلسی برای سقوط نخواهد جنگید. هدفمان جنگیدن برای چهار تیم است و حالا شاید شش تیم
Demba Ba
06-12-2015, 09:59
مقصر اصلی این نتایج، آبرامویچه. اون موقع که یورگن کلوپ رو راحت میتونست بیاره چلسی و این کارو نکرد، باید فکر این روزها رو هم میکرد. مورینیو تموم شدست، باختن به بورنموث کار هر تیمی نیست.
hossein blak
06-12-2015, 14:33
مورینیو: هدف ما بودن در میانه جدول است!
چلسی روز گذشته با نتیجه ی 1-0 برابر بورنموث شکست خورد تا شرایط آقای خاص و شیر های لندن بحرانی تر شود، او در این باره گفت:
((من بسیار نگران هستم، شرایط خوبی نداریم، پیش از این دیدار نیز نگران بودم، شرایط ما در جدول اصلا خوب نیست، حالا هم که در خانه شکست خوردیم و این شرایط ما را پیچیده تر کرده است.
ما اصلا به سقوط نمی اندیشیم، بلکه می خواهیم در پایان فصل در میانه جدول باشیم، اگر بخواهیم حرفی از قهرمانی بزنیم گزافه گویی کرده ایم، ما شانسی برای کسب سهمیه ی لیگ قهرمانان اروپا نداریم، قطعا ما برای پیروزی خواهیم جنگید، اما نباید از تیم انتظارات زیاد داشته باشیم، این شکست کار ما را سخت تر کرد.
ما نباید در برابر بورنموث شکست می خوردیم، ما موقعیت های گلزنی زیادی داشتیم، داور برای ما یک پنالتی قطعی را نگرفت! اما به هر حال این در فوتبال عادی است.))
دیگه حالم از اینذمصاحبه های مورینیو بهمذمیخوره. اخه باختن به این تیم که اسمشم از بس نشنیدیم دیگه بهونه اوردن داره.یکی نیست به جای این مصاحبه ها تمرکزشو بزاره رو تیم شاید فرجی بشه هر چند باید قبول کرد دیگه تموم شده است.
hossein blak
07-12-2015, 07:12
به مناسبت تولد جان تری؛ وقتی رویاهای پسر وفادار چلسی به واقعیت تبدیل می شود
وقتی 15 سال بیشتر نداشت، جنوب لندن را به مقصد غرب آن ترک کرد، تا رویاهای کودکی اش به حقیقت بپیوندد.
در دورانی که به واکس زدن کفش های بازیکنان بزگی چون، زولا، دی متئو، ویالی و لبوف افتخار می کرد، سودای بستن بازوبند کاپیتانی تیم محله اعیان شین پایتخت را در سر داشت. 4 سال بازی در نونهالان وستهام باعث نشد تا کاپیتان سالهای بعد چلسی از عشق خود دست بکشد.
صحبت از جان تری، کاپیتان قابل اعتماد چلسی است، همان بازیکنی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا در فصل 2011/12 از زمین مسابقه اخراج شد و اشک ریخت، در فینال این رقابت ها و در بازی با منچستریونایتد در سال 2008 ضربه پنالتی خود را هدر داد تا اشک های کریستیانو رونالدو که او هم پنالتی خود را خراب کرده بود تبدیل به لبخند شود و همان بازیکنی که در دیدار با آرسنال از نایحه صورت به شدت آسیب می بیند و برای مدت 4 دقیقه مرگ را تجربه می کند.
پسرکی که روزی کفش های بزرگان را برق می انداخت، خود به یکی از اسطوره های چلسی تبدیل شد. انحصار لیگ برتر انگلیس را از دست من یونایتد و آرسنال بیرون آورد و فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد؛ کاپیتان تری همه این افتخارات را با پیراهن آبی رنگ تیمی انجام داد، که از سال 95 تا همین امروز در آن عضویت دارد.
جان تری از سال 1998 به ترکیب بزرگسالان چلسی راه پیدا کرد. بدیهی بود که در حضور بازیکنان بزرگی مثل دسایی و لبوف نمی توانست خیلی در ترکیب قرار بگیرد، اما هر چه قدر که به پایان قرن بیستم نزدیک شدیم، جان تری جوان رفته رفته تبدیل به یکی از شیرهای آبی لندن شد. شیری که ورود به قلمروی تحت اختیارش جرأت می خواست!
او در سال 2000 به ناتینگهام فارست قرض داده شد ولی دوری از تیم محبوبش را بیش از یک فصل تاب نیاورد و بار دیگر به استمفوربریج بازگشت. تری از سال 2000 برای تیم امید انگلیس بازی کرد و نوید ظهور یک مدافع تنومند را به سه شیرها داد.
مدافعی که صلابت بازی سول کمپل، اقتدار تونی آدامز، سخت کوشی گرث ساوتگیت و تیزهوشی ریو فردیناند را با هم داشت.
در سال 2003 برای اولین بار توسط سون یوران اریکسون به تیم ملی انگلیس دعوت شد. بازی های تری جوان در تیم ملی و در باشگاهش، چلسی خیلی به چشم نمی آمد، تا اینکه سال 2004 فرا رسید. دو سال بعد از انقلابی که رومن آبراموویچ در چلسی بوجود آورد، ژوزه مورینیو از پورتو راهی لندن شد تا هدایت آبی های حالا دیگر ثروتمند این شهر را بر عهده بگیرد. حضور مربی پرتغالی سرآغازی دیگر برای تری بود. جان تری، کاپیتان و مرد اول خط دفاعی مورینیو بود.
آنها در همان سال توانستند قهرمانی لیگ برتر انگلیس را کسب کنند. شاید کمتر کسی فکر می کرد که در دوران امپراتوری فرگوین و منچستر یونایتد و عرض اندام های گهگاه آر سنال در فوتبال جزیره، تیمی پیدا شود که تمام قد روبروی آنها بایستد. اما چلسی و مورینیو نه یک بار، بلکه دومین سال پیاپی هم مقابل بزرگان ایستادگی کردند و قهرمانی را دوباره به دست آوردند.
در سال 2007، آقای خاص تیم را ترک کرد؛ سال بعد چلسی با آبراهام گرانت به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسید؛ حریف آنها در فینال منچستر یونایتد بود، تیمی که بارها روبروی آنها قرار گرفته بود.
بازی به ضربات پنالتی رسید و در این ضربات مرگ بار، کاپیتان تری ضربه خود را در حالی که تعادل خود را نیز از دست داده بود، هدر داد. پروژه آبراموویچ برای بدست آوردن یک جام اروپایی شکست خورد. سال بعد کاپیتان تری و یارانش در نیمه نهایی برابر بارسلونا قرار گرفتند، در استمفوردبریج، آبی ها با گل مایکل اسین از حریف پیش افتاده بودند، به نظر می رسید یک فینال تمام انگلیسی دیگر باز هم برابر تیم فرگوسن در راه باشد، اما گل دقایق پایانی آندرس اینیستا، رویاهای مردان غرب لندن را به باد داد.
تری در این مدت اوضاع خوبی در تیم ملی انگلیس هم نداشت. حذف از یورو 2004 و جام جهانی 2006 آلمان و نرسیدن سه شیرها به بازی های جام ملت های اروپا 2008، همه و همه خبر از ناکامی های تری با تیم ملی کشورش بود.
اما اوضاع می توانست از این بدتر هم پیش برود. ماجرای جان تری و وین بریج، بازوبند کاپیتانی تیم ملی را هم از او گرفت و به حیثیت این بازیکن لطمه زد. در بریتانیا دیگر آن چهره محبوب سابق نبود، اما همچنان یک جا بود که او را در حد پرستش قبول داشتند و آنجا استمفورد بریج بود.
کاپیتان تری در فصل 2011/12، زمانی که آندره ویاش بواش تیم را به خاطر نتایج ضعیف ترک کرد و روبرتو دی متئو جانشین وی شد، باز هم از چهره های خبرساز چلسی بود.
باز هم بارسلونا و این بار در نیوکمپ؛ بازی رفت یک بر صفر به سود چلسی تمام شده بود. تیم گواردیولا از چپ و راست توپ می ریخت و بازیکنان چلسی با جان و دل دفاع می کردند. بارسا به گل رسید و کاپیتان تری به خاطر یک خطای غیر حرفه ای از داور کارت قرمز گرفت و اخراج شد.
این پایان کار نبود، چرا که بعد از اخراج تری موتور چلسی روشن شد و این تیم توسط رامیرس و تورس دوبار دروازه بارسا را باز کرد و این بار چلسی توانست از سد بارسلونا بگذرد.
شیرها بار دیگر به فینال رسیدند، اما این دفعه بدون کاپیتان تری. نبود تری باعث شد چلسی در ضربات پنالتی بایر مونیخ را شکست دهد و قهرمان شود. تیمی منسجم متشکل از ستا رگانی چون دروگبا، چک، لمپارد، رامیرس، تورس و البته جان تری که رویا طرفدارانشان را محقق کردند و بر بام فوتبال اروپا بوسه زدند.
از همه آن ستارگان تنها تری در چلسی امروز باقی مانده است. حال و روز تیم اصلا شباهتی به دوران اوجشان ندارد؛ اما در این فصل هم تری بار ها از مورینیو دفاع کرده و هم آقای خاص جان تری را مرد اول تیمش خوانده است.
به افتخارات شماره 26 چلسی قهرنانی در لیگ اروپا فصل 2012/13 را هم اضافه کنید. چلسی در دیدار فینال موفق شد با نتیجه 2 بر یک بنفیکا را شکست دهد تا برای اولین بار این جام را کسب کند.
شاید بزرگی تری نه فقط به خاطر افتخارتی باشد که با پیراهن چلسی کسب کرده باشد، بلکه گفتن کلمه "نه" به پیشنهاد 29 میلیون پوندی سران منچستر سیتی در سال 2009 به خاطر عشق به پیراهن چلسی هم می تواند از دلایل بزرگی این بازیکن باشد.
او تا کنون برای چلسی، 654 بار به میدان رفته و توانسته با پیراهن این تیم 62 گل هم به ثمر برساند. بازی های او در تیم ملی انگلیس هم در عدد 78 ماند چرا که در سال 2012 و بعد از قبول شکست مقابل ایتالیا در جام ملت های اروپا، دیگر به ترکیب سه شیرها دعوت نشد و خودش هم کناره گیری اش را اعلام کرد تا گل دیگری به 6 گل ملی او اضافه نشود.
نام جان تری و چلسی با هم ادغام شده است؛ از یک سرف کاپیتان وفاداری را می بینیم که هر عنوانی که کسب کرده با پیراهن چلسی بوده و از طرف دیگر باشگاهی داریم که انگار دوران اوج و نزول خود را با شرایط سنی کاپیتانش تنظیم کرده است!
Reza31001
07-12-2015, 18:36
بازی بعدی با پورتو هست در خونه
با برد یا تساوی سرگروه میشیم ولی ببازیم میریم یورولیگ!
متاسفانه شرایط طوری شده که هیچ تضمینی نیست ولی امیدوارم حتما بریم دور بعد
با وجود حساسیت بالا پخش مستقیم هم نیست:n03:
یه شبکه بازی آرسنال رو میذاره که اونم حساسه اون شبکه دیگه هم که خوب بارسا دیگه!
البته از این هم نباید گذشت که احتمال اینکه بازی کسل کننده در بیاد هست!
hossein blak
08-12-2015, 15:20
ویلکینز: دلیل اخراج نشدن مورینیو گذشته پرافتخار اوست
وضعیت بحرانی چلسی باعث شده تا قدیمی های این تیم هم لب به انتقاد از مورینیو باز کنند و او را مسبب اصلی نتایج ضعیف این تیم بدانند.
یکی از این منتقدان رای ویلکینز، بازیکن اسبق آبی هاست که با 6 سال سابقه بازی برای چلسی و تجربه مربیگری به عنوان دستیار در سال های 2008 تا 2010 از بزرگان تیم غرب لندن محسوب می شود.
ویلکینز ادعا کرده دلیل اینکه آقای خاص تا به حال از پست خود برکنار نشده است، کارنامه درخشان وی بوده است، وگرنه دلیلی ندارد باشگاه به همکاری با او ادامه دهد.
مورینیو با چلسی سه بار فاتح لیگ برتر انگلیس شده است و در دو دوره مربیگری خود در این تیم جام های داخلی زیادی کسب کرده است. اما تیم تحت هدایت او در این فصل در رده چهاردهم جدول قرار دارد و حال و روز خوشی ندارد.
آنها باز هم در خانه خود زانو زدند و بورنموث توانست تیم مورینیو را مغلوب کند تا اختلاف امتیاز شیرها با لسترسیتی صدرنشین به 17 امتیاز برسد. بهمین دلیل ویلکینز پیش بینی می کند بازی با پورتو در لیگ قهرمانان اروپا، آخرین فرصت ژوزه برای نجات تیمش است و اگر به هر دلیلی چلسی به جمع 16 تیم برتر قاره راه پیدا نکند، صبر آبراموویچ لبریز خواهد شد.
ویلکینز در سخنان تندی که به ظاهر از سران باشگاه هم انتقاد داشت گفت:
((هر مربی دیگری این نتایج را گرفته بود خیلی زودتر از این برکنار شده بود، راه دومی برای او وجود نداشت، فقط اخراج! مورینیو چه کار کرده که تا الان باید روی نیمکت چلسی بنششیند؟ تنها چیزی که برای مورینیو باقی مانده است لیگ قهرمانان اروپاست، او به این تورنمنت علاقه زیادی دارد و احساس می کند می تواند شکست های تیم در انگلیس را در اروپا جبران کند. اگر تا الان هم سرمربی تیم مانده است فقط به خاطر افتخاراتی است که در طول دوران مربیگری اش بدست آورده است، او نام بزرگی دارد که متأسفانه در این فصل این نام بزرگ کاری نکرده است.
دلیل صبر آبراموویچ هم دقیقا همین مسأله است؛ به نظر می رسد او (آبراموویچ) صبر کرده تا نتیجه تیم در بازی با پورتو نیز مشخص شود و اگر این نتیجه چیزی جز ناکامی نبود، تصمیم خود را بگیرد.
تیم در لیگ برتر نیز باید به مصاف لستر سیتی برود و اگر صعود در اروپا قطعی شود، آن بازی می تواند سکوی پرتاب مورینیو باشد، اما شک دارم اتفاق خوبی در بازی با پورتو بیفتد! دیناموکیف تنها دو امتیاز با چلسی فاصله دارد و بعید به نظر می رسد از پس مکابی بر نیاید، در آن صورت ما برابر پورتو محکوم به پیروزی هستیم.))
کاروالیو: مورینیو نمی تواند با شکست زندگی کند
ریکاردو کاروالیو مدافع سابق چلسی اعتقاد دارد ژوزه مورینیو بهترین شخص برای بازگردادن چلسی به جایگاه اصلی اش است.
قهرمان فصل گذشته رقابت های لیگ برتر انگلیس در این فصل 8 بار طعم شکست را چشیده است و با کسب 15 امتیاز از 15 بازی در جایگاه چهاردهم جدول قرار دارد.
آینده ژوزه مورینیو در چلسی نا معلوم است و این تمی با 17 امتیاز اختلاف با صدر جدول فاصله دارد، هر چند در گروه G لیگ قهرمانان اروپا صدرنشین است و فردا شب برای صعود خواهد جنگید.
کاروالیو مدافع کهنه کار موناکو برای شش سال در استمفورد بریج حضور داشت و در سه تیم پورتو، چلسی و رئال مادرید شاگرد آقای خاص فوتبال بود.
این بازیکن 37 ساله در حمایت از مورینیو به خبرنگار Cadena Ser گفت:
((مورینیو نمی تواند با شکست زندگی کند. به همین دلیل در حال حاضر کاری از دست او بر نمی آید.
اما با این وجود من فکر می کنم تنها کسی که می تواند میراث چلسی را بازگرداند مورینیو است.
اگر آنها به بتوانند از گروه خود بالا بروند، راه طولانی در لیگ قهرمانان خواهند داشت. شاید آنها نتواند در لیگ برتر کار خاصی انجام دهند، اما می توانند در اروپا هر تیمی را شکست دهند.))
چلسی در حال حاضر به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به پورتو در صدر گروه G لیگ قهرمانان قرار دارد و فردا شب در لندن میزبان پورتو است و این در شرایطی است که دیناموکیف دیگر تیم این گروه که شانس صعود دارد، به مصاف مکابی خواهد رفت.
کاروالیو که به همراه مورینیو با پورتو در سال 2004 قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد در خصوص این دیدار گفت:
((چلسی شانش بیشتری دارد، چرا که آنها در خانه بازی می کنند و با یک تساوی هم می توانند به دور بعد صعود کنند، البته کوچکترین جزئیات در بازی مقابل پورتو می تواند سرنوشت ساز باشد.
من نمی دانم که از چلسی حمایت کنم و یا پورتو. من در پورتو رشد کردم، اما سال های زیادی در چلسی حضور داشتم. همچنین مورینیو در آنجاست و من دوستان زیادی در چلسی دارم.))
romantic
08-12-2015, 22:31
بازی بعدی با پورتو هست در خونه
با برد یا تساوی سرگروه میشیم ولی ببازیم میریم یورولیگ!
متاسفانه شرایط طوری شده که هیچ تضمینی نیست ولی امیدوارم حتما بریم دور بعد
با وجود حساسیت بالا پخش مستقیم هم نیست:n03:
یه شبکه بازی آرسنال رو میذاره که اونم حساسه اون شبکه دیگه هم که خوب بارسا دیگه!
البته از این هم نباید گذشت که احتمال اینکه بازی کسل کننده در بیاد هست!
در مورد این چیزی که میگم خیلی مطمئن نیستم، اما فکر میکنم درست باشه:
اگر چلسی و پورتو مساوی کنن و در بازی دیگه دینامو برنده بشه، سه تیم ۱۱ امتیازی میشن. یک تیم هم که صفر امتیازیه. حالا این سه تیم هر کدوم اون یکی رو در بازی متقابل بردن، پس نمیشه اون رو ملاک قرار داد. در مرحله بعد باید تیم صفر امتیازی رو از محاسبات حذف کرد. انگار که وجود نداشته. حالا اگر تفاضل گل تیمها در این حالت رو محاسبه کنیم، دینامو تفاضل +۱، چلسی تفاضل صفر و پورتو هم تفاضل -۱ داره. به این ترتیب دینامو اول و چلسی دوم میشه.
Reza31001
08-12-2015, 23:07
با توجه به اینکه همین الان چلسی بالاتر از پورتو هست در حالی که امتیازها مساویه و چلسی بازی رودررو رو باخته فکر میکنم که تفاضل مدنظر باشه
البته در همون حالت هم اگه دینامو بازیش رو پر گل ببره و چلسی مساوی کنه میشه دینامو اول بشه که چون احتمالش کم بود در نظر نگرفتم:n02:
romantic
09-12-2015, 00:02
با توجه به اینکه همین الان چلسی بالاتر از پورتو هست در حالی که امتیازها مساویه و چلسی بازی رودررو رو باخته فکر میکنم که تفاضل مدنظر باشه
البته در همون حالت هم اگه دینامو بازیش رو پر گل ببره و چلسی مساوی کنه میشه دینامو اول بشه که چون احتمالش کم بود در نظر نگرفتم:n02:
چون هنوز چلسی و پورتو بازی کامل رفت و برگشت رو انجام ندادن، چلسی با تفاضل گل بهتر اوله. اینکه در امتیاز برابر، بازی متقابل اولین ملاکه که هیچ شکی نیست. بقیه چیزهایی هم که در پست قبلی گفتم، چیزی بود که از Article 17 قوانین بازیها دستگیرم شد. فکر میکنم برداشتم از اون قسمت درست باشه.
دو فصل پیش هم مورد مشابهی در گروه دورتموند، آرسنال، ناپولی و یک تیم فرانسوی (فکر کنم مارسی) پیش اومده بود.
مورینیو: احساس می کنم بازیکنان چلسی به من خیانت کرده اند!
ژوزه مورینیو پس از شکست 2-1 برابر لستر سیتی در شب گذشته اذعان داشت احساس می کند بازیکنان چلسی به او خیانت کرده اند!
به گزارش بخش بین المللی ورزش 11، چلسی با شکست برابر لستر سیتی در لیگ برتر انگلیس اوضاعی وخیم تر پیدا کرد، شاید این روزهای پایانی مورینیو در چلسی باشد، چرا که بحران های آبی های لندن همچنان در حال تشدید شدن است، ژوزه مورینیو در مصاحبه با اسکای اسپورت در این باره اظهار داشت:
پیروزی حق لستر سیتی بود، آنها بسیار خوب ظاهر شدند و در بسیاری از دقایق بازی تیم برتر میدان بودند و بی اشتباه به کار خود ادامه دادند.
من روی دو گلی که دریافت کردیم بسیار مشکوک هستم، من همیشه کار را با جزئیات کامل تحلیل می کنم، این کار من است، شغل من ایجاب می کند که با دقت به اتفاقات نگاه کنم، قبول آنکه ما این دو گل را دریافت کردیم برایم بسیار سخت است! احساس می کنم به من خیانت شده است!
بازیکنان ما اصلا در سطح خوبی نیستند، این بازیکنان قهرمان فصل گذشته لیگ برتر هستند، اما هیچ شباهتی به فرم سال گذشته ی خود ندارند و درک این مطلب برای بسیاری سخت است، گلزنی در شرایطی که بازیکنان اصلی تیم در فرم بدی هستند کار بسیار مشکلی است.
می خواستم با تغییرات در نیمه دوم شرایط کار را تغییر دهم، تا حدی نیز موفق بودم اما کاملا نه! توانستیم یک گل به ثمر برسانیم اما این کمکی به ما نکرد، باید روراست بود و گفت که از کار کردن با بازیکنان لذت می برم، هیچ مشکلی با آنها ندارم و در تمرینان بسیار خوب ظاهر می شوند.
در مورد مصدومیت ادن هازارد هنوز اطلاع دقیقی ندارم اما او مشخصا دچار یک مشکل جدی شده بود که درخواست تعویض کرد، شرایط او باید مورد بررسی قرار بگیرد.
ما دیگر شانسی برای کسب سهمیه ی لیگ قهرمانان اروپا نداریم و نمی توانیم به مقام چهارم حتی برسیم! امیدوارم آقای آبراموویچ و هیئت رئیسه باشگاه چلسی همچنان خواستار باقی ماندن من در چلسی باشند، چرا که می خواهم در چلسی باقی بمانم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%B3_%D9%85%DB%8C_%DA%A9% D9%86%D9%85_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D 8%A7%D9%86_%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C_%D8%A8%D9%87_% D9%85%D9%86_%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%AA_%DA%A9% D8%B1%D8%AF%D9%87_%D8%A7%D9%86%D8%AF/56055
Mourinho: I have been BETRAYED by my Chelsea players
توی بیست سال گذشته بازیای زیادی بوده که یک طرفش چلسی بوده ومن نتونستم تماشاش کنم ولی دیشب برای اولین بار بعد از گل دوم تی وی رو خاموش کردم.حال ادم بهم میخوره.یه بز بجای ازپیلی بود گل دومو به اون شکل نمیخوردیم.من پارسال تو همین فوروم پیش بینیشو کرده بودم ولی فکر نمیکردم تا این حد اوضاع خراب بشه.کاری از دست هیچکس ساخته نیست
انتقاد دوباره مورینیو از بازیکنان چلسی
ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، معتقد است بعضی از بازیکنانش باید در مورد نگرش شان به فوتبال به عنوان حرفه شان، تجدید نظر کنند.
به گزارش "ورزش سه"، چلسی این هفته در دیدار مقابل لسترسیتی 2-1 شکست خورده بود و پس از آن دیدار، مورینیو اعلام کرده بود بازیکنانش با اجرا نکردن دستورهای تاکتیکی اش، به او خیانت کرده اند.
آبی های لندن در حال حاضر تنها 1 امتیاز با منطقه سقوط فاصله دارند و این مسئله شایعات در مورد اخراج مورینیو را قوت بخشیده است اما او همچنان انگشت اتهامات را به سوی بازیکنان گرفته است.
او به خبرنگاران گفت:" بعضی از بازیکنان باید در مورد شیوه زندگی شان در چلسی، نگرش شان به فوتبال و کارشان تجدید نظر کنند.
چلسی باشگاه بزرگی است؛ فوتبال بیشتر از یک شغل است؛ یک علاقه مندی است. فکر می کنم که در هر دیدار، باید در زمین با شور و اشتیاق حضور پیدا کنید. میلیون ها نفر دوست دارند فوتبالیست شوند و نمی توانند. نباید حتی یک لحظه را هم در زمین هدر داد. باید از هر لحظه لذت برد و باید تمام تلاش شان را بکنند."
مورینیو همچنین ممعتقد است که بعضی از اعضای تیمش، بیش از بقیه تلاش می کنند:" بله، من از بعضی از بازیکنان ناراحتم و احساس می کنم بعضی دیگر هرکاری لازم باشد در زمین انجام می دهند و شایسته شکست نیستند."
They need to rethink how they live football' - Mourinho hits out at Chelsea players AGAIN
رسمی: مورینیو از چلسی اخراج شد
OFFICIAL: Jose Mourinho sacked by Chelsea
بهتره اسم اخراج رو روش نذاریم، با رضایت دو طرف بوده.
تو بازار چه مربی هایی هستن؟ مربی خوب کیلو چند گیر میاد الان ؟ :n02:
امیدوارم هیدینک بیاد.
albertxx
17-12-2015, 19:44
بهتره اسم اخراج رو روش نذاریم، با رضایت دو طرف بوده.
تو بازار چه مربی هایی هستن؟ مربی خوب کیلو چند گیر میاد الان ؟ :n02:
امیدوارم هیدینک بیاد.
گفته میشه گاس هیدینک اومده چلسی !! :n13:
و گویا جدیه !!
-------
خیلی دوست دارم مورینیو برگرده رئال !! :n27:
کاندیدای جانشینی
قبول کردن هدایت چلسی الان برای هر مربی روی بورسی ریسک و چالش بزرگیه! چلسی رتبه 16 جدوله و حریفش در چمپیونز لیگ پاریس. یعنی اگه مربی بعدی تغییر ناگهانی به وجود نیاره = نگرفتن سهمیه اروپا و حذف در مرحله شانزده تیم! که به اسم اون مربی بزرگ ثبت میشه. بدون اینکه مقصر اصلی باشه یا حتی فرصت درست کردن تیم رو داشته باشه. هیدینک و آنچلوتی که هر دو شش ماه قبل اخراج شدن و بیکار هستن واقعی تر به نظر میرسن.
دفه قبلی که هیدینک اومد چلسی چلسی وضع اصلا خوبی نداشت، کاری که هیدینک کرد در حد معجزه بود، نیمه اول عجیب و غریب بازی میکرد تیم، نیمه دوم کاملا وحشتناک وضع عوض میشد! تحلیل های هیدینک از تیم حریف عالی بود...نقطه ضعف های تیم مقابل رو پیدا می کرد و روی همونا مانور میداد
میخوام ببینم میتونه اون کارو دوباره تکرار کنه یا نه...
علاقه شخصی من با هیدینکه.
Reza31001
17-12-2015, 22:54
دیگه بعد از باخت اخیر وقتی به جدول نگاه کردم و دیدم فقط یک امتیاز با سقوط فاصله داریم خواستم بگم خونسردی هم یه حدی داره دیگه:n02:
دوستان مسئول یه حرکتی اخراجی چیزی!
مورینیو هم که آدمی نیست که بگه من کم آوردم و این حرفا
تجربه جالبی بود این حدودا نیم فصل
گرچه در ابتدای فصل دیگه ته مونده های نسل طلایی چلسی هم (به جز یکی دوتا) جدا شده بودن ولی باشگاه تونسته بود جایزگزینهای مناسبی براشون پیدا کنه و برام جالب بود که حتی به مربی مثل مورینیو با همه تجارب و افتخاراتش این طوری به بن بست خورد و واقعا هم هرچی زور زد نتونست تیم رو جمع کنه
حالا باید ببینیم چه چایگزینی میتونه اوضاع رو سروسامون بده
کسب سهمیه اروپایی واقعا مهمه ولی بسیار سخت
nini bad
17-12-2015, 23:24
بهترین زمان برای اومدن هیدینک الان هست خودم به شخصه علاقه شدیدی به این سرمربی دارم وقطعا هیچ وقت این سرمربی مثل فرگوسن و ونگر تکرار نخواهند شد.
اومدنش برای تیم قطعا تا پایان فصل هست اما اگر قرار باشه فصل جدید با مربی خوبی قرار داد ببندیم به نظرم گواردیولا و انچلوتی گزینه های بهتری هستند...
به یک نکته توجه کردم که مورینیو برنامه ده ساله به باشگاه داده بود!!!
وقتی چند روز پیش مورینیو شروع کرد بدگویی درباره بازیکن ها مشخص بود رفتنیه... مربی ای که قراره بمونه درباره بازیکن های خودش این چیزها رو نمیگه و مورینیو اینو بهتر از همه می دونه.
به هر حال یک فصل ضعیف میتونه تیم ها رو نابود کنه واقعا. لیورپول یک فصل سهمیه نگرفت و الان 6 ساله مشکل داره برای برگشتن به دوران قبل. یونایتد هم یک فصل ضعیف کار کرد و هنوز خودش رو جمع نکرده. آینده چلسی حساس خواهد بود چون تیم ها وقتی وارد این موقعیت میشن شرایطشون برای جذب بازیکن های عالی هم سخت تر میشه. هر انتخابی که چلسی می کنه برای جانشین مورینیو بسیار مهم خواهد بود.
به من بود، اون 11 بازیکن داخل زمین رو اخراج می کردم نه مورینیو
حتی به لیگ پایین تر هم سقوط میکرد باز جا داشت مورینیو رو نگه دارن.
از نظر من ابرامویچ اشتباه بزرگی کرد.
Demba Ba
18-12-2015, 18:59
به من بود، اون 11 بازیکن داخل زمین رو اخراج می کردم نه مورینیو
حتی به لیگ پایین تر هم سقوط میکرد باز جا داشت مورینیو رو نگه دارن.
از نظر من ابرامویچ اشتباه بزرگی کرد.
تخیلی حرف نزن، وقتی ایوانویچ هر چقدرم گند بزنه فیکس بازی میکنه یا فیلیپه لوییز بهترین دفاع چ
گاس به صورت رسمی اعلام کرده در حال مذاکره با تیم چلسیه، امیدوارم به توافق برسن.
vahidgame
18-12-2015, 22:37
این فصل خیلی عجیب پیش رفت
تیم اگه نصف این باخت ها رو داشت و مثلا در رده 5 و 6 هم بود حتی تا آخر فصل هم شاید مورینیو برکنار نمیشد ولی دیگه با این شرایط معمولا دیگه صبری باقی نمی مونه
توی زمان آبراموویچ شاید هیچ وقت توی هیچ مقطعی از فصلی همچین نتایجی وجود نداشته
خود مورینیو هم کلا توی دوران مربگریش تعداد باخت های هر فصلش توی لیگ ها شاید به 4-5 تا هم نرسه و حتی شاید سه فصل رو در نظر بگیریم اندازه این 16 بازی بودش!
در هر صورت با اینکه دوس نداشتم وضع دیگه جوری شد که مشخص بود دیگه هر لحظه امکان این اتفاق هست
امیدوارم مورینیو در تیم آیندش موفق باشه...
+
در مورد جایگزین هم بهترین گزینه گاسه که اگه نهایی بشه عالیه
یکی از بهترین دوران چلسی همون زمانی بود که گاس توی تیم بود و حتی توی لیگ قهرمانان هم اون تیم گاس مستحق قهرمانی بود
فعلا انگار تصمیم نهایی گاس بعد از بازی فرداست و باید ببینیم چه اتفاقی می افته
گزینه های دیگه که الان دردسترسن زیاد جالب نیستن و گاس اختلاف زیادی با اونا داره
شانس بیاریم که گاس بیاد وگرنه یه چیزی شبیه دیوید مویس نصیبمون میشه :دی
OFFICIAL: Chelsea appoint Hiddink
با اومدن گاس یاد دوران اولش افتادم.یکی از بهترین تیمهای چلسی تاریخ تو همون مدت کم.
لیگ قهرما نانو فقط به خاطر داوری اون سال از دست دادیم.شدیدا از اومدنش خوش حال شدم و امیدوارم تیم رو به روزای اوج بر گردونه.
hossein blak
25-12-2015, 15:57
خط و نشان گاس هیدینک برای بازیکنان چلسی؛ به بازیکنان کم کار نیازی ندارم
تیم فوتبال چلسی شنبه شب از رقابت های هفته هجدهم لیگ برتر انگلیس به مصاف واتفورد خواهد رفت و این اولین حضور گاس هیدینک به عنوان سرمربی بر روی نیمکت چلسی است.
این مربی 60 ساله هفته گذشته جانشین ژوزه مورینیو در چلسی شد و پس از انجام 4 جلسه تمرین با تیم جدیدش آماده رویارویی با واتفورد است.
وی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از این دیدار گفت:
((اگر رئیس شما یک مربی موقت باشد، باز هم می تواند حسابتان را برسد و قرار نیست که به آنها برای خوب بازی کردن التماس کنم. آنها وظیفه دارند که خوب بازی کنند، چرا که در باشگاهی بزرگ هستند و پول خوبی می گیرند و باید شور و اشتیاق یک بازیکنان آماتور را داشته باشند. اگر آنها شور و اشتیاقی نداشته باشند و کم کاری کنند، درب خروج را نشان خواهم داد و با آنها خداحافظی خواهم کرد. من به چنین بازیکنی نیاز ندارم.
هفته پیش چلسی تنها یک امتیاز با منطقه سقوط فاصله داشت و همین موضوع در باشگاه باعث وحشت شده بود. من نمی دانم که چرا بازیکنان خوب بازی نمی کنم و نمی خواهم هم بدانیم. می خواهم با ذهنی باز با آنها برخورد کنم.))
وی در ادامه در خصوص آینده اش عنوان کرد:
((اخلاق من به گونه ای است که باید از پیش تصمیم به فعالیت بگیریم. اما من در چند سال گذشته هم چنین شرایطی داشته ام و باید ببینیم که در آینده چه چیزی در انتظار ما است.
تا زمانی که اشتیاق داشته باشم به کار ادامه خواهم داد. تصمیم برای هدایت چلسی بسیار سریع بود، اما به اندازه کافی تجربه دارم که بدانم چه زمانی باید تصمیم گرفت و کار سخت را پذیرفت.))
hossein blak
26-12-2015, 19:07
مانوئل پیگرینی سرمربی فصل آینده چلسی خواهد شد !!
روزنامه مارکا مدعی شده است که مانوئل پیگرینی به عنوان مربی فصل آینده تیم فوتبال چلسی انتخاب شده است.
در گزارش این روزنامه اسپانیایی عنوان شده است که، پپ گواردیولا سرمربی فصل آینده منچستر سیتی خواهد شد و مربی شیلیایی این تیم جانشین گاس هیندیگ که به صورت موقت هدایت چلسی را بر عهده گرفت است خواهد شد.
البته آینده گاس هیدینگ در چلسی نامعلوم است و در صورتی که این مربی هلندی شرایط خوبی را داشته باشد احتمال دارد هدایت چلسی را به صورت موقت به عهده بگیرد.
بی شعورتر از ماتیچ خودشه.فکر کنم قحطی بازیکنه.الان دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا برای سقوط نکردن باید بجنگیم.تمام ضربات کرنر و ایستگاهیو ویلیان میزنه اونوقت پنالتی میدن به اسکار.
Demba Ba
27-12-2015, 11:01
باقی موندن اسکار داغون تو این تیم و فروش ماتا و دی بروین هم از شاهکارهای استاد مورینیو هستش که حالا حالا ها باید چوبشو بخوریم. ماتیچ هم که یکی دیگه از خریدهای داغون این آقا بوده.
مورینیو رفت ولی بد میراثی از خودش بجا گذاشت یه مشت بازیکن که چند تاشو دوستمون نام برد به هیچ عنوان در حد و نام تیم نیستن.چند تاییم که خوبن غالبا بی انگیزه و کم رمق نشون دادن.رسما اینده تیمو برای چند سال نابود کرد.
چلسی 3-0 بازی را برد کم کم دارم به حرف مورینیو که بازیکنان خیانت کردند میرسم
اگر اینطور باشه باید به حال این بازیکنان تاسف خورد!
hossein blak
03-01-2016, 19:47
من هم بر همین باور هستم./اصلا به اخلاق و حاشیه های مورینیو کاری ندارم ولی میدونم که یکی از مربی های برتر لیگ جزیره بود.
+
هازارد در این بازی (از ناحیه کشاله ران) مصدوم شد. که مصدومیتش اصلا به نفع چلسی نیست... باید دید شدت مصدومیتش به چه صورت هست فعلا که پزشکای تیم چلسی چیزی نگفتن.
vahidreza2007
03-01-2016, 20:22
امیدوارم ابرامویچ با این برد هوا برش نداره و تو این پنجره قشنگ دست به جیب بشه ! تیم به شدت نیاز به تقویت داره
یه دفاع وسط در حد جان استونز که بیاد با زوما زوج خط دفاعیمون رو تشکیل بده
یه دفاع چپ و راست تخصصی مثل کارواخال و ریکاردو رودریگز ( ازپیلی و ایوا انصافا به درد نخورند )
یه هافبک دفاعی شاخ میخوایم که اون جلوی دفاع و پشت هافبک رو قشنگ جمع کنه و بتونه تو بازی سازی هم شرکت کنه بهترین گزینه پوگباست بعد میشه روی موسی دمبله هم فکر کرد
در پست هافبک بازیساز هم مشکل داریم فابرگاس و اسکار دیگه اون توان سابق رو ندارن و سر این قاضایا از فابرگاس هم به شدت متنفرم و میخوام ردش کنیم بره
برای این پست میشه کوکه و گریزمان رو در نظر داشت
سمت چپمون هم نیاز به تقویت داره به نظرم میشه هازارد رو با رقم خوبی رد کرد و به جاش براهیمی رو خرید که فوقالعاده عالیه این بشر
سمت راستمون با اینکه ویلیان عالی کار کرده ولی کاش باریکنی مثل ریاض محرز رو بخریم که فوق العاده تکنیکی و سرعتی هستش
یه مهاجم کار درست و کلاس بالا و گلزن هم میخوایم مثل کاوانی - تکسیرا - لاکازت - ( واردی به دردمون نمیخوره )
این بازیکن ها هم میتونند برای خرید بازیکن های بالا و تامین بودجه لازم فروخته بشن
هازارد ( راحت 70 تا میشه به رئال فروختش ) -- اسکار ( کم کمش 40 تا به یوو میشه فروخت ) -- رامیرس ( راحت 20 تا میشه فروختش ) - ایوانویچ و تری ( با هم 20 تا میشه ردشون کرد ) فابرگاس ( راحت 30 تا میشه فروختش ) رمی و فالکائو هم که میرن از تیم ( 10 تا هم واسه رمی ) - میشه کاستا رو هم فروخت با این همه نوسان زیادی که داره
سر جمع کم کمش 200 میلیون از فروش این بازیکنها بدست میاد اگر خود باشگاه هم نزدیک 100 تا 150 تا بزاره روش برای خرید بازیکن با بودجه 350 میلیونی راحت میشه ( استونز 50 تا -رودریگز 30 تا - کارواخال 20 تا - پوگبا70 تا - گریزمان50 تا - لاکازت 30 تا - محروز 30 تا )رو خرید که سر جمع میشه 280 میلیون
از طرف دیگه باید بازیکن های قرضی به درد بخورمون رو برگردونیم برای فصل بعد و چند تاشون رو هم بفرشیم برای درامد زایی
با این خرید ها مربی هایی مثل گواردیولا و سیمونه هم مجاب به اومدن میشن ( اصلا شرط پپ خرید حداقل 10 بازیکن هستش که من 7 تاش رو براتون خریدم :n02:)
ترکیب رویایی فصل بعد
کورتوا ( بگوویچ )
رودریگز ( ازپیلی ) ---- استونز ( کیهیل ) -------- زوما ( کالاس ) ------- کارواخال ( ازپیلی )
پوگبا ( میکل ) ---------------------- ماتیچ ( لوفتوس چک )
براهیمی ( پدرو - کندی ) -----------------گریزمان یا ایسکو یا کوکه ( ویلیان ) ------------- محرز ( ویلیان- ترائوره )
کاوانی یا لاکازت یا تکسیرا ( بمفورد )
در هر صورت به نظرم تنها راه برگشت چلسی به اوج در همه رقابت ها این تغییرات هستش وگرنه تغییر مربی ( مربی مثل پپ و سیمونه با این بازیکن های فعلی نمیاد به تیم و مربی بدرد بخور دیگه ای هم نمیمونه برای اینکه تیم رو بیاره بالا ) و ... دردی رو دوا نمیکنه
امیدوارم ابرامویچ با این برد هوا برش نداره و تو این پنجره قشنگ دست به جیب بشه ! تیم به شدت نیاز به تقویت داره
یه دفاع وسط در حد جان استونز که بیاد با زوما زوج خط دفاعیمون رو تشکیل بده
یه دفاع چپ و راست تخصصی مثل کارواخال و ریکاردو رودریگز ( ازپیلی و ایوا انصافا به درد نخورند )
یه هافبک دفاعی شاخ میخوایم که اون جلوی دفاع و پشت هافبک رو قشنگ جمع کنه و بتونه تو بازی سازی هم شرکت کنه بهترین گزینه پوگباست بعد میشه روی موسی دمبله هم فکر کرد
در پست هافبک بازیساز هم مشکل داریم فابرگاس و اسکار دیگه اون توان سابق رو ندارن و سر این قاضایا از فابرگاس هم به شدت متنفرم و میخوام ردش کنیم بره
برای این پست میشه کوکه و گریزمان رو در نظر داشت
سمت چپمون هم نیاز به تقویت داره به نظرم میشه هازارد رو با رقم خوبی رد کرد و به جاش براهیمی رو خرید که فوقالعاده عالیه این بشر
سمت راستمون با اینکه ویلیان عالی کار کرده ولی کاش باریکنی مثل ریاض محرز رو بخریم که فوق العاده تکنیکی و سرعتی هستش
یه مهاجم کار درست و کلاس بالا و گلزن هم میخوایم مثل کاوانی - تکسیرا - لاکازت - ( واردی به دردمون نمیخوره )
این بازیکن ها هم میتونند برای خرید بازیکن های بالا و تامین بودجه لازم فروخته بشن
هازارد ( راحت 70 تا میشه به رئال فروختش ) -- اسکار ( کم کمش 40 تا به یوو میشه فروخت ) -- رامیرس ( راحت 20 تا میشه فروختش ) - ایوانویچ و تری ( با هم 20 تا میشه ردشون کرد ) فابرگاس ( راحت 30 تا میشه فروختش ) رمی و فالکائو هم که میرن از تیم ( 10 تا هم واسه رمی ) - میشه کاستا رو هم فروخت با این همه نوسان زیادی که داره
سر جمع کم کمش 200 میلیون از فروش این بازیکنها بدست میاد اگر خود باشگاه هم نزدیک 100 تا 150 تا بزاره روش برای خرید بازیکن با بودجه 350 میلیونی راحت میشه ( استونز 50 تا -رودریگز 30 تا - کارواخال 20 تا - پوگبا70 تا - گریزمان50 تا - لاکازت 30 تا - محروز 30 تا )رو خرید که سر جمع میشه 280 میلیون
از طرف دیگه باید بازیکن های قرضی به درد بخورمون رو برگردونیم برای فصل بعد و چند تاشون رو هم بفرشیم برای درامد زایی
با این خرید ها مربی هایی مثل گواردیولا و سیمونه هم مجاب به اومدن میشن ( اصلا شرط پپ خرید حداقل 10 بازیکن هستش که من 7 تاش رو براتون خریدم :n02:)
ترکیب رویایی فصل بعد
کورتوا ( بگوویچ )
رودریگز ( ازپیلی ) ---- استونز ( کیهیل ) -------- زوما ( کالاس ) ------- کارواخال ( ازپیلی )
پوگبا ( میکل ) ---------------------- ماتیچ ( لوفتوس چک )
براهیمی ( پدرو - کندی ) -----------------گریزمان یا ایسکو یا کوکه ( ویلیان ) ------------- محرز ( ویلیان- ترائوره )
کاوانی یا لاکازت یا تکسیرا ( بمفورد )
در هر صورت به نظرم تنها راه برگشت چلسی به اوج در همه رقابت ها این تغییرات هستش وگرنه تغییر مربی ( مربی مثل پپ و سیمونه با این بازیکن های فعلی نمیاد به تیم و مربی بدرد بخور دیگه ای هم نمیمونه برای اینکه تیم رو بیاره بالا ) و ... دردی رو دوا نمیکنه
در اینکه این ترکیب خوبی است شکی نیست ولی 8 بازیکن جدید در 11 نفر اصلی فوق العاده غیرواقع بینانه است. هیچ تیمی در این سطح تغییرات نمیتونه بده. به علاوه اون قیمت هایی که اشاره کردید (چه برای خرید و چه برای فروش) خیلی واقع بینانه نیستند. از فروش اون بازیکن ها مبلغ خیلی کمتری رو میشه بدست آورد و برای خرید بازیکن های ورودی هزینه بیشتری لازم است.
اگه واقع بینانه نگاه کنیم چلسی برای فصل بعد یک دفاع چپ تخصصی، یک مدافع وسط، یک هافبک میانی، یک هافبک تهاجمی و یک مهاجم درجه یک نیاز داره و از تیم فعلی هم چند بازیکن هستن که می تونن جدا بشن. این خودش 5 تغییر در تیم اصلی است که به همین شکلی که هست هم شاید زیاد باشه.
vahidreza2007
03-01-2016, 22:23
در اینکه این ترکیب خوبی است شکی نیست ولی 8 بازیکن جدید در 11 نفر اصلی فوق العاده غیرواقع بینانه است. هیچ تیمی در این سطح تغییرات نمیتونه بده. به علاوه اون قیمت هایی که اشاره کردید (چه برای خرید و چه برای فروش) خیلی واقع بینانه نیستند. از فروش اون بازیکن ها مبلغ خیلی کمتری رو میشه بدست آورد و برای خرید بازیکن های ورودی هزینه بیشتری لازم است.
اگه واقع بینانه نگاه کنیم چلسی برای فصل بعد یک دفاع چپ تخصصی، یک مدافع وسط، یک هافبک میانی، یک هافبک تهاجمی و یک مهاجم درجه یک نیاز داره و از تیم فعلی هم چند بازیکن هستن که می تونن جدا بشن. این خودش 5 تغییر در تیم اصلی است که به همین شکلی که هست هم شاید زیاد باشه.
دوست عزیز وقتی هدف قهرمانی و قرار گرفتن بین 4 تیم برتر اروپا باشه چاره ای جز تغییر نیست حتی اگر نیاز به تغییر هر 11 بازیکن تیم باشه !!
بله امکان بالا و پایین شدن قیمت ها هست ولی نه خیلی بالا و پایین !
به نظرم اشتباه ما همین میتونه باشه که نیاز هامون رو بزاریم برای فصل بعد رفعش کنیم !!! به نظر من اگر تیم نیاز به مثلا 8 تغییر داشته باشه باید حتما 4 تغییرش رو تو ژانویه و 4 نفرش رو تابستون بخریم اگر بخوایم الویت ها رو نگاه کنیم 1- دفاع وسط - 2- دفاع چپ - 3- هافبک دفاعی - 4- مهاجم 5- هافبک بازیساز فعلا نیاز های اصلی تیم هستند و میتونیم تو تابستان 6- دفاع راست - 7- هافبک راست - 8- هافیک چپ مون رو خریداری کنیم
بازم اشاره میکنم به تغییر مربی که برای فصل بعد خواهیم داشت به قطعیت میگم هر کسی غیر از سیمونه و پپ بیاد همین آش و همین کاسه خواهد بود و دور باطلمون ادامه پیدا میکنه هر چند که من به همین گاس هم امیدوارم ولی اگر قرار به اومدن اون 2 نفر باشه مطمئن باشه ابرامویچ مجبوره حداقل بین 8 تا 10 تغییر داشته باشه تو تیمش مخصوصا اگر پپ بیاد که البته احتمالش کمه حداقل 10 تغییر خواهیم داشت ولی با اومدن سیمونه میشه روی حداقل 6 تغییر حساب باز کرد
در هر صورت امیدوارم تو ژانویه به قول شما حداقل شاهد 5 خرید ( رودریگز - استونز - پوگبا - گریزمان - لاکازت ) باشیم
Demba Ba
04-01-2016, 11:27
اگه بازیکنا عمدا هم کم کاری کرده باشن، بایدد به شرفشون درود فرستاد که ما رو از شر park the bus راحت کردن. مربی که دی بروین رو بازی نمیده، ماتا رو بیرون میکنه، فیلیپه لوییز رو بازی نمیده، ماتیچ و ممد صلاح و کوادرادو رو میخره، جایی تو تیمی مثل چلسی نداره. خدایا شکرت که دیگه اون آقا، مربی تیم نیست.
Demba Ba
04-01-2016, 11:31
در هر صورت امیدوارم تو ژانویه به قول شما حداقل شاهد 5 خرید ( رودریگز - استونز - پوگبا - گریزمان - لاکازت ) باشیم
از صدقه سری استاد مورینیو، چون سال دیگه چلسی تو CL نیست، خیلی از بازیکنا دیگه حاضر نیستن بیان چلسی. ضمنا این انتقال بازیکن های بزرگ تو ژانویه اتفاق نمی افته پس پوگبا و گریزمان رو فراموش کنید. استونز رو هم اورتون تو تابستون میفروشه نه الان. الان باید برن دنبال یه هافبک دفاعی خوب که جای این ماتیچ نکبت رو بگیره. ایوانویچ هم که خدا رو شکر قراردادش تو تابستون تموم میشه و از شرش راحت میشیم.
hossein blak
07-01-2016, 12:35
گویا این بازیکن 37 ساله در اولین روز حضور گاس هیدینک در چلسی به همراه رومن آبراموویچ در باشگاه چلسی حاضر شده و دیدار این تیم با ساندرلند را از نزدیک تماشا کرده. در آن زمان هیدینک تلاش زیادی که تا دروگبا را متقاعد کنه تا دوباره به چلسی برگرده.
دروگبا در هفته های اخیر با هیدینک مذاکراتی داشته است و به احتمال فراوان وی به عنوان مربی به کادر فنی چلسی اضافه خواهد شد.
البته هنوز قطعی نیست این خبر و منتظرم از یک منبع معتبر بیان بشه.
Reza31001
25-01-2016, 07:56
یعنی آرسنال این فصل قهرمان نشه مقصر اصلیش چلسی هست
دبل شدن رفت (اونم تو این اوضاع:n02:)
hossein blak
27-01-2016, 19:41
رامیرس، بازیکن 28 ساله برزیلی چلسی، پس از 5 سال و نیم حضور در این تیم، به طور رسمی از لندن راهی چین شد تا برای جیانگسو سونینگ به میدان برود.
رامیرس که به همراه شیرهای لندن به مقام های قهرمانی لیگ برتر انگلیس و لیگ قهرمانان اروپا دست یافته بود، در سال 2010 به استمفورد بریج آمد و لباس آبی چلسی را بر تن کرد.
رامیرس جمعا 251 بار برای چلسی به میدان رفت و توانست 34 بار هم گلزنی کند. مبلغ قرارداد او با باشگاه چینی 25 میلیون پوند اعلام شده است.
Reza31001
30-01-2016, 11:51
تا پایان فصل
Demba Ba
30-01-2016, 14:42
پاتو خخخخ این مایکل امنالو تیمو داره به فنا میبره با این خریدهاش.
مت میازگا مدافع 19 ساله آمریکایی تیم نیویورک ردبولز و همچنین تیم ملی آمریکا با مبلغ 3.5 میلیون پوند به چلسی اومد با قراردادی 4.5 ساله
بازیکنیه که ازش تعریف شده و گفته میشه بازیکن منعطف و آینده داریه، و در ضمن سال 2013 هم پیشنهاد داده بودیم بهش که قبول نکرده بود، کاری که درست بود و بنظر به پیشرفتش کمک کرده
امیدوارم توی تیممون خوب کار کنه.
Demba Ba
01-02-2016, 10:33
آبرامویچ داره تیمو نابود میکنه، بعد از بیرون کردن لمپارد و چک و دروگبا و اشلی کول، حالا هم نوبت جان تری شده، جانشینش هم حتما میازگای داغونه. لعنت بر آبرامویچ و امنالو
Reza31001
01-02-2016, 20:28
با برد دیشب فکر کنم به مرجله 1/16 رسیدیم
تو این مرحله هم به من سیتی خوردیم
از اونجایی که شاید ( و فقط شاید-ما به هیدینگ ایمان داریم-) قهرمانی در CL رو از دست بدیم(!) به نظر تنها راه ورود به مسابقات اروپایی سال بعد همین قهرمانی در FA باشه
امیدارم هیدینگ حساب ویژه ای روی این مورد باز کنه
vahidreza2007
01-02-2016, 22:14
با برد دیشب فکر کنم به مرجله 1/16 رسیدیم
تو این مرحله هم به من سیتی خوردیم
از اونجایی که شاید ( و فقط شاید-ما به هیدینگ ایمان داریم-) قهرمانی در CL رو از دست بدیم(!) به نظر تنها راه ورود به مسابقات اروپایی سال بعد همین قهرمانی در FA باشه
امیدارم هیدینگ حساب ویژه ای روی این مورد باز کنه
اقا قهرمان اف ای مگه مستقیم میره لیگ قهرمانان !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟
بهترین شانس ما این بود که بریم لیگ ارو÷ا و اونجا خیلی راحت میشد به قهرمانی رسید و فصل بعد مستقیم رفت به لیگ قهرمانان !
از طرفی خوشحالم تکلیف پپ هم مشخص شد البته خیلی دوست داشتم بیاد چلسی ولی نشد . الان بهترین گزینه سیمونه هستش بدون شک .
میتونیم سیمونه رو بگیریم اونم همراه خودش کوکه و گریزمان رو بیاره .
در اخر امیدوارم برای سال بعد این خرید ها رو تو تیم ببینم
کارواخال - استونز - ریاض محرز - گریزمان - کوکه - یه مهاجم خوب در حد کاوانی
و ای کاش این امانلو اشغال رو هم از تیم پرت کنند بیرون ! نه به خاطر جان تری !چون شخصا موافق رفتن تری هستم به خاطر سیاست های خرید و فروش های بدی که داشته
Reza31001
01-02-2016, 22:18
نه برادر میره لیگ اروپا
اگه میرفت لیگ قهرمانان که داستان چیز دیگری بود!
همینم غنیمته باز!
متاسفانه در آستانه حساس ترین بازی این فصلمون دو مدافع میانی تیم مصدوم شدند و بازی را از دست دادند
از طرفی کیهیل اصلا آمادگی رهبری دفاع تیم جلوی مهاجمان پی اس جی را نداره! بهترین ترکیب در دفاع میانی زوج کیهیل و ایوانوویچ میتونه باشه و آزپیلی و بابارحمان هم در دو سمت آنها
امیدوارم بتونیم نتیجه خوبی بگیریم و در بازی بعدی در لندن صعودمون را جشن بگیریم
reza0034
16-02-2016, 20:30
سلام دوستان چلسی فن عزیز گویا زمزمه اومدن سیمئومه برای فصل آینده چلسی به گوش میرسه لیگ جزیره جالب میشه :n33:
Reza31001
23-02-2016, 17:32
خوب تو fa cup من سیتی رو 5-1 زدیم
بازی یک طرفه ای بود و غیر 5 تا گل یه پنالتی خراب کردیم و 2 تا دیرک
من سیتی از ذخیره هاش استفاده کرده بود که عجیب بود برای من
شاید برنامشون آمادگی برای لیگ قهرمانان بوده باشه که فردا بازی دارند ولی با این همه کمتر دیدم که تیمی بیاد جام حذفی رو فدای لیگ قهرمانان بکنه نه حداقل تو این مرحله
به هر حال دور بعدی با اورتون بازی داریم بازی هم تو گودیسون پارک هست و کار سخته
از طرف دیگه هم من یونایتد اومده بالا و آرسنال هم هنوز تو جدول هست
تنها جامی هست که میشه این فصل بهش خوش بود برای همین تیم هم اون رو جدی گرفته و تو همین بازی هم مشخص بود
Reza31001
02-03-2016, 06:57
به نظر هیدینگ توسنته تیم رو جمع و جور کنه و نتایج تیم کمی با ثبات شده
از زمان حضور هیدینگ در لیگ برتر شکست نخوردیم و آهسته و پیوسته خودمون رو کشیدیم بالا
فشردگی میانه جدول بسیار بالاست ولی اگه همین روند رو ادامه بدیم میشه فصل رو حداقل با هفتم هشتمی به اتمام رسوند
عملکرد تیم در این فصل تا هفته 28:
16 بازی با مورینیو 15 امتیاز
12 بازی با هیدینگ 24 امتیاز
ضمن تبریک تعطیلات قبل عید به دانشجوهای عزیز! وقتی شنیدم میکل کنار کیهیل داره دفاع آخر بازی میکنه فاتحه رو فرستادم... گل دومی هم که خوردیم اگه نگاه میکردین اُبی(!) جلو بود و جاش قشنگ خالی بود...
واقعا دلم واسه بازیای فیزیکی سالای قبل تنگ شده، روزایی که مجرینماهایی مثل جواد the Grizzly هرچقدرم زر زر میکردن بازم نمیرفتن رو اعصاب، چون لذت بازی بیشتر از این حرفا بود که با چرت و پرت گفتناشون خراب شه :) یادش بخیر...
پ.ن:
این کندی هم امیدایی بهش میره ها، با جنم بازی میکنه
Reza31001
13-03-2016, 08:14
طی 3 روز با حذف از cl و fa cup رسما فصل به پایان رسید!
نگرفتن جام و نبودن در رقابتهای اروپایی سال بعد حفظ بازیکنهای تاپ رو سخت میکنه
باید از همین الان تکلیف سرمربی سال بعد روشن بشه تا برنامه ریزی برای جذب بازیکنهای مورد نیاز انجام بشه و زمان از دست نره
vahidgame
25-05-2016, 21:13
این فصل کابوس وار بالاخره برای چلسی تموم شد
توی چند سال اخیر هیچ وقت اینجوری نتیجه نگرفته بودیم
فصل هایی بود که توی لیگ خوب نتیجه نگرفتیم مثل زمان بنیتز و دی متئو ولی حداقل سهیمه لیگ قهرمانان رو همیشه داشتیم
اینکه فصل بعد هیچ رقابت اروپایی رو نیستیم یه نکته خیلی تاریکه و توی نقل و انتقالات هم تاثیرگذاره
به هر حال گاس هیدینگ توی این مدت کم هر چند عالی نتیجه نگرفت ولی تاثیر خوبی داشت
ظاهرا هم قراره باز با یه سمت دیگه ای در تیم باقی بمونه و این اگه حقیقت داشته باشه خبر خوبیه
در مورد کونته هم مثل ایتالیایی ها دیگه می تونه برای چلسی خوش یمن باشه و انتظار موفقیت اونو داشته باشیم
به شروع نقل و انتقالات لیگ انگلیس یه ماهی وقت باقی مونده ولی از الان دیگه باید بازیکنای هدف نقل و انتقالات مشخص باشن
با توجه به خبرای مختلف مشخصه اکثر بازیکنای مدنظر از لیگ ایتالیا هستن و حالا باید ببینیم چی میشه
پیش بینی می کنم فصل بعدی رقیبا اکثرا قویترن شدن به خصوص با وجود مورینیو و گواردیولا و حتی کلوپ توی تیمای رقیب و خرید بازیکنای احتمالی توسط اونا
امیدوارم در تاپیک فصل بعدی شاهد موفقیت های تیم باشیم و همچین فصلی دیگه تکرار نشه...
hossein blak
26-05-2016, 16:20
رم برای فروش مانولاس 40 میلیون یورو می خواهد.
مانولاس مورد توجه مورینیو قرار دارد، طبق گزارش اسکای، حدود ده روز قبل، نمایندگان یونایتد با مدیربرنامه مانولاس دیداری داشته اند و صحبت هایی بین دو طرف صورت گرفته است. البته اعلام شده رم برای فروش این بازیکن، ۴۰ میلیون یورو می خواهد.
چلسی فعلاً به دلیل مبلغ بالای درخواستی از سوی رم، عقب نشسته است. باید دید یونایتد در مقابل این مبلغ، چه واکنشی نشان خواهد داد.
مورینیو، ویلیان را برای یوناتید می خواهد
ویلیان در فصل بد چلسی، یکی از بهترین های این تیم بود. درخشش این بازیکن برزیلی باعث شده تا ژوزه مورینیو که زمزمه های حضورش روی نیمکت منچستر یونایتد قوت گرفته است، او را برای بازی در الدترافورد فرا بخواند.
یونایتد قصد دارد برای خرید ویلیان، 60 میلیون پوند هزینه کند. ضمن اینکه رسانه های انگلیسی از علاقه ویلیان به پوشیدن پیراهن شیاطین سرخ و همکاری با مربی اسبقش خبر داده اند.
ویلیان در سال 2013، با مبلغ 30 میلیون پوند، از آنژی ماخاچ کلای روسیه، راهی چلسی شد. او در فصلی که گذشت بهترین بازیکن آبی ها لقب گرفت و جزء برترین های لیگ جزیره بود.
vahidreza2007
02-06-2016, 19:30
اگر خبری که دیروز منتشر شد و گفته بودن که ابرامویچ امسال میخواد فوقالعاده خرج کنه راست باشه باید حداقل منتظر 5 خرید بزرگ باشیم
به نظرم این پنج خرید میتونه نفرات زیر باشه
تو خط دفاع : استونز یا رودیگر یا کولیبالی خریداری میشه
دفاع راست یا چپ : کارواخال یا رودریگز -
هافبک دفاعی : پوگبا یا کانته
هافبک مرکزی : خامس رودریگز یا ایسکو
مهاجم :گریزمان یا بن عرفا یا لاکازت یا کاوانی یا هیگواین
و به شخصه امیدوارم خرید هامون اینا باشه : 1- استونز - 2- کاراخال - 3- پوگبا یا کانته ( هر دو فوقالعاده ان ) 4- خامس - 5- گریزمان ( که با کاستا میتونه زوج خوبی تشکیل بدن )
البته این بازیکن ها هم بر میگردن به تمی البته امیدوارم : کواردادو - کریستین سن - فن خینکل -
اینم ترکیب احتمالی فصل بعدمون البته احتمالا
کورتوا
زوما ------ تری ------ استونز
پوگبا ------ ماتیچ
هازارد ----------خامس---------- ویلیان
گریزمان --------کاستا
joey jordison
04-06-2016, 17:24
هه ماشالا به تو وحید جون با این همه اشتها!!:n02:
پوگبا و خامس و گریزمان با هم فصل بعد به نظر من که امکان نداره!!فکر کارواخال هم از سرت بنداز بیرون کاپیتان سالهای آینده ما هست دنی!!:n10:
Demba Ba
05-06-2016, 14:04
زیاد توهم خرید بزرگ نداشته باشین، فعلا که مربی ما به جای اینکه تمرکزش رو تقویت تیم باشه، باید به فکر یورو باشه متاسفانه. انتخاب کاملا اشتباهی بود کونته، آلگری رو باید میگرفتن، الان همه تیما دارن تقویت میکنن اونوقت ما هنوز مربی بالاسرمون نیست
vahidgame
05-06-2016, 21:00
اگر خبری که دیروز منتشر شد و گفته بودن که ابرامویچ امسال میخواد فوقالعاده خرج کنه راست باشه باید حداقل منتظر 5 خرید بزرگ باشیم
به نظرم این پنج خرید میتونه نفرات زیر باشه
تو خط دفاع : استونز یا رودیگر یا کولیبالی خریداری میشه
دفاع راست یا چپ : کارواخال یا رودریگز -
هافبک دفاعی : پوگبا یا کانته
هافبک مرکزی : خامس رودریگز یا ایسکو
مهاجم :گریزمان یا بن عرفا یا لاکازت یا کاوانی یا هیگواین
و به شخصه امیدوارم خرید هامون اینا باشه : 1- استونز - 2- کاراخال - 3- پوگبا یا کانته ( هر دو فوقالعاده ان ) 4- خامس - 5- گریزمان ( که با کاستا میتونه زوج خوبی تشکیل بدن )
البته این بازیکن ها هم بر میگردن به تمی البته امیدوارم : کواردادو - کریستین سن - فن خینکل -
اینم ترکیب احتمالی فصل بعدمون البته احتمالا
کورتوا
زوما ------ تری ------ استونز
پوگبا ------ ماتیچ
هازارد ----------خامس---------- ویلیان
گریزمان --------کاستا
کلا همیشه خیلی ایده آل بازیکن جذب می کنی یعنی توی حتی بازی ویدئویی هم نمیشه اینا رو با هم توی یه فصل خرید :دی
بعد در مورد سیستم با وجود اینکه کونته به سیستم سه دفاعه علاقه داره فک نکنم توی انگلیس جواب بده و همچین سیستمی اونم بدون بازیکنای کناری دفاعی استفاده نمیشه
در مورد خریدها استونز که خریدش لازمه ولی رقیب زیاده مثل من سیتی
دفاع چپ بهتره یه بازیکن بگیریم ولی دفاع راست آزپلی خوبه
هافبک دفاعی اگه واقعا ماتیچ رو منچستر بگیره شرایط سخت میشه چون همین الانشم بازیکنایی مثل میکل اضافین و باید یه هافبک دفاعی اضافه بشه
در مورد پوگبا احتمالش رو کم می دونم حتی با وجود کونته بشه خرید و یوونتوس سخت راضی میشه
هافبک هجومی خامس یا ایسکو شاید دم دست باشن ولی رئال به همین راحتی ستاره هاشو نمی فروشه
مهاجم هم گریزمان خیلی خوبه و حتی به نظرم کاستا رو جایگزین اون بدیم خیلی سود کردیم چون کاستا این فصلی که گذشت بیشتر حاشیه داشت تا اینکه مفید باشه
برای مهاجم اسم های زیادی شنیده میشه از لوکاکو و بنتکه گرفته تا موراتا و فک کنم بالاخره یه بازیکن بگیریم ولی بهترین گزینه همون گریزمن هست که احتمالا اتلتیکو رقم نجومی می خواد
+
رقیبا این فصل خیلی سرسختن به خصوص منچستر و من سیتی
هم مربی خیلی خوب گرفتن هم استارت نقل و انتقالات رو خوب زدن
فقط خدا رحم کنه بازیکنامون رو نگیرن . مورینیو به ویلیان و ماتیچ که خیلی علاقه داره و باید مراقب بود :دی
vahidreza2007
06-06-2016, 00:55
کلا همیشه خیلی ایده آل بازیکن جذب می کنی یعنی توی حتی بازی ویدئویی هم نمیشه اینا رو با هم توی یه فصل خرید :دی
برای چلسی حقیقتا دستم به کم نمیره :n02: از طرفی همیشه من تو پس اول فصل 5-6 تا بازیکن تاپ میخرم برای تیم :n02:
جدا از شوخی چلسی بدون خرید بازیکن ستاره که بعضی مواقع یه تنه بتونه بازی رو دربیاره بازم به مشکل میخوره اصلا شک ندارم !
خدایش اصلا و ابدا تحمل و حوصله یه فصل کابوس وار دیگه رو ندارم و بدون هیچ بحثی تیم نیاز به 5 تا خرید تاپ داره ! حالا تاپ هم نشد ولی درجه و تاثیر گذار
در زمینه دفاع خرید استونز از نون شب واجبتره از اون طرف کریستسن سن رو همم میاریم و با زوما تا چند سال دفاع رو بیمه میکنند
در زمینه بک کناری موافقم بیشتر به دفاع چپ نیاز داریم شخصا نظرم روی رودریگز هافبک ولفسبورگ اگر اشتباه نکنم هستش فوقالعاده است این بشر ! کاملا هم به سبک چلسی میخوره همه جوره . از طرفی خاک بر سر کسی که رایان برتراند رو مفت از تیم جدا کرد راحت میتونست اشلی کول دوم باشه برامون
در زمینه هافبک دفاعی به نظر اومدن کانته تقریبا قطعی شده که این میتونه فوقالعاده باشه و نوید یه ماکلله جدید رو بده برامون از طرفی به نظر ناینگولان رو بخرن به عنوان هافبک مرکزی یعی ماتیچ و کانته هافبک دفاعی و ناینگولان جلوی اینا
در مورد پوگبا اتفاقا خریدش خیلی راحته و فقط نیاز به شل کردن سر کیسه هستش شما بیا 100 تا 120 میلیون بزار روی میز یووه ببینم جراعت نه گفتند میکنه !
با وضعیت خامس و ایسکو تو رئال جدایی این دو تا برای فصل بعد به نظرم تقریبا میشه گفت قطعیه مگر اینکه اتفاقا خاصی بیافته و بمونند ! خامس بهترین گزینه برای هافبک تهاجمی برامون میتونه باشه ! حتی به نظرم اگر رئال کارواخال + خامس رو بده ما در عوضش هازارد رو بدیم بره :n02:
در زمینه کاستا موافقم و بره بهتره برامون برای جایگزینیش اول لوکاکو و بعد کاوانی و بعد هیگواین خوبن !
گریزمان رو به عنوان مهاجم نوک قبول ندارم بلکه به عنوان مهاجم دوم و پشت ماجم اصلی میتونه فوقالعاده باشه و میشه از اهرم کاستا هم استفاده کرد و با مقداری پول خریدش
از طرفی امیدوارم این کورتوا گورش رو گم کنه بره همون رئال با 80 میلیون و به جاش ناواس رو ازشون بگیریم :n02:
ببین در مورد پوگبا هم میشه اسکار و کوادرادو + 60 تا 70 میلیون پیشنهاد داد و مطمئنا قبول میکنند
در مورد استونز هم میشه کیهیل رو داد بهشون :n02:
لرد میکل رو هم همی طوری میشه بزاریم دم در یکی بیاد برداره بره :n08:
فقط خدا تیم خرید های خوبی داشته باشه و قوی بسته بشه :n28::n28::n34::n25:
Demba Ba
06-06-2016, 18:02
داداش، زیاد football manager و فیفا بازی کردی فکر کردی تو واقعیت هم به همین راحتی میشه بازیکن خرید. چلسی این فصل بازیکن بزرگ نمیخره چون بازیکن بزرگی حاضر نیست بیاد تیم خارج از CL بازی کنه و از لحاظ مالی هم چلسی با یونایتد و سیتی نمیتونه رقابت کنه. چلسی همین میره دنبال بازیکن های متوسطی مثل کانته، ناینگولان و رودیگر.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.