ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا نیامدن درست PC بعد از Sleep

mehdi 78
04-06-2015, 07:25
سلام
خیلی وقته که وقتی کامپیوتر رو روی اسلیپ یا هایبرنیت میزارم ، بعضی وقت ها نرمال بالا میاد و بعضی وقت ها نه .
برای اسلیپ اگه همون اول بعد روشن شدن بالا نیاد ، معمولا یه صفحه سیاه میاد با مکان نما و باید ری استارت کنم تا بالا بیاد از اول نه از اسلیپ.
برای هایبر نیت بعضی وقت ها میاد ولی بعضی وقت ها بعد ریسام ویندوز یا وسط این انیمیشت به همون صفحه سیاه میرسم ممکنه رو صفحه سیاه بمونه ولی ممکنه بعد 30 ثانیه بالا بیاد.تو این موقع امیدم به چراغ های کیبرده چون اگه بیاد ، قبلش سه چراه کیبرد یه ثانیه روشن میشن خخخخخ
مطمئن هستم از ویندوز نیست چون از اول داشتم این مشکل رو . عجیب اینه که بعضی وقت ها مثل هلو بالا میاد بعضی وقتها هم نه.
اینم لینکیه که مشخصات سیستمم رو اونجا نوشتم اگه تاپیک رو دیدین برای ارتقا اونجا هم ،یه پیشنهاد بدین ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
04-06-2015, 09:18
درایورهای سیستم رو به روز کنید و مطمئن بشید که درست نصب شده کار بعدی آپدیت بایوس مین و دیفالت کردن اون هست اگر درست نشد باید گرافیک رم و پاور بررسی بشه

mehdi 78
04-06-2015, 11:49
درایور ها بروز هستند.فقط مونده بایوس که میترسم آپدیت کنم.
تنظیمات بایوس هم دیفالت هست.اگه میشه یه راه بی خطر برای آپدیت بایوس بدید؟
منظور از برسی رو و پاور و گرافیک چیه؟ چوت اپدیت بایوس ریسکیه، به نظرم بهتره از اونا شروع کنیم اگه درست نشد در آخز بایوس رو اپ کنیم.

EXTREME
04-06-2015, 14:36
نتظورم تست با یک رم پاور و گرافیک دیگست برند مینتون چیه؟

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

mehdi 78
04-06-2015, 18:59
تو اون لینک که تو پست اول گذاشتم برید .هم برند و مدل دقیق مین رو ببینید و هم یک پیشنهاد برای خرید رم در اونجا بهم بدبید
ممنون دوست عزیز

EXTREME
04-06-2015, 22:39
تو اون لینک که تو پست اول گذاشتم برید .هم برند و مدل دقیق مین رو ببینید و هم یک پیشنهاد برای خرید رم در اونجا بهم بدبید
ممنون دوست عزیز

برای آپدیت بایوس میتونید از نرم افزار bios@ استفاده کنید فایل بایوس رو از سایت مینتون دانلود میکنید و میدید به این نرم افزار و بایوس رو آفلاین آپدیت میکنید اگر تجربه ای در این کار ندارید بدید به یک جای معتبر براتون اینکارو بکنن یک اشتباه کوچک باعث بوت نشدن سیستمتون میشه

mehdi 78
05-06-2015, 08:54
ممنون
واسه اپدیت بایوس محاله بدم بیرون چون مطمئن ام که هیچی بارشون نیست جز چنتا تامیکار خوب که خیلی دور هستن .یه بار خودم اومدم اپدیت کنم .خیلی دو دل بودم.منتظر یه جمله بودم که تشویق یا منصرفم بکنه! تا پای دانلود تو سایت گیگا رفت .اومدم کلیک کنم که یه جمله رو خوندم که گفته بود این کار ریسکی هست و اگه با بایوس الان مشکل ندارید پیشنهاد میکنم اپدیت نکنید.همین جمله کار خودش رو کرد! مادر بورد من دوال بایوس هست و به گفته گیگابایت اگه حین اپدیت چیزی بشه ، بایوس دوم اطلاعات رو کپی میکنه تو اولی تا دوباره بوت شه کامپیوتر .واسه همین شایدم خودم اپ کنم!! :-()(
بعد یه چیز دیگه .وقتی از اسلیپ در میارم کامپیوتر رو ، اگه بالا بیاد معمولا بعد نیم ساعت پیغام میده که هاردت داره خراب می شه و بک اپ بگیر .نرم افزاری هم که برای چک هارد دارم وضعیت رو میزنه نا مشخص و دما هارد هر چند دقیقه یه بار تو نرم افزار بالا میره و ویندوز هی ارور میده ولی اینا کلا الکیه و اگه تو نرم افزاره ری اسکن بزنم هم سلامتی هارد درست میشه هم دما رو درست نشون میده و الکی بالا نمیبره.انگار بعد اسلیپ یا هایبر نیت سیستم S.M.A.R.T هارد قاطی میکنه! اینو گفتم شاید کمکی کرد
یه چیز دیگه شما کسی رو تو فروم برای راهنمایی خرید سخت افزار سراغ ندارید چون میخوام رم رو ارتقاء بدم و کسی تو اون تاپیک راهنمایی نکرده

EXTREME
05-06-2015, 09:29
ممنون
واسه اپدیت بایوس محاله بدم بیرون چون مطمئن ام که هیچی بارشون نیست جز چنتا تامیکار خوب که خیلی دور هستن .یه بار خودم اومدم اپدیت کنم .خیلی دو دل بودم.منتظر یه جمله بودم که تشویق یا منصرفم بکنه! تا پای دانلود تو سایت گیگا رفت .اومدم کلیک کنم که یه جمله رو خوندم که گفته بود این کار ریسکی هست و اگه با بایوس الان مشکل ندارید پیشنهاد میکنم اپدیت نکنید.همین جمله کار خودش رو کرد! مادر بورد من دوال بایوس هست و به گفته گیگابایت اگه حین اپدیت چیزی بشه ، بایوس دوم اطلاعات رو کپی میکنه تو اولی تا دوباره بوت شه کامپیوتر .واسه همین شایدم خودم اپ کنم!! :-()(
بعد یه چیز دیگه .وقتی از اسلیپ در میارم کامپیوتر رو ، اگه بالا بیاد معمولا بعد نیم ساعت پیغام میده که هاردت داره خراب می شه و بک اپ بگیر .نرم افزاری هم که برای چک هارد دارم وضعیت رو میزنه نا مشخص و دما هارد هر چند دقیقه یه بار تو نرم افزار بالا میره و ویندوز هی ارور میده ولی اینا کلا الکیه و اگه تو نرم افزاره ری اسکن بزنم هم سلامتی هارد درست میشه هم دما رو درست نشون میده و الکی بالا نمیبره.انگار بعد اسلیپ یا هایبر نیت سیستم S.M.A.R.T هارد قاطی میکنه! اینو گفتم شاید کمکی کرد
یه چیز دیگه شما کسی رو تو فروم برای راهنمایی خرید سخت افزار سراغ ندارید چون میخوام رم رو ارتقاء بدم و کسی تو اون تاپیک راهنمایی نکرده

قبل از آپدیت بایوس یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید... اگه در هایبرنت مشکل دارید این مورد میتونه از هارد هم باشه چون به هارد هم مربوطه ممکنه هارد داره مشکل ایجاد میکنه براتون

mehdi 78
05-06-2015, 15:13
سلام دوست عزیز
با کریستال دیسک اینفو که همیشه در بک گراند بازه چک کردم و سالمه تو cmd هم با دستور chkdsk چک کردم و بد سکتور نداره ولی یه اسکرین شات هم از دو برنامه میزارم.خودم به رم مشکوکم و چند روز دیگه میخوام یه رم 8 دوال بگیرم.اما اینم اسکرین شات:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اگه میشه اسم یه نفر رو که برای راهنمایی در مورد خرید رم وارده بنویسید(پیام خصوصی بدید)چون تو اون تاپیکم هیچکی راهنمایی نداده(فقط یه نفر)