ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد شوق و سر زندگی و بر طرف کردن لرزش پا

sagad1369
25-07-2015, 21:15
سلام بر دوستان.سوال اول من هیچ حس سر زندگی و شوق برای هیچی ندارم انگار مردم،به هیچی احساس ندارم منظورم اینه شوق ندارم مثلا هرکسی میبینم خوشش از ماشین میاد عشق میکنه بره دور دور،اما من بود و نبودش فرقی نداره یا بعضی وقت ها یکی یه کار ساده یا عالی که دوستام یا هرکسی دیگه که کلی شوق میکنه من ندارم،هر چیزی برام اینجوریه از خرید لباس بگیر تا ببیرون رفتن و تفریح کردن مثلا میریم تفریح با دوستان شاید قیافم شاد خوشحال باشه اما از درون هیچی که هیچی انگار نه انگار امدیم بیرون ک سرحال بشیم .احتمالش هست من شاید یه چیزی رو خواستم اما بهش نرسیدم این‌جوریه شدم در طول این مدت عمری که خدا بهم داده ،اما برای یکی دوتا نه برای همه زندگی .در یک کلام اصلا ذوق و شوق ندارم حتی به کارهایی ک مورد علاقمند بود.سوال دوم اینه که وقتی با یکی حرف میزنم یکمی من یا طرف روبه رو صداش بلند میشه پاهایم تحمل وزنم رو نداره حتی یه بگو مگو ساده.پشت پاهام میلرزه از مچ پا تا پشت زانو بعضی وقت ها کل پاانگار که روی ویبره هستم الان بیفتم زمین این مال چیه؟ جوریه که بنظر خودم طرف روبه رو از نظر خودم متوجه این قضیه میشه و به ضرر من میشه .اهل دعوا اصلا نیستم یعنی اینقدر از بچگی بهم گفتن دعوا بده ،کسی که دعوا میکنه میره زندان.الان دیگه نمیتونم از حق خودم دفاع کنم و نمیتونم جواب بدم چون از این میترسم که دعوا بشه.اما توی اجتماع باید گرگ بود:n31: وگرنه کارم تمومه .اما من نمیتونم؟باید چیکار کنم؟لطفا راهنمایی کنین.:n16:

Life24
25-07-2015, 22:14
سلام بر دوستان.سوال اول من هیچ حس سر زندگی و شوق برای هیچی ندارم انگار مردم،به هیچی احساس ندارم منظورم اینه شوق ندارم مثلا هرکسی میبینم خوشش از ماشین میاد عشق میکنه بره دور دور،اما من بود و نبودش فرقی نداره یا بعضی وقت ها یکی یه کار ساده یا عالی که دوستام یا هرکسی دیگه که کلی شوق میکنه من ندارم،هر چیزی برام اینجوریه از خرید لباس بگیر تا ببیرون رفتن و تفریح کردن مثلا میریم تفریح با دوستان شاید قیافم شاد خوشحال باشه اما از درون هیچی که هیچی انگار نه انگار امدیم بیرون ک سرحال بشیم .احتمالش هست من شاید یه چیزی رو خواستم اما بهش نرسیدم این‌جوریه شدم در طول این مدت عمری که خدا بهم داده ،اما برای یکی دوتا نه برای همه زندگی .در یک کلام اصلا ذوق و شوق ندارم حتی به کارهایی ک مورد علاقمند بود.سوال دوم اینه که وقتی با یکی حرف میزنم یکمی من یا طرف روبه رو صداش بلند میشه پاهایم تحمل وزنم رو نداره حتی یه بگو مگو ساده.پشت پاهام میلرزه از مچ پا تا پشت زانو بعضی وقت ها کل پاانگار که روی ویبره هستم الان بیفتم زمین این مال چیه؟ جوریه که بنظر خودم طرف روبه رو از نظر خودم متوجه این قضیه میشه و به ضرر من میشه .اهل دعوا اصلا نیستم یعنی اینقدر از بچگی بهم گفتن دعوا بده ،کسی که دعوا میکنه میره زندان.الان دیگه نمیتونم از حق خودم دفاع کنم و نمیتونم جواب بدم چون از این میترسم که دعوا بشه.اما توی اجتماع باید گرگ بود:n31: وگرنه کارم تمومه .اما من نمیتونم؟باید چیکار کنم؟لطفا راهنمایی کنین.:n16:

با سلام
دوست عزیز بیماری شما افسردگی همراه با استرس و اضطراب است. جهت درمان باید به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید.
حتما هم پیگیر درمان باشید. چون ممکنه تشدید بشه و باعث بوجود آمدن مشکلات بعدی برای شما شود.
روش درمان ساده است و سریع پاسخ مثبت رو میگیرید.به شرط مراجعه مستمر به روانپزشک و مصرف منظم داروها.

stabesh
26-07-2015, 07:58
سلام
منم مثل شما بودم هنوزم یه مقدار هستم رفتم دکتر و مشاور خیلی بهترم اما هر دکتری نرین من چند تا رفتم تا داروهای یکی اثر کرد
اگر ساکن تهران هستید یه دکتر خوب سراغ دادم پیغام خصوصی بدید تا شماره شو بدم

sagad1369
26-07-2015, 09:59
سلام شهر ستانم.فقط ایا هزینه درمان و دکتر بالاست؟من باید هم روانپزشک برم هم متخصص اعصاب و روان؟یا یکی؟هزینش خیلی زیاده؟با دارو گیاهی میشه برطرفش کرد اگه میشه اسم ببرین یافقط با مراجعه به دکتر؟:n40:

Life24
26-07-2015, 10:57
سلام شهر ستانم.فقط ایا هزینه درمان و دکتر بالاست؟من باید هم روانپزشک برم هم متخصص اعصاب و روان؟یا یکی؟هزینش خیلی زیاده؟با دارو گیاهی میشه برطرفش کرد اگه میشه اسم ببرین یافقط با مراجعه به دکتر؟:n40:

سلام
دوست عزیز ، اصلا از دارو نترسید. این ذهینتی هست که مردم رو گرفتار کرده متاسفانه...
شما اگر یک نسخه پیش روانپزشک رفتید و دیدید دارید بهتر میشید، نسخه بعد ی رو زودتر زا موعد هم حتی میرید.
روانپزشک با متخصص اعصاب و روان یکی هست.
منتها دوز دارو و قطع دارو فقط با پزشک متخصص هست و سر خود دارو ها رو نمی تونید قطع کنید.
هزینه متخصص اعصاب و روان 38 هزار تومن هست در مطب به صورت آزاد و دارو ها هم قیمتی نداره. مثلا شاید داروی یک ماه حدودا 5-6 هزار تومن بشه.
این مشکلات با مشاوره و داروی گیاهی هم خوب نمیشه...

dourtarin
26-07-2015, 11:04
با سلام
دوست عزیز بیماری شما افسردگی همراه با استرس و اضطراب است. جهت درمان باید به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید.
حتما هم پیگیر درمان باشید. چون ممکنه تشدید بشه و باعث بوجود آمدن مشکلات بعدی برای شما شود.
روش درمان ساده است و سریع پاسخ مثبت رو میگیرید.به شرط مراجعه مستمر به روانپزشک و مصرف منظم داروها.

سلام
در مورد حالت ایشون که افسردگی هست یا نه...یه نکته ای رو می خواستم اضافه کنم
با یه دکتر در مورد این قضیه صحبت می کردم..ایشون گفتن بین حالت غمگین بودن و افسردگی تفاوت وجود دارد.
وقتی فرد خودش متوجه حالتش هست دیگه اون افسردگی نیست و نوعی غمگین بودن هستش.

poorya_2
26-07-2015, 11:24
عزیز حرف زدن ، راه حل دادن و.. هیچ کدوم بهت کمک نمیکنن باید توی دنیای واقعی دنبال راه حل باشی ، با مراجعه به روانپزشک مشکلت رو تا حدودی میتونی کاهش بدی ، اگه تشخیص داد نیاز به روانشناس هم داری حتما به اون هم مراجعه کن راهکار های خوبی میده

منم یه سری مشکل دارم اینقدر کوتاهی کردم تا وضعیت وخیمی پیدا کردم ، خلاصه شما کوتاهی نکن و هر چه زودتر به مشکلت رسیدگی کن

دارو ها هم قیمتی نداره. مثلا شاید داروی یک ماه حدودا 5-6 هزار تومن بشه.

عزیز کجا 5 - 6 هزار تومن ؟؟؟؟!!! :n02: الان یه تگروتول میخری 24 تومن میشه ،تو این شاخه من زیر 12 تومن ندیدم :n36:

Life24
26-07-2015, 12:21
عزیز حرف زدن ، راه حل دادن و.. هیچ کدوم بهت کمک نمیکنن باید توی دنیای واقعی دنبال راه حل باشی ، با مراجعه به روانپزشک مشکلت رو تا حدودی میتونی کاهش بدی ، اگه تشخیص داد نیاز به روانشناس هم داری حتما به اون هم مراجعه کن راهکار های خوبی میده

منم یه سری مشکل دارم اینقدر کوتاهی کردم تا وضعیت وخیمی پیدا کردم ، خلاصه شما کوتاهی نکن و هر چه زودتر به مشکلت رسیدگی کن

عزیز کجا 5 - 6 هزار تومن ؟؟؟؟!!! :n02: الان یه تگروتول میخری 24 تومن میشه ،تو این شاخه من زیر 12 تومن ندیدم :n36:

سلام
داروهای اعصاب و روان ، یارانه زیاد روش هست ..حالا مورد خاص هم وجود داره اما برای افسردگی و اضطراب مثلا کلرودیازپوکساید . فلوکستین . سیتالوپرام و .. قیمتش هم همین حدود 5 تومن هست.

Life24
26-07-2015, 12:22
سلام
در مورد حالت ایشون که افسردگی هست یا نه...یه نکته ای رو می خواستم اضافه کنم
با یه دکتر در مورد این قضیه صحبت می کردم..ایشون گفتن بین حالت غمگین بودن و افسردگی تفاوت وجود دارد.
وقتی فرد خودش متوجه حالتش هست دیگه اون افسردگی نیست و نوعی غمگین بودن هستش.

بلاخره ما پزشک نیستیم و حتی پزشک عمومی هم به متخصص اعصاب و روان ارجاع میده این مسائل رو.
به هر تقدیر مشکل ایشون با متخصص حل خواهد شد. منتها اگر پیگیر باشند...

M.R.S.
26-07-2015, 15:51
نگران هزینه ها نباشین
درست هست که ویزیت روانپزشک زیاد هست اما با توجه به اینکه به احتمال زیاد مشکل شما افسردگی هست تعداد ویزیت بالا نیاز ندارید
دارو ها هم با دفترچه بیمه هزینه بالایی ندارن
البته قضیه دارو برند و خارجی فرف میکنه،قیمت بالا به علت بیمه ای نبودن دارو هست
در ضمن در شهرستان شما قطعا باید درمانگاه دولتی روانپزشکی وجود داشته باشه که البته ویزیت شدن در مراکز دولتی ممکن هست زمانبر باشه

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

hesam_a_r
29-07-2015, 03:04
شما که وصل به اینترنتی آخه این هزینه و ویزیت اینقده یعنی چی؟یه دکتر رفتن رو خیلی سخت نکن خودت هر وقت ok بودی برو پیش دکتر اعصاب و روان اگرم حال شلوغی مطب رو نداری بگو اخر وقت بین مریض بری ویزیت بشی. در ضمن منتظر دعوا هستی ؟کسی تهدیدت کرده؟چپ چپ به همه نگاه میکنی؟ اینقد مردم درگیرن که تو شلوغ بازار روز کسی حال و حوصله پلیس و شکایت و.. نداره.اینا فکرا بیخودی ولی تا از حالت کامل مطمین نشدی به نظرم احتیاط کن هیچی نمیشه

sagad1369
29-07-2015, 19:16
من که بیکار نیستم با مردم دعوا کنم اگه متن رو خونده باشی نوشتم وقتی با یکی بگو مگو میکنم لرزش پا دارم.تا حالا خودتون با کسی بحث ،بگو مگو نکردی؟تا حالا کسی حقتو نخورده یا پایمال نکرده ؟ مثلا توی صف .دست به سینه وایسادی نگاه کردی؟بعدشم پرسیدن مال هزینه که جرم نیست.باید پول باشه بری یا نه؟اینترنتم هم مخابراته 15هزار تومانه.اما بهتر از هر کسی میدونی وقتی میروی دکتر باید جیب رو شل کرد یعنی نخواهی هم شل میشه.جواب رو هم دوستان دادن ک باید پیش روانپزشک رفت ک بابت راهنمایشون ازشون ممنونم.حتی یکی از اعضای انجمن پیشنهاد پیاده روی داد که اینم خوب بود.