ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : احساس میکنم کسی با من شوخی کرده و چیز خورم کرده !

baradar ehsan
10-05-2015, 22:19
اتفاقات عجیبی برای من افتاده مفصل توضیح میدم ممنون میشم اگر حوصله کنید بخونید و راهنمایی کنید که باید چیکار کنم ؟!

من از نیمروز شنبه تا یکشنبه بعد از ظهر رفتارهای عجیب و غریبی داشتم و حرفای هذیونی گفتم ... و از شب یکشنبه متوجه میشم و بهشون فکر میکنم میبینم چرا حواسم نبوده که داشتم چیکار میکردم !
چند نمونشو میگم که متوجه بشید ...

اگر چیزخور شده باشم احتمال میدم صبح شنبه بوده !

شنبه :

صبح از اونا جدا میشم و میرم.... قبل از رفتن فقط چایی میخورم یک چای کیسه ای بر میدارم و کتری رو بدون اینکه آب داخلشو عوض کنم روشن میکنم، اگر چیز خور شده باشم میتونه اون آب کتری چیزی داشته بوده باشه !
ظهر هیچ چیز ناهار نمیخورم و اصلا احساس گرسنگی نمیکنم. بعد از ظهر و شب هم هیچ چیز نمیخورم تا بامداد یکشنبه ...
ساعتای 2 ظهر شروع به نوشیدن آب زیاد میکنم و یک آب معدنی 1.5 لیتری رو در عرض تقریبا 1 ساعت تموم میکنم + یک رانی (و اینو هم اضافه کنم که نیازی به رفتن رستشویی هم حس نمیکنم و تا ساعتای 3 صبح روز بعد یعنی یکشنبه ادرار نداشتم ... ضمنا ادرارم هم به شدت زرد کدر بوده ... )
لباسی خریده بودم اون روز که بعدا میبینم مطابق سلیقه ام نبوده و نباید میخریدم !
الان پست دیشبمو خوندم دیدم بعضیا رو اشتباه نوشته بودم مربوط به شنبه بوده :
یک شخصی رو باید می دیدم و زمانی که همو می بینیم تقریبا طوری رفتار میکنم که برای اون خوشایند نیست
از بعد از ظهر به بعد بیرون که بودم توی خیابون/مترو/اتوبوس با مردم حرف میزدم و هزیون میگفتم! توی مترو با یک آقایی حرف میزدم و حرفام خیلی مسخره بوده و خالی بندی های ضایعی داشتم . توی اتوبوس که رفیقم بهم زنگ زده بود (یکی دیگه رو میگم ، نه اونیکه با اون و دوستاش بودم) بدون توجه به اینکه داخل اتوبوسم در اون لحظه حرفای رکیک و زشت میزدم و رفیقم هم بهم میگفت کثافت چرا داری اینجوری حرف میزنی بین مردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و من بهش گفتم آره من آدم ریلکسی ام ... باز توی خیابون با یک آدم غریبه شروع به حرف زدن با صدای بلند کردم و از ماجرایی که واقعیت نداشته حرف میزدم... (صبح اون روز هم بیرون بودم اما با کسی حرف نمیزدم از بعد از ظهر شروع شد)

یکشنبه:

بامداد یکشنبه حس پوچی شدیدی داشتم و به خودکشی فکر میکنم. توی خیابون بودم و اون وقت شب با یک نفر درگیر (لفظی) میشم ، یک مسیری رو اشتباه میرم و اصلا یادم نمیاد که باید از کجا برم . مسافت زیادی رو پیاده راه میرم تا دوباره به همون جایی که اول باید میبودم برسم .
صبح یکشنبه به خونه میرسم. بعد از چند دقیقه دوباره ساعت 5 میخواستم برم بیرون از خونه و پدرم بیدار شده و منصرفم کرده !
5 میخوابم اما با توجه به اینکه خوابم توی روزای گذشته کم بوده اما زیاد خوابم نمیگیره و ساعت 9 صبح بیدار میشم
صبح به یک دوست قدیمی یک اس ام اس عجیب غریب فرستادم... که الان فهمیدم چه غلطی کردم ...:n28:

توی وایبر میخواستم پیام بفرستم یاد نداشتم !
من معمولا روزی 1 نهایتش 2 و در موارد نادری 4 نخ سیگار میکشم... اما در عرض کمتر از 24 ساعت از شنبه شب تا بعد از ظهر یکشنبه ، 15 نخ کشیدم !
واکنش بدنیم هم کم اشتهایی بوده ... در این 2 روز هیچ کدام از وعده های اصلی رو در حد کافی نخوردم
تعدادی فایل که برام مهم بوده رو از روی گوشی و لپتاپ حذف کردم
ساعتای پایانی این علایم که میشه بعد از ظهر یکشنبه به شدت بی حال و ضعیف بودم حتی نای حرف زدن نداشتم.
و ...

یکشنبه شب :
از ساعتای 9 تقریبا تازه متوجه میشم که حال نرمالی نداشتم .

دوشنبه :
صبح وقتی از خواب بیدار شدم حس افسردگی شدیدی داشتم ... و اصلا دلم نمیخواست بیدار بشم .

من هیچوقت داروهای روانگردان و یا الکل استفاده نکردم
اما این شواهد داره نشون میده که حالت نرمالی نداشتم... تازه من دوسه تای دیگه که خیلی ضایع بود رو فاکتور گرفتم و نگفتم...

بیرون آب معدنی و... خوردم... یعنی میگم از بیرون نبوده ...
من جمعه شب تا صبح شنبه با 3 تا جوون معلوم الحال بودم ... یکیشون رفیق من بوده که بهش کاملا اعتماد دارم... اما اون دوتای دیگه رفیقای اون بودن و شکم به اوناست.
شاید هم اگه چیز خور بودم همونا شوخی احمقانه انجام دادند
ضمنا بعد از ظهر شنبه هم همون رفیقم زنگ میزنه و حالمو میپرسه ...

آزمایشی چیزی داره که ببینیم آیا چنین اتفاق مسخره ای افتاده ....؟

امروز (دوشنبه) حتما به پزشک مراجعه میکنم و نتیجه شو مینویسم ... اما پیش چه متخصصی برم ؟!
به اون دوستم هم زنگ میرنم و ماجرا رو بهش میگم اما اگر 1% اینجوری نبوده باشه که خیلی ضایع میشه....چیکار کنم؟

IRAN_KING
11-05-2015, 08:25
به احتمال زیاد چیز خورت کردن ! یا متادون یا ترامادول شایدم ریتالین بوده ....

baradar ehsan
11-05-2015, 08:49
خب حالا از کجا بفهمم ؟!

میشه برم آزمایشی چیزی بدم ؟ من میخوام بدونم واقعا این طور بوده ؟! میخوام از دستشون شکایت کنم اگر اینطور باشه ! :n21:

اثر ترامادول و این چیزایی که گفتی از چه زمانی به بعد شروع میشه و تا کی ادامه داره ؟! آیا همونجوری که من گفتم توی اون زمان ها تاثیرشو نشون داده ؟!

اگه اونا منو چیز خور کرده بوده باشند یا جمعه شب بوده و یا شنبه صبح ! :n21:

خاک بر سر این جوونای ابله که زندگیشون به ... و زندگی یکی دیگه رو هم اینجوری خراب میکنند! :n21:

راستی ضایع ترینشونو نگفته بودم
دیروز داشتم به این فکر میکردم که درس و دانشگاه رو هم نیمه تمام رها کنم ...:n04:

یک سرچ در مورد این مخدرها زدم از عوارضشون یبوست بود ... درسته من دیروز فعالیت روده ام انجام نشده ...

raana
11-05-2015, 09:53
دوست عزیز دقیق نمیشه گفت که چی بهتون دادن....

نشانه هایی که دارید..به طیف وسیعی از داروها و مخدرها میخوره....

حتمن به پزشک مراجعه کنید با آزمایشات مشخص میشه که چی بوده... اگر دیروز به پزشک مراجعه می کردید بهتر بود....

به متخصص فارماکولوژی و سم شناسی باید مراجعه کنید....

البته اگر بخواید شکایت کنید و مدرک قابل قبول داشته باشید...از طریق پزشکی قانونی باید پیگیری انجام بشه...

رومنس
11-05-2015, 09:58
من از نیمروز دیروز تا همین چند ساعت پیش (یعنی شنبه ظهر تا یکشنبه بعد از ظهر) رفتارهای عجیب و غریبی داشتم و حرفای هذیونی گفتم ... که الان که دارم بهشون فکر میکنم میبینم چرا حواسم نبوده که داشتم چیکار میکردم !
چند نمونشو میگم که متوجه بشید ...

اگر چیزخور شده باشم احتمال میدم صبح شنبه بوده !

شنبه :

ظهر هیچ چیز ناهار نمیخورم و اصلا احساس گرسنگی نمیکنم. بعد از ظهر و شب هم هیچ چیز نمیخورم تا بامداد یکشنبه ...
ساعتای 2 ظهر شروع به نوشیدن آب زیاد میکنم و یک آب معدنی 1.5 لیتری رو در عرض تقریبا 1 ساعت تموم میکنم + یک رانی (و اینو هم اضافه کنم که نیازی به رفتن رستشویی هم حس نمیکنم و تا ساعتای 3 صبح روز بعد یعنی یکشنبه ادرار نداشتم ... ضمنا ادرارم هم به شدت زرد کدر بوده ... )
الان پست دیشبمو خوندم دیدم بعضیا رو اشتباه نوشته بودم مربوط به شنبه بوده :
از بعد از ظهر به بعد بیرون که بودم توی خیابون/مترو/اتوبوس با مردم حرف میزدم و هزیون میگفتم! توی مترو با یک آقایی حرف میزدم و حرفام خیلی مسخره بوده و خالی بندی های ضایعی داشتم . توی اتوبوس که رفیقم بهم زنگ زده بود بدون توجه به اینکه داخل اتوبوسم در اون لحظه حرفای رکیک و زشت میزدم و رفیقم هم بهم میگفت کثافت چرا داری اینجوری حرف میزنی بین مردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و من بهش گفتم آره من آدم ریلکسی ام ... باز توی خیابون با یک آدم غریبه شروع به حرف زدن با صدای بلند کردم و از ماجرایی که واقعیت نداشته حرف میزدم... (صبح اون روز هم بیرون بودم اما با کسی حرف نمیزدم از بعد از ظهر شروع شد)

یکشنبه:

بامداد یکشنبه حس پوچی شدیدی داشتم و به خودکشی فکر میکنم. توی خیابون بودم و اون وقت شب با یک نفر درگیر (لفظی) میشم ، یک مسیری رو اشتباه میرم و اصلا یادم نمیاد که باید از کجا برم . مسافت زیادی رو پیاده راه میرم تا دوباره به همون جایی که اول باید میبودم برسم .
صبح به یک دوست قدیمی یک اس ام اس عجیب غریب فرستادم... که الان فهمیدم چه غلطی کردم ...:n28:
صبح ساعت 5 میخواستم برم بیرون از خونه و پدرم بیدار شده و منصرفم کرده !
توی وایبر میخواستم پیام بفرستم یاد نداشتم !
من معمولا روزی 1 نهایتش 2 و در موارد نادری 4 نخ سیگار میکشم... اما در عرض کمتر از 24 ساعت از شنبه شب تا بعد از ظهر یکشنبه ، 15 نخ کشیدم !
واکنش بدنیم هم کم اشتهایی بوده ... در این 2 روز هیچ کدام از وعده های اصلی رو در حد کافی نخوردم
فایلی که برام مهم بوده رو حذف کردم
و ...

یکشنبه شب :
از ساعتای 9 تقریبا تازه متوجه میشم که حال عجیب و غریبی داشتم .

دوشنبه :
صبح وقتی از خواب بیدار شدم حس افسردگی شدیدی داشتم ... و اصلا دلم نمیخواست بیدار بشم .

من هیچوقت داروهای روانگردان و یا الکل استفاده نکردم
اما این شواهد داره نشون میده که حالت نرمالی نداشتم... تازه من دوسه تای دیگه که خیلی ضایع بود رو فاکتور گرفتم و نگفتم...

بیرون آب معدنی و... خوردم... یعنی میگم از بیرون نبوده ...
من جمعه شب تا صبح شنبه با 3 تا جوون معلوم الحال بودم ... یکیشون رفیق من بوده که بهش کاملا اعتماد دارم... اما اون دوتای دیگه رفیقای اون بودن و شکم به اوناست.
شاید هم اگه چیز خور بودم همونا شوخی احمقانه انجام دادند

آزمایشی چیزی داره که ببینیم آیا چنین اتفاق مسخره ای افتاده ....؟

امروز (دوشنبه) حتما به پزشک مراجعه میکنم و نتیجه شو مینویسم ... اما پیش چه متخصصی برم ؟!

سلام
جدای از همه نوع مخدر جدیدی که الان در دسترس هست ممکنه قرصی که به نام قرص تجاوز مشهوره و فکر کنم اسمش ریتالین باشه یه همچین حالتایی ایجاد کنه.
البته کتامین و ایکس و ویتامین کا هم تقریبا همینجوریه ولی تو ایران کمتر هست.
در هر صورت فوری برو پزشک عمومی یا داخلی برات اورژانسی آزمایش بنویسن قبل اینکه خدای نکرده سنکوب کنی می تونی بری اورژانس بیمارستان ها-------- خلاصه پشت گوش ننداز یه همراهم با خودت ببر.

IRAN_KING
11-05-2015, 10:06
در زمینه ازمایش اطلاعی ندارم قرص معمولا از نیم ساعت تا یک ساعت بعد مصرف کم کم خودشو نشون میده در بهترین حالت شاید این قرص هایی که من گفته باشم باشه امکان قرص های روان گردان هم هست .
شکایت که نمی تونید بکنید مگه دیگه با هاشون رفت امد نکنید...

M.R.S.
11-05-2015, 12:53
الان که خیلی گذشته و عملا آزمایش فایده نداره
آزمایش های بررسی مواد هم به طور روتین فقط ترکیبات حشیش،ترکیبات اپیوئید مثل تریاک،متادونوهروئین..... و کوکائین رو نشون میدن
در این بین متادون هست که مدت طولانی در بدن باقی میمونه اما اون علائم رو نمیده
حتی ممکن هست اون علایم با مصرف الکل هم ایجاد شده باشه چون شما خاطره درستی عم از اعمال خود ندارین
اون داروهای تجاوز که فرمودین یک دارو نیستند....کلا یکسری مواد هستند که بعنوان rape date drug ازشون اسم برده میشه و خوشبختانه در ایران خیلی هاشون به راحتی پیدا نمیشه....مخصوصا پرکاربردترینشون رو که چون استفاده پزشکی هم نداره اصلا وارد نمیشه

M.R.S.
11-05-2015, 12:55
الان که خیلی گذشته و عملا آزمایش فایده نداره
آزمایش های بررسی مواد هم به طور روتین فقط ترکیبات حشیش،ترکیبات اپیوئید مثل تریاک،متادونوهروئین..... و کوکائین رو نشون میدن
در این بین متادون هست که مدت طولانی در بدن باقی میمونه اما اون علائم رو نمیده
حتی ممکن هست اون علایم با مصرف الکل هم ایجاد شده باشه چون شما خاطره درستی عم از اعمال خود ندارین
اون داروهای تجاوز که فرمودین یک دارو نیستند....کلا یکسری مواد هستند که بعنوان rape date drug ازشون اسم برده میشه و خوشبختانه در ایران خیلی هاشون به راحتی پیدا نمیشه....مخصوصا پرکاربردترینشون رو که چون استفاده پزشکی هم نداره اصلا وارد نمیشه

baradar ehsan
11-05-2015, 13:16
به دو پزشک مراجعه کردم و نظرشون با هم متفاوت بود
یکی هم عقیده بود و گفت احتمال مصرف روانگردان وجود داشته
اما یکی گفت احتمالا به دلیل استفاده ی نامنظم از دارویی بوده که استفاده میشده ....
در مورد دارو هم توضیح بدم که بعلت بیماری های گوارشی و عصبی قرصهای سرترالین ، دمبریدون ، مترو ماکس استفاده میکنم.
که اینها در روزهای گذشته درست و کامل استفاده نشده بودند ... ضمن اینکه سرترالین که ضد افسردگیه و رابطه ی مستقیمی با خواب داره من خوابم اصلا خوب نبوده... توی 72 ساعت در مجموع تقریبا 12 ساعت خوابیدم! که گفت این هم خیلی تشدیدش کرده ....
اما اون دکتر دیگه که نظرش همون بود آزمایش نوشت آزمایشگاه که رفتم پزشک آزمایشگاه ازم پرسید داروی آنتی بیوتیک استفاده میکنی که جوابم مثبت بود ... همون متروماکس آنتی بیوتیکه.... گفتش نباید استفاده بشه آزمایش رو درست نشون نمیده ! الان یعنی دارو رو استفاده نکنم فردا برم آزمایش بدم ؟
پزشکی که نظرش عدم استفاده ی روانگردان بود دلایلی داشت آیا منطقی اند ؟ گفتش که اگه میگی هزیون گفتی اینو بقیه باید بگن که درسته یا نه خودت چجوری میدونی که هزیون گفتی ! و اینکه گفت این قرصا توی آب حل نمیشه ... منم که گفتم اون روز صبح یک چایی خوردم ... البته شام شب قبل هم بوده ...
شما چه نظری دارید ؟!

vazoupresin
11-05-2015, 13:48
سلام به همه
در مورد داروهايى كه گفتيد بايد أساتيد محترم نظر بدن. اما درباره دوستان شما بنظره من جدى بگيرند و اگر واقعأ آنها در اين مسئله دخيل هستند، مراحل قانونى رو طى بكنيد. از رفتارهاى اينچنينى واقعأ بايد تأسف خورد.
:n27:

رومنس
12-05-2015, 16:37
به دو پزشک مراجعه کردم و نظرشون با هم متفاوت بود
یکی هم عقیده بود و گفت احتمال مصرف روانگردان وجود داشته
اما یکی گفت احتمالا به دلیل استفاده ی نامنظم از دارویی بوده که استفاده میشده ....
در مورد دارو هم توضیح بدم که بعلت بیماری های گوارشی و عصبی قرصهای سرترالین ، دمبریدون ، مترو ماکس استفاده میکنم.
که اینها در روزهای گذشته درست و کامل استفاده نشده بودند ... ضمن اینکه سرترالین که ضد افسردگیه و رابطه ی مستقیمی با خواب داره من خوابم اصلا خوب نبوده... توی 72 ساعت در مجموع تقریبا 12 ساعت خوابیدم! که گفت این هم خیلی تشدیدش کرده ....
اما اون دکتر دیگه که نظرش همون بود آزمایش نوشت آزمایشگاه که رفتم پزشک آزمایشگاه ازم پرسید داروی آنتی بیوتیک استفاده میکنی که جوابم مثبت بود ... همون متروماکس آنتی بیوتیکه.... گفتش نباید استفاده بشه آزمایش رو درست نشون نمیده ! الان یعنی دارو رو استفاده نکنم فردا برم آزمایش بدم ؟
پزشکی که نظرش عدم استفاده ی روانگردان بود دلایلی داشت آیا منطقی اند ؟ گفتش که اگه میگی هزیون گفتی اینو بقیه باید بگن که درسته یا نه خودت چجوری میدونی که هزیون گفتی ! و اینکه گفت این قرصا توی آب حل نمیشه ... منم که گفتم اون روز صبح یک چایی خوردم ... البته شام شب قبل هم بوده ...
شما چه نظری دارید ؟!
دوست خوبم اینا علایم قطع ناگهانی سرترالین هم می تونه باشه.به نظرم دیگه دنبال آزمایش نرو فقط برو دکتری که بهت داده و ازش بخواه دوزش رو تنظیم کنه

aghazadeh_hastam
12-05-2015, 17:24
روفيلين(روفيز) بهت دادن حتما . فيلم hangover رو نگاه كن :n02:

baradar ehsan
12-05-2015, 22:39
این چیزایی که میگید چیه ؟ حالمو به هم زدید ؟ :n21:
روفیز نوشته قرص تجاوز ! :weird: یکی دیگه هم که صفحه قبل همین حرفو زده بود ! :n29:
فکر میکنم این نوع قرصا خواب رو سنگین میکنه و آدم تقریبا بیهوش میشه که چیزی نفهمه اما من اون شب 3 4 ساعت بیشتر نخوابیدم ... بعدشم من میگم به صبحش مشکوکم که توی کتری ای که من آبشو عوض نکردم چیزی ریخته شده باشه ... من اون شب فقط شام خوردم که شام رو هم رفیقم که گفتم بهش اعتماد دارم درست کرده بود نه اون رفیقای معلوم الحالش ...