مشاهده نسخه کامل
: مشکل با هارد اکسترنال wd
سلام
اگر جای مناسب ننوشتم عذر میخوام
دیروز بنده ویندوزم ویروسی شد و هاردم بالا نمیاد اصلا داخل my com شناخته نمیشه با نرم افزار دیسک منیجمنت شناسایی شد و با easeus recover اسکن کردم و همه اطلاعات هارد سالمه و قابل رویت اما حالا نرم افزار درخواست لایسنس کد میده که من بلد نیستم پیدا کنم لطفا کمک کنید بنده تعمیر کار موبایلم و به اطلاعات هارد خیلی نیاز دارم
ata.royalfalcon
08-07-2015, 16:41
سلام
اگر جای مناسب ننوشتم عذر میخوام
دیروز بنده ویندوزم ویروسی شد و هاردم بالا نمیاد اصلا داخل my com شناخته نمیشه با نرم افزار دیسک منیجمنت شناسایی شد و با easeus recover اسکن کردم و همه اطلاعات هارد سالمه و قابل رویت اما حالا نرم افزار درخواست لایسنس کد میده که من بلد نیستم پیدا کنم لطفا کمک کنید بنده تعمیر کار موبایلم و به اطلاعات هارد خیلی نیاز دارم
سلام .
توضیحاتی که دادید غیر دقیق و مبهم هست . وقتیکه درایوها در my computer دیده نمیشد وضعیت پارتیشنها در Disk management به چه صورتی بودن ؟ Unallocated شده بودن ؟ شاید درایوها letter نداشتن ؟ منظورتان ویروسهایی هست که اطلاعات رو مخفی (Hidden) میکنن ؟ اگر اینطور هست راه حلهای خیلی ساده تری برای دسترسی به اطلاعات وجود داره (مثل این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
به هر حال اگر میخواهید ریکاوری کنید این نرم افزار رو میتونید از خیلی سایتهای ایرانی دانلود کنید که کرک یا کیجن هم به همراهش ارائه میشه . یه نمونه در سایت زیر موجوده که با فایل Offline-Reg میتونید رجیستر کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
توضیحاتی که دادید غیر دقیق و مبهم هست . وقتیکه درایوها در my computer دیده نمیشد وضعیت پارتیشنها در Disk management به چه صورتی بودن ؟ Unallocated شده بودن ؟ شاید درایوها letter نداشتن ؟ منظورتان ویروسهایی هست که اطلاعات رو مخفی (Hidden) میکنن ؟ اگر اینطور هست راه حلهای خیلی ساده تری برای دسترسی به اطلاعات وجود داره (مثل این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
به هر حال اگر میخواهید ریکاوری کنید این نرم افزار رو میتونید از خیلی سایتهای ایرانی دانلود کنید که کرک یا کیجن هم به همراهش ارائه میشه . یه نمونه در سایت زیر موجوده که با فایل Offline-Reg میتونید رجیستر کنید .
ممنون داداش که جواب دادی داخل my com درایوهایی که دارم 5 عدده که مربوط به هارد اینترنال 500گیگی خود سیستمه اما هارد یک ترابایتی دیده نمیشه فقط با نرم افزار EaseUS Data Recovery میتونم هارد رو ببینم که با این نرم افزار اسکن میکنم کامل همه چی هست اما برای ریکاوری احتیاج به لایسنس کد داره امیدوارم بتونین کمکم کنید
همونطور که میبینید داخل مای کام درایو دیده نمیشه ولی با نرم افزاری که شما معرفی کردین هارد شناسایی میشه ولی باید پارتیشن یا فرمت بشه که من فرمت نکردم حالا شما راهنمایی کنید من چکار باید بکنم و این هارد را چگونه بازیابی کنم
لطفا کمک کنید داداش فقط شما جواب دادید و میتونید مشکل من را حل کنید
ata.royalfalcon
08-07-2015, 22:30
همونطور که میبینید داخل مای کام درایو دیده نمیشه ولی با نرم افزاری که شما معرفی کردین هارد شناسایی میشه ولی باید پارتیشن یا فرمت بشه که من فرمت نکردم حالا شما راهنمایی کنید من چکار باید بکنم و این هارد را چگونه بازیابی کنم
لطفا کمک کنید داداش فقط شما جواب دادید و میتونید مشکل من را حل کنید
درایو هارد اکسترنال unallocated شده دوست عزیز که باید اطلاعات رو ریکاوری کنید .
دو کار میتونید انجام بدید :
1. بازیابی کل پارتیشن با برنامه هایی مثل Acronis recovery expert که در این روش نیازی نیست اطلاعات رو روی هارد دیسک دیگه ذخیره کنید . آموزش در پست چهارم تاپیک زیر .
2. بازیابی تک تک اطلاعات موجود و ذخیره روی هارد دیسک دیگه با برنامه هایی مثل همین aseus data recovery wizard professional . در عکسی هم که گذاشتید این برنامه لایسنس کد میخواد . همانطوریکه گفتم این برنامه با کرک ، کیجن یا لایسنس کد در اکثر سایتهای ایرانی موجوده . در پست سوم همین تاپیک لینک دانلود این برنامه رو هم گذاشتم برنامه قبلی را uninstall کنید و برنامه ای که لینکشو گذاشتم رو نصب و فایل رجیستر را اجرا کنید . بازهم بگردید ورژنهای جدیدتر هم میتونید پیدا کنید . آموزش این برنامه هم در پست دوم تاپیک زیر موجوده .
پیشنهاد میکنم همین روش دوم رو انجام بدید .
ممنون از شما
لطفا به تصویر نگاه کنید چرا این گزینه در آخر کار غیر فعاله
ata.royalfalcon
09-07-2015, 11:01
ممنون از شما
لطفا به تصویر نگاه کنید چرا این گزینه در آخر کار غیر فعاله
اون پایین نوشته که Demo version هست . یا باید لایسنس این برنامه رو بخرید یا اینکه با کرک ، کیجن و یا سریالهایی که تو اینترنت فراوان هست رجیستر کنید .
دوست عزیز ، سعی کنید از سایتهای ایرانی دانلود کنید که اکثراً به همراه فایل نصب ، کرک و یا سریال به همراهش ارائه میشه .
داداش من هرچی دان میکنم همین وضعیته اگه ممکنه شما نرم افزاری معرفی کنید که مشکل من حل بشه و احتیاج به کد نداشته باشه
جناب عطا خان لطفا کمک کنید من همه جا سر زدم در این زمینه هیچ کسی اطلاعات شما را نداره و جوابگو نیست فقط شما زحمت کشیدین و جواب دادین اگه امکانش هست راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
09-07-2015, 21:11
داداش من هرچی دان میکنم همین وضعیته اگه ممکنه شما نرم افزاری معرفی کنید که مشکل من حل بشه و احتیاج به کد نداشته باشه
جناب عطا خان لطفا کمک کنید من همه جا سر زدم در این زمینه هیچ کسی اطلاعات شما را نداره و جوابگو نیست فقط شما زحمت کشیدین و جواب دادین اگه امکانش هست راهنمایی کنید
دوست عزیز .
بیشتر نرم افزارها پولی هستند و باید لایسنس رو بخرید (برنامه نویس انتظار یه درآمدی رو باید داشته باشه!) . من گفتم که در بیشتر سایتهای ایرانی دانلود نرم افزارها ، به همراهشون لایسنس یا کرک یا کیجن هم ارائه میشه که میتونید این برنامه ها رو اکتیو کنید . یه سرج داخل گوگل کنید پیداش میکنید .
اگر پست سوم همین تاپیک رو با دقت خونده باشید یه لینک از این برنامه aseus data recovery wizard professional گذاشتم که داخلش یه فایل Offline-Reg داره که میتونید رجیستر و فعالش کنید . دقت کنید که بعد از اینکه این برنامه رو نصب کردید فوراً اجراش نکنید ، روی این فایل Offline-Reg دابل کلیک کنید که باعث میشه این برنامه رجیستر و فعال بشه ، بعد این برنامه رو اجرا کنید .
ممون از شما که زحمت کشیدین و جواب دادین هارد را پیش یکی از همکارا بردم و ریکاوری شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.