مشاهده نسخه کامل
: از کار افتادن هارد اکسترنال wd my passport
hamid4488
29-06-2015, 16:39
با سلام خسته نباشید من یه هارد اکسترنال پاسپورتی دارم که مدتی است از کار افتاده و وقتی اون رو به سیستم وصل میکنم آیکون درایور اون بر روی لیست درایو های مای کامپیوتر اضافه میشه ولی وقتی میخوام بازش کنم سیستم هنگ میکنه و مجبورم هارد رو جدا کنم تا دوباره سیستم بالا بیاد…لطفا راهنمایی کنید که هارد آیا سوخته است یا میشه درستش کرد و یا به هر نحوی میتوان اطلاعات را بازیابی کرد یا نه…ممنون میشم راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
30-06-2015, 07:13
با سلام خسته نباشید من یه هارد اکسترنال پاسپورتی دارم که مدتی است از کار افتاده و وقتی اون رو به سیستم وصل میکنم آیکون درایور اون بر روی لیست درایو های مای کامپیوتر اضافه میشه ولی وقتی میخوام بازش کنم سیستم هنگ میکنه و مجبورم هارد رو جدا کنم تا دوباره سیستم بالا بیاد…لطفا راهنمایی کنید که هارد آیا سوخته است یا میشه درستش کرد و یا به هر نحوی میتوان اطلاعات را بازیابی کرد یا نه…ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .
روي سيستمهاي ديگه هم همين مشكل رو داريد ؟ با برنامه هاي بوتيبلي مثل Acronis True Image ببينيد ميتونيد از هارد ديسك يه Image بگيريد ؟
به هر حال اگر اطلاعات براي شما مهم هست پيشنهاد ميكنم بفرستيد كلينيكهاي معتبر تا اطلاعات رو بازيابي كنند .
ariandoping
26-08-2015, 13:48
با سلام
هارد های وسترن مای پاسپورت یک ماژول relo list دارد که این ماژول وظیفه نگهداری خرابی های سطح پلتر می باشد
این ماژول فقط از طریق دستگاه PC3000 و MRTPRO قابل اصلاح می باشد . اگر بعد از اصلاح این ماژول هارد درست نشد نیاز می باشد که تمام ماژول های سطح پلتر چک شود اگر دیگر ماژول ها خراب بود اصلاح شود و در غیر این صورت هد های هارد چک شود . چون خرابی یک یا چند هد مشکل هارد را شبیه این مورد می کند .
اگر دیتای شما مهم می باشد نیاز می باشد هارد را به کانون بازیابی اطلاعات که دارنده PC3000 و نماینده MRT می باشد ارسال کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.