مشاهده نسخه کامل
: اندروید یا IOS؟
MOHAMMAD__REZA
07-06-2015, 09:06
سلام.اندروید بهتره یا IOS؟بعضی ها میگن IOS نرم افزاراش پولیه و به درد نمی خوره و ...اینا راسته؟یعنی اندروید بهتره؟من تا حالا با IOS کار نکردم و چیز زیادی ازش نمی دونم.لطفا زود جواب بدین
777Abbas777
07-06-2015, 09:47
داداشم نگا من خودم الان z1 دارم یعنی اندروید دسمه ولی چون تجربه داشتن ios دارم شک نکن هیچی ios نمیشه
هرکی بگه بده تو ایران کارایی نداره فلانه بهمانه شک نکن قدرت خریدشو نداره اینجوری خودشو توجیح میکنه
اتفاقا همون اندذروید هم کم اپلیکیشن پولی نداره ولی خب به هر حال اصا پولی هم باشه اون بنده خداها زحمت کشیدن برنامه طراحی کردن که پولی ازش در بیارن
و راه فری نصب کردن همون برنامه های پولی هم که گفتی هست
K!ng of th3 K!ngs
07-06-2015, 20:36
اصلا ربطی بو پولی بودن و اینا نداره و ساخت Apple ID هم یکی از ساده ترنی کار هاییه که خیلی بلد نیستن
من حرف شمارو قبول دارم که حسی که iOS بهت میده هیچی نمیده، ولی باید قبول کنید که تا وقتی یه اینترنت نا محدود با سرعت عالی نداشته باشی iOS خیلی اذیتیت میکنه با اون آپدیت هاش و همچنین لذت کار کردن باهاش و خریدن آهنگ از iTunes وقتی مشخص میشه که این کارو رو واقعا بکنید که در این صورت باید کارت اعتباری داشته باشید. البته شماهایی که آهنگ ایرانی گوش میدید قضیه اش جداست...
کلا اندروید بهت قابلیت های Customization فراوانی میده.. راحت هر کاری بخوای باهاش میتونی بکنی ، در ضمن بعضی گوشی های اندورید ضد آب هستن و Micro SD هم میخورن به اضافه اینکه بیشترشون باتری رو بیشتر از iOS نگه میدارن.مثل اینه که رقتی یه مغازه نجاری یه سری چوب خریدی حالا با اونا میتونی مثلا یه صندلی رو هرجوری دلت خواست درست کنی، به اضافه اینکه اندروید عمولا بعد از دوسال دیگه گوشی هاش آپدیت نمیشن و اینکه امنیت اندروید کمتره و ممکنه در بعضی موارد هنگ کنه
در iOS تجربه کاملا فرق میکنه، خیلی راحت میتونی بهش عادت کنی، بهت یه چیز تموم شده تحویل میده ، امکان نداره ویروس بگیره (خیلی کمه) ، مثل اینه که از همون نجاری به جای چوب، یک صندلی درست شده و زیبا بگیری... دوربینش واقعا عالیه و کیفیت صدای آهنگ فوقالعده هست.
در هر صورت بستگی به شما داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.