مشاهده نسخه کامل
: درخواست نرم افزار نصب درایور
alinik01
24-06-2015, 09:01
سلام من یک لپ تاپ HP دارم ولی متاسفانه HP همراه این لپ تاپ هیچ CD درایوری نداده...!
خیلی توی اینترنت گشتم تا نرم افزار هایی در این مورد پیدا کنم و بالاخره یکی پیدا کردم ولی کامل همه درایور ها رو نصب نکرد مثلا درایور Bluetooth هنوز نصب نشده...
اگه میشه یا نرم افزار خوب معرفی کنید.(ترجیحاً نرم افزارش آفلاین باشه ولی اگه نیاز به اینترنت هم داشت مشکلی نیست.)
ممنون می شم اگه کمک کنید.
ess_1362
24-06-2015, 19:17
مدل دقیق لپ تاپ را قید کنید
با بررسی سخت افزار ها از طریق مدل میشه به راحتی تمامی درایورها را برای سخت افزار های مربوطه استخراج کرد
سلام من یک لپ تاپ HP دارم ولی متاسفانه HP همراه این لپ تاپ هیچ CD درایوری نداده...!
خیلی توی اینترنت گشتم تا نرم افزار هایی در این مورد پیدا کنم و بالاخره یکی پیدا کردم ولی کامل همه درایور ها رو نصب نکرد مثلا درایور Bluetooth هنوز نصب نشده...
اگه میشه یا نرم افزار خوب معرفی کنید.(ترجیحاً نرم افزارش آفلاین باشه ولی اگه نیاز به اینترنت هم داشت مشکلی نیست.)
ممنون می شم اگه کمک کنید.
من یه دی وی دی درایور ها مارک پرند خریدم که حاوی درایور های خیلی سیستم ها میشه ، افلاین هم هست وقتی دی وی دی رو می ذارین برند سیستم و نوع ویندوز و یک سری اطلاعات رو انتخاب می کنین و درایور های صدا گرافیک کنترلور شبکه وموارد باقی مونده رو نصب می کنین و حتی این دی وی دی اگر درایوری رو در لپ تاپ شما تشخیص بده که نصب نشده اما فایل ستاپ درایور مربوطه روی دی وی دی نباشه می تونین از search online اش استفاده کنین و اون درایور های باقی مونده رو تکی دانلود و نصب کنین
اگه دنبال افلاین می گردین خریدن دی وی دی پرند گزینه خوبی هس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.