ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد کپی گرفتن از هارد دیسکهای راید صفر

Gerard66
09-06-2015, 23:36
سلام
دوستان یک سوال دارم در مورد هارد دیسکهای راید صفر
من یک لپتاپ سونی دارم که حالا کار نمیکنه ، این لپ تاپ دو تا هارد 250 گیگابایتی Sata 1 داشت که به صورت راید صفر بسته شده بود که ظرفیت کل آن شده بود 500 گیگ .
همانطور که میدونید در راید صفر اطلاعات در بین دو تا هارد تقسیم میشه و هیچ کدوم از هاردها به تنهایی اطلاعات قابل استفاده ای ندارند و باید حتما با هم دیگه به سیستم وصل بشن .
حالا من میخوام این هاردها رو به یه کامپیوتر دیگه وصل کنم و از اطلاعات اونها کپی بگیرم
مادربرد کامپیوتری که میخوام این هاردها رو به اون وصل کنم گیگابایت است و چیپ ست مادربرد اون H87 است .
حالا میخوام بدونم در UEFI چه تنظیماتی انجام بدم که آن کامپیوتر این هاردها را بشناسد و من بتوانم از اطلاعات آنها کپی بگیرم.
آیا باید برنامه خاصی ست آپ کنم که آن کامپیوتر این هاردها را بشناسد ؟
آیا باید اونها رو به ترتیب خاصی به مادربرد وصل کنم ؟ مثلا هر کدوم رو به یه پورت خاص به مادربرد .
آیا این خطر وجود داره که اگه هاردها رو اشتباه وصل کنم اطلاعات اون بپره ؟
اگر این هاردها راه اندازی شود احتمالا ویندوز اون سعی خوهد کرد که درایورهای اون مادر برد را نصب کند . من احتیاجی به اونها ندارم فقط ماوس و مانیتور و یکی از پورتهای یو اس بی که بتونم هارد اکسترنال رو به اون وصل کنم برام کافیه .
لطفا دوستانی که اطلاعاتی در این مورد دارن منو راهنمایی کنن .
مرسی

Gerard66
14-06-2015, 21:50
دوستان کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟
فکر میکنم بد نباشه این سوالو تو قسمت شبکه هم بپرسم چون دوستان شیکه کار برای بالا بردن امنیت و سرعت شبکه از راید خیلی استفاده میکنن و به پیکر بندی اون وارد هستن .

ata.royalfalcon
15-06-2015, 06:46
مادربرد کامپیوتری که میخوام این هاردها رو به اون وصل کنم گیگابایت است و چیپ ست مادربرد اون H87 است .

چيپست لپتاپ هم H87 بود ؟ اگه چيپستها و تنظيمات RAID در دو مادربرد يكسان نباشه فكر نكنم بتونيد به اطلاعات دسترسي داشته باشيد .

Gerard66
15-06-2015, 09:53
چيپست لپتاپ هم H87 بود ؟ اگه چيپستها و تنظيمات RAID در دو مادربرد يكسان نباشه فكر نكنم بتونيد به اطلاعات دسترسي داشته باشيد .

نه دوست عزیز ، لپ تاپ قدیمیه ، 6 سال پیش خریده بودمش و چیپستش هم PM965 اینتل هستش . فکر نکنم نوع چیپست تاثیری داشته باشه ولی تنظیمات راید خیلی مهمه . البته مطمئن نیستم شاید هم تاثیر داشته باشه ، مسئله اینه که من با این که کامپیوترهای زیادی جمع کردم ولی هیچوقت از راید استفاده نکردم حالا هم دو تا هارد یکسان خالی ندارم تا لاقل یه بار رو یه هارد دیگه تمرین کنم .
ممنون از جوابتون .