ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیسان مورانو 2015 یا تویوتا fj 2015 ؟ کدام گزینه از هر جهت میتونه بهتر باشه؟

farbod.sadeghii
18-07-2015, 21:07
سلام. دوستان میخواستم تحقیقی در مورد دو ماشین نام برده شده کنم:
1-نیسان مورانو 2015
2-تویوتا fj 2015
البته حالا شاید دو مدل نام برده شده مدل های 2015 را هنوز روانه بازار نکرده باشند و این مورد مهم نیست،درکل هدف انتخاب بین مدل های فول اپشن این دو ماشین می باشد.

میخواستم بدونم کدام موررد از تمامی نظر ها میتوانند گزینه بهتری باشند؟
بیشترین هدف هم انتخاب یک خودروی قوی از نظر موتوری و داشتن جبهه های اسپرت در کنار شاسی بلند بودنش و همچنین مقاومت زیاد در طولانی مدت که بتونه سالیان سال کار بده.

با تشکر.

farbod.sadeghii
19-07-2015, 00:33
1-نیسان مورانو 2015
2-تویوتا fj 2015
البته حالا شاید دو مدل نام برده شده مدل های 2015 را هنوز روانه بازار نکرده باشند و این مورد مهم نیست،درکل هدف انتخاب بین مدل های فول اپشن این دو ماشین می باشد.

بیشترین هدف هم انتخاب یک خودروی قوی از نظر موتوری و داشتن جبهه های اسپرت در کنار شاسی بلند بودنش و همچنین مقاومت زیاد در طولانی مدت که بتونه سالیان سال کار بده.

با تشکر.

میشه لطفا دوستانی که در نظر سنجی شرکت می کنند نظرشونو همراه با دلیل بگن.
با تشکر

farbod.sadeghii
19-07-2015, 14:13
1-نیسان مورانو 2015
2-تویوتا fj 2015

با تشکر.

سلام.
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟
توضیح مختصری در مورد هر دو ماشین و دلیل برای این که کدوم میتونه گزینه بهتری باشه؟

farbod.sadeghii
25-07-2015, 04:10
1-نیسان مورانو 2015
2-تویوتا fj 2015

با تشکر.
سلام.
دوستان کسی پیدا میشه کمک کنه و یه توضیح محتصری بده؟
البته بنده برای خودم نمیخوام، برای یکی از آشنایان تحقیق می کردم و دوست داشتم اطلاعاتم کامل تر بشه و نظر دیگران را نیز بهتر بدونم.

3274
25-07-2015, 07:55
دوست عزیز شما هدفتون از این مقایسه چیه؟
چون میخواین دو خودرو در دو کلاس مطلقا متفاوت رو با هم مقایسه میکنین، در حالیکه مقایسه رو در مورد خودروهای یک کلاس باید انجام داد
البته جسارتا این مشکل فراگیر مردم عادی توی ایرانه. چون بصورت علمی و فنی توسط رسانه ها در این زمینه اطلاعات و آموزش ارائه نمیشه در نتیجه مقایسه ها بصورت نادرست و صرفا بر اساس قیمت و یا قیافه صورت میگیره!

توضیح
شاسی بلندها دو گروه کاملا متفاوت دارند : SUV و CUV
مخفف sports utility vehicle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و crossover utility vehicle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](automobile))
اجمالا:
suvها خودروهای شاسی بلند 4x4 همه جا رو هستند، دنده های کمکی دارند، مجهز به قفل دیفرانسیل، شاسی مستحکم و تعلیق قوی و مناسب برای مناطق صعب العبور،امکان نصب وینچ و... هستند و در زمان طراحی بدنه به زوایای حمله، بالای شکاف و حرکت در سرازیری ( Approach angle, Break-over angle, Departure angle ) هستند

اما cuvها که گاهی کراس اور و شاسی بند شهری هم به اونها گفته میشه هیچکدوم از موارد بالا رو ندارند چون در واقع روی شاسی و تعلیق و قوای محرکه ی خودروهای سواری طراحی شدند. مثلا هیوندای ix35 وسانتافه و یا کیا سورنتو که در خیابانهای ایران فراوانند شاسی بلندهای شهری هستند که بترتیب از شاسی هیوندای سوناتا و کیا سراتو استفاده می کنند. اینها یا دیفرانسیل جلو هستند و یا AWD هستند که دیفرانسیل عقبشون بصورت هوشمند در مواقع کاهش چسبندگی وارد مدار میشه اما در کمی برف و یا لغزندگی درست مثل خودروهای سواری گیر میکنن و باید بکسل بشن
چون فقط قیافه ی شاسی بلند دارند ولی از قابلیتهای یک شاسی بلند واقعی بی بهره اند

پس مقایسه ی FJ Cruiser که یک suv هست با نیسان مورانو که یک شاسی بلند شهری اندازه متوسط هست از نظر فنی و یا کاربرد اصلا ممکن نیست و باید بر اساس نیاز سراغشون رفت

farbod.sadeghii
26-07-2015, 06:34
دوست عزیز شما هدفتون از این مقایسه چیه؟
چون میخواین دو خودرو در دو کلاس مطلقا متفاوت رو با هم مقایسه میکنین، در حالیکه مقایسه رو در مورد خودروهای یک کلاس باید انجام داد
البته جسارتا این مشکل فراگیر مردم عادی توی ایرانه. چون بصورت علمی و فنی توسط رسانه ها در این زمینه اطلاعات و آموزش ارائه نمیشه در نتیجه مقایسه ها بصورت نادرست و صرفا بر اساس قیمت و یا قیافه صورت میگیره!

توضیح
شاسی بلندها دو گروه کاملا متفاوت دارند : SUV و CUV
مخفف sports utility vehicle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و crossover utility vehicle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](automobile))
اجمالا:
suvها خودروهای شاسی بلند 4x4 همه جا رو هستند، دنده های کمکی دارند، مجهز به قفل دیفرانسیل، شاسی مستحکم و تعلیق قوی و مناسب برای مناطق صعب العبور،امکان نصب وینچ و... هستند و در زمان طراحی بدنه به زوایای حمله، بالای شکاف و حرکت در سرازیری ( Approach angle, Break-over angle, Departure angle ) هستند

اما cuvها که گاهی کراس اور و شاسی بند شهری هم به اونها گفته میشه هیچکدوم از موارد بالا رو ندارند چون در واقع روی شاسی و تعلیق و قوای محرکه ی خودروهای سواری طراحی شدند. مثلا هیوندای ix35 وسانتافه و یا کیا سورنتو که در خیابانهای ایران فراوانند شاسی بلندهای شهری هستند که بترتیب از شاسی هیوندای سوناتا و کیا سراتو استفاده می کنند. اینها یا دیفرانسیل جلو هستند و یا AWD هستند که دیفرانسیل عقبشون بصورت هوشمند در مواقع کاهش چسبندگی وارد مدار میشه اما در کمی برف و یا لغزندگی درست مثل خودروهای سواری گیر میکنن و باید بکسل بشن
چون فقط قیافه ی شاسی بلند دارند ولی از قابلیتهای یک شاسی بلند واقعی بی بهره اند

پس مقایسه ی FJ Cruiser که یک suv هست با نیسان مورانو که یک شاسی بلند شهری اندازه متوسط هست از نظر فنی و یا کاربرد اصلا ممکن نیست و باید بر اساس نیاز سراغشون رفت

سلام.
دوست عزیز بسیار سپاسگذارم بابت توضیحات کاملتون.
کاملا متوجه فرق های دو ماشین نام برده شده شدم.
در رابطه با این مقایسه که با توجه به توضیحات شما یقینا مقایسه ای اشتباه میتونه باشه،ولی باز با این حال و با توجه به مهم بودن قدرت و استفاده طولانی مدت از ماشین،شما کدوم گزینه رو پیشنهاد می کنید؟
در کل هدف خرید ماشین،قدرت موتور و بدنه،به اضافه خر کاری که در طولانی مدت خوب جواب بده،همچنین ماشین استفاده شهری و برای مسافرت استفاده میشه....

3274
26-07-2015, 09:10
در کشور ما افرادی که لندکروزر، هامر، رنجرور و امثالهم رو می خرند حتی یک مرتبه هم مسیر آفرود و بیابان رو امتحان نمی کنند
شما هم نوشتین که تمایلی به اینکار ندارین. پس انتخاب برتر شما هم یک کراس اوور مثل نیسان مورانو که جزو بهترینهای این کلاسه هست

farbod.sadeghii
27-07-2015, 05:59
در کشور ما افرادی که لندکروزر، هامر، رنجرور و امثالهم رو می خرند حتی یک مرتبه هم مسیر آفرود و بیابان رو امتحان نمی کنند
شما هم نوشتین که تمایلی به اینکار ندارین. پس انتخاب برتر شما هم یک کراس اوور مثل نیسان مورانو که جزو بهترینهای این کلاسه هست

دروود.
دوست عزیز باز هم سپاس بابت وقتی که می گذارید.
درسته که گفتم اهل بیابان و این طور کارا نیستم،ولی مقاومت و موتور ماشین برم مهمه.
حس میکنم که اف جی از قدرت و مقاومت بهتری برخوردار بتشه. از این نظر، نظر فنی شما چیه؟

3274
27-07-2015, 07:56
این بدیهیه که SUVها از هر لحاظ مقاومت بالاتری دارند، چون برای رفت و آمد در شرایط سخت طراحی شدند. قبلا هم اشاره شد.
برای رفت و آمد شهری و مسافرت های معمولی و نه مسیرهای صعب العبور، همون کراس اوورها خودروهای کم هزینه تر، کم مصرف تر و ارزانتری هستند
البته این صرفا از یک دید فنی به موضوع هست نه از نقطه نظر قیمت بازار، گارانتی، لوازم یدکی، وضعیت بازار دست دومش و ... که توی کشور ما کاملا بی در و پیکر هست و باید اونها رو هم قبلا تحقیق کرده و لحاظ کنید

farbod.sadeghii
27-07-2015, 09:19
این بدیهیه که SUVها از هر لحاظ مقاومت بالاتری دارند، چون برای رفت و آمد در شرایط سخت طراحی شدند. قبلا هم اشاره شد.
برای رفت و آمد شهری و مسافرت های معمولی و نه مسیرهای صعب العبور، همون کراس اوورها خودروهای کم هزینه تر، کم مصرف تر و ارزانتری هستند
البته این صرفا از یک دید فنی به موضوع هست نه از نقطه نظر قیمت بازار، گارانتی، لوازم یدکی، وضعیت بازار دست دومش و ... که توی کشور ما کاملا بی در و پیکر هست و باید اونها رو هم قبلا تحقیق کرده و لحاظ کنید

بسیار سپاس گذارم دوست عزیز.
من خودم.بیشتر نظرم روی اف جی بود،چون مقاوم بودن و قوی بودن موتور خیلی برام مهمه که توی این موارد فکر کنم اف جی قویتر باشه، درست میگم ؟

سوال دوم،از نظر جنبه های اسپرت،کدوم یک جنبه های اسپرت بیشتری داره؟ فکر کنم توی این مورد مورانو جنبه های اسپرت بیشتری داشته باشه.درسته؟

3274
27-07-2015, 11:37
باوجود تفاوت حجم موتور از لحاظ توان، گشتاور و شتاب بهم باجی نمیدن
اما مورانو (چه مدل FWD چه AWD) طبق اعلام fueleconomy برابر 9.8 لیتر و FJ برابر 13 لیتر سوخت میسوزونه
برای رانندگی روزانه ی شهری مورانو که سامانه های ایمنی فعال و غیرفعال فراوانی داره خودروی بمراتب بهتری هست