ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لگ در همه بازی ها حتی angry birds

ehsan2332034
09-07-2015, 21:51
:n30:
با سلام به همه دوستان خوبم ... مشخصات سیستم:

ram:4 gb =2*2gb ddr3

cpu: intel pentium dual core E6600 3.06 GHZ

GPU: Nvidia geforce GT 610 2 gb ddr3

سیستم من خیلی وقته تو همه بازیا لگ میزنه (تاکید میکنم همه بازیها ) حتی انگری بردز و فریم بازیا مثل بتلفیلد 4 و far cry 3 روی 10 و حداکثر 20!!!! کارت گراقیک رو هم جدیدا عوض کردم وقبلا

یک ati radeon 5400series 1gb داشتم اما 3 هفت اس که کارت رو عوض کردم و2 جیفورس گذاشتم اما فریم بازی ها هیچ تغییری نکرد حتی بخاد 10 بره 11 !!!! سال پیش هم واسه همین مشکلش بردم تعمیر کار حرفه ای بعدش ویندوز رو عوض کرد و بعد bit defender ایی رو که رو cd رایت کرده بود رو برام نصب کرد و باهاش قبل از اینکه هیچ چیزی نصب کنه ویروس کشی کرد و حدود 200 یا 300 ویروس پیدا کرد و گفت هاردت خراب شده اما نفهمیدم دقیقا چی هاردم خراب شده؟!!! و بعد که بازی ها رو نصب کردم همه بدون لگ بود اما یک روز گذشت تا انتی ویروس رو پاک کردم همه لگ ها باز دوباره برگرشت

بعدش هر چش دوباره ویندوز نصب کردم و انتی ویروسی رو که تو فلشرو ریختم نصب کردم و ویروس کشی کردم اما هیچی پیدا نکرد

دما ها همه طبیعیه با argus monitor دماها در هنگام بازی سنگین مثل بتلفیل 4 : cpu:47
gpu: 67
hdd: 41
من به هارد و پاورم مشکوکم ... هارد رو با hdd regenator واسه بد سکتور تست کردم اما چیزی پیدا نکرد ÷÷ هاردم 3 ساله که کار میکنه و 1ترا بایته (سی گیت )
پاورم رو هم چند خازنش سوخته بود بردم تعمیر گاه درست کرد مدلش هم اینه: viera 240 ولت

اینم نتیجه تست با hd tune:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به این مشکوکم یه ذره

ببخشید طولانی شد عزیزان !!

ehsan2332034
09-07-2015, 21:57
در ضمن یادم رفت بگم ببخشید cpu usage حدود 40 یا حداکثر 60 درصده در هنگام بازی

و gpu load هم میزنه 99 درصد

ali_mohandes
10-07-2015, 00:34
هاردتون به شدت داغونه افت سرعتش خیلی زیاده

ehsan2332034
10-07-2015, 03:35
هاردتون به شدت داغونه افت سرعتش خیلی زیاده

ممنون از پاسخت .... میگی چکار کنم .. نمیشه کاریش کرد؟؟؟؟ چون با hdd regenator هم تحت ویندوز و هم تو بوت اسکن کردم ولی بد سکتور نداشت پس واسه چی افت سرعتش؟؟؟ quick format کنم یا low level format تا درست شه؟؟؟

با نرم افزار های دیگه هم هاردم رو تست کردم بازم افت فرمت شدید داشت از 150 مگ میرسید به 40 یا 50

اگه راه حل داره راهنماییم کن.. ممنون

tajrobenik
10-07-2015, 04:18
اتفاقا انگری برتز جزو بازی هایی هست که گرافیکش خاص هست .

ممنون از پاسخت .... میگی چکار کنم .. نمیشه کاریش کرد؟؟؟؟ چون با hdd regenator هم تحت ویندوز و هم تو بوت اسکن کردم ولی بد سکتور نداشت پس واسه چی افت سرعتش؟؟؟ quick format کنم یا low level format تا درست شه؟؟؟

با نرم افزار های دیگه هم هاردم رو تست کردم بازم افت فرمت شدید داشت از 150 مگ میرسید به 40 یا 50

اگه راه حل داره راهنماییم کن.. ممنون

فرمت کامل هارد.
و یا
خرید یک هارد جدید...

ehsan2332034
10-07-2015, 04:42
فرمت هارد منظورت quick فرمته یا لو لول فرمت؟؟ با این کار اطلاعات پاک میشه؟

نکته بعد اینکه این افت سرعت طبیعی نیست؟ به نظرم طبیعیه چون تو همین فروم یک تایپیک که هم کاربران نتیجه تست رو گذاشتن در همین حدود بود!

اگه هم هارد اشکال داشته باشه میتونه تاثیرش انقد زیاد و فراگیر باشه؟؟

tajrobenik
10-07-2015, 05:51
این مواردی که بازی ریپ داشت معمولا بخاطر نصب درایو کارت گرافیک و نرم افزار هایی مرتبط با کارت گرافیک هست ...
درایو کارت گرافیک . دایرکت ایکس . و ...

ehsan2332034
10-07-2015, 13:42
این مواردی که بازی ریپ داشت معمولا بخاطر نصب درایو کارت گرافیک و نرم افزار هایی مرتبط با کارت گرافیک هست ...
درایو کارت گرافیک . دایرکت ایکس . و ...

همه نصبه میدونم مشکل نرم افزاری نیست