ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ASUS G551JM - A or Lenovo Y5070 - D

Crespo
05-05-2015, 14:38
با درود.
من میخوام یک لپ تاپ گیمینگ بخرم.
کار من طوری هستش که نرم افزارهای سنگین هم باید کار کنم و به گیم هم علاقه دارم و طبعاً هر زمان که فرصت کنم گیم بازی میکنم.
قبل هر چیز بگم که من کلاً با کنسول بازی نمیتونم انجام بدم چون راحتی که کامپیوتر داره، کنسول نداره و واسه همین نمیشه کنسول به همراه یه لپ تاپ نرمال تر (از لحاظ کانفیگ) بگیرم. الانم این مورد رو بیان کردم که بپرسم آیا کنسولی مثل PS4 یا XBOX One از لحاظ اجرای بازی از این دو لپ تاپ قوی تر عمل میکنن؟!! (با توجه به سخت افزاری که این کنسولا دارن)

من در مقایسه این لپ تاپ سر یه مورد شدیداً گیر کردم و اون هم نمایشگرهای این دو لپ تاپ!!
ASUS صفحه نمایش FHD با پنل IPS و روکش مات داره که اگه بخوام در موردش صحبت کنم، میشه توضیح واضحات! Lenovo هم صفحه نمایش 4K با پنل TN داره که مات هم نیستش!
میخواستم بپرسم با وجود بازی های جدید مثل GTA V ، بتلفیلد و . . .، این دو لپ تاپ در چه رنجی میتونن این بازی ها رو اجرا کنن و چه خروجی میدن؟
نمایشگر چقد میتونه رو خروجی نهایی اثر بزاره (با توجه به اینکه هر دو نمایشگر "15.6 هم هستن!
ممنون میشه که اگه توضیحات جامع و کاملی بدین تا بتونم یه نتیجه کلی بگیرم.

ASUS G551JM -A :
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.5 × 255 × 383 میلی‌متر - وزن: 2.70 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M GDDR5 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

Lenovo Y5070 - D :
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22 × 263 × 386 میلی‌متر - وزن: 2.39 کیلوگرم
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه هشت گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 4K 3840x2160
امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - Microsoft Windows 8

mhda69
05-05-2015, 16:14
با درود.
من میخوام یک لپ تاپ گیمینگ بخرم.
کار من طوری هستش که نرم افزارهای سنگین هم باید کار کنم و به گیم هم علاقه دارم و طبعاً هر زمان که فرصت کنم گیم بازی میکنم.
قبل هر چیز بگم که من کلاً با کنسول بازی نمیتونم انجام بدم چون راحتی که کامپیوتر داره، کنسول نداره و واسه همین نمیشه کنسول به همراه یه لپ تاپ نرمال تر (از لحاظ کانفیگ) بگیرم. الانم این مورد رو بیان کردم که بپرسم آیا کنسولی مثل PS4 یا XBOX One از لحاظ اجرای بازی از این دو لپ تاپ قوی تر عمل میکنن؟!! (با توجه به سخت افزاری که این کنسولا دارن)

من در مقایسه این لپ تاپ سر یه مورد شدیداً گیر کردم و اون هم نمایشگرهای این دو لپ تاپ!!
ASUS صفحه نمایش FHD با پنل IPS و روکش مات داره که اگه بخوام در موردش صحبت کنم، میشه توضیح واضحات! Lenovo هم صفحه نمایش 4K با پنل TN داره که مات هم نیستش!
میخواستم بپرسم با وجود بازی های جدید مثل GTA V ، بتلفیلد و . . .، این دو لپ تاپ در چه رنجی میتونن این بازی ها رو اجرا کنن و چه خروجی میدن؟
نمایشگر چقد میتونه رو خروجی نهایی اثر بزاره (با توجه به اینکه هر دو نمایشگر "15.6 هم هستن!
ممنون میشه که اگه توضیحات جامع و کاملی بدین تا بتونم یه نتیجه کلی بگیرم.

ASUS G551JM -A :
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.5 × 255 × 383 میلی‌متر - وزن: 2.70 کیلوگرم
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M GDDR5 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

Lenovo Y5070 - D :
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22 × 263 × 386 میلی‌متر - وزن: 2.39 کیلوگرم
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه هشت گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 4K 3840x2160
امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - Microsoft Windows 8

والا تا اونجا ک من شنیدم و البته دیدم روونی و قدرت اجرای کنسول ها در عمل حتی از pc هم معمولا بیشتره چ برسه ب لپتاپ...
و اگر من بودم قطعا ایسوز رو میخریدم ب دلیل برند معتبر تر.باتری قوی تر.وجود24گیگssd و البته داشتن dvd rw
در مورد صفحه نمایش هم باید یگم قطعا IPS بودن مهم تر از رزولوشن 4K هستش و عملا رنگهای زنده تر و زاویه دید بهتری رو داری و مات بودن هم مهمه...
ضمنا ب نظرم اون چیپست گرافیکی خیییلی بعیده بتونه بازی های جدید رو تو رزولوشن 4K روی مدیوم ب بالا روون اجرا کنه و عملا 4K بودن سودی نداره و حتی شاید ضرر هم داشته باشه و فشار مضاعف ب گرافیک بیاره...
نظرمن ایسوزه
مبارکه

HOJ-JAT
05-05-2015, 16:15
سلام
بحث در مورد کنسول یا pc خیلی پیچیده هست و هر کسی نظری داره
چندتا نکته:
۱.pc ها بشدت قدیمی میشن و بازی های روز را اجرا نمیکنند هزار برابر بیشتر، لپتاپ ها ،چون قابل ارتقا نیستند ..مثلا اگر کسی پارسال همین بودجه شما را داشت و لپتاپ میخرید اصلا نمی توست gta v را در حد این دو لپتاپ بالا بیاره
ولی در عوض کنسول ها راحت ۱۰ سال برای شما جواب گو هستند البته طبیعتا بازی سال ۲۰۲۵ که برای کنسول میاد گرافیکش خیلی پایین تر از pc 2015 هست
۲.کنسول ها عناوین انحصاری بیشماری و بسیاز زیبای دارند مثل blood born -انچارتد-لست اف اس و....این بازی ها همیشه جزو بهترن بازی های سال بوده اند
۳.بازی این دو کنسول فعلا هک یا کرک نیستد پس شما باید هزینه ای بیشتر بپردازید البته حسن این قضیه این است که می توانید انلاین بازی کنید
در عوض بازی های کرک شده pc انبوهی از باگ و مشکل هستند همین gta v خیلی سخت اجرا میشه هزارتا کرک و پچ میخواد
۴.سخت افزار کنسول رو نمیشه با pc مقایسه کرد چون کنسول فقط واسه بازی ساخته شده
خوب در مورد لپتاپ ها ایسوس خیلی بهتره اون 4k لنوو فقط ی جنب تبلیغاتی داره چون با گرافیک gtx 860 محاله بشه بازی 4k انجام داد!
همراه ایسوس وسایل مخصوص گیم هم هست
نظر کلی من اول روی کنسول سپس روی g551jm هست

Crespo
05-05-2015, 18:29
ممنون از راهنمایی هاتون دوستان عزیز.
بازی ها رو 4K اجرا نمیخوام بکنم. اما با رزولیشن FHD میتونم بازی های تاپ رو مثل GTA V و . . . رو اجرا کنم؟!

HOJ-JAT
05-05-2015, 18:49
fhd -60fpsخير!
فول اچ دي احتمالا با افت فريم اجرا ميشه مگر اينكه همه رو بزايرد روي low كه زياد جالب نميشه
نبايد توقع داشته باشيد بازي هاي ٢٠١٥ فوا اچ دي بدون افت فريم اجرا بشن

babakeyan
05-05-2015, 22:36
سلام
این مدل ایسوس چطوره ؟ ایا همین بازی رو که دوست عزیز فرمودن بروی FHD 60 فریم اجرامیشه ؟
ASUS ROG G751JY
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 53 ~ 20 × 318 × 416 میلی‌متر - وزن: 4.80 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4860HQ 2.40GHz Up To 3.60 GHz
حافظه داخلی:ظرفیت: دو ترابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: دو ترابایت هارددیسک به همراه 16 گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 980M GDDR5 4GB
صفحه نمایش:17 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port Thunderbolt Port
سایر مشخصات:باتری 8 سلولی - Microsoft Windows 8

در کل لپ تاپ خوبیه برای اجرای کارهای خیلی سنگین و همچنین گیم ؟

HOJ-JAT
05-05-2015, 23:26
قدرت gtx 980 در حدود گرافيك پيشنهاد شده براي gta هست پس بايد اجرا كنه
لپتاپ قوي هست و اما بسيار گران
با هيمن بودجه ميشه خيلي سيستم قوي تري بست كه gta براش اب خوردن باشه

Xerxes-I
06-05-2015, 03:16
با عرض سلام
ضمن احترام به نظر همه دوستان پیشنهاد من lenovo y50-70 هست به دلیل ضخامت کمتر سیستم صوتی بهتر و وزن کمتر و صد البته صفحه نمایش 4k .من سه ماهه دارم لپ تاپ خوبیه. چند تا نکته بگم
1- حالا نمیدونم چه اصراریه که هی مطرح میشه که صفحه نمایشش TN هست در حالیکه طبق توضیحات سایت notebookcheck هم این لپ تاپ از پنل ips بهره میبره(منظورم ویرایش 4k هست نه ویرایش fhd) زوایای دید تا حدود 160 درجه دچار افت کیفیت نمیشند
2-مدل ایسوس رو نمیدونم ولی مدل لنوو از اون 8gig حافظه ssd به عنوان کش استفاده میکنه بنابراین شما نمیتونید روی اون ویندوز نصب کنید توصیه اکید من اینکه اگه خواستید تهیه کنید کانفیگ دارای 256 گیگ ssd یا 512 گیگش رو با حدود قیمت های 3850 و 4400 تهیه کنید.متاسفانه اونموقع که من تهیه کردم این کانفیگ ها داخل ایران موجود بود نبود اما الان موجوده.ناگفته پیداست که این حافظه ها تاثیر چشمگیری در افزایش سرعت سیستمتون خواهند داشت.نظر شخصیم اینکه انتخاب کانفیگ 256 گیگ (برای نصب همه نوع نرم افزار و بازی)به اضافه تهیه یک هارد hdd اکسترنال (برای رخیره فیلم ها و فایل های حجیم)بهترین و به صرفه ترین گزینه هست.
3-برخلاف نظر دوستان لذت استفاده از یک صفحه 4k به انجام بازی داخل اون و یا حتی دیدن فیلم با اون خلاصه نمیشه.به عنوان مثال شما هنگام استفاده از مرورگر اینترنتتون یا خوندن یک فایل پی دی اف با یک صفحه کاملا یکپارچه که هیچ پیکسلی در اون مشخص نیست روبرو میشید لذتی که در لپ تاپ ها فول اچ دی بدست نخواهید آورد
4- اگر از نرم افزار تخصصی خاصی استفاده میکنید که کار کردن باهاش از اهمیت ویژه ای براتون برخوردار هست قبل از تهیه این مدل توجه کنید که این امان وجود داره که اون نرم افزار از این رزولوشن پشتیبانی نکنه و برخی از قسمتها رو خیلی کوچیک نمایش بده اما چند تا نرم افزار مهندسی که خودم استفاده کردم از جمله matlab و hysys همچین مشکلی ندارند(به شخصه فقط با مدیا پلیر ویندوز و vlc player همچین مشکلی رو مشاهده کردم)
موفق باشید

babakeyan
07-05-2015, 15:59
سلام
کسی میدوته مدل کارت گرافیک لپتاپ ASUS ROG G751JY چند بیت ؟
کارت گرافیک آنبوردش HD اینتل چند هزاره ؟

NOR-1
07-05-2015, 23:59
سلام
کسی میدوته مدل کارت گرافیک لپتاپ ASUS ROG G751JY چند بیت ؟
کارت گرافیک آنبوردش HD اینتل چند هزاره ؟

256-bits (4x 64 bit)

intel HD 4600 (400-1200MHz)

babakeyan
09-05-2015, 16:06
سلام
ممنونم از اینکه جواب سوالات منو میدین.فقط چند تا سوال دیگه داشتم از اساتید محترم
من این لپتاپ ASUS ROG G751JY رو بیشتر برای کار شبکه سازی مجازی {کار با نرم افزار vmware workstation } و تا حدی بازی میخوام
آیا جوابگو هست ؟ هم زمان چند تا ویندوز مجازی ران میکنه بیاره بالا تا بتونم راحت و بدون مشکل کار کنم
ممنونم از جوابگوییتون

رضا سیویک
27-05-2015, 16:55
دوستان سلام لطفاٌ به من راهنمایی بدید در رابطه با روشن نشدن چراغ های کیبورد لپتاپ لنوو z500 ???? یک بار ویندوز عوض کردم دیگه روشن نمی شه و درایور کیبورد رو هم نصب کردم .... لطفاً راهنمایی کنید ....

donkeyoxte
27-05-2015, 17:00
دوستان سلام لطفاٌ به من راهنمایی بدید در رابطه با روشن نشدن چراغ های کیبورد لپتاپ لنوو z500 ???? یک بار ویندوز عوض کردم دیگه روشن نمی شه و درایور کیبورد رو هم نصب کردم .... لطفاً راهنمایی کنید ....

سلام دوست عزیز

دوستم قبلا lenovo z500 داشت که همی اتفاق واسش افتاده بود متاسفانه backlight لب تابت سوخته

Crespo
02-06-2015, 09:58
این سیستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بنظورتون چطوره:

مشخصات فیزیکی: ابعاد: 22 × 263 × 386 میلی‌متر - وزن: 2.39 کیلوگرم

پردازنده مرکزی: Intel Core i7 4720HQ 2.60GHz up to 3.60 GHz

حافظه RAM: ظرفیت:16 گیگابایت - نوع: DDR3

حافظه داخلی: ظرفیت:یک ترابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه 8 گیگابایت حافظه SSD

پردازنده گرافیکی: NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB

صفحه نمایش: 15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت 4K 3840x2160 - با روکش مات

امکانات: فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port

سایر مشخصات: باتری 4 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

به غیر از هارد، بقیه مواردش چطوره؟
این سیستم میکشه GTA V رو 4K اجرا کنه دیگه؟

afshin b
02-06-2015, 10:38
این سیستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بنظورتون چطوره:

مشخصات فیزیکی: ابعاد: 22 × 263 × 386 میلی‌متر - وزن: 2.39 کیلوگرم

پردازنده مرکزی: Intel Core i7 4720HQ 2.60GHz up to 3.60 GHz

حافظه RAM: ظرفیت:16 گیگابایت - نوع: DDR3

حافظه داخلی: ظرفیت:یک ترابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه 8 گیگابایت حافظه SSD

پردازنده گرافیکی: NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB

صفحه نمایش: 15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت 4K 3840x2160 - با روکش مات

امکانات: فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port

سایر مشخصات: باتری 4 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

به غیر از هارد، بقیه مواردش چطوره؟
این سیستم میکشه GTA V رو 4K اجرا کنه دیگه؟

نه عزیز برای 4k بازی کردن به دوتا گرافیک خیلی قوی نیازه. روی FHD بازی کنین.

Crespo
05-06-2015, 20:03
نه عزیز برای 4k بازی کردن به دوتا گرافیک خیلی قوی نیازه. روی FHD بازی کنین.

برای فیلم های 4K چطور؟؟؟!!! واسه اونا میشه به راحتی دید؟

afshin b
05-06-2015, 21:39
برای فیلم های 4K چطور؟؟؟!!! واسه اونا میشه به راحتی دید؟
آره برای فیلم دیدن مشکلی نیست