مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید کارت گرافیک برای اجرای بازی با رزولوشن 1920x1080
mohsenz2006
19-06-2015, 00:15
سلام.
مشخصات سیستم فعلی من این هست:
CPU: Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz
Mainboard: Gigabyte PA65-UD3-B3
RAM: 4GBytes DDR3
Graphics: NVIDIA GeForce 9500 GT 512Mbytes
Power: Green 500W
چندی پیش یک مانیتور 27 اینچ گرفتم و متوجه شدم که این سیستم برای اجرای بازی ها با رزولوشن 1920x1080 ضعیف هست برای همین تصمیم به ارتقا گرفتم. حالا میخواستم بدونم ارتقای کارت گرافیک به تنهایی کافیه و یا اینکه سایر قطعات هم باید ارتقا پیدا کنه؟
دو کارت گرافیک مد نظرم هست یکی GTX760-2GD5 و دیگری R9270X-2GD5 که اولا نمیدونم کدومش رو انتخاب کنم و ثانیا نمیدونم سیستمم به خصوص مادربورد و پاور برای ساپورت این کارت گرافیک ها کافی هستند یا نه.
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم.
پیشاپیش ممنون.
afshin b
19-06-2015, 09:42
پیشنهاد میکنم گرافیک ۹۶۰ تهیه کنین، چون از هردوشون قوی تر و جدیدتر هست.
Galax GTX 960 OC : 750,000
Zotac GTX 960 OC : 780,000
همچنین نیاز به یک رم ۴ گیگ دیگه هم دارید تا در مجموع به ۸ برسه چون ۴ گیگ برای بازی های امروزی کمه.
پاورتون چند ساله کار میکنه؟ برای ۹۶۰ پاور ۵۰۰ کافیه به شرط اینکه در سلامت باشه.
درضمن برای اجرای بازی های جدید در فول اچ دی با جزییات خیلی بالا، ۲ گیگ رم گرافیک کافی نیست. اگر میخواید با این جزییات بازی کنید یا باید ۹۶۰ با ۴ گیگ رم بگیرید که حدود ۱۰۵۰ حداقل قیمت دارن و ارزش خرید پایین، یا باید ۹۷۰ بگیرید حدود ۱۲۵۰
NEED FOR PC
19-06-2015, 10:52
سلام.
مشخصات سیستم فعلی من این هست:
CPU: Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz
Mainboard: Gigabyte PA65-UD3-B3
RAM: 4GBytes DDR3
Graphics: NVIDIA GeForce 9500 GT 512Mbytes
Power: Green 500W
چندی پیش یک مانیتور 27 اینچ گرفتم و متوجه شدم که این سیستم برای اجرای بازی ها با رزولوشن 1920x1080 ضعیف هست برای همین تصمیم به ارتقا گرفتم. حالا میخواستم بدونم ارتقای کارت گرافیک به تنهایی کافیه و یا اینکه سایر قطعات هم باید ارتقا پیدا کنه؟
دو کارت گرافیک مد نظرم هست یکی GTX760-2GD5 و دیگری R9270X-2GD5 که اولا نمیدونم کدومش رو انتخاب کنم و ثانیا نمیدونم سیستمم به خصوص مادربورد و پاور برای ساپورت این کارت گرافیک ها کافی هستند یا نه.
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم.
پیشاپیش ممنون.
سلام.
اگر گیمینگ سطح حرفه ای دنبال میکنید باید یک ماژول رم 4 گیگابایتی دیگه هم اضافه کنید،گرافیک و پاور هم باید عوض بشه . پردازنده بسیار خوب هست برای هیچ کارتی مشکلی ایجاد نمیکنه.
نهایت بودجه شما چقدر هست ؟
mohsenz2006
19-06-2015, 13:25
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.
گیمینگ در سطح حرفه ای دنبال نمی کنم اما خوب بعضی وقت ها پیش میاد آدم هوس میکنه یه بازی با کیفیت خیلی خوب انجام بده و اگر سیستمش نکشه خیلی تو ذوق میخوره و البته بودجه هم این وسط مطرحه.
برای گرافیک میخوام تا یک تومن هزینه کنم. البته رم رو خودم قصد داشتم 4 گیگابایت دیگه اضافه کنم چون برای کار کردن با نرم افزارهای امروزی هم لازمه.
پاورم سه سالی میشه داره کار میکنه و غیر از این سه سال در طول یک سال گذشته کار نکرده چون با سیستمم کار نمی کردم.
دوستان در مورد مادربورد هم لطفا نظر بدن و اینکه آیا مناسب هست یا نه؟
و سؤال آخرم اینکه کیس ویژه ای باید تهیه کنم؟ من یک کیس قدیمی دارم مدل Green MD1211 که از نظر سیستم کولینگ وضع مناسبی نداره و اصلا هیچ ویژگی خاصی نداره و فقط یک قوطی هست.
بازم ممنون.
mohsenz2006
19-06-2015, 14:22
پیشنهاد میکنم گرافیک ۹۶۰ تهیه کنین، چون از هردوشون قوی تر و جدیدتر هست.
Galax GTX 960 OC : 750,000
Zotac GTX 960 OC : 780,000
همچنین نیاز به یک رم ۴ گیگ دیگه هم دارید تا در مجموع به ۸ برسه چون ۴ گیگ برای بازی های امروزی کمه.
پاورتون چند ساله کار میکنه؟ برای ۹۶۰ پاور ۵۰۰ کافیه به شرط اینکه در سلامت باشه.
درضمن برای اجرای بازی های جدید در فول اچ دی با جزییات خیلی بالا، ۲ گیگ رم گرافیک کافی نیست. اگر میخواید با این جزییات بازی کنید یا باید ۹۶۰ با ۴ گیگ رم بگیرید که حدود ۱۰۵۰ حداقل قیمت دارن و ارزش خرید پایین، یا باید ۹۷۰ بگیرید حدود ۱۲۵۰
دوست عزیز من نمونه گیگابایت 960 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم دیدم به قیمت 1055. البته 2GB هست. آبا مزیتی نسبت به اون دو تا داره که این قدر قیمتش بالاتر هست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.