مشاهده نسخه کامل
: لزوم شیمی درمانی در کانسرمعده
کیارش2404
09-07-2015, 17:52
با سلام و خسته نباشید ؛
یکی از یستگان نزدیک من مردی 83 ساله هست که سابقه هیچگونه بیماری خاصی یا مصرف داروی خاصی نداشته و با درد شکم و بی اشتهائی و لاغری به متخصص داخلی مراجعه و پس از اندوسکوپی معده و بیوپسی ؛ تشخیص سرطان معده گزارش شد و با این تشخیص تحت عمل جراحی گاستروکتومی نزدیک به توتال قرار گرفت ودر حال حاضر وضعیت عمومی وی نسبتا خوب و به جز خارش ژنرالیزه و حالت تهوع بعد از غذاخوردن مشکل خاص دیگه ای نداره .
پس از جراحی و نتیجه بیوپسی نهائی که ریپورت آن ضمیمه هست ظاهرا تومور بسیار پیشرفته و متاستاز داده است ؛ به نظر شما آیا ادامه درمان و انجام شیمی درمانی یا پرتو درمانی ضرورت داره یا بی فایده هست ؟ پیشنهاد شما برای انجام شیمی درمانی چیست ؟
انجام عمل شیمی درمانی برای بیمارفوق چه مزایا و معایبی دارد ؟
بسیار سپاسگزارم از لطف شما
Diagnosis :
stomach gastrectomy :
poorly differentaited adenocarcinoma with foci of signet ring fature and mucin production
_ tumor size : 4*1.5*1.5 cm ( ill-defined and ulcerative
_ tumor depht of invasion : full – walled thickness extending to the pregastric fat
_ serosa is involved by tumor
_ omental fat invaion is seen .
_ proximal resected margin : free of tumor ( sever chronic activ gastritis )
_ Distal resecte margin : free of tumor
_ Non tumoral parts : severe chronic active gastritis
_ Lynphatic / vascular invasion is seen
_ perineural invasion is seen
_ Lymph node : - Isolated : 12
- Involved : 8 ( the largest measurin : 1 cm )
_ perinodal fat invasion is seen
با توجه به این اطلاعات بنظر میاد تومور در مرحله نهایی هست یعنی IIIc یا IV که آخرین درجه محسوب میشن
البته اونکولوژیست ایشون بهتر میتونن تشخیص بدن
اینکه شیمی درمانی واقعا در درمان موثر هست یا خیر رو نمیتونم نظر بدم.....اما ما به غیر از شیمی درمانی درمانی شیمی درمانی تسکینی هم داریم که میشه علایم بیمار رو کم کرد و زندگی رو براش اسون تر کرد
اما یک مرد ۸۳ ساله شاید نتونه شیمی درمانی ،و تحمل کنه و شاید یک مرگ با آرامش رو ترجیح بده
متاسفانه ما در ایران اولا طب تسکینی درست حسابی نداریم....در ثانی پزشکان کمتر جرات میکنن به خانواده یک نفر بگن بهترین چیز برای بیمار آرامش داشتن هست تا درمان
اما اگه پزشک نظر مثبت شما رو برای عدم درمان و فقط درمان تسکینی بدونه مطمئنا میتونه انتخاب بهتری در پیش روی شما بزاره
من خودم تجربه دارم و یکی از عزیزانم رو بعد از بازگشت تومور فقط با روش های تسکینی درمان کریدم تا،در نهایت با آرامش فوت کنه
متخصصین اونکولوژی و رادیوتراپی میتونن برای بیماران سرطانی داروهای ضد درد مخدر تجویز کنن که بعد از تایید سهمیه اشون رو دریافت کنقد و بهشون بدید
امیدوارم حرف هام مفید باشه
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
کیارش2404
10-07-2015, 17:16
با توجه به این اطلاعات بنظر میاد تومور در مرحله نهایی هست یعنی IIIc یا IV که آخرین درجه محسوب میشن
البته اونکولوژیست ایشون بهتر میتونن تشخیص بدن
اینکه شیمی درمانی واقعا در درمان موثر هست یا خیر رو نمیتونم نظر بدم.....اما ما به غیر از شیمی درمانی درمانی شیمی درمانی تسکینی هم داریم که میشه علایم بیمار رو کم کرد و زندگی رو براش اسون تر کرد
اما یک مرد ۸۳ ساله شاید نتونه شیمی درمانی ،و تحمل کنه و شاید یک مرگ با آرامش رو ترجیح بده
متاسفانه ما در ایران اولا طب تسکینی درست حسابی نداریم....در ثانی پزشکان کمتر جرات میکنن به خانواده یک نفر بگن بهترین چیز برای بیمار آرامش داشتن هست تا درمان
اما اگه پزشک نظر مثبت شما رو برای عدم درمان و فقط درمان تسکینی بدونه مطمئنا میتونه انتخاب بهتری در پیش روی شما بزاره
من خودم تجربه دارم و یکی از عزیزانم رو بعد از بازگشت تومور فقط با روش های تسکینی درمان کریدم تا،در نهایت با آرامش فوت کنه
متخصصین اونکولوژی و رادیوتراپی میتونن برای بیماران سرطانی داروهای ضد درد مخدر تجویز کنن که بعد از تایید سهمیه اشون رو دریافت کنقد و بهشون بدید
امیدوارم حرف هام مفید باشه
بسیار سپاسگزارم دوست عزیز از راهنمائی های مفیدتون
فرمایش شما کاملا درست است متاسفانه تومور بسیار با تاخیر تشخیص و جراحی شد و الان در مرحله نهائی هست . و اظهار نظر پزشکان جهت شیمی درمانی متفاوت هست به نظر دوستان بهترین اقدام جهت این بیمار چه هست و بهتر است چه اقداماتی صورت پذیرد ؟ مجددا تشکر و قدردانی میکنم . پایدار باشین
دوست عزیز به نظر من کمتر میتونین از نظرات اینجا بعنوان پیشنهاد استفاده کنید
بیشتر بهتر هست نظر پزشکان و افراد با تجربه در مسایل درمانی رو جویا بشین
اما از نظر تجربه خودم که هم تجربه کاری و شخصی هست ترجیح میدم چنین بیماری در آرامش باقی مونده زندگیش رو بگذرونه و بتونه مرگ راحتی داشته باشه
البته شما باید توجه کنید اگر نخواین شیمی درمانی رو برای درمان انجام بدین باید مسایلی مثل تغذیه و درد رو برای اشون در نظر داشته باشین
برای اینکار پیشنهاد میدم از راه حل هایی که پزشکانی که نظرشون به هدم درمان هست در اختیارتون میزارن استفاده کنین
کیارش2404
10-07-2015, 21:26
دوست عزیز به نظر من کمتر میتونین از نظرات اینجا بعنوان پیشنهاد استفاده کنید
بیشتر بهتر هست نظر پزشکان و افراد با تجربه در مسایل درمانی رو جویا بشین
اما از نظر تجربه خودم که هم تجربه کاری و شخصی هست ترجیح میدم چنین بیماری در آرامش باقی مونده زندگیش رو بگذرونه و بتونه مرگ راحتی داشته باشه
البته شما باید توجه کنید اگر نخواین شیمی درمانی رو برای درمان انجام بدین باید مسایلی مثل تغذیه و درد رو برای اشون در نظر داشته باشین
برای اینکار پیشنهاد میدم از راه حل هایی که پزشکانی که نظرشون به هدم درمان هست در اختیارتون میزارن استفاده کنین
درود
درست میفرمائید آن چیزی که درنهایت ملاک تصمیم گیری قرار میگیرد نظر پزشک معالج ایشون هست اما گاها تجربیات عملی دوستان دراین زمینه میتونه بسیار کمک کننده باشه . و هدف از بیان این موارد کسب اطلاعات بیشتر جهت تبادل نظر با پزشک ایشان جهت انتخاب مناسبترین گزینه میباشد .
واقعیت امر اینست که بیماری با این ویژگی ها امید چندانی به درمانش نمیرود و هدف کلی بنا به فرمایش شما ایجاد شرایط لازم جهت کاهش عوارض احتمالی و تحمل مرگ راحت همراه با آرامش بیشتر میباشد .
دوست عزیز ؛ راهنمائی های شما بسیار مفید و کمک کننده بوده و از این بابت نهایت سپاسگزاری را دارم و خواهشمندم استنباط ذیل بنده را در صورت اشتباه بودن تصحیح فرموده و چنانچه مورد دیگری مد نظر هست اضافه نمائید :
درصورت تصمیم بر عدم شیمی درمانی باشد جهت فراهم کردن شرایط مرگ راحت اقدامات زیر مورد توجه است :
1 ــ انجام شیمی درمانی تسکینی و نه درمانی
2 ــ مصرف داروهای مسکن مخدر
3 ــ توجه به رزیم غذائی بیمار
از توجه و راهنمائی های شما مجددا تشک دارم ؛ پاینده باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.