ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد پانسمان بعد از عمل

Gregar
12-06-2015, 16:15
سلام دوستان

دیروز عمل برداشت کیست پیونیدال یا همون سینوس پیونیدال رو داشتم . مکانش تقریبا قسمت بالای باسن بود . پانسمان کرده و نمیدونم بخیه هم زده یا نه . اما چیزی که در اورده بود تقریبا اندازه یه گردو بود که نمیدونم همش کیست بود یا چربیهای اطراف هم داشت .

خلاصه بعد از عمل دکتر گفته تا 10 روز دست به پانسمان نزنم و خیسش هم نکنم . حتی دستشویی هم با دستمال توالت انجام بدم و حموم هم نرم .

اما قبلا کسایی که همین عمل رو داشتن و جاش هم همونجا بوده رو دیدم که باید هر روز یا روز درمیون پانسمان رو عوض میکردن و بتادین میزدن . یه کم واسم عجیب بود این توصیه پزشک . حتی پرستارها هم میگفتن نباید دست به پاسمان بزنم و خیسش نکنم تا 10 روز .

چیزی هم در مورد برداشت پانسمان نگفته . یعنی خودم باید بردارم بعد از 10 روز یا به خودش مراجعه کنم . شرمنده چون دکتر بعد از عمل محل س.. هم به من نذاشت و گیرش نیاوردم که ازش بپرسم اومدم اینجا سوال میپرسم .

اگه حالا مشکل نداره که شنبه نرم مطبش ولی اگه اشتباه کرده باشه که میرم ببینم چی میگه . یه وقت زخم عفونی نشده .

ممنون میشم راهنمایی کنین .

Ar@m
12-06-2015, 20:13
روش پانسمان پس از جراحی کیست پینوییدال با توجه به عمل باز یا بسته مقداری متفاوته ولی همونطوری که خودتون گفتین معمولا یا پانسمان بعد چند روز کلا برداشته میشه و یا تعویض مداوم میشه و با این تفاسیر شما احتمالا عمل جراحی باز شدین یعنی بخیه زده نشده و دوستانتون که تعویض پانسمان داشتن عمل جراحی بسته شدن که روش جراحی به صلاحدید پزشک شما برمیگرده ولی با توجه به اینکه هیچوقت نمیشه ندیده نظر داد و توصیه ای کرد مطمئنا توصیه ی پزشک معالجتون ارجحه ولی از نظر من بهتره مراجعه کنین و مطمئن بشین از اینکه اشتباهی متوجه تعداد روزهای نگهداری پانسمان نشده باشین چون این خیلی روتینه که بیمار به اشتباه متوجه میشه و شاید اصلا منظور از 10 روز تعداد روز برای مراجعه مجدد بوده. درضمن پزشک هم موظفه توضیح کامل درمورد شرایط بعد از عمل و نحوه ی پانسمان و نیاز یا عدم نیاز به مراجعه ی مجدد به مریض بده

SNOW PATROL
12-06-2015, 20:19
سلام در عمل باز درسته که نباید پانسمان و زخم اب بخوره اما باید به صورت روزانه پانسمان تعویض و زخم شستو شو داده بشه به جراح تون مراجعه کنید احتمالن اشتباهی شده.. اون قسمت بشدت مستعد به عفونت است...

Gregar
12-06-2015, 21:51
الان که دوباره زنگ زدم بیمارستان بخش پرستاری گفت درسته و مشکلی نیست . نوع پانسمان من باز بوده که بعد از 10 روز باید برم پانسمان عوض بشه . توی این مدت هم اب نخوره بهش .

ویرایش: البته الان که یادم میاد سر عمل دکتر گفت چون پانسمانت فشاریه نباید تا 10 روز برش داری . الان محل پانسمان هم سفته و قشنگ فیت شده توی اون محل .