PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال : تلویزیون Lg LN 42 57000

ClassicFaz
23-06-2015, 01:12
سلام و خسته نباشید

من یک عدد تلویزیون ال جی مدل ln 57000 خریدم . در سایت رسمی ال جی زده این تلویزیون سه بعدی هستش . ولی گلدیران میگه سه بعدی نیست .

تلویزیون من منو های سه بعدی رو داره . اما وقتی فیلم سه بعدی پخش میکنم نمیشه منو رو فعال کرد . دسترسی به فیلم های سه بعدی ال جی هم دارم و میتونم فیلم ها رو به صورت عادی ببینم .

ایا تنظیمات خاصی داره ؟ ممنونم میشم کمک کنید

ClassicFaz
23-06-2015, 12:50
دوستان کسی اطلاعاتی نداره ؟ ممنون میشم کمک کنید

matinpour
23-06-2015, 13:38
سلام و خسته نباشید

من یک عدد تلویزیون ال جی مدل ln 57000 خریدم . در سایت رسمی ال جی زده این تلویزیون سه بعدی هستش . ولی گلدیران میگه سه بعدی نیست .

تلویزیون من منو های سه بعدی رو داره . اما وقتی فیلم سه بعدی پخش میکنم نمیشه منو رو فعال کرد . دسترسی به فیلم های سه بعدی ال جی هم دارم و میتونم فیلم ها رو به صورت عادی ببینم .

ایا تنظیمات خاصی داره ؟ ممنونم میشم کمک کنید

دوست عزیز
این مدل تلویزیون موتور پردازشگر سه بعدی نه در صدا و نه در تصویر ندارد پس نمی تواند عملکرد سه بعدی را برای شما بنمایش بگذارد .

ClassicFaz
23-06-2015, 13:47
دوست عزیز
این مدل تلویزیون موتور پردازشگر سه بعدی نه در صدا و نه در تصویر ندارد پس نمی تواند عملکرد سه بعدی را برای شما بنمایش بگذارد .

ممنونم از پاسختون

من الان عینک سه بعدی ال جی دارم . میخوام فیلم های سه بعدی رو در کامپیوتر با این عینک مشاهده کنم . ایا امکانش هستش ؟ ایا نرم افزار خاصی میشناسید ؟ ممنونم از شما

matinpour
23-06-2015, 14:22
ممنونم از پاسختون

من الان عینک سه بعدی ال جی دارم . میخوام فیلم های سه بعدی رو در کامپیوتر با این عینک مشاهده کنم . ایا امکانش هستش ؟ ایا نرم افزار خاصی میشناسید ؟ ممنونم از شما

دوست عزیز
از این نرم افزار استفاده کنید.
هماهنگی با انواع عینک های سه بعدی
دانلود SAMedia3D Player v1.0 - نرم افزار نمایش فیلم های سه بعدی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ClassicFaz
23-06-2015, 14:34
دوست عزیز
از این نرم افزار استفاده کنید.

هماهنگی با انواع عینک های سه بعدی

دانلود SAMedia3D Player v1.0 - نرم افزار نمایش فیلم های سه بعدی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنونم از کمکت

ولی یه برنامه باشه که یکی تست کرده باشه !!! نه این برنامه جواب نمیده

میخوام با عینک ال جی ببینم - نه عینک اناگیف