مشاهده نسخه کامل
: استرس و اعتماد به نفس
sagad1369
15-07-2015, 22:33
سلام بر دوستان،سوال اول برای استرس،اضطراب و اعتماد به نفس پایین باید چه کاری هایی انجام داد ک برطرف بشن.مثلا چون کامپیوتر خوندم وقتی کسی میاد ازم سوال میپرسن وقتی میخوام جوابش رو به صورت عملی بدهم پای سیستم حول میشم و نمیتونم توی اون لحظه چیکار کنم،دستم میلرزه و خیلی مکث میکنم انگار ک قفل میکنم و همچین یادم میبره بعد اینکه به زحمت جواب رو میدم کسی ک سوالی پرسیده میره قشنگ همه چیزه درست انجام میدم،برای دوستان و اشنایان اینجوری میشم اما برای خانواده خودم مشکلی ندارم. تمام کارهای بیرون هم اینجوری هستم همیشه استرس دارم ک درست بلد نیستم کار انجام بدهم ،خودم دیگه خسته شدم .کاری هم ک بلدم اینقدر اعتماد بنفس هم پایینه ک نمیتونم کار به راحتی انجام بدهم .برای همین توی رشته که خوندم نمیتونم کار پیدا کنم چون بیرون نمی تونم کار به راحتی انجام بدم .نمیدونم شاید زیاد ب خودم تلقین میکنم که از پس هیچکاری بر نمیام ،و سوال دوم دیگه دارم اینه ک انگار یه چیزی توی ذهن من هست ک به قسمتی از مغزم دسترسی ندارم انگاری ک خالیه :n02: و حافظه درست کار نمیکنه تند تند فراموش میکنم یکی باید حتما بهم بگه اون کار رو انجام بده خودم میدونم باید کار انجام داد و جلوی چشممه اما نمیدونم چه مرگمه ک منتظرم یکی بهم دستور بده! یه مثال بگم رفتم بیرون لباسم از توی ماشین بیرون اوردم اما ماشینو قفل نکردم یکی از همسایه ها اومد زنگ در زد که در ماشینو قفل نکردی .این فقط یکی از اتفاق هاست، من باید ذهنم میموند ک در قفل کنم.لطفاراهنمایی کنین:n37:
wrath of god
15-07-2015, 22:48
دوست عزیز سلام
نترسید چیز خاصی نیست وقتی کسی از شما میاد سوال میپرسه،شما بلدید و اصلا نترسید که سوال میپرسه ، یکی مثله بقیست و میپرسه و میره و همیشه فکر کنید که من جوابشو کاملا میدونم لازمم نیست بترسم، در رابطه با سوال دوم اینکه ناراحت نباشید و نترسید مغز شما صحیح کار میکنه و مشکلی نداره و شما مغزتونو کنترل میکنید و نیاز به دستور کسی ندارید،به خودتون و قدرتتون ایمان و باور داشته باشید ، اینا که آسونن شما اکه بخوایین هر کاری بخواهید میتونید انجام بدید
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که نترسید و استرس نداشته باشید و اعتماد به خودتون داشته باشید همه چی خیلی ساده و راحت حل میشه و همچنین من فکر میکنم چون شما حواستون پرته که فراموش کردید که در رو قفل کنید پس سعی کنید تمرکز کنید
با آرزوی سربلندی و اعتماد به نفس خودتون
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
مشکل شما میتونه یک اختلال از زیرمجموعه ی اختلالات اضطرابی باشه که در اینصورت مشکل شایعیه.
اولین قدم مراجعه به پزشکه ( روانپزشک ) که در صورت تایید, تصمیم گیری جهت نیاز به دارو یا استفاده از روان درمانی انجام میشه.
سلام
منم کمتر از شما این اضطرابو دارم تهران یه روانشناس خوب میشناسم اگر خواستید پیام خصوصی بدید تا آدرسو تلفنشونو بدم
اما در این گونه مواقع نفس عمیق کشیدن خیلی خوبه من آدامس میخورم اونم خوبه جدیدا پامو میزنم به زمین یه بار اونم خوبه شما هم باید برای خودتون یه روشی پیدا کنید
امیدوارم زودتر راهشو پیدا کنید
sagad1369
16-07-2015, 10:04
سلام بر دوستان عزیز،تهران زندگی نمیکنم،یعنی با رفتن پیش روانپزشک مشکلم حل میشه؟اسم این اختلال چیه؟یعنی حواس پرتی من به خاطر استرس هستش؟حواس پرتی قابل درمانه؟چجوری؟:n37:
yazdan AM
16-07-2015, 10:10
سلام
من همیشه خدا اضطراب دارم یعنی باکوچیکترین حرکتی که بیرون از دیدگانم اتفاق میفته همش فکرم به اینکه الان یه حادثه ای قرارپیش بیاداز رفتن به شهرهای بزرگ یاشهردیگروحشت به دل وفکرم میفته باعث میشه هیجانرم....
کمکم کنیدباتشکر
یزدان
اگه تپش قلب دارید به احتمال زیاد دکتر باید برید و بهتون پروپرانالول میدن واقعا اثر داره استرسو کم میکنه ولی باید برید پیش روانپزشک
yazdan AM
16-07-2015, 11:06
سلام مجدد
دسترسی من به روانپژشک تقریباصفریا خیلی دشواره چون تو شهرهای شمال شرق یعنی گلستان راونپژشک واقعا خیلی کمه من که تا بحال ندیم
اگر ممکنه برای رفع اضطراب واسترس یا دلهره راهکارهای دارو یاچیزهای دیگربمن بدهید ممنون میشم
درابطه با این استرسها اضطراب دچار بیماری سندرم روده تحریک پذیریاIBS شده ام که واقعا عذاب اور وناراحت کننده است که دکترامیگن چاره ای جز کنترول بیماری نیست ویکی از راه کنترول این بیماری ازبین بردن استرس وافسرگی و حالات بدروحی روانی است
ببخشید زیاد توضیح دادم
از شما تقاضا میکنم بصورت جز بجز توضیح بدهید تامن هم از سر این بیماری خلاص بشم
با تشکر وسپاسگزای ازشما
درود بر شرفتون...
یزدان
سلام
دوست عزیز با حرف و گفتار و توصیه اینترنت استرس شما کم نمیشه و مراجعه به روانپزشک تنها راه حل هست... :n16:
دوست عزیز یه سر بیا مشهد هم زیارت هم دکتر اگه خواستید پیام خصوصی بدید شماره و آدرس بدم
ما هیچ کدوم دکتر که نیستیم هیچ همین مشکلم داریم تازه دکترم همشون که تشخیصشون درست از آب درنمیاد باید چند تا بری تا یکی درست تشخیص بده
به احتمال زیاد مشکل شما در دسته اختلالات اضطرابی جا میگیره
تشخیص قطعی با روانپزشک هست و در کنار درمان های دارویی روش های روانشناسی نیز بکار میره
به هرحال مشکل شما طوری هست که در زندگی اجتماعیتون اختلال ایجاد کرده و پیگیری و برطرف کردن اون قطعا موجب بهبود عملکرد اجتماعی شما میشه
دوباره سلام
برای روده تحریک پذیر هم پیاده روی خیلی خوبه بعد از دو هفته که هر روز صبح و عصر می رفتم پیاده روی خیلی خوب شدم ولی الان تنبلی می کنم داره دوباره برمیگرده از امروز میخوام دوباره شروع کنم شما هم شروع کنید ضرر نداره که
yazdan AM
16-07-2015, 14:37
باتشکر از دوستان بسیار عزیزم ممنون که تجربه های خوبتون را در اختیارم قرار میدید بسیار سپاسگزارم
یزدان
hesam_a_r
16-07-2015, 21:40
مثلا مبخوای بیرون میگی گاز نبستم یا در قفل نکردم اگه یه دفترچه کوچیک بردار میخوای بری بیرون بنویس آخر تیک بزن شاید چند بار اول استرس داشته باشی در ضمن پیش یه پزشک عمومی برو یه ارام بخش بت بده بعد چند بار ok میشه .زود انگ بیماری فلان و .....به کسی نزنین که خودش به خودش بقبولونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.