ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لپ تاپ lenovo y5070

Dj.Cuber
28-04-2015, 18:12
سلام
میخواستم یه لپ تاپ گیمینگ بگیرم. نظرم روی 5070 ه اما چنتا نکته :

1-سری جدید این لپ تاپا تولید شده که پنل ips داره (فول اچ دی میخوام نه 4k) با پردازنده4720HQ و جی پی یو GTX 960M در صورتی که مدل های داخل ایران 860M و 4710HQ - به نظرتون برم سراغ سری جدید ؟

2-من زیاد بازی نمیکنم اما لازم دارم تا 2-3 سال از پس فیفا بر بیاد و اگه هوس کردم یه بازی سنگین کنم کم نیاره (نه لزوما رو ultra ولی دیگه 25 فریم جواب بده)

3- شنیدم و چند جا خوندم که پنل ips زمان پاسخگوییش کمتره و در بازیا به اندازه tn روون نیست (تو فوتبال توپو دنباله دار نشون میده ! ) - آیا تایید میکنین ؟؟

یه گزینه هم دارم که لپ تاپ ساده تر بگیرم مث z510 و یه کنسول بازی !

در کل اگه پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید از برندهای دیگه هم استقبال میشه (G56JK به علت صفحه نمایش بهتر و طراحی قشنگ تر و اقلام همراهش مد نظرم هست ولی فکر میکنم قدرت لنوو بیشتره)

NEED FOR PC
28-04-2015, 19:46
سلام
میخواستم یه لپ تاپ گیمینگ بگیرم. نظرم روی 5070 ه اما چنتا نکته :

1-سری جدید این لپ تاپا تولید شده که پنل ips داره (فول اچ دی میخوام نه 4k) با پردازنده4720HQ و جی پی یو GTX 960M در صورتی که مدل های داخل ایران 860M و 4710HQ - به نظرتون برم سراغ سری جدید ؟

2-من زیاد بازی نمیکنم اما لازم دارم تا 2-3 سال از پس فیفا بر بیاد و اگه هوس کردم یه بازی سنگین کنم کم نیاره (نه لزوما رو ultra ولی دیگه 25 فریم جواب بده)

3- شنیدم و چند جا خوندم که پنل ips زمان پاسخگوییش کمتره و در بازیا به اندازه tn روون نیست (تو فوتبال توپو دنباله دار نشون میده ! ) - آیا تایید میکنین ؟؟

یه گزینه هم دارم که لپ تاپ ساده تر بگیرم مث z510 و یه کنسول بازی !

در کل اگه پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید از برندهای دیگه هم استقبال میشه (G56JK به علت صفحه نمایش بهتر و طراحی قشنگ تر و اقلام همراهش مد نظرم هست ولی فکر میکنم قدرت لنوو بیشتره)

من نظرم این هست که یک لپ تاپ با توان باتری و پردازشی خوب تهیه کنید مثل لنوو z5070-a + کنسول تا 10 سال دیگه fifa بازی کنید!
بدرود:»

HOJ-JAT
28-04-2015, 21:33
مسلما شما اگر يك لپتاپ ٧ميليوني هم بخريد نميتونه مثل كنسول براي شما بازي احرا كنه پس همون پيشنهاد خودتون عالي هست
چيپ gtx9هم انقدر در نياي نسل هشت قوي نيست كه شما دو سه سال بازي كنيد اونم روي الترا
لپتاپ هم براي بازي مشكلات فراوني دارد از دما بگير تا.....

Dj.Cuber
10-05-2015, 22:31
دوستان گزینه کنسول فعلا منتفیه
میخوام لپ تاپ بگیرم اما به شدت بین چند مدل موندم

در مورد n551 jm کسی اطلاعاتی داره ؟؟ نمیدونم چرا با گارانتی معتبر تو بازار نیست با این که خیلی وقته معرفی شده.
مدل jk گرافیک پایینی داره نسبت به y5070

از طرفی با ظاهر سری گیمینگ کمی مشکل دارم. سری n ایسوس از لحاظ ظاهری نظرمو جلب کرده اگه n551jm مشکل خاصی نداره فکر کنم بهتر باشه برم سمتش

NOR-1
11-05-2015, 13:21
سری n مشکل خاصی نداره و اتقاقا سری با کیفیت asus محسوب میشه ولی اگه n550 بگیری بهتره

Dj.Cuber
11-05-2015, 19:32
سری n مشکل خاصی نداره و اتقاقا سری با کیفیت asus محسوب میشه ولی اگه n550 بگیری بهتره

ممنون
551 jm چه مشکلی داره ؟؟ یعنی ضعفش نسبت به 550 چیه ؟
صفحش براقه و رمش کمه گرافیکش نسبت به 551 jm خیلی ضعیف تره به نظرم

G U L D A N
13-05-2015, 18:00
با سلام

برای گیم پیشنهاد من اینه که لپ تاپ نخری . یا کنسول بگیر یا PC جم کن. لپ تاپ های گیم متاسفانه خیلی زود داغ می کنن و برای خنک نگه داشتن مجبوری از کول پد استفاده کنی که اونم تا 15 درجه ( حداکثر ) خنک می کنه .
اگر خواستی بگیری سری G ایسوس خیلی عالی هست . ( سری N برای گیم نیست مالتی مدیا هست ، متاسفانه تو ایران سری N رو با G در یه حد می دونن و می گن N به صرفه تره برای گیم !!! :n36: )
Y5070 مشخصات خوبی داره و شمایل دلچسب ولی مشکلش اینه که دی وی دی رایتر نداره ! ! ! ( بزرگترین ایراد به نظر من )
تو لپ تاپ های گیم سراغ لنوو نرو ( دوستان سری Z5070 معرفی کردن که مغزم داره سوت می کشه ..... آخه با سی پی یو سری U هم می شه گیم زد ؟؟؟ ! )
اگر عجله نداری تا شهریور صبر کن تا قیمت لپ تاپ با سی پی یو های نسل 5 قیمتش بیاد پایین . ( الان موجود هست تو ایران اما قیمتش خیلی بالاست )
شرکت MSI هم سری گیمش بد نیست تو رنکینگ جهانی امتیازات زیادی گرفته اما من تا حالا MSI نفروختم و اطلاعی ندارم .
---------------------------------------------------------------------------------------
به نظر من برای گیم و فیلم هیچی PC نمی شه . . . شک نکن ( با قیمت 3 الی 5 تومن یه غول می تونی جمکنی اونم از نوع عطاویچ )
پاینده و موفق باشید .

Dj.Cuber
14-05-2015, 10:44
با سلام

برای گیم پیشنهاد من اینه که لپ تاپ نخری . یا کنسول بگیر یا PC جم کن. لپ تاپ های گیم متاسفانه خیلی زود داغ می کنن و برای خنک نگه داشتن مجبوری از کول پد استفاده کنی که اونم تا 15 درجه ( حداکثر ) خنک می کنه .
اگر خواستی بگیری سری G ایسوس خیلی عالی هست . ( سری N برای گیم نیست مالتی مدیا هست ، متاسفانه تو ایران سری N رو با G در یه حد می دونن و می گن N به صرفه تره برای گیم !!! :n36: )
Y5070 مشخصات خوبی داره و شمایل دلچسب ولی مشکلش اینه که دی وی دی رایتر نداره ! ! ! ( بزرگترین ایراد به نظر من )
تو لپ تاپ های گیم سراغ لنوو نرو ( دوستان سری Z5070 معرفی کردن که مغزم داره سوت می کشه ..... آخه با سی پی یو سری U هم می شه گیم زد ؟؟؟ ! )
اگر عجله نداری تا شهریور صبر کن تا قیمت لپ تاپ با سی پی یو های نسل 5 قیمتش بیاد پایین . ( الان موجود هست تو ایران اما قیمتش خیلی بالاست )
شرکت MSI هم سری گیمش بد نیست تو رنکینگ جهانی امتیازات زیادی گرفته اما من تا حالا MSI نفروختم و اطلاعی ندارم .
---------------------------------------------------------------------------------------
به نظر من برای گیم و فیلم هیچی PC نمی شه . . . شک نکن ( با قیمت 3 الی 5 تومن یه غول می تونی جمکنی اونم از نوع عطاویچ )
پاینده و موفق باشید .

خیلی ممنون عزیز

من گیمر نیستم فقط میخوام تا وقتی کنسولا کپی خور بشن بتونم بازی کنم مث فیفا و اینا. زیاد هم بازی نمیکنم که سیستم کولینگ خفن بخواد با کول پد حلش میکنم.
سری های گیمینگ به خاطر طراحی خاصشون مد نظرم نیست میخوام لپ تاپ شمایل مهندسی داشته باشه

مصرفم فیلم دیدنه و نرم افزارای مهندسی برنامه نویسی و مجازی سازی.
واسه همین سری n ایسوس مد نظرمه.

سی پی یو نسل پنج منظورتون چیه ؟؟ اگه میشه مدلشو بنویسید

G U L D A N
14-05-2015, 11:48
سری N به نظر من N56JK بهتر از همه هست . برای کار شما هم جواب گو هست . ارزش نداره حدود 3900 برای N550 خرج کنید .
الان اکثر دستگاه ها سی پی یو هاشون نسل 4 هست ( کنار سی پی یو نوشته مثلا : I7 4500 که این 4 اول نسل سی پی یو رو مشخص می کنه ( نسل 4 همون هزول می شه ) )
دستگاه ها با سی پی یو های نسل پنجم که حدود 1 الی 2 ماهی است تو بازار ایران اومده . نمونه :
asus X555 - I7 5500U- 6G RAM - 1T HDD - 2G VGA با دو سال گارانتی اصلی + کیف + موس + آنتی ویروس یک ساله اورجینال ESET SMART 8 - با نصب ویندوز و نرم افزار های عمومی الان می فروشم 2.500.000 ( AGP ASUS هستم و اکثر دستگاه های ASUS رو هم دارم )
سری HQ نسل 5 رو هنوز ندیدم تو بازار . سوالی داشتید در خدمتم .
موفق و پاینده باشید .

-------------------------------------------------------------------------------------------
اطلاعات عمومی در خصوص انواع نسل های سی پی یو :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اطلاعات جدید در خصوص نسل پنجم سی پی یو های اینتل :

Dj.Cuber
14-05-2015, 23:57
سری N به نظر من N56JK بهتر از همه هست . برای کار شما هم جواب گو هست . ارزش نداره حدود 3900 برای N550 خرج کنید .
الان اکثر دستگاه ها سی پی یو هاشون نسل 4 هست ( کنار سی پی یو نوشته مثلا : I7 4500 که این 4 اول نسل سی پی یو رو مشخص می کنه ( نسل 4 همون هزول می شه ) )
دستگاه ها با سی پی یو های نسل پنجم که حدود 1 الی 2 ماهی است تو بازار ایران اومده . نمونه :
asus X555 - I7 5500U- 6G RAM - 1T HDD - 2G VGA با دو سال گارانتی اصلی + کیف + موس + آنتی ویروس یک ساله اورجینال ESET SMART 8 - با نصب ویندوز و نرم افزار های عمومی الان می فروشم 2.500.000 ( AGP ASUS هستم و اکثر دستگاه های ASUS رو هم دارم )
سری HQ نسل 5 رو هنوز ندیدم تو بازار . سوالی داشتید در خدمتم .
موفق و پاینده باشید .

-------------------------------------------------------------------------------------------
اطلاعات عمومی در خصوص انواع نسل های سی پی یو :

اطلاعات جدید در خصوص نسل پنجم سی پی یو های اینتل :

بازم ممنون

550 الان حدود 3700 ه ولی نظرم رو 551 jm هست که گرافیک 860 روشه.قیمتشم مشکلی نیست
n56 صفحه نمایشش tft هست که میخوام حتما ips باشه رمشم حداقل 12 باشه
فقط در مورد رم 551 jm نوشته که DDR3L 1600 MHz SDRAM, 2 x DIMM socket for expansion up to 16 GB SDRAM
اینطور که من فهمیدم سوکت داره برای ارتقا تا 16 گیگ ولی این که رم فعلی روش چیه رو متوجه نشدم !
شما فروشنده هستید میدونید چرا بعد از 7-8 ماه معرفی چرا وارد بازار ایران نشده ؟؟؟ به شدت خواهان داره این مدل !

خیلی ممنون

mehrdad hp
01-06-2015, 08:16
اقا چرا از خودتون حرف در میترید اخه؟ سری y مخصوصا برای گیم طراحی شده. من خودم مدل 4k رو دارم با کارت گرافیک 960m خیلی هم راضیم. قیمتش 300 تومن از n550 بیشتره ولی دقت کنین که کارت گرافیکش دو برابر قویتره و صفحش 4k. در ضمن دی وی دی رایتر داره و داخل جعبه هست به صورت اکسترنال......و اینکه کنسول گیم شما فکر میکنی چقد قوی باشه؟ کنسول ها میتونن بازی رو بهتر بیارن چون مشخصات گرافیکی توشون پایین میاد تا بتونن 30p فریم اجرا کنن بازی ها رو. میتونید خودتون تست کنید بازی call of duty advance رو من خودم نگاه کردم بین لپتاپ خودم و کنسول بازی های xbox one و ps4. به راحتی میشه تشخیص داد که تصویر تو کنسول ها تار هست و سایه زنی بسیار کم و ضعیف هست. خیلی راحت تو full hd میتونم بگم سه برابر بازی ها گرافیک کمتری داشتن تو کنسول ها. تو xbox one از کارت گرافیک radeon4670 x2 استفاده شده. (اگه اشتباه نکنم) میتونید با 960m تو gpu boss مقایسشون کنی. 960m حدود دو برابر قویتره

Dj.Cuber
08-06-2015, 13:03
اقا چرا از خودتون حرف در میترید اخه؟ سری y مخصوصا برای گیم طراحی شده. من خودم مدل 4k رو دارم با کارت گرافیک 960m خیلی هم راضیم. قیمتش 300 تومن از n550 بیشتره ولی دقت کنین که کارت گرافیکش دو برابر قویتره و صفحش 4k. در ضمن دی وی دی رایتر داره و داخل جعبه هست به صورت اکسترنال......و اینکه کنسول گیم شما فکر میکنی چقد قوی باشه؟ کنسول ها میتونن بازی رو بهتر بیارن چون مشخصات گرافیکی توشون پایین میاد تا بتونن 30p فریم اجرا کنن بازی ها رو. میتونید خودتون تست کنید بازی call of duty advance رو من خودم نگاه کردم بین لپتاپ خودم و کنسول بازی های xbox one و ps4. به راحتی میشه تشخیص داد که تصویر تو کنسول ها تار هست و سایه زنی بسیار کم و ضعیف هست. خیلی راحت تو full hd میتونم بگم سه برابر بازی ها گرافیک کمتری داشتن تو کنسول ها. تو xbox one از کارت گرافیک radeon4670 x2 استفاده شده. (اگه اشتباه نکنم) میتونید با 960m تو gpu boss مقایسشون کنی. 960m حدود دو برابر قویتره

آقا شما آرامش خودتو حفظ کن در مرحله اول
960 دوبرابر قوی تر نیست نهایتا 20% قوی تره.بعدش شما با این لپ تاپی که داری بیشتر از دوسال نمیتونی بازی های روز رو با همون 30 فریم حتی بازی کنی ولی تا سالها برای کنسولها بازی های روز جواب میده.
صفحه 4k مصرف گرافیک و رم و باتری بیشتری میطلبه و در نهایت کیفیت اجرای بازی از فول اچ دی پایین تر خواهد بود.(بین دو مدل y50 مقایسه کردم)
ولی نکته اصلی اینجاست که من لپ تاپو صرفا جهت بازی کردن نمیخوام فقط لازمه بتونه یه سری بازی رو خوب اجرا کنه .
n551jw الان همین گرافیک 960m روشه

HOJ-JAT
08-06-2015, 13:44
چندتا نکته رو لازمه یاد اوری کنم
۱.نمایشگر 4k با گرافیک gtx960m شوخی بیش نیست و هیج بازی قابلیت اجرا شدن عادی با این رزلوشن روی گرافیک رو نداره
۲.گرافیک های اینویدیا رو خیلی ها فک میکنن هرچی عدد بزرگتر باشه قوی تر هست مثلا ۹۶۰ خدا برابر بهتر از ۸۶۰ هست در صورتی که رقم سمت چپ مربوط به سری ساخت و ۲ رقم بعدی مربوط به قدرت هست
۳.معماری سخت افزاری کنسول ها با pc های زمین تا اسمون فرق داره پس نمیشه سخت افزار این دو را مقایسه کرد!

supermax15
08-06-2015, 16:12
ولی انصافا رزولوشن 2160p واسه لبتاپ های 15 اینچی ضروریه
اخه 150 ppi چیه اخه من الان n551 دارم صفحه فول اچدیه ی خورده دقت میکنم راحت پیکسل هارو میتونم ببینم

supermax15
08-06-2015, 16:13
۱.نمایشگر 4k با گرافیک gtx960m شوخی بیش نیست و هیج بازی قابلیت اجرا شدن عادی با این رزلوشن روی گرافیک رو نداره
۲.گرافیک های اینویدیا رو خیلی ها فک میکنن هرچی عدد بزرگتر باشه قوی تر هست مثلا ۹۶۰ خدا برابر بهتر از ۸۶۰ هست در صورتی که رقم سمت چپ مربوط به سری ساخت و ۲ رقم بعدی مربوط به قدرت هست
۳.معماری سخت افزاری کنسول ها با pc های زمین تا اسمون فرق داره پس نمیشه سخت افزار این دو را مقایسه کرد!
gtx 850 از directx 12.1 or 12 کامل پشتیبانی میکنه ؟

Gilopa
08-06-2015, 22:33

مگه 4k بودن صرفاٌ برای بازی استفاده میشه ؟؟؟ شما با همین قیمت تو Asus یا هر برند دیگه ای مدل full hd گیرتون میاد .آیا منطقیه وقتی میتونید با همین قیمت کارت گرافیک بهتر یا 4k بخرید برید سراغ full hd یا کارت گرافیک ضعیفتر ؟ پس آدم باید بره سراغ منطقش و خرید عاقلانه انجام بده . در هر صورت این لپتاپ گزینه مناسب و به صرفه ای برای خرید محسوب میشه (مگر اینکه در آزمون و خطا تجربه استفاده چیز دیگه ای بگه )
موافقم که برای رزولیشن 4k نمیشه به طور قطع روی 960 حساب کرد . اما 4k بودن صرفاٌ اسم خالی نیست بلکه برابر با کیفیت بهتر نمایشگر برای کارهای گرافیکی و دیدن فیلمه (حتی اگر چشم انسان خیلی قادر به تشخیص نباشه اما باز هم کیفیت بالاترش به وضوح مشخصه )..

960 به هیچ وجه خدابرابر برتر نیست .. اما برتر که هست ؟ همین کافی نیست ؟ در نظر بگیریم که از سری 400 به بالای انویدیا DX12 رو ساپورت میکنن اما فقط کارتهای جدید انویدیا سری 900 هستن که بطور کامل رندرینگهای DX12 رو ساپورت میکنن و همین میتونه برتری نسبی gtx 960m به 860m باشه و گرینه عاقلانه تر برای خرید .

من خودم n56jr دارم با گرافیک 760gtx .. انصافاٌ تو این یه سال همه بازیها رو در بهترین تنظیمات انجام دادم . حالا چه برسه به 960

Gilopa
08-06-2015, 22:35
gtx 850 از directx 12.1 or 12 کامل پشتیبانی میکنه ؟

سری 800 ساپورت میکنه اما نه کاملا ! از سری 9 به صورت فول ساپورت میشه ..کلا ویندوز 10 ویندوز خیلی انقلابی و بهینه خواهد بود

D_felfelak
08-06-2015, 22:59
تو فکر خرید همین مدل لنوو هستم و بنظرم برتری های قابل توجهی نسبت به سایر رقبا داره مثل ورن کمتر سایز کوچکتر و حافظه ssd و رم 16 و .....
اما سر این صفحه ی نمایشش مردد ام
من اهل بازی نیستم
خواستم از دوستان بپرسم که این صفحه نمایشش نسبت به هم رده هاش چه مزایا و معایبی داره؟ و برای چه کاربرد هایی مناسب و نامناسب هست؟
ایسوس g56jk-B هم هست صفحه نمایشش بهتر هست اما خب من نمیدونم که در چه کاربردهایی بهتر هست و در چه کاربردهایی بدتر و میران بهتر و بدتریش چقدر؟!!
از به طرف میگم لنوو از طرف دیگه هم میگم ایسوس
ارتقا رم و افزودن ssd کجا و مانیتور کجا؟!!
اما از ظرفی من برای چندین سال لپ تاپ میخوام نمیدونم ارتفا در ابتدای عمر لپ تاپ معقول هست یا نه؟!!

خلاصه اینکه من الا شکب علامت سوااااال ام :n28::n28::n28:
از دوستان تقاضا دارم لطف کنند و توضیح بدهند

Gilopa
08-06-2015, 23:12
دوستان با اینکه خودم خرید این لپتاپ رو به صرفه میدونم اما تجربه مردم خیلی اهمیت داره .. تو دیجی کالا و همین سایت صحبت از پیکسلهای مرده و رنگ ضعیف زرد شده ..
به نظرم بهتره یه بررسی جدی بشه بعدش اقدام به خرید کرد باید دید آیا واقعاٌ این مشکلات رو داره ؟ سیاست بازار عجیبه . اصلا ممکنه این شایعه بازاریاب ها یا نمایندگی ها باشه یا که نه واقعیت باشه..

پ.ن :
من لپتاپ اولم که هنوزم دارمش Dell 5010 هست .. لپتاپی با کیفیت از همه نظر ... واقعا الان که Asus n56 دارم وقتی کنار dell 5010 میذارم کاملاٌ مشخصه کیفیت 5010 از نظر ساخت خیلی بالاتره .. اما جالبیش اینه همون موقع که این لپتاپ تو بورس بد نظرات عجیب غریبی تو نت از خرابیهاش میخوندم که شاخ در میاوردم .. در حالی که الان 6 سال گذشته و 5010 من هنوز داره عالی کار میکنه بدون هیچ گونه ایراد و یا فرستادن به تعمیرگاه و نمایندگی ..

supermax15
09-06-2015, 00:44
سری 800 ساپورت میکنه اما نه کاملا ! از سری 9 به صورت فول ساپورت میشه ..کلا ویندوز 10 ویندوز خیلی انقلابی و بهینه خواهد بود
مگه قرار نشد کلا مکسول ها ازش پشتیبانی کنن چرا انویدیا جا زد که :n34:

G U L D A N
09-06-2015, 09:16
از قدیم گفتن هر چی پول بدی همون قدر هم آش می خوری .
چند روز پیش یه دستگاه ASUS G551 رو به سفارش مشتری خریدم . قیمتش حدود 4700 تا 4750 هست تو بازار ( گارانتی اصلی )
چند تا قابلیت های خوب این دستگاه :
1- هد ست فوق العاده
2- موس گیمینگ و عالی
3- سیستم خنک‌کننده قدرتمند و کم صدا ( که بعید می دونم Lenovo در حد این باشه )
4- سرعت بالای دستگاه بصورتی که : نصب ویندوز 8.1 + درایور + نصب نرم افزارهای عمومی مثل Nero + Office + انواع player + WEB browser + .net ها و همچنین پارتیشن بندی با اکرونیس رو کلا توی 27 دقیقه اونم رو هارد معمولیش انجام دادم . ( نصب ویندوز روی SSD بود)
5- Lenovo دارای DVD/RW بصورت اکسترنال هست که این یعنی اوج افتضاح در خلاقیت !!!! تا آدم باهاش کار نکنه نمی تونه نظر بده که چقدر دست و پا گیر هستش .
در کل بگم اینجا جای بحث و نظر دادن هست و جای توهین به دیگران نیست . دوستان از جمله خودم رعایت کنن
الان حدود 5 یا 6 سالی می شه کارم فروش لپ تاپ هستش و تقریبا همه نوع لپ تاپ رو تست کردم . ( ASUS همیشه سر تر از LENOVO بوده و هست ، هم تو طراحی هم تو کارایی . فقط یکم گرونتره و اونم منطقیه . گارانتی 2 سال و کیف و موس و . . . . )
پیروز باشید

Public Enemy
09-06-2015, 10:11
دوستان بهتره کلماتی رو به کار نبرین که باعث توهین به سایر کاربران نشه .

برخی پست هایی که احساس شد ممکنه باعث ایجاد حاشیه بشه به حالت تعلیق در آمد تا نویسنده تصحیح کنه . در صورت عدم تصحیح پست ها پاک خواهند شد .

سایر پست هایی که حالت توهین داشته باشه از الان بدون اخطار پاک میشن

هر انتقادی دارین در بخش پیشنهاد و انتقادات مطرح کنید .

با تشکر :n16:

G U L D A N
09-06-2015, 11:09
حذف شود . .

Public Enemy
09-06-2015, 12:22
مرسی از اینکه کل پست من رو پاک کردی ! حداقال اون 4 تا کلمه رو پک می کردی که اصلا توهین هم نبود . ( این جمله توهین نیست
قا چرا از خودتون حرف در میترید اخه؟ )
بگذریم اینجا جای دعوا نیست و من با کسی دعوا نمی کنم . سعی می کنم ا همه دوست شم . .
واقعا خسته نباشید . واقعا عجب ناظم خوبی I :n12: YOU

پست حذف نشده بود به حالت تعلیق در اومده بود تا خودتون مجددا ویرایشش کنید .

بنده دسترسی لازم برای ویرایش پست ها رو ندارم

پست رو دوباره تایید می کنم در اولین فرصت ویرایشش کنید

باز هم با عرض پوزش :n16:

jr10
26-06-2015, 14:59
دوستان سلام میخوام یک لپ تاپ گیمینگ بگیر از این lenovo Y5070 خوشم اومده اما هرجا میرم در رابطش تحقیق کنم هرکی یک چیزی میگه و تصمصیم گرفتم بیام این جا چون به نظرم بهتر دوستان توضیح میدن.
برم سراغ نکته هایی که برام مهمه:
1-من باتری لپ تاپ خیلی برام مهمه آیا باتری این لپ تاپ تا 4،5 سال سالم میمونه یعنی مثل بعد از یک مدتی زود زود تموم نمیشه؟؟؟ مثلا در موقعه بازی مثل فیفا 15 چند ساعته باطریش تمومه میشه؟؟ یا مثل اگر یک فیلم بخوای ببینی؟؟؟ یا مثل اینترنت بری و کارهای غیر سنگین انجام بدی؟؟؟؟
اینم بگم که اصلا دوست ندارم موقعه بازی مثلا فیفا 15 که سیستم مورد نیاز کمتری نصبت به بازی های ویچر3 و gta v میخواد حتما موقع بازی شارژرش وصل باشه...
بعد در نیومدن باتری این یکم نگرانم کنندس اونایی که لپ تاپ لنوو دارن و باتریش قابل جداشدن نیست میگن ناراضی ان، چون رو باتری زیاد دووم نمیاره و اگه بخوای مستقیما با برق استفاده کنی هم مدام از باتری جریان رد میشه، حتی اگه برنامه خود لنوو (energy manager) رو استفاده کنی با این که جریان برقو تو 60 درصد قطع میکنه ولی با هربار روشن و خاموش کردن یکم از باتری استفاده میکنه و از 60 درصد میاد پایین و بازم تا 60 درصد شارژ میکنه...
از طرفی هم میگن که باتری لپ تاپ های لنوو رو به راحتی پیدا نمیشه...
2- بنده اهل بازی های جورواجور نیستم و فقط فوتبال بازی میکنم آیا با این لپ تاپ تا 4 سال آینده میشه باهاش سری بازی های فیفا و پی ای اس رو باهاش رو کیفیت high اجرا کرد؟؟؟ البته الان انتظار دارم بازی های الان فیفا رو بتونم روی ultra روی این لپ تاپ اجرا کنم...
3-من آخر نفهمیدم صفحه نمایش این لپ تاپ ips یا tft؟؟؟؟
بعد آیا این مورد رو تایید می کنید که صفحه نمایش ips مثلا موقعه بازی فوتبال توپ رو دنباله دار نشون میده؟
4-بنده یک سری به سایت لنوو زدم بیشتر کارت گرافیک 960m این لپ تاپ رو دو گیگ زده بود و یک کانفینگ چهار گیگ اینا چه فرقی دارن؟
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.:n16:

Public Enemy
26-06-2015, 15:53
دوستان سلام میخوام یک لپ تاپ گیمینگ بگیر از این lenovo Y5070 خوشم اومده اما هرجا میرم در رابطش تحقیق کنم هرکی یک چیزی میگه و تصمصیم گرفتم بیام این جا چون به نظرم بهتر دوستان توضیح میدن.
برم سراغ نکته هایی که برام مهمه:
1-من باتری لپ تاپ خیلی برام مهمه آیا باتری این لپ تاپ تا 4،5 سال سالم میمونه یعنی مثل بعد از یک مدتی زود زود تموم نمیشه؟؟؟ مثلا در موقعه بازی مثل فیفا 15 چند ساعته باطریش تمومه میشه؟؟ یا مثل اگر یک فیلم بخوای ببینی؟؟؟ یا مثل اینترنت بری و کارهای غیر سنگین انجام بدی؟؟؟؟
اینم بگم که اصلا دوست ندارم موقعه بازی مثلا فیفا 15 که سیستم مورد نیاز کمتری نصبت به بازی های ویچر3 و gta v میخواد حتما موقع بازی شارژرش وصل باشه...
بعد در نیومدن باتری این یکم نگرانم کنندس اونایی که لپ تاپ لنوو دارن و باتریش قابل جداشدن نیست میگن ناراضی ان، چون رو باتری زیاد دووم نمیاره و اگه بخوای مستقیما با برق استفاده کنی هم مدام از باتری جریان رد میشه، حتی اگه برنامه خود لنوو (energy manager) رو استفاده کنی با این که جریان برقو تو 60 درصد قطع میکنه ولی با هربار روشن و خاموش کردن یکم از باتری استفاده میکنه و از 60 درصد میاد پایین و بازم تا 60 درصد شارژ میکنه...
از طرفی هم میگن که باتری لپ تاپ های لنوو رو به راحتی پیدا نمیشه...
2- بنده اهل بازی های جورواجور نیستم و فقط فوتبال بازی میکنم آیا با این لپ تاپ تا 4 سال آینده میشه باهاش سری بازی های فیفا و پی ای اس رو باهاش رو کیفیت high اجرا کرد؟؟؟ البته الان انتظار دارم بازی های الان فیفا رو بتونم روی ultra روی این لپ تاپ اجرا کنم...
3-من آخر نفهمیدم صفحه نمایش این لپ تاپ ips یا tft؟؟؟؟
بعد آیا این مورد رو تایید می کنید که صفحه نمایش ips مثلا موقعه بازی فوتبال توپ رو دنباله دار نشون میده؟
4-بنده یک سری به سایت لنوو زدم بیشتر کارت گرافیک 960m این لپ تاپ رو دو گیگ زده بود و یک کانفینگ چهار گیگ اینا چه فرقی دارن؟
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.:n16:

عزیز ممنون میشم برای مشاوره تاپیک جدید ایجاد کنین

با تشکر :n40: