PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای بازی مادربورد باید حتما گیمینگ ؟

ali 2990
22-06-2015, 12:21
سلام میخام یه سیستم ببندم بین این سه تا بورد گیر کردم یکی گیمینگ اون دو تا نیست اصلا مادربورد گیمینگ چه فرقی با مادربورد غیر گیمینگ داره؟

ASRock Z97 Anniversary
ASRoCK Z97 Pro4 LGA1150
این گیمینگ هست ASRock FATAL1TY Z97 Killer LGA1150

NEED FOR PC
22-06-2015, 12:47
با بودجه خودتون انتخاب کنید برسر چیز های جزیی اختلاف دارند.

تاثیری در پرفورمنس قطعات نمیزاره .

ali 2990
22-06-2015, 13:35
با بودجه خودتون انتخاب کنید برسر چیز های جزیی اختلاف دارند.

تاثیری در پرفورمنس قطعات نمیزاره .

سلام یه این سایت مقایسه زدم بین گزینه هایی که با علامت قرمز مشخص کردم اخلاف دارن ممنون میشم توضیح بدین این اختلافات چی هستن و ایا تو بازی تاثیر دارن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javad2015
22-06-2015, 14:03
مادر برودرای گیمینگ یه سری امکانات بیشتری دارن.مثلا میتونن همزمان از 2 یا بیشتر گرافیک استفاده کنند به صورت موازی.یا رم بیشتری با حجم بالاتری ساپور میکنن و .......امکانات اور کلاک بیشتر.
کلا چیز بی خودین.کسی که بخاد از چن تا گرافیک قوی استفاده کنه و با مشکلات دما و مصرف سر و کله بزنه راحت یه کارت تکی پر قدرت میخره.اور کلاکم دردسرای خودشو داره.

ali 2990
22-06-2015, 14:10
مادر برودرای گیمینگ یه سری امکانات بیشتری دارن.مثلا میتونن همزمان از 2 یا بیشتر گرافیک استفاده کنند به صورت موازی.یا رم بیشتری با حجم بالاتری ساپور میکنن و .......امکانات اور کلاک بیشتر.
کلا چیز بی خودین.کسی که بخاد از چن تا گرافیک قوی استفاده کنه و با مشکلات دما و مصرف سر و کله بزنه راحت یه کارت تکی پر قدرت میخره.اور کلاکم دردسرای خودشو داره.

ممنون که جواب دادی لطفا درباره سوال دومم که بالا هست و تفاوت دو تا مادربوردو مشخص کرده بده بگو اونایی که با علامت قرزم هشخص کردم چی هستن؟

tooone
22-06-2015, 14:27
سلام خدمت دوستا ن عزیز. دوستان ازتون مشاوره میخوام ممنون میشم که راهنماییم کنید چون به شدت بر سره دوراهی موندم!

من کارم تدوین.ولی در کنارش بازی هم زیاد میکنم! یعنی به صورت نسبی 50 درصد با سیستم بازی میکنم و 50 درصد هم تدوین و کارهای گرافیکی که به رندر گیری احتیاج داره!
الان هم میخوام پردازنده i7 5820 رو تهیه کنم! اونجور که فهمیدم این پردازنده برای کار من بسیار مناسب هست! میخواستم ببینم این پردازنده چه تفاوت هایی با 4790 داره! آیا اصلا
5820 برای بازی مناسب هست یا نه!

ممنون میشم راهنماییم کنید و اطلاعاتتون رو راجع به این پردازنده بگین.:n12:

ali 2990
22-06-2015, 14:34
سلام خدمت دوستا ن عزیز. دوستان ازتون مشاوره میخوام ممنون میشم که راهنماییم کنید چون به شدت بر سره دوراهی موندم!

من کارم تدوین.ولی در کنارش بازی هم زیاد میکنم! یعنی به صورت نسبی 50 درصد با سیستم بازی میکنم و 50 درصد هم تدوین و کارهای گرافیکی که به رندر گیری احتیاج داره!
الان هم میخوام پردازنده i7 5820 رو تهیه کنم! اونجور که فهمیدم این پردازنده برای کار من بسیار مناسب هست! میخواستم ببینم این پردازنده چه تفاوت هایی با 4790 داره! آیا اصلا

گل بود به سبزه نیز اراسته شد اینا جواب نمو به زور میدن بیان تورو جواب بدن

javad2015
22-06-2015, 14:49
ممنون که جواب دادی لطفا درباره سوال دومم که بالا هست و تفاوت دو تا مادربوردو مشخص کرده بده بگو اونایی که با علامت قرزم هشخص کردم چی هستن؟

pci express در واقع همون در گاه گرافیک هست که سه ورژن مختلف داره 1 و2 و3 .ورژن یکش که کلا دیگه تولید نمیشه .میمونه ورژن 2 و ورژن 3 .دارای سرعتای نختلفی هم هستن از 4x و 8x و 16x
usb conenctor هم که همون درگاه یو اس بی هستن.تعدادشو مشخص میکنه که چن تا داره
اون دو تا نمودار پایین هم بنچ مارکک هستن یعنی اومدن ازشون تست گرفتن با نرم افزارای مختلف و نتیجه رو گذاشتن.
چیزایی هم که در مورد cpu نوشته شده بیشتر مربوط به اطلاعات ورودی برق هستن و برای اورکلاکرای حرفه ای کاربرد داره.
dual bios هم یعنی مین دو تا بایس داره و اگه برا یکشی مشکلی پیش اومد میشه رو اون یکی سوییچ کرد.بازم برا اورکلاک هست

Ali*Reza
22-06-2015, 14:51

سلام.
لطفا تاپیک جدا بزنین و حداکثر بودجتون رو هم مشخص کنین.

ali 2990
22-06-2015, 15:00
pci express در واقع همون در گاه گرافیک هست که سه ورژن مختلف داره 1 و2 و3 .ورژن یکش که کلا دیگه تولید نمیشه .میمونه ورژن 2 و ورژن 3 .دارای سرعتای نختلفی هم هستن از 4x و 8x و 16x
usb conenctor هم که همون درگاه یو اس بی هستن.تعدادشو مشخص میکنه که چن تا داره
اون دو تا نمودار پایین هم بنچ مارکک هستن یعنی اومدن ازشون تست گرفتن با نرم افزارای مختلف و نتیجه رو گذاشتن.
چیزایی هم که در مورد cpu نوشته شده بیشتر مربوط به اطلاعات ورودی برق هستن و برای اورکلاکرای حرفه ای کاربرد داره.
dual bios هم یعنی مین دو تا بایس داره و اگه برا یکشی مشکلی پیش اومد میشه رو اون یکی سوییچ کرد.بازم برا اورکلاک هست

من میخام برای سیستم سی پی یو Core i5 4690k بخرم برای اورکلاک مادربورد Asrock anniversary جواب نمیده یعنی؟ اصلا سی پی یو سری k برای بازی کاربرد داره؟

javad2015
22-06-2015, 15:03
برای اورکلاک سری هاسول شما باید مین با چیپ z97 داشته باشین.اگه z97 باشه بله جواب میده.ولی نیاز به کولر هم دارین چون این cpu ها ذاتا به خاطر قدرتشون گرم هتسن.بستگی به بازیش داره ولی در حال حاضضر قدرت 4690 فرارت از حد نیاز بازی ها هست و نیازی به اور نیست.

Enemy Killer
22-06-2015, 15:06
سلام .

من رفتم مشخصات مادر بورد گیمینگ رو توی سایت سازندش دیدم . فوق العاده هستش .

همینو بگیر .

راحت 5 - 6 سال جوابتو می ده .

ali 2990
22-06-2015, 15:20
سلام .

من رفتم مشخصات مادر بورد گیمینگ رو توی سایت سازندش دیدم . فوق العاده هستش .

همینو بگیر .

راحت 5 - 6 سال جوابتو می ده .

از چه لحاظ اخه دوستان گفتن تو چیزای جزیی فرق داره و هزینه اضافه هست

mehdi 78
22-06-2015, 16:14
من میخام برای سیستم سی پی یو Core i5 4690k بخرم برای اورکلاک مادربورد Asrock anniversary جواب نمیده یعنی؟ اصلا سی پی یو سری k برای بازی کاربرد داره؟

دوست عزیز اوّل ببخشید که ناراحتتون کردم .دوّم این که کدوم سوال رو تئ تاپیک خودتون جواب ندادم؟؟؟؟؟؟
بعد بگم که تو پردازنده های اینتل ، پسوند k به معنی ضریب باز و دارای قابلیت اورکلاک هستند. پس اگه دنبال اورکلاک هستید فقط سری k.
بعد شما نگفتید میتونید 4790k رو بخرید یا نه به خاطر این که خیلی قوی تر هست/
بعد بازم بگم با مورد مادر بورد های asrock آشنایی ندارم. شما هم جواب ندادین چرا رو این برند تاکید دارید.
اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم.فقط نگفتید 970 رو می خرید یا نه؟
یه خواهش هم دارم که اگه پستی رو از من خوندین یا ریپلای کنید بدونم خوندید یا لایک کنید یا کلا یه جوری به آدم بفهمونید خوندینش که انگیزه داشته باشم جواب بدم:n40::n40:
موفق بایشد

ali 2990
22-06-2015, 16:25
اگه 970 نخرم پس چی بخرم همه اینو میگن در ضمن این مشکلی که شما میگی خیلی وقته رفع شده برای 4790k پول ندارم برای بازی میخام مگه برای بازی کور ای سون هزینه اضافه نیست؟

یه سوال مهمتر تاثیر مادربورد تو بازی چقدر گیمینگ بردارم یا همون asrock anniversary

mehdi 78
22-06-2015, 16:38
اگه 970 نخرم پس چی بخرم همه اینو میگن در ضمن این مشکلی که شما میگی خیلی وقته رفع شده برای 4790k پول ندارم برای بازی میخام مگه برای بازی کور ای سون هزینه اضافه نیست؟

یه سوال مهمتر تاثیر مادربورد تو بازی چقدر گیمینگ بردارم یا همون asrock anniversary
مشکل 970 ور خوندید که. من عملا با چشم دیدم و میگم آشغالی بیش نیست و اوج شیادی nVIDIA رو نشون می ده . بعد بگم که شما گفتید 4k. برای fhd این 4690k هم خوبه.فقط دقت کنید k بخرید چون الان اورکلاک نمی خواد. 3 سال دیگه می خواد. بعد مادر بورد حتما باید چیپ z97 داشته باشه تا بشه اور کلاک کرد.شما باید پردازنده I7 4690k بخرید + یه کولر خوب که بعدا راحت بتونید اور کنید. برای گیمینگ هم مادر بورد گیمینگ بخر چون معمولا مادر بورد های گیمینگ چند تا اسلات pci e دارند و میشه بعدا که دیدی کارتت نمیکشه بازی ها رو ، یدونه مثل خودش رو بخری و وصل کنی به مادر بورد .
شما باید آینده نگرانه خرید کنی تا بتونی 5 سال راحت استفاده کنی.
مشکل 970 حل شدنی نیست مگه اون 0.5 گیگ رو مرخص کرد . شما اول مادر بورد گیمینگ با چیپ z97 انتخاب کن و قیمتش رو بزار اینجا ببینم چه قدر بودجه می مونه برای کارت گرافیک.
برای بازی هم شاید الان اضاف باشه ولی یکی 2 سال دیگه پشیمون می شی که cpu کم می آره پس شما همون i7 4690k رو بگیر با یه مادر بورد خوب
بعد شما جواب نمی دی چرا asrock می خوای؟ الان برای این سواله که نمی تونم مادر بورد معرفی کنم
:n40:

ali 2990
22-06-2015, 16:51
مشکل 970 ور خوندید که. من عملا با چشم دیدم و میگم آشغالی بیش نیست و اوج شیادی nVIDIA رو نشون می ده . بعد بگم که شما گفتید 4k. برای fhd این 4690k هم خوبه.فقط دقت کنید k بخرید چون الان اورکلاک نمی خواد. 3 سال دیگه می خواد. بعد مادر بورد حتما باید چیپ z97 داشته باشه تا بشه اور کلاک کرد.شما باید پردازنده I7 4690k بخرید + یه کولر خوب که بعدا راحت بتونید اور کنید. برای گیمینگ هم مادر بورد گیمینگ بخر چون معمولا مادر بورد های گیمینگ چند تا اسلات pci e دارند و میشه بعدا که دیدی کارتت نمیکشه بازی ها رو ، یدونه مثل خودش رو بخری و وصل کنی به مادر بورد .
شما باید آینده نگرانه خرید کنی تا بتونی 5 سال راحت استفاده کنی.
مشکل 970 حل شدنی نیست مگه اون 0.5 گیگ رو مرخص کرد . شما اول مادر بورد گیمینگ با چیپ z97 انتخاب کن و قیمتش رو بزار اینجا ببینم چه قدر بودجه می مونه برای کارت گرافیک.
برای بازی هم شاید الان اضاف باشه ولی یکی 2 سال دیگه پشیمون می شی که cpu کم می آره پس شما همون i7 4690k رو بگیر با یه مادر بورد خوب
بعد شما جواب نمی دی چرا asrock می خوای؟ الان برای این سواله که نمی تونم مادر بورد معرفی کنم
:n40:

منظورت قابلیت sli یا Crossfire هست اون که مادربوردی که من انتخاب کردم معمولیش نه قابلیت اس ال ای داره نه کراس فایر گیمینگش فقط کراس فایر در ضمن میگن خرید یه کارت قوی بهتر از دو کارت هست چون تنظیم دما و حرارت مشکل میشه. اگر در اینده هم کارت کم اورد باید کل سیستم عوض شه اس الی ای کردن به درد نمیخوره ازراک هم انتخاب کرده چون ارزون هست

mehdi 78
22-06-2015, 17:01
منظورت قابلیت sli یا Crossfire هست اون که مادربوردی که من انتخاب کردم معمولیش نه قابلیت اس ال ای داره نه کراس فایر گیمینگش فقط کراس فایر در ضمن میگن خرید یه کارت قوی بهتر از دو کارت هست چون تنظیم دما و حرارت مشکل میشه. اگر در اینده هم کارت کم اورد باید کل سیستم عوض شه اس الی ای کردن به درد نمیخوره ازراک هم انتخاب کرده چون ارزون هست
منظورم کراس یا اس ال آِی بود
صفحه قبل خوندم مه دوستمون گفته بود. الان آره نمی ارزه sli یا کراس کرد ولی 2 سال دیگه چرا.شما به جای خرید یه کارت 1تومنی ، کارت خودت رو که شده 500(مثلا) می خری و راحت چند سال دیگه بازی میکنی. مشکل کنترل دما هم با اون کیسی که معرفی کردم راحت قابل حله + اینکه بعدا می تونی برای پردازنده و کارت(ها) سیستم وانر کولینگ راه بندازی و حال کنی
اس ال ای یا کراس هم خیلی به درد می خوره .شما یه لینک از مادربورد مدنظرت بزار ببینم چیه/

mehdi 78
22-06-2015, 17:02
بعد ببخشید کجا خوندید مشکل 970 حل شده؟

ali 2990
22-06-2015, 17:19
پول برای sli یا کراس ندارم

mehdi 78
22-06-2015, 17:28
الان که نه 2 یا 3 سال دیگه که کارت الانتون ارزون شد می تونید کراس کنید

ali 2990
22-06-2015, 18:07
نه منظورم اینه که پول برای خریدن مادربوردی که کراس پشتیبانی کنه ندارم