ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل گم شدن 17 گیگابایت فضای خالی در دراو سی

red17
09-07-2015, 03:38
با سلام سیستم من سرشار از ترجان و غیرو هست چون دیگه چند سالی هست ویروس یاب نصب نمیکنم چون خود ویروس یاب (انتی ویروس ) کارای برام نداره و سیستم رو کند میکنه حالا مشکل من اینه که وقتی روی درایو سی راست کلید میکنم اطلاعاتش نشون میده که از ظرفیت 50 گیگ تقریبا پره ولی وقتی داخل درایو میشم روی تمام فایلها چه هایدن و چه غیر هایدن کلید میکنم و اطلاعاتشون نشون میده که من 33 گیگ اطلاعات دارم یاد اوری میکنم من کل گزینه های هایدن رو برداشتم تا پوشه ای مخفی نباشه و این اختلاف 17 گیگ منو سر درگم کرده لطفا راهنمای کنید

Mehrshad-msv
09-07-2015, 04:28
با سلام سیستم من سرشار از ترجان و غیرو هست چون دیگه چند سالی هست ویروس یاب نصب نمیکنم چون خود ویروس یاب (انتی ویروس ) کارای برام نداره و سیستم رو کند میکنه حالا مشکل من اینه که وقتی روی درایو سی راست کلید میکنم اطلاعاتش نشون میده که از ظرفیت 50 گیگ تقریبا پره ولی وقتی داخل درایو میشم روی تمام فایلها چه هایدن و چه غیر هایدن کلید میکنم و اطلاعاتشون نشون میده که من 33 گیگ اطلاعات دارم یاد اوری میکنم من کل گزینه های هایدن رو برداشتم تا پوشه ای مخفی نباشه و این اختلاف 17 گیگ منو سر درگم کرده لطفا راهنمای کنید

یه جا خوندم شما اگر حتی از روی هیدن هم برداری دوباره فیل هایی هستن که نمایش داده نمی شن و با کمندلاین باید بهشون دسترسی پیدا کنی البته خیلی مطمئن نیستم. بعد اطلاعتت بیشتری بده لطفا!
یه چیزیم هست ویندوز سون و هشت یه مقداری حدودا 15 مگ برای خودشون رزرو می کنن....دلیلش یادم نیست ولی کار مضخرفیه. خالا دوستان شاید بهتر بتونن راهنمایی کنند ولی حتما با کاسپر اسکی اگر امکان داره یه سرچ بکنید. یا کومودو چیزی البته من موندم چرا سیستمتون کند میشه از 8 استفاده می کنید!

ali_mohandes
09-07-2015, 04:48
دانلود هم می کنید؟؟؟دانلود ها هم جا میگیرن
حتما با یه ویروس کش اپدیت سیستم رو اسکن کنید

red17
09-07-2015, 04:54
علت اینکه ویدوز 8 استفاده میکنم اینه که ویندوزای قبلی یا همشون مشکل امنیتی دارن یا کارای برام ندارن من با پیسی اکثرن گیم میزنم مثلا با این سیستم پروتوتایپ 2 و اسسیسن 3 رو بازی کردم جواب داده و کالاف انلاین وبتلفیلد انلاین و یه نکته دیگه اینکه تو ویندوزای قبلی من همش مشکل میخوردم نمیگم این مشکل نداره اصلا سر تا پاش این وین 8 مشکله حتی کارکردن باهاش باعث میشه این ماکروسافت روزی صدبار فحش بدم . و علت اینکه ویروس اسکن نصب نمیکنم هم همینه چون بعد نصب ویروس اسکن . میاد هی گیر میده به این و اون منم همه چی کا دارم با کرک کار میکنه و ویروس اسکن میاد بعض وقتها یه چیزی پاک میکنه سیستم هنگ میشه باید ویندوز عوض کنم .ضمنا ویروس اسکنای مجانی اصلا درست کار نمیکنن فقط کسپر اسکای یکم ازت اجازه میگیره که چی رو پاک کنه یا نه غیر این چیز دیگه که ریختم به دو روز نکشیده مجبور شدم ویندوز عوض کنم . و خود کسپر عملا بعد یه مدت خودش سربار سیتمم میشد . الان حدود یه سال بیشتره سیستم من ویروس شورتکات داشت تا اینکه حوصلم دیگه سر رفت یه نرم گرفتم فعلا ازش خبری نیست .سیستم من مشخصاتش مین پی 35 دی پی . گرافیک 8600 .512 مگ .و 4 گیگ رم که 3.300 بهم میده رمام جدا خریدم مچ نشدن .سیپی یو 2.2 یعنی 4500 اینتل و هارد یه 500 و یه 250 ضمنا خودم قدیما اسمبل کردم یعنی یکم حالیم هست خخخخخخخخخخخ

ali_mohandes
09-07-2015, 04:58
حرفاتون جالبه خوب چرا از ویندوز10استفاده نمی کنی؟؟؟جدید ترینش که اومد استفاده کن یه نسخه خوب داره میده بیرون

Mehrshad-msv
09-07-2015, 06:53
علت اینکه ویدوز 8 استفاده میکنم اینه که ویندوزای قبلی یا همشون مشکل امنیتی دارن یا کارای برام ندارن من با پیسی اکثرن گیم میزنم مثلا با این سیستم پروتوتایپ 2 و اسسیسن 3 رو بازی کردم جواب داده و کالاف انلاین وبتلفیلد انلاین و یه نکته دیگه اینکه تو ویندوزای قبلی من همش مشکل میخوردم نمیگم این مشکل نداره اصلا سر تا پاش این وین 8 مشکله حتی کارکردن باهاش باعث میشه این ماکروسافت روزی صدبار فحش بدم . و علت اینکه ویروس اسکن نصب نمیکنم هم همینه چون بعد نصب ویروس اسکن . میاد هی گیر میده به این و اون منم همه چی کا دارم با کرک کار میکنه و ویروس اسکن میاد بعض وقتها یه چیزی پاک میکنه سیستم هنگ میشه باید ویندوز عوض کنم .ضمنا ویروس اسکنای مجانی اصلا درست کار نمیکنن فقط کسپر اسکای یکم ازت اجازه میگیره که چی رو پاک کنه یا نه غیر این چیز دیگه که ریختم به دو روز نکشیده مجبور شدم ویندوز عوض کنم . و خود کسپر عملا بعد یه مدت خودش سربار سیتمم میشد . الان حدود یه سال بیشتره سیستم من ویروس شورتکات داشت تا اینکه حوصلم دیگه سر رفت یه نرم گرفتم فعلا ازش خبری نیست .سیستم من مشخصاتش مین پی 35 دی پی . گرافیک 8600 .512 مگ .و 4 گیگ رم که 3.300 بهم میده رمام جدا خریدم مچ نشدن .سیپی یو 2.2 یعنی 4500 اینتل و هارد یه 500 و یه 250 ضمنا خودم قدیما اسمبل کردم یعنی یکم حالیم هست خخخخخخخخخخخ

من جای شما بودم یه فول فرمت می کردم و ویندوز سونو با کاسپر می نصبیدم تمام. راحت! حالا شاید دوستان دیگه مشکل شمارو بهتر حل کنند.:n01:

vissoto
09-07-2015, 10:12

سلام

با نرم افزارهای Windirstat و یا XYplorer درایو C را چک کنید ؛ ببینید فایلی مشکوکی پیدا نمیشه .

در نرم افزار Windirstate درایو C را انتخاب و Ok را بزنید و پس از بررسی بر فایلهای با حجم بالا در قسمت گرافیکی نرم افزار کلیک کنید تا فایل های با حجم بالا مشخص شوند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا نرم افزار XYplorer را اجرا کنید و دوبار بر درایو C کلیک کنید ؛ در قسمت پایین پنجره ببینید اطلاعات نشان داده شده با اطلاعات Proprerties درایو C همخوانی دارد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

elihessi
12-07-2015, 17:44
من پیشنهاد می کنم برنامه Final uninstaller رو نصب کنی بعد توی برنامه که رفتی junk file cleaner رو انتخاب کن .

red17
22-07-2015, 17:20
مرسی از دوستان

red17
26-07-2015, 19:48
با سلام دوتانرمافزار رو که گفتین نصب کردم این فینال انیستالر ۱.۵ گیگ فایل بیخودی رو پاک کرد و اون یکیWindirstate هم حجم کلی اشغال شده رو زد 32 گیگ در صورتی که حجم اصلی درایو تقریبا 50 گیگ است و پر نشون میده حالا بماند که یک فایل مشکوک تو این 32 گیگ هست که خودش 7 گیگ جا گرفته .حالا سوال مهم اینه که من همیشه دو ویندوزه کار میکردم با سیستم وقتی یکی خراب و یا ویروسی میشد از طریق اون یکی مشکلاتمو حل میکردم . ویا اقدام به نصب مجدد میکردم امکان داره که دفه اخر ویندوز جدید که ریختم شرمنده یه چیزای یادم میاد فایهای پروگرم ویندوز قبلی هم بود تو درایو یا شاید ببخشید یکم پیچیده شد مثلاویندوز قبلی تحت وین 32 پارتیشن بوده و جدیده رو تحت NTFS بستم اینجوری شده و ضمن اینکه البته این مشکل به ویندوز ربطی نداره و سوتی حدودا 10 سال پیش منه وقتی که سیستم رو اسمبل کردم اون موقه هارد 250 گیگ یعنی خیلی فضا دوره VCD بود منم موقع اف دیسک گفتم یه حجم زیاد بدم به پارتیشن معمولا 2 مگابایت میدن من نمیدونم 20 یا 12 گیگ دادم بعدن هارد پر شد دیگه کاری از دستم ساخته نبود چون همه اطلاعاتم پاک میشد الان با دوتا هارد 250 و 500 از 750 مقدار فضای هارد عملا چیزی حدود 600 بیشتر ندارم