مشاهده نسخه کامل
: مشاوره در مورد خرید CPU
mehran_pqqp
28-04-2015, 15:25
سلام
میخام یک سی پی یو برای کارهای گرافیکی نسبتا سنگین 3dmax و ... بین core i3 و Core2 Quad کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
afshin b
28-04-2015, 16:37
مادربردتون چیه؟ بودجه؟
mohammad.1394
28-04-2015, 18:28
ویرایش شد...
afshin b
29-04-2015, 10:12
سلام
اگه سوکت مادربردتون 775 است خرید cpu جدید مشکلی رو حل نمی کنه ولی اگه مادربردتون رو ارتقا بدید به سوکت 1150 می تونید از سی پی یو های زیر استفاده کنید.
i3-4160 3.6GHZ 2 core = 400 000
i5-4440 3.1GHZ 4 core = 580 000
i5-4460 3.2 GHZ 4 core = 600 000
i5-4690 3.5 GHZ 4 core = 750 000
بهترین برای کارهای سنگین i5-4690 هست (از این هایی که گفتم) . از اون دوتا i5 های دیگه هم با توجه به 20 هزار اختلاف قیمت همون i5-4460 با صرفه تر هست. ولی سی پی یو i3 که گفتم نمی تونه از پس کار های سنگین بربیاد. یعنی کار رندر رو انجام می ده ولی مثلا 45 دقیقه چون دو هسته ایه ولی با i5 چهار هسته ای زمان رندر نصف می شه
همچنین بعضی از cpu ها هم آخرش حرف k نوشته شده که مخصوص اورکلاک هست و به طور مثال اگه i5-4690k رو بگیری و اورکلاکش نکنی بازدهی بیشتری نسبت به i5-4690 داره (در حدود 10 درصد) ولی اگه اورکلاکش کنی با روش درست و استفاده از خنک کننده های مناسب می تونی تقریبا قدرتش رو دوبرابر کنی. ولی اگه علمش رو نداری و پول کمی هم داری این ریسک رو نکن.
در ضمن مادربرد رو هم از سری H97 گیگابایت یا ایسوس بگیر و اگه اورکلاک می کنی از سری z97.
عزیز 4690 با 4690k به جز در قابلیت اورکلاک، هیچ تفاوتی ندارن. نمیدونم چطور شما میگید ۱۰٪ فرق دارن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن با اورکلاک هیچ وقت نمیشه به ۲ برابر کارایی رسید مگر برای رکورد زدن های لحظه ای!
mohammad.1394
29-04-2015, 12:50
ویرایش شد...
afshin b
06-05-2015, 17:53
لطفا به لینک زیر مراجعه کنید
مشاهده می کنید که با اینکه هر دو سی پی یو از نظر اعداد یکی هستند ولی در عمل i5-4690k امیتیاز 8.3 رو گرفته و برتری داره. البته نوشتم که حدود 10 درصد یعنی به 10 درصد نمی رسه.
همچنین همون طور که در لینک فوق ملاحظه می کنید در قسمت overclocking امتیاز 10 در مقابل 5 رو گرفته که دوبرابر هست و البته این در بهترین حالت درنظر گرفته شده. ضمن اینکه i5-4690 هم نمی تونه همیشه در بالاترین بازدهی خودش قرار داشته باشه و اون هم لحظه ای به بالاترین فرکانس خودش می رسه
دوست من به امتیازی که این سایت میده توجه نکنین. در مقایسه ی این دو پردازنده از اونجایی که کاملا مشابه هم هستن به جز قابلیت اورکلاک، با یه مقایسه ی مشخصات فنی میشه نتیجه گیری کرد.
در کل پیشنهاد میکنم از این سایت استفاده نکنین و کمی اطلاعاتتون رو بالاتر ببرید قبل از اینکه به دیگران پیشنهاد بدید.
موفق باشید.
mohammad.1394
08-05-2015, 18:03
ویرایش شد...
یعنی شما می گید من سایت معتبر cpuboss رو ول کنم بیام نظر شما رو قبول کنم.
یعنی دست اندرکاران این سایت که همه متخصص این کار هستند نمی دونن که این دو تا سی پس یو توانایی یکسانی دارند و بی خودی امتیاز بیشتری به i5-4690k دادند.
حرف جناب afshin b کاملا صحیح است. امتیازدهی های این سایت رابطه خطی با کارایی نداره. اگه میخواید به تست های واقعی نگاه کنید:
واضحه تفاوت هر دو بدون اورکلاک از 1 درصد هم کمتر است.
با تمام احترامی که برای شما قائلم اما به نظر من شما اجازه نظر دادن درباره مسائل کامپیوتری رو ندارید چون رشتتون «تبدیل انرژی» است. فقط افرادی که در رشته های مهندسی سخت افزار و نرم افزار تحصیل می کنند اجازه نظر دادن دارند.
همه کاربرها در انجمن اجازه نظر دادن دارند.
mohammad.1394
08-05-2015, 19:55
ویرایش شد...
لطفا یک بار دیگه به لینک زیر مراجعه کنید
در پایین صفحه در GeekBench (32-bit و GeekBench (64-bit) می بینید که کارایی i5-4690k کمی از 9 درصد بیشتر است
البته اگه شما word رو باز کنید core 2 due با i7 تفاوتی ندارند ولی در جایی که از تمام قدرت سی پی یو استفاده می شه کارایی معلوم می شه. این 9 درصد وقتی که مربوط به پردازش های سنگین باشه معلوم می شه. در کارهایی که به پردازش زیاد نیازی نیست و با همون single core قابل انجام است همون 1 درصد تفاوت دارند(ولی به هر صورت تفاوت دارند) و حتی بعضی از مواقع سی پی یو های قوی تر در single core و پردازش هایی که نیاز به قدرت بالایی ندارند امتیاز کمتری هم می گیرند و یکی دو درصد هم نمره کمی می گیرند.
من هم می دونم که همه اجازه نظر دادن دارند ولی مرتبط با رشته تحصیلیشون.
اگر کسی در این سایت 300 مدال هم بگیره و 100 هزار پست هم داشته باشه ولی در مورد چیزی نظر بده که به رشته تحصیلیش مربوط نیست هر جا بره محکومه و کسی ازش حمایت نمی کنه.
متاسفانه یک عده فکر می کنند که مدال ها و تعداد پست های بیشتر در این سایت و سایت های مشابه مدرک دانشگاهی محسوب می شه (من منظورم شما نیستید خیلی ها که به تعداد پست هاشون می نازند هست)
اگر هر کسی در مورد رشته تحصیلیش نظر بده مشکل حل خواهد شد. مثلا من به هیچ عنوان در رشته های فیزیک و مکانیک و... نظری نمی دم هر چند فیزیکم در دبیرستان همیشه 18 به بالا بود و با توجه به علاقه مندی هام خیلی فیزیک می خونم ولی چون رشتم نیست نظری نمی دم. حالا ممکنه برم از یک سایت خارجی یک جواب برای یک پرسش پیدا کنم ولی این علم من نیست بلکه علم افراد اون سایته و توانایی ها و علم من رو نشون نمی ده.
سایت anandtech هم من همیشه اول از این سایت استفاده می کردم ولی به دلیل جانبداری دیگه ازش استفاده نمی کنم.
البته به طور کلی اگه بخوام یک مطلب رو برای شما بگم این هست که همه سایت های benchmark تا حدودی از یک برند که ازش پول دریافت می کنند حمایت می کنند و دقیقا نمی شه گفت کدوم سایت دقیقا درست می نویسه.
در اصل هدف من از معرفی لینک این بود که به آقا افشین یک مثال نقض نشون بدم.
حالا ممکنه سایتی هم پیدا بشه که کارایی i5-4690 رو بهتر بدونه. ولی این تناقض ها هست.
حرفتون از اساس غلط است. اگه دقت کنید به همین سایت CPU boss می بینید در همون تستی که شما بهش اشاره کردید نتیجه از چارت هایی گرفته شده که کاربران در سایت Geekbench ثبت کردن و اگه برید اونجا و نتایج رو مرور کنید خواهید دید اونجا خیلی از تست ها مربوط به قطعات اورکلاک شده است.
اینکه می فرمایید آناندتک هم پول می گیره و ... همون کلک قدیمی است که هر تستی که با ادعامون متغایر بود میگیم این تست ها پول می گیرند و ... ، خیر اینطور نیست.
پی نوشت: من لیسانس الکترونیک دارم با تمرکز روی معماری کامپیوتر، فوق لیسانس کامپیوتر دارم باز هم با تمرکز روی معماری کامپیوتر، سابقه مدلسازی SoC و ... هم دارم، ولی اینها بی ربط است. هر ادعایی رو باید بر اساس محتوای ادعا و شواهدی که برای صحتش هست سنجید و نه مدرک تحصیلی شخصی که مدعی است.
سلام به نظر شما بین این دو سی پی یو کدام مناسب کارهای معمولی و بازی های نسبتا به روز است
Intel 4th Gen Core i3-4160 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا AMD 3nd Gen A-Series APU A8-6600K ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و سوال دیگه این که amd به طور همزمان از پردازنده مجتمع گرافیکی در کنار یک کارت گرافیک مستقل استفاده میکنه با فن آوری Dual Graphics و CrossFireX که مادربورد هم باید این فن آوری رو پشتیبانی کنه آیا این در مورد اینتل هم صادقه ممنون میشم اگه جواب بدین ؟ متشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.